Új privát üzeneted érkezett!

Judy!
Na ugye!!!!!!!!!!!!! :wink: :lol: :wink:

babszika

Annyira bunkó vagyok, el vagyok foglalva a saját bajaimmal, közben meg majdnem elfelejtettem Pandusnak gratulálni a gyönyörű kis babához. Nagyon szépen látható a kicsike. :lol: :lol:

Köszi Lányok,

Ey kicsit tényleg nyugodtabban nézek a jövő heti szabi elé, bár mondom majd csak a szívhang után leszek teljesen nyugodt.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Ma reggel 6-tól 6 óra 50-ig ültem az ágyban 1 l ásványvízzel és egy fél zsacsi ropival, és képtelen voltam felkelni, mert annyira hányingerem volt. Vert a víz közben, remegett az egész testem. Persze hányni nem tudtam. Jól elkéstünk a táborból.

Nálatok is ennyire szörnyű??? Én egész nap émelygek, és csak akkor jobb ha eszek valamit. Az ellenségemnek sem kívánnám.

Hazajöttem a dokitól aztán visszabújtam az ágyba, és egész délelőtt feküdtem, meg közben, banánt, joghurtot és kiflit eszegettem.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Betsy

BOLDOG NÉVNAPOT a kisfiadnak!

Kép

KépKépKép
bambika

Sziasztok!
Megjöttem a nyaralásból. Isteni volt minden, de nagyon fáradt vagyok mert itthon este korán le szoktam feküdni, ott persze pedig nagy dumálások voltak éjfélig. Most olvason mi minden történt veletek.

Judy! Gratulálok! Jól tetted, hogy megnézetted máshol is, ebből látszik nem szabad elkeseredni.
Panda! Nektek is gratula! Nagyon édes a baba, tényleg jó gép lehet, nekem nem látszott ennyire jól a legutóbb, pedig ugyanennyi idősen voltam.
Jaimee! Mit jelent az, hogy minden van a pisi eredményedben kivéve fehérje és genny? Mi lehet olyan rossz, ha ezek nincsenek? Cukor?

Vigyázzatok magatokra, jó hétvégét Mindenkinek!

Kép
barbi5

Bambika!
Köszi :) Látom, egyforma az ízlésünk ;)
Vendég

Bocs Betsy észre sem vettem :oops: .Akarod, hogy lecseréljem?

KépKépKép
bambika

Ja és Jaimee! Boldog szülinapot! Hogy ünnepeltétek?

Kép
barbi5

Bambika!
Jaj, dehogyis! ;)
Vendég

Judy,
Na látod mi mondtuk! tudod amúgy az is könnyen lehet hogy nem nézték el és akkor még nem volt szívhang hanem most indult el!
Vendég

Sziasztok!

Judy! Örülök a jó hírnek! :lol:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

A MŰ: Kép
A kolléganőm fotózta, inkább azt akarta megmutatni, hogy milyen frankó lett, ahogy letörölte (sikálta) a fugát. Holnap megpróbálom úgy megmutatni, hogy látszodjon egyben és hogy mennyire apró. Azt hittem kiesnek a szemeim.
Chris még nincs tábor. Holnap lesz Sásdi Fesztivál és elárverezzük a július végén kezdődő tábor finanszírozásához.

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Lesz egy gyöngyfa is ,ez viszont sokkal nagyobb, mint ahogy látszik. Kép
És egy szélcsengő, de ezt holnap reggel még helyre kell pofozni, mert a szétesés határán áll :( Kép

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

[b]Christell[/b
Kép
Vendég

Boldog születésnapot és névnapot az ünnepelteknek!!!!
Kép
vedresandi

Pandus, Andi!

Köszi! :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Jó reggelt,

Chris,

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!

Chris!
Kép

babszika

Chris!
Jaimee neked utólag!!!!!
Kép
Vendég

Sziasztok!

Tegnap írtam egy jó hosszú üzit, erre kidobott a rendszer :evil:

Judy: nagyon nagyon örülök a jó híreknek!! Jól tetted, hogy elmentél máshova!!! :D Fel a fejjel, ott van a gyönyörű kicsi babácskád!

Pandi: nagyon édes a kép :D Gratulálok hozzá!!

Szülinaposok!: BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT, FINOM TORTÁKAT ÉS SOK-SOK AJÁNDÉKOT NEKTEK!

Betsy: boldog névnapot Petinek! :)

Jaimee: rettentő kíváncsi vagyok, hogy mit fog mondani hétfőn a dokid! Mit találtak a pisiben?

Tegnap szerencsére a körzeti azt mondta, hogy teljesen negatív a vizelet tenyésztés, szóval ennek rettentően örülök!

Pussz:

Heni

Kép
Kép
csheni26

Tök jó, most meg nincsenek számok a vonalzómon... :evil:

Heni

Kép
Kép
csheni26

Christell!
Boldog szülinapot! :lol:

Heni!
Köszike :)
Vendég

Sziasztok!

Judy, Babszika, Ditke, Heni, Betsy!
Köszi! :lol: Nagyon fincsi epres-gyümölcsös tortám volt. Hmmm... És sok szép virágot kaptam. Férjem meglepett egy szupi epilátorral. Már régóta vágytam rá... :lol:

Heni!
Örülök, hogy minden OK. :wink:

Lányok! Ma este elkezdtem barnázni. Nem tudom mi lehet...

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris!
Hőd????

babszika

Babszika!
36.8

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Kép

Kép

Kép
Vendég

Sziasztok!

Remélem, mindenki jól van. Én hulla vagyok. Egyszerűen nem tudom, h mitől. Álmos és fáradt és leginkább hisztis.... :oops: :?

babszika

A ciklusom is kiakaszt már....
Kép

babszika

Az igazsághoz annyi tartozik, h tegnap 36,68-at mértem, ma pedig 36,57-et.... Szóval, remélem, pár nap múlva végre megjön :!: :!:

babszika

Jó reggelt!

Judy,
nagyon örülök a jó hirnek, te csak ne idegeskedj, és meglátod, lesz ott szivhang!

HELP!
Lányok, segitség, légyszi, nem tudom, hogy mi van a görbémmel? Ezt nézzétek:

Kép Gorbem

Nektek hogy szokott lenni a tojásfehérjével? Meddig van? Én azon a két napon észleltem egyszer-egyszer, amikor pisiltem... Az akkor az volt, vagy egész nap olyannak kell lennie? Szóval, mintha éreztem volna a petérést, de a görbém mást mutat! Ja, hozzátenném, hogy iszom minden nap rendszeresen a cicka + palástfű teák keverékét, nem tudom kihat-e rá, de szerintem attól csak magasabb kellene, hogy legyen a hőm, nem?
sirkici

Babszika,
a te görbéd is érdekes, elküldted már Leonak? De legalább már elkezdtek kivizsgálni! Az jó, nagy haladás!!!
sirkici

Jó reggelt!

Sirkici!
Új hónap, új remények!!!! :lol:

babszika

Jó reggelt mindenkinek!

Judy: Nagyon örülök, hogy minden rendi nálad, akartam is mondani, hogy kérni kellene egy második véleményt, ne emészd magad fölöslegesen a pihid alatt. Igen, az émelygés, hányinger nálam is nagyon-nagyon rossz, ezért mondtam azt, hogy kevesen tudják valójában mit érzek és nagy kár irigyelni a rókáimat, mert az átlag könnyebben átvészeli az egészet.

Nálam már múlóban van, most már csak válogatós a kiscsaj/kissrác...

Heni: Én is kíváncsi vagyok, mit mond ma a doki. Miután több forrás is azt mondja, hogy kicsi a hasam, ezért kicsit aggódom...A pisi miatt is mondjuk...Hát holnap megírom, mi volt. Apa is jön, készít videót, ha mozog a kicsike.

Barbi: Nem, cukor nem volt a pisiben, szóval Milne Tigrise után szabadon: gennyen, fehérjén és cukron kívül minden volt benne. Baktérium, fvs, vvs és még ez az...Lehet, hogy le is leszek cseszve, hogy nem mentem legalább a házidokihoz a lelettel....

Nagyon szépen köszönöm a szülinapi köszöntéseket, nem tudom, mi van idén, de a tesóm és az egyik legjobb barátnőm is elfelejtette...Mondjuk ebben a nagy babalázban nem volt olyan fontos a szülinapom. Kaptam egy csokitortát és egy orchideás csokrot a páromtól, ez volt a legjobb az egészben. :D :D

Valamit még akartam...Mindegy, így is hosszú voltam.

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Jó reggelt Lányok!

Ez a szaros gép nem engedett belépni egész hétvégén!

Jaimee: drukkolok a mai uh hoz!! Lécci képet!!! Olyan kíváncsi vagyok már, főleg, hogy kisfiú vagy kislány :D

Sirkici: én sajnos nem értek a görbéhez... :( Viszont nekem úgy volt, hogy 27 napos ciklusnál a 13-15 között nagy mennyiségű tojifehér és éreztem a derekamat nagyon...Akkor voltunk együtt is és a pocakomban pici kics fiúcska növöget :D

Eltűntek a számaim a vonalzómról!!! Csináljak újat vagy még meggyógyul?

Heni

Kép
Kép
csheni26

Jaimee: nálad csinálnak tenyésztést??? A pocid miatt meg egyáltalán ne aggódj, mert nekem az első babácskával az 5.hónapban 1,5 kg volt a + súlyom és senki nem mondta volna, hogy kismama vagyok...most, hogy nem vagyok hányós, látszik szépen:) Majd be fog indulni....!!!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni: Mi az a tenyésztés?? Sztem amit lehetett, kimutattak az üledékből, de nem vagyok egy labor tudor. Fel vagyok készülve, hogy még a héten urológia.

Remélem, hogy be fog indulni, mert közben a korábbi "kapirgálás", most már napi szintű, vagyis mégiscsak fejlődik sztem, ha érzem, hogy ott van. Érdekes volt, mert a motorverseny és a Forma 1 időmérő alatt tök aktív volt szombaton. :lol: :lol: Fiú vagy fiús csajszi? A fogyókúrás magazin alatt mög csöndben volt.

Gondolod, hogy ma már lesz a gyereknek neme is? :shock: :lol: :lol:

Sirkici: Darabgörbét nehéz értékelni....

jaimee

Jaimee: amikor most találtak a vizeletemben baktériumot és fvs-t a körzetis rögtön a kezembe nyomott egy vizeletes (tenyésztéses) kémcsövet, valami granulátummal az alján...Másnap reggel kellett középsugaras pisit produkálnom és 3 napig tenyésztették, hogy milyen baktériumok vannak benne...Szerencsére nem találtak semmmit! De biztosan fogja mondani ma a dokid, ha rákérdezel...

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni!
Meg van már az AFP eredményed? Megírod mindkét értéket? Csak kíváncsi vagyok..

Jaimee!
Nyugi, nekem sincs hasam, senki nem gondolná, hogy terhes vagyok! De Nálad meg főleg érthető, ha 4 kg-ot (vagy többet?) fogytál! Várom a beszámolót az Uh-ról! ;)
Vendég

Heni: Ja, értem. Dokinál nem voltam, mint írtam, úgyhogy ilyesmim nem is volt.

jaimee

Betsy: 0,86 MOM és 0,95 MOM.

Most jól kitoltam a vonalzómmal és csináltam egy újat is :twisted:

Heni

Kép
Kép
csheni26

Betsy, Jaimee: azért tegyetek már alig látszik pocis képet is :lol: :lol:

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni!
Rémlik, mintha már írtad volna, bocsi. :oops: A másik értéket, NG/L-t már nem nézik? Vércsoportod Neked milyen? Ellenanyagszűrés rendben volt?
Vendég

Vércsoportom: A + , Ellenanyagnál: minden rendben. Az én papíromon még másik két marker van, de azok nem az AFP hez kapcsólódnak...18-as és 21-es kromoszóma vizsgálathoz!

Néztek még toxoplazmát, Hepatitist...Azt hiszem ennyi a teljes vérképen kívül...Majd a 24. héten lesz terheléses cukor, teljes vérkép és toxoplazma megint...

Heni

Kép
Kép
csheni26

Betsy: bár nekem a védőnőm azt mondta, hogy szinte teljsen felesleges AFP-t csináltatni, mert nem mérvadó az eredmény...Van akinek 0,5 alatti, vagy 1,5 feletti bőven és teljesen egészséges babájuk született...

Heni

Kép
Kép
csheni26

neked mikor lesz eredmény? Már van esetleg?

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni!
Nekem még csak a vérképem és a vizelet eredménye van meg, AFP, vércsoport, Hepatitis, szűrés stb eredménye csak 2 hét múlva lesz.
Vendég

Heni!
Az AFP nem 0,7-2,5 között jó? Nekem 1,6 volt Petivel, és a doki mondta, hogy tökéletes! De tényleg nem mérvadó..
Vendég

Babszika,
most látom, hogy megjött, igen, új hónap, új remények!!!

Jaimee,
értem, hogy fél görbét nehéz értékelni, de a múlt hónapban már a 15. naptól fenn volt a hőm, ma meg kerekitve volt 36,4. Vagy nem minden hónapban ugyanakkor van peteérés?
sirkici

Sirkici: Ez egyéni dolog, ha a ciklusod ugyanolyan hosszú mindig, akkor a péd is ugyanakkor lehet. Ha 28-34 nap között ingadozik, akkor máskor van mindig.

Heni/Betsy: Hú lányok, mennyi vizsgálat... :shock:

jaimee

Lányok, fejfájásra mit lehet szedni? Mostanában rámjön egy iszonyatos fejfájás, amit csak a szunyi mulaszt el, eddig semmit nem mertem bevenni.

jaimee

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?