Sziasztok!!!
Jaimee, Chris! Utólag, de annál nagyobb szerettettel kívánok Nektek Nagyon Boldog Szülinapot!!!!!
Judy! Ahogy visszaolvastam, először egy kicsit megijedtem, hogy nehogy baj legyen a babával, de aztán láttam elmentél uh-ra és minden rendben. A héten, ha otthon leszel próbálj meg sokat pihenni!!!! Rókakoma miatt csak egy kicsit sajnállak (
bocsi)!
Chris! Remélhetőleg tényleg stresszmentes hónap elé nézel és beköltözik a pocaklakócskád!
Sirkici, Mirci! Neklem sem egész nap szokott lenni tojcsi a tojcsis napkon. Legnagyobb mennyiség nekem általában akkor szokott lenni, ha elmegyek Wc-re, de nem pisilni, hanem....
Bocsi. Mert olyankor ugye nyomni szoktunk és akkor a hüvelyből is kijön aminek ki kell jönni.
Képzeljétek én pénteken voltam egy vezetéstechnikai tréningen egy olyasmi pályán, mint a hungaroring, csak kisebb és ott mindenféle gyakorlatot kellett csinálni, pl vészfékezés, szlalom, kanyarban fékezni, akadályokat kikerülni, vagy az előtt vészfékezni meg egy csomó érdekes feladat. Nagyon élveztem. Tök jó volt megtapasztalni, hogy pl vizes úton is megcsúszva hogyan reagál az autó, meg hasonlók. Jaj én azt élveztem a legjobban , amikor vizes kanyarban kisodróttam és pattogott az autó az asztfalton , de a saját sávodban kellett maradni.
Na dobok egy görbét is, mert kaptam VIP-es napokat a fertitől és így olyan szép színes:
Szép Napot Mindenkinek!!!