Arwen, itt vagyok
Lelkesen olvaslak benneteket s figyelem a telcsit mikor írsz
Egyébként megvagyunk, köszönjük.
Lustiztunk a hétvégén, ma estére meg terveztünk egy szerény karaokit
Lányok, azt hiszem nimfomán lettem
De tényleg. Szegény apa már menekül előlem.
Pedig én egyfolytában csak ....
Próbálom józan ésszel bele verni a buksimba, hogy ha túl sokat vagyunk együtt, azzal ártok a kis katonáknak, dehát az ösztöneim egyfolytában bizseregnek
Most még ez a része sem érdekel annyira. Én csak szexet akarok!
Egyszer egy fórumon azt olvastam, hogy ha a nőci egyfolytában szexelne, akkor valószínüleg peteérése van/lesz. Hát, erre utaló jelet nem látok, de nem is nagyon érdekel.
Én az uramat akarom és kész
Mivel kössem le magam?
Bobo drága, tessék hallgatni a Misire. Nem hiába mondta, hogy pihenned kell!
Harapni fogok!
Ja, egyébként használtam a közös reszelőnket, nagyon szuper
Pénteken voltam egy állásinterjún. Nagyon szimpi hely, meg a munka is, holnap délután megyek a 2. körre aztán a hét közepe felé döntenek, valszeg. Sajna a biztosítós dolog eléggé döcögősen megy. Konkrértan szívóznak velem
Mondtam, hogy én július 21.-28-ig nyaralok, csak hogy tudják. Azt mondta a pasas, hogyha mellettem döntenek, akkor semmi akadálya, hogy elmenjek. Pihenés mindenkinek jár.
Ja, és Ő volt az első ember, aki nem kérdezte, hogy miért jöttem el az előző melóhelyemről. Akinek nem kellett az egész családi múltamat és anyukámat elmesélni. Ez nagyon jó pont volt nála. Bár már eltelt 2,5 hónap, még nem szívesen mesélek róla idegeneknek.
Esztora, boldog szülinapot anyukádnak. Az én drága anyum szeptemberben lenne 54.
Nagyon vigyázz rá és nagyon szeresd Őt!
Mert Ők is imádnak minket.
Vicky, jó utat neked, mégha meló miatt is. Van egy kedves barátunk, aki egyfolytában Mo. és London között szambázik. Itt 2 hét, aztán ott 1, aztán haza, aztán vissza
Kb. 1 évig vár rá ez az inga. De a cége fizet mindent.
Lnyok, használt már valaki Jané babakocsit? Én most tisztára beleszerettem, mert olyan mózese van, amilyet szeretnék. Úgyhogy ha aktuális lesz, biztos hogy elmegyünk az elefáni bababoltba, mert az interneten csak ezt az egy forgalmazót találtam.
Na, most már eléggé sokat dumáltam, megyek is
De azért figyelek ám