Sziasztok!
Bori, nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél. De amint már Szantre is említette, az itteni orvosok egy-két kivétellel mind nagyon jók, és a szülésznők is nagyon rendesek. Tényleg baba-mama barátnak lehet mondani a kórházat, már az első naptól végig veled lehet a pici. Hat ágyas szobák vannak, de vannak alapítványi szobák is, ezek két ágyasak, 3000Ft/éj, és van családi szoba, ahol bent lehet még egy felnőtt családtag is éjszakára. Ez 10.000Ft/éj. Csak nyugtatásképpen mondom neked a hirtelen orvosváltás miatt, ha a kórház mellett döntesz, hogy én a 37. héten kaptam másik orvost, ugyanis az én orvosom elment szülni. Kétszer találkoztam vele a szülés előtt, de kedves volt, nem volt semmi gond. Kovács Rékának hívják a doktornőt.(Az egy másik dolog, hogy nagyon sajnáltam, h nem szülhettem az oirvosomnál).
Remélem tudtam segíteni.
Márknak és Natinak boldog hófordulót!!
Kati, Levi, háát, szóhoz sem jutok
Giga, milyen kicsi a világ, valóban rokona, az öccse a férjem Györe Daninak
Múltkor mondtam is Daninak, hogy mi derült ki, erre ő, persze, a tesód mesélt is neki Liliről.
Leírom a felhasználónevem történetét én is. Mikor kiderült, hogy kismama vagyok, a férjem regisztrált a fórumon, az ő felhasználónevével. A régebbiek talán emlékeznek is, mindig úgy írta alá, hogy "kisapuka". Aztán egy idő után én is írogattam, de nem regisztráltam, együtt használtuk a nevet. Később én ragadtam itt
Egyébként az Ichtus görög szó, halat jelent.
Iesous
CHristos
THeou
Uios
Soter.Ezeknek a szavaknak a kezdőbetűjéből tevődik össze, ami magyarul a következőt jelenti: Jézus Krisztus Isten Fia Megváltó. Egy kicsit hosszúra sikerült a magyarázat, de azért remélem, érthető voltam
Nálunk mostanság sok minden történt, míg nem írtam. Sára túlesett élete első betegségén, a dokinéni szerint háromnapos láz a neve. Valami vírust kapott el, piros volt a torka, két napig lázas volt, a harmadikon hőemelkedés, utána kísérőtünetként piros pöttyök az arcán, mellkasán, hátán. De most már kutya baja. Henus, nem ez volt Szonjával is nem olyan régen?
Ja, és az elmúlt héten Sára négykézlábra állt, felült, és felállt. Ő úgy döntött, most mindent bepótol egyszerre
Most már nem kúszás, még nem négykézlábazással közlekedik. De hogy kotor előre, és rámol ezerrel, az nem kétséges
Ja, és felesel a gyerek. Mondom neki, hogy Sára, nem szabad!(virágot ráncigálni, cd-t pakolni, kábelt húzogatni, koszos papucsot enni), és ő rávágja, hogy DE. Pedig nem is tanítottuk neki
Verna, gratulálok a fogacskához!! Nekünk bármikor áttörhet a felső kettő.
Szép estét mindenkinek!
Katica