Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nagyon nagy boldogság ért minket,ugyanis a Gólyahíres fórumon beszélgettem Gabikával, aki azt mondta,hogy elküldhetjük a jelentkezési lapot,ha már csak a gyámhivatal van hátra!
Rögtön fel is hívtam az este,hogy ez tényleg igaz,és jelentkezhetünk-e,és azt mondta,hogy igen,persze!!!!Majd a határozatot,majd később csatoljuk a jelentkezési laphoz!!!!
Roppant aranyos és kedves volt!Mondta, hogy tegnap is örökbefogadást intézett!!
Ma felhívtam a Tegyeszes ügyintézőnket,hogy átküldte-e már a papírjainkat a gyámügyhöz? Azt felelte,hogy folyamatban van,és ott minden papírunk kész van,csak el kell küldeni!!
Remélem,hogy igyekszik,mert ha nem,akkor megint telefonálnom kell neki,hogy siessen!
Nagyon boldogok vagyunk,mert egy lépéssel közelebb léptünk a kisbabánkhoz!!!!

Lombik témához pedig azt mondanám,hogy ha valaki úgy érzi,hogy igenis meg kell csinálni a lombikot,akkor tegye meg,mert akkor mindig is gyötörni fogja a gondolat,hogy mi lett volna ha mégis sikerült volna?
De,ha úgy érzi,hogy nem lombikozik többet,akkor se legyen semmi lelkiismeretfurdalása,mert az öribaba csillogó szemecskéi úgyis elfelejtetik azokat a fájdalmakat és kétségeket, amik ebben a várakozási időben felgyűltek!

Szerintem az ember,ha megkap egy pici babát,a sok-sok keserves ,fájdalmas,reményvesztett évek után,akkor nem azzal fog foglalkozni,hogy miért nem vérszerinti,miért nem én szültem,hanem arra fog gondolni,hogy igen megérkezett a CSODA,amire már oly régóta vágytunk!!!Egy kis ártatlan emberke aki szeretetre,gondoskodásra,féltő,óvó családra vágyik!!
Ezt mi midannyian megadhatjuk neki,hisz azért vállalkoztunk erre a nagy feladatra!
Nehéz elfogadni azt,hogy nem szülhetek,ezért is nem adtuk be addig a kérelmet,amíg nem tudjuk 100%-ban elfogadni az örökbefogadást!Évekkel ezelőtt is kérdezték tőlem,hogy miért nem fogadunk örökbe egy babát,de akkor még nem tudtam teljes mértékben elfogadni az örökbefogadást!
Nem volt előttem senki példának,hogy igenis el lehet fogadni egy öribabát úgy, mint a saját gyereket!Ebben segítettetek Ti,kedves topictársak!
Ti világosítottatok fel arra,hogy van kifelévezető út a szakadékból!!
Mostmár teljes mértékben el tudom fogadni az örökbefogadást,de ennek az időnek el kellett jönnie,mert egyik pillanatról a másikra nem megy!!Szerintem!!
Puszi mindenkinek:Kriszti
kkriszi

Szia Csut/Judit :D

Nagyon örülök, hogy itt vagy!!! Így Krisztivel már hárman vagyunk újak, akik még épp a papíroknál tartunk vagy legalábbis a várakozás legelején. Olyan jó, hogy együtt várakozhatunk! Így - már látom előre - lesz olyan 1-2 év múlva, hogy mindig úgy jövünk a fórumra, na mi van a másik két lánnyal? Vajon őket már hívta Gabika?

Apropó Gabika! Úgy örülök ennek az infónak, hogy ha végeztünk a TEGYESZ-nél, és csak a jogerőre várunk, már beállhatunk a sorba! Így mi is még jelentkezhetünk a Gólyahírnél akár már nyár végén.

Lombik: szerintem is egyénfüggő. Én - most ne kövezzetek meg - szerettem a lombikot :oops: Tényleg. Azt amikor mentem, hogy na vajon hány tüsző van, na mekkorák, na hányat szívtak le, hány termékenyült meg? Persze voltak óriási pofonok 5 lombik alatt, de maga a kezelés-leszívás-beültetés az nekem szép élmény volt, és nekem kellett. A legrosszabb a negatív teszt volt, és persze a próbálkozások közötti hónapok. Így történt, hogy az 1 megmaradt támogatott lombikunkat is felhasználjuk még idén. Persze nem sok reménnyel, mert nem vagyunk egyszerű esetek, de úgy éreztük, ezen a módon és az örökbef. módján is meg van adva az esély a babónak. Döntse el ő vagy a Sors, vagy a Teremtő vagy bárhogy is hívjuk, hogy hogyan jön el. Akárhogyan is jön, mi teljes szívvel vállaljuk.
Ez minden ember maga döntése, és egyéni élethelyzete, tapasztalata alapján válik eldöntötté. Én mindenkit megértek.

Ja, a kislányom is be van avatva. Tudja, hogy vagy így vagy úgy, de lesz testvérkéje, akinek már most gyűjt. Babaruhát, játékot, mindent...
Véda
Vendég

Sziasztok!

Kedves Újak (kkriszi és csut79), szeretettel köszöntelek én is Benneteket!

Koko: Én a HP Photosmart Essential programjával szoktam eltüntetni a piros szemet. A Kolpingban pedig szerintem nem csak 3 év alatti gyerekeknél és a Nagyi ingyen nyaral akció, csak a példában ott épp 2 három év alatti manó díjával számolták ki. Mondjuk nekünk még 3 év alatt lesz Bálint is, amikor megyünk, de úgy vélem, hogy nincs korhoz kötve. Drága hely, tudom én, de üdülési csekkel megyünk, és már kétszer voltunk és nagyon-nagyon-nagyon, de nagyon jól éreztük magunkat! :)

Ggabszi: Szépek, édesek, okosak! :):):)

Én is hoztam képeket:

Veronika

Kép

Apa, Bálint és Vivien Marci_anyu Lilijének keresztelőjén

Kép

Segítséggel halad az építkezés :) (Apósom, Veronika és Bálint)

Kép
ildi_ko

Petyaanya

Nem semmi a történetetek :(
De a vége szép és Eszterke is nagyon szép kislány :):):)
Ez a hisztike ismerős :):):):):):)
Ha nekünk lányunk lett volna Eszter lett volna így amikor Zalán hisztike csak Esztikének hívjuk a párommal :)

Lombik:
Ezt mindenkinek magának kell eldönteni, ha úgy érzi csak úgy nyugodt a lelke ha megpróbálta , tegye meg de ha nem akkor senki nem fogja érte elítélni.
Mi végig csináltunk 6 ot vetéléssel végződve , nekem kellett ez hogy megnyugodjak , és szerettem én is mert hitet adott (egy darabig) de hátul ütője is volt, addig áltattak a dokik míg majdnem csak leállni sem tudtunk . De asszem leírtam a történetünkben is a gólyahíren .
Szóval mindenki maga döntse el .

Csajok

Új viledám van :lol: :lol:
Zali ha leteszem végig mássza a lakást miközben nyállal teli szájjal berreg.
Szóval elől mos, majd szárazra töröl :):):)
És Apa látta ma felülni, de szerintem véletlen volt mert azóta sem csinálta :roll:

Naninga
naninga

Hát ez nem igaz!!!!!!!
Ide már csak százas papírzsepivel érdemes leülni olvasni! :D
Most csak ennyi, majd ha látok a könnyektől, írok...

Kép
kajla

Kkriszi, Csut79 üdv közöttünk!
Nemrég még én is a várakozók sorában voltam és nekem is nagyon sokat jelentett már akkor ez a fórum és azóta is sokat segítünk egymásnak. Mindíg válaszoltak az aggodalmaimra, kérdéseimre a lányok, tehát ti is bátran kérdezzetek, ha van valami, szívesen válaszolunk és segítünk, ha tudunk.
Lombik témához:Nekünk sem volt egy sem és semmilyen más kezelés sem és őszintén szólva egyáltalán nem bánom. Nálunk is csak spermadonor lehetett volna, amit nem akartunk, így rögtön az öf mellett döntöttünk.

RKata, Koko! Örülök, hogy a gyerkőcök jobban vannak.

Képzeljétek, mindkét kisfiam áll!!!!
Tamáska múlthét kedden, Gáborka pénteken állt fel teljesen egyedül. Szombaton voltunk 8 hónaposak, már olyan nagyok..........
Igaz, elég "földrengéses" errefelé a talaj, de szerintem nem sok kell és stabilak lesznek. Most már úgy érzem tényleg szükségem lenne még két kézre, főleg amikor egyszerre kapaszkodnak rám, hogy fel szeretnének állni, és azt sem tudom, hogy melyikre figyeljek jobban, ki fog előbb huppanni :lol:
A mászás ezerrel nálunk is megy, de nagyon ritka, amikor egy irányba indulnak el a fiúk, általában a szoba két ellenkező vége felé és nem biztonságos helyre.
Járókánk eddig az elveim miatt nem volt, de egyre bizonytalanabb vagyok. Sokszor még pisilni sem tudok nyugodtan kimenni, mert egy pillanat alatt "rossz helyre" vándorolnak a picurkák.
Valami jó kis dologgal el kelleni keríteni a virágakat, és egyéb veszélyes dolgokat, de még nem találtunk megfelelő eszközt erre. Van valami ötlet?! Valami hasonló kellene, mint amivel a lépcsőket szokták eltorlaszolni, az a fa rácsos valami, de kb 7 m hosszan, létezik ilyesmi?!

Tapasztalataitok alapján mikor kezdenek el járni a felállás után? Még csak most születtek és már itt tartunk.... :roll:
rvan

Tirza, Amneris, Ggabszi!
Gyerekek gyönyörűek, kérünk még képeket :lol:

Kizsó!
Jó barnák lehettek 8) , nagyon jó idő volt, édesek a nyaraló lányok.

Kajla!
Jó pihenést az elkövetkező hetekre! Regi nagyon édes a babával. Nálunk a fiúk az én régi nagymacimmal birkóznak, jobban szeretik, mint az újat.

Rvan
rvan

Szia Rvan!
Én még a visszaolvasásnál tartok a babaneten,és pont ott tartok,ahol írod,hogy hazamentetek a kórházból a kisbabáitokkal!!!
Szeretnék gratulálni a kisfiaidhoz,akik már ilyen ügyesek,hogy 8 hónaposan már állnak!Akkor már szerintem már nemsokára el is fognak indulni.
Nem tudnál nekem képet mutatni róluk,mert eddig még sajna nem láttam róluk képet!Ha gondolod e-mailba is elküldheted!
kkriszi

Rvan: látom, Ti sem unatkoztok!!! :)
"Tapasztalataitok alapján mikor kezdenek el járni a felállás után?"
Vincus a 6 hónapos szülinapján ajándékozott meg azzal, hogy állva várt a kiságyban, e hónap elején már ülésből állásba nyomta magát segítség nélkül, és rá pár napra elkezdett próbálkozni a lépegetéssel (támasz nélkül). Mostanra elég sokat tud már totyorászni (közben hadonászik, vagy tapsikol).
Úgyhogy nyár végére-őszre jó eséllyel Te is rohangászhatsz a fiaid után. :P :lol: És naná, hogy nem egy irányba, ne is álmodj! :) :)
rkata

Naninga: eresszük össze a srácokat, mielőtt Zali felmos, Vince minden morzsát felszed és a porzsákjába....öööö.... pocakjába tesz. :) :)
rkata

Sziasztok!

Először is én is szeretném üdvözölni Kkriszit és Csut79t! Tényleg jó helyre jöttetek, jó kis csapat van itt! :D

Naninga, Rkata!
Gyorsan védessétek le a "találmányotokat" (kis takarítógépeiteket), nehogy valaki lopja az ötletet! :lol: Én elég vizuális típus vagyok, úgyhogy jó pár percig kuncogtam a gyerekeitek ügyességén. :D

Rvan!
De jó, hogy megint jöttél. Úgy látszik tényleg bejön az a másik gép! :D Képet készítettetek már a fiúkról, ahogyan állnak? Képet légyszi-légyszi!!! :lol:

Kajla!
Én most az előbb ledöbbentem, hogy Regi még csak 2 éves lesz?! :shock: Nem 3? Bocsi, nem akarom öregíteni, csak olyan nagy lány már! :D

A fényképeket én is szeretem nézegetni és nagyon aranyosak a gyermekeitek!

Süni, megint eltűntél! :) Irgum-burgum! :lol:

És akkor egy kis nyaralós folytatás:
Kép Már nagyon álmosak vagyunk!

Kép Na milyen hideg a Balcsi?

Kép Hinta-palinta...

Kép Én már egyedül is tudok!

Kép Építsünk homokvárat

Kép Anya, így jó lesz?

Bocsi, de nehéz válogatni! :lol:
És még egy mondat a végére: képzeljétek Zsófi teljesen szobatiszta!!! :D

kizsó

Drága Kizsó és MINDENKI!
Bocsánat :oops:
Hulla fáradt vagyok mire ágyba dugom a nagylegényt. Hihetetlen energiái vannak :lol: Laktóz érzékeny lett a lelkem és amióta erre rájöttünk sokkal jobban alszik éjjel, nappal pedig egy zsák bolhához tudnám hasonlítani. Örülük, hogy kiderült, azóta még sokkal vidámabb és kiegyensúlyozottabb. :lol: Általában előbb alszom mint ő :oops: Apa kelt és navigál az mi ágyunkba :lol:
Próbálok olvasni legalább. Így reggelente néha itt vagyok.
Jövő héttől VAKÁCIÓés jövök.
Addig is egy kép szeretettel:
Kép

Ölel mindenkit: Süni

Kép
renóca

Először is üdv az újaknak! :-)

Naninga:
Jót nevettem a "takarítós" kisfiadon, Lili ugyanezt adja elő, mászik a földön, folyik a nyála és a pólójával szépen feltörli a végén... :? :lol: Ha szövetkezünk Gabsziék Zsófijával szupi kis takarítóbrigádot tudunk összehozni! :-)

.... és innentől az egész, jó hosszú hsz-em elszállt... :twisted: :twisted:

KépKép
KépKép
marci_anyu

Sziasztok Lányok!

Jó sokat irtatok, de sikerült visszaolvasnom.

Remélem, hogy Vincus és Lora jobban vannak. Jobbulást, leginkább gyógyulást kívánok.

Csut és Kkriszti üdv a fedélzeten. Kitartást, ennek az útnak tényleg van vége!

Naninga olyan bátran eteted zalán, csak figyelek. Mi még semilyen telytetméket nem eszünk. annyi a változás, hogy a gyümölcsbe natur bio kukoricapelyhet teszek kb 2 hete és ezzel kiváltottam egy tápszert, ebédre csak a szokások krumli+hisi+zöldség. A tejpépet csak 8 hós kortól fogom bevezetni, hogy ne hízlaljuk.

Nálunk is feltörli Peti a követ, még nem kúszik, csak gurul.

Ma reggelre áttörte magát az első fogacska.

vasárnap volt a keresztelő. Minden nagyon jól sikerült, csak Peti álmos volt egy picit (esett le a feje).

Csatolok pár képet.

Üdv.:
Viki

Kép

Kép

Kép

Kép
tviky

zalán= Zalánt :wink: Bocsi

Kép
tviky

Még egyszer köszönjük a köszöntést mindekinek! :D

rvan Mi ugyan egyelőre csak a kutya ellen használjuk, de úgy oldottuk meg a lekerítést, hogy IKEA-s bambuszrolót vettünk és azt kifeszítettük 2 fal közé. Bár ez csak 2 m és van is a végén hely, ahova az egyik oldalra felfúrtuk, a másik oldalra pedig került 2 kampó, amibe be lehet esténként akasztani. Nappal pedig összetekercselem. Nem foglal helyet főleg ez a jó benne.
csut79

RKata

:lol: :lol:
Ez jó, meg van a fiaink jövője ?????????
Takaritófiúk :):)
Na jó vállalkozók , ahogy Kizsó mondta a szabadalom az övék:):)

Marcianyu

Látom a lányok is háziasak, :):) és alaposak, mig Lili egy csikban csinálja addig Zalán porlaszt is , hogy gyorsabban haladjon :):):):):):)

Tviky

Hát lehet, de én még ezt is keveslem már nekem uncsi mindig ugyanazt kotyvasztani, ebből kiindulva Zalán is unhatja mindig ugyanazt ezért szélesítem néha a palettát.
A tejpép ritkán van (volt ) ugyanis amikor a foga jött, meg a nagy meleg volt nem evett és fogyott is pár dekát akkor ha nagyon rosszul evett adtam neki uzsira.
de inkább nálunk is a Sinlac-os gyümölcs van, bár tegnap mondta a védőnéni husi helyett mehetne már sajt a főzelékbe. azt még nem mertem kipróbálni , megvárom a 7. hónapot. :):)
De tény sok mindent bevág a lurkó spenót, sárgarépa, sütőtök, zöldborsó, tök, brokkoli, paradicsomos krumpli ,husival vagy husi nélkül.
Meg azt is mondta hogy vacsira kéne már főzelék neki tehát 3 kaját váltsak ki, könyörgöm, ezt a délit is nehéz változatossá tenni hát még 2 kaját. :(:(

Hány centi Peti?????
Ő sem kisnövésű ! :):)
Gratula a fogacskához :)

Kizsó

Jók képek, majd küldök mindjárt neked én is valamit :)

Süni

Szépek vagytok :):):)

Naninga
naninga

Sziasztok!

Én is szeretném mindenkinek megköszönni a köszöntést,és azt,hogy ilyen barátságos kis csapattal beszélgethetek!
Ma voltam kereseti igazolást kérni!
A Tegyeszes ügyintézőnk mondta,hogy minden rendben van a papírokkal,ki lehet kérni már a házassági és születési anyakönyvi kivonatokat is,mert azokat vinni kell a gyámügyhöz!

Egy kicsit felgyorsultak az események!

Puszi mindenkinek:Kriszti
kkriszi

A kis takarítóbrigádot szívesen látnám én is, a porcicák már figyelnek a sarkokból.

Rvan
Gratula a felálláshoz! Úgy elképzeltem magamban ahogy szanaszét "szaladnak" a fiúk... :D Te is lefáradhatsz estére!

Tviky
Peti mekkorát nőtt!

Süni
Miklóska igazi kis kópé! Belaktátok már az új lakást?

Ildikó
Veronika a képen már szokja az új szobát? :D

Lányok
Ti mikor kezdtetek adni gyümölcs levét, és magát a gyümölcsöt? Nem akarom siettetni, de már nekem is uncsi mindig ugyanazt adni.

Kép
petyaanya

Petyaanya

Mi 4 hósan már kipróbáltuk az almát, először a levét pár kanállal más nap már pár kanál sűrűjét is. (no ez az ami nálunk ugy működött hogy a pár kanál egy fél alma lett :):):) )
Pár napig ugyanazt eheti az elején aztán még őszibarackot, banánt, meggyet (majd ezek keverékét ).

Naninga
naninga

Sziasztok!

Petyaanya,Ildikó,Süni, Kizsó,Tviky: Csodásak a gyerkőcök! :D :D :D :D :D
Képeket még,még,még!!! :D :D :D

Voltunk ma a doktornéninél és szerinte túl sokat eszik Laura. :oops:
Szeretném megkérdezni,bár tudom,hogy minden gyerkőc más,hogy ti mennyiket adtatok enni ennyi idős korban.(Laura vasárnap lesz két hónapos) Szót fogadtam,kicsit visszavettem az adagot,de most meg gyakrabban kér enni,tehát ugyanott vagyunk. És úgy tud üvölteni,ha éhes,hogy ihaj. :lol: :lol: :lol: Egyébként a mai mérés eredménye:Picurkánk 3940g és 50cm!!! :lol: :lol: :lol:

Előre is köszönöm a segítséget! Csöpke
csöpke

Kizsó: annyira édesek a lányok, és olyan jó látni, mennyire szeretik egymást!! Remélem, nálunk is hamarosan eljön az az idő, amikor így együttlesznek.

Csöpke: mennyit adsz Laurának, mennyi az a "túl sok"? Arra érdemes ügyelni, hogy a két étkezés közt minimum 2-2,5 óra teljen el, hogy ne "etessél rá" az előző étkezésre, amúgy meg szerintem a gyerek tudja, hogy mennyire van szüksége. Ha nem kér már, ki fogja köpni (ha meg éhes marad, üvölteni fog, de ezt már látom, tudod! :) ). Miből szűrte le a dokinő, amit mondott? :o
Csak a saját példánkat tudom felhozni: Vince az első hónapokban 1000-1100 gramm/hó-t (!!) hízott, és a dokink csak legyintett az aggodalmamra. Ő is azt mondta, hogy bízzam a gyerekre.
rkata

Csöpke
Mielőtt Eszter megérkezett, ő is csak 80g-okat kapott, nahát én ezt keveselltem, többet kapott, megette, nyugis volt, hízott, stb. Általában úgy számolják, hogy testsúlykg.-onként 150 ml-t "kell" egyen. Az én babócám is "sokat" hízott, nem kell vele nagyon foglalkozni. Tapasztalt anyuka ismerősöm csak legyintett, majd ha elkezd kúszni, mászni leadja a felesleget. Örülj neki, hogy jól eszik.

Amúgy próbálkoztam már egy kis barack levével, de aztán úgy kellett kirobbantani a kakit. :oops:

http://www.milupa.hu/asp/show_milupa.as ... ng_id%3D17

Kép
petyaanya

Bocsi, nem tudom, miért ezt a linket tette be... :oops:
Szóval milupa.hu, letölthető kiadványok, van ott percentil görbe. Itt lehet hasonlítgatni a súly, kor szerint.

Kép
petyaanya

Csöpke

Mennyi az a sok ???? :shock:
Én nem értem minket (pedig Zalán kievett a vagyonunkból) soha nem piszkáltak a hízásért.
Pedig volt hogy 2.-3 hó között 1,5 kg hízott :oops: :D
És ha belegondolok hogy 5 hósan 8,5 kg volt (lassan 7. hónapos de még mindig annyi :)
Ne foglakozz vele, ha nem kell neki ugysem eszi meg.
Most néztem vissza 2 hósan mi 6x 150 ml ettünk (de Zalán ugye pasiból van és írtó jó étvággyal bírt :):):) )
Amikor én ezen paráztam hogy de a súlya alapján csak ennyi meg annyit szabadna adni neki, a doki bácsink azt mondta hogy ezt magyarázzam meg egy 2 hós gyereknek hogy nem ehet többet mint ami le van írva és ne is üvöltsön érte mert ennyi jár neki :):):):)

Petyaanya

Hááááááááát
Azt nem mondtam hogy jobb lesz :(
Mi eddig is szorulásosol voltunk, azt hittem majd a rostos kaja javulást hoz .
A fenét ha almát eszik azért ha répát azért , a zöldborsóról ne is beszéljünk :(:(:(: A banánt meg el is felejthettük mert ahhoz már dinamit kellett volna hogy kirobbantsam a gyerekből :(

Naninga
naninga

Naninga :D
Megnyugtattál! :D
"Mi eddig is szorulásosol voltunk, azt hittem majd a rostos kaja javulást hoz"
Dettó!
Eszti is szorulásos, szerintem a tápszertől, azért is próbálnék gyümölcsöt adni. De ezek szerint mindegy. Van ám erre egy célszerszámom: szélcső. Amikor már 2-3 napja nem kakilt, és látom, hogy nyűglődik, fáj a hasa, na akkor bevetem. Rögtön utána meg is könnyebbül.

Kép
petyaanya

Üdv mindenkinek!

Én is sok szeretettel üdvözlöm az újakat, bár már lassan én is megint annak számítok :oops:
Sokat gondolok rátok, de sajna kevésszer jutok ide...

Gyönyörűek a gyermekek egytől-egyig :)

Ne haragudjatok, ha most nem írok név szerint, de most is csak egy pár mondatra van időm. A betegeknek mielőbbi gyógyulást kívánok! Sajna mi is náthásak vagyunk egy kicsit, de remélem, semmi komoly.

Kis Grétám, aki már nem is olyan kicsi, szépen fejlődget. Már lassan 13 hónapos lesz és még most volt, amikor hazahoztuk... Tudom, ezt mindig leírom, de olyan hihetetlenül gyorsan szalad az idő...

Szépen megy egyedül, és sok mindent utánoz. Többek között a szomszád kutyát, tyúkot... Meg tudnám zabálmi, amikor odaáll az ablak alá és visszakotkodál a tyúknak :lol:

Egyébként múlt hét óta egy elég hisztis korszak kezdődött el nálunk. Ha akar valamit és nem kapja meg, rögtön elkezd hisztizni és ha nem akar valamit, amit én szeretnék, akkor szintén... Tudom, most kell megfogni, mert aztán a fejemre nő, de azért nem mindig könnyű. Ti hogy csináljátok?

Rakok fel pár képet, egyet-kettőt a szülinapjáról is.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Bocsi, egy kicsit sok lett :oops:
Azért szép munkát végzett, nem?

Szép napot mindenkinek! :)
obea

Ildikó: :lol: :lol: Látom alakul a ház! :lol:

Obea: Apával itt szakadunk a nevetéstől! :lol: :P :lol:

Naninga: Anyu már szorgalmasan készíti a mélyhűtőt, hogy bepakolja a kajcsikat, amiket majd lehet a törpikénknek főzni. :lol:

Viky: Tündérek vagytok! :lol:

Süni: Jaj, ez a csibész kacaj, olyan aranyos! :lol:

Rvan: :lol: Azért nem lesz majd semmi, amikor ketten már szaladnak is. :lol:

Kizsó: :lol: :P Olyan a ranyos a hinta-palintás kép! :lol:

Petanya: mekkora szemek! :lol:
ancsúr

Szia Obea!

Mindig is csodáltam a lányodat,mert nagyon aranyos kiscsajszi!
Utólag kívánok neki:
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!
Ennél jobban már nem is tudta volna kikenni magát!Nagyon édi kislány!!!És a végén a tozrta is elfogyott!!

Puszi :Kriszti
kkriszi

Bocsi:torta
kkriszi

Sziasztok!
Nagyon rég jártam erre, de még mindig hátravan a záróvizsgám.

Rvan! Dóri hét hónaposan állt fel, és 13 hónaposan kezdett el lépegetni. Most 14 hónapos és egyedül jár. Mi régi járókából meg kiságyból csináltunk kerítést. A férjem összecsavarozta őket, így fel is tud állni Dorka mellette, bár lassan kezd rá felmászni. :roll:

Mi tejterméket még mindig nem eszünk, bár nagyobb mennyiségnél allergiát vált ki nála a tej.

Csöpke! Túletetni biztos nem lehet egy gyereket!!! Többen ismerik a kálváriánkat az evéssel... Én annyit tudok mondani ha megeszi a minimum adagot akkor nincs gond. Enni meg annyit fog csak amennyire szüksége van.

Obea! Hiszti... na arról én is tudnék mesélni... Ha valami nem tetszik verekszik, sikít, zokog, és szerintem hamarosan eljön a földhöz verem magam eset is. Egyenlőre próbálom olyankor megnyugtatni, elterelni a figyelmét mással. Ha verekszik akkor megfogom a kezét hogy símogatunk nem verekszünk. Utánna egyből megszeretget.

Petyaanya! Dóri már három hósan kapott barackot meg almát tápiba keverve. Így ette csak meg a tápit üresen nem.

Üdv az újaknak! Velem csak ritkán találkoztok, de azért igyekszek jönni. :wink:

Minden gyerkőc hatalmasat nőtt! A képekből sosem elég. :)
Kép Kép Kép Kép

KépKép
jiny

Sziasztok!

Obea,Jiny: Csodásak a kislányok!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Köszönöm a reagálásokat!!

rkata:A dokinéni abból gondolta,hogy nagyon kikerekedett a picurkánk,dehát iszonyú pici volt, és ahhoz képest látványos a dolog,de kb egy hónap alatt 1 kg-ot hízott,ami nem olyan eget rengető szerintem,meg hogy kicsit többet bukott,mint előtte,de figyelgettük és úgy tűnt,csak az anyatej jön ki neki,a tápszer nem. Most visszavettük az anyatejet egy kicsit és meg is szűnt a probléma. Az adagja pedig 7-szer vagy 8-szor(ez tőle függ) 100ml, amit én marha próbáltam kicsit visszavenni 80ml-re és üvöltés,meg kesergés lett az eredmény. :oops:

naninga:Megnyugtató ez a 6-szor 150 :lol: ,akkor még kicsit ehetünk többet is,igaz? :D Nagyon jól mondta a dokibácsi! :lol:

jiny: Neked is köszi. :lol: Dórikánál rendeződött a probléma? Emlékszem,hogy milyen nagy gondban voltatok evésügyileg.
csöpke

Jiny: Lepuszilgatnám azt a kis pisze nóziját Dorkának! No persze ha hagyná! :lol: :P :lol:
ancsúr

Na, Marcianyu, szerintem Zsófi csak akkor segít a takarításban, ha utoléred. Ugyanis úgy fut, mint a nyúl!
A múltkor csak egy percig nem figyeltem a játszón és már egy olyan magaslati pontra mászott fel, hogy a szívverésem elállt. De Marci után ,ezt gondolom felesleges mondanom! :lol: :wink:

Obea, hát, nem sok maradt a tortából!Valóban szép munka!!!! :lol:

Kép
Kép
ggabszi

Ggabszi!
Úgy látom a vonalzódról, hogy nem szertnéd, ha Zsófi fölött elmúlnának az évek!:)

Kép
kajla

Kajla, jó lenne, ha így maradna, de nem is reménykedhetek! :wink: A fogak számából és a kismotoros közlekedésből inkább úgy érzem sokkal több, mint amennyi...vagy én vagyok már öreg??? :lol:
Keli szervízelte anno a vonalzóm, de úgy látszik meg kell kísérelnem kijavítani egyedül! :cry:

Kép
Kép
ggabszi

Sziasztok!

Én is szeretnék korrepetálást kérni vonalzó felrakásból :oops:
Sikerült elkészítenem,csak ide nem tudom hogyan kell feltölteni.

Köszönöm előre is!

Puszi mindenkinek:Csöpke
csöpke

Annyira szépek a gyerekek! :-) Megpróbálok én is feltenni egy párat a keresztelőről. Lili végig a szandiját rágcsálta és nagyon érdekelte a gyertya :-), Marci pedig még nagyon gyengécske volt a betegsége után, úgyhogy teljesen össze voltunk nőve...

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
KépKép
marci_anyu

Marcianyu: látom, Marci fölött sem múlik az idő :P, de még egyszer nem dőlök be! :) Gratula a keresztelőhöz!!!
Sajna mi még mindig betegeskedünk (most én zendítettem rá egy jó kis köhögéssel-torokgyuszival), de bízom benne, hogy nyaralásig (2 hét) mindenki összekapja magát.
Lilinek végül mit mondtak a soronkívüli bőrgyógyászati vizsgálaton?
Megyek málnát fagyasztani, itt vár rám 4 láda gyönyörű, nagyszemű, nyammmmm... IMÁDOM, csak ez a macera ne lenne vele.
rkata

Vonalzó ügyben én a www.babafalva.hu-t választottam, ez legalább magyar. Ha kész, csak be kell másolni a profilodba az aláírásos helyre(remélem, jól emlékszem :oops: )
Holnap nagy pakolásban leszek, mert hétfőtől nyaralunk ezerrel! Így már most búcsúzok, egy hétig semmiféle netközelben nem leszek :cry:
Gyorsan dobok egy pár képet, Szőregen volt rózsafesztivál:

Imádom a lovakat:

Kép

Anya ideállított, pedig én az ugrálóvárat akartam megnézni:

Kép

Pillangó lettem????

Kép

Kép
kajla

Sziasztok Lányok!

Egy pillanatra jöttem csak: látva a székrekedésről írt sorokat, szeretném elmesélni a mi sztorinkat...

SZóval Zituskának is elég rendesen jöttek a problémák, mikor a rég bevált tápszer mellett megjelentek a szilárd kaják. Akár mit találtam ki, ami elméletileg könnyíthette volna a dolgát, hamarosan ugyan ott kötöttünk ki: glicerines kúp, és torna... :oops:

Végül egy okos tanácsra hallgatva szakítottunk a régi tápszerrel (nála ez Beba HA Start volt), és újjal próbálkoztunk (Humana2 - rostos, egészen szemcsés az üveg falán...) és minden gondunk megoldódott.
Úgy tűnik, jót tett a váltás a szilárd menü bevezetésével párhuzamosan.

Nálunk így volt. Remélem hamarosan Ti is rájöttök a dolgok "nyitjára"! :D

Puszi! - Amneris -

KépKép
amneris

No,remélem sikerült! :lol: :lol: :lol:

Kép
csöpke

Nem sajnos. :cry: :cry: :cry:

Kép
csöpke

Csöpke: Ad ki egy kódot, azt kell bemásolni az aláíráshoz. :roll:

Marci-anyu: Lilike nagyon csini kis rucikában volt! :lol: Nagyon édes kis lányzó! :lol: Látom azért mert Marci fiúcskából van, bújik. :lol:

Kajla: :lol: :lol: Szép kis pillangótok van! :lol: :P gyönyörű lehetet a rózsfesztivál! Regi élvezte?
ancsúr

Csöpke: A BBCode-ot kell beírni, nem a HTML-es kódot. Legalábbis nálam, a Lilypie-os vonalzónál így volt.
ildi_ko

Csöpke segíteni szeretnék, így próbálkozom :lol:

KépKép
ancsúr

no meg is van!

Szóval, ha megcsináltad a vonalzódat, két kódot ad meg, és fontos, hogy az aláírásod mellett, legyen az a szövegben a profilodban, hogy html kód engedélyezve, ha nincs az akkor lentebb át tudod állítani. Szóval a két kód közül az alsót választod, másolás, idejössz a profilodhoz, és az aláírásnál beillesztés, lent elküld, és meg is jelenik majd a hsz alatt. :lol: Most akkor az enyém alol törlöm. :lol:

KépKép
ancsúr

Sziasztok!

Minden nyaralni készülő családnak jó pihenést,és szép időt kívánok!Érezzétek nagyon jól magatokat!

Nem győzök gyönyörködni a gyerkőcökben!Csodálatos gyerekek!
Olyan öröm látni,hogy velük milyen boldog a család!A kis babaarcokról pedig sugárzik a boldogság!

Puszi mindenkinek!Kriszti
kkriszi

Kajla
Gyönyörű pillangód van! :)

Amneris
Köszi! Próbálkozzunk más tápszerrel? Most Beba HA-t, plusz anyatejet kap Eszter. Már úgy adnék egy kis gyümit!! Azért fogok próbálkozni!

Kép
petyaanya

Ildikó,Ancsúr:Köszönöm szépen!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Végre,végre! :lol: :lol: :lol:

Kép
csöpke

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?