Új privát üzeneted érkezett!

Zsóka: Vonalzós+Avatar képek nagyon JÓÓÓÓÓÓÓK!

Beninek Boldog Hófordulót! Bocsi!Későn érő típus vagyok! Nagyon kis huncut!

Pasizó, kengurus, hemperis Majácska nem semmi! Hihetlen erős, ügyes!

Ábrándos Mirkó nagyon helyes!

Zsófi: az egész családnak jobbulást!

Hogy vagytok a teli holddal? Én mint Rák szülött, Ákos mint Halak teljesen ki vagyunk. Ilyenkor a család nálunk a szőnyeg alá lapul. :oops: :oops:
Hihetlen energiák szabadulnak fel. /nem csak jók/ :oops: :oops:
Mircike ez nem hormonbonba , hanem hold bomba.
Kép

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

a bonba is =bomba :oops: :lol:

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

Sziasztok!

Gyerkőccök csudaédesek!!!!!

Niki végre meggyógyult, de a betegség mellékhatásakén:

jelentem belépett a hisztikorszakba!

Úristendeborzasztóamikornemtudommitcsináljakvelemertüvölt! :roll: :lol:

És határozottan rázza a fejét igent vagy nemet mutatva (a nem-et mondja is néha) ha kérdezek tőle valamit! Igaz néha még összekeveri :lol:

Az estéink nagyonborzasztóak...Most meg fogzik 1000-el.... Harap mindent ami az utjába kerül :roll: Engem is :oops: :lol: Átlag 5 órát alszom esténként :roll:

Augusztus 18-tól 25-ig Horvátországban kempingezünk! Már alig várjuk!!! De azért jó lenne egy babanetes tali!

Züllés lányok?! Asszem ráférne a csapatra :lol:

Csak gyorsan bekukkantottam! Készül a Bella Mode Online Shop by Reni :wink: Azon melózok mostanság!

Mindenkit puszilunk!!!
Niki&Reni anya

KépKép
Kép
szuvajdzsity

sziasztok,

remélem ez a pangás a hétvégének köszönhető, és nem az előző napok eseményeinek.

úristen Reni, már nálatok is hisztikorszak? a topik csajai beindultak, Juli után most ti is.
Laura egyelőre "csak" akkor szokott, ha vmit nem kap meg, amit kinéz magának, v. megkaparint vmit és elveszem, amit nem szabad.
de jó, h. meggyógyult Niki !
ha kész lesz az online-shop, linkeld be légyszi!

Szilvi, holdbomba.. :lol: mellesleg én is Halak..

Laura ma minden negatív rekordját megdöntötte evés terén. reggelire 400 sinlac, ez még oké. tízóraira pár ropi :? 3 falat sajt.. :? ebédre egy pohár joghurt :? előtte 2 másik normál ebéd variánssal is próbálkoztam, de fejrázás volt a válasz.. :? és jobb híján elővettem a joghurtot, h. egyen vmit. uzsonnára nagy nehezen még egy pohár joghurt.. :? {mást nem fogadott el.. :cry: } meg még egy pár ropit elropogtatott. és vacsira 400 sinlac - még ez is okés.
szerintem fogzik, mert a mai 0 kaja ellenére 3x kakilt, piros a popsija és ki van marva az álla, meg lightosan még nyüügös is hozzá.
remélem a 10 kg-t 2 éves korára elérjük azért. :lol:

Zsófi, ki vigyázott Samura, amíg esküvőztetek? és hogy van amúgy? és ti? jobbulást az egész femilinek !

M.

Marcsi

KépKép
alon

hahó lányok,

leányfalun is van, innen írok. :lol: :lol:

samu már jobban van, de mi mindketten kutya rosszul vagyunk, percenként imádkozunk a jóistenhez, h szólítson magához.. :lol: :lol: :lol:

iszonyat nátha, köhögés stb. utolsó erőnkkel vezettünk ki leányfalura, samu éjjel sokat aludt így ma csak 1 nagy alvása volt, de 3.5 óra du (f1-4ig) ekkor mi is tudtunk egy kicsit pihenni. sajnos tegnap az esküvőről is hazatipliztünk, annyira szarul voltunk.

holnap samu meg én kintmaradunk, csaba meg a szüleim bemennek dolgozni, de itt legalább kert és hűvös is van. samu ugye még nem mehet gyerektársaságba (játszó) tehát otthon csak szenvednénk(rettenetes a hőség a lakásban). kedden viszont bemegyünk, mert dokihoz megyünk csekkolásra.

új tudomány :) :) samu nem csak integet, mondja is h pápá.

a betegség óta viszont már nem lépeget egyedül, csak kapaszkodva és bútorok mentén.

marcsi: samura a számos tanítványom közül az egyik vigyázott, egy srác aki tanítóképzőre fog járni. nagyon aranyos. de samu már aludt, amikor jött.

reni: kitartást!!!! online cuccról írsz majd bővebben?

marcsi: hány foga van már laurának?

megyek aludni, és haldokolni :):)
kerekpocak

mármint net van lf-un.
kerekpocak

reni hol kempingeztek horváto-ban? csak mert mi is PONT akkor megyünk!!!!! egy az egyben!!!

marcsi samu mostanában szintén keveset eszik 1-2 hete, fogyott is, anyuék kicsit ledöbbentek amikor meglátták. ő pl ma így evett:
reggeli tápi 190
tízórai: 1 fruttapura (100)
ebéd 250 főzi
uzsi: pár szem répa és karfiol
vacsi: 250 tejpép

sztem neki is jön a foga.
kerekpocak

Sziasztok.

Mindenkinek jó éjszakát kívánok!!! Látom nem nagyon vagytok! :(
Ma voltak nálunk Nikiék és képzeljétek összeismertettük a két babócát: Emmát és Eszterkémet.
Ezt a nagy alkalmat meg is örökítettük: (olyan cukorkák) :lol:
Kép
Puszi

Mlandi

Kép
Kép
m-l andrea

Niki is fogyózik mostanában :lol: Alig eszik pár falatot :roll:

Marcsi, örülj, hogy Laura nem nehéz :D Tudnád milyen meló egy ekkora csajt cipelgetni (naponta min.10x 3em-re :lol: oda-vissza :lol: )!

Zsófi, jobbulást a családnak!!!
Már nézegettem, de sajnos elég messze leszünk egymástól, pedig elkirándultunk volna egy nap hozzátok :( Mi az Isztrián leszünk, Umag mellett a Park kempingben. Egész a Szlovén határ mellett.

Az online shop elég primitív lesz! De elég nagy meló és pénz egy rendeset beindítani. Elég bonyolult program kellene hozzá, és nem 1 emberes meló... Szóval majd várom az építő jellegű kritikákat!!!

Persze a babanetes vásárlóknak nagy kedvezmény jár :wink: Persze élőben is, ha találtok valamit, csak szóljatok mikor mentek, és majd jól átszámolom az árat :wink: :lol:

No megyek aludni!
Pusza!
Reni

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Jaj de cukorkák ezek a pindur csajok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
Kép
szuvajdzsity

húha, akkor többen is diétáznak?

Reni, akkor legalább látom vmi előnyét Laura pillesúlyának. bár mi a 4-en lakunk, liftnélküli házban. :? hordozóban mondjuk még gázabb volt cipelni, mert a hordozó súlya rájött még ugye.
amúgy vmikor hóközepén megyünk méredzkedni {ezt hogy írják :?: }, kíváncsi leszek.

amúgy ti még pépesítetek Reni? ha igen, mennyire és mit?
és Zsóka, Panni, Nóri?
Laura csak abból eszi meg a darabosat, amit kézzel ehet. pl. fél meggyeket lenyel, meg nagy falat banánokat,pogácsákat harap stb.. de ami kanállal érkezik darabka azt kiköpi.

Zsófi, a 8-at növesztik Laura.
de messze még a vége !! :lol:
lehet csak jól megnyúlt Samu. ő most hány centi is?

Andi, már a másikon is írtam, h. nagyon cukik a lányok így együtt ! meg külön -külön is ! MÉG KÉPET !!

Marcsi

KépKép
alon

Én már nem pápesítek semmit (pedig még csak 6 fogunk van :lol: )! Nem hajlandó megenni, csak amit ő kézzel megtud fogni, meg max a főzelék amit kanalaz. De egyedül eszik már majdnem teljesen (azóta csökkent is drasztikusan a kajamennyiség, no de ez a súlyán nem látszik :lol: ).

Jó éjt!

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Jaj nem is dícsértem Laura szekrényes képeit, pedig csudijók! Nagyon cukkancs a lányod!!!

KépKép
Kép
szuvajdzsity

SZIASZTOK!!!

Húú asszem a telihold tényleg beindította a dolgokat.

Egy nagyon rövid vélemény részemről az elmúlt napokhoz:

Kiegyensúlyozott, boldog baba + kiegyensúlyozott boldog mama = tökmindegy mi a módszer/rendszer

Nyugtalan, boldogtalan, elégedetlen baba + boldogtalan, depis, ideges mama = el lehet gondolkodni valami változtatáson.

Amíg az első áll fenn, addig kár rendszert váltani, bármi is volt addig.

Ez az én véleményem. Pont.

Ákos irtó édes ahogy olvas!!!!!

Reni, üdv a hisztis babák klubjában!!! Mi már túl vagyunk az első hullámon, kérdezz nyugodtan, már sokféle praktikát kipróbáltunk :lol: 8)
Ugye Zsófiékkal egyetemben mi is Horvátországban leszünk, kár hogy ti kicsit messzebb...
:cry: Pedig már alakult a tengerparti tali :wink:

Emma és Eszter is nagyon édik!!

Mi tegnap este fél tízkor jöttünk meg, Zentán voltunk a Vajdaságban. Julikát megfürdettük a Tiszában (érdekes, SIMÁN belement), nagyon jót pihentünk, jól éreztük magunkat!!

Most megyek is, majd jövök csak bőröndpakolás, mosás, stbstb....

Klári

Klári
Kép
ganti

Sziasztok!

Akkor én is dobok egy fotót Emma és Eszter szinkronüvöltéséről:)

Kép

Na és egy összeszartam magam képet:)

Kép

Kép
niki30

Sziasztok!

Akkor én is dobok egy fotót Emma és Eszter szinkronüvöltéséről:)

Kép

Na és egy összeszartam magam képet:)

Kép

Kép
niki30

Elnézést, de kétszer sikerült feltöltenem...:(

Kép
niki30

Andi+Niki: Nagy édes a két kishölgy!! Nemsokára már élvezni fogják egymás társaságát és nagyokat játszanak! Tök jó hogy egyszerre lett babátok és ráadásul mindkettő kiscsaj, tudtok sok közös mama-baba programot szervezni.

Niki: ezt a nagy kakit meg hogy hozta össze Emmácska?? Érdekes hogy a hasán kente szét, ilyet Beni még nem produkált, pedi alszik hason is. Tescoban találtál valami jó babarucit? Mert akkor megyek én is..

Reni: örülök hogy Niki meggyógyult. Hisztikorszakhoz sok türelmet neked!! Ez még az első, lesz még több is. Nekem van egy "mostoha"lányom (utálom ezt a kifejezést) aki 9 éves és 3 éves kora óta ismerem. Már két hisztikorszakot átéltünk ezalatt, most tart a kiskamaszos, hát nem könnyű, de ha okosak és türelmesek vagyunk akkor jól kezelhető. Online shop-ba majd benézek! Most úgy sincs időm vásárolgatni, hátha tudok így venni is valamit, főleg hogy olyan klassz cuccaitok vannak. Ja és nem a kedvezmény miatt.

Zsófi: JOBBULÁST!!!! Bár ha kapsz Samutól gyógypuszikat akkor hamar lábra állsz.

Marcsi: reméljük Laura majd bepótolja a nem evést! Mi az a sinlac? Babakajákat nem ismerem még. De időben el kell kezdeni gyűjteni az infókat, csak azt tudom hogy Hipp és Kecskeméti létezik.

Szilvi: én is érzékeny vagyok a holdra, pedig én ikrek vagyok. Nekem ilyenkor rossz álmaim vannak és felébredek. Majd figyelem Beninél is, hátha megfejtem a nyűgös napok titkát.

Jó Horvátországi nyaralást mindenkinek! Irigyellek Titeket, de majd jövőre már mi is mehetünk....
Azért jó a kis magyar tenger is! :lol:

Kép
viky30

Sziasztok!!

Igen Marcsi, én is kérdezni akartam mi az a sinlac? Kicsit érthetőbben!!! A még nem szilárd kaját evő babák mamijai is érthessék!! :lol: :lol: :lol: Bocsi a tudatlanságért, majd lesz ez még jobb is.

Amúgy a szőnyeget végül a Corában vettük. Elmentünk az outletbe, de nem volt semmi. Pedig átküzdöttük magunkat a hétvégi bedugult városban. Nem semmi, hogy hétvégén sem lehet közlekedni!!! :cry:

De jó nektek ez a nyaralás! Én még nem merek. De jövőre!!!!

Ja, nem túl erőltetve, de igyekszünk az egyedül alvást bevezetni. No ezt nem azért írom, hogy újra elkezdődjön a vita!!!!!!!!!!!!!
Csak azért, hogy magunkról is írjunk. Néha meg,y néha még nem. De haladunk. Apukája meg is lepődött, mikor betettem az ágyába és egy perc múlva már aludt is. Ő meg állt készenlétben, aztán meg jól úgy maradt. :lol:
Azt hiszem, mi alvással reagáltunk a holdra. Nem rossz, de azért lehettünk volna kreatívabbak is. Maja 9-től negyed 6-ig húzta a lóbőrt!!!!! :lol: :lol: Anyukájával egyetemben. A papa meg az országot járta, ki tudja merre!!!! :wink:

Azt mondtam, hogy milyen nem normális anyja van Majának?????
Időnként, eléggé gyakran, háromból kétszer kelek éjszaka, hogy ráfeküdtünk a gyerekre. Keresem vadul az ágyaban, és nem találom, csak apát. Őt meg felkeltem, hogy ne feküdjön rá Majára. Pedig nincs ott. Nem is volt SOHA!!!!! Egyszer sem vettük még magunk közé!!!!
Nem értem mi van velem. Mi mehetett az agyamra, hogy kezd mániákus lenni???????

Hát, szép hetet mindenkinek!!!

Azért Kata én sajnálnám, ha nem jönnél többet. Pláne azért, mert akkor így hogy fogunk legközelebb talizni, ha erre jártok Lizuval????????????

Niki, kakiból sosem elég!!!! :wink: Itt is köszi a TESOs tippet!!!

Reni, sikerült Majának bugyit vennem!!!!! Már alig várom, hogy ráadhassam. Azt hiszem, holnap lesz a napja!!! :lol:

Zsófi jobbulást nektek!!! Vigyázzatok, nehogy visszaadjátok Samunak!!!!

Megyek, mert vár a vasalás!!!!! Üdv: Andi

Kép

Kép
b79andi

Marcsi, sajnos már kibontottuk a pelust. :cry: Megnéztük hátha használható. De én nem merem ráadni ilyen melegben. Nem tudom, majd hősátrat építek belőle, és ha szaunázni támad kedvem, bevonulok! :lol:

Kép

Kép
b79andi

[quote="szuvajdzsity"] írta:szuvajdzsityristendeborzasztóamikornemtudommitcsináljakvelemertüvölt!

Azért így is édes lehet!

Érdekes, hogy a lányok előbb utóbb hisztisek lesznek. Ki lehet ezt kerülni, vagy a vérünkben van???? :roll: :roll: :wink:

Kép

Kép
b79andi

Na még, elfelejtettem. :lol:

Klári, írtó jó lehetett Zentán. Főleg úgy, hogy Juli jól érezte magát. Még a nagy Tiszában is!!!! Nem semmi!!!!
Csak az a fránya pakolás ne lenne!!!! :cry:

Kép

Kép
b79andi

a kislányok iszonyú cukik!!!!!!!!!!! és jahaj de kakis a kis emma!
eszternek és emmának is cukkancs habosbabos rózsaszínű rucija van!!!!!
éljenek a kiscsajok!!!!!!!!!!!!
kerekpocak

Marcsi - Juli is ezt csinálta csomó ideig harapni harapott, de a kanálon mindennek folyékonynak kellett lennie. Aztán elkezdtem úgy hogy a főzit kanalaztam neki, de a husit eléraktam darabokban, azt ő pakolta a szájába én meg csempésztem mellé a folyékonyat. Így megszokta hogy mindkettő a szájában van :lol:

Niki - nem semmi hogy rohantál a fényképgépért ilyen helyzetben. Mi ezt úgy hívjuk hogy "Vörös kód"/Red code mert ez az abszolút durva helyzet. Ja és néha még most is előfordul :shock:

Zsófi gyógyulgattok már??

Andi azért Juli nem annyira hisztis és fiúknál is megvan ebben a korban. Nyilvánosan pl. még nem égetett földön fetrengéssel vagy ilyesmi... Tulajdonképpen akaratnyilvánítás csak a hiszti rövidebb szó :wink: Csak néha rájuk tör mi meg letörjük a kezdődő hisztit és akkor megint béke van hetekig. De csak erőt gyűjt a kis bestia :wink: :lol:

Klári

Klári
Kép
ganti

Szisaztok!!

Reni, nagyon kíváncsi vagyok az online butikra,hogy haladsz?

Eszter és Emma csudahelyesek együtt, jó lehetett a találka. Ti régebbről ismeritek egymást Lányok?

Mi volt a Tescóban? Sok jó cucc van?

Darabos kaja: a hús kivételével minden darabos. A húst valamiért nem akarja elfogadni Marci, csak pépesen :roll: . Ha darabosan kapja, kiköpi :( .

Nálunk zajlik az élet, jelenleg éppen úszik a teraszunk, fröcskölő partit játszanak a gyerekek :D .

Kép Kép

és ez a mai kedvencem :D 8) :

Kép
puszik

KépKép
logi

sziasztok!!!

egy picit eltüntem :oops: :oops: , de nagyon sokat jövünk-megyünk, és sok a látogatónk is :)

szóval: minden babó nagyon édes!!! Ákos nagyon sokat nőtt és milyen édesen olvas :wink: , Marci nagyon édes a hintában :lol: , Laura már kész nő, és nekem is feltünt a nagy haja!!! :D , Eszterke és Emma bébik nagyon cukorkák és a kis kakis Emma csúúúccss!!! Mikró nem semmi komoly pasi!!! Beni irtó édes, és a múltkori csajos kép, azon még most is mosolygok!, Maja, továbbra is tündérke!!! kisbeteg Samu nagyon szép!!! :lol: , remélem Julit dícsértem már, mert nagyon édes volt a múltkori képeken is :lol:

Klári, amúgy az akaratnyilvánítás már nálunk is van :lol: :wink: :roll:

Katám, azért én szeretnélek itt látni :D :)

hivatalosan is bejelentem, hogy látom a bőr alatt a recéket!!!! :lol: :lol: :lol: egyszerre kettőt is!

mindenkinek puszi
mangó

jaj de édesek :arrow: Borcsa és Marci!!!!!
Zsóka és gratu Marci új szavaihoz is!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
mangó

Niki, olyan édes Emma (megnéztem még1x) és olyan gyönyörű óriási kék szemei vannak!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mangó

Sziasztok.

Borcsi, Marci nagyon jól érzik Magukat, irigykedünk is Eszterrel. sajnos mi a Móricznál lakunk, és nem tudom így kitenni őt a levegőre, merthogy sajnos a metró építés miatt nagy a por erre felé, de nemsokára megyünk ki anyukámékhoz, és ott aztán lehet a jó levegőn egész nap.
A tescoba megnéztem ezt a 70% -os leértékelést, de sajnos ilyen apró gyerkőc cuccokat nem láttam, de a nagyobbacskáknak érdemes ott vásárolni.
A Nikivel honnan ismerjük egymást? A párjaink jó barátok. Összeismerkedtünk, és pont akkor kezdtek neki a babagyártásnak, amikor mi is. Na jó, ők egy kicsit előbb, de mindent megtárgyaltunk ezzel kapcsolatban.
Nagyon örülök Nekik!!!!
Puszi mindenkinek.

Mlandi

Kép
Kép
m-l andrea

Sziasztok!

Köszönjük szépen:)

Viki, a tatabányai tesco-ban semmi nem volt. Ma megnézem a váci útiban, hátha lesz valami.

b79andi bevásárolt, csak még nem írta meg, melyik tescoban.

Zsóka, igen mi Andival már 3 éve ismerjük egymást.
A párjaink barátok és így ismerkedtünk meg mi is:)
És micsoda szerencse, egyszerre lettünk terhesek. De ez így jó, nem Andi? Én legalábbis nagyon örülök, hogy ennyire egyszerre sikeredett:)

Borcsi és Marci, hjajj...de jó nézni őket. Tesókák:)
Emmának is kell majd, azt hiszem :D
Jó tesók egyébként Zsóka?

Kép
niki30

De jó Nektek Niki, Andi, két hasonló korú gyerkőc+még barátnők is vagytok, ez szupper!! Gondolom gyakran taliztok majd.
Niki, mázlim van, mert nagyon jó tesók Borcsi meg Marci, bár most, hogy már Marci is járkál/mászkál, néha vannak afférok (pl lerombolja Bori legovárát stb) de nem vészes, ennyi belefér.
Milyen kínálat volt a Váci úton?
Ez a kakis fotó nem semmi,jó adagot termelt a kisasszony. :lol: :lol:

Szia Anzsi!!De jóóó, már hiányoztál ám nagyon!!!!! :wink: Jól vagytok?

megyek, adok vacsit a családnak..

KépKép
logi

S.NIKI????????? :?: :?:
csak nem....... :D :wink:

KépKép
logi

[quote="ganti"][ írta:gantib]Marcsi - Juli is ezt csinálta csomó ideig harapni harapott, de a kanálon mindennek folyékonynak kellett lennie. Aztán elkezdtem úgy hogy a főzit kanalaztam neki, de a husit eléraktam darabokban, azt ő pakolta a szájába én meg csempésztem mellé a folyékonyat.

Klári, ez jó ötlet, köszönöm, kipróbáljuk !
miért pont Zenta? :shock:
tök jó, h. pancsizott Juli a "szőke" :lol: Tiszában.

Logi-gyerekek tündériek, ahogy pancsolnak ! milyen egyformák ! Borkának micsoda szoknyája van ! azigen ! mint a királylányoknak !

Andi \ Viki, teszek fel képet a sinlacról, lefotóztam. tápszerszerüüség, de nem egyértelmüüen az.
kb. 7-8 hós kora óta kapja Laura reggel-este anyatej mellé kiegészítésnek, aztán most, h. nincs tejem, már csak ezt reggelizik-vacsizik.
gy.tárban lehet kapni, doki írja fel.
Kép

Andi, ügyik vagytok, hajrá !! :wink:

anyai féltős tudatalattid látom müüxik..

Anzsi, és merre jöttök-mentek? mesélj má' magatokról is egy kicsit.

Niki, erre mondaná a védőnőm, h. "gyönyörüü egészséges, anyatejes kaki" :D
egy dokitok is van Andival? mert még a János is azonos nálatok..

köszönjük a haj-észrevételeket. pont Apája mondta vmelyik nap,h. ő már úgy fésülgetné a hosszú hajacskáját. szóval még van remény ! :wink:

M.

Marcsi

KépKép
alon

Marcsi, majd mondd el hogy vált be a trükk!!! :wink: Kíváncsi vagyok.

Anzsi, gratula a recékhez!!!! Ugye Bende szopik még? Drukkolok hogy ne harapjon!!! :wink:
HOgy megy az akaratnyilvánítás nálatok??

Klári
Kép
ganti

Ja Marcsi azért Zenta mert a férjemnek élnek ott gyerekkori ismerősei (a keresztanyja aki azóta Svédországba disszidált onnan származik - az ő rokonai tul. képp, mert a keresztanyja nem vérrokon)

Klári
Kép
ganti

még mindig rémes a náthánk, (főleg az enyém) de remélem lassan javulni fog!

viszont lf-un nagyon klassz, igazából összehasolíthatatlanul jobb ha az embernek van kertje. sajnos holnap vissza kell mennünk pestre :(
de 9-14ig is kint leszek amíg csaba kenu túrázni visz gyerekeket (nem egyedül- a sulinkkal)

samu nagyon édes volt egész nap, virgonckodott, jött ment.

12 órát aludt éjjel, viszont nappal csak 1et!!!!! és mégsem volt nyűgös. azért remélem ennél kicsit többet fog... klári, juli hogy alszik nappal? marcsi laura??

marci és borcsi gyönyörű édes tesvérek!!!!!! hatalmas szemcsisek!!!

sniki vajon? tényleg???
kerekpocak

bocsi a hibákért, de nem a saját gépem :oops: :oops: :oops: :oops:

edu???? kata???!!!
kerekpocak

klári, az avatart tedd fel nagyban!!!!!!!
kerekpocak

na én itt tartom a frontot hehehe

Zsófi: Juli mostanában már csak egyet alszik és azt igyekszünk ebéd utánra (ebéd, peluscsere alvás) időzíteni.
De néha délben már annyira hulla hogy oldalra dől az etetőszékben és mint aki be van szívva bambul és néha reflexszerűen nyitja a száját. Ha netán annyira gáz hogy le kell rakni délelőtt akkor viszont délután sehogyse képes aludni és olyankor este már mindennek nekimegy :? annyira fáradt.

Ne meg a tetőtérben enyhe szauna hangulat van ilyenkor sztem ezért sem alszik el rendesen.

Orvos azt mondta nekem hogy ha éjjel végigalszik 12 órát (Juli is) annak már nem gond ha nappal kevesebbet alszik. De ahogy így nézem a babákat mindegyiknek más az igénye, Juli másfél évesen még simán aludt 2x napközben, összesen tehát 12 éjjel, de. 1, du 1,5-2 órát :shock:

Jelentem az igényem nekem is ennyi lenne. :lol: :roll: :twisted:

Klári
Kép
ganti

Zsóká, hát igen, ennyi simán belefér, sőt ez a normális. Borcsi a nagy és okos nővér. Annyira helyesek!
Olyan érdekes, nővéreméknél is ez a felállás, növér/öcsike. A nagylány örökké cikizi az öccsét, piszkálja, szivatja...de amikor arról van szó, akkor úgy kiáll érte és ezt úgy becsülöm. Mert megvédi.

Voltam a tescoban, vettem Emmának egy gumibugyit, cuki.
Dilemmáztam, h. 62-eset vegyek a nagyobbat, vagy az 56-osat, ami most pont jó. Az 56-osat vettem, mert erre a két hónapra ez lesz pont jó, utána meg már a másikat sem tudnánk kihasználni, így legalább ez nem lesz nagy rá.

Képzeljétek, 4 óra körül vettünk egy frissítő fürcsit és azóta Emma szerintem azt hiszi, h. már éjszaka van. Mert onnantól nagyokat alszik és kaja után is visszaájul. Szal most várunk párommal, hogy mi van?
Elképzelhető egyébként, h. ő azt hitte a 4 órás fürcsire, h. ez már az?

Kép
niki30

Zsóka! köszönöm szépen!!! :oops: :D :lol:

SNiki, megígéte, hogy a férje jelentkezik ha van történés, már én is nagyon kiváncsi vagyok!!!

Marcsi, szinte egész héten vagy rokonok jöttek, vagy mi mentünk, jaj olyan jó ahol van kert - Zsófi megértelek - kint lehet lenni szinte egész nap és még meleg sincs annyira :)
meg Bende folyamatosan kis barátokat szerez magának, beindult a társadalmi élet :wink: , de továbbra is a nagylányok érdeklik :lol: :lol: hát ilyenek történnek velünk :D

Klári, igen Bende még szopizik, de tuti, hogy ki fogja próbálni a harapdálást, ezt valahogy érzem, mert nagyon nagy kópé a gyerek! :lol: :wink: az akaratkinyilvánítás úgy van, hogy ha valami "tiltott" dolgot megkaparint és azt megpróbáljuk elvenni tőle, akkor nagyon fel tud háborodni és meg tud sértődni, és nagyon mérgesen tud nézni, na meg sírni!!! A felajánlott cseretárgyat pedig drámai mozdulattal pottyantja le! :lol: :lol:
mangó

[quote="ganti"]
írta:
gantiJelentem az igényem nekem is ennyi lenne. :lol: :roll: :twisted:

:lol: :lol: :lol: :lol:

Zsófi, Laura du. f1-1 között alszik el, és attól függően mikor aludt el, f4-4 között ébred. ma mondjuk h5-ig húzta , nem tudom miért.

Marcsi

KépKép
alon

Anzsi, jaj de cuki lehet Bende ! nagy zsivány lesz ő is !!
felajánlott cseretárgy !! ezen hangosan nevettem !! :lol:

Marcsi

KépKép
alon

Anzsi hát igen, a cseretárgyat ahogy te írod tényleg olyan undorral tudják elhajítani, mintha azt mondanák : Na nem képzeled hogy EZZEL fogok játszani!!?? hehehe

Niki - akartam Neked írni hogy Juli is nagyon picike volt, és volt olyan (asszem 62-es) ruhája, amit ráadtam 4 hetesen és 4 hónaposan is jó volt még rá. Igaz ő novemberi így a ruhatára 5 hónapos koráig majdnem ugyanaz volt :? de addig tényleg alig vettem ruhát neki, vagy ha igen ugyanazt a méretet. 62-est naggggyyyon sokáig hordott :D

Nem hiszem hogy Emma összezavarodott, lehet hogy csak annyira jól esett neki ebben a melegben hogy totál bealudt tőle...

Klári
Kép
ganti

egy pár friss kép Lauráról. most bepótolom egyéves elmaradásom. :D

Kép
gyakorlás közben

Kép
hagymát hagymával {anyja lánya}

Kép

Marcsi

KépKép
alon

MARCSI gyönyörűűűűű ez a kislány!!!! És totál lányos arca van a rövid haj ellenére!!!!!!

Klári
Kép
ganti

Klári, köszönöm !! olyan jól tudnak ezek a dicséretek esni ! :oops:

Niki, tegyél fel légyszi gumibugyis Emma képet majd !
bealvás: szerintem elképzelhető, amit írsz ! viszont ez már azt jelenti, h. tudja, h. fürcsi után szunya jön ! :)

Marcsi

KépKép
alon

Sziasztok!

Nehogy megijedjetek!
Ez én vagyok jelenlegi állapotomban:
Kép
tiszta ideg, aludni nem bíró (idegi alapon + csavarók), zilált, zavarodott...
Úgy érzem, hiába tömtem tele az agyamat a szakmával, nincs benne semmi... :?
Pedig 5:30-kor kelnem kell és7:30-kor meg kell jelennem az államvizga bizottság előtt :( 5. leszek,így kb. 10:00-kor kerülök sorra.14:00-kor már ha minden igaz túl leszek az egészen. Vagy így, vagy úgy.
Ígérem, ha élek még holnap, hallotok rólam.

Puszi: Timi

Kép

Kép
timtom

Sziasztok!

Timi, jófej vagy, vicces ez a csavarós kép :)
Egy kalappal az államvizsgához! Mindent bele!

Klári, szal azt mondod a 62-eseket sokáig fogjuk hordani? Elképzelhető. Gyarapszunk azért szépen lassan.
Nem tudom ti annó hogy voltatok vele, de én nem csípem túlzottan a rugikat. Még csak 6 hetes Emma, de már 2-3 hete nem is adtam rá rugit. A kombidresszt szeretjük egy kis gatyóval. Ez már olyan nagylányos. Jó, meg most besülne a rugiba.

Marcsi, hamarosan lefotózom a bugykóban Emmát.
Szerintem Andi is ilyen kisbugyit vett (mert írta).
Laura tényleg ennyire szereti a hagymát? Jó is az, egészséges. De irigyellek, ti kinnt a szabadban...hagyma társaságában....:)

Kép
niki30

TIMI HATALMAS DRUKK NEKED MÁRA!!!!!!!!!!!!!!!!

DRUKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

laura hagymás képei :lol: :lol: :lol: :lol:
minden képen nagylányosabb! tegyél fel marcsi minél több képet pls!!!!!!!!!!
(én is imádom a hagymát!!!!!!)

BENDÉNEK NAGYON BOLDOG HÓFORDULÓT!!!!! MÁR A 8.!!!!!! HIHETETLEN NAGYFIÚ!!!!!!!!!
ÉLJEN ÉLENÉLJEN!!!!!
kerekpocak

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?