Sziasztok!
Köszi mindenkinek a dicsiket, átadom a nagylánynak, ha felébredt
Kacsa!
Dorci 9750 gramm, nem egy szumós alkat
Az étvágya pocsék, viszont rengeteget mozog, úgyhogy nem is tudom miből van energiája... Ha egyedül "eszik" mindig ez a végeredmény. Már etetni nem hagyja magát, kanállal meg neki még nem megy a dolog, de már nem sokkolom magam ezzel. De jó is volt, amíg csak szopizott...
Tápszert még csak két hónapja kap, mióta nem szopizik. A dokinénink nekem azt mondta, hogy ha eszik elég tejterméket, akkor nem szükséges tápszert sem adni. Én azért adom, mert döbbenetesen szarul kajál, a tápit viszont szívesen megissza, így legalább a folyadékfogyasztása is közel normális, meg egy csomó vitaminhoz is hozzájut. Ez van.
Ez a pocakos sorozat őrületesen jó!
Anikó!
A rotavírus ellen a kövi gyerkőt tuti oltatom, Dórinál kifutottunk az időből. Szegény Ágoston mikor kapja ezeket a szurikat?
Egyébként jól emlékszem, hogy Marci is rossz evő volt? Tudsz valami biztatót írni, hogy elmúlik ez egyszer?
Jucmuc!
Nagyon sajnálom az apósodat, részvétem a férjednek is...
Timi!
Köszi a híreket Tündiékről! Szuper, hogy már találkozhat Roli babával.
Panka!
Remélem pirkó nem tréfál meg téged
Hú, már hamarosan utaztok Alsópáhokra, de jó! Onnan nekem zebrát ígértél, hihi
Angie!
Dokibácsi volt az, aki ilyen jól összekalapálta a Dórit. Persze jó volt a hozott anyag is
Én úgy tudom, hogy kb. 4-5 hós korukra érik meg úgy a babák idegrendszere, hogy egyedül is el tudjanak aludni, addig segíteni kell nekik. Cicivel, ringatással, simivel, kinek mi jön be. Nálunk a babakocsiban való ringatás segített, volt, hogy csak abban tudtam elrázni azt a kényes kis fenekét, aztán ha jól bealudt áttettem a kiságyba. Vagy ha bealudt a sétába, akkor feltoltam a kocsiban a lakásba, kinyitottam a szobájában az ablakokat, és ott aludt tovább.
Amire nekem kellett rájönni még az az, hogy túl nagynak találta a Dóri az ágyát (szerintem). Jobban szeretett "kuckózni", meg sarokba húzódni, és úgy aludni, hogy körülvegye valami. Szerintem azért szeretett a babakocsiban aludni, mert az kuckósabb volt, jobban biztonságban érezte magát benne. Ha közöttünk aludt, akkor is felmászott egészen az ágykeretig, ott keresztbe fordult, és úgy aludt jókat. Akkor nagyon megbántam a 70*140-es kiságyat, de pár hét múlva, mikor már bebarangolta álmában az egészet, már jól jött, hogy ilyen nagy.
Azért kínlódtunk ám mi is néha az alvással, de csak belejött a lédi
Most éppen három és fél órája nyomjaa szunyát