Kkriszi, Csut79 üdv közöttünk!
Nemrég még én is a várakozók sorában voltam és nekem is nagyon sokat jelentett már akkor ez a fórum és azóta is sokat segítünk egymásnak. Mindíg válaszoltak az aggodalmaimra, kérdéseimre a lányok, tehát ti is bátran kérdezzetek, ha van valami, szívesen válaszolunk és segítünk, ha tudunk.
Lombik témához:Nekünk sem volt egy sem és semmilyen más kezelés sem és őszintén szólva egyáltalán nem bánom. Nálunk is csak spermadonor lehetett volna, amit nem akartunk, így rögtön az öf mellett döntöttünk.
RKata, Koko! Örülök, hogy a gyerkőcök jobban vannak.
Képzeljétek, mindkét kisfiam áll!!!!
Tamáska múlthét kedden, Gáborka pénteken állt fel teljesen egyedül. Szombaton voltunk 8 hónaposak, már olyan nagyok..........
Igaz, elég "földrengéses" errefelé a talaj, de szerintem nem sok kell és stabilak lesznek. Most már úgy érzem tényleg szükségem lenne még két kézre, főleg amikor egyszerre kapaszkodnak rám, hogy fel szeretnének állni, és azt sem tudom, hogy melyikre figyeljek jobban, ki fog előbb huppanni
A mászás ezerrel nálunk is megy, de nagyon ritka, amikor egy irányba indulnak el a fiúk, általában a szoba két ellenkező vége felé és nem biztonságos helyre.
Járókánk eddig az elveim miatt nem volt, de egyre bizonytalanabb vagyok. Sokszor még pisilni sem tudok nyugodtan kimenni, mert egy pillanat alatt "rossz helyre" vándorolnak a picurkák.
Valami jó kis dologgal el kelleni keríteni a virágakat, és egyéb veszélyes dolgokat, de még nem találtunk megfelelő eszközt erre. Van valami ötlet?! Valami hasonló kellene, mint amivel a lépcsőket szokták eltorlaszolni, az a fa rácsos valami, de kb 7 m hosszan, létezik ilyesmi?!
Tapasztalataitok alapján mikor kezdenek el járni a felállás után? Még csak most születtek és már itt tartunk....