Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Dóra:
igen tetszik Mirának az óvónéni,habár 20perc alatt még nemsok menden derült ki!

Balim:
jó utat!Vigyázzatok magatokra!

Nyhk:
Mi újság veletek?

Lina:
Jobbulást Lilinek,remélem semmi komoly!

Larika is belázasodott! :cry: Torokgyulladás,antibigyó :cry:
Kedves sógoromék elhozták a beteg gyerekeiket hétvégén anyósomhoz ebédre :evil: :evil: :evil: utálom az ilyet!!!!!
kazi

Sziasztok!

Timci köszönjük a képeket.Nagyon Drága a kisfiad.Elveszlik abban a hatalmas fotelban.Azon a hason fekvős képen meg olyan édes kis gombóc,hogy meg kell zabálni.Jó utat.

Balim nektek is jó utat,vigyázzatok magatokra,érezzétek jól magatokat!

Hajny hogy vagytok?Annácska?

Kazi jobbulást Larinak.Az ilyet én sem bírom,mert Lilla is azonnal elkap mindent.

KépKép
KépKép
sbea

Köszi a bókokat és a jókivánságot! :wink:

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!!!

Először is jobbulást Lilinek és Larinak!!!!
Aztán jó utat a nyaralóknak és persze jó időt! Nagyon vigyázzatok a picikre és magatokra!!!!!!

Donoé
Boldog Szülinapot Noéminek (sajna mindig el vagyok csúszva az ilyenekkel) :oops:

Ser
Hanna mennyi idős volt amikor leindult?
Levi mostmár olyan mint egy kis örökmozgó, két másodpercre nem áll meg,(mászik és mindennél feláll) nekem még levegőt sincs időm néha venni. Ha alszik akkor én is gyors kihasználom és próbálok pihizni!
Hízogatunk, szombaton mértem 6660 gramm volt :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Megy délben egy kis főzi, de csak 60-70 ml, nem viszem túlzásba, itt van még a tejcsi, de már egyre kevesebb:(

Timci
Tündéri kispasid van!!!!
:cry: Levi mikor volt már olyan kicsi :wink: már olyan sokmindent elfelejtettem:( :( :( már kész felnőtt mindjárt :wink:

na most ennyire futotta...
alszik, én is megyek

ja és még valami, hogy kell fényképet feltenni, mert vettem egy fain kis gépet,csak azt nem tudom hogy kell, mert szeretnék néha-néha megmutatni magunkat :oops:

Sziasztok!

Kép
adrienn021

Ja és Thymi, mi van már Veled? olyan régen írtál Te is! és msn-en sem látlak!pussz Gyopi?

Kép
adrienn021

Sziasztok!

Mi is itt vagyunk, csak mozgalmasak a napjaink mostanában. :)

Zsófi lila motrozik sokat, délelőtt meg itthon vagyunk.... pakolás, játszás, és nagyon nem szereti, ha ide leülök. :(

Dóra, Gratulálok!!!!!!!! Én már nézegetem a fiús rucikat. :) :) :)

Lina, jobbulást, és utólag is Nagyon boldog szülinapot!
Még a többi ünnepeltnek is sok boldogságot kívánok!

Timci, nagyon szépek vagytok! És ez a pici fiú! Hjaj, de jó lesz nekünk is. :) NAgyon várom.
Jó utat nektek! Vigyázzatok! Pihenjetek Erdélyben!

Ser, nagyon szépek a képek! Hannamannás tényleg képeslapra illő.

Nana, az a házikós kép tényleg meseszép. Én is szeretem az ilyen mesébe illő képeket.

Bepa, Thermal Hotel a neve Visegrádon. Nagyon szép. :) Üveglift visz a szobához, hát, a kilátás nem utolsó..... :D Rálátsz a Dunakanyarra. Csodaszép!

Kazi, én nem szoktam visszaolvasni, de érdekes lehet..... :D Főleg magamra lennék kíváncsi.... :) HOgy láttam akkor és most. A 2. gyerkőc előtt. Tudom, h. őt másként várom. De ugyanolyan izgalommal. :)

Nem tudom még mit szerettem volna, most csak ennyi, megyek pihenni, ez a front és meleg keveréke.... a lábam dagad, nehéz, zsibbad. Szval többet kellene pihennem, de most aktív korszakomat élem. :D

Balim, jó utat Nektek is! :) Motorral...... biztos izgalmas élmény.
birolili

Kazi, jobbulást Larinak! :( Szegényke, az ilyenért én is nagyon, de nagyon mérges tudok lenni. :( Miért kell közösségbe vinni, ha ilyen beteg?
birolili

Akkor megnyugodtam, hogy nemcsak az én férjem útál sétálgatni a városban. Neki nem a tömeggel van baja, hanem a céltalan lófrálással.

Dóra

Talán te kérdezted. Amikor múltkor több napot is oda voltam Pesten, én is jól éreztem magam, és az elején nem hiányzott a család :oops: , és ők is jól elvoltak. Adrit feneke ki volt nyalva a két mama által. Amúgy meg nem tudom, hogy mi zajlódott le a kis lelkében, mert azóta (asszem) nem eszi meg a tápszert és olyan kis akaratos lett. De ez lehet, hogy a korral is együtt jár.

Balim

Jó utat kívánok nektek. Most mesélte az egyik bnőm, hogy szeptembertől több sulit is összevonnak. A Rákóczit a Lestárral. :shock:
Az Arany megússza.

Bea

De jó lesz nektek, új ház, baba...
Örülök, hogy Lilla jól van.

Ser

Nagyon édes Hanna a kidőlős képen. Bencéről is van pont egy ilyen fotó, ennyi idős korában Horvátban.
Valószínű, hogy oda megyünk most 22-én. Én inkább Olaszba mennék, de messzebb van és most indul be náluk a szabadságos időszak.

Hajni

Ma Adri hiányolt benneteket.

Bepa

Gratula a forgáshoz.

Most ennyi, mert rájöttem, hogy hétfő már 2-a, és nekem mennem kell Pestre egy hétre. Kedden vizsga Ket-ből, arra tanulok. Utána pedig csüt vizsga.
Ja és pont csüt-ön lesz a szülői is a böliben. Felvették a Rákócziba. Sajna oda, mert én a Lánchídba szerettem volna. Viszont azt már kiszámoltam, hogy két évet lesz böliben, és akkor tudom vinni azokhoz az óvónénikhez, akikhez Bence is járt.

Andi
Kép
cukkker

Sziasztok,

Végre van/volt időm olvasni, volt mit.

Erszényes,

Gergőből csak annyit éreztem, hogy vki elkezdte rugdosni a hasam belülről és ez az érzés egyre erősebb lett, a pocakom meg egyre nagyobb. Lassan az émelygések javulnak, már nem egész naposak, csak reggel vagy inkább délelőtt van.
Most próbáltam megnézni a képeiteket, de nem engedte megnyitni. Mit bénáztam el?
Vihar – húha.
:twisted: :twisted:

Thymi,

Én is nagyon-nagyon gratulálok neked. Jól vagy? Ezek szerint Gyopi tényleg érzett vmit. :lol:
Tök jó, hogy minden rendben van. Képek szuperek.

Nyhk,

Kipihentebb vagy már? Örülök az alvós éjszakáitoknak.

Ser,

Azért van még egy kis idő munkáig pihizni egyet a nyáron, igaz? Elég jó a program öszzeállításotok, nem fogtok unatkozni.
Nagyon szép Hannácska, egyetértek Nanával, hogy sok pasi szíve fog még hevesen dobogni utána. Nagyon szép képeket tettél fel.

Roz,

Nem semmi árakon működnek az ovik sem, és sajna ez egyre csak több lesz.
Tetszett a gyerekek jellemzése, amit Nyhk-nek írtál. Remélem össze is jött a randitok. :D
Gratula a -9 kg-hoz. Új ruhatár? Mennyi van a célig?
Szóval van egy Adri nevű fodrászotok a háznál, nem kell messzire mennetek. :lol: :lol: :lol:
Niki akkor totál ellentéte Adrinak. Ilyenkor azért jó, hogy ő már ilyen nagy, nem? Ti szeretnétek még babát vmikor a jövőben? Vmi ilyen hangot hallok ki az írásaidból.

Balim,

Nekem itt az eleje nagyon döcögősnek tűnt. Most már oké, mivel voltam dokinál is a múlt héten így már nem kell olyan sokat várni a 12.heti uh-ra. Az érettségiztetés segített kicsit, hogy ne agyaljak mindig hülyeségeken. Mások is mondták, hogy mivel rosszul vagyok, valószínűleg lány. Csak tavaly szült egy ismerősöm, aki végig rosszul volt, míg az elsővel semmi baja sem volt és mindkettő kukacos. Egészséges legyen, utána mindegy. Ezt most komolyan így gondolom. Persze, ha kislány lesz tuti örülni fogok, de ha fiú annak is pont annyira örülök majd.
Marcinak gratula. Talán már úton vagytok, akkor jó pihenést. Most kissé bekavarostam ki hol nyaral.

Lili,

Csak irigykedve olvasom az álom lánykérésed. Gyönyörű emlék. Ez azt bizonyítja, hogy vannak még közel tökéletes férfiak.

Virág,

Én is remélem, hogy egyszer csak összefutunk. Ha Gergő határozzam meg az útvonalat, mindig felétek megyünk, mert menni akar csúszkálni.
Hol tanulnak a gyerkőcök úszni?

Hajny,

Gratula a lánykéréshez. Mikor lesz a nagy nap? Én is megtartottam a lánykori nevemet. Én eddig semmilyen papírt sem cseréltettem ki, pedig a férjem rendőr. De majd érdeklődöm.
Gratula a szobatisztasághoz. Nagyon ügyik vagyok. Nincs ez későn, állítólag 3 éves korra illik, mert akkor mehet oviba, ha szobatiszta. Milyen nagylány már Anna.Barackos Annát én sem ismertem fel, nagyon szép.
Gergő szerintem még nem nagyon érti ezt a babás dolgot. Néha emlegeti és rámutat a hasamra, hogy baba, de ennyi. Pedig már kezd látszódni, hogy nem háj, hanem baba. Majd később.
Angol szakos a barátnőd? Nem tán az Emőke? Róla már hallottam, ha ő az, most is óraadó.
A te továbbképzésed hogy áll?

Bepa,

Nagyon édesek a pasik. A kicsi és kész férfi már.
GRatula a vizsgákhoz.
Ügyes Bebe a bilivel. Csak összejön ez előbb-utóbb. Mostanában nálunk is sokszor a szőnyegen landol a pisi. Néha meg egész nap megtalálja a bilit.

Donoé,

Esküvőtök :lol: :lol: :lol:
Nagyon jók a képek, látszik, hogy Noémi jól érezte magát.
Köszi kérdésed, vagyok, csak ha a férjem itthon van ő ül a gép előtt. Én meg rendszerint elalszom Gergővel. Közben próbálok anyagot gyűjteni a szakdolimhoz. Ja, és az idei nyár sem lett nyugis. A férjem aug. közepéig állandóan dolgozik, és én, aki eddig nyáron mindig laziztam, belefutottam egy csomó nyári tanítványba, mind aug-szept.-ben akarnak nyelvvizsgázni. Amit azért nem bánok, mert addig még remélhetőleg nem lesz nagyon nagy a pocakom, és bírni fogom. Azért egy-két hetet ki fogok venni pihenni.

Kazi,

Jók az egész család új képei, én csak most néztem meg őket.
Pancsolós pelusos Lari édes lehetett. De jó, hogy gyorsan rájöttél, mi a baj.
Lari édes a gatyókban.
Büdös szoba – aranyos.

Lina,

Szegény Lili, és persze apa a kakis csatával. Nem tudom, az én férjem mit csinált volna.
Lili nagyon cuki a csatokkal és a copffal. Mi volt a válogatáson? Hogy vagy?
Kutya – kenel? :roll:
Nagyon sok boldog szülinapot Neked! A férjecskéd megint kitett magáért. Megint ismétlem, vannak még lovagok. Képek megint jók. Virslis Lili.
Minden rosszban van vmi jó. Neked most sportcipő.
Remélem nem megint húgyuti. Jó utat nektek!

Cukker,

Gratula az ügyes fiacskádhoz. Minden évben új tanító nénit kapnak? Melyik suliba jár? Diákolimpián országosig eljutni nem semmi.
A Rákóczit a Lestárral? Lestárból csak közép van, nem? Azt hallottam, hogy a gimiket is ööszevonták a Katona ig-ja lett az összes ig-ja, a szakik közül meg a 607-es lett a főnök. De ilyet, hogy ált. sulit középpel vonjanak még nem hallottam. mellettünk is megszünt a Homoki, bár nem is baj, és azt mondták ovi lesz helyette.

Pille,

Jók az arborétumos képek. Remélem egyszer mi is kijutunk.
Pille, 97 éves nagyinak sok boldogságot és még sok szép évet egészségben. A gyerekek edzik őt is? Tényleg nem látszik rajta, hogy olyan sok éves. Nem semmi. Csajok édesek.
Mosógépes tippet köszi, én is kipróbálom.

Nana,

Nagyon szép helyen voltatok. Ti is szépek és boldogok vagytok a képen. Jó látni benneteket. Csajozós Boti – hmmm… A további képek is mind-mind gyönyörűek.

Dora,

Katica édes a tengerperton. Cici nélküli elalvás, szupi. Jól vagytok?
GRatula a fiúcskához, már nem kell ingázni sem, jól eltelt ez az akárhány hét, ami nem is volt olyan kevés.
Tünet, alatt az émelygést érted vagy a pocakosodást? Jelentem, mindkettő megvan. Szerencsére kiló még semmi.

Falevél,

A volt angol tanárom M. Ildi, 2 kislánya van, szintén ott lakik abban az utcában, ők is a J. Antalhoz járnak, meg vannak vele elégedve. Ott van a hosszú utcán, ahol írtad, mert én nődokihoz járok oda, és mellette vana rendelője.

Kattic,

Ki tanul ezerre angolul, te vagy Nándi?

Timci,

Jó utat és tanulást! Képek szupik, nekem az édes 3asban tetszik a legjobban, olyan boldogok vagytok rajta mindannyian. Tök jó.

Szép napot!

geli08

Piszok rossz éjszakánk volt....Zsófihoz képest persze....

Már 1hete csinálja azt, h. hajnali 1-kor mint aki megbolodnult, sikít, áll a kiságyában. És ha kiveszem semmi baja. (Meg ha közöttünk alszik kovább...) AZtán megnyugszik, akkor nem tudom visszatenni a kiságyába..... ez eddig nem így volt. Simán visszaaludt az ölemben, megnyugodott, és tehettem vissza....... szval most mi lehet? HA szétszedem az ágyát jobb lenne szerintetek? Mármint a rácsokat venném ki belőle, és átalakítanám nagyággyá...???? Hm, foggalmam sincs, h. mi lehet...... vagy fél a sötétben? De nem, mert a kiságyába nem akar bele menni. Most is már aludt, mikor beleraktam, egyből felkelt. MOst a parkettán alszik szegénykém, egy vastag pléden. Így jó. :roll: :? Persze ott görnyedtem mellette. ÉS most meg nem is tudok vissza aludni. MAjd délben, mikor ő is alszik.

Olyan tanácstalan vagyok...... vegyek leesésgátlót, és próbáljam ki ezt a nagyágyasdit. :?:

Olyan szépen aludt eddig. Mindig a saját ágyában, külön szobában. Nem értem. Tudom, h. minidg változnak......
birolili

Te Lili, összebeszéltek a csajok :wink: :roll: , Hanna fél4kor játszotta ezt,megtetézve azal,h "anya engem vegyél fel, nézzük meg apát",hiába könyörögtem,h sötét van,apa alszik, stb, odamentünk, köztünk meg 20percig fel-alá mászkált :shock: ,így aztán, h apája aludhasson visszamentem Vele a szobájába, és az ágya elé pakolt plédhalomra még rátettem a paplanomat,és azon "aludtunk", majd megbolondultam ettől a mászkálástól, de végül elaludt,én meg fél6kor visszamentem a helyemre, takaró és párna nélkül :roll: :evil: , de betenni az ágyába,vagyis feltenni rá én sem tudtam. Teljesen felébredt akkor,én is majdnem itt kötöttem ki a gép előtt :wink: ....
Sztem lassan szétszedhetitek Zsófi ágyát,vagy vegyetek Neki nagylány ágyat, ez meg jó lesz az öcsinek :D .
Leesésgátló, hát tudod, mi végül nem vettünk, de nem is esik le, össz 3x volt.De azt hiszem sok nagyágyhoz alapból "jár".
Ez a visegrádi hotel gyönyörű!

Geli, olyan kedves vagy,h mindenkinek írsz pár sort! Hogy szalad az idő, mindjárt 12hetes uh!

Cukker, mi azt az olaszországi szabadságot hogy beszívtuk 4éve :oops: :evil: ... Horvátországban hová mentek? Ügyes vagy, igazad van,h kell néha egyedül/másokkal lenni,mint mindig csak a család és a gyerekek, mert csak így lehet feltöltődni! És Adri szeptembertől bölcsis, Te is munka férj is munka?

Adrienn, hát épp ez volt az érdekes, h Hanna felállt épphogy 6hónaposan, viszont utána pont ugyanúgy,mint a nagyátlag 1évesenés 1hetesen indult el magától, na jó persze addigra már minden mellett ment kapaszkodva, de pl a kezét sosem engedte megfogni,akkor kirántotta, elmászott a legközelebbi "kapaszkodóig" ott felállt, és amellett ment. Nem tudsz mit csinálni, de vsz ezért is nem egy "zabagép" és hízóbajnok. Hanna ennyi idősen 80dkg-val kevesebb volt(3150-nel született), úgyhogy nyugi, láthatod fejlődik jól! Mi lett amúgy anagy kivizsgálás eredménye? Azt hiszem Te kérdezted, Auchanban most lesz/van 250 ft-os akció.

Timci,szépek és boldogok vagytok a képken!

kazi, jobbulást Larinak! Rokonok :evil: ....

Visszaolvasok,mert Nyhk-t nem is olvastam.

Kép
seriff

Kazi,bocs :oops: ...Miri is és Lari is gyönyörű az új képeken!

Kép
seriff

Thmi, Gyopi meggyógyult?

Lina, mi lett a tenyésztés eredménye?Bár ha nem írsz az talán jó jel,és el tudtatok utazni! Kicsit javulhatna az idő Nektek!

Kép
seriff

Ser, detto ugyanez történt Zsófival, meg velem, mint nálatok. Pléd, párna nélkül mentem vissza aludni. De akkor nem tudtam aludni már.
Az ágya direkt nagylányossá alakítható, átalakíthatósat vettünk neki. Az öcsi kap új ágyat. Sztem így sem fog Zsófinak tetszeni, h. az nem az övé. Vettem öcsinek pár ruhát, és már arra nyafogott, h. az a Zsófié...... :shock: :? remélem azért ezzel nem lesz gond...mármint az elfogadással.

Szval Ser, ezért is kellene leesésgátlót vennünk, mert a kiságya alakítható át, nincs hozzá leesésgátló.
(Nagyon rosszul fogalmaztam..... :? Bocsánat érte, a fáradtság.)
A szálloda tényleg gyönyörű helyen van! :)
birolili

Geli

Szerintem annyira rossz helyen volt az a suli ott mellettetek, hogy én ovinak sem választanám tuti. Forgalmas, zajos, büdös.
Akkor volt nálad is szerenád?

Lili

Bence már külön, rendes ágyban aludt, és akkor volt nálunk ez a hajnali sikítós ébredés. (3 éves kora körül volt)Hosszú időn át minden nap! Idegörlő volt hajnalban arra ébredni, hogy a gyerek hirtelen felébred és sikít hangosan. Ordított, és nem is volt magánál. Agresszív volt, nagyon nehéz volt megnyugtatni, néha kivittem a csaphoz, hogy megmossam az arcát. Néha még ez sem segített. Fél óráig tuti eltartott. A mai napig nem tudom, hogy ez miért volt, de mára elmúlt. Éppen ezért sokkal nagyobb türelemmel viselem Adri ébredéseit, pedig már hosszú ideje ő is, többször ébred éjszakánként, sír. Szerencsére legtöbbször elég megitatni és cumi a szájába.

Elég nehéz vele mostanában, mert nem tűri a takarót (vékonyat sem) és a hálózsákot sem. Nehéz eldönteni hogyan öltöztessem, mert mikor lefekszünk még meleg van, hajnalra pedig már hűvös. Meg is van fázva.
Ezenkívül nem eszi meg abszolút a tápit, bármit, ha akarok neki adni elfordul, nyafog. Mindig ki kell találnom vmi játékot az ebédhez és csak így eszi valamicskét. Egész nap alig enne, abból is csak gyümölcsöt és száraz kaját. Meg hát a nasi az jöhetne. Túró rudival próbálom pótolni a tejet.
Kérdés is számomra, hogy mennyi lemaradása lesz így neki tápanyagból, ha nem iszik tejet vagy tápit.
+ még akaratos, hisztis, csak az udvaron nyugszik meg.
és jön a rágó foga is, de hát folyton erre fogni?

Nana

Tegnap el is felejtettem reagálni a képekre. Jó látni, hogy mennyire klasszul sikerült a nyaralásotok, irigykedek is.

Lina

Nagyon sajnálom Lilit. Én nem is mertem volna vele elindulni.

Andi
Kép
cukkker

Erszényes

Jó az új fotó Janáról a vonalzón.

Ser

Adri két éves kora után tervezem, hogy visszamegyek dolgozni. Február 8-án lesz két éves, utána kiveszem a szabikat és akkor kezdenék. De mivel a hatáozat a felvételről erre az évre szól, már el kell vinnem beszoktatni idén. Decemberben elviszem, de februárig majd nagyon lazán vesszük. Nem kell majd minden nap 8-9 órát ott lennie.

Andi
Kép
cukkker

Cukker, semmit sem veszít sztem ha nem kap tejet/tápit! Sztem ha csak emiatt adsz túró rudit, akkor ne adj. Azt hiszem,h minden babánál eljön ez az időszak,amikor szinte semmit sem ennének, "fényevők" :D . Én is agyaltam,és nálunk is volt a minden mindegy, akkor túró rudi,az is vmi, de rájöttem,h az sem jó, ma már (hónapok óta) nincs is itthon, Mamáknál biztos kap, de annyi belefér. Pontosan tudják, h mi a jó, ha gyümölcs hát gyümölcs, most legalább van sokféle :wink: :D !

Lili, Hanna ágya is ilyen, ha tetszik a műanyag leesésgátló az tuti van a Faktumban is, de ha fenyőt szeretnél, azt hiszem rendelni kell, mi nem jutottunk el odáig(mármint a rendelésig), vhogy mire elhatároztuk megoldódott, kb ennyi idős volt Hanna,amikor szétszedtük mi is.

Kép
seriff

Sziasztok!

Hajny
EZER BOCSÁNAT. Botond majdnem délig aludt, aztán persze rögtön indulnunk kell le, mert nem bírják tovább a lakásban. Írni akartam, mielőtt lementünk (már dél volt) de a végén lent jutott eszembe hogy nem írtam :oops: ....
Tegnap kicsit ideges voltam...izgultam a gyógytornásszal való találkozás miatt és sajnos jól éreztem a rosszat... :( Boti bal lábával baj van :(

Lili
Nálunk Danussal detto ugyanez volt 1 éves és 1-2 hós koráig egyedül, ébredés nélkül aludt az ágyában, :) aztán mindig éjjel 12 és 1 között felébredt és csak akkor nyugodott meg, ha kettőnk között aludt tovább. Próbáltuk az ágyában visszaaltatással, de 20 percenként újra ébredt, mi meg 1 hét után kidőltünk, feladtuk... illetve mi nem tartottuk egy "óriási rossznak" (mint sokan ) ... köztünk nyugodtan, békésen aludt :)
Egyébként valószínűleg köze van a kiságyhoz..mármint hogy már nem fért el benne. 1.5 évesen mi is átalakítottuk a kiságyát (nekünk is olyan volt/van :) ) de már késő volt, addigra hozzánk szokott.

Visegrad Thermal Hotel álomszép! Voltam már ott egy hétvégére. :) Szuper volt minden! Na igen a panorámás lift nem semmi! :D
Ti is voltatok már Lili? és Bepáék odakészülnek?

Bepa
el is felejtettem :oops: örvendezni :D hogy újra köztünk vagy! Pici fiad is nagyon helyes! :)

KépKép
KépKép
nana09

Timci: nagyon édik a képek! És milyen jól mutat apa és fia együtt! Annyira látszika boldogság és a szeretet a képeken! :lol: Ugye-ugye, hogy mennyire megváltoztatja a férfiakat is a kisbabáju?!?!! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

hajny: holnap akkor megyünk! :wink: :lol:

thymi: örülök, hogy Gyopika már jól van. Olyan ügyin haladtok a házzal!! :wink: :lol: Költözni mikor fogtok?

geli: itt a babaneten már letöröltem az albumot. Van egy másik albumunk, de azt csak priviben adom meg akit érdekel mert nem akarom h akárki aki ide vetődik nézegesse... :roll:
Örülök, hogy már múlik a rosszullét, bízzunk benne h mostmár lassan el is múlik. Nekem a 13. héten el is vágták... :wink: Tényleg nektek neveitek vannak már??

Lina: remélem Lilivel minden rendben, bár ha nem irsz akkor valszeg nyaraltok! Remélem felétek jó idő van!! :wink: :lol:

kazi: mielőbbi gyógyulást Larinak!! Ezért én is haragszom amikor a beteg gyereket a többi közé viszik.... :evil:

Ébredés: 1 év és 3 hónap után kb 2 hete Jana is ébred éjjel, sírva, kiabaálva, általában hajnalban, gondolom h fél, mert semmi nem változott a szobájában, ágyával kapcsolatban szal valszeg most ez egy fejlődési szakasza lehet... ha magunk közé vesszük természetesen alszik...:roll: :lol: :lol: , és mikor elaludt jó mélyen visszavisszük az ágyába ahol általában már nem ébred újra. de van h igen, és akkor megint áthozzuk és ha már nincs sötét teljesen akkor csak forgolódik jobbra balra, szal jól megébreszt minket, én meg ha egyszer felébresztenek nagyon nagyon nehezen alszom vissza, szal mosott sz@r szindróma vagyok... :roll:

KépKép
erszényes

cukker: a nem evés nálunk is megy. Először is olyan nincs h én kanállal bármit is adjak neki. Akkor sír és elfordítja a fejét mint Adri. Jana már csak darabosat eszik. A levest is úgy h főtt zöldségek apó kockára vágva és a kezével pakolja magának a szájába. Az édességet hagyja egyedül nekem is ha joghurtot vagy krémtúrót kap na azt engedi, viszont én úgy vagyok vele h ha nem eszik, akkor nem eszik az is jó ha iszik (azt viszont többet mint régen!), plusz olyan ördögfióka tud lenni h gondolom h nem éhezik... :wink: :lol: :lol: :lol:

Egyszóval az eddig jól alvó, jól evő fiamból ez lett... :lol: :lol: :lol:

KépKép
erszényes

Sziasztok!

Nana
semmi baj hogy nem taliztunk,még belefér máskor is.
Boti lábát sajnálom ,mi van vele?Nem használja úgy ahogy kellene?Remélem nem túl komoly!

Geli
épp írni akartam én is hogy lesz péntektöl két hétig 250-es turka.Hát minden rossz nyavalya lesz megint.A külsö raktárban majdnem ezer raklap ilyen termék van.Lehet jönni turizni,én is szeretek szétnézni benne.A múltkor jó volt 250-ért 10 darabos cipöfüzö.Az megérte.
A Máté Gabriella megy hozzátok,tegnap is volt bent,szöke hajú,szemüveges csajszi.Elfelejtettem mit fog tanítani,sok mindent csinál,nem tom mit vállalt be,de majd megkérdem.
Ez a nyarad gyorsan el fog telni,munka,munka.
Ja és igazad van,egészséges legyen a gyerek,a neme mindegy,de remélem kislányotok lesz!

Lili
hát nem rossz éjszaka,ne legyen ilyen többet,kívánom.
Anna is tegnap vergödött,mikor hazaértem fél 11-kor,akkor kezdett nyüszizni,még aludt.Majd bementem hozzá és mikor megpusziltam akkor vergödni kezdett,felhúzta maga alá a kis lábait és mondta hogy fáj a hasa.Ez 5 percig volt és hopp elaludt.Reggel meg nem is emlékezett rá.
Szerintem a kiságyat nyugodtan alakítsátok át,lehet zavarja már a bezártság,az hogy nem tud kijönni belöle.Azért ez is szép hogy ennyi ideig aludt benne.

Bea
Anna most már 3 napja csúnyán köhög,ez az utcsó napja a böliben augusztus közepéig nem megy.Szerencsére addig itthon lesz,csak 3 napot nem,anyuméknál lesz Bácsalmáson.Többet nem engedtem,elég lesz ezt is kibírnom.Pocaklakó hogy viseli ezt az idöjárásváltozást?Én vacakul.Te nem vagy nyügi?

Cuki
most már hogy Anna nem lesz böliben,többet átjöhet majd Adri.Imádom a kiscsajt! :lol: Vagy ne kapassam el?De nem lehet neki ellenállni!
Ja,szerintem sem baj ha nem eszi a tápit,Anna tejterméket egyáltalán nem akar enni.Se sajt,se rudi.Majd érzimi kell neki.

Manó
mindjárt finisben vagy!Már naon kíváncsi vaok a babádra!Ja,és rád is!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Kazi
hát jobbulást nektek,ez csúnya dolog volt tölük.Mi is jártunk már így,többet nem leszek butus,megkérdem hogy vannak a gyerekek,és akkor Anna is mehet.

Lina
jó pihit nektek.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Kattic
jobbulást nektek is,mire mentek nyaralni gyógyuljatok meg teljesen,minden oké legyen.

Dettus,Dora és a többiek
jól vagytok?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Geli,

Aranyos vagy, hogy örülsz annak, hogy javulnak az éjszakáink. :) De sajnos ez már csak múlt idő. Talán 4, 5 nap volt amikor csak 3* kelt, utánna megint a régi rémálom. Visszakapta a cicit is, mert volt hogy Ádámot is felébresztette. De ettől függetlenül éjfélig alszik, utánna 4-ig fél óránként kel, 4-től pedig óránként. De van rosszabb éjszaka is, akkor folyamatosan ébred óránként. Szóval a kipihent anyuka az nem én vagyok :) :(

Kazi,
Köszi szépen megvagyunk, csak mostanában semmire sincs időm. Sajna az éjszakáink még mindíg szörnyűek, de egyszer biztosan vége lesz. Nektek alakul már az alvás?
Gyors gyógyulást!

Kedden végre kiveszik Ádám orrmanduláját. Végre eljutottunk ide is. Már csak azon agyalunk, hogy apa vagy én feküdjek be vele.

Ser,
Csatlakozom a többiekhez, gyönyörű a lányod a képen, mint egy kis model. De hozzá kell tenni, hogy aki fényképezte az is tud valamit, nagyon jól eltudod kapni a pillanatokat.

Kattic,
Gyógyuljatok meg minél hamarabb.

Adrienn,
Mi is úgy voltunk ahogy Ser-ék. Petra 6 hónaposan felállt és az ágy mellett lépegetett. Viszont 7 hónapig csak ezt "gyakorolta" és 13 hónaposan indult el! Hamarabb motorozott mint ment, lenyúlta Ádám motorját és nekiindult a nagyvilágnak, visszafelé meg négykézláb jött :)

Kép

Kép
nyhk

Sziasztok!

Nyhk
hát te elég jó arányban vagy,mert nálunk a járás csak 15 hósan indult egyedül.De félévesen már lépdelt az ágy mellett.Biztonságosabb volt neki kapaszkodva.
Egyszer majd átalussza az éjszakát.Kitartás!

Roz
hogy vagytok?Lányodnak van haja még?Ugye nem vágta tovább,olyan szép neki.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok :)

Bocsi el vagyok tünve. Keddre szerdára kaptam két gyerkőcöt, akik mára is rajtam ragadtak :lol: így semmi időm nem volt olvasni sem, irni sem... estétől meg romtalanítok mert hogy mi van itt :roll: :oops: ráadásul még vendégein is jönnek akik 1/2 órája jelentkeztek be pizzára ... úgyhogy hagyom is a láblógatást holnap próbálok irni is meg olvasni is :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz

Zajlik ám nálatok az élet.

Hajni

Aranyos vagy, jó is lesz összeereszteni a csajokat. Meg, ha Anna elmarad velünk, akkor pár órára be is vállalom szívesen én is.
(Adri éppen az asztalon van, olyan kis rossz)
Az előbb adtam neki papírt és ceruzát, kb. két percig rajzolt velük.
Mintha angol-német szociológiát tanítana majd a Gabi, nem?

Erszényes

Adri dettó, mint Jana. Esténként a szendvicsünkből abból mindig szívesen kunyizik. Meg a kanállal van baja. Egyszer már leálltunk a pépes dolgokkal, de aztán meg nem rágta el a dolgokat. Most úgy látszik, hogy újra a darabos kell neki.
És én is fáradt vagyok a rendszertelen alvástól.

Nyhk

Tényleg én már azt hittem, hogy túl vagytok Ádámmal a műtéten. Szegényke.

Elköszönök, mert hétfőig már nem lesz időm írni, aztán meg két hétig a suli fog lekötni.

Andi
Kép
cukkker

Sziasztok

megvan a vizsgám:) de még 1 marad sajna augusztusra...

Olyan dolog történt ma: 4 hónapos lesz Levi 9-én, de ma taáltam a szájában egy fogacskát:) Úgy meglepődtem...mert hát nyálazik és szopizza az ujját, eszi a kezecskéit de minden gyerek ezt teszi ilyen idősen.Naszóval huh, most mindkét fiam fozik csak egyiknek a 17-18. jön a másiknak meg most kezdődik:)

Lili Ser! hm ennyire összepasszolni a hajnali ébredéseknek:)bár ennek Ti nem örültetek
Lili:lehet tényleg a kiságy fusztrálja, de az is lehet bepróbálkozik Nálatok, mivel érzi a kistesót.
bepa77

Bepa, fogzás..... :( Nálunk Zsófi az összeset megérezte, az össezssel szenvedett vagy 1-2hetet. Szerencse, h. mire Botond megszületik, addigra (reméljük) kint lesz az összes foga.... :D

MA kipróbálom az éjszakai fényt. Védőnpm azt mondta, próbáljam ki mielőtt szétszedem az ágyát. Hát, kíváncsi leszek. De ennek jó erős fénye van. MIntha nem is húztam volna le neki a redönyöket. :shock: :roll: Na de ha beválik......
Egyébként ma szétnéztem leesésgátló ügyben, találtam egyet, de nem vettem meg. MAjd meglátjuk. EGyébként a hátsó örlő fogai is jönnek, lehet ez is bezavar....
birolili

LÁNYOK!!!!!!!!!!!!!!!!ANYÁK!!!!!!!!!!!!!!!
(bocs)
Akció sárgabarackunk van 200ft/kg áron (minden féle kicsi nagy lekvárnak, elrakni stb.
Ha Nektek vagy ismerősnek kellene, el is visszük házhoz de akkor 1 vagy 2 napra szerveznénk a szállítást!

még 2 hétig lesz barack aztán leérik
bepa77

Bepa, hát akkor a fogacskanövesztés is hamar kezdődik Levinél(ha mégis ma ünnepelte a névnapját,akkor Boldogot!)!

Lili,éjszakai fényre vmi kendő,h ne legyen olyan erős a fénye?

Velünkalvás, a múlt hétvégén Pagon bejött, jó széles ágyunk volt, nem zavart,h fel-alá mászkált,és persze nem munka volt másnap, de itthon azért nem pihentető apájának(nekem sem, de én nem dolgozom ),h akár 1óra hosszán át is hol a fejét, hol a hasát rugdossa Hanna ahogy forog,mászik,keresi a helyét, pedig tényleg jó,amikor ottszuszog, meg amikor reggel még alszik,amikor mi felkelünk, dehát a kép magáért beszélt :D ....

Ja, beszéltem Linával,és nem tenyészett ki semmi Lili vizeletéből reggelre, de allergiás lett a Zinnatra, mivel nincs húgyúti fertőzés nem is kéne, de van helyette középfülgyulladás,így másik antibiotikumot kap(Klacid).Amúgy jól vannak,pihennek, esznek-merthogy fürdöni Lilinek és Linának sem lehet.

Nana, mi van Boti lábával? Hypotonia továbbra is? Mesélj! Uncsitesódék felé bicajozunk nap mint nap, hátha ottvagytok,de sajna nem :cry: ...

Nyhk,köszi :wink: :D ! Örülök,h végre meglesz a műtét,és remélem észrevehetően jobb lesz utána!

Roz, hát nem vagy semi! nkább egy gyors kenyérlángos kellett volna :wink: ! :D

Cukker, ügyesen a vizsgán! Jó pihenést vagy nem tudom mit csinálsz hétvégén!

Hajny, és várta Anna a bölcsi végét? Klassz,h meg tudjátok oldani,h csak 3napot legyen távol! Nagyik nem jönnének ide vigyázni Rá?

Kép
seriff

Sziasztok!

Ser
Anna már naon várta végét,minden reggel sírva mentünk,már két hete,a bölibe.Elfáradt,neki ez a munkája ha belegondolunk.
Anyósom bevállalná,de hát nem tom,én félek töle.Anyum meg hát inkább a kert miatt ott vállalta,Anna imád kertészkedni.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok :)

Timcike
Nagyon klasszak a képek :) ügyes legyél a vizsgával szirítok.

Kazi
szegény csajszik jobban van már? Ettől Én is a falra mmászom egyszer a sógorom a rota vírusos gyerköcét hozta így ki a mamához Nikikém 2 hétig feküdt utánna Halason kikötözve azóta harapok az ilyen nagyon fertőző betegségekért .... nagyon tetszenek az uj fotók :)

Adrienn
Szolj ha tennél fel képet szivessen seígtek neked :) Levente tegnap ünnepelte névnapját ? Mert akkoros sok boldog névnapot neki :)

bepa
gartulálok a fogacskához és a forgáshoz :) Ti tegnap ünnepltetek ?

Nana
Mi a baj Boti bal lábával ?

erszényes
szerintem is kor függő a dolog nálunk mind a 3 gyerköc olyan 15-16 hós kora óta alszik velünk vagyis kint mert Én már meg sem próbálok lefeküdni a helyemre... már eleve a gyerekszobában kezdem a gyerekek ágyán mert így legalább nem kell felkenem mikor sírnak. tagnap nekünkis katasztrófális éjszakánk volt 1/2 kellett inni vagy pisilni valkinek és 1 körül sírva vistva kellt Adri is Áki is.

nyhk
sajnálom hogy megint nem jött össze :( már azt sem írom hogy legközeélebb mert már semmi sem biztos :(

geli
köszi :) újruhatár még nincs egyenlőre nem lesz még hátra van vagy 15 kiló ha de szerintem ennyihez már nem lesz erőm ...
baba, régen anno volt szó 4. babáról de sajnos ez már azóta sokat változott.

seriff
a kenyérlángos is nagyon jó ötlet de azt nem tudom tejmentessen megcsinálni a pizzát meg igen :) és tudod milyen a gyerköc abból enne amit Te is eszel ... egyébként ez is nagyon gyorsan megvan már begyakoroltam Tibornak jött haza az egyik ismerőse Dániából ... jó volt hallgatni hogy mennyi mindet lát és él meg és még csak 21 éves... a világot bejárta már a srác (vizilabdázik) és most kiköltözött Dániába .

cukker
Jó tanulást neked :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz
18-án ünnepeltük, jobban mondva nem ünnepeltük, de akkor tartjuk!
De nagyon szépen köszönöm az Ő nevében!!!!!!

Ser és Hajny
meddig lesz vagy van az akció?

most ennyi, de még próbálok jönni!

Kép
adrienn021

Sziasztok!

HAjny, Ser, Roz
Boti a bal lábfejét lépéskor behúzza, befordítja, ami nagy baj. Mert 3 izom gyengesége okozza és ha most elkezdene járni ez így maradna, azaz így tanulna meg járni, így rögzülne és így lépne :cry: :cry: :cry:
Talán időben "elcsíptük" a bajt bár mondta Anita hogy hamarabb vissza kellett volna vinnünk :( :oops: :( .... ez hosszú...
Az is aggodalomra ad okot, hogy jövő héten mi 1 hétre elutazunk, az utána való héten pedig ők,tehát 2 hétig nem tudunk járni kezelésre. :(

Hétfőn azért még egy időpontra sikerült beírnia minket illetve lépcsőznünk kell

Most (is) rohanok. :( Elnézést hogy nem írok többet és másnak. :(

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Adrienn!

Köszi a jó kívánságot,semmi baj,hogy később :D

Bepa!

Gratulálok az átforduláshoz,nagyon ügyi,Bebe is a bilizéssel. :D

Kazi!

Jobbulást kívánok nektek!Jó az ilyen rokon :evil: Nálunk Barbi volt 4 napos,mikor a volt sógornőm eljött látogatóba a 2 nagyon beteg gyerekével,a fia orra folyt nagyon megtörölte a kézfejével,s megfogta a kiságyat,hogy bemásszon Barbihoz!Drága sógorasszonynak egy szava se volt hozzá,csak nekem,de nem szépek :lol: utána nem is beszéltünk.

Roz!

Rendesen pörögsz ezerrel minden nap :lol: Honnan veszed az energiát?Adhatnál tanácsot.

Lili,Ser!

Nem semmi az éjszakai műszak,lehet,hogy összebeszéltek a csajok? :lol:

Nyhk!

Azt hittem én is már kivették Ádám manduláját,ahogy meggyógyult.Szorítok nektek,hátha jobb lesz!

Nana!

Javulást kívánok nektek is Boti lábával!

Lina!

Örülök,hogy nem újabb húgyúti"csak" középf.gyull. Csak vége lesz már a betegségeknek egyszer.

Ser!

Tündéri Hanna a bealvós képen! :D

Hajni!

Milyen jó,hogy így meg tudjátok oldani a nyarat :)
Vendég

Sziasztok!

Köszi lányok a jókívánságot Lari nevében!Ő meg is gyógyult,már 2napja nincs láza ,se semmi.Bánom,hogy beadtam az antibiotikumot.Ez vírus,úgysem hat rá,de mostmár mindegy :? Ez a dokinő kezd az agyamra menni ,hogy mindenre anib.-ot ír,ha kell ha nem.A sogornőm 5.hós fiának a torokgyulladására 3-mat írt fel egymás után!!!! :shock:
Szóval Lari "márcsak " fogzik.Ömlik a nyála(előkében van egész nap) és percenként ordít mindentől.Amúgy is nagyon érzékeny gyerek ,de mostaztán embertpróbáló vele lenni az biztos.Éjszakánként nagyon sűrűn kel és vígasztalhatatlanul visít!
Ráadásul éjjel arra ébredtem,hogy Mira is felsír,ami annyit jelent:lázas vagyok anya!Márcsak ez hiányzott :oops: :cry: Ő is elkapta! :evil: azt mondja nem fáj semmije :shock: ,de elég magas láza van!Lehúzzuk,újra felszökik :( Nemtudom Larit hova tenni mondjuk mikor Mirát hűtőfürdőzöm,vagy csak megszeretgetném ,olvasnék neki(ez nemcsak neki,hanem nekem is nagyon hiányzik)Lari egyszerűen nem hagy. A nap 24órájában rajtam csüng.Az egy dolog,hogy magamra nincs időm,de azért az durva,hogy a nagyobbik gyerekemre sincs.Ti ezt hogy oldjátok meg :?:

Nyhk:
sajnálom,hogy nem sikerült leszoktatni Petrust az éjszakázásról!Az nyugtasson,hogy nállunk sem jobb a helyzet :oops: :roll: :cry:
Viszon az jó hír,hogy hamarosan túllesztek a műtéten!
Most jön a hab a tortán:Gyuszi is betegen jött haza,egész este fenn feküdt a szobába!
Én meg lassan bedilizek!!! :cry:
kazi

Ez aranyos,bemásolom,hátha nektek is mosolyt csal az arcotokra:
Íme, a szeretet:

"Amikor nagyinak begyulladtak az izületei, nem tudott már előrehajolni,hogy kifesthesse a lábán a körmeit. Most mindig a nagypapa festi a nagyi körmeit, pedig neki is izületgyulladása van. Ez a szeretet."
Rebeka - 8 éve

"A szeretet az, amikor anyu kávét főz apának, de belekortyol mielőtt
odaadná neki, csak a biztonság kedvéért, hogy ellenőrizze, hogy biztosan finom-e."
Dani - 7 éves

"Ha jobban szeretnél szeretni, akkor egy olyan baráttal kezd, akit utálsz."
Nikolett - 6 éves

"A szeretet az, amikor elmondod egy fiúnak, hogy tetszik neked az inge, erre ő ezután minden nap csak azt hordja majd."
Nóri - 7 éves

"A szeretet olyan, mint amikor egy kicsi öreg néni és egy kicsi öreg
bácsi még mindig barátok, még azután is, miután jól megismerték egymást."
Tomi - 6 éves

"A szeretet az, amikor apa izzadt és büdös, de anya akkor is azt mondja neki, hogy sokkal helyesebb, mint Robert Redford."
Krisztián - 7 éves

"A szeretet az, amikor a kutyusom megnyalja az arcom akkor is, ha
egész nap nem foglalkoztam vele."
Marika- 4 éves

"A szeretet az, amikor anyu látja aput a mosdóban és szerinte apu
nem is gusztustalan."
Márk - 6 éves

"Ha nem gondolod komolyan, akkor nem is kéne kimondanod, hogy
szeretlek. De ha komolyan gondolod, akkor szerintem sokszor ki kell
mondani. Az emberek hamar elfelejtik."
Júlia - 8 éves
kazi

most olvasom,összekavarodott!tehát a habos dolgot nem neked írtam Nyhk,hanem feljebb szántam ! :oops:
kazi

Sziasztok!

Kazi
nekem naon jó napom volt,és még így is jobb kedvre derítettek ezek a szállóigék.Naon faja!Töled is kedves volt hogy beraktad!
Kitartás,hamarosan vége a betegségeknek,pár nap és elfelejted.Jobbulást mindenkinek!

Roz
jó annak az ismerösödnek,bár nem tom ki mernék e költözni külföldre.De fiatalon bátrabb az ember.Biztosan szép Dánia,meg messze is van.Haverom ott van ,szakácskodik.

Adri
ha jól tom két hét,vagyis 29-töl július 13-ig.Azt hiszem.De a két hét az tutti.

Lili
hogy telt az éjszakátok?Kelt Zsófi?Remélem nem.

Nana
a lépcsözés biztosan fog segíteni,eddig Botiolyan szépen javult,nem lesz gond most sem.

Thymi
hogy van Gyopi?És te?

Donoé
hát muszály voltunk megoldani,nincs annyi szabi ami elég lenne.Szeptemberben megyünk nyaralni hosszabb idöre,oda is kell két hét.Te szeretnél 3 éves koráig otthon lenni Noémivel?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajny, hová mentek nyaralni????

Roz, Dánia gyönyörű, én is voltam ott 3hete, 17évesen-sztem az oszág egyetlen meredek utcájú városában :oops: :D .

Kazi,nem írígyellek, és tanácsot sem tudok adni! Csak Gyógyuljatok meg mielőbb!!!! Idézetek nagyon kedvesek!

Nana, sajnálom! De biztosan rendben lesz minden!

Balim, én nem tudom,h Te hogy bírod ezt a motrozosát 5napig, én Soltvadkertig és vissza majd szét ültem....... :wink:

Kép
seriff

Kazi, nagyon sajnálom! :( Nem tudom én mit tennék a helyedbe. Én is ezen gondolkodom már most, h. lesz időm Zsófira.....ő meg aztán 1000%-os figyelmet szokott meg. :roll:

Hajni, aranyos vagy. Az éjszakánk a lámpával jól telt, csak fél4-kor kelt, és a kiságyából most nem vettem ki, csak a kiságy mellé feküdtem, így ő is egy kis tiltakozás, kiabálás után visszafeküdt, és el is aludt, fél7-ig. Igaz fél5-ig bent voltam nála. Szval ilyen volt. :)

Én meg olyan rosszul vagyok ma...nem tudom miért. Anniyra hányingerem van, rosszul vagyok szabályosan. Lehet, h. nem jól fekszik a baba? Nem tudom. Ha eszem vmicskét, akkor már rögtön rosszul érzem magam.

Nana, Neked szerettem volna még írni múltkor, h. olyan tündériek Botiról a képek! ÉS az összes többi! :) Nagyon szépek!
Fel a fejjel, reméljük, h. nem lesz semmi komoly gond ebből, h. kicsit később mentetek.

Ser, kendőre én is gondoltam, de eszembe jutott, h. nehogy felgyulladjon, inkább nem tettem rá. Bár annyira nem melegít, nem melegszik át a búra.... megszokja sztem Zsófi. :D
birolili

Köszi az együttérzést!Majdcsak javul a helyzet,biztos én is kimerültebb vagyok azért viselem ilyen nehezen :?

Lili:
Az első éjjeli fénnyel mi is így jártunk,hogy nagyon erős volt és a praktikerben vettünk 1-et ami nagyon klassz és már több mint 1éve bírja,ráadásul töredékéért vettük mint az elsőt.Én amúgy a bébihordozót borítottam rá(kendőt én sem mertem)
nemlehet,hogy elrontottad a gyomrod?
Találkoztam Évivel,mondta,hogy jó nagy már a pocid :)

Hajni:
2hét?az nagyon szupi lessz-mit nem adnék én is 2hétért :roll:
Mondjuk ne legyek telhetetlen,mi is nemsokára megyünk 1hétre,az is tuti lessz :D
kazi

Sziasztok!

Sbea!

Bocsi,nem figyeltem,neked is köszönöm a köszöntést Noémi nevében is! :D Nagyon örülök,hogy Lilla ilyen ügyes a kezével,s ilyen szépen gyógyul! :D Ti jól vagytok?Pici pocakbérlő?

Hajni!

Igen,mindenképp szeretnék itthon maradni 3 éves koráig,ugyan hová is mehetnék dolgozni? :roll: Mindenhol első kérdés,hány gyerek van,el tudom-e helyezni őket,ha betegek,én meg nem tudom.Senki nincs aki itt lenne velük.Meg a szakmám felszolgáló,nem is értek máshoz,mindig ebben dolgoztam.Meg egy-két évet benzinkúton.Ezért így nem tudom egyáltalán kellek-e valakinek.

Kazi!

Nagyon kedvesek voltak ezek az idézetek :lol: Olyan édik ebben a korban(is),mikor már tudják mi történik,de nem tudják miért hogyan,hogy működik. :D Nálunk szerencsére soha nem volt ilyen gond,hogy valamelyik is rajtam csüngött volna,miközben a másik mellőzve érzi magát,nem tudok okosat írni rá.Talán elmúlik pár hét alatt.
Vendég

Ja,éjszakai fény.Nálunk mindig ég,nem is tudnék sötétben aludni,én üvegfestékkel befestettem az izzót,nekünk is elég erős fénye volt,így meg gyönyörű hangulatos lett.
Vendég

Don, én is még erre gondoltam. Mármint az üvegfestékre. :D
birolili

Sziasztok!

Lili
na azért már javul azéjszakai alvás,csak fél négykor kelt.Én holnap 4-kor kelek hogy 5-re beérjek dolgozni.De csak kilencig.Más olyankor ébred mi?
A hányinger meg remélem már elmúlt,lehet tényleg rosszul fekszik.Nyomja a gyomrod,nekem is volt soxor.

Ser
szeretnénk kimenni Tunéziába,nem tomösszejön e.11 éjszaka lenne,még olyan sokminden közbejöhet.Remélem összejön.

Donoé
biztosan fogsz találnimelót,ha nem is a szakmádban.Szereted azt csinálni?

Kazi
merre mentek pihizni?
Mi azért szeretnénk még menni párszor hosszú hétvégékre,Gyopárost dícsérték hogy klassz a fürdöjük.Meg Anna -völgyét látogatnánkmeg.Ez mind Endrétöl függ.És már itt van Július holnap.

Anna sót szort a szemébe,megyek.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajni, oda a jó alvás....ma is már fél12-kor fent volt. Nagyon kimerülök ha így halad...... és nála aludtam a földön fél 5-ig. Most mint a mosott rongy. 3napja nála alszom.
Remélem, h. összejön nektek Tunézia! Buvárkodjatok nagyokat! Olyan gyönyörű a Fekete-tenger állatvilága! :)
birolili

Sziasztok!

Don:
Nemhiszem,hogy elmúlik a rajtamcsüngés-amióta megszületett azóta ilyen anyás(ha valaki más vigyáz rájuk ,akkor nincs vele gond állítólag)Mira igazán toleráns Larival szemben,de néha nekem is jólesne csak vele foglalkozni.

Hajni:
Tunézia nagyon klassz!Anyumék voltak ott mikor Mirabel született!
Miért ne jönne össze?!Gyopároson és Anna-völgyén még nem jártam!Nem is nagyon hallottam róluk.Mi a látványosság ott?
Mi Kárászra megyünk a Tulipán vendégházba,amit Kattic ajánlott.Azthiszem közvetlen utánnuk megyünk!Nagyon kiváncsi vagyok!
kazi

szaisztok!
remélem sikerül felvarázsolni képet :? :oops:
http://img3.tar.hu/adrienn021/size1/30190854.jpg[/img]

[/img]http://img3.tar.hu/adrienn021/size1/30190854.jpg

Kép
adrienn021

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?