Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! Most nem érek rá hosszabban írni, vár a mosás + mosogatás, de gyorsan leírom, amit Tünditől megtudtam.
Tehát a lényeg, hogy gyakorlatilag alig volt már magzatvíz, az a nagyon kevés, ami volt, az pedig már mekóniumos volt, tehát nem volt mire várni, császár. A magzatvíz folyamatosan folyt el, Tündi azt mondja, hogy már akkor is érezte folydogálni, mikor legutóbb haza engedték, de azt mondták neki, nem az. :shock:
Ráadásul medencevégű is lett a baba, tehát mindenképp császár lett volna. Annyit tudok még, hogy Roli 1360g-mal és 41cm-rel született, nem sírt fel, ezért intubálni kellett és koraszülött mentő vitte a gyerekklinikára. Mostanra nagy valószínűséggel kiderült, hogy szerencsére nem ivott a magzatvízből, tehát nem kapott fertőzést. Spontán légzése nagyjából van, de néha géppel rá kell segíteni.
Tündi este 20:45 körül fog először felkelni, aztán lekerül az osztályra, most még intenzív örzőben van.

Rólunk: tegnap voltunk Kristóffal vérvételen, megint szar lett a véralvadása, úgyhogy vihetjük hematológiára. :cry: :cry: :cry: Az egyik véralvadási faktora valszeg nem úgy működik, ahogy kéne, minden bizonnyal ez okozta a komoly vérzést is az orrmandula műtétnél :mad: Fasza...

Syry :) Isten éltessen szülinapod alkalmából!!!! :D Azért vettem le a vonalzót, mert úgy döntöttünk, várunk még pár hónapot :( :( :( Igazából mindketten szeretnénk már próbálkozni, csak a kistesó megszületéséig szeretnénk elköltözni egy nagyobb lakásba és nem lenne jó a költözést 7-8 hónapos terhesen megejteni :( Az pedig ugye kiszámíthatatlan, hogy a kistesó mikor dönt úgy, hogy jön...

Jucmuc :) Nagyon szép fotogén kis bébid van :lol: :lol: :lol:

Juca :) Nagyon jól néz ki ez a lekvár, meglesem majd a receptet, én is szeretnék majd Kristófnak vmilyen lekvárt főzni. Kinga pedig gyönyörű a képeken. :D Válaszolok majd a mailre is.
Szülészet: igen, az is szemétség, mikor beetetik az embert és jön a nagy pofára esés, nekem inkább az a bajom, hogy van Bp-n mondjuk 3-4 ilyen "alteros" kh, a többiek meg megrekedtek a kb. 30 évvel ezelőtti szinten, pedig Leboyer pár éve már megírta a gyengéd szülésrő/születésről szóló könyveit :roll: :twisted:

Anikó :) Jobbulást kívánok a kis Ágostonnak! Mumpszos gyerek no comment :evil: :evil: :evil:

Évi???

Lányok, akartam még kérdezni, hogy amikor Billings van, akkor van pé, vagy utána való nap, vagy hogy is van??? :oops: :oops: :oops:
Na mégis jó hosszú lettem... :roll:

KépKép

KépKép
timika

Timika
köszi. akkor már értem miért tűnt el a vonalzó. és néztek már lakást? véralvadás dolgot sajnálom. :( lehet ez ellen tenni valamit?

Tündit
sokszor pusziljuk, és kitartást neki. rossz, hogy a császár miatt nem láthatta mindjárt a babót. Remélem mihamarabb megerősödik Roland!! (a Nagymamám 1910-ben született, 900 gr-mal 7 hónapra, és akkor még nem volt inkubátor!! azt mondta zabpehelyen nőtt föl és így is megélt 87 évet!)

Anikó
mielőbbi gyógyulást Ágostonnak. Mumpszos gyereket beengedik az óvónők?? :evil:

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Timika!
Köszi a Tündi-híradót! Nagyon reméltem és szorítottam, hogy Roli baba még egy kicsit kibírja odabenn... Hát, ha már így alakult, akkor azért szorítok nagyon, hogy minden rendben menjen velük. Puszilom őket sokszor!!!

Syry!
Istenke éltessen nagyon-nagyon sokáig jó egészségben, boldogságban, Mátékában! ;)

Anikó!
Jaj, szegény Ágoston baba! Sok-sok gyógypuszit küldök neki, és mielőbbi jobbulást!!! És köszönjük nagyon a szülinapi köszöntést! :) Mumpsz :evil:

Juca!
Guszta a lekvárka, látom, ízlett a célközönségnek... ;)

Lilia!
Nagyon helyes a hozzáállásod, don't worry...

Nyusz!
Anyósod lelki szegénységének bizonyítéka a viselkedése. Nehogy már azt higgye, hogy Te nem akartad ezt a gyereket megadni NEKI... :?

Virág!
Nagyon szépen kérlek, lazíts egy kicsit!!! Ne feledd, hogy a babádnak nagyobb szüksége van a nyugalomra, mint a munkahelyednek rád!

Kende ma délután a kedves szomszéd úrnak köszönhetően egy órát aludt csak, mert persze mikor kell betont törni meg köszörülni??? :twisted:

Jaj, a tegnapi dumás felsorolásból kifelejtettem a kedvenceimet: odamegy a kaktuszhoz, és közli, hogy au, bööööö... Vagyis, au, bök! :D Ha meg folyik a víz, vagy talál vhol vizet az udvaron, akkor arra meg mondja, hogy ziz... :D

Szerencsére hamar elaludt, nem is csodálom, nagyon fáradt volt már.

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
norwell

Timika!
Lemaradt, bocsi... Sajnálom, hogy ilyen gond van Kristóffal. Lehet tudni, hogy mitől? :roll:

Kép
Kép
norwell

sziasztok.

gondoltam veletek is megosztom a jo hirt.A ferjem belement a spemavizsgalatba,szeptemberben megyunk.
hihetetlenul boldog vagyok.)
vegre mi is haladunk:)

Kép
monyo83

Monyóka!!!
Jaaaaaj, de örülök!!! A múltkor olvastalak vmelyik topikban, és szomorúan olvastam, h a férjed nem akarja a vizsgálatot. Nagyon bíztam benne, hogy mégis meggondolja magát!!! :) Veled minden oké?

Kép
Kép
norwell

kosz norwel.en is olvaslak am benneteket :wink:
jol vagyok most nagyon,ugy felvagyok porogve hogy csak na.
igaz nem ment konnyen,2 nap siras meg hiszti meg minden de vegul raadta az ament:)
megyunk 3 napra 3 het mulva amit most nagyon varok,soha nem voltunk sehol kettesben :oops:
most szeptemberig nem erdekel semmi,aztan ugyis kapok gyogyit es lesz babam:)

latom Kende szepen novoget.aranyos volt a story a tortaval,latom jolnevelt fiacskad van:)
utolag boldog szulinapot neki.
szepen novogesd a pocikadat :wink:

Kép
monyo83

Monyóka!
Ez a pozitivitás nagyon tecc... ;) Nagyon örülök, hogy előre nézel/néztek. Sztem a párod is azért egyezett már bele, mert már ő is nagyon vágyik a babára. Pihenjétek csak ki magatokat, még az is lehet, hogy ez a 3 nap is befutó lesz... ;)
Köszönöm a köszöntést Kende nevében! A pocimat meg igyexem növeszteni... ;)

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!

Ma hívott a legeslegjobbik barátném és 14 hetes a babája!!!!!!! :)
Annyira örültem neki! Azért nem merte elmondani eddig, mert antibiotikumot szedett, mikor állapotos lett és félt, hogy valami baja lett a babának. De teljesen egészséges. :D
Teljes extázisban vagyok. :D
Vendég

Fleur
Sajnálom, hogy nem érzed jól magad, remélem, gyorsan elmúlik. Jövő héttől a jól megérdemelt pihenésed kezdődik. :)

Tündi
Gratulálok Rolandhoz, mielőbbi erősödést és jó egészséget kívánok!

Juca
Ennek a lekvárnak még a kinézete is isteni! Melléképzelem az ízért. ;)

Syry
Nagyon boldog születésnapot!!!

Timi
Köszi a "tudósítást" Tündiről. Remélem, gyorsan renbejön.
Sajnálom a rossz híreket Kristófról és hogy vártok még 1 kicsit. :(
Hová szeretnétek költözni?

Anikó
Mielőbbi gyógyulást Ágoston babának.
Fertőző gyerek nem mehet közösségbe, vagy mégis?! :roll: :evil:

Monyó
Drukk a vizsgálathoz és a babához is. ;)
Vendég

Sziasztok :)
Tünde :)
Gratulálok kicsi fiadhoz :)
Kép
Nagyon sok boldogságot és sok-sok tejcsit :) Kitartás és gyors felépülést neked :)
Remélem mielőbb láthatod Rolandot :)

Nyuszifül :)
Sajnálom, hogy ilyen veled az anyósod. Lehet, hogy még ő sem tudta feldolgozni a történteket és egyszerűbb mást hibáztatni, pedig ehhez semmi joga!
Drukkolok, hogy rendeződjön mielőbb a kapcsolatotok :)

Panka :)
Nekem tetszett a Shrek, de talán az első kettő még jobban :D

CsHeni :)
Örülök, hogy minden rendben a pici szívecskéjével :D
Hajdú doktornő anno még Annamarit vizsgálta.
Petivel Kádár doktornőnél jártunk már többször is, legutóbb egy hónapja :D Tényleg profi a nő :D

Angie :)
Nincs miért mentegetőznöd :D Tudom milyen mikor a gyerkőc minden idődet lefoglalja :D

Fleur :)
Kitartás az utolsó napokhoz :) Aztán pihengess :D

Juca :)
Nagyon jól néz ki a meggylekvár :D Látom Kingának is bejött :D

Pupy :)
Mondta Ági, hogy voltán nála. Szegény lekéste a film elejét, de azért tetszett neki is :D

Syry :)
Boldog szülinapot :)
Kép

Anikó :)
Jobbulást Ágostonnak :)
Nem csodálom, hogy kiakasztott a szülő. Az ilyenektől én is a falra mászom. Nem elég, hogy szegény gyerekét betegen küldi óvodába, de még másokat is veszélyeztet :x

Timi :)
Köszi a tudósítást :)
Sajnálom, hogy Kristófnak gondja van a véralvadással :( Remélem találnak rá megoldást :)

Norwell :)
Klassz, hogy Kende már ilyen jól dumálgat :D
Nagyiknak megmondtátok már a nagy hírt?

Monyó :)
Örülök, hogy a férjed meggondolta magát :) Drukk szeptemberre :D

Maci :)
Gratula a barátnődnek :)
Nálatok is vészesen fogyatkoznak a napok a projekt indulásáig :D Mikor mész dokihoz?

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Annácska
11-én megyek endokrinológiára, utána nőgyogyihoz. Most az első tabimentes mensit várom, aminek a hétvégén kellene érkeznie. :) A párom is hazatalál, utána hajrá! :D
Vendég

Lányok!
Bocsi, de extra nyűgös napjaink vannak, és még elmosogatni sincs időm, sőt, folyóügyeimet is úgy intézem, hogy közben végig bömböl. Lehet, hogy ez a hidegfront, de egy percre nem lehet letenni, vagy magára hagyni. Itthon nem alszik, csak ha elviszem sétálni, a babakocsiban. Nem mondom, hogy most élem a babázós korszakom legkellemesebb részét :evil: De ez is része a dolognak, és tűröm, ahogy lehet.
Most is 10 percre sikerült elaludnia, és hallom, hogy máris felriadt álmából. Futok hozzá ............
Vendég

Sziasztok!

Annyira hiányzik, hogy nem tudok jönni mostanában annyit, amennyit szeretnék, de a meló... :?

Tegnap este kiderült, hogy sikerült a büntetőjog uv-m, így kész az évem! Végre!!!! :D Újra a kezembe vehetek könyveket, és nem a jogszabályok töltik ki minden napomat! :lol:

Lányok! Olyan furi a hőm. Ugyan most lett először + az LH tesztem, de most aztán semmi jele nem lenne PÉ-nek a hőm alapján! :oops: Majd dobok egy görbuszt, hogy láásátok!!!
Én ezt nem értem! De most legalább olyan korszakomat élem, hogy nem idegeskedek miatta!

Fleur!

Pihizzél, mert most az a legfontosabb!!!
Biztos lehetsz benne, hogy már nem is olyan sokára eljön az az idő, mikor pihennél, de a baba nem hagyja! :D

Angie!

Sajnálom, hogy nyügik vagytok! Biztos ez a hülye idő lehet az oka!!! :? Remélem, mihamarabb visszaáll a rend!

Syry!

Boldog születésnapot kívánok!!! :lol: :D

Tündi!

Nagyon gratulálok Rolihoz, és remélem, mielőbb együtt lehettek, és mostmár tökéletesen zajlik minden! :D

Juca!

Ez a lekvár.... :lol:
Nem vagyok egy nagy lekvár mániákus, de most csorgattam a nyálam :lol:
És a fotók....tündériek!

Pupy!

ÍRJÁL!!!
A fogdoki az nagy dolog! Ügyes vagy!
Én már a gondolattól is rosszul vagyok!
Várom a sms-det!!! :D :D :D

Jajj, képzeljétek, milyen tehetséges vagyok!
Tegnapelőtt este sikerült TÚL hamar lejutnom a galériáról!
Szegény Lac épp elaludt, mire én le akartam osonkodni a konyhába, de kicsit zajosra sikerültem. Szegény rekord idő alatt ébredt fel, és pattant oda, hogy kivakarjon engem a lépcső alól! Én meg csak nyivákolni tudtam, és közben röhögni magamon! A jobb lábam jól bedagadt, és nem megy jól a járás, de túl fogom élni!
Még jó, hogy csak egyszintes házat vettünk, mert ezt nem lenne jó havonta előadni! :D

Na rohanok melózni!
Puszi: Eszter :D

eszter82
Budapest

1183102986.85.doc

na, ez a görbém! :? :?: :roll: :shock: :? :oops: :cry: :wink: :roll: :?:
Szerintetek???

Cuppp: Eszter :D

eszter82
Budapest

Eszter!

Ha most volt az ovuláció, akkor ebből még bármi lehet! Illetve bárki :) Ha picit feljebb megy még a hőd, és fenn is marad, akkor mese nincs, gömbölyödni fogsz :) Hajrá!

Majd jövök ám még, nem vesztem el (Timika, köszi a hiányolást!), csak minden úgy összejött. Ha ebéd után ágyba dugtam a bibét, majd írok rendesen!

Csak még Tündinek gyorsan:

Még a hideg is végigfutott rajtam, ahogy olvastam a híreket... Kívánom, hogy minden a lehető legsimábban menjen, és mielőbb együtt lehess a drága kisfiaddal!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Ennyire sokkoltam mindenkit, hogy senki nem írt utánam 10 óra óta? :wink: Nemááááááááááááá :)

Mézgombi!

Gyere közénk nyugodtan :) De ennyivel nem úszod meg :twisted: Tessék mesélni, meg képet tenni a lányodról :) Kíváncsi bagázs vagyunk :)

Fleur!

Azé' lassíts egy kicsit, te lány! Bár most már jön a pihi, nem?

Juca!

Nekem is megjött az étvágyam a meggylekvárra :) Öröm nézni, ahogy Kinga tömi az arcba :)

Syry!

Nagyon boldog szülinapot kívánok!
Olyan édes lehet Máté, ahogy kacag :)

Anikó!

Én azt hittem, hogy fél éves korig kell megerednie a bcg-nek :roll: Dórinak akkor kellett megkapnia újra. Úgy látszik ebben sincs egységes álláspontja az orvosoknak. Őrület :(
Nagyon fel tud háborítani az is, ha beteg gyereket közösségbe visznek :evil: Már attól kiakadok, hogy "már csak kicsit taknyos", meg "ááá, úgyse fertőz", nemhogy a mumpsztól :evil: Tényleg jól meg kéne tépni a rendkívül okos édesanyát :evil: Az óvónő meg miért engedi de betegen a gyereket, én ezt se értem...

Timi!

Nagyon sajnálom, hogy ilyen bajok vannak Kristóffal, de legalább kiderült :( Mikor kell mennetek a hematológiára?
Ezt olvastam a nyákról, sztem nagyon érdekes: http://babatervezok.otthona.net/nyalka.shtml

Norwell!

Édes lehet a kis dumcsis Kende :) Már jó sok szót tud :)

Monyó!

Ezek szuper hírek! Végre beadtaa férjed a derekát! Drukk a szeptemberi szuper eredményhez :)

Eszter!

Azért ne törd össze magad!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Most ti jöttök :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Fleur!
Nem örülök ennek,h. nem vagy jól, pihenj minél többet.

Heni!
Úgy de úgy örülök,h. mindent rendben találtam a kis drágádnál!!!!

Panka!
Annyira szuperek a képek Rólatok!! Igazából nem nagyon akarom itt taglalni a reikit, de adok egy linket, ahol tudsz róla olvasni. Ezt az oldalt és ezt a reiki klub-ot a mesterem csinálta. http://dinike.tvn.hu/

Jucmuc!
Gyönyörű ám a kisbabád!!!

Tündi!
Nagyon sok kitartást kívánok, és hidd el minden rendben lesz Rolival is. Tudom,h. nem nagy vigasz, de én is 1400 grammal születtem minden oké velem. :lol:

Timi!
Nagyon sajnálom Kristófot, azért remélem,h. tudják ezt kezelni még ilyen kis korban. Abban teljesen megértelek,h. nem akarsz babával költözni. Nekünk is tervben van (szerencsére már Laci is hajlik rá),h. elköltözzünk Szigetszentmiklósra egy nagyobb kertes házba, ahová már nyugodtan lehet várni a gyerkőcöket. Bár a mostani lakásunkkal sincs sok baj.

Anikó!
Küldtem mailt!!Sajnálom szegény Ágostont, mielőbbi gyógyulást kívánok neki.

Eszter!
Majd este ha Laci hazaér megbeszélem vele a holnapi talit,mert sajnos nem mindig van náluk térerő, ezért nem tudok vele most beszélni. :roll: Drága úgy örülök,h. sikerült a vizsgád, most már aztán tényleg felengedhetsz!!!! Fáj még a lábad? Szinte hallom a kacagásod ott a lépcső alján. :lol: Hát a görbéd nem tudom…

Monyo!
Először is nagyon örülök,h. jelentkeztél, másodszor pedig,h. végre belement a Párod is. :lol: Épp itt volt az ideje, hidd el most már sínen vagytok!!!

Maci!
Gratulálok a barátnédnak!!! Hamarosan Te is követheted a példáját. (na nem az antibiotikummal)

Annácska!
Örülök,h. tetszett a film. :lol: Igen voltam Áginál, megcsinálta még egy fogamat. :lol: Mivel már késő volt és én voltam olyan feledékeny így el is felejtettem írni,h. A Párodnak is Boldog Névnapot, ezért másnap küldtem neki mailt. :lol:

Angie!
Sajnálom,h. ilyen nyűgösen telnek a napjaitok, remélem a hidegfronttal elmúlik Sziszkó nyűgössége is. A Párodnak Boldog Névnapot kívánok!!

Adri!
Levikének nagyon Boldog névnapot kívánok így utólag is!!! Hogy vagytok?

Amúgy jól vagyunk, vettünk ma egy fényképezőt,h. majd ha egyszer lesz gyerekünk legyen mivel megörökíteni a szebbnél szebb képeket róla. De! Ennek még nem jött el az ideje, mert ma 1cn-en vagyok…. :evil:
Igazából ma volt a 26.cn tehát olyan meglepettem ért,h. megjött,h. nem is volt időm mérgelődni. Mindegy, lesz@rom! Ha anyu kicsit jobban lesz akkor elkezdünk vizsgálódni,h. mi is lehet az oka,h. a nagy anyaméhűr még mindig üres…. :shock:

Puszi!!
Vendég

Évi!
Nagyon tetszik az az oldal, amit felraktál!!!!
Dórciról nem raksz fel képet???

Puszi!
Vendég

Pupy!

Örülök, hgy tetszik, szerintem nagyon hasznos :)

És akkor képek:

Tavaly ilyenkor:

Kép

Kép

És a legfrissebbek:

Kép

Kép

Egy év alatt kész nőci lett a lányomból :) És pont tegnap volt két éve, hogy pozitívat teszteltem :) Sose felejetem el az a napot :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Évi!

Tényleg tiszta csajos lett Dóri!

Nekem meg holnap lesz 1 éve, hogy utoljára megjött! :)

Ma van Apa névnapja, Timcsa így köszöntötte:

Kép

Most rohanok kajáltatni! Majd még igyekszem jönni!

kacsa14

Évi!
Csak percekig néztem a képeket és még a szemem is könnyes lett, mert valóban egy kész kis nő lett Dóriból. Olyan gyönyörű,ahogy áll a képen!!!!
És szerintem nagyon hasonlít rád!!! :wink:
Remélem hamarosan újra pozitívat tesztelhetsz!!!!
Vendég

Kacsa!
Tündéri a kép!!! :lol:
Ne hari, tényleg a Te Párod is Peti!
Neki is nagyon Boldog Névnapot kívánok!!!!
Vendég

Kacsa!

Tündéri ez a kép a köszöntős Timiről :)

Pupy, Kacsa!

Köszi a dicséreteket! Sokan mondják, hogy hasonlít rám a Dóri, de a férjemre legalább ennyire hasonlít. Jól megkeverte a Kovács doki a koktélt :)

Remélem hamarosan tényleg pozitívat fogunk tesztelni mindannyian :) De jó is lenne :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!

Dorci olyan jó kis husi! Hány kg?

Ezzel a visszaemlékezéssel adtál egy jó tippet: próbálok majd Timcsáról minden hófordulon készíteni kb. ugyanolyan beállításssal fotót és akkor majd szépen egymás mellé leht tenni! :)

Apropó! Azt hiszem, ide még nem tettem fel, ha mégis, akkor bocsi az ismétlésért:

Kép

Pupy!

Köszi! Átadom! :)
A Tied is, ugye? Neki is!

kacsa14

Évi!

Ez az evészet utáni kinézet általános vagy csak akkor ilyen a körlet, ha Dóri egyedül eszik? Mert akkor jó lesz már előre felkészülnöm és nejlonnal bevonni a lakást, mert aki a cicizés közben is mellé folyatja a kaját (nem a böfiről beszélek, hanem rendesen szopáskor is mellé tud folyatni), attól mit várhat az ember, ha egyszer kanál és pép kerül a kezébe? :lol:

Meg, ha már evés. Gondolkozom ezzen a hozzátápi dolgon. ÉS nem teljesen világos minden. Szóval, ha majd 4-5-6 akárhány hónaposan kiválasztódik ezzel-azzal kaja, akkor is kell majd még tejet vagy tápit inniuk, ugye? Tehát elvileg, ha vki. nem szoptat 1 éves korig, akkor mindenképpen kell majd a babának tápiszerűséget adni, amiben meg ugye van tej származék. Szóval, igazán nem oldható meg, hogy 1 éves kor alatt ne találkozzon a baba tehénnel, ha nem szopik már. Jól gondolom?

kacsa14

Kacsa
ez a pocakfotó sorozat szupi. Nagyon teccik. :lol:

hozzátápi: eleinte csak napi egyszer kell, én pont tegnap előtt kezdtem el Máténál. Most már jobban vette az "akadályt", mint 4 hete. Egyre jobban ízlik neki, az alma-sütőtökpüré koktél (egyenlőre üvegest kapott, de majd én is szeretnék neki kotyvasztani.). Azt hallottam, hogy ugyanazt a kaját 3-4 napig kell adni, utána jöhet egy másik fajta, hogy újabb ízt is megízleljen. A tápszer bizony mind tehéntejalapú. Elolvastam, amit Máté kapott. Első három hónapban HA.-t kapott (hypoallergén). De megkérdezte a dokinő, hogy a családban van -e tejérzékenység- szerencsére nincs. így a negyedik hótól a Beba 1-et kapja. Én úgy tudom, Panka is megkezdte már a hozzátápit, babánnal. De majd a tapasztaltabb anyukák biztos jelzik, hogy ők annak idején hogy csinálták.

Timcsa, Dóri nagyon cukik. És valóban, Dóri még ki se látszik a földből és már kész hölgy a szivárványos, farmerszoknyás cuccban. :wink: :lol:

Pupy
remélem a vidám zöld békád gyors iramban a 28-asig ugrál, és utána már gyárthadot is a kisbabás vonalzót.
(a Húgom is reikizett annak idején, nem tudom milyen szintig jutott el...)

Ma itt volt Anyu, du 4-re Taksonyba mentünk a párommal - motorral Kormorán koncertre. Most vigyázott először Anyu Mátéra, nem volt semmi gond, jól megvoltak együtt.

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Pupy
Én is remélem. A párom is írta SMSben, hogy nem tán irigykedek. :D
Most épp Angliába tart kifele. :(
Gratula a fogdokihoz, ügyes voltál. :)

Kacsa
Nagyon jó a pocifotó-sorozat. :)

Akárhogy is nézem, ezek a gyerkőcök egyre szebbek és okosabbak lesznek. :)
Vendég

Pupy
Érdekesnek néz ki ez a reiki. A buddhizmus engem is érdekel, nagyon elmélyülni nincs időm. :? De ami késik, nem múlik. :)
Aranyos a brekid, remélem, hamarosan lecserélheted egy gólyásra. :D
Vendég

Sziasztok Lányok! Kép

Tündi!
Gratulálok a kis Rolandhoz! Kép
Mielöbbi felépülést és kivánom,hogy mihamarabb együtt lehess a kicsi fiaddal!!!
Marcikám is kora baba volt igy azt gondolom,hogy baj nem lehet!És majd itt kint megnö szép nagyfiura!

Nyuszifülü!
Amikor olvastam a történeted végig bögtem!Ez egyszerüen felfoghatatlan hogy ilyen „orvosok” léteznek!Le a kalappal az eröd és a kitartásod elött!Kivánom,hogy kárpotoljon az élet és hamar sikerüljön a baba!

Jucmuc!
Gyönyörü a babácska!!!

Juca!
Nagyon jol nézett ki a lekvárod!
Te ilyen ügyes vagy??? Kép

Timika!
Sajnálom Kristof eredményét! :(
Remélem találnak rá valami megoldást!

Tina!
Szuper a vonalzod! :D

Kacsa!
Megnéztem a képeket nagyon aranyosak!
És a pocak sorozat is jo!
Látom te nagy fotomágus vagy! :wink:
A köszöntös kép bübáj!

Norwell!
Nagyon édes lehet Kende a kis gagyarászással!!!

Lilia!
Velem is sokszor volt ilyen hajnali malmozás!
De nem tudom mitöl!Általában a hülye gondolataim jöttek akkor! :?

Csheni!
Nagyon örülök,hogy minden rendben! :D
Szép nagy lehet már a pocakod!

Panka!
Nagyon édes Emili a pancsi közben!
Élvezte az uszást látszik rajta!
Fejsz még vagy már nem kinzod magad?

Angie!
Szegénykém!Tudom milyen amit most Sziszko csinál!
Velem Ágoston csinálta két hétig,hogy 5-10-ig este nyüglödés volt!Sirás cuppogás nyöszörgés!Ha etetés után még megetettem mert cuppogott mint aki egy hete nem evett :shock: akkor már orrán száján jött ki a kaja mert tele volt a gyomra! :evil: Szoval nehéz eltaláni mi a megoldás!Viszont 10-kor elájult ugy kifáradt meg persze én is!

Macika!
Nálatok indul is a babaprojekt! :D

Virág!
Én is ovatosságra intelek!Pihenj sokat mert a babának még csak most kezd majd gyarapodni a sulya ugy igazán és kell az erös méhszáj,hogy elbirja!

Syry!
Nagyon édes lehet Máté!
Ágoston is délelött bübáj!Nevetgél szopi közben rám néz akkor hangosakat kacarászik(megzabálom)!De délután?!Sajnos nemtudok rájönni mit csinálok akkor rosszul!De valamit nagyon! :(

Monyo!
Nagyon örülök,hogy a párod belement a vizsgálatba!
Szuper!!!!Zeusz???

Eszter!
Kébzelem hogy nevettél magadon! :lol:
De jo hogy nem lett komoly bajod!!!

Évi!
Jo hogy irtad ezt a fél éves korig valo ujra oltást mert én beadatom a Rotát is Ágostonnak és azért a 3-om oltás egyszerre kicsit sok lenne a pici szervezetének!Igaz a Rotát nem szurják ha nem szájon át kell beadni de hát az is vakcina!!!Nagyon jok a képek a nagylányrol!

Pupy!
Köszi itt is!!
Sajnálom ezt a fránya menzit!
Én a progi körül kutakodnék!Tudod nekem is ez az agylövésem!

KépKépKépKép
aniko24

Draga Angie!

Tudom kesve de annal nagyobb szeretettel kivanok Neked boldog születesnapot! Nagyon ügyes vagy, hogy magad varrod a függönyöket! Hogy telt a hetvege a nagynenedekkel? Biztos el voltak olvadva Szilardtol! Köszönöm a kispasi dicseretet! Hamarosan megtudjuk (röpke 2-3 honap), hogy kispasi-e?

Pupy!

Köszönöm, most en is minden masnap szedem a gravidat es minden masnap a folsavat. Köszi a baba neveben is! Nagyon szoritok anyukadnak a mütethez!

Juca!

Köszi Neked is, eszem sok vitamint is de azert szedem a gravidat is melle.

Aniko!

Nagyon köszönöm! Es egyaltalan nem vagy balna bebi, nagyon jol nezel ki a fotokon! Es Agoston gyönyörü baba! Sajnalom nagyon a betegseget, remelem mielöbb meggyogyul! A beteg gyereket pedig jol tenne a szülö ha nem vine a többi gyerek köze!

Panka!

Köszönöm szepen! En eleg jol vagyok, varom, hogy teljenek a napok, hetek, hogy tul legyek az elsö trimeszteren. Addig meg hatra van egy-ket vizsgalat is. Gratulalok Emili oklevelehez! Biztos jo lehet a masszazstanfolyam!

Tina!

Jol teszed a sok gyümölcsevest, en is rengeteget eszem. Szerencse, hogy most van miböl valogatni. Köszönöm a foto dicseretet! Igen, nagyon együtt haladunk. Egyebkent uh szerint en is pont egy hettel hatrebb vagyok, de azt mondta az orvos, hogy az a mervado. En ma vagyok uh szerint 9+2.

Norwell!

Draga Kende babanak nagyon sok boldogsagot kivanok születesnapja alkalmabol! Bocsanat, hogy igy megkesve! Nagyon edes lehetett a szülinapi zsuron, el tudom kepzelni a meglepödeset!
Orülök, hogy tetszik a babam, szerintem is gyönyörü! Hihetetlen mennyit nött harom het alatt!
Csütörtök este hazajöttünk az uh-rol, mutogattuk nagy boldogan a nagyszülöknek a kepeket, aposom alig varta mar, hogy lassa, hogy tudjuk minden rendben van a kis Francescoval (mert O igy hivta) aztan sajnos masnap reggel mar nem ebredt fel a ferjem apukaja aki egy kicsit az en apukam is volt.

Syry!

Nagyon boldog szülinapot kivanok Neked! Remelem jobban van mar a nagyi!

Timi!

Nagyon rendes vagy, köszönöm szepen! Sajnalom, hogy Kristof lelete nem lett jo es nagyon remelem, hogy mielöbb tudnak segiteni rajta! Szegeny kicsike!

Nyuszi!

Borzalmas ami veled törtent nem is tudom mit mondjak…nagyon sajnalom es tiszta szivemböl kivanom, hogy minel elöbb egy edes kisbabat tarthass a kezeidben!

Anna!

Nagyon szepen köszönöm! El is hiszem, hogy nem unatkozol a kes kis picivel!

Tündi!

Nagyon sok boldogsagot es egeszseget kivanok Neked es a kis Rolandnak!

Fleur!

Köszönöm! Nagyon szoritok a jo teljesitmenyhez, de azert mar jo lesz Neked otthon lenni!

Mindenkinek szep hetveget kivanok! Most egy-ket hetig nem nagyon jövök, rengeteg elintezni valonk van es a ferjemnek is nagy szüksege van most ram.

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Tegnap beszéltem Tündivel, holnap valószínűleg haza engedik. És ami ennél is nagyobb hír, hogy tegnap már ő is meglátogathatta Roli babát, akit már nem kell mesterségesen lélegeztetni, teljesen jól lélegzik önállóan :D :D :D Benyúlhatnak az inkubátorba megsimizni és Roli többször mosolygott Tündi hangja hallatán :lol: :lol: :lol:

Jucmuc :) Mégegyszer gratula a bébihez és nagyon sajnálom, hogy apósod már nem érhette meg az unokája születését :cry: :cry: :cry: Sokszor nagyon igazságtalan az élet!!! :evil: :evil: :evil:

Most csak ennyi voltam, sietnem kell sajnos. Pussz mindenkinek!

KépKép

KépKép
timika

Annamari
Sok boldog névnapot kívánok neked és utólag Petka fiadnak is. :lol:

Timika
ismét köszönjük a híreket Tündiről és Roliról. Ez szuper, hogy már nem kell lélegeztetni a picit és biztos hogy gyorsabban fog erősödni, hogy az anyukája hangját, simijét is hallotta, érezte. Nagyon drukkolok nekik, hogy minden rendben legyen.
Kristóffal kapcsolatban mint mond a doki?

Anikó
szerintem nem csinálsz semmit rosszul!!! Sajnos sok baba a délutáni, kora esti időszakban nyűgös, nyűglődik. Máté is így volt kb. két hónapos koráig. (másnál is hallottam ilyet.) Az rossz, hogy az ember tehetetlen, ill. csak rövid ideig vígasztalódik meg a baba és utána újra kezdi a sírást. De szerintem hamarosan ti is túl lesztek ezen az időszakon. Marci szeptemberben már isibe megy, ugye? Készültök már rá? izgalmas időszak lesz... :wink: :)

Máté egyre nagyobb élvezettel eszi a "bébipempőket".... :D

Maci
párod mikor tér vissza angol honból? Menzi jelentkezett már? úgy írtad a hétvégén kell kopogtasson...

Jucmuc
örülök, hogy a babáddal minden rendben és hogy jól vagy. Apósodat sajnálom, istenem ez nagyon szomorú. :cry: Akkor végül még látta az uh képet? Az vígasztaljon, hogy nem szenvedett soká. Az én nagymamám is így ment el tőlünk, hogy egyik reggel nem ébredt fel.

Kép

Kép
syrynx

Nagyon gyorsan megpróbálok irni nektek, mert végre elaludt Sziszkóm.

Monyó!
Nagyon örülök, hogy a férjed beadta a derekát. Végre elindultok ti is valamerre.

Timi!
Sajnálom a kis Kristófot. Költözni gondolom városon belül gondoltátok.

Maci!
A vonalzódon az van, hogy 0 napotok van a projektig. Akkor mától élesben mennek a dolgok? Mától nem szeded a fogit?

Norwell!
Nálunk a szomszédban két eleven kisfiú van. Ők minden nap csinálják a fesztivált, igy ablakot sem tudok nyitni a szobában, amikor Sziszkó alszik

Anikó!
A fesztivál még most is tart nálunk. Volt két enyhébb nap, de ma ugyanazt csinálja. Nem mondom, hogy nem fáradok le tőle, de ha eddig nem, akkor most aztán megtanulom a türelmet. Tali?

Annácska!
Gyermekeidnek boldog névnapot kivánok!

Pupy!
Köszi a figyelmességet. Átadom apának!

Syry!
Boldog szülinapot kivánok!

Évi!
Dórika igazi nővé vált. Ügyesen párositott a dokibácsi (vagy néni volt?)

Juca!
Meggy lekvár #1. Nálunk is volt befőzés, de mi nem ínyenckedtünk. Anyuval nehéz újitani. Kedden délután merre lesztek? Tervezek felétek menni.

Eszter!
Szerintem most volt pé-d. Remélem, nem hagytatok ki egy napot sem :)

Judit!
Az a röpke 2-3 hónap nagyon el fog szaladni. Meglátod.

Kacsa!
A sorozatfotó nagyon tetszik. Na és az apának irt üzenet is. Ötletes!

Tündi!
Nagyon örülök, hogy láthattad testközelből is a kisfiadat. Tudom, hogy mit érezhetsz, mert engem sem engedtek be hozzá pár napig, és ki is borultam. Mondjuk, én azért, mert nálunk nem volt nagyon kicsi a baba, és nem értettem, hogy miért nem etethetem meg.

Futok, mert Sziszkó már sir. Most sem kecsegetett fél óra alvásnál többel.

(Bocsi, aki kimaradt, de az időmet a kisfiam szabja meg.)

Puszó!
Vendég

Sziasztok!

Annamari, Petka! Boldog névnapot! :)

Syrynx boldog szülinapot kívánok!

Tündi!
Gratulálok Rolihoz és kívánom, hogy jó egészségben gyarapodjon.

Monyó!
Korábban olvastalak és nagyon örülök a fejleményeknek, hajrá! (Az én párom is hasonló mentalitású.)

Nyuszifül
Én is csak azt tudom mondani, amit páran előttem, hogy van olyan, hogy egy éles helyzetet nehezen dolgoznak föl az emberek. Te attól még tudod magadról, hogy semmiben sem vagy hibás, ez az ő problémája, az ő döntése, és ha képes vagy rá, megértéssel kezelheted. Az idő fogja megoldani, maradj hű magadhoz, ez hosszú távon meghozza a gyümölcsét.

Eszter
Gratulálok a vizsgaidőszak lezárulásához! Most jöhet a felszabadulás és a babagyártás :lol: Drukk, hogy most hátha ügyesek voltatok :)

Évi
Dorci milyen helyes a képeken, ahogy ott áll, kész nő :)

Kacsa
Nagyon cukorfalat ez a köszöntés! :D
Jó ez a pocisorozat, kis törékeny alkatod mindvégig semmit sem változott. (bezzeg, aki szeret enni, khm...)

Jucmuc
Örülök, hogy a baby körül minden OK. Nagyon sajnálom, ami történt! Nem sok embernek adatik meg, hogy ilyen szépen menjen el. Minden jót kívánok nektek és hogy minél hamarabb begyógyuljanak a sebek.

Angie
Remélem hamarosan átvészelitek a nehéz időszakot Sziszkóval.

Pupy
Sajnálom a pirit, remélem már nem sokat várat magára a babókád. Jó dolog a fényképezőgép, sok örömötök lesz benne. Nagyon drukkolok, hogy anyud gyógyuljon!

Fleur
És most mizu?

Eseménytelen hétköznapjaimat (szerencsére) most egy érdekes, de kevésbé fontos dolog fűszerezi. Mostanában egy-két alkalommal hetente "itatnak", ami kb. 1-2 deci bort, pezsgőt jelent. Hamar a fejembe száll és másnap olyan fejfájással ébredek, hogy csak na. Ez történt most is. Délután ittunk, jól fejbevágott, de estére kitisztultam nagyjából. Iszonyatos volt reggel, jó kis hányingerrel fűszerezve. Másnapos 1-2 dl alkoholtól? Előtte sose volt ilyen. Sajnos muszáj volt egy fél kvarelint bevenni, de most is émelygek picit. Ez már negyedszer fordul elő az utóbbi időben.
Másrészt most kezd visszaütni, hogy sok húst ettem az utóbbi időben (kellett az energy a dolgozathoz), mintha telítődnék, nem nagyon kívánok kaját, sok pattanás, stb... (Tavasszal szépen kitisztultam a méregtelenítéssel, a bőröm is.) Viszont azt nem tudom megállni, hogy ne egyek, ha megkívánok valamit.
Harmadrészt mostanában olyan émelygős vagyok. Még egy hét mensiig...

üdv, lili
lilia

Sziasztok!

Lília!

Húsundor, émelygés, másnaposság... cca van egy ötletem. De lehet csak a frontok.

Jucmuc!

Még egyszer gratulálok! Apósodat sajnálom.

Angie!

Úgy néz ki itthon leszünk. Vagy a játszón, de akkor szólsz és hazakocogunk.

Anikó!

Ki sem nézted belőlem? :wink:

Most csak ennyi. Megyek is.

tjuca

Sziasztok!!!

Macikaaaaaa!!!
Csak szólok, ha elfelejtetted vóna: INDUL A BÉBIPRODZSEKT!!! ;) :D :D :D Megjött a mensid, ugye? Ja, és ezek szerint van kit követni… :wink: Hihetetlen, de igaz: a barátnőm az első babájával volt 7 hós, mikor én terhes lettem Kendével, most a másodikkal félidős, a többit tudod… ;) Szóval érted… :D

Annácska!
Igen, elmondtuk a nagymamáknak, meg a családnak is végül. Egy kicsit azért izgulok, remélem, nem kiabáltuk el… Anyum és anyósom is nagyon örült neki (sajnos nagypapák nincsenek… :cry: ). Isten éltesse Petkát utólag is!

Angie!
Hogy vagytok? Sziszkó baba „megjavult” már?

Eszter!
Nagyon gratulálok a vizsgádhoz és az évedhez is!!! A hőd hogy alakult? Jobbulást a lábikódnak!

Timika!
Ismét köszi a Tündi-híradót!!! És borzasztóan örülök, hogy már egyedül lélegzik a kis Roli baba! Tejcsi beindult nála? Kaphatja a kicsi?

Évi!
Igen, én is mondtam apának, hogy ez a gyerek biztos lánynak készült, hogy ennyit dumál… :twisted: Meg szótagokat mond, do, da, ha vmiről tudja, hogy nem szabad, odamegy, mondja, hogy dádá… :D Hááááááát, gyönyörűséges a lányod!!! Egy igazi nő ebben a szerkóban! Döbbenet, mennyit változott! :shock: ;)

Pupy!
:cry: :cry: :cry:

Kacsa!
De édes Timcsa a köszöntővel!!! Ez a pocisorozat meg… :) Nagyon ötletes! Hozzátápi: ha van elég tejcsid, ráérsz elkezdeni Timcsa 6 hós korában. Amíg szopizik, addig nem kell neki a tápi, Kende csak kb. 10 hós korában kapott, abból is Sinlacot, mert felmerült, hogy a tejre érzékeny (pedig még szopizik most is, de gyümölccsel nagyon szeretem adni a tejpép helyett). 1 éves kor alatt semmiképp nem ajánlott a tehéntej adása, ha allergia van a családban, utána is csak nagyon óvatosan.

Anikó!
Nem pocifájós egy picit Ágoston? Meg aztán sztem délutánra elfáradnak, Kendénél is úgy volt, hogy fürcsi előtt egy-másfél órával már nyűglődött, csak kézben volt el…

Jucmuc!
Nagyon aranyos vagy, köszönöm a köszöntést! És borzasztóan sajnálom, hogy apósod már nem érhette meg az unokáját… Kendének sincs nagypapája, nagyon nagy szívfájdalmam, hogy apum nem érhette meg a születését… :cry:

Lilia!
Nekem is lenne tippem… :P És nem akarok kekec kukac lenni, de nem kéne most mellőzni az alkoholt, gyógyszereket? :roll:

Brill!?!?!
Minden rendben Veletek??? Jól van a drága Erik baba és Ti is?

Pusza mindenkinek!

Kép
Kép
norwell

Hi!

Lányok, most, hogy így mondjátok... :lol:

Mindhárom igaz, a frontok is, az alkohol is, meg ki tudja... :D Nem merek reménykedni, majd kb. 10 nap múlva. Híztam is, ez is lehet az ok.

Norwell,
Mindenképpen megfogadom a tanácsot, már csak az élmény miatt is. Ezután jókislány leszek 8) A gyógyszer sajnos kihagyhatatlan volt, annyira rossz volt. De csak egy felet vettem be.

Ajjaj, Joaqin Phoenix van a TV-ben, már itt sem vagyok... :lol:

Joéjt
lili
lilia

Lányok!

Köszönöm szépen, hogy drukkoltok Nekünk! :D

Anikó: most már szépen formálódik a pocim :lol:

Heni

Kép
Kép
csheni26

Sziasztok!

Heni!
Pocakfotó?Örülök, hogy minden rendben veletek!

Anikó!Angie!
Emili is este 6 körül nyűgös, akkor csak kézben van el.Szerintem ilyenkor van mélyponton a babák bioritmusa.Meg én már gondoltam arra is, hogy ha jön egy front, akkor fájhat akis buksijuk, úgy mint a felnőtteknek.A másik ami még eszembe jutott, hogy van egy úgynevezett növekedési fájdalom(nekem iskoláskoromban nagyon sokat fájt a térdem ,azt mondták a növéstől, és a múltkor volt egy ortopéd orvos a tv-ben, ő is beszélt erről a fájdalomról).Ez lehet hogy a picibabáknál intenzívebb, és estére már kellemetlen nekik, nyűgösek lesznek.Nekem legaláébbis estére féjdult meg űltalában.De lehet,hgy hülyeségeket beszélek, és csak egyszerűen nyűgösek. :roll:
Már nem fejek,mivel nem szopizot, hamar apadt is a tejem, és a szívóval sem tudtam szinten tartani. :(

Jucmuc!
Őszinte részvétem! :(
A Nagypapa az Égből fog vigyázni a kisunokájára! :)
Jó a vonalzód!

Eszter!
Hogy vagy?Meggyógyult már alábad?

Annácska!
Boldog névnapot Neked, és Petikének is!

Lilia!
Akkor drukk a tesztehez!Én is étvágytalan voltam az elején :wink:

Monyó!
Na végre, beadta a derekát a párod! Jó pihizést nektek!
Majd mesélj milyen volt!

Évi!
Nagyon vagány a lány! :D

Pupy!
hamarosan jön egy gólya, és felfalja békádat! :lol:

Mi jól vagyunk, 7végén volt a férjeméknek céges buli egy majorban, volt bográcsozás, meg fánkevés. 8)
Emili meglepően jól bírta a napot, este 6kor jöttünk haza, de az úton már sírt, és csak nehezen aludt el este.Dehát szoknia kell a strapát, mert szombaton meg lagziba megyünk, majd mához egy hétre pedig nyaralni!!!!!!Már nagyon várom!
Csakhogy pirike persze most késik, szombaton kellett volna meglátogatnia, de még semmi.Remélem nem jövő7re időzít, mert akkor nagyon mérges leszek :twisted: :(
Ismét voltunk tegnap babaúszáson, és Emili egyre jobban élvezi, mostmár úgy tempózott meg csapkodott, hogy csak na!Aztán este itthon a kádban is próbált úszni, dehát kevés volt a víz :lol:

Szép napot!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Szintén csak egy rövid szóra van időm:

Panka! Norwel!
Ha Sziszkó nyűgös, akkor egész nap az, és olyankor gyakorlatilag a napom abból telik, hogy dumálok hozzá, a pihenőszékében az arcába bújva, ő meg 10 percenként megunja (max fél óra), utána fel az ölbe, séta a házban, leteszem, ismét szövegelek, és igy tovább. Reggel és késő délután hosszú séta, amin általában alszik. Itthon nagyon ritkán, és nagyon rövidet. Ma valami folytán sikerült elaludnia fél 1-kor, és azóta is alszik. Ez nálunk unikum. Végre tudtam főzni és vasalni napközben, és nem este, miután ő elaludt. Az éjszakáink hála Istennek jól telnek. Esti 8 órás fürdést után (amit imád), szopi, és bealszik, általában 2-ig húzza. Egy gyors szopi, aztán visszaalszik. Még egyszer kel 5 körül, és mindig félek, hogy már világosság van, és nem fog visszaaludni, mert ekkor nagyon ki szokta nyitni a szemét, de eddig még mindig sikerült. Fél hét hétig még birja, aztán onnan kezdődik a nyüglődés.

Azt vettem észre, hogy nem tudja magát elaltatni. A szeme majd lekoppan, azaz le is koppan, és ha leteszem, el kezdi forgatni a fejét egyik oldalról a másikra, és addig csinálja ezt, amig teljesen behergeli magát, és kimegy az álom a szeméből. A szobát pedig nem tudom teljesen besötétiteni, pedig lehet, hogy az kellene neki, és el tudna aludni, ahogy azt éjszaka is teszi. Még ha valahogy sikerül is elaludnia, az első szemnyitásra (ami általában fél óra) ismét el kezd forgolódni, és felébreszti magát. És ez megy egész nap, amig el nem viszem sétálni. Azért jó lenne, ha megtanulna itthon is aludni, mert igy semmit nem tudok a házimunkából elvégezni (és megmondom őszintén, hogy ez eléggé frusztrál).

Anyukák! Valaki tapasztalt ilyet a gyerekével? Megváltozik ez magától, vagy nekem kell kiügyeskednem valahogy, hogy megtanuljon aludni?

Bocsánat, hogy most csak magunkról irtam. Legközelebb talán lesz több időm. Most megyek, és folytatom a házimunkát, ha már igy kivételezik ma velem a kisfiam.
Vendég

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a dicsiket, átadom a nagylánynak, ha felébredt :)

Kacsa!

Dorci 9750 gramm, nem egy szumós alkat :) Az étvágya pocsék, viszont rengeteget mozog, úgyhogy nem is tudom miből van energiája... Ha egyedül "eszik" mindig ez a végeredmény. Már etetni nem hagyja magát, kanállal meg neki még nem megy a dolog, de már nem sokkolom magam ezzel. De jó is volt, amíg csak szopizott...
Tápszert még csak két hónapja kap, mióta nem szopizik. A dokinénink nekem azt mondta, hogy ha eszik elég tejterméket, akkor nem szükséges tápszert sem adni. Én azért adom, mert döbbenetesen szarul kajál, a tápit viszont szívesen megissza, így legalább a folyadékfogyasztása is közel normális, meg egy csomó vitaminhoz is hozzájut. Ez van.

Ez a pocakos sorozat őrületesen jó!

Anikó!

A rotavírus ellen a kövi gyerkőt tuti oltatom, Dórinál kifutottunk az időből. Szegény Ágoston mikor kapja ezeket a szurikat?
Egyébként jól emlékszem, hogy Marci is rossz evő volt? Tudsz valami biztatót írni, hogy elmúlik ez egyszer?

Jucmuc!

Nagyon sajnálom az apósodat, részvétem a férjednek is... :(

Timi!

Köszi a híreket Tündiékről! Szuper, hogy már találkozhat Roli babával.

Panka!

Remélem pirkó nem tréfál meg téged :evil: Hú, már hamarosan utaztok Alsópáhokra, de jó! Onnan nekem zebrát ígértél, hihi :twisted:

Angie!

Dokibácsi volt az, aki ilyen jól összekalapálta a Dórit. Persze jó volt a hozott anyag is :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

Én úgy tudom, hogy kb. 4-5 hós korukra érik meg úgy a babák idegrendszere, hogy egyedül is el tudjanak aludni, addig segíteni kell nekik. Cicivel, ringatással, simivel, kinek mi jön be. Nálunk a babakocsiban való ringatás segített, volt, hogy csak abban tudtam elrázni azt a kényes kis fenekét, aztán ha jól bealudt áttettem a kiságyba. Vagy ha bealudt a sétába, akkor feltoltam a kocsiban a lakásba, kinyitottam a szobájában az ablakokat, és ott aludt tovább.
Amire nekem kellett rájönni még az az, hogy túl nagynak találta a Dóri az ágyát (szerintem). Jobban szeretett "kuckózni", meg sarokba húzódni, és úgy aludni, hogy körülvegye valami. Szerintem azért szeretett a babakocsiban aludni, mert az kuckósabb volt, jobban biztonságban érezte magát benne. Ha közöttünk aludt, akkor is felmászott egészen az ágykeretig, ott keresztbe fordult, és úgy aludt jókat. Akkor nagyon megbántam a 70*140-es kiságyat, de pár hét múlva, mikor már bebarangolta álmában az egészet, már jól jött, hogy ilyen nagy.
Azért kínlódtunk ám mi is néha az alvással, de csak belejött a lédi :) Most éppen három és fél órája nyomjaa szunyát :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Sajnos vaklárma volt. A bor volt gázos, lenyomoztam a kolleganőmnél (ő is szenvedett, mint a kutya). Kicsit visszafogottabban eszem. Nem baj, majd legközelebb. Kezdem megszokni. :(

Szép napot!
lilia
lilia

Sziasztok!

Angie! Nálunk ez az első pár hétben ment, hogy kézben elaudt Timcsa, de amint koppant a kiságyban a feje, kipattant a szeme és kukkerolt ezerrel. Aztán nekem, már tapasztaltabb mamik tanácsára az vált be, hogy amint ásít egyet vagy dörzsöli a szemét, máris megy a kiságyba, ott van egy kis hiszti, van hogy cska fél perc kis nyűgi van, hogy 5 perc erős sírás, de elalszik. Ha esetleg elmegyek vhová és Apára hagyom Timcsát, mindig azt mondom neki, hogy ha 10 perc után is sír, akkor vegye ki, akkor már nem fog elaludni. És szerintem ez nem az a "hagyom álomba sírni a gyereket", mert nála is van, hogy csak bőg és bőg és nem alszik. Ill. azt olvastam még sok helyen, hogy az is baj, ha alva teszed le, mert megijed mikor felébred, hogy "hol is vagyok?". Szóval én azt tanácsolom, hogy még most szoktasd rá az ágyban való alvásra! Amint látod, hogy álmos, tedd be, adj neki egy szép álmot puszit és csukd rá az ajtót. Csak akkor menj be hozzá, ha kezdetben 2-3 perc után is erősen sír, majd ezt lehet növelni, ill. kitapasztalod, hogy mikor hogy sír.
Timcsám most pl. 10 perce visít, no, ez nem az az eset, amikor el fog aludni ... Pedig vacsiznom kéne és szétmegy a fejem, az Uram meg Bp-ről tart hazafelé.

----

Köszi a táplálós hsz-eket!

---

Megyek, megvígasztalom.

kacsa14

Sziasztok!

Most csak magunkról tudok írni, mert többre nincs időm, de majd pótlom :). Megvolt az utolsó napom, háát érdekesre sikerült...elbúcsúztattak a kollegáim, nagyon megható volt. Kaptam babanaplót, szép virágot és Brendon vásárlási utalványt.
Persze nem sikerült mindent 100%-ig lezármi, de ez már nem vesz sok időt igénybe és csak pihi után. Meg közben nem kell folyamatosan dolgozni. Úgy néz ki a fél év is jól sikerült és meglesz a bónuszom. A legutóbbi állás szerint 130%-ra teljesítettünk.

Most pedig éppen Pécsen vagyunk a nyaraló éttermének teraszán, igazán kellemes hely :). Ma már jól kimászkáltuk magunkat. Elmentünk ebédelni itt Pécsen, aztán egy kicsit pancsoltunk a szállás mini medencéjében és aztán squasoltunk is. De persze csak ilyen viccesen, lazán :) de nagyon élveztük.
Csak megnyugtatásul, már sokkal jobban érzem magam:)
Bébike is jól van, esténként és reggelente nagyon sokat hancúrozik, már látszik a pocin is.

Majd jövök, ha még tudok.

Sok puszi.

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Angie!
Ha vígasztal Emili is egy hisztiKriszti.Tegnap egész nap össz. ha 2 órát aludt, estére már nem bírtam vele.Fél 7kor aludt el, éjfélig, akkor evett, de fél 3tól megint kezdte a fesztivélt, így kijöttem vele a kanapéra.Ez egy kicsit megnyugtatja, hogy vele alszok, de ez nagyon ritka.Nálunk van cumi sajnos, de beválik,ha elaludt kiköpi.Mostanában esténként többször is elalszik nélküle.
Na meg a hidegfront előtt is nagyon nyűgi, ez van ma.De ha már ideért, akkor meg alvós lesz. :roll:
Emili sosem alszik el sírva, addig üvölt,mig nem kezdek vele vmit.
Mostanában "elringatja magát;-)

Évi!
Sajnálom, hogy rosz evő a Dóri, tudom milyen az, Emilit is úgy kell tümni.DE, mostmár kotyvasztok neki, a bébipempőket belekeverem a tápba(a banános cuccok nagyon menőek :lol: )Tegnap kapott hippes pempőt, hát örö volt nézni, hogy ette!Még nyammogott is hozz, meg az mondta, hogy hmmmmm :lol:
Ok, hozok neked zebrát! :wink:
Meg a többieknek is persze.

Fleur!
De jó, végre "szabad" vagy!Már csak 11 hét van hátra!Nagyo gyorsan el fog telni, meglátod!Név van már?

Megyünk ma adokhoz, íratok másik tápit neki, hátha azt szívesebben eszi, mert a mostanit magában már nem eszi meg, csak ha bekeverem vmivel. :roll:

Szép napot, itt esett, és hűvi van.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Hahó!

Csak gyors bejelentkezés, aztán megyek főzni. Tegnap felhívott a dokinőm asszisztense, hogy a drnőnek nem jó a szerda, vmi programja akadt közben, szeretne másik időpontot adni. És volt mára időpont!!! Szóval 11:40-re megyünk, kérném szépen a szurkokat, ha van rá időtök... :wink:

Kép
Kép
norwell

Norwell!

Drukkszálítmány szélsebesen nyargal feléd!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Jó reggelt!

Brilléknek galyra ment a gépük, igy nem tud jönni, még olvasni sem bennünket. Üdvözöl mindenkit. Tündinek pedig gratulációit küldi.

Panka! Évi! Kacsa!
Sziszkó szerencsére éjjel nem fesztiválozik. Ma reggel is korán ébredt, de másfél órát elvolt az ágyában, igaz ficánkolt, mint a kis hal, de legalább nem sirt. Nappal bármit csinálhatok vele, nem hajlandó aludni. Mi is cumisak vagyunk, de egyre jobban nem kedveli. Sőt, van hogy kifejezetten ideges lesz, ha a szájába dugom, és attól még jobban el kezd sirni. Nem tudom kitalálni, hogy mikor kell neki a cumi, mert van, hogy elfogadja, és azzal nyugtatja magát, de nincs rendszer, igy nem tudok következetes lenni benne.

Évi!
Kipróbálom a tanácsaidat. A babakocsiban elalszik, ha elmegyünk sétálni, de ahogy megállok a kocsival, rögtön felébred. Itt nincs aszfalt út, igy jól ringatózik, ha megyünk. Már próbáltam, hogy elringatom itt az utcában egy sétával, de ahogy hazaérünk, rögtön felébred. Nem vagyunk egyszerű esetek. Azért van olyan baba, aki ilyen korban megtanul elaludni. Lásd Erik babát. Nagyon ügyesen csinálja.
Nekünk is nagy ágyunk van, de körbepakoltam mindenfélével, hogy kisebbnek tűnjön. Sziszkó is mindig felkúszik az ágy végébe kereszbe.

Kacsa!
Sirni én is szoktam hagyni, de már két hete nem alszik el 5 perc után. Üvölt addig, amig fel nem veszem. Bepörgeti magát, és amikor bemegyek hozzám, mert teljesen ki van készülve. Olyan erőteljes hangja van, hogy azt ember nem birná ki. Pedig olyankor szoktam letenni, amikor lekoppan a szeme. De akkor el kezd ficánkolni, és addig csinálja, amig teljesen felébred. A rosszabbik eset az, amikor meglátja az ágyát, és rögtön el kezd sirni.

Hát majd kisérletezünk, és előbb-utóbb kitaláljuk, hogy mi jó neki. Néha azért tud nagyon ügyes is lenni, csak az a "baj", hogy nagyon ritkán.

Megyünk sétálni......
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?