Új privát üzeneted érkezett!

Jaimee!
Alkalmanként 1-1 Algopyrin megengedhető.
Vendég

Sziasztok Lányok!

Ne haragudjatok, hogy csak így ismeretlenül megjelenek néha köztetek. Sajnos nincs sok időm visszaolvasni, de azért próbálom követi az itteni eseményeket.

Sok kérdés foglalkoztat a babavárással kapcsolatban, amire szerintem ti már tapasztalatból is tudtok választ adni.

Mi még csak két hónapja próbálkozunk a párommal (közben járunk családtervezőbe, hál istennek eddig minden eredményünk jó), ettől függetlenül nagyon megvisel amikor megjön.

Szerintetek van jelentősége annak, hogy a pé után mennyire emelkedik meg a hőmérséklet? Nálam nem nagyon megy 36.8 fölé.

Köszönöm ha válaszoltok! Mindenkinek szorítok!

üdv. Mirc
mirci74

Betsy: Köszi!

Mirc: Van jelentősége, 3-4 tizedet kell ugrania, ha összehasonlítod a pé előtti és utáni görbét. Vezeted a görbéd egyébként? Dobhatnál egyet. Megkuksizzuk.

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Jaimee,
Algopirin.

Kép
Vendég

Mirci,
én úgy tudom, hogy nem feltétlenül kell 36,8 fölé mennie a hőnek! Csak min. 2 tized fokot emelkedjen (jobb, ha 4-5 tized fokot), és aztán maradjon is fenn, tehát elkülönithető legyen a ciklus két szakasza!
sirkici

Szia Jaimee!

Íme a múlt havi görbém. De mindjárt beszúrom a mostanit is.

Kép
mirci74

Ez a mostani görbém. Mi a véleményetek?

Hát én nem hiszem, hogy ebben a hónapban összejött volna a babó. Még várom a hormon eredményeimet. Kíváncsi vagyok mit mutatnak. Szomorú vagyok mert nem érzek semmi. Még pms tüneteket sem :( Lehet, hogy hormon problémám van?

Kép
mirci74

Mirci: Én nem látok nagy problémát ezekkel a görbékkel. Pontosabban, sztem jók, egyik sem anovus. Miért lenne hormonproblémád? UH-n voltál már pét nézni? Pozitívabban!!!!! :wink:

jaimee

Arra gondoltam, hogy talán alacsony a progi szintem, és azért nem megy fel eléggé a hőm. Amúgy nekem is úgy tűnik van pém. Még nem voltam UH-n. Múlt héten vettek tőlem vért és annak az eredményét várom. Gondolom ennek tükrében fog az orvos tovább vizsgálni ha szükséges.

Az a baj, hogy nagyon rá vagyok görcsölve a baba témára, pedig tudom, hogy nem szabad, és összeolvastam már mindent a neten. Ennek az a a következménye, hogy magamat diagnosztizálom. Hülye vagyok tudom! Próbálok ezen változtatni.

Gondolom ha most összejött volna a baba már fentebb lenne a hőm. De tudom két hónap még nem idő...van aki évek óta próbálkozik. Szóval igen aszem fel a fejjel próbálom mondani magamnak............:)
mirci74

Jó reggelt Lányok,

Bocs, hogy a hétvégén nem nagyon jelentkeztem, de tegnap sajna megint az ágyat nyomtam a rosszulléttől. Csak addig másztam elő, amíg megfőztem az ebédet.

Ma mintha egy kicsit jobb lenne.

Üdv Mirci,

Én is azt mondom, hogy akkor van igazán pé, amikor 4-5 tizeddel ugrik meg a hőd. Örülök, hogy jók az eredményeid, és mihamarabbi babásodást kívánok. :lol: :lol:

Jaimee,

Hát igen, én el tudom képzelni, hogy mit érzel. Ez a kicsike engem is megkínoz rendesen. Reméle azért hetekig nem akar a nyakamra ülni kis vuk. :lol: :lol:

Babszika,

Tudom, hogy unod már a szöveget, így nem is akarom leírni, csak abban reménykedek, hogy hamarosan már tényleg meglátogat a gólya. :lol: :lol:

Sirkici,

Én kb 2 napi szoktam igazán tojásfehérje állagú nyálkát észlelni, és nem csak egy bizonyos időpontban, hanem egész nap, max a mennyisége változott. :lol:

Pandi,

Beírnád a tábliba, hogy július 4 - uh controll? Köszike. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Mirc: A legrosszabb, amit tehetsz, hogy összeolvasol mindent a neten. Inkább kismama magazinokat olvass sztem. :wink: Vagy vegyél kismama könyveket, azokban is van szó a fogantatásról.

És ne görcsölj, mert az tényleg árthat. Olyan kár 2 hónap után aggódni...Persze, tudom, korban egy szinten járunk, türelmetlen az emberlánya, de arra kell koncentálni, hogy minden oké veled és hamarosan babakelengyét válogathasz.

jaimee

Judy,
azt hiszem akkor nekem még a tojásfehérje sem normális! Nemtudom, hogy mit mondjak a dokinak, hogy elküldjön minimum laborba...
sirkici

Köszönöm Mindenkinek a bíztatást!
Sokat jelent nekem tényleg!

Lányok remélem mihamarabb túljuttok a rosszullétes időszakon.

Még annyi, hogy nekem nagyon ritkán tojásfehérje állagú a nyálkám, pedig figyelem magam. Na de legközelebb bevetem az LH tesztet :)
mirci74

Sziasztok Lányok!

Új hónap, új remények! :wink:

Jaimee!
Mikor mész UH-ra? Este?

Judy!
Nagyon rossz lehet ez az émelygés. Gyerekek mit szólnak hozzá? Mit modasz nekik? Vagy tudják, hogy a tesó bánt? :wink:

Mirci!
Szerintem teljesen ok a görbéd. Nyugi. Én sem vagyok feldobva piritől. Nem szabad miatta stresszelni. Nemsokára bekopogtat a gólya. Tavasszal, nyáron sokkal jobb szülni... No meg mennyivel olcsóbb a tavaszi-nyári kismama ruha, mint a téli. Akkor még nagykabátba is be kell ruházni. Nyáron pedig elég egy szellős ruci. :wink: (Én is ezzel nyugtatom magam!)

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris,

Nem tudják még, hogy mi a helyzet, és nem is kérdezgetnek, hogy anyának miért van hányingere.

Szerdán jönnek velem uh-ra, kénytelen leszek elmondani, mert nem fogják érteni, hogy miért nézegeti a doki a hasamat.

Kiváncsi leszek mit szólnak.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Chris: 1 cd? Ez aktuális vagy csak átfordult a vonalzód?

Olyan 8 körül kerülünk sorra, ha szerencsénk lesz. Fél 7-re megyek. Juj, sík ideg leszek... :? :? Ha Apa megjön, jobb lesz.

Ja, én is kaptam gyönyörű kismami ruhákat, az a gáz velük, hogy szeptemberben adhatom őket vissza félig meddig kihasználatlanul.

jaimee

Jaimee!
Ez az aktuális... CD1

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris: No, akkor egy nyugodt, stresszmentes, vizsgák és államvizsga mentes ciklusra fel!!! Az esélyeid most sokkal jobbak sztem. Feltéve, ha nem idegesíted magad halálra az építkezés miatt. Ugye nem?

jaimee

Jaimee!
Nem idegesítme magam az építkezés miatt, mert még mindig nincs engedélyünk, így nincs is még építkezés. Már túltettem magam azon, hogy az idén be tudunk költözni. Szerintem talán húsvétra beköltözhetünk. Nagyon remélem... Baba is az új házba fog érkezni.. :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Lányok!

Az idei nyári divat szerintem nagyon kedvez a kismamáknak. Rengeteg tunika fazonú ruhát, meg felsőt lehet kapni. Én is vettem magamnak egy párat.

Én hónap végén megyek szabira, és remélhetőleg pont akkor lesz pé-m. Erről a ciklusról már lemondtam, de hátha majd akkor...........Szorítsatok!
mirci74

Mirci: Miért mondtál le erről a ciklusról?

jaimee

Mert úgy gondolom ha babás lennék talán már feljebb kellett volna mennie a hőmnek mint 36.7 36.8. Vagy hülyeség? Még mehet feljebb? Meg igazán nem érzek semmi mellfeszülést vagy bármi mást. Olyan a közérzetem mint ciklus elején amikor nincs semmi különös. Most a 24. napon járok és általában 30-32 napra szokott megjönni. Tulajdonképpen lehet még bármi, de nekem valahogy az az érzésem nem lesz semmi. Tudom optimizmus meg minden, de ezt most csak a testi "tüneteim" alapján mondom.
mirci74

Mirci: Ettől még bővel lehetsz babás. A hőd az nem lesz több, csakmert megfogant egy katona. A testi tünetek pedig a ciklus ebben a szakaszában semmit nem mondanak, sztem. Oda se figyelj!

jaimee

Helló csajok!

Csak bekukk, hangulatom nincs, hulla vagyok, egész hétvégén dolgoztam az irodában.

Jaimee:nagyon szorítok, kérünk fotókat!Ne izgulj, mindne oké. :lol:
Mára várom pirit, de jó lenne, ha holnap jönne, mert kezdeném a clostyt(2-12 napig) és ha csak holnap jönne meg, pont hazajönne a dokim szabiról, amire mennem kell UH-ra.

Szép napot, itt leszek, csak csöndben. :wink:
Vendég

Jaimee!

Legyen igazad! Ez van amikor túlzottan figyeli magát az ember.

Drukk neked az UH-hoz.
mirci74

Sziasztok!!!

Jaimee, Chris! Utólag, de annál nagyobb szerettettel kívánok Nektek Nagyon Boldog Szülinapot!!!!!

Kép

Judy! Ahogy visszaolvastam, először egy kicsit megijedtem, hogy nehogy baj legyen a babával, de aztán láttam elmentél uh-ra és minden rendben. A héten, ha otthon leszel próbálj meg sokat pihenni!!!! Rókakoma miatt csak egy kicsit sajnállak ( :oops: bocsi)!

Chris! Remélhetőleg tényleg stresszmentes hónap elé nézel és beköltözik a pocaklakócskád!

Sirkici, Mirci! Neklem sem egész nap szokott lenni tojcsi a tojcsis napkon. Legnagyobb mennyiség nekem általában akkor szokott lenni, ha elmegyek Wc-re, de nem pisilni, hanem.... :oops: Bocsi. Mert olyankor ugye nyomni szoktunk és akkor a hüvelyből is kijön aminek ki kell jönni.

Képzeljétek én pénteken voltam egy vezetéstechnikai tréningen egy olyasmi pályán, mint a hungaroring, csak kisebb és ott mindenféle gyakorlatot kellett csinálni, pl vészfékezés, szlalom, kanyarban fékezni, akadályokat kikerülni, vagy az előtt vészfékezni meg egy csomó érdekes feladat. Nagyon élveztem. Tök jó volt megtapasztalni, hogy pl vizes úton is megcsúszva hogyan reagál az autó, meg hasonlók. Jaj én azt élveztem a legjobban , amikor vizes kanyarban kisodróttam és pattogott az autó az asztfalton , de a saját sávodban kellett maradni.

Na dobok egy görbét is, mert kaptam VIP-es napokat a fertitől és így olyan szép színes:

Kép

Szép Napot Mindenkinek!!!
Vendég

Krisz: Köszi! :D Juj, nagyon szép a görbéd! :wink:

Mirci/Nóri: Köszi a drukkot az UH-hoz! Bugyborékol éppen, úszásleckét vesz??

jaimee

Szép napot mindenkinek!
Utólag is minden szépet és jót kívánok az ünnepelteknek!
Babszika, Christell, meglátjátok, ez a hónap lesz a nyerő! :wink:
Judy, tudtam, hogy csak a dokival van gond! :lol:
Jaimee, nyugi, inkább tessék csak örülni, bárcsak mi is már mehetnénk UH-ra!
Mirci, üdv!Tunika, meg kismamaruha divat, én csak fájdítom a szívem, mert annyira tetszik és annyira felvennék én is már ilyeneket, csodálatos ez a nyár ebből a szempontból, én egy felsőt vásároltam csak, de nem hordom, mert ha meglátnak benne, mindenki gratulál, hogy ezek szerint összejött a baba, és annyira utálom, hogy nem!
Vendég

Lányok!
Ha valami változás van a táblikba akkor privibe írjatok légyszi kevesebbet fogok jönni és lehet nem veszek észre mindent!!

Köszi
Vendég

Panda: Hogyhogy ritkábban jössz? :shock:

jaimee

Fúj, folytathatom még, hogy miket is utálok? Például így visszaolvasva az előző beírásomat, hogy mennnyire negatív, mikor én alapból mennyire pozitív vagyok! Na, ezt utálom, hogy ez most nem látszik:)
Vendég

Bíbor: Háát, olvastam már sokkal negatívabbat is.

Nekem nincs is tunikám...Még az alapállapotos cuccaimat hordom.

jaimee

Jaimee, hát remélem ennél negatívabbakat nem is fogsz:) Az alapállapotos cuccoknak meg hamarosan lőttek..hajrá tunika! :)
Vendég

Bíborlány:írtam privit neked
Vendég

Krisz, Bíborlány!
Köszi! :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Pandus!
Miért jössz kevesebbet? Csak nem nyaralni mentek? Vagy a tesódhoz mész babázni?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Lányok!
Most megint szórakozik velem mensi. Reggel volt egy kicsi, most megint semmi. A hőm is leesett 36.5-re. Most vagy jöjjön meg rendesen, vagy ne lássam jó pár hónapon keresztül... :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris: Hát ha leesett a hőd akkor véleményem szerint meg fog jönni rendesen. De majd nem jön meg 30-34 nap múlva. :wink:

Olik? Andi? Hol vagyok, hogy a többiekről ne is beszéljek.

jaimee

Sziasztok!!
Megvagyunk, csak itt van Anyucika, ezért nem ülök a gép elé, csak ritkán.
Már jobban vagyok, egyre kevesebbet hányingerezek, főleg gyümik után :?
Ma voltunk Anyuval és Manóval csavarogni a városban. Tök jó volt, kaptam nagyon kényelmes cipőt, meg vettünk ezt-azt :) Jól esett 8) Mc-iztünk stb...
most alszunk mindannyian.
Puszi mindenkinek, ritkán, de jövök :D

Kép
Kép
Kép
olik22

Lécci szavazzatok a barátnőm blogjára! Gasztroblog kategóriában indul a HVG versenyén, megérdemeli a minél jobb helyezést!

Ő az aubergine! Köszi előre is minden szavazatot!

http://hvg.hu/goldenblogvote.aspx

jaimee

Na leléptem, a mai nap szinte blogot is irhattam volna.

Holnap legyetek nekem aktívabbak, ejnye-bejnye.

Pussz mindenkinek!

jaimee

Sziasztok!

Jaimee: gondolok Rád!

Mirci: én sajnos nem tartozom a görbések közé, viszont ha LH teszttel kapcsolatban van kérdésed, akkor abban profi vagyok :lol:

Pandi: már meg sem merem kérdezni miért jössz majd kevesebbet! Pedig látod, mindenkinek rengeteg kérdése van és Te olyan jól tudsz mindent... :)

Olik: örülök, hogy szépen múlik a hányinger!! Csavarogni mindig olyan jó....

Betsy: nem tudom a felső határértéket pontosan...Nekem csak ennyit mondott a védőnő...

Heni

Kép
Kép
csheni26

Jaimee mami: megtörtént a szavazás :D

Heni

Kép
Kép
csheni26

Jaimee!
Szavaztam! :wink: Lehet, hogy most látod meg a csöppségedet. Gondolok rád! :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Megjöttünk, Apa irodájából írok. Ülőmagasság: 9 centi, méhnyak szép zárt. Nucha maradt 1,5 mm. Szóval minden oké. :D :D
Jövőhéten AFP kövi vizit 4 hét múlva. Jó volt látni mozogni, folyton mocorgott, egészen más volt, mint 11 hetesen. És gondolom, ez egyre csak izgibb lesz. :D :D Megnyugodtam, mert szép gyöngysor a gerince, keze lába van...A neme fel sem vetődött, már itt az irodában jutott eszembe, de persze lesz még alkalom.
:D :D :D :D :D

Köszönöm annak, aki gondolt ránk. :D :wink:

jaimee

Jaimee örülök, hogy minden rendben van :D :D
mirci74

Olik!
Örülök, hogy jól vagytok! Pihenj, amennyit csak bírsz :)

Heni!
De jó, Te már félidőnél tartasz.. Úgy repül az idő! :)

Jaimee!
Én is szavaztam ám! Örülök, hogy szépen növöget a babytek, a 9cm CRL az pont 15 hetesnek felel meg, így a picikétek pont akkora, mint a nagy könyvben meg van írva :) Képet majd raksz fel?
Vendég

Sziasztok!

Lehet, hogy már nem nagyon tudok írogatni.
Remélem, mikor hazajövök, sok-sok boldog, mosolygós kismamit látok! :lol:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Hanna!
Nagyon jó nyaralást, kellemes időtöltést kívánok! Használjatok ki minden pillanatot! ;)
Vendég

Heni!

Nagyon szép időt (bár, abban nem hiszem, h hiány lesz) és jó pihenést kívánok!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

babszika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?