Sziasztok!
Jó sokat írtatok tegnap, örülök neki! Mi délután a tiszaligeti játszótéren voltunk, miután Marcika aludt 3/4 órát ebéd után...
Úgyhogy estére jól lefárasztottuk.
Mi még nem utazunk, hanem majd jövő héten.
Cleoék már úton vannak biztos.
Ildi! Szopi ügyben én is egyetértek Évivel. Én is úgy voltam vele az elején, hogy keveset tudtam csak fejni, és Marci baba folyton szopizni akart. Nem tudtam, hogy még éhes-e vagy már jóllakott. Ez még egy-két hetes korában volt, aztán kikölcsönöztünk egy mérleget, és lemértem szopizás előtt-után. Csak azért, hogy megnyugtassam magam, hogy evett eleget. Minden nap lemértük fürdéskor is, és mivel láttuk, hogy gyarapszik megfelelően, tudtuk, hogy biztos nem éhezik... Max 2 hónapos koráig méregettük, akkor már magamtól is tudtam, hogy mikor elég.
Te nem szoktad mérni Petikét?
Én sokáig fejtem is, nem sokat, csak annyit, hogy legyen a hűtőben, ha kell pluszban, vagy el kell mennem valahová, legyen mit adni Marcikának.
Ő végülis 5 hónapos koráig csak szopizott, utána kapott hozzá tápszert, mert ahogy elkezdett más kajákat is enni, kevesebb lett a tejem, de 8 hónaposan hagytuk csak abba a szopizást.
Szerencsére megitta tápszert, este még most is azt kap, reggel meg sima tejet, mert azt is szereti. Viszont észrevettük, hogy ha este is tejet kapott, éjszaka mindig bekakilt, ha tápszert attól viszont nem.
Na akkor ma gyerekmentes nap van többeknek is
Nekem is biztos hiányozni fog a manó, ha megyünk Horváto.-ba, viszont utána jó lesz viszontlátni megint, kipihenten
Szirén! Nem emlékszem ikres babakocsira... Majd én is megnézlek a térképen. Mi itt lakunk a laktanya mellett. A ház mellett szoktunk játszani, időnként besétálunk a boltba (a központiba).
Hát, le a kalappal előtted, hogy még az ikrek mellett is jutott időd fejésre. Tényleg nagyon szépen fejlődnek. Hányadik hétre születtek?
Már megvan a szállásunk, az Ibusznál foglaltuk, most csak egy éjszakára kerestem még, mert visszafele megállunk a Plitvicei tavaknál, és ott is eltöltünk egy napot. Úgy néz ki, ez is le van zsírozva.
Na sziasztok, majd jövök még. Ma viszem szegény Marcikát oltásra