Sziasztok!
Most leírom, ami tegnap elszállt!
Vikics!
Mi is még egészségesek vagyunk, nem is tudom elképzelni, hogy mindhárom baba egyszerre legyen beteg! Szerencsére erre még nem volt példa!
A takarítással én is hadilábon állok, az ablakok is szörnyûek. Dehát csak a babák után alíg gyõzõk pakolni, már másznak mindenfelé, és rámolnak szét rendesen
Én úgy vagyok vele, hogy ha valaki leszól egy ikres anyukát a rendetlenség miatt, jöjjön ide hozzánk, cseréljünk 1 napra, hogy õ pesztrál, én szívesen takarítok!!
Én is sokszor észreveszem, hogy egyikük dominánsabb, de szerintem ez még változni fog. Nálunk szerintem Antónia az, mert, ha pl. 1 van valamibõl, rögtön õ játszik vele, és nem adja oda, probálják csak meg elvenni tõle!! Szóval õ az erõszakosabb, mindig érvényesíti az akaratát, Roland viszont a leganyásabb.
Csilla!
Már olvastam rólatok!!
Hát, ha az ikrek számát nézzük, akkor valóban überellek Benneteket, de a Ti gyerkõceitek is fantasztikusak!
Most 10 hónaposak, és a favorit még mindig a bébiétel, de azért esznek mást is, szeretik a tejtermékeket, és a gyümiket is nagyon!
Azért gondolom az ikrek mellett egy picúrabbal sem lehet könnyû!! Mi is szeretnénk még, csak nem most, hanem 4-5 év múlva.
Éva!
Az ikrek is örültek a játéknak? Élvezik?
Valóban még ráérünk a kerttel, azért nyárra felfújunk nekik egy kis medencét, aztán jövõre csinálunk homokozót is. Õk is nagyon szeretnek homokozni, meg játszani is, le is szoktunk menni a játszóra, csakhát elég macerás, 2 méterenként megállítanak, és csodálkoznak.
Azt meg el sem merem képzelni, hogy ha már kicsi lesz a kocsi, és anélkül kell sétálni mennünk, akkor biztosan mind másfelé futnak majd!
Kriszti!
Valóban sok helyen adnak gondozó nõt a hármasok mellé, csak mi lecsúsztunk róla valahogy, talán, mert éppen költözködtünk.
De nem tudom, hogy akartam volna-e. Jó, hogy csinálod a külön sétát, én is szeretném, csak, akkor egész nap sétálhatnék. De talán könnyebb lenne, mert nem keltenénk olyan nagy feltûnést.
A domináns szereprõl már fentebb írtam, szerintem nálunk még csak ezután fog kialakulni.
Zsuzsi!
Érdekes lehetett az a teszt. Õk biztosan tudják. hogy mit miért kérdeztek.
Megnyugtattál azzal, amit írtál
Nagyon igazságot tenni, persze egyformán szeretem õket
, és remélem õk is így érzik (majd). Hát, arról, hogy hogyan éreznek itt csak Te tudsz igazán mesélni!
Az ikreknek annyi mindnen kell még megosztozniuk az életben!
Zizi!
Hogy vannak a pocaklakók? Mikor mész uh-ra?
Cili