Jó reggelt mindenkinek!
Judy: Nagyon örülök, hogy minden rendi nálad, akartam is mondani, hogy kérni kellene egy második véleményt, ne emészd magad fölöslegesen a pihid alatt. Igen, az émelygés, hányinger nálam is nagyon-nagyon rossz, ezért mondtam azt, hogy kevesen tudják valójában mit érzek és nagy kár irigyelni a rókáimat, mert az átlag könnyebben átvészeli az egészet.
Nálam már múlóban van, most már csak válogatós a kiscsaj/kissrác...
Heni: Én is kíváncsi vagyok, mit mond ma a doki. Miután több forrás is azt mondja, hogy kicsi a hasam, ezért kicsit aggódom...A pisi miatt is mondjuk...Hát holnap megírom, mi volt. Apa is jön, készít videót, ha mozog a kicsike.
Barbi: Nem, cukor nem volt a pisiben, szóval Milne Tigrise után szabadon: gennyen, fehérjén és cukron kívül minden volt benne. Baktérium, fvs, vvs és még ez az...Lehet, hogy le is leszek cseszve, hogy nem mentem legalább a házidokihoz a lelettel....
Nagyon szépen köszönöm a szülinapi köszöntéseket, nem tudom, mi van idén, de a tesóm és az egyik legjobb barátnőm is elfelejtette...Mondjuk ebben a nagy babalázban nem volt olyan fontos a szülinapom. Kaptam egy csokitortát és egy orchideás csokrot a páromtól, ez volt a legjobb az egészben.
Valamit még akartam...Mindegy, így is hosszú voltam.