Sziasztok,
Végre van/volt időm olvasni, volt mit.
Erszényes,
Gergőből csak annyit éreztem, hogy vki elkezdte rugdosni a hasam belülről és ez az érzés egyre erősebb lett, a pocakom meg egyre nagyobb. Lassan az émelygések javulnak, már nem egész naposak, csak reggel vagy inkább délelőtt van.
Most próbáltam megnézni a képeiteket, de nem engedte megnyitni. Mit bénáztam el?
Vihar – húha.
Thymi,
Én is nagyon-nagyon gratulálok neked. Jól vagy? Ezek szerint Gyopi tényleg érzett vmit.
Tök jó, hogy minden rendben van. Képek szuperek.
Nyhk,
Kipihentebb vagy már? Örülök az alvós éjszakáitoknak.
Ser,
Azért van még egy kis idő munkáig pihizni egyet a nyáron, igaz? Elég jó a program öszzeállításotok, nem fogtok unatkozni.
Nagyon szép Hannácska, egyetértek Nanával, hogy sok pasi szíve fog még hevesen dobogni utána. Nagyon szép képeket tettél fel.
Roz,
Nem semmi árakon működnek az ovik sem, és sajna ez egyre csak több lesz.
Tetszett a gyerekek jellemzése, amit Nyhk-nek írtál. Remélem össze is jött a randitok.
Gratula a -9 kg-hoz. Új ruhatár? Mennyi van a célig?
Szóval van egy Adri nevű fodrászotok a háznál, nem kell messzire mennetek.
Niki akkor totál ellentéte Adrinak. Ilyenkor azért jó, hogy ő már ilyen nagy, nem? Ti szeretnétek még babát vmikor a jövőben? Vmi ilyen hangot hallok ki az írásaidból.
Balim,
Nekem itt az eleje nagyon döcögősnek tűnt. Most már oké, mivel voltam dokinál is a múlt héten így már nem kell olyan sokat várni a 12.heti uh-ra. Az érettségiztetés segített kicsit, hogy ne agyaljak mindig hülyeségeken. Mások is mondták, hogy mivel rosszul vagyok, valószínűleg lány. Csak tavaly szült egy ismerősöm, aki végig rosszul volt, míg az elsővel semmi baja sem volt és mindkettő kukacos. Egészséges legyen, utána mindegy. Ezt most komolyan így gondolom. Persze, ha kislány lesz tuti örülni fogok, de ha fiú annak is pont annyira örülök majd.
Marcinak gratula. Talán már úton vagytok, akkor jó pihenést. Most kissé bekavarostam ki hol nyaral.
Lili,
Csak irigykedve olvasom az álom lánykérésed. Gyönyörű emlék. Ez azt bizonyítja, hogy vannak még közel tökéletes férfiak.
Virág,
Én is remélem, hogy egyszer csak összefutunk. Ha Gergő határozzam meg az útvonalat, mindig felétek megyünk, mert menni akar csúszkálni.
Hol tanulnak a gyerkőcök úszni?
Hajny,
Gratula a lánykéréshez. Mikor lesz a nagy nap? Én is megtartottam a lánykori nevemet. Én eddig semmilyen papírt sem cseréltettem ki, pedig a férjem rendőr. De majd érdeklődöm.
Gratula a szobatisztasághoz. Nagyon ügyik vagyok. Nincs ez későn, állítólag 3 éves korra illik, mert akkor mehet oviba, ha szobatiszta. Milyen nagylány már Anna.Barackos Annát én sem ismertem fel, nagyon szép.
Gergő szerintem még nem nagyon érti ezt a babás dolgot. Néha emlegeti és rámutat a hasamra, hogy baba, de ennyi. Pedig már kezd látszódni, hogy nem háj, hanem baba. Majd később.
Angol szakos a barátnőd? Nem tán az Emőke? Róla már hallottam, ha ő az, most is óraadó.
A te továbbképzésed hogy áll?
Bepa,
Nagyon édesek a pasik. A kicsi és kész férfi már.
GRatula a vizsgákhoz.
Ügyes Bebe a bilivel. Csak összejön ez előbb-utóbb. Mostanában nálunk is sokszor a szőnyegen landol a pisi. Néha meg egész nap megtalálja a bilit.
Donoé,
Esküvőtök
Nagyon jók a képek, látszik, hogy Noémi jól érezte magát.
Köszi kérdésed, vagyok, csak ha a férjem itthon van ő ül a gép előtt. Én meg rendszerint elalszom Gergővel. Közben próbálok anyagot gyűjteni a szakdolimhoz. Ja, és az idei nyár sem lett nyugis. A férjem aug. közepéig állandóan dolgozik, és én, aki eddig nyáron mindig laziztam, belefutottam egy csomó nyári tanítványba, mind aug-szept.-ben akarnak nyelvvizsgázni. Amit azért nem bánok, mert addig még remélhetőleg nem lesz nagyon nagy a pocakom, és bírni fogom. Azért egy-két hetet ki fogok venni pihenni.
Kazi,
Jók az egész család új képei, én csak most néztem meg őket.
Pancsolós pelusos Lari édes lehetett. De jó, hogy gyorsan rájöttél, mi a baj.
Lari édes a gatyókban.
Büdös szoba – aranyos.
Lina,
Szegény Lili, és persze apa a kakis csatával. Nem tudom, az én férjem mit csinált volna.
Lili nagyon cuki a csatokkal és a copffal. Mi volt a válogatáson? Hogy vagy?
Kutya – kenel?
Nagyon sok boldog szülinapot Neked! A férjecskéd megint kitett magáért. Megint ismétlem, vannak még lovagok. Képek megint jók. Virslis Lili.
Minden rosszban van vmi jó. Neked most sportcipő.
Remélem nem megint húgyuti. Jó utat nektek!
Cukker,
Gratula az ügyes fiacskádhoz. Minden évben új tanító nénit kapnak? Melyik suliba jár? Diákolimpián országosig eljutni nem semmi.
A Rákóczit a Lestárral? Lestárból csak közép van, nem? Azt hallottam, hogy a gimiket is ööszevonták a Katona ig-ja lett az összes ig-ja, a szakik közül meg a 607-es lett a főnök. De ilyet, hogy ált. sulit középpel vonjanak még nem hallottam. mellettünk is megszünt a Homoki, bár nem is baj, és azt mondták ovi lesz helyette.
Pille,
Jók az arborétumos képek. Remélem egyszer mi is kijutunk.
Pille, 97 éves nagyinak sok boldogságot és még sok szép évet egészségben. A gyerekek edzik őt is? Tényleg nem látszik rajta, hogy olyan sok éves. Nem semmi. Csajok édesek.
Mosógépes tippet köszi, én is kipróbálom.
Nana,
Nagyon szép helyen voltatok. Ti is szépek és boldogok vagytok a képen. Jó látni benneteket. Csajozós Boti – hmmm… A további képek is mind-mind gyönyörűek.
Dora,
Katica édes a tengerperton. Cici nélküli elalvás, szupi. Jól vagytok?
GRatula a fiúcskához, már nem kell ingázni sem, jól eltelt ez az akárhány hét, ami nem is volt olyan kevés.
Tünet, alatt az émelygést érted vagy a pocakosodást? Jelentem, mindkettő megvan. Szerencsére kiló még semmi.
Falevél,
A volt angol tanárom M. Ildi, 2 kislánya van, szintén ott lakik abban az utcában, ők is a J. Antalhoz járnak, meg vannak vele elégedve. Ott van a hosszú utcán, ahol írtad, mert én nődokihoz járok oda, és mellette vana rendelője.
Kattic,
Ki tanul ezerre angolul, te vagy Nándi?
Timci,
Jó utat és tanulást! Képek szupik, nekem az édes 3asban tetszik a legjobban, olyan boldogok vagytok rajta mindannyian. Tök jó.
Szép napot!