Új privát üzeneted érkezett!

Viol!Talán új szerelem van kibontakozóban? :lol: :lol: :oops: :oops:
Vendég

Katus!Jó utat és még jobb pihenést kívánok nektek!Vigyázzatok az úton! :D :D :D
Vendég

Katus,
már én sem értelek el.
Minden jót!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mindenkinek szép hétvégét!

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!

Köszi-köszi

Lakásban csomag hegyek, holnap reggel indulunk.....
Jövő hétre 15fokot mondanak ahová megyünk :? :? :?
Mindenkinek szép hetet!

Puszi

k

katus78

Sziasztok!

Háát, csak most van időm írni, mikor itthon már mindenki alszik. :)

Anikó! Kösz az infót, Zolit ugrasztottam is hogy menjen Kismamát venni, nem gondoltam volna hogy ilyen gyorsan, illetve azt sem hogy egyáltalán leközlik. Persze jól megvágták, de a lényeg bent van. Tényleg jó volna ha te is megírnád, hogy ne csak rossz dolgok kerüljenek nyilvánosságra. És az már jó, ha legalább 1 kismamát megtudtunk nyugtatni aki épp szülés előtt áll. Ugye? Legalábbis emlékszem hogy engem általában csak az olyan emberek találtak meg akik riogattak. Pedig olyan jólesett volna akkor pozitív dolgokat hallani...

Viol! Ez a napernyős sztori, nem semmi. :) Bár mostanában akkora szelek fújnak hogy már semminsem lehet csodálkozni. Minket néha komoly erőpróbára tesz itt a Jerevánon, babakocsizáskor.

Szemizo!Ez nagyon tetszik! Úgy látszik vannak az ágyon kívül még kényelmes helyek. :) De ugye nem úgy esik le az ágyról?

Csajok! Adéllal megkóstoltattam egy 4 hónapos kortól adható Hippes gyümipürét. Persze a kisasszony azonnal rákapott. :) A harmadik falatnál már nyúlt a kanálért. :) Azonban nem tudom azt, hogy ez mennnyire jó neki? :?
Az almán gondolkodtam még (korábban a védőnő is ezt mondta), de azt meg olyan megbízható helyről kellene beszerezni ahol tudom hogy nincs teljesen bevegyszerezve és persze magyar. :?
Szerintetek hülyeség ilyeneken variálnom? :roll: Azért vagyok ezzel szemben ilyen bizalmatlan, mert nekem már jó néhányszor volt hasfájásom zöldségesboltban vett gyümi miatt és ezt azért Adélnál jó volna valahogy kivédeni. :roll:

Kép
wirág&

Wirág!Jó sokáig fent voltál vagy felébredtél?Mi 3-és fél hósan kezdtük el Levinek a adni a répát,burgonyát,almát és így szép lassan tovább!Én a másodiknál is így fogom majd,de ebben mindenkinek más a véleméye!

Katus!Szép hetet nektek is annak ellenére,hogy szar idő lesz!
De így is jól fogjátok érezni magatokat! :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Katus,írtam sms-t,de úgy látom nem kaptad már meg. :( Jó utat!

Wirág,én csak 6 hósan kezdtem a hozzátáplálást,de ezt tényleg te döntöd el.A védőnő nekem azt mondta,hogy eleinte csak üvegest adjak,az a megbízható.

Gabó,először is Levinek utólag is boldog névnapot!A vezetés meg...inkább ilyen legyél.Én látom magamat,amint majd 20-al megyek :D :D :D Meddig tart a tescoban az akció,nem tudod?

Csilla,jaj,de nagyon jók a képek!!!

Anikó,hogy megy a videózás? :D Isti folyton telerakta papírokkal meg mindenféle apró játékkal.Bence meg folyton kikapcsolja a tv-t meg a számítógépet,isti legnagyobb örömére. :D

Kép

Kép
hajnus

wirág,tényleg,mit csináltál fenn 4kor???

Kép

Kép
hajnus

Hajnus!Köszi szépen!Nem tudom meddig tart! :( :(
Ha tudtok menjetek el nagyon sok gyerekruha is van!
Én sem leszek az a száguldós bár élvezem mikor 90-el kell menni vagy mikor 120-al mehettem,de ott bennem volt a félsz,hogy hát mégis biztonságosabb lassan menni!De azért jó volt!
Isti megy táborba?
Vendég

sziasztok cajok!

wirág
gondolom nem leesik,talán ordítana,arra meg felébrednék.egyszerűen lemászik...
hozzátáplálás:amíg van tejed(vagy már nincs?...),szerintem ráérsz adni gyümit,kaját.később meg már nagyobb lesz ő is,fejlettebb és akkor jó a bolti-zöldséges cucc is.én legalábbis csak utazáskor adtam nekik üveges kaját,amúgy mindig mindent én főztem.mi almával,banánnal kezdtük,később jött bele narancslé és csak utána a krumplis ebéd.nem kell siettetni az elválást,az anyatejnél nincs jobb.....és ha ízlik neki a bolti kaja esetleg kevesebbet szopizik,akkor kevesebb lesz a tejed....nálunk szecsőnél hamarabb elapadt a tejem,mert ő hamarabb elkezdett "rendeseket" enni,nem kellett a cici annyira/annyiszor.de nem okoskodok!!!! :roll: :wink: :idea:
gabó
szecső a sulival megy sarudra,az osztályfőnökük+2 tanár néni szervezi ezt,már nem először.mennek 5.osztályosok is(a szecső előtti osztálya a mi jutka néninknek),meg 1.,2. osztályosok.hétfőtől vasárnapig(csak sajna szar időt mondanak,mint katuséknak),remélem nem lesz semmi baj... :oops: azért félek,féltem,de nagyon akart menni,megy a szerelme is!csak most árpásodik a szeme,lehet viszi a szemcseppét+kenőcsöt,majd megkérem a tanító nénit,hogy ápolja.24ezer ft volt a tábor,ez nem fertőz,úgyhogy mehet.(mondjuk meg is őrülnék,ha kárba veszne a pénz)
hajnus
szecső is pl kabátgombot dugott a videóba,zóra is imádja kezelni a dvd lejátszót,tv-t,hifit.míra ezen a téren is szolídabb volt,ő nem csinált ilyeneket... :lol: :twisted:

szép napot mindenkinek!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

ábizsani
nem zavarsz,hívj nyugodtan....találkozhatunk,én örülnék neki

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Szemizo!Én is épp most halgattam az időjárást és iszonyú időt mond!De ez így szokott lenni hétfő óta itt az öcsém és nincs valami frankó idő.Igaz holnap megyünk a Balcsira,mert arra jó időt mond,de keddtől megint szart ő meg pénteken megy haza mire jön vissza jö idő!
De reméljük azért Szecsőének jó lesz jó idő nélkül is pláne,hogy megy a nagy ő!! :lol: :lol: :oops: :oops:
Elhiszem,hogy félted ez így is van jól!Egyébként volt már így el táborba?
Vendég

Sziasztok!Megjöttünk a Balcsiról nagyon jó volt majd teszek fel képeket ha a Balázs felteszi a progit!Ha nem akkor elküldöm Violnak hátha megszán és felteszi! :lol: :lol:
Vendég

Szép napsütésest jó reggelt!

Ági merre vagytok?Milyen itthon?

És ti lányok?
Vendég

Sziasztok!

Gabó-én itt vagyok! :lol: Gyönyörű idő van nálunk is! Persze, szerdától jön a hideg és az eső, mivel VOLT fesztivál lesz! :? Pedig Kincsőt is fel akarjuk vinni kis koncerthallgatásra és hogy szokja a szülei életstílusát. Az apja már úgyis kis rockert akar belőle faragni 8) , a kocsiban mást nem is hall, csak metálzenét minden változatban!

A hétvégén sűrű progi volt, kint voltunk a Kelta ünnepen is,láttunk kelta kaját babból és krumpliból :shock: , ittunk kelta bort :shock: ! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Most jöttünk meg a vérvételből :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: , majdnem elsírtam magam, mikor az én bizalommal mosolygó és barátkozó Kincsemet elvitte a nővérke...

Anikó

Kép[/url]
quito

sziasztok

bocsi, csak futtában olvastam és néztem...

csilla,
nagggyon jó képek!!! :) nem semmi kóbor gyermeked van!! :) nekünk is nemsokára érik a másik ágy, kíváncsi vok, dorka mit csinál majd...

gyöngyi,
én is kb 4 hósan kezdtem dorkának gyümit adni. ahogy átlépett egy-egy korhatárt, ami üvegeken volt, én már kipróbáltam. sztem nem lesz belőle baj.

anikó,
mégis volt vérvétel?? de miért? ez valami kelta szokás? :D bocs, csak vicc volt... :oops: :roll: de tényleg, miért? és nem is akartál vele menni? vagy ők javasolták? tudom, ez már volt téma itt babaneten, hogy menjünk vagy ne menjünk, de én mennék... vigasztalni csakis mi tudjuk... és mikor lesz eredmény?

mi szombat délelőtt vettünk nekem bicajt - a régi már naon szar volt - vettünk rá gyerekülést is, dorkának tök tetszik, hogy fuvarozom! :) délután esküvőre mentünk - gábor csapattársa - dorka baba ezt is élvezte. csak úgy gyalogolt az apjával kézenfogva a sok focista közt a menetben... :) este meg grilleztünk. vasárnap anyóséknál voltunk, ma meg strandra megyünk. a pancsolómedence június végi elkészültéből természetesen nem lett semmi, átírták a dátumot július 14-re... :? lassan vége lesz a nyárnak... :?

KépKép
viol81

ja, gabó, jöhetnek a képek, ha gondolod. bár most megyek rakok egy kis rendet, aztán majd valamikor visszatérek...

KépKép
viol81

Anikó!Nem lehettél ott vele!!!!!!!!Milyen eljárás ez?
Bát mikor varrták Levi fejét szenteste mi sem mehettünk be vele!Mondván ha minket lát sokkal nehezebb dolguk lett volna vele,de én ki is mentem,mert elkezdtem pityeregni ahogy hallottam a sírását!! :( :( :(
Szegény kis drága!Mire lesz meg az eredmény?
És ez most miért is volt?
Rocker csaj!!!! :lol: :lol: :lol:

Viol!Csináltál képeket az esküvőn Dorkáról és apjáról?
Anyósékhoz milyen gyakran mentek?
A gyerekülés jó én hülye nem vettem pedig itt áll a bicajom,3-éve rá sem ültem,de már nem is veszek majd a másiknál!!
És akkor mentek majd bicajtúrákra?
Oké majd mennek a képek nincs sok 1-2 küldök majd!
Jó pancsolást nektek!!!
Vendég

Sziasztok!

Azt mondta a nővérke, hogy én ezt ne lássam... De azt tudtam, hogy nem engedik be az anyukákat, nem is vitáztam, csak a kezem tördeltem a folyosón és végig pocsék anyának éreztem magam, amiért ezt engedem. A doktornő mondta, hogy ő minden babájánál megcsináltatja ezt a vérvételt. Végülis nem baj, legalább korán kiderül, ha gáz van. Egyébként tök sokáig nem sírt, aztán felcsattant az a keserves, de mikor kihozták, már csak hüppögött, mikor meglátott, sírt egy verset, aztán iszi, hordozó és aludt egy órát. Azóta újra a régi, pörgős-pakolós :lol: :lol: :lol: !

Árasztok néhány képet:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Anikó

Kép[/url]
quito

Ma délután mehetek az eredményért.

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó!Olyan gyors ütemben nő ez a kis Nyuszifül!!!!Tündéri!!
Kíváncsi leszek mi lesz az eredményben!És akkor ezt kivétel nélkül megcsináltatja minden babával?
Vendég

Na holnap megy kis a Balázs a sóginőmmel osztrákba beszélni a melóról remélem sikerül!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok Cajok!
Már hiányoztam????
Mostanában elhavazodtam,de olvani se tudtam,csak az uccsó hozzászolásokat!Bocsi!

Csilla
hát ez a csöppség nem semmi!!Én is jót nevettem rajt! :D
A lényeg végülis hogy kényelmes legyen,nem igaz!!! :mrgreen:
Mindjárt költöztök akkor TI is!!!! :wink:

Anikó
Milyen lett az eredmény?
A képeken Kincső tiszta Te vagy!Pláne az elsőn!!!Imádnivaló!!!
:wink:

GAbó
Barinőm ma volt vizsgázni Szombathelyen forgalmiból.Sajna nem sikerült neki.Ő meg talán túl óvatos!!
Most azért van elkeseredve.mert babát vár(na nem ezért kesereg)és nem lesz lóvéja ujabb köröket fizetni! :( :? :twisted:

Holnap megyek dokihoz!Kiváncsi leszek mit mond!Szerintem vérvételre bizti elküld! :shock: Nem is baj,lássunk tisztán!!!
Vendég

Anikó,
gyönyörűűűűűűűű!! :) az alvós meg!!!!! a babakocsison olyan más az arca! :)

Gabó,
csináltam képet, majd kicsinyítek és felteszem. anyósékhoz olyan hetente, kéthetente megyünk. ennyi elég is.

KépKép
viol81

teszek fel vegyesen, nem csak apa-lányát... :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
viol81

és még.... :)

Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
viol81

ja, ez meg reklám... nem minden hátsó szándék nélkül... :)
be lehet küldeni képet, amin 2 db rama-val reggelizik a család (tök sok képen csak a gyerek...) és küldenek egy uzsonnás dobozt

http://www.rama.hu/cseszes/index.php?modul=ramareggeli

én ezt küldtem. de még fogok is. más képet, más néven... :oops: :D ahogy láttam, van, aki hármat is küldött... akkor meg miért ne??

Kép

KépKép
viol81

Sziasztok!
Rámszakadt az ég, itthon az összes gyerek :lol: :twisted:

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!

JANKÁNAK BOLDOG SZÜLINAPOT!!!
Majd jövök...

Kép

Kép
hajnus

Jankának BOLDOG szülinapot!!!!
Hogy telt???
Vendég

Sziasztok!

Megjöttünk az eredménnyel, megyük holnap a doktor nénihez, mert van néhány + és - :cry: :cry: :cry: :cry: . Most ideges is vagyok egy picit :( :( :( .

Viol- olyan szép csajszis Dorka, igazi apa szemefénye! Akkor a férjed kapus? Ja, és megyek Rámát venni :wink: , nekem meggyőző a kép!

Rik-odafértél a géphez? :lol: Olvadni sincs időd 8) ? :?: :wink:

Gabó-Ő mondta, de találkoztam olyan anyukával, akinek a gyerkőcét nem küldte el...Most nem tudom, mi van? Láthatott Kincsőn valamit?

Anikó

Kép[/url]
quito

Nyugalom Anikó!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem lesz semmi gáz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Köszönjük!
Épp a nagymamánál búcsú volt tegnap, Janka ült mindenféle ringlisen. Nagyon élvezte! :D
Ollllllllllllllllllllllyan homályos képeket csináltam :twisted: :twisted: :twisted: , de egyik sem bír nyugton maradni :roll: :twisted:

Kép
Kép
Kép
amica

Jankának mi is boldog szülinapot kívánunk!!!

Anikó,
és nagyon nagy eltérések? Mert sztem pici mindig akad mindenkinél... És lehet, hogy még a betegségből maradtak vissza dolgok. Vagy? De azért ne aggódj!
Igen, Gáborom kapus! :D

Hajnus,
nemtom mikoriak a szalag képei, de nagyon jóóók!! :) Helyes pasijaid vannak! :wink:

Andi,
akkor másik nagyszülőknél voltak a gyerekek? Mert itt nem volt búcsú... :roll: :D

KépKép
viol81

Höööö, had mutizzak még vmit!!
(ma scanneltük be...)

Kép
Kép
Kép

basszus, tök homály... :? :evil: tök szar, hogy 600 pixelre le kell kicsinyíteni... :? mert amúgy szebbek vagyunk ám!! :lol:

KépKép
viol81

Anikó
Mik lettek pozitivak???Ne aggodj szerintem se,attól hogy van benne pozitiv nem biztos hogy baj is van!!!!Holnap irj mit mondott a dokid!!
jövünk-megyünk,teszünk-veszünk.Játszótér,kert ezerrel.Ezek az elfoglaltságaink mostanában.Olvadtam is :wink: :lol: ,meg nem is olvastam,mert mire hazajövök már csak gyerekfürdetés,etetés,altatás van,aztán beájulok az ágyba.De szerintem most mindegyikünk igy van ezzel...JA MEG PAKOLOK EZERREL!!!!!!!!!!!!(ez is ismerős ugye??)
Réka jövő héten megy anyóshoz,akkor kicsit lassitunk Petrával a tempón,pihizünk is.Igazábol Réka miatt kel mászerálni,mert szétveti itthon az unalom.

Cajok
Jut eszembe!Nem látott valaki fürdőmedencét 150cm-es nagyságban?Kisebb nem érdekel,meg nagyob se nagyon,mert nem fér el.HA valaki lát valahol értesitsen,légycciii!!!! :shock:

Viol
jók a focistás képek!Jó kis esküvő lehetett!!!Dork ai jó érezte magát!!!
Viol!Át tudnád nekem venni a Rómeó és Júliádat???Egyik csaj szeretné itt a házban,gondoltam megkérdezlek Téged!HA nem tudod persze nem gond,kérdezősködök tovább! :wink:

Kriszti
igen eltüntél!!Visszamentél Tunéziába????? 8) :lol:
Vendég

Viol
szépek vagytok igy is,kicsiben!!! :wink: :lol: :lol: :shock:

A mi tavalyi Horvátos képeink,meg tök homályosak lettek bescennelve,nem baj!A képeken visszajön a feeling.(igy kell irni??)
Vendég

Andi,
Jankának nagyon boldog szülinapot kívánunk!!

Kép

Kép
ábibaba

Ábizsani!!!Hogy vagy?MIkor indulsz Pestre?????
Vendég

CAjok!Jó éjt!!!!Szép álmokat!!!!!!!!!!!!!! :)
Vendég

Köszönjük Zsanett!
Milyen jó, hogy kihúztad idáig. Holnaptól szabad a vásár! :lol:
Na azért csak Pesten szülj, de elmúltak a kritikus napok.
Itt a babaneten az elmúlt hónapokban két Léna is született, rá is csodálkoztam, hogy megöregedtem hiszen nekünk még "Lénáról Dimitríj mesélt".
Gondolom már minden tekintetben a finishben vagytok, kitartást! Mindjárt babáztok, lányos anyuka is leszel :wink: és boldog!

Kép
Kép
Kép
amica

Amica
Jankának NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!
gtünde

Sziasztok!

Rik,
Kösz még megvagyok, bár már nehezen.
Nem túl kellemes ez a fülledt meleg, amikor alapjáraton sem kapok levegőt.
Szerdán megyek Pestre, de még hazajövök, aztán jövő szerdán már ott maradok.

Andi,
mindenképpen Pesten szülök, ha beindulna itt Sopronban, akkor azonnal autóba ülünk és indulunk.
2-3 óra alatt csak nem pottyanik ki :lol:
Léna egyébként görög név, pedig elsőre én is azt hittem orosz.
Most még csak a 96-ik a 100-as listán, tehát nem túl gyakori, remélem így is marad.
Janka mit kapott szülinapjára?

Mindekit üdvözlök!

Kép

Kép
ábibaba

Jó reggelt!

Jankának nagyon boldog szülinapot!!!
Azért majd teszel fel képeket?Homályosan is érdekelnek!

Viol!Nagyon jók a képek!!Az összes a focistástól az apa lányáig meg a haverosig!! :D :D
A reklámos is csudi jó!!
Az esküvői képetek is szép!

Anikó!Ne idegeskedj nem lesz semmi biztos valami piti ami +-os!
Hát nem olcsó a vezetés az biztos én már túlléptem a 100.000-et pedig csak + 7-órám van(eddig)!!!!! :x :x :x :x
De addig még simán letudna vizsgázni nem?Már csak a vizsgadíjat kell neki fizetni ugye?Mondjuk itt nálunk ha valaki bukik akkor kell min. 3+ órát vennie a köv. vizsga előtt!!

Zsani!Kitartás most jön egy kis hidegfront lehül a levegő így talán kicsit könnyebb lesz!
Ábel már nagyon várja a hugicát?Addig kinél lesz amíg Pesten leszel?Vagy megy az egész család?

rik!Drukkolok a dokinál biztos minden rendben!Mennyi időre megy Réka "nyaralni"?
Vendég

Sziasztok!Jankának boldog szülinapot!!!
Viol!Tök jók a képek :P Az esküvői képetek nagyon szép.
Anikó!Ne aggódj biztos nem lesz baj.
Virág sajnos beteg :( Este belázasodott,39 fok volt.Remegett meg sírt majdnem egész éjjel :cry: Most alszik.Egyfolytába azt mondta éjjel,hogy nem akar kórházba menni,mert ott csak bántják. :cry: Hát igen a rossz tapasztalat :?

KépKép
kola2

Nem érdekel valakit volt fesztiválra 4napos bérlet???13ezer helyett odaadom 8ezerért. :)

KépKép
kola2

Cajok,
köszi-köszi-köszi!! :lol:

Zsanett,
na de jó, már a 38-ban vagytok!!! :) Elhiszem, hogy nem jó ilyen dög melegben, de már csak kicsit kell kibírni!! :) Aztán lesz egy kiscsajoooood!!!!! :) :) :)

Zsani,
jajjj, szegény kicsi Virág..... :( :( :( annyira rossz lehet neki is meg nektek is. Mész vele dokihoz?

Erika,
én nem, de Gábor elvileg meg tudja csinálni a dvd-t. Szóval megoldható. Aztán majd lekirándultok egyszer érte!! :wink: vagy majd én az 57-be!! :D

Cajok,
nem akar valaki beküldeni arra az oldalra - a ramasra - képet? Én tegnap küldtem be, délelőtt, de még nincs fent. Ma küldtem más néven is - anyuén - de semmi. Tegnap még csak 22 oldalnyi kép volt fent, ma meg már 26. Szóval bizti beérkeznek, de az enyémet nem látooom!!! :evil:

ja, most olvasom:
[quote]2 írta:-3 óra alatt csak nem pottyanik ki

előfordulhat! :shock: :wink:

KépKép
viol81

kola!Sajnálom,hogy Virág beteg jobbulást neki!
Anikóékat lehet érdekli a jegy ők menni akarnak!

Viol!Jaj bizti nyertek a képpel,mert tök ari.Majd szólj mikor lehet szavazni és nyomom majd mint állat!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Köszi Virág nevében :P
Viol!Nem megyek vele dokihoz.Majd meglátom holnap ,hogy lesz.Úgy utálok dokihoz menni Virivel.Mindenki minket néz mert Virág ordit már a váróterembe :? A tavalyi kórház után ezt csinálja mindig.Akármit mondok neki ,nem hagyja abba.Amint kiteszük a lábunkat ,akkor már semmi baja. :)

KépKép
kola2

Gabó,
ez nem szavazós dolog, de köszi!! :D Annyi, hogy be kell küldeni egy képet és kész. Kapsz postán egy snoopy-s uzsonnásdobozt.
A lényeg, hogy a képen 2 db Rama vaj is legyen. :)

Zsani,
hűű, tényleg, meg is értem, hogy nem akarsz így menni. Jobb egy kicsit húzni, hátha elmúlik. Nagy rosszabb esetben menj. De olyan meg ne is legyen!!
JObbulást Virágnak!!
++++++++++++++++

KépKép
viol81

Viol!Köszi :P Rosszabb eset meg tényleg többett ne legyen :P Tegnap nézegettem a tavalyi kórházas képeket.Hát marhára nem tett jót :cry:

KépKép
kola2

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?