Sziasztok!!
Igen Marcsi, én is kérdezni akartam mi az a sinlac? Kicsit érthetőbben!!! A még nem szilárd kaját evő babák mamijai is érthessék!!
Bocsi a tudatlanságért, majd lesz ez még jobb is.
Amúgy a szőnyeget végül a Corában vettük. Elmentünk az outletbe, de nem volt semmi. Pedig átküzdöttük magunkat a hétvégi bedugult városban. Nem semmi, hogy hétvégén sem lehet közlekedni!!!
De jó nektek ez a nyaralás! Én még nem merek. De jövőre!!!!
Ja, nem túl erőltetve, de igyekszünk az egyedül alvást bevezetni. No ezt nem azért írom, hogy újra elkezdődjön a vita!!!!!!!!!!!!!
Csak azért, hogy magunkról is írjunk. Néha meg,y néha még nem. De haladunk. Apukája meg is lepődött, mikor betettem az ágyába és egy perc múlva már aludt is. Ő meg állt készenlétben, aztán meg jól úgy maradt.
Azt hiszem, mi alvással reagáltunk a holdra. Nem rossz, de azért lehettünk volna kreatívabbak is. Maja 9-től negyed 6-ig húzta a lóbőrt!!!!!
Anyukájával egyetemben. A papa meg az országot járta, ki tudja merre!!!!
Azt mondtam, hogy milyen nem normális anyja van Majának?????
Időnként, eléggé gyakran, háromból kétszer kelek éjszaka, hogy ráfeküdtünk a gyerekre. Keresem vadul az ágyaban, és nem találom, csak apát. Őt meg felkeltem, hogy ne feküdjön rá Majára. Pedig nincs ott. Nem is volt SOHA!!!!! Egyszer sem vettük még magunk közé!!!!
Nem értem mi van velem. Mi mehetett az agyamra, hogy kezd mániákus lenni???????
Hát, szép hetet mindenkinek!!!
Azért
Kata én sajnálnám, ha nem jönnél többet. Pláne azért, mert akkor így hogy fogunk legközelebb talizni, ha erre jártok Lizuval????????????
Niki, kakiból sosem elég!!!!
Itt is köszi a TESOs tippet!!!
Reni, sikerült Majának bugyit vennem!!!!! Már alig várom, hogy ráadhassam. Azt hiszem, holnap lesz a napja!!!
Zsófi jobbulást nektek!!! Vigyázzatok, nehogy visszaadjátok Samunak!!!!
Megyek, mert vár a vasalás!!!!! Üdv: Andi