Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Dobok egy pár képet, aztán visszaolvasok!

Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Arwen! Nagyon sokszor benézek ide, hátha megérkezett Ati baba, csak sajnos időm nem volt írni. Nagyon drukkolok nektek, és kívánom, hogy gyors és könnyű szülésed legyen. Mikor én jártam a ctg-re, akkor én is nagyon sok kisbabát láttam, és mindig vágyakoztam, hogy bárcsak én is már a karomban tartanám, és hát eljött annak is az ideje. :lol: :lol:

Nikó! Drukkolok neked, hogy az újabb teszt már pozitív legyen! +++++++++

Meri! Nagyon örülök, hogy összejött a ház! Biztos nagyon jó lehet már tervezgetni, hogy milyen is legyen. :wink:

Porsika! Pihenjél sokat! Kíméld magad!

Szeri! Mi adunk neki vitamint! A vigantolból (D-vitamin) napi egy csepp, és a Konakiont (k-vitamin) heti egyszer. Az orvos is, és avédőnő is azt mondta, hogy kell ezeket adni. Viszont hintőport mi nem használunk. A doki azt mondta, hogy csak kiszárítja a bőrét.

Ágota! Szerintem nincs semmi gond nálatok tej-ügyileg! :wink: Anyósékat meg rakd helyre!

Esztora: nagyon szép a babasarok! Neked is nagyon drukkolok! Már nálad is bármikor jöhet a kis Zétény! :wink:

Nálunk: Én mindenhol azt olvastam, hogy igény szerinti szopinál, valószínűleg nem jön vissza a mensi, csak a szoptatás befejeztével. Na hát, nekem enek ellenére már múlt vasárnap megjött (ugye akkor voltunk 5 hetesek). A tejci mennyisége arra az időszakra eléggé lecsökkent, meg szerintem az íze is megváltozott, mert olyan fintorokat vágott Csenge, meg sírt is szopi közben. Szerencsére tegnaptól helyreállt a rend, most már dől a tejcsi. :D

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Gyönyörű a Bébiangyal, Krisz!

Épp ezen a mensi-dolgon gondolkodtam most, h vajon van-e olyan, h megjön iylen hamar. Erre Te írod. Hát igen, és hallottunk ugye olyanról, h a 6 hetes kontrollon már a köv. baba érkezését regisztrálták. :shock: Bár nem tudom, igénby szerinti szopi mellett-e.
Nálunk is volt a családban, ahol szopi mellett a baba 3 hónapos korában megjöt ta z anyukának.
Nekem 15 hónapos korában, és akkor még sokszor kapott napjában. (2 éves koréban hagyta csak abba, másféltől kezdtem csökkenteni az evések számát.)
Szóval ez nagyon változó lehet.

Az én lányom csupa pötty, álítoólag a tejem hormontartalmától. Fura, mert nekem meg soha nem látott mértékben tiszta az arcom. :!: Minden patit ő kap szegény! :cry:

Kép

Kép
nán-dorka

Fioona, sajnálom a lelki gondokat! Biztos nagyon hiányzik a párod napközben és azért is aggódsz érte. Nem vagy nagyon egyedül a gyerekekkel?
Nálam a szorongósdi főleg önértékelési problémákban szokott megnyilvánulni, és sztem tuti hozzájárulnak a hormonok, mert hasonló állapotok jönnek, mint a fiam picike korában.

Tényleg, Nektek (főleg aki már szült) mennyire van olyan anyuka a közelben, akivel összejártok, mondjuk együtt sétáltok? Vagy egyéb rendszeres, napi kapcsolat van-e, mondjuk barátnő, akivel szinte naponta találkoztok?
Nem tudom, nekem extrém társaságigényem van-e vagy átlagos? Ilyenkor, bébike mellett mindig hiányérzetem támad, h legyen ilyen vki, akivel így együtt vagyunk. Márpedig ez nem könnyű dolog.

Fio, én is csak most kapcsoltam: láttad, h a Duna tévén ma 10-től Ghymes-koncert volt? Hátha ismétlik majd!

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

A mai nap ugy tetszene..... :roll:
Tegnap is "komolyan" elbeszelgettem Attival.Remelem most mar o is szeretne megismerni minket.....Ugy varjuk!!!!
Tegnap volt,hoyg ugy fajt a pocim,hogy le kelltt ulnom,de olyan furan fajt,szoval nem joslosan...mar azt hittem,hoyg vmi lesz...de nem...
Pedig tegnap takaritottam,meg foztem,meg egyeb praktikak :roll: .....de hat nem :lol:

Nandorka,
en is pont ezen gondolkodtam,hoyg majd nekem sem lesz igazan itt akozelben olyan baratnom,akivel ossze tudok jarni es picurkaja van.Mondjuk nekem a Sogornom,aki kozel lakik nagyon es ugye van a 3 gyerkoc,na vele biztosan sokat fogunk konzultalni,de hat neki is a legkisebb mindjart 3 eves...
Az egyik baratnomnek meg van 2 pirinyoja (1,5 eves+fel eves),de o meg nem lakik tulkozel...utazgatni meg a picivel...hat ugyan en meg gyakorlatban nem tapasztaltam,de nem lesz egyszeru.....

Mensi:en mar tobb ismerotol is hallottam,hogy megjott nekik nagyon hamar,egyikuknek pont 4 hetre a szulesre..elvezte....

De majd tenyleg kell szervezni vmi topictalit :lol: :lol:

Angyalkrisz,
nagyon szep Csenge baba!!!!!!!!!Es mekkora haja van!!!Lassan csinalhatsz neki copfot!Tok edes!!!!!!!
Hat igen,eljon az ideje,hogy a karomban fog szundizni,mikozben Nektek irok :lol: Csak hat ez a varakozas.... :roll:

Fioona,
68as?Wow!Hat no a fiu,nem mondom :lol:
A kendo tippeket koszi,vmi jot akarok mindenkeppen.
Sajnalom,hoyg Apa elutazik Nalatok..
Becsben konkret bababoltot nem tudok,de sok jo van :lol:
Mi voltunk osszel, de akkor meg nem vettunk semmit a babanak,de voltak jo kis uzletek,kepzelheted! :wink:
Kocsival megy Apa?
Mert van egy Outlet Becs fele az autopalya menten,Parndorfban,es ott is vannak gyerekboltok,markas ruhak kiraly aron :wink:

http://www.alon.hu/index.php/article/ar ... /1579/1/5/

De mintha Porsiek jartak volna Becsben babacucc nezoben..... :roll:

Kép

Kép
arwen07

Arwen, jól látom, új vonalzóval is csalogatod a picikéteket? :wink:

A társasághoz: nálunk van babaklub és zenebölcsi (a babaklub létrehozásában én is benne voltam annak idején), de az sem feltétlen egyszerű. Attól, h hasonló korű gyereke van egy anyukának, nem feltétlen értjük meg jól egymást. Tudjátok, a svéd gyerekversben is... :)

Ez a 68-as méret tényleg nem semmi!
Az én lányomat meg kisebbnek mérte a védőnő 2 hetesen, mint a születési hossza. :shock: De már kinőtt 2 ruhát! :D

Kép

Kép
nán-dorka

most is rajtam van a kisbéka, kendőben. így bezzeg többet kibír 2 óránál evés nélkül...!

azt még nem írtam, h sebes cici ellen hónaljtartást javasolt egy nagyon helyes csecsemősnővér még benn a kórházban. és csak ülve szoptatást, így, ebben a tartásban a pici fejét tudom odavonni, nem a cicit rakom a szájába, így nagyobb eséllyel veszi be jól a szájába a cicit. így aztán mindig az újszülöttoszt-on szoptattam, mert csak ott volt jó szék hozzá. mindig megkértem, aki ott volt, h segítsen a mellretevésben. nem szerettem volna emiatt gondokat a szopiban. hál'Istenek már nincs is.
a rooming in mellett az ember kicsit ki kell hartcolja magának időnként a segítséget a szülőszobán. de érdemes, mindenhol akad sztem a 3-4 nap alatt legalább 1 kedves, igazán hozzáértő és odafigyelő nővér, aki komolyan segít.

Kép

Kép
nán-dorka

ma megyünk szülinapot ünnepelni. 1 hónaposat. a fiam imádja a szülinapokat. nekem meg édességéhségem van. :D

Kép

Kép
nán-dorka

sziasztok lányok!

Arwen, szegénykém, látom, még mindig várakozó állásponton vagy...elhiszem, hogy nehezen telik már el ez a pár nap...

Nándorka, jó sütizést!!! :lol:

Krisz, tündéri a kis angyalkátok!!!!! :D :D

Esztora, a babasarok gyönyörű lett! Tényleg, mi újság Veled?????? Kéretik bejelentkezni!!!!!!! :wink:

Én megint elutazom a jövő héten (most sajnos meló és nem nyaralás, pedig azt jobban bírnám értékelni...), de továbbra is sokat gondolok Rátok, lányok!!! Atti baba meg tutira kint lesz, mire visszatérek!!!! :wink:

Pusz
V.
vickybabe

itt vagyok!

Anyukám tegnap ért haza Romániából aztán mese délutánt tartott.
nagyon édes kardigánt hozott Lurkónak (jővőre tuti jó lesz de ez volt a legkisebb)
holnap meg szülinapja lesz 50. Ricsi meg 27 éves lesz.
szervezkedünk nagyban.még jó hogy nekem semmit nem kell ezenkívül csinálni.

elvagyok ma nyugisabb napom van nem vagyok türelmetlen.kedden nst és Ricsi is jön velem mert nem mehetek egyedül sehova :wink:
akkor beszélek az ottani dokival labor ügyben meg mivel nem fordult meg Lurkó hogy milyen vizsgálatok kellenek még.

Bridzsi

Kép
esztora

ime a kardigán
Kép

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok Csajok!

Arwen:D
Atti nagyon jól érezheti magát odabenn, ha a takarítással sem lehet kicsalogatni:D A Hajni által javasolt tonic-trükköt próbáltad?

Esztora:D
Húúúúúúú, Nektek is már csak alig több, mint egy hét van hátra! Nagyon édes a kardigán.:D

Fioo:D
Arwen jól emlékszik, mi voltunk Bécsben babacucc-nézőben (voltaképp a Porsche-store miatt mentünk ki, mert úgy volt, hogy ott van babakocsi-hát nem volt, csak Hamburgban :roll: ), de nekem nincsenek túl jó tapasztalatatim...nem volt túl nagy a választék, és egyáltalán nem volt olcsóbb semmi, pláne, ha a benzint is hozzáveszed. Mi nem is vettünk semmit kinn.

Dorka:D
Boldog egy hónapos szülinapot Tündérdorkának!

Vicky:D
Te kis világjáró! :D Jó utazást és vigyázz magadra!

mindenkinek sok-sok puszi

porsika

Esztora,
huuu de szep ez a kardigan!!!!Beleno a kis Zeteny hamar :wink:
Holnapra meg jo bulit Nektek es Isten eltesse Anyudat es Parodat!!!!
Az en Anyum is iden lesz 50 :lol: :lol: :lol: :lol:
Az en Parom sem enged nagyon sehova egyedul egy ideje :lol: A csaszarod hogy lesz?Programozott?Vagy megvarjak,hoyg beinduljon termeszetes uton,es aztan csaszaroznak?Mert ha programcsaszi,akkor nemsokara biztosan kituzik a nagy napot :wink:

Vicky,
hat igen,varakozo allasponton vagyok,jol fogalmaztal! :lol: :lol:
De mar latom szegeny Dragamon is,hoyg o is nagyon itt tudna mar maga mellett a kis manot!
JO utat jovo hetre!!HOva utazol?Mire hazajossz,mar en is azt mondom,hoyg tuti,hoyg 3an leszunk :wink:
De sztem Esztoraek Zetenye is meglesz :wink:

Nandorka,
boldog hofordulot!!!!!!!!!!!! :wink:
Csalogatom a vonalzoval is,igen :lol:
Abban meg nagyon igazad van,hogy attol meg,hoyg egykoru a gyermek,nem biztos az osszahang a mamak kozott :lol:
Ismerem azt a sved gyerekverset,imadom oket!!!!!!!!!!!
Erre gondoltal,ugye? :lol: :lol:

Ingrid Sjöstrand: A felnõttek furcsák néha

A felnõttek
furcsák néha.
Azt hiszik,
elég összeterelni
két "alkalmas korú" gyereket,
és a két gyerek
automatikusan jó haver lesz.

Szeretném összeterelni
papát
találomra egy "alkalmas korú"
bácsival
és megnézni, összehaverkodnak-e
- biztosan nem akarna
engem se többé összeterelni
Ulla-Gullával pédául.
Sokkal szívesebben játszom
Lill-Pärával,
pedig Lill-Pära kis tökmag,
de ugyanazt szereti
és ugyanazt utálja, mint én
- Ulla-Gullát például.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
arwen07

Porsi,hello :lol:
de mit irtal multkor?Mennyire vagy nyitva?(mehszajra gondolok :lol: )Mit mondott a doki??

Kép

Kép
arwen07

Azt nem mondta...annyit mondott, hogy "kicsit nyitva van", úgyhogy minél több pihenés javasolt, de azért a nagyon fontos dolgokat intézhetem, csak ne nagyon ugráljak.
Tegnap azon felbátorodva, hogy már két napja szedem a gyogyit és nincsenek görcsök elmentem az Urammal Ikeába- esküszöm, lassan beköltözhetnénk oda- vettünk hálószoba bútort, és kb 35-40 percet kellett várni az egyik szekrényre az árukiadónál...na, utána fájt a poci rendesen, úgyhogy megfogadtam, hogy mostantól jó leszek....:D:D:D:D

porsika

Porsi,
Tenyleg vigyazz magadra!!!!!!
Mondjuk ha azt modta a doki,hoyg kicsit,akkor biztosan nem veszes...ne aggodj!De tenyleg kimeld magad!
En emlekszem ugyanigy a 33.heten azt mondta a dokim,hoyg megrovidult es pihizzek,mert vmi elkezdodott....mondjuk en nem nyilassal kezdtem,hanem rovidulessel....
De latod :wink: itt tartunk :wink:
Ugyhoyg biztosan nem lesz baj!!!! :wink: :wink: :wink:
IKEAt mi is imadjuk! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
arwen07

Adri,Szeri,Ragota,Hajni,Vivi,Orsi,Bodzi,Niko,Meri,Toti,Pinkine,Marietta!!!!!!!!!!!!!Hol vagytok?
Tessek jelentkezni!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép

Kép
arwen07

Esztora, szupi a kardigán!!! Jó ünneplést Nektek! :D

Porsi, köszönöm! Tessék szépen szófogadóan pihenni, még egy néhány hétig!!! :wink:

Arwen, Attinak üzenem, hogy mire visszajövök, szeretném látni a (nem UH) fotóját itt a fórumban!! De minimum a hírt, hogy megérkezett! Svájcba megyek már megint, lassan vehetek bérletet Bp-Zürich vonalra :? :?
vickybabe

még semmit nem tudok hogy is lesz,általában megvárják a kiírás időpontját ha addig nem indul be akkor már konkrét dátum van.

Bridzsi

Kép
esztora

Arwen, itt vagyok :) Lelkesen olvaslak benneteket s figyelem a telcsit mikor írsz :)
Egyébként megvagyunk, köszönjük. :) Lustiztunk a hétvégén, ma estére meg terveztünk egy szerény karaokit :)

Lányok, azt hiszem nimfomán lettem :oops: De tényleg. Szegény apa már menekül előlem. :shock: Pedig én egyfolytában csak .... :twisted:
Próbálom józan ésszel bele verni a buksimba, hogy ha túl sokat vagyunk együtt, azzal ártok a kis katonáknak, dehát az ösztöneim egyfolytában bizseregnek 8) Most még ez a része sem érdekel annyira. Én csak szexet akarok! :P :P :P

Egyszer egy fórumon azt olvastam, hogy ha a nőci egyfolytában szexelne, akkor valószínüleg peteérése van/lesz. Hát, erre utaló jelet nem látok, de nem is nagyon érdekel. :) Én az uramat akarom és kész :)

Mivel kössem le magam? :?

Bobo drága, tessék hallgatni a Misire. Nem hiába mondta, hogy pihenned kell! :evil: Harapni fogok! :twisted: Ja, egyébként használtam a közös reszelőnket, nagyon szuper :)

Pénteken voltam egy állásinterjún. Nagyon szimpi hely, meg a munka is, holnap délután megyek a 2. körre aztán a hét közepe felé döntenek, valszeg. Sajna a biztosítós dolog eléggé döcögősen megy. Konkrértan szívóznak velem :evil:

Mondtam, hogy én július 21.-28-ig nyaralok, csak hogy tudják. Azt mondta a pasas, hogyha mellettem döntenek, akkor semmi akadálya, hogy elmenjek. Pihenés mindenkinek jár.
Ja, és Ő volt az első ember, aki nem kérdezte, hogy miért jöttem el az előző melóhelyemről. Akinek nem kellett az egész családi múltamat és anyukámat elmesélni. Ez nagyon jó pont volt nála. Bár már eltelt 2,5 hónap, még nem szívesen mesélek róla idegeneknek. :oops:

Esztora, boldog szülinapot anyukádnak. Az én drága anyum szeptemberben lenne 54. :roll: Nagyon vigyázz rá és nagyon szeresd Őt! :) Mert Ők is imádnak minket.

Vicky, jó utat neked, mégha meló miatt is. Van egy kedves barátunk, aki egyfolytában Mo. és London között szambázik. Itt 2 hét, aztán ott 1, aztán haza, aztán vissza :) Kb. 1 évig vár rá ez az inga. De a cége fizet mindent.

Lnyok, használt már valaki Jané babakocsit? Én most tisztára beleszerettem, mert olyan mózese van, amilyet szeretnék. Úgyhogy ha aktuális lesz, biztos hogy elmegyünk az elefáni bababoltba, mert az interneten csak ezt az egy forgalmazót találtam.

Na, most már eléggé sokat dumáltam, megyek is :) De azért figyelek ám :)
pinkiné
Kistarcsa

Ninoka:D
A Jane kocsik tényleg szupik és nagyon szépek, de ha ez az a mózes, ami egyszerre babahordó és mózes, akkor sajnos az k***a nehéz:13 kiló:( plussz a gyerek...mi is azért nem azt a kocsit vettük, különben tuti amellett döntöttünk volna, mert nagyon szép volt, de egy ilyen dögnehéz mózest én nem bírok el...:(
Apa meg azért nem gondolom, hogy olyan nagyon elkeseredne a nimfománia miatt...:D
Örülök, hogy jó a reszelő:D:D:D:D

Igyekszem, de én is azt gondolom, hogy nem lehet nagy gond, mert akkor kórházban feküdnénk. De azért csak sztornóban pattogok:D

jóccakát csajok:D

porsika

Sziasztok!

Megvagyok ám és szoktam is olvasgatni. Porsika: vigyázz Magatokra nagyon!

Arwen: ennyit a teliholdról. Még a végén Esztora lehet tényleg beelőz, vagy egyszerre két babucink lesz.

Mekkora már Csenge, és nagyon szép leányzó.

Örülök, hogy Gabi és Olivér és eredményei jók lettek.

Na, megvettük a házat, talán ma már a nevünkön is van. Majd igyekszem fotózni is néha. Pénteken délután a ház előtt raktam rendben. Kb. 50 cm-es gaz volt rajta, mint egy rét. És az árkok, pfúj. Az egész utca nézte és közben folyton beledumáltak, ezt nem így kellene, stb. Aztán a végén na, csak sikerült megcsinálnod.
Szombaton 6 éves házasok voltunk, így ennek örömére kaszáltunk, mert a kert egyenetlen egyenlőre és ott 100 cm-es a gaz. Elbújhatnak az edzőtermi gépek. Kerítést összetákoltuk ideiglenesen, mert az ment be aki akart. A kutyikat is átvittük és folyton ott szeretnének lenni. A cicuk meg jönnek maguktól. Tegnap meg elugrottunk egy túrára: Tokaj, Boldogkőváralja és Regéc. Jól elfáradtunk. Ma, pedig folytatjuk délután a kaszálást, mert a héten jön egy gép bontani és talajt egyengetni, szóval van munka bőven. Aztán keríthetünk és talán végre nekiláthatunk a háznak is. Rettenetesen el volt hanyagolva a telek.
Boldogkőváralján a várnál van egy középkori étterem, ahol korhű ruhába kell bújni és úgy lehet fakanállal, fatányérból enni. Nagyon klassz. Ja, és előttünk sütögették a kaját is meg.

Kép Kép Kép
Most látom lehetne javítani a táblán. Majd. Most nincs erőm. Muszáj picit ráhúznom a melóra, mert pár napot ki kell vennem a ház miatt.
Puszik
meriann

sziasztok!

Meri örülök hogy jelentkeztél és hogy haladtok a házzal!

egyenlőre semmi jel hogy Zétény előzésre készülne.igaz belassult az utobbi napokban de még a tonic sem hozta ki.bezzeg ugy égett a gyomrom hogy csak na.

Bridzsi

Kép
esztora

Néztem a szép kis táblázatunkat, az jutott eszembe, lehet tippelni, Esztora és Arwen babája 55 vagy 56 centi lesz. Más választás nincs! :D

Meri, mennyit dolgoztatok ! És mivel pihenik ki magukat az aktív, energikus emberek? Egy nagy túrával! Enyhén szólva nem semmi! :!:
Kedvet kapok Tőled a mozgékonyabb élethez! (Mert őszintén szólva rászoktam a várandósság idején a kevés mozgásra. Tudjátok, a lepény miatt sokat kellett feküdnöm. De tegnap egy nálunk nyaraló rokon kislány kérdezte, szoktam-e még tornázni. Hát nem, de most tornáztunk együtt. A terhestornát csináltam, az biztos nem árt 1 alapon. Nem tudjátok, mit ajánlanak, szülés után mennyivel lehet hasizomgyakorlatotkat iylesmit csinálni?)

Kép

Kép
nán-dorka

Porsika, sztem pihenj sokat! Utána már úgysem Te döntöd el, pihensz-e éppen vagy sem. :wink:

Viki, jó utat!

Pinkiné, mennyivel jobb ez, mintha csak a szükség kedvéért erőltetnéd! Sztem élvezd bátran! :wink:

Esztora, Te miért is tonikozol? Ne haragudj, nem emlékszem, lehet, h írtad, h mi maitt szeretnéd, ha már megindulna a picid.

Kép

Kép
nán-dorka

Fioona! Nekem nem küldted el a linket! :cry: Pedig nagyon kiváncsi vagyok Olivérre!

Arwen? Csak neeeem?

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Merikém:D
Gratulálok a házhoz! Nagyon kis szorgosak vagytok! És hogy pihi képpen meg túrázni mentek, hát le a kalappal...én is úgy szeretek kirándulni, de a férjem utál, a Badacsonyt is kocsival "másztuk meg" :(:(:(:( De majd a Gyermekkel:D:D:D:D:D:D

Csak ki fog jönni az a Kislegény hamarosan! Tudod, benn még egy sem maradt:D:D:D Drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Igen, én is úgy vagyok vele, hogy akkor most legalább rákészülök a következő mozgalmas időszakra...csak a ház miatt meg annyit pörögnék...:D

Voltunk ma védőnéninél, tök jó volt, bár most a szívhangra nem volt időnk, de jót beszélgettünk...mostanság sajnos rajtam van, hogy este 10 körül majd' megbolondulok, olyan éhes leszek...mondjuk csak gyümit szoktam ilyenkor enni, de egy kicsit beparáztam, hogy majd itt az utolsó néhány hétben lesz belőlem bálna...és nem az esztétikai része miatt zavar, hanem mert ebben a nagy melegben nagyon nem jó a túlsúly. Viszont ma volt mérlegelés és a 4 héttel ezelőtti alkalomhoz képest 80 dkg-val vagyok több, és Ákos azóta 70 dkg-t hízott. Úgyhogy most tartok összesen 8 kg plussznál....az nem vészes, ugye?

puszik

porsika

Jajjjjjjjjjjj, Angyalka:D
Már ezer éve akarom írni, csak olyan az agyam, mint a szita: Csenge gyönyörűséges! Olyan kis tündér-feje van, és az a mosoly...:D Igaszi kis bébiangyal, ahogy Dorka is mondta.:D

Apropó, Dorka:D
TünDorkáról mikor kapunk képeket?

porsika

8 kg tökéletes, Porsika! És nemn igaz mindenkire, h a végén sokat gyarapodik. Én alig váltoiztam az utolsó hetekben.
Doró mindenkit üdvözöl. Csak kicsit uncsi itt a gép előtt. ha nincs cici a szájban. :))

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Dorka egy részét láttam a koncertnek, nekem is eszembe jutottál, hogy vajon nézed e. :wink:
Oli is pöttyős, még hozzá nagyon! :(
Kisgyerekes anyukák itt nincsenek nagyon, illetve aki van, arról inkább lemondok. :evil: De én alapból "visszahúzódóbb" vagyok.
Viszont a gyerekeknek szükségük van rá!

Mensi Lillával nekem is nagyon hamar megjött. Viszont most azon gondolkodom, hogy nem e attól, hogy mikor megpróbáltam fogigátlót szedni, nagyon bevéreztem a hormonoktól. :shock:
Kriszti te nem kezdtél el szedni? Amúgy Csenge nagyon ügyi. Sok kisbaba (köztük én is 3 hósan) akkor hagyja abba a szopit, mikor megjön. Szupik vagytok!
Szopi sztrájktól már most félek. Olio olyan akaratos! :roll: Remélem tudom kezelni.

Új hír (nekem): Arnika MOntana nem csak az anya sebgyógyulását segíti elő, hanem a köldökcsonk gyógyulását is (akkor is, ha nem a baba, hanem az anya szedi). Mondjuk, kikövetkeztethettem volna. :twisted:

Bécs infókat köszi. Cég szervezi az autót, így pénzbe nem kerül, viszont a sofőrön múlik hol állnak meg. Remélem kollega vezeti, akkor lehet csavizni. Ha lesz idő. Mondtam apának legalább kipiheni magát. Ott alhat éjjel. :lol:

Mennem kell. Sose tudok írni mindenkinek. :cry: Azért pussz az egész társaságnak, és Arwennek, Esztorának millió drukk! ++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Itt vagyok,csak tudjatok mar minden nap CTG,szoval ilyenkor elmegy vele a fel napom.
Az ido is idealis hozza :roll:
A baba jole rzi magat,fajastevekenyseg gyakorlatilag emlitesre sem melto.
Dokim tk aranyos volt,reggel hivott,hoyg ne felejtsek el elmenni a CTgre,meg hogy vagyok stb...Mar szabin van,es ugye vasarnap utazik el.
Addig kicsaljuk valahogy!Meg ugyan nem beszeltunk rola,de sztem ha nem indul meg,meginditja.....mert azert csutortokon 41 hets leszek,nem szoktak olyan sokat varni....
Es hat nagyon szeretnek vele szulni,gondolhatjatok.....Na majd meglatjuk...

Porsi,
8 kg szuper!
Ram mondjuk igaz,hoyg a veren jott fel ram sok....mert en is a 8.honapban 8-9nel jartam..es most meg mar 12-13nal :shock: ...de ingadozik rendesen,tuti a viz miatt......

Pinkine,
nimfomania :lol: Hajra az most jol jon! :lol: :lol: :lol:

Esztora,
hat tudod mi van,nem nagyon szamitanak a jelek,attol meg lehet elozesre keszul a kis Zeteny :wink:

Meri,
wow de ugyik vagytok!Jo sokat dologztatok a hetvegen!!!!De olyan szuper lehet,hisz latod,hoyg hogy alakul a kezed alatt!!!!
A kirandulas is allati jol hangzik!!!!A fotokat majd varjuk,kivancsi vagyok az alakulas folyamatara :wink:
Az meg tuti,hogy a kertrendezesnel nincs jobb kardioedzes :lol: :lol:

Kép

Kép
arwen07

na most kéne kipróbálni, h lehet letenni kendőből. helyette itt "rosszalkodok". :P

majd elmesélem, Fio, hogy néztük a koncertet. előzetesnek annyit: hármasban a csemetékkel. :D tényleg gondoltál rám? aranyos vagy! és tetszett?
nektek mit mondtsakk a pötyikre? Dorónak szinte egybefüggően rücskös a pofija. :( Olionak is?

Arwen, vasárnap még messze van! addig vszínűleg sok minden fog történni... nem kérdezed meg a dokit, h tudd, ő mire készül?

Kép

Kép
nán-dorka

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Arwen lehet, hogy azért járatnak annyit CTG-re, hátha a sok rohangálás kicsalja Atit! :wink:

Dorka, a kedvenc számomat pont elcsíptem! (Tánc A Hóban) :D
A pöttyök nálunk is egybefüggők, és néha teljesen fellángolnak. Olyan 1 cm-es piros kör van körülötte, ami a kiütésék számának köszönhetően az egész pofiját beteríti. Sőt elvétve ugyan, de nyakán, fejbőrén is van.
Mikor kérdeztem a dokit pont kánikula volt. Azt mondta az anyatejben lévő hormonok, a meleg és a hason fektetés együttesen okozzák. Hydrocortizont kaptunk rá, de csak 2× kentem eddig vele, mikor már nagyon pipacs volt. Nem vagyok híve a vegyi anyagoknak. Szoktam még néha az anyatejcit is elkenni a pofiján. Jut rá bőven úgyis. :mrgreen: Kép

Boldog szülinapot az érintetteknek!

Akkor neked se múlt a várandóskori kívánóságod Dorka? Én még mindig ua. dolgokat kívánom. :roll: :oops:

Meri eltúrjátok az egész házat? Valamiért azt hittem csak újítjátok.
Borostyán lánc tapasztalata van valakinek? Most vettem Olionak. Meg ibolyafa gyökeret. (ha már az anyja Ibolya) Remélem beválnak. :lol:

KépKép
KépKép
fioona

Dorka baba tünemény. Látszik rajta a 2 óránkénti szopi! :lol:

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok Lányok!

Fioona, mikor elküldtem az üzimet, rájöttem, hogy mit írtál, kicsit későn kapcsoltam, de köszi.

Krisz, jót nevettem a fényképeken, tünemény a leányzó!

Arwen, úgy látom Ati jól érzi magát benn. Egyik ismerősnek most született meg a pici, ha jól emékszem 3 héttel túlhordta, és szegény több mint 4 kilóval született. Hatalmas baba. Hát én nem szeretnék ilyen nagy babát szülni majd.

Meri, kitartás a házalakításhoz, azt hiszem lesz rá szükségetek.

Most röviden magamról, mert mennem kell.

Reggel csináltam tesztet, negatív lett. Mensi még sehol. A doki konkrétan nem mondta, hogy meddig várjak, mikor menjek vissza hozzá, most vacilálok is, hogy mit csináljak. Van egy úgynevezett őssejt kapszula, azon gondolkodom, hogy lehet, hogy ki kéne próbálni, hozzá talpmasszázs, meg kineziológia, mindezt megpróbálni 3-4 hónapig, ha nincs eredmény, akkor menni meddőségi központba, mert a doki már most oda akar majd küldeni, de igazándiból nem akarom tönkretenni a szervezetemet hormonokkal, mert aztán utána nem lehet helyreállítani, ami kárt okoz. Közölte a doki, hogy már elég öreg vagyok, hogy kísérletezzünk, de én most azt gondolom, hogy azért még legalább 10-15 évem van arra /biológiailag/, hogy gyermekem legyen, akkor ez a 3-4 hónap elenyésző ahhoz képest.

Ti mit gondoltok ezzel kapcsolatban? Azt hiszem, ha hormonokkal tudunk is peteérést elérni, attól még nem érjük el azt, hogy a petefészkem működni kezdjen, vagy még esetleg rontunk is a helyzeten. Úgyhogy nem tudom mi legyen.

Na most mennem kell, lehet, hogy a héten már nagyon nem tudok jönni, de megpróbálok, mert kíváncsi vagyok rátok, meg arra is, hogy Ti mit tennétek a helyemben.

Remélem Ati is mihamarabb kibújik, ++++++++++++++++++++.

Vicky jó utat, és azért érezd jól magad, hogy dolgozol.

Üdv mindenkinek, akinek nem írtam annak is: Nikó

Kép
nikóska

Sziasztok!

Bocsi csajok,h alig vagyok, de semmire nincs időm. :(
2 nap főztem, pakoltam... Marcim is hazajött szombaton. :)

Arwen:
jaaaj, az már nem sok idő. :)

Esztora:
8-án reggel utazunk, szval szombat estig merem vállalni a tudósítást, ok? :)

Vicky:
jó utat.

Babák gyönyörűek.

Én pénteken voltam dokinál. Lillus jó nagy az uh szerint, faros még. Lecsesztek, mert kicsit magas volt a vérnyomim, vizesedek és sokat híztam 4 hét alatt. szval most diétára fogtak, elég nehezen viselem, dehát ez van. :?

Most rohanok is.

Puszi Nektek
Vendég

Sziasztok!

Babó a kezemben, időm az kevés, de azért bejelentkezem. Látom még semmi fejlemény... legalább napról napra izgibb és hosszabb ideig tudunk drukkolni Arwennek és Esztorának! :D

Ma voltunk tanácsadáson: 4520 gr és 58 cm. Szépen fejlődünk :lol:

Képzeljétek! Ma én is megkaptam a számomra jelenleg legbrutálisabb kérdést: "te a második gyereket mikorra várod?" :twisted: :twisted: :twisted: Ez már tényleg durva!!!!Mostmár muszáj a hasszorító, be kell látnom. :( Hát igen, eddig megszokták, hogy vékony vagyok és most fura, hogy van hasam... de azért lehetnének kíméletesebbek is, nem?

Csajok közületek valaki használ szélcsövet a babájának? Nekünk mostanában gondok vannak Balázs hasijával, sokszor nem tud durrantani és hallottam, hogy ez a szélcső jó dolog rá... Vélemény?

A babák gyönyörűek, Esztora a kardigán nagyon tuti!!!

Jövök még és írok mindenkinek, amint lesz egy szabad percem.

Pusszancs
szerika

Sziasztok!

Én is megvagyok ám, mostanában Gabi baba olyan nyűgös, hogy még a WC-re sem tudok elmenni nélküle. A gép elé ülni így elég kényelmetlen. Szépen gyarapodunk 5430 g volt tegnap és most kezdünk belenőni a 68-as ruhákba :lol: A pocakfájás az még mindig megvan sajnos, másfél-2 óra sírás minden nap. :(

Ma hazafelé jövet a liftnél megkérdezték, hogy "csak nem nálunk is jön a baba?" és közben a hasamat nézték.NO COMMENT :evil: :evil: :evil:

Szeri,
én is jókat hallottam a szélcsőről, de a kórházban, amikor Gabi babának fájt a pocija, akkor neki ezt használták, hát elég bizarr látvány volt, de hatásos.

Meri,
nagy gratula a házhoz

Arwen,
minden reggel arra gondolok, hogy vajon megvan-e már Atti
:)

Esztóra,
rád is gondolok ám sokat :)

Porsi,
8 kg szuper hidd el. Az a lényeg, hogy ne 25-30 kg legyen.

Nán-dorka,
Doró nagyon aranyos szép baba. Ami a társaságot illeti, nekem nagyon hiányzik :( Erre felé nincsenek kisgyerekesek és néha olyan jó lenne együtt babázni valakivel.

hopp, mennem kell, mert Gabi baba nyüszizik... majd még jövök

Kép
Kép
adrienna

Sziasztok!

Na, ma kicsit csillapította apa a nimfomániámat :) 8) Reméli, hogy 1-2 napig "befogom" :):roll: Mondta, hogy nem az a baj, hogy nincs kedve összebújni, hanem hogy szegényt teljesen lestrapálom :(:cry: Én meg nem akarom hogy fájjon neki, így gátat szabok magamnak :twisted:

Na, most hogy így elmeséltem házaséletünk viszontagságait, mesélek az új melóról :lol: Ma voltam a 2. körön. Mondta a pasas, hogy a további 3 jelentkezőből igazából egy van, aki hasonlóan jó esélyekkel indul mint én. Hát, reménykedem. A fizu is egész normális, megadja azt, amit kérek. Igaz, a próba idő alatt minimálbérre jelent be, de ha közös megegyezéssel meghosszabbítjuk, akkor emeli a bejelentett összeget. Szerintem ez így tökre logikus. A meló egyébként a nyugati térnél van, ha az Örsön lerakom a kocsit, kb. 30-40 perc tömegközlekedéssel. Az nem olyan vészes. Járnék én kocsival, de parkoló övezet van az iroda előtt és 220 Ft/ óra. Az egy hónapban napi 8 órával számolva kb. 35e Ft. Csak a parkolás. Akkor már inkább veszek egy bérletet :) Ami 7350 Ft :) Pedig mennyire utálom a tömegközlekedést :evil:
Úgyhogy most várom, hogy értesítsen.
Ja és mondtam neki, hogy 21.-28-ig nyaralunk a férjemmel. Teljesen normális volt, meg sem fordult a fejében, hogy csak akkor venne fel, ha nem megyek el.
Igazából annyira normális az egész pasi, hogy 1 másodperc erejéig átfutott az agyamon, hogy halasszuk pár hónapig a babát. Aztán rájöttem, hogy a mi tündéri babyink úgyis akkor fog jönni, ha úgy gondolja, hogy az jó az anyukájának és az apukájának. Ezzel le is zártam az elmélkedést :) Előre is megelőlegezem a bizalmat a babának :)

Nikó, én 18 hónapja hagytam abba a fogigátlót és múlt hónapban volt először spontán peteérésem. :oops: De még az sem volt tökéletes, mert sárgatest-ciszta lett belőle. Így nálam ebben a ciklusban megindult a hormonkezelés. Mondjuk meg is szenvedem, mert egyfolytában hőhullámaim vannak (mint ha meg lenne pirike), minden hülye szentimentális filmen pityereghetnékem van. :roll: Dehát valamit, valamiért. Számomra nem volt kérdés, hogy vállaljam-e, mert jelenleg ez az egyetlen járható út a babához. Majdnem 1,5 évet vártunk a dokival, hogy beinduljanak maguktól a petefészkeim. Szóval én azt gondolom, hogy egy nem működő petefészeknél "nagyobb kárt" nem tehet. De persze ezt neked kell eldöntened.

Porsi drága, én össze teszem a 2 kezemet, hogy ha összesen 8 kg-t fogok hízni babásan. Mint elfogulatlan "legősibb" barátosnőd :wink: pedig tanusíthatom, hogy bomba jó alakod van így a 9. hónap küszöbén :) Simán felcsípnélek, ha pasi lennék :wink:
pinkiné
Kistarcsa

megyek nst-re utána jövök!

Bridzsi

Kép
esztora

Jó reggelt Drágáim:D

Ninoka:D:D:D:D
Még a végén teljesen zavarba hozol :oops: :oops: :oops: de azért köszi, bár tudom, hogy elfogult vagy:D:D:D
A melo tényleg jól hangzik, gondoltam ám Rád sokat tegnap, de estére úgy beájultam, hogy már nem tudtalak hívni. :oops:

Niko:D
Egyet kell értsek Nikol barátnőmmel. Én is úgy voltam vele, hogy nem szeretném magam feleslegesen hormonokkal tömni, de 8 hónap után már azt gondoltam, hogy lesz ami lesz, ha ez kell hozzá, ez kell. Aztán hála Istennek nem volt szükségem hormonkezelésre, de előtte alaposan kiveséztük a témát a dokival, arra az esetre, hogy ha szükség lenne rá, és megnyugtatott, hogy ezek már annyira modern gyógyszerek, annyira korszerűek, hogy nem okoznak kárt a szervezetben. Szóval én belevágnék, de nem könnyű a döntés, ebben biztos vagyok.

Kistündér nagyon édes!! Annyira kis zabálnivaló pofikája van! Nagon aranyos!

Szeri:D
Nekem a fényképeken nagyon csininek tűntél! Szerintem ilyet kérdezni egyébként nagy bunkóság. Eleve nem normális dolognak tarto, hogy a társadalom és főként a médiumok azt sulykolják az emberbe, hogy ha néhány héttel a szülés után nem vagy megint 50 kilós és izmos, feszes, akkor nem vagy normális. Könyörgöm, 9 hónapba telt, mire ennyire átalakut a testem, hogy várhatnám el, hogy néhány hét alatt teljesen visszaálljon az eredeti állapot! Ezen annyira fel tudom húzni magam! Az embernek ilyenkor épp van elég dolga, hiszen még szokják egymást a babával, teljesen megváltozott az élete, és szerintem az, hogy az embernek legyen napi 1/2-1 órája arra, hogy a testével törődjön az utópia kategóriája. Úgyhogy próbálj meg nem törődni a bunkókkal, gyönyörű anyuka vagy egy gyönyörű gyerekkel!

Adri:D
Neked is csak azt tudom mondani poci-ügyben, mint Szerinek: ez csak az illetők szegénységi bizonyítványa.
Nagyon sajnálom, hogy Gabi baba ennyit nyűglődik a pocakjával, remélem, hamarosan már csak egy rossz emlék lesz a fájdogálós időszak.
Nagyon szépen gyarapszik , micsoda nagyfiú már!

Millió puszi mindenkinek:D

porsika

Drukkkkkkkkkkk

porsika

Fio! Nagyon szép Olivér! :D Amúgy remélem nem tőlünk áll égnek Csenge haja! :lol: Fürcsi után mindig belövöm neki, akkor olyan szépen áll, aztán reggelre mindig így elalussza, és szanaszéjjel áll neki, néha kicsit punkos is... :lol: :lol: Sajnos ilyenkor hiába fésülöm meg, nem akar engedelmeskedni a hajacska.

Ja, és nem szedek még fogigátlót, úgyhogy attól nem lehetett a vérzés. Még csak most megyek szerdán a dokihoz a 6 hetes kontrollra. Úgyhogy szerintem meg is beszéljük, hogy milyen fogigátlót kéne, bár azt hiszem ilyenkor csak egy fajtát lehet, nem? Mondjuk én még sosem szedtem fogigátlót (eddig mindig csak óvszer, meg naptármódszer), de most úgy gondoltam, hogy a következőt gyerkőcöt ugye nem 1-2 éven belül tervezzük, és addig kellene valami biztosabb módszer. Ti mit gondoltok erről?

Nagyon szép Dorka baba is! Az az édi kis pufi pofi! :D

Adri, Szeri! Olyan szörnyűek ezek a beszólások a pocira! Szerencsére nekem még nem volt benne részem, bár nekem is maradt hasam, és eléggé lóg is, és ha ránézek,idegbajt kapok. Már alig várom, hogy lehessen hasizmozni, de úgy tudom csak a 3. hónaptól lehet.

Porsika! A 8kg az teljesen jó! :)

Mi úgy tűnik az 56-os méreteket nőttük ki, a 62-es pont jó rá. Mi 4700 gr körül járunk.

Társaság, egykorú gyerek téma: Nekem is elég nagy társaságigényem lenne, eléggé rossz egyedül itthon a bébivel. Nándorka, te pesti vagy? Arwen, te melyik ker.ben laksz? Adri? Arra gondoltam, hogyha esetleg közel kanánk egymáshoz, akkor lehetne találkákat csinálni, és együtt babázni. Vagy utópisztikus ötlet? (Mi a 14.ker-ben lakunk).

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Sziasztok!

Arwen, Esztora: várunk benneteket!!! Jelentkezzetek!!!
Arwen: apával még nem próbáltátok előcsalogatni Atti babát? Lehet, hogy be kellene vetni ezt a megoldást! :wink:

Jaj nagyon jók ezek a hordozókendők, ezt elfelejtettem írni korábban!!! Nekünk sajna nincs, mivel a császárom miatt eddig nem emelhettem nehezet, persze Balázst folyton emelgetem, de csak óvatosan, viszont, hogy a nap nagy részében rajtam legyen, ezt nem mertem bevállalni.

Fioona: valóban nem adsz semmilyen vitamint a babának, se D-t se K-t? Nem lesz belőle gond? :shock: 68-as ruhák? Fúúúú nem semmi! Mi most tértünk át a 62-re.

Angyalkrisz: nagyon cuki a babád és nagyon jópofi ez a haj!!! Kis zabálnivalóóó!!! :)
Én is azokat a vitaminokat adom, amit te írtál, illetve nekünk nem kell K-t adni, mert van a tápszerben.

Én összejárok egy anyukával, aki a környéken lakik. Tegnap is együtt sétáltattuk a gyerkőcöket. Még a terhesség idején ismerkedtem meg vele és kiderült a közelben lakik. Neki három héttel hamarabb született a bébije, szóval hasonló korúak a kisfiaink. Egyébként jó összejárni és megvitatni, hogy ki mit csinál, hogyan csinálja. És jó együtt sétálni is, mert egyedül azért elég uncsi. És ami a legfontosabb: meg is értjük egymást és jól kijövünk!!! Sok anyukát szoktam látni amúgy, akik szintén kettesével tologatják a babáikat.

Pinkiné: nagyon tetszik ez a nimfomán dolog! Hajráááá!!! Tényleg akartam már kérdezni, hogy a nick neved honnan találtad ki? Van valami jelentése?
Mikor dől el, hogy te vagy-e a befutó munkaügyben? Drukk hozzá!!!

Meri: GRATULA a házhoz!!!! Végre!!! Mostmár lehet csinosítani a kis otthonotokat.

Porsika: nagyon jó vagy a 8 kilóval!!! Egyébként én is az utolsó időszakban kezdtem éhes lenni és akkor folyton kívántam éjszaka is kaját, meg amúgy is mindig szívesen ettem volna. Lehet, hogy ez maradt rajta a hasamon, amit az utolsó időszakban felszedtem.
Köszi egyébként, jól esett amit írtál és meg is nyugtattál kicsit. Én úgy fel tudok az ilyenen háborodni. Akivel találkozok mindenki megjegyzi és ebből már bőven elegem lett!!!

Nán-dorka: Dorka egy tünemény!!! :lol:

Hajni: nehéz elképzelni, hogy te sokat híztál! :lol:

Nikó: ha úgy érzed, akkor próbáld ki ezt az őssejt kapszulát. Veszíteni nem veszíthetsz. És igenis van bőven még időd arra, hogy gyereked legyen, sosem késő!!!

Adri: Ragotától is már kérdezték, úgyhogy mostmár hárman vagyunk, akik a második gyereküket várják he-he…
Jaj még mindig fáj a hasa szegénykémnek? Nem lehet könnyű, teljesen megértelek, mert Balinak is mostanában fájdogál és nem tudok semmit csinálni. Nálunk szerencsére még nem vészes, csak pár percig tart.

Én ma megyek 6 hetes kontrollra, remélem minden rendben lesz.

Rakok az angyalbogyó kisfiamról egy képet, tegnap készült és IMÁDOM ezt a fotót:

Kép
szerika

Angyalkrisz: én is akarok fogigátlót szedni, mert eddig mi is úgy védekeztünk, ahogy ti, de most egyelőre nem merek kockáztatni, nehogy becsusszanjon még egy gyerek. De hallottam már valami injekcióról is, ami fog. gátló, ti hallottatok már róla???
szerika

Ragota, Erika, Adri: engedjétek el a fületek mellett ezeket a beszólásokat. Szerintem az efféléknek gőzük sincs egy várandósságról és szülésről. Biztos csak virtuális életük van és semmi valóság.

Fogigátlókról épp most olvastam rettenteket. Amúgy korábban folyamatosan én 8 évig szedtem kb. A Természetgyógyász magazin foglalkozik a tabikkal. Hát nekem elvették a kedvem rendesen. A tabit és a sprilát szidták nagyon.

A szélcső használatát láttam már a sógornőmék gyerkőcénél. Elég bizarr, bár az anyuka azt mondta, hogy nem fáj neki és nem is sírt a babuci.

Nikó: szerintem sem késtél még. Támogatnám a hormonok előtti próbálkozást még. Bár én végtelenül gyógyszerellenes lettem.

Hajni: én sem tudom elképzelni, hogy nagyon meghíztál.

Nikol: hatalmas drukk a munkához!

Angyalkrisz: Csenge lehet pillanatnyilag hajmeresztőnek találja ezt a világot. Nem hinném, hogy a szülei váltanák ki belőle. :lol:

Fioona: kik is az érintettek???
Nem túrjuk az egész házat, csak egy részét. Pontosabban a telken egy 10 éves ház van, majd ezzel egybeépítve egy nagyon régi vályog (szoba+konyha) és utána még egy vályog (szoba+konyha). A második vályogház menthetetlen, és azt bontjuk. Az első kettőt pedig újítjuk. Az elsőről tetőcsere lesz, valamint belső falak átrendezése, ablak vágás, ajtó vágás, stb. A vályoházon ami marad, na azt födémig vissza kell bontani és úgy rendbe szedni. Nagyon hangulatos lesz. Legalábbis a fejünkben az. Tegnap este befejeztük a kaszálást és már látni a kertet.

Olyan szépségesek a babucik, hogy jól belefalnék mindenkibe.
A hordozókendő nekem nagyon tetszik. A babák gerincének nem árt, vagy elég masszívan tartja a kendő?
meriann

Arwen és Esztora: drukk Nektek!
meriann

Sziasztok Lányok!

Nem tüntem el vagyok ám én is és folyamatosan olvaslak benneteket hogy kivel mi a helyzet csak nincs amiről írni tudtam volna mert történik semmi velem!

Azt elkell hogy mondjam hogy gyönyörűségesek a babáitok!!!!!!

Nagyon drukkolok Arwen és Esztora!!!!

Ma viszont nálunk megindult a folyamat! :D :D :D
Jövő hét szerdán lesz a páromnak az andrólógiai vizsgálata annak az eredményével megyünk rákövetkező hét csütörtökön a kiskatona vizsgálatra. Aztán jövök én!!!! Ha ebben a hónapban nem is de akkor augusztusban biztosan meglesz az első inszeminációm!!!!!!!!! (remélem az utolsó is)
Úgy izgulok már most lányok!!!! Végre haladunk!!!!

Ja és képzeljétek van itthon nekem PG53 mikroszkópom soha nem mutatta hogy lett volna pésem de tegnap tiszta páfrányos volt!!!!!!!! Úgyhogy most azért rajta vagyunk az ügyön!!!!! :) :) :)

Puszilok mindenkit!
csipcsab

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?