Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Éva!

Engem nagyon-nagyon érdekel az ikertalálkozó!!!!!!!KépKép
Le tudnád írni, hol lesz pontosan, és hogy mikor kezdõdik, ha megtudod?!?!?!

Elõre is köszi!Kép

A bátyám kislányának, amikor náthás mindig fel kell szúrni a fülét, mert szinte nem hall semmit! Szegény fiúk!KépKép

Õszintén nem értem az anyósodat!! Az én anyám megõrül azért, hogy az unokáival lehessen. És ilyenkor minden kis idõt velük van.Kép
Nagyon örülök, hogy minden rendben van a kutyusokkal biztos írtó édesek lehetnek!KépKép
Most leviszem a miénket, jó az idõ!

Zsuzsi
zsuzsi

Sziasztok!

Tegnap volt egy pici idõm, feltöltöttem az albumunk.

Mi sajnos nem hiszem, hogy el tudunk menni az ikertalira.Kép

Zizi!

Nagyon klassz, hogy iker is vagy, meg ikerszülõ is leszel! Mit lehet már tudni a babákról?

A hármasikrek tényleg nem olyan gyakori dolog, én pl. élõben még nem is láttam.Kép De szerintem a kettes ikrek is éppoly érdekesek, és csodálatosak!Kép

Az én babáim is lombikok, legalábbis kettejük, mert kettõt ültettek vissza. Tényleg teljesen igazatok van, emiatt nõtt meg az ikrek száma, és én egyáltalán semmi sértõt nem találtam a szavaitokban.Kép
Szóval kettõt ültettek vissza, és a 13.héten örömmel tudtuk meg, hogy mindketten fejlõdésnek indultak, ám, egészen a 16.hétig 2 babóról volt szó! Hát képzelhetitek mennyire örültünk a háromnak!KépKép Bár borzasztóan aggódtam, hogy nem lesz-e semmi bajuk( koraszülés, stb.), hogy ilyen tolongás volt a hasamban. Aztán persze jött az árnyoldala, hogy mindenbõl 3 kell, ez kész anyagi csõd volt, de ezzel Ti is biztosan így voltatok!
Aztán 25 hetesen már befeküdtem a kórházba, hogy minden rendben legyen. Sokat unatkoztam, pontosan 6 hetet, amíg meg nem születtek. Megrepedt Antónia és Réka burka( merthogy közös volt), és megcsászároztak, mert össze-vissza feküdtek. Szerencsére teljesen egészségesek voltak!Kép

Cili
Szilvásy Cili (cilii)

Zsuzsi

Még az idõpontot nem tudom, de majd megírom. Budakalász lenfonó állomásnál kell leszállni a hévrõl és onnan két percre van a Faluház egy nagyonszép épület és ott lesz.

Az egyik kutyust megtartjuk, mert õt én mentettem meg, lélegeztettem stb. és most a fiú kutyus gazdija mindenáron õt akarja. Pedig az elején megegyeztünk, hogy semmit nem kérnek a pároztatásért. Nem fogom odaadni neki, nem érdekel.
Mi is nagyon örülünk a jó idõnek, tegnap négy órát voltunk kint a gyerekekkel és a kutyákkal.

A fiúk ma fél hatkor keltek, egy kicsit korán.

Cili

Én is gratulálok a babáidhoz. Néha én is emlegetem a férjemnek , hogy milyen jó lett volna, ha hárman lettek volna, de így is hárman vannak, mert van még egy hároméves kislányunk is. Én már láttam többször is hármasikreket, a múltkor a Corában, hát nagyon édesek voltak. Ti merre laktok és mekkorálk a babáid?

Éva
p.éva

Cili

Közben elolvastam, hogy 10hónaposak a babáid. Édesek lehetnek. Mi egy kicsit idõsebbek vagyunk mi 2002 januárban születtünk.

Éva
p.éva

Sziasztok!

Éva!

Köszi, hogy megírtad!Kép Közben szembejutott, hogy színházjegyünk van aznapra.KépKép Ha majd le tudod írni az idõpontot, remélem nem fedi egymást a kettõ. Egyébként nem vagyunk egy kicsit öregek hozzá?Kép Nem kisbabáknak szervezik?

Ne is add neki oda!!! Ha egyszer így egyeztetek meg, akkor tartsa magát hozzá!! Fõleg azt a kutyust ne add senkinek, amelyiket Te mentetted meg!Kép
Gondolom nagyon rossz mindig, ha egyet elvisznek.Kép De biztosan jó helyre kerülnek!Kép

Cili!

Hármasokat sokat látni az ikertalálkozón pl. Ercsiben legalább hetet láttam. Az egyik trió nagyon érdekes volt( õket még a villamoson láttam), mert mindhárman borzasztóan egyformák voltak!! Fúú, elég durva volt! Persze a talin is voltak olyanok, hogy mindhárman egypetéjûek( vagy legalább is annak néztek ki), de ez a három villamosos kislány kisérteties volt!Kép

Zsuzsi
zsuzsi

Sziasztok!

Éva!

Szigetszentmiklóson lakunk, és ez nagyon közel van Bp.-hez!
Nem sokkal idõsebbek a fiúk az én srácaimhoz képest! Már megnéztem õket az albumban! Nagyon egyformák ( nektek biztosan nem)Kép
Jó nehéz lehet a dolgotok! Én nem tudom mit csinálnék egy 4. gyerekkel, mégha idõsebb is lenne! Én úgy vagyok vele, ha már ikrek, akkor már "mindegy", hogy három, nem sokkal nagyobb nyûg, legalábbis szerintem.
De nem nyûg, mert persze imádom õket, csak néha, amikor "rámolnak".

Zsuzsi!

Biztos nagyon érdekes lehetett annyi 3-as egy helyen, nameg persze a kettesek is!Kép Én örülök annak, hogy nem mind egyformák, mert így van egy kisfiúnk is!Kép

Cili
Szilvásy Cili (cilii)

Sziasztok!

Fogzásról szeretnék tapasztalatokat, hogy mi a normális. A másik meg, hogy Ti mit csináltok olyankor velük?

Nekem már elegem van, bár szerencsére ált. egyszerre van náluk. Most 4-5 foguk van.

Cili
Szilvásy Cili (cilii)

Ja, és csináltam még egy albumot, ha van kedvetek nézzétek meg!KépKép

Cili
Szilvásy Cili (cilii)

Sziasztok!

Cili!

Gratula a sok szép csöppséghez, mi itt mind elbújhatunk melletted, mert az az igazi, amikor háromfelé kell szakadni!

Vikics!

A héten kaptam meg a számlakivonatomat, és azon már rajta volt a két hónapra visszamenõleg a Gyes.

Gabi
efgabi

Cili

A fiúknak 6-7foguk van és már kb. 3-4hónapja nem jött nekik új. Tegnap reggelre mindakettõ belázasodott, de semmi bajuk azóta és elõtte való nap voltunk az orvosnál és a fülük is már meggyógyult, valószínû, hogy a foguk miatt lettek lázasak, mert Ádámnak mintha ki akarna bújni 8. foga. Zolikának nem látok semmit, de állandóan a szájába nyúlkál és üvölt és enni is alig akar, eszik egy falatot, aztán sír. Hát nem lehet semmi egyszerre három fogat várni!

MOst megyek valamit fõzni, mert éhen marad a család.

Éva
p.éva

Sziasztok!

Éva!

Köszi, hogy írtál. Akkor szerintem normális fogmennyisége van a babáimnak, mert õk néhány hóval kisebbekKép
Egy kicsit tényleg fárasztó olyankor(is) 3-felé szakadni.Kép De így jobb, ha egy este, mintha egy héten át mindig valamelyik.

Gabi!

Köszi, de azért Ti sem szerénykedhettek, Nektek is szépek a babáitok!KépKép Hát igen! Néha inkább kéne csak kétfelé szakadnom! De gondolom kettõvel sem sokkal könnyebb.

Na, majd ég írok!

Cili
Szilvásy Cili (cilii)

Sziasztok!

Vikics!

Mi van Veletek??

Éva!

Meggyógyultatok?

Cili!

Megnéztem én is, és nagyon klasszak a srácok!KépKép Gondolom, boldogok vagytok velük!KépBár, szerintem könnyû sem lehet!
A bátyám most akar Szigetszentmiklósra költözni, egy új lakóparkba. Ti merre laktok ott?

Zsuzsi
zsuzsi

Zsuzsi

MÁra már jól vannak a fiúk, ma el akartunk menni valahova sétálni, de nem is olyan jó az idõ, mint amit jósoltak.

Éva
p.éva

Sziasztok!

Na itt vagyok, csak péntek reggel elmentünk a barátnõmhöz Piliscsabára nyaralni Kép, mert a páromnak munkahelyi kirándulása volt. Kép
De mi nagyon jól éreztük magunkat. A barátnõmnek van két kutyája és elõször a Nándus nagyon félt tõlük. Egyfolytában csak sírt ha arra ment az egyik és mondogatta "nem bánt". Annyira édes volt. Másnap meg már annyira dögönyözte õket, hogy a kutyák alíg bírtak menekülni elõle. Aztán megint voltunk usziba és most már úgy kellett kirángatnom õket a medencébõl.
Nekem meg felért egy szanatóriummal, mert fejedelmi kiszolgálásban részesültünk és reggelente ennyit aludtam ameddíg kedvem tartotta, mert a barátnõm volt a nurs is. Kép
Csütörtökön meg kaptam egy egész napos melót. Nap végére már majd kifolyt a szemem itt a gép elõtt. Sietnem kellett vele, mert csüt. este meg nõi traccsra mentünk a barátnõimmel egy japán étterembe.
Szóval zajlott az élet. Most, hogy itt a jó idõ még a párom adjusztálásával is foglalkoznom kell, mers sosem lesz kész a motorom. Én meg már rosszul vagyok, hogy az összes barátnõmnek haptákban áll a gépe , már akinek van.

Éva!
A találkozó minket is érdekelne. Azon a hétvégén nem tudok semmi programról, bár valószínûleg a szülinapom lesz megünnepelve, mert elvileg 19-én van, de elmegyünk az unokatesómhoz húsvétozni akkor.
Örülök, hogy jobban vagytok. Most már abbamaradhatna ez a pechszéria igazán! Az anyós meg csak takarítson ha ahoz van kedve, de Téged az ne izgasson amit kiad feladatnak mégha jól vagy se.
Szólok majd a taliról másnak is. Itt lakik mellettünk is olyan idõs ikerpár mint az enyéim, és az egyik szintén Levi a másik Ákos. De szerintem nemsokára Õ is feljön ide és ír, ha lesz netjük. Kép

Zsuzsi!

Itt vagyyunk már! Szerintem egy iker találkozó nem korhoz kötött.

Gabi!

Kösz az infót! Én is megkaptam már, de azt hittem, hogy megírtam. Mostanában annyi dolgom volt, lehet, hogy kiesett.
Már várom a következõ havit. Kép

Cili!
Most néztem meg az irományaimat és az utolsóban az szerepelt, hogy majdnem 10 hónaposan 7 foguk volt. 4 fent és 3 lent. Ennyi. Sajna többre nem emlékszem, mert mi szinte sosem szenvedtünk meg egyért sem szeremcsére. Kép
Volt itthon gyógyszertári ecsetelõ, de max. 2x használtam és akkor sem volt nagy baj. Néha most is megkérdezik, hogy hány foguk van, de csak azt tudom mondani, hogy sok. Gõzöm nincs róla. A doktornõ megnézi mindíg aztán mondja, hogy jó. Kép Kép

Megyek megnézem a képeket...

Vikics

KépKép
vikics

Cili!

Csak nem mikrobuszotok van?? Durva, hogy így fér be pont passzentosan a három gyerek.
Tündériek a gyerkõcök, megint csak azt kell mondanom. A legjobb helyre kerültek. Az étvégyuk sem lehet középszerû. Kép
Még az a három gyerek egyszerre kép is komoly. Arról egy gusztusos kis karácsonyfa jelenet jut eszembe. Kép
Azért egy kis bíztatást is írok. Az én fiaim most 26 hónaposak és már eljátszanak egymással órákat! Szóval lesz idõ amikor egy kicsit fellélegezhetsz, csak általában az már azért nem sok, mert az ember lánya visszamegy dolgozni. Kép

Vikics

KépKép
vikics

Sziasztok!

Én soha nem tudok hétvégén a gép közelébe kerülni, mert vagy nem érek rá, vagy más bitorolja... Kép

Cili!
Hol vannak a képek? Még nem tudtam megnézni Kép
Az én gyerekeimnek elég késõn jött a foguk, 7 hónapos koruk körül az elsõ kettõ, (Zsófinak még csak ennyi van), Andrisnak 11 hónaposan jött ki felsõ két metszõje. A többi nincs felírva, és már nem emlékszem...

na, Zsófi máris felébredt.. ha tudok, még este majd írok

Zizi
debyand

Sziasztok!

Éva!

Az jó, hogy meggyógyultak a fiúk, és te is. Gondolom így sokkal könnyebb!KépKép Kutyusok jól vannak. Gondolom, írtó édik lehetnekKép

Vikics!

Most, hogy jó az idõ, a bátyám is folyton motorozik a barátnõjével. Szerencsére talált egy vagány lányt, akik veletart.KépKép
Kipihentétek magatokat??
Tök jó lehet sokáig aludni, nekeünk sajna ritkán lehet, mert hétvégén mindig meccsünk van, korán reggel.

Ma fogászaton voltunk az osztállyal. Hát, amikor bementünk névsorban, rögtön jött az elsõ kérdés, gondolom sejtitek mi. Na, de mindegy!
Szóval már fél 10-kor végeztünk, és nem mentünk már vissza a suliba, hanem ellógtuk a maradék 4 órát. Mentünk a HÉV-hez, és megállt melletünk egy kocsi! Aztán kivigyorgott belõle egy pasi, az ofõ helyettesünk, aki a némettanárunk is!Kép Hát ez nem igaz!!-gondoltuk. Persze mondogattuk, hogy most megyünk a suliba, de nem vett be semmit. A rossz az volt benne, hogy azt mondta, elõször csak két egyforma embert vett észre, azt , hogy ikrek vagyunk, és, csak utána, hogy azok mi vagyunk.
Ez azért rossz, mert, ha pl. nem egyforma ruha lett volna rajtunk, akkor le se bukunkKép, hanem elhajtott volna melletünk. Ennyire feltûnõek lennénk? Nem hiszem..
Azt mondta, holnap számolunk.Kép Lehet, hogy holnap inkább nem megyek sulibaKép!

Na, megyek kutyát sétáltatni!

Zsuzsi
zsuzsi

Sziasztok!

Zsuzsi!

Köszi, tényleg nagyon klasszakKép, nekem is tetszenekKép
Mi ott lakunk majdnem, ahol lejövünk az autópályáról az Auchan-tól 1 percre. Ott van nem messze építkezés, lehet, hogy arra gondoltál!
Sajnálom, hogy lebuktatok!Kép És, hogy ilyen szerencsétlenül!Kép De azért szerintem menjél be holnap!

Vikics!

Jó, hogy néha ki tudod magad pihenni! Én is szeretném néha, de... szinte lehetetlenKép
Mi is gondoltunk rá, hogy elmegyünk valahová majd egy kicsit nyaralni, és nyárra már a babók is 1 évesek lesznekKép
Csak sokan azt mondják, hogy 3 kisbabával ne, dehát most mit csináljak!( hogy 3-an lettek).
Igen, mikrobuszunk van Mazda, és pont beférnekKép.
Köszi a nyugtatást, már nagyon várom azt az idõszakot!Kép Bár már én is megfigyeltem, hogy jól lekötik egymást, csak sajnos fordítva is igaz, hogy a rombolásban is partnereik egymásnakKép. Van úgy, hogy külön járókába kerülnek, akkor addig harcolnak, míg össze nem kerülnek, és szerencsére jól elvannak együtt.Kép

Mindenkinek köszi az infókat a fogakról. Megnyugtattatok, hogy ebben sincs lemaradásunk, hogy minden gyerkõcnél eltérõ. Nekünk, most 5 van, Rolandnak jött ki tegnap elõtt az 5.-ik, a lányoknak, meg egy hete. De folyton aktuális, mert állandóan az öklüket rágják, és sokat sírnak, szerintem napokon belül kijön nekik még egy. Csak annyira kiborítanak vele, persze nagyon sajnálom õket, csak minden ilyen este álmatlan nekünk isKép Néha az ínyüket masszírozom.

zIZI!

Hármas ikreink 1, és 2 néven van, a babaszobánKép

Cili
Szilvásy Cili (cilii)

Sziasztok!
Zsuzsi!

Hát elég gáz a lebukásotok, de szerintem ezt egy tanár nem úgy éli meg mint Ti. Szépen hazamegy a családjához és lehet, hogy holnapra el is felejti. Õ is ember. Csak hát a diákoknak minden tanár mumus. Kép Szerintem azt kellett volna mondani, hogy az a barbár fogorvos szétbarmolta a szátokat és már talán be is lázasodtatok vagy annyira fáj, hogy inkább hazamentek. Bár egy dörzsölt tanárnak bármi is fölösleges.

Cili!

Azért elég durva, hogy akinek három gyereke van annak muszáj lenne mikrobuszt venni, hogy a törvénynek eleget tudjanak tenni nem?
Nekünk is volt régebben egy mikrobuszunk amikor a fiúk még csak tervben sem voltak és nagyon imádtam. Biztos nem adtuk volna el ha tudjuk elõre mi fog történni.
Három kisbabával valóvab nem lehet egy világraszóló nyaralást csapni, de egy balatoni hetet mindenképp ki lehet talán bírni. Messzebb nem igen mennék. Mi így sem visszük a fiúkat megunkal soha külföldre, mert általában motorral megyünk. Max. lemegyünk 1-2 hétre a balcsira. Akkor odacsõdítünk egy csomó barátot, barátnõt estleg anyukámékat és akkor mi is tudunk pihenni, de a gyerekek is nyaralnak és velünk is vannak. Anyósomék meg elviszik õket Zsámbékra ha mi nélülük megyünk, vagy anyukámék balatonra. Szóval mindenki nyarak csak hol együtt hol külön.

A fogak még! Az egyik barátnõmnek most 7 hónapos a kislánya és egy foga sincs. Mondjuk csak anyatejen él, valószínûleg azért. Némi almát eszik még, de nem jellemzõ. Rájött, hogy ha rendes kaját kap csökken a cici mennyiség és nem akar szilárdat enni ezért. Kép A kis cseles. Kép
Szóval ne aggódj! A fogzás is mint minden más teljesen egyéni dolog.

Vikics

KépKép
vikics

Cili

Mi tavaly Hévíz-alsópáhokon voltunk nyaralni a Kolping hotelben három picivel. Nagyon jól sikerült az utazás, még bölcsi is van és minden bababarát. A szobák, az étterem az uszoda stb. Csak már hónapokkal elõtte le kell foglalni a szállást, mert olyan sokan járnak oda. Mi idén is Hévízre készülünk csak most Kehidakustányba ahol az élményfürdõ van.

Vikics
Jó neked, hogy kikapcsolódtál, én még a boltba sem tudok egyedül elmenni. De nem sajnálom tõled, jó példa vagy a férjemnek egybõl mondtam is, hogy látod, te mennyi helyre eljársz. Majd megírom, mikor lesz a találkozó, de délután az tuti.

Zsuzsi

Szerintem csak poénból mondta a tanár, hogy majd számoltok, lehet hogy egy szót se szól majd róla.

Éva
p.éva

Sziasztok!0

Ma jól megszívtuk!KépKép Elmentünk edzésre, és kiderült, hogy mától más az edzésrend!! Kedd, csüt., péntek! Hétfõ, szerda, csüt. helyett! Mi meg odamentünk, és nem volt ott senki! Ráadásul 4(!)-tõl, 6 helyett! Ez azért sz.r, mert 3-kor van vége a sulinknak, és egy óra alatt repüljünk Békásról Angyalföldre, úgy, hogy még haza is megyünk a kutyát megsétáltatni? Pedig azt muszáj. Még, ha apánktól mennénk( Óbuda) se érnénk oda, úgy, hogy 4-re már kint kell lennünk a pályán, átöltözve! Nem tudom, de ezek nem nézik, hogy nekünk iskolába kell járnunk?

Na, mindegy, befejezem a panaszáradatot!Kép

Ja, egyébként ma is láttam két kis ikerpárt! Édik voltakKép

Egyébként szerintem is elfelejtette a tanár, de holnap 3 óránk van vele, és ha ránk néz, biztosan eszébe jut.Kép
De majd beadjuk neki a barbár fogorvosos sztorit! Kíváncsi leszek...

Zsuzsi
zsuzsi

LÁnyok!

HOl vagytok? Nagyon eltünt mindenki!! Amit nem csodálok, nekem is kevés idõ jut a netre - sajnos - , dehát ez a sorsa az ikres és nemikres anyukáknak.

Cili

Megint megnéztelek benneteket, tök jók a képek!!! Olyan,mintha káprázna a szemünk.

Éva
p.éva

Én itt vagyok!!

A fiúk alszanak mint a bunda, én meg itt gubbasztok a gép elõtt. Holnap úgy néz ki szabad napom lesz, úgyhogy jól kihasználom egy kis ablak pucolásra. Kép Sajna kritikán alúli ahogy kinéznek. Kép
Szerencsére úgy néz ki, hogy megbeszélem a céggel akinek dolgoztam, hogy negyedévente csinálom a munkát és így nem lesz akkora teher az év végén, illetve a pénz is némileg folyamatosan csordogál majd. Kép
A héten még én is rakok fel képeket, ha visszakapom a gépemet, mert a hétvégén sokat csináltam. Remélem jók is lesznek.
Rakott még fel valaki újakat?

Vikics

KépKép
vikics

Azért raktam fel pár új képet! Kép

KépKép
vikics

Sziasztok?
Hol van ez a babaszoba, ahol a képeket meg lehet nézni?
Zsuzsi, nekünk még nincsenek fent képeink, remélem egyszer hozzájutok.
Cili, hát ez nem semmi egypetéjû - kétpetéjû hármasikrek, gratulálok! És hogy szervezed a mindennapokat? Annyiszor gondoltam arra nehéz helyzetekben, hogy vajon mit csinálnak a hármasikresek... Hiszen az embernek két keze van. Írod, hogy most egyedül vagy velük. Korábban volt segítséged?
dkriszti

Sziasztok!!!

Megnéztem a képeket!!

Vikics!

Annyira édesek, hogy így szeretik egymástKépKép Gondolom persze van, amikor nem annyira..Meg amikor a ládán ülnek, az nagyon (is) édes!!KépKép

Kriszti!

Feltétlenül írd meg, ha sikerült felraknod képet!Kép

Megprobálom ide írni:

[url=http://www.babaszoba.hu/services/albums?list=" TARGET="_top]http://www.babaszoba.hu/services/albums?list=[/url]

Asszem itt vannak, és akkor tudsz képeket nézegetniKép

Cili!

Én is megnéztem õket mégegyszer!Kép Nagyon klasszak, nekem az tetszik, amelyiken a 3 babát egyszerre fogod a kezedben! Az jól jellemzi milyen nehézségei lehetnek egy hármas (kettes is) ikres anyukának, még a babáit sem tudja egyszerre altatni pl.

Na, megyek edzeni!Kép

Zsuzsi
zsuzsi

Ahogy nézem, sikerült a cím!Kép
zsuzsi

Sziasztok!!

Köszönöm a sok dícsérõ szót!!KépKép Aranyosak vagytokKép

Köszi, Vikics, mostmár nem aggódom a fogak miatt!Kép Most mindháromnak 5 fogacsája van. Egyébként voltunk méreckedniKép

Roland: 7,3 kg és 74 cm

Antónia: 8,5 kg és 76 cm

Réka: 8,3 kg és 76 cm

Szerintem ezek nem semmi adatok!Kép Úgy örülök nekik!

Köszi a tippeket a nyaralásokról, majd Apuci eldönti, hova menjünk. Nézegettem itt is a fõoldalon alulKép

Kriszti!

Elég strapásak a mindennapokKép Csak hétvégén vannak a nagyik, különben 5-ig egyedül vagyokKép De aztán befogom rendesen a párom, ne maradjon ki a "jóból". Már hozzászoktam, csak kérdés, hogy meddig fogom bírni! Én is sokszor gondolok a négyesekre, szegény anyukájuk!

Cili
Szilvásy Cili (cilii)

Sziasztok!

Cili!
Végre megnéztem a képeket nagyon aranyosak! Nem lehet könnyû mindenbõl hármat megvenni... Nekem Zsófinak nem is kellett ruhát vennem, amíg ilyen kicsi, mindenbõl Andrisét hordja, nem használódtak el egy gyerek után.
Nehéz lehet egyedül egész nap, de szerintem nagyon sokan így vannak vele Kép Valakinek dolgoznia is kell a családból...
Szép súlyuk lett, fõleg a születési súlyhoz képest, de látszik is a képeken, hogy jó húsban vannak! Gondolom már esznek mindent nem? Tudtad õket szoptatni?

Zsuzsi!
Mi lett a "lebukásból"? Lett valami negatív következmény? Nem szép, hogy nem szóltak az edzés idõpontjának megváltozásáról... Egyébként milyen sportról van szó? Biztos tudnom kéne, de valahogy kimaradt, bocsi...

Vikics!
A motorozásért nagyon irigyellek! Ez nekünk kimaradt az életünkbõl, mi evezni szoktunk nyaranta, de oda könnyebb elvinni a gyerekeket is, Andris két évesen már vittük magunkkal, nagyon élvezte! Én hülyére izgultam magam, hogy mi lesz, õ meg a legnagyobb hullámverésben békésen aludt a kenuban Kép Szóval a gyerekek jól bírják a gyûrõdést. Idén is akartunk menni, de most a terhesség miatt kimarad, és gondolom azért négy gyerekkel már nem lesz olyan egyszerû, talán majd ha egy kicsit nagyobbak lesznek. Addig meg itt a kert, meg a Dunához szoktunk kimenni "pancsolni".
Mit dolgozol? Jó, hogy otthon is lehet csinálni.

Éva!
Örülök, hogy jobban vagytok, nehéz lehet, ha egyszerre mindenki beteg.
Vagyunk, csak kevés az idõ. Valami házimunkát is meg kell csinálni néha, ha nem is állandóan, meg most már levegõzni is többet lehet, úgyhogy kevesebb idõ marad a netre Kép

Zizi
debyand

Sziasztok!

Zizi!

Csak annyi következménye lett, hogy felhívta az ofõt, aki beírta a lógást, és igazolnunk kell!Kép Majd megprobálok valamit hamisítani. A vasasba járunk focizni mindkettenKépKép
Soszor már egy kicsit elegem van belõle, fõleg, amikor 20 pályakört futunk folyamatosan, az kegyetlen, sokan nem szokták bírniKép Utána úgy érzem, hogy atomjaimra hullok szét, mert mindenem fájKép

Képzeljétek el, hogy az egyik ismerõsünk az ELTE pszichológiai szakára jár, és most szakdolgozatot kell írniuk az ikrekbõl, majd hoz egy lapot, amit ki kell töltenünk, kíváncsi vagyok!!
Cili!

Tényleg jó nagyok lettek a babák, a kezdetekhez képest!KépKép

Zsuzsi
zsuzsi

Sziasztok!

Zizi!

Tényleg elég strapás mindenbõl 3-at venni, és nem volt kirõl örökölni. De szerintem a ketteseknek is nehéz! De szerencsére még nem volt probléma!Kép
Hát, igen, nem is mondogatom a páromnak, mert tudom, hogy õ is elfárad, de azért sokat segít!Kép
Annyira örülök, hogy már semmi sincs a kezdeti hátrányukból! Már sokmindent esznek, de a bébi ételeket szeretik nagyon, furcsa módon!
Hat hónapot szopiztakKép

Ma voltunk sétálni 2 órát, hát mondanom sem kell, hogy 2 percenként megállítottak! Szerintem ezzel Ti is hasonlóan vagytok!

Zsuzsi!

Jó, hogy nem lett komoly következménye!Kép Egyébként a húgom majdnem annyi idõs, mint Ti, szóval én is tudom az ilyen dolgokat!KépKép( 14 éves)
Az jó, hogy sportoltok, én is szeretnék néha, csak nincs rá idõ! Majd, ha nagyobbak lesznek!Kép
Milyen a foci??

Cili
Szilvásy Cili (cilii)

Sziasztok!

Hozzánk is betört az influenza, vagyis az influenzaszerû megbetegedés.Kép Gergö kezdte szombaton, kedd reggel a párom lett lázas, estére meg én. Az ikrek még nem lázasodtak be, de nagyon nyügösek, köhögnek, és folyton rajtam lógnának. Gergönek meg állandóan mesélnem kellene. Nálam az ilyen betegségek a hangszálamra húzódnak, alig tudok beszélni, azt is csak repedt fazék hangon. Így aztán elég fárasztó mesét olvasni. Társasjátékozni meg a kicsiktöl nem lehet, mert folyton megeszik a bábukat, meg elveszik a dobókockát. Viszont nagy a mzgásigényük, mármint Bencének és Marcinak, így aztán le kell vinnem öket sétálni, ami szintén borzasztó nehezemre esik. Segítséget meg nem akarok kérni, mert akárki jönne, biztosan megfertöznénk. Bár a párom is itthon van, de tudjátok milyen, ha egy férfi beteg?!Kép
Szóval emiatt nem is nagyon kapcsolom be a gépet, ha lehet, én is pihenek. Kivéve most. De már megyek is aludni!

Gabi
efgabi

Sziasztok!

Gabi!!

Jóbbulást kívánok Nektek, gyógyuljatok meg!!KépKép
Ahogy olvasom,jó nehéz lehet, ha mindannyian betegek vagytokKépKép

Nem tudom, hogy kinél még, de itt elromlott az idõ!!!!!KépKépKép

Éva!

Kutyusok jól vannak?

Majd még írok, csak most a kutyát vinnünk kell le!

Zsuzsi
zsuzsi

Zsuzsi

Az elõbb írtam egy hosszú levelet, de elszállt. Nincs kedvem megint elkezdeni. MIndenkinek írtam benne, Cilinek, Zizinek, Gabinak, neked stb. de nincs erõm újra megírni.

A lényeget leírom. Tegnap vettünk a gyerekeknek egy kerti játékot, fából van, van rajta egy nagy csúszda, két hinta, egy kötéllétra egy gyûrû és egy mászóka. Használt, de olyan, mintha új lenne. A boltban 250ezer volt és én 28ezerért találtam a neten. Holnap hozzuk el, már nagyon várjuk. MOst megyek altatni a Lorát. Majd még írok.

Éva
p.éva

Na ez gyorsan ment, már el is aludt. Remélem, kipiheni magát, mert mostanában nagyon hisztis. MÁr kéthette nem volt oviban, mindig beteg, vagy oltást kap.

A kutyusok jól vannak, már futnak és ugatnak. Tegnap már adtam nekik konzervet is , nagyon cukik. Hétvégén jönnek kettõt is kiválasztani.

Megyek, rendet rakok a konyhában és a mosógép is lejárt.Sosincs idõ a netre, pedig jól elvagyok itt a gép mellett.

Éva
p.éva

Sziasztok!

Éva!

Velem is néha elõfordul, hogy elszáll!KépKép Meértem, hogy nincs energiád újból leírni!

Az a kis játék tök jó lehet!!!! Kertetek van?? Ja, persze, biztos van, a kutyusok miatt!Kép Szerintem nagyon élvezni fogják, bár úgy néz ki, visszajön a rossz idõ!!KépKép

Szegény Lora! Gyógyuljon meg, jobbulást neki!!Kép

Olyan édik lehetnek a kutyusok!!Kép Apám munkahelyére most hoztak egy új, pici, 3 hónapos német juhászt! Az elõzõ meghalt, és helyette! Még nem láttam, de majd elmegyünk megnézni! Úgy szeretem a kutyákatKép

Zsuzsi
zsuzsi

Sziasztok!

Gabi!

Gyógyuljatok meg! Szerencsére minket még elkerül a vírus! Nem is tudom, mi lesz, ha mindhárom pici egyszerre elkap valamit! Gondolom az mint nálatok, meg Éváéknál!

Vikics!

Ti jól vagytok???

Ma vagyunk 10 hónaposak, el is akartunk menni sétálni, de így? Esik!!

Éva!

Nagyon klassz lehet az a kis kerti játszó!Kép
Nekünk is van kertünk, de még nincs benne semmi! Majd, ha nagyobbak lesznek csinálunk homokozót, vagy valamit! Szerintem a gyerekek nagyon fognak örülni a játéknak, fõleg az is jó, hogy fából van!!Kép

Néztünk nyaralást, és találtunk egy kis házat kerttel Balatonakarattyán! Majd még megérdeklõdöm.Kép

Cili
Szilvásy Cili (cilii)

Sziasztok!

Éva!
Nagyon jó vásárt csináltál! Balcsin van anyukámék telke és oda akar csinálni a párom egy ilyesmit vasból, de ennyiért még annak sem érné meg nekiállni. Meg a fa szebb is.
Szegény kis Lora! Jobbulást neki!!

Én ma ablakokat pucoltam. Jól elhatároztam tegnap, erre reggel annyira hideg volt, hogy inkább neki kezdtem port törölni, aztán jobb idõ lett és visszaálltam az eredeti tervre. Csak a konyhai maradt ki, mert azt kilátástalan megközelíteni. Azzal pucoltatnám aki kitalálta oda. Bukóablak és csak szembõl lehet pucolni a hosszabbik oldalánál. Nincs akkora kezû ember aki meg tudná csinálni.Kép

Gabi!

Jobbulást nektek! Pihenj csak nyugodtan, nem felejtünk el!
Gergõt nem tudod rávenni a mesekazetta hallgatásra? Talán az téged is kímélne némiképpen.

Cili!
Mi jól vagyunk!! Már az a kis múló orrfolyás is megadta magát. Kép Tömjük a polyvitaplexet tonnaszámra és azóta szerencsére nem fog ki rajtunk semmi. Kép Azért vettem egy béres cseppet is csak mindíg elfelejtem belerejteni a kakaójukba.

Zsuzsi!
Hát elég furu volt az a tanár! De gondolom nem lesz nehéz orvosolni a problémát.

Vikics

KépKép
vikics

Vikics

Ma megérkezett a "játszótér"! Nagyon örültek neki a gyerekek. Csak a Lora nagyon irigy, ugyanis az udvar közös a többi családdal és az egyik kislány csúszdázni akart és a Lora üvöltött, hogy ez az õ játéka és senki nem ülhet rá.
Én is adom a Béres cseppet a fiúknak már régóta, de õk így is sokat betegek.
Jó takarítást!

Cili

Hát igen, még ráértek a játékokkal, igaz a kislányom már hathónaposan mászott a homokozóban és imádta.
Az a lényeg, hogy az udvar megvan, aztán majd lassan megtöltitek játékokkal.

Gabi

Jobbulást a családnak.

Zsuzsi

Én is imádom a kutyákat, csak mióta gyerekek is vannak sokkal kevesebbet tudok velük foglalkozni.

Éva
p.éva

Cili!

Gratulálok a 3 babához. Néztem a képeket, nagyon édesek. Te valóban mindannyiunkat "übereled" a 3 kismanóval. Nem lehet könnyû egyedül, olvasgatom, hogy hogyan boldogulsz. Írjál még, hogyan telnek a napjaitok, evés-ivás, pisi-kaki, mosás, fõzés, takarítás stb.
Nekem az ikreim 28 hónaposak, a picike 4 hónapos, de kezdek szétcsúszni. Korábban már írtam magunkról.

Azért bekukkantok mindig, olvasgatni benneteket.
Sziasztok
ikeranya

Vikics

HOzzák a babakocsit kintrõl? Mert találtam egy hírdetést , olyan kocsit árul valaki, mint a tiétek volt. Hauck twin, itt a száma, nézd meg, hátha a tiéteket árulják.
20/356-0769

Éva
p.éva

Zsuzsi, köszönöm az útmutatást! Én a Babaneten belül keresgéltem. Kíváncsi vagyok én is, milyen tesztet töltetek majd ki!
Zizi, persze, sokan vagyunk itthon egyedül, csak azt hallottam, hármas ikrek mellé van, ahol ad az önkormányzat segítséget. Azt mi ugye tudjuk, hogy két babát gondozni egész más, mint egyet, háromra ez gondolom hatványozottan érvényes.
Éva, mázlitok volt azzal a kerti játékkal!
Nálunk is elkaptak a lányok valami vírust, hányás, hasmenés, jó lenne, ha már kihevernék.
Ja, a múltkor írtam a külön sétáról, nos ehhez egy utóirat: Petra viselkedésén úgy látom, õ nagyon is értékelte azt a másfél órát, amit kettesben töltöttünk. Úgyhogy lehet, hogy mégis erõt veszek magamon máskor is.
Amúgy Dalma sajnos törekszik egy kissé arra, hogy kisajátítson. Ha hármasban vagyunk, nincs gond, de ha jelen van még egy személy, apjuk, nagymama, akárki, Dalma a kis vadmacska addig üvölt, míg eléri, hogy õ legyen nálam, Petra meg a másiknál. Este, ha négyesben ülünk a nappaliban és Petra az ölembe ül, rögtön jön õ is, Petrus meg nem kezd harcba, osztozni sem akar, inkább elmegy és ez engem annyira bánt. Nálatok volt ilyesmi? Hogy kezeltétek? Ha megpróbálok erélyes lenni, akkor Dalma még kétségbeesettebben kapaszkodik belém.
dkriszti

Sziasztok!

Itt van a teszt, amit 9-19 éves ikreknek kell kitölteni. Elég furcsa, sok kérdésrõl nem értem, hogy függ össze az ikerséggel.
A tezst lényege, hogy nem szabad összedolgoznunk.

Az elsõ része tök általános dolgokról kérdez, hogy hány petéjûek, hány évesek vagyunk, hogy együtt vagy külön neveltek-e. Mondjuk elég ritka, hogy valakiket külön neveljenek! Aztán kitér az egyforma öltözékre is, hogy mi hogyan öltözünk.
Aztán innen változik, tök nem ide kapcsolodó kérdéseket tesz fel, hogy milyen gyakran vagy szomorú, boldog, csalódott, elégedetlen, elégedett, jókedû.
Szerintem ezt összehasonlítás miatt kérdezik, hogy ha az egyik iker sokszor boldog, akkoe a másik is boldog-e. Szerintem itt kétféle megoldás lehet, és ez az ikrek kapcsolatától, és a pár-hatástól függ, ha rossz az ikrek kapcsolata, mert pl. sokszor veszekednek, vagy az egyik elnyomja a másikat, akkor valószínûleg ellentétes érzései lesznek a két ikernek.

Aztán a második rész, szerintem arra irányul, hogy az ikreket összehasonlítsa a kortársaikkal. Ilyeneket kérdez, hogy a boldogabbnak érzed-e magadat, a veled egyidõseknél, meghogy mennyire tudod magadból a legjobbat kihozni, hogy egyáltalán boldog vagy-e.

A harmadik részében az életedrõl faggat, hogy mennyire érzed tökéletesnek, elégedett vagy-e, hogy elérted-e eddig, amit fontosnak tartottál, ha újra kezdhetnéd az életed, megváltoztatnál-e valamit.

Szóval elég furcsa kérdések voltak, amirõl nem igazán tudom, hogy jönnek ide. De akiknek kell, biztosan le tudják vonni a szükséges tapasztalatokat belõle, és értik, hogy mit, miért kérdeztek, hogy melyik kérdés mire akar rávilágítani.

Vikics!

Már én is meg akartam kérdezni, hogy lesz-e babakocsitok! Hozzák??

Kriszti!

Jobbulást Nektek is!Kép
Egyébként szerintem teljesen természetes, ahogy Dalma viselkedik, persze gondolom fárasztó! Az ikreknél van, hogy az egyik dominánsabb, és egy kicsit "elnyomja" a testvérét, és magának akarja az anyukáját. Ezért nagyon jó, hogy külön is elviszed õket külön is, mert akkor nem kell oszozniuk, de biztosan ez is nagyon fárasztó! Anyám is sokat mesélt ilyenekrõl, csak nálunk az volt más, hogy én nem is akartam annyit az ölében ülni, mint a Tesóm! Szerintem ettõl még nem érzi úgy, hogy kevésbé szereted!

Most edzés, aztán írok!Kép

Zsuzsi
zsuzsi

Sziasztok!
Felhívtam a számot Éva köszi és Marrcsi is! De sajna egymás melletti shopper duo volt. Kép Sajna nem talált az ismerõs úgyhogy magam vettem kézbe az ügyet. Sikerült regísztrálnom az e-bay-re és már licitáltam is egy babakocsira. Ma jár le 23 óra körül a licitálási lehetõség. Remélem az enyém lesz, ha nem akkor találtam egy drágábbat amit azonnal el meg lehet venni, márha elküldik postán a szûkagyú németek. De a párom mondta, hogy lehet, hogy kimegyünk amúgy is a jövõ hétvégén így még talán ha útba esik valami bót azt sem hagyjuk ki. Meg jól bevásárolunk a motoromra, hogy végre lehessen menni is vele.
Most egyfolytában arra koncentrálok és amikor csak tudok rátelefonálok vagy rákérdezek a páromnál, hogy mi van vele. Kicsit már unja, de a cél szentesíti az eszközt. Végül is tavaly szülinapomra kaptam és az már két hét múlva pont egy éve lesz. Most már nem ártana használni is.
Ezért egy kicsit kevesebb idõ jut a netre. Kép Meg a frénya takarítás miatt is sajnos-szerencsére besütött a nap és minden elhanygolt dologra rávilágít. Kép Én meg kapkodom a fejemet.
A féltékenysé kapcsán, nálunk szerintem a Levi a kicsit dominánsabb , de csak hajszálnyival és a Dundi sokkal féltékenyebb, de szerncsére nem vészes (még). Kép
Tegnep képzeljétek örököltünk egy rakat kisautót végre mi is. Nagyon örültünk neki. A fiúk is tök jól elvoltak, míg egyszer csak ki nem szúrtak egyet ami mindkattõnek kell azóta is! A hajam hullott a sok vitától Kép. Most a szerszámos ládába lapul. Kép
Tényleg most mindenkineél rosszabbak egy kicsit alurkók vagy csak az enyéimet birizgálja valamilyen front?

Vikics

KépKép
vikics

Lányok!

Itt voltam, és 3/4 órán át gépeltem, rengeteget. Zsuzsi, Vikics, Kriszti, Éva, Csilla, Zizi, Mindenkinek írtam sokat, és egy rossz gombnyomással eltûnt az egész.KépKépKép Most nincs idõm leírni, ami elment, mert fürdetés, és altatás, de holnap mégegyszer írok mindenkinek! Remélem megértitek!Kép

Cili
Szilvásy Cili (cilii)

Sziasztok!

Most leírom, ami tegnap elszállt!Kép

Vikics!

Mi is még egészségesek vagyunk, nem is tudom elképzelni, hogy mindhárom baba egyszerre legyen beteg! Szerencsére erre még nem volt példa!Kép
A takarítással én is hadilábon állok, az ablakok is szörnyûek. Dehát csak a babák után alíg gyõzõk pakolni, már másznak mindenfelé, és rámolnak szét rendesenKép Én úgy vagyok vele, hogy ha valaki leszól egy ikres anyukát a rendetlenség miatt, jöjjön ide hozzánk, cseréljünk 1 napra, hogy õ pesztrál, én szívesen takarítok!!

Én is sokszor észreveszem, hogy egyikük dominánsabb, de szerintem ez még változni fog. Nálunk szerintem Antónia az, mert, ha pl. 1 van valamibõl, rögtön õ játszik vele, és nem adja oda, probálják csak meg elvenni tõle!! Szóval õ az erõszakosabb, mindig érvényesíti az akaratát, Roland viszont a leganyásabb.

Csilla!

Már olvastam rólatok!!KépKép
Hát, ha az ikrek számát nézzük, akkor valóban überellek Benneteket, de a Ti gyerkõceitek is fantasztikusak!Kép
Most 10 hónaposak, és a favorit még mindig a bébiétel, de azért esznek mást is, szeretik a tejtermékeket, és a gyümiket is nagyon!Kép
Azért gondolom az ikrek mellett egy picúrabbal sem lehet könnyû!! Mi is szeretnénk még, csak nem most, hanem 4-5 év múlva.Kép

Éva!

Az ikrek is örültek a játéknak? Élvezik?
Valóban még ráérünk a kerttel, azért nyárra felfújunk nekik egy kis medencét, aztán jövõre csinálunk homokozót is. Õk is nagyon szeretnek homokozni, meg játszani is, le is szoktunk menni a játszóra, csakhát elég macerás, 2 méterenként megállítanak, és csodálkoznak.
Azt meg el sem merem képzelni, hogy ha már kicsi lesz a kocsi, és anélkül kell sétálni mennünk, akkor biztosan mind másfelé futnak majd!Kép

Kriszti!

Valóban sok helyen adnak gondozó nõt a hármasok mellé, csak mi lecsúsztunk róla valahogy, talán, mert éppen költözködtünk.Kép De nem tudom, hogy akartam volna-e. Jó, hogy csinálod a külön sétát, én is szeretném, csak, akkor egész nap sétálhatnék. De talán könnyebb lenne, mert nem keltenénk olyan nagy feltûnést.
A domináns szereprõl már fentebb írtam, szerintem nálunk még csak ezután fog kialakulni.

Zsuzsi!

Érdekes lehetett az a teszt. Õk biztosan tudják. hogy mit miért kérdeztek.
Megnyugtattál azzal, amit írtálKép Nagyon igazságot tenni, persze egyformán szeretem õketKép, és remélem õk is így érzik (majd). Hát, arról, hogy hogyan éreznek itt csak Te tudsz igazán mesélni!Kép Az ikreknek annyi mindnen kell még megosztozniuk az életben!

Zizi!

Hogy vannak a pocaklakók? Mikor mész uh-ra?

Cili
Szilvásy Cili (cilii)

Egy rossz hir az index.hu-ról Kép
"Nem fizetnek visszamenõlegesen gyest a pereskedõ kismamáknak a Területi Államháztartási Hivatalok - értesült a Népszabadság. Okfejtésük szerint a 6700 forintos jövedelempótló támogatás nem illeti meg azokat, akik az 1996-os törvénymódosításkor az új gyest választották - derül ki a TÁH felülvizsgálati kérelmébõl. Az érvelést feltehetõen nemcsak a folyó perekben használnák."
Mi is betegek voltunk, kisfiúk még jobban bírták az elején, de ök még most is náthásak. Apuka, anyuka is ágynak dölt, szerencsére pont itt volt Anyukám, aki mint duracel nyuszi takaritott, fözött, ápolt... (Egyébként Pécsen laknak, ahogy az összes rokon is, úgyhogy havonta egyszer élvezhetjük csak rendkivül hasznos és kedves társaságát Kép )
Hitel-ügyben férjem döntött, elöbújt belöle a közgadász..., nem költözünk Kép Kép Kép
Szerintetek lesz idén tavasz, meg nyár?
M.

KépKép

KépKép
2in1

Sziasztok!

Elõször is jobbulást mindenkinek, aki még beteg! Mi szerencsére az utóbbi egy-két hétben nem kaptunk el semmit (ezt lekopogom).

Marcsi!
Ez tényleg rossz hír! Pedig titokban már számítottam rá, hogy lesz egy kis plusz pénz szülés elõtt... Na mindegy, majd megoldjuk! Kép
Biztos lesz tavasz, bár egyenlõre nem úgy tûnik... Ezt a szelet, ami most hétvégén van, volt, én is nagyon utálom, nem lehet semmi értelmeset csinálni a kertben! Kép

Zsuzsi!
Tényleg érdekes lehetett az a teszt! Fogsz tudni valamit az értékelésérõl? Vagy az titkos?
Nehéz lehet a suli mellett még ilyen komolyan sportolni is! Minden elismerésem!

Éva!
Tényleg nagyon jó lehet az a kerti játék! Leírnád, hogy hol találtad? Nekünk még egy hinta kellene a kertünkbe, homokozó, mérleghinta, mászóka már van. Ezek mind édesapám alkotókedvét dícsérik, õ csinálta az unokáknak, mi meg itt lakunk velük egy házban, úgyhogy mi használjuk a legtöbbet!
A felfújható kismedence pedig egész nyáron sláger! Már egy évesen pancsolt ANdris, és azóta is hozzá tartozik a nyárhoz a medencézés.
Nekünk is voltak régen kiskutyáink, bár nem fajtiszták, de nagyon édesek tudnak lenni, nagyon nehéz megválni tõlük, amikor új gazdihoz kerülnek! Kép

Cili!
Szerintem nagyon klassz, hogy akartok még testvért az ikreknek, elég kevesen vállalkoznának rá.
A bébiételt Zsófi is nagyon szereti, egy-két fajta van csak, amit nem eszik meg. Most a joghurt a sláger, kb. egy hete kezdtem el neki adni, és ízlik neki nagyon.

Ez a dominánsság, féltékenység érdekes téma, ha tudtok, írjatok még róla! Nálunk ez nem volt annyira éles, csak mint normál testvérek között, bár ahol több gyerek van, ha nem is ikrek, biztos, hogy felmerül a dolog. Én úgy emlékszem én voltam a csöndesebb, de a testvérem mindenre rá tudott venni, és sokszor együtt "rosszalkodtunk".

Holnap megyek uh-ra, kíváncsi vagyok mit mondanak, majd írok. Addig is sziasztok!

Zizi
debyand

Sziasztok!

Nagyon gáz az idõ!!KépKép Itt Óbudán apámnál esett a hó!Kép Ez olyan rossz!!KépKép
Ma Dunakeszin játszottunk meccset, rövidben, már halálra fagytunk a végére, nagyon rossz volt! Most csak 9:1-re kaptunk ki, ez jó, mert mi a 88-as fiúk között indulunk, és õk sokkal gyorsabbak, erõsebbek.

A tesztet továbbadtam egy ikerpár ismerõsünknek, õk is kitöltötték, és a tesztben még volt egy kérdés, hogy résztvennénk-e egy hipnózisos ikerkutatásban. 18 év alatt csak szülõi beleegyezéssel, persze anyám egy határozott nemet mondott, de nekik megengedte az anyukájuk! Olyan kíváncsi vagyok, hogy mi lesz!

Zizi!

Én nem hiszem, hogy fogok tudni valamit a felmérésrõl, de majd megkérdzem az ismerõsünket, aki a lapot hozta!
Köszönöm az elismerést a sportra leginkább a tanulásból megy el az idõ!Kép
Feltétlenül írd meg, hogy mi volt az uh-n!Kép

Cili!

Ha aggódtál, akkor örülök, hogy megnyugodtál!KépKép Biztosan nagyon nehéz lehet 3-as ikreket nevelni. Anyámon keresztül tudom, hogy mennyire nehéz egyformán beosztani a szeretetet, gondolom ez (is) hármas ikreknél sokkal nehezebb, de szerintem nem fogják úgy érezni, hogy egyiküket jobban szereted. Valóban igaz, hogy az ikreknek nagyon sok mindenen meg kell osztoniuk az életben, még a külsejükön is, és így van ez nagyon sok mindennel.

A féltékenység nálunk egymás részérõl nem emlékszem, hogy volt, inkább a nõvérem részérõl. Ez nem az anyukánkra vonatkozik csak, mi egymás sikereire sem vagyunk féltékenyek, semmilyen téren nem is versengünk egymással, én úgy vagyok vele, hogy 2 perc múlva már úgysem tudják, hogy melyikünk volt az.Kép
Nálunk a Dóri (volt) a dominánsabb, én mindig hagytam magam, engedtem az akaratának, kettõnk kapcsolatát nézve mindig az volt/van, amit õ akar. De a "külvilág" felé is sokkal nyitottabb, mint én. Csak kívülrõl vagyunk "ugyanolyanok", belülrõl nem, talán ettõl függ, hogy õ a dominánsabb.
Ha az anyai szeretetet nézzük, bár ott is õ volt a "harcosabb", aki pl. az ölben ült, de egyáltalán nem érzem úgy, hogy õt jobban szerették volna. Nekem nem is hiányzott.
A testvérféltékenység a nõvérünket érintette nagyon, õ totál kivolt miattunk, fõleg, hogy ikrek vagyunk, mert amikor megszülettünk persze mindenki minket csodált, és nehezen viselte, hogy nem õ állt a középpontban, ezt sokáig éreztette velünk is.

Zsuzsi
zsuzsi

Sziasztok!

Már jobban vagyunk, bár az ikrek is lázasodnak. Csak a bezártság szörnyü, mert ebben a szélben meg HÓESÉSben nem akartam kivinni a srácokat. Most már tényleg jöhetne a tavasz!

Marcsi!

Sajnálom, hogy a férjed nem a költözés mellett voksolt. De biztosan tudja, hogy miért döntött így, és ha szerinted is igaza van, akkor majd lesz másik alkalom nagyobb lakást szerezni.

Zizi!

Még nem tudtam elküldeni az anyagot amit igértem, közbejött a betegség. Kép De ha már megy oviba Gergö, küldöm.
Jövedelempótlékkal kapcsolatban nézd meg a következö oldalt:
[url=http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9089840&w=0" TARGET="_top]http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9089840&w=0[/url]
Érdemes beadni fizetési felszólitást, mert még nem döntött a Legfelsõbb Bíróság. Ha van idöd, olvasd végig a fórumot, érdemes.

Kriszti!

Nálunk is ilyenek a fiúk, de felváltva. Napközben Bence az aki többször hozzám bújik, és félrelöki Marcit. Fürdés után viszont Marcit csak én vehetem ki a kádból, különben iszonyúan üvölt. Persze elõfordult már, hogy mind a kettöt nekem kellett kivenni.

Cili!

Minden elismerésem, hogy tervbe vettétek egyáltalán a kistestvért! Titokban én is szeretnék még egy kislányt, csak valaki garantálja, hogy lány lesz Kép! Meg aztán az nagyon sok változtatást igényel: nagyobb lakás, nagyobb autó. Igaz, hogy nagyon sok nagycsaládos ezek nélkül is boldogan neveli sok gyerekét, vagyis nem ezeken múlik. Nekünk szerencsére az elözö autonkba és a mostaniba is gond nélkül befért hátra egymás mellé a három gyerekülés (mindkettö Volvo Kép, ragaszkodunk a márkához). De hallottam olyan négygyerekes családról, akik úgy mentek nyaralni, hogy a kocsiba bepakolták a cuccokat, azt vitte apuka, anyuka meg a csemetékkel vonattal utazott, nagycsaládos igazolvánnyal szinte fillérekért. Csak szervezés kérdése az egész!

Vikics!

Azért irigyellek, hogy ilyen sok programot tudtok csak magatoknak szervezni, mert a nagyszülök ilyen aktivak. Nálunk is elkélne még néhány nagyapa, mert abból rosszul állunk, nagymamából is csak az egyik igazán unokacentrikus.

Zsuzsi!

Kiváncsi lennék én is, hogy megkapjátok-e a teszt értékelését. Jártok továbbra is edzésre, amióta megváltozott az idöpont? Suli ügyben fejlemény?

Sziasztok
Gabi
efgabi

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?