Új privát üzeneted érkezett!

Ha tudok, később írok is, most felteszek néhány friss képet! :)

Gumicsizmás pocsolyázás:
Kép (csizma=mimma)
Kép :D
Kép .
Tegnapi ebédelés :roll: :lol:
Nem kell spagetti, nem érted? :P
Kép .
Mi a szösz ez? :shock:
Kép .
Nem kell!!!!!!!!!!
Kép .
Legyen meg a te akaratod, megkóstolom. :P
Kép .
Hmmm, ez nem is rossz! :wink:
Kép
Anyu, miért csak most adsz nekem először ilyet??? :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép

Tegnap a Marosparton:
Kép
Kép

És így édilte a másik fiúcskát. :D :D :D Az meg csak szabadulni akart! :lol: :lol: :oops: :oops: :oops:
Kép

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Bocs', hoyg nem írtam, de eléggé magam alatt voltam az utóbbi napokban. Kissé rámtört az ijedség a kétmanós élettel kapcsolatban és muszáj volt erőt merítenem. :roll:

Amúgy jól vagyunk, Krisztánál alábbhagytak a fájdalmak, bár azért egész nap a szájában túrkál a mancsaival! :)

Julcsi, nagyon kedves tőled, hoyg mégiscsak gondoltál rám, tegnap megkaptam a lapot tőled. :D Köszönöm szépen, nagyon örültem neki. :) Azt hiszem mis se megyünk hamarosan MAgyarországra, utoljára 2003-ban voltam egy egyetemi tanulmányi úton. Istvánnal még nem is voltam soha külföldön. Nekünk is nemsokára lesz a házassági évfordulónk. Tavaly én voltam a meglepis nálunk, de ahogy IStvánt ismerem, idén ismét nekem kell jönnöm valamivel! :roll: :wink:

KAti, biztos jólesik egy kis hűvösség, bár az sem jó, amikor túl nagy a különbség. Nálunk ma még meleg van, de fújdogál a szél.

Túrógombóc: én sem szoktam lisztet tenni bele, különben úgyanúgy készítem.

Rita, remélem, hyog ezután sem lesz semmi gond a kullancs miatt. :) Olvastam olyan receptet is a gombócnak, mint ahogyan te írtad, de még sosem próbáltam. Talán legközelebb. :)

Szilvi, remélem, semmi rosszat nem fog mondani a doki. Biztos minden rendben van Reginával! :)
Azt hiszem te kérdezted (műr régebb) az élesztőt: 50 g-ot kell egy héten megenni. Fel is lehet osztani, de egyszerre is lehet.

Betty, amikor olvastam a naplótokat, akkor vettem észre, hoyg két régebbi fórumos társunk is írt neked: Nóri és Andi73. Tartod velük a kapcsolatot? Jó lenne, ha újra csatlakoznának! Tényleg, sokszor olyan ritkán írunk, pedig nem is vagyunk olyan kevesen! :)

D.Kati, Emőke, ti is jól eltűntetek, legalább egy füstjelet küldjetek magatokról! :)

Eszter, szerencsésen megérkeztetek? Váérjuk a beszámolót és persze, képeket! :) És pociképet is! :wink:

Na, megyek, mert Kriszta elaludt, és fogjak neki ebédet készíteni. :)
Szép napot mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Még valami. Illetve valakik.

Mölli, nagyon régen írtál, minden rendben? Remélem, sikerült felépülnöd mind fizikailag, mind pedig lelkileg. HA van egy kis időd te is írj!

Kriszta hiányzol, jelentkezz, ha tudsz! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Szia Edit!

Hát persze, hogy gondoltam Rád, és szégyelltem is magam hogy nem tudtam betartani az ígéretem! De így egy kicsit enyhítettem a bűntudatomon! :oops: :?
Megértem hogy kicsit bepánikoltál a gondolattól, hogy hamarosan 2 gyermekes anyuka leszel, de amilyen talpraesett csajszi vagy, biztos 100% osat fogsz alakítani!!!
Vannak olyan édesanyák, akik ösztönösen tudják, mi jó a gyermeküknek, és Te is pont ilyen vagy!!! Én sokszor elcsodálkozom az érettségeden! Ez a sokat emlegetett anyai ösztön!!! Mindjárt folytatom, csak félek, hogy elszáll, és most megyek mákosgubát csinálni!

bogyo75

Na itt is vagyok!

De nem értem ha félelmeid vannak, miért nem osztod meg Velünk?! Bár nálam nagy a korkülönbség a gyerekek között, biztos van olyan probléma, amiben tanácsot tudnánk adni! Nem csak Én, hanem akármelyik Lány!!!

Ami pedig Krisztát illeti, nagyon édi!!! Erre mondják, hogy evés közben jön meg az étvágy! :lol:
Már én is úgy szeretnék Dávidnak valami normális kaját adni! Valamelyik este kivette a tányért a kezemből! ( a tv előtt ettem) :oops: :oops: :oops:

Megjött a Drágám!
Puszi!

bogyo75

Julcsi: Jó is az a mákos guba! :D Én ma lecsót főztem ebédre, vacsorára pedig lángost tervezek. :P Joci is annyit iszik a meleg napokon, mint egy szivacs! :lol: A nem árt-e neki kérdést kimondottan a teára értetted? Mert ha igen, akkor nem hinném, ha gyengére csinálod. Igazság szerint Joci eddig még csak vizet kapott, illetve olykor-olykor egy kis gyümölcslevet.

Edith: Hogy őszinte legyek, én csodállak téged is és Esztert is - jó értelemben véve -, hogy ilyen kicsi gyerekek mellett éreztek magatokban annyi energiát, hogy máris vállalkoztatok egy kistesóra! :) Én úgy érzem, hogy nálam még nem jött el az ideje egy következő babának, nem csak a lakáskörülmények miatt, hanem a fenti okból sem. :oops: Biztos vagyok benne, hogy mégha lesznek is kezdeti nehézségeitek, hamar bele fogtok jönni és nagyon boldogok lesztek együtt, akkor már négyesben! :D Kriszta gyönyörű a kalapos-labdás képen! :D Mit kapott a tésztára? :roll:

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Újra itt.

Az előbb abba kellett hagynom az írást, mert Jocit valami felriasztotta az álmából és sírt.

Rita: Neked szerettem volna még írni, hogy örülök, hogy eddig minden rendben Tomival, biztosan nem lesz ez másként később sem. A várakozási idő nagyobbik részén már túl vagytok! :)

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok!

Csak szeretnénk röviden jelentkezni, hogy megvagyunk. Vasárnap este érkeztünk haza mallorcáról. Nagyon szuper volt a nyaralás, hihetetlen gyorsan eltelt. Réka imádta a homokot, a tengert, a medencét és a sok gyereket. Szombat este lázas lett, de 2 nap alatt lement a láza és más tünete kisebb hasmenésen kívül nem volt, talán benyelt valami bacit ott. Most már jól van. Picit el vagyok havazva az itteni dolgokkal is így nyaralás után, a férjem külföldön van szombat estig és a költözés körüli dolgok is sűrűsödnek, szóval nem unatkozom. Kispocak jól van, tegnap voltam a 20 hetes UH-n és minden ok, hamarosan a nemét is elárulhatom nektek is, de a férjem szeretné elsőnek megtudni. Újabb vérvizsgálat lesz majd a hetekben. Magyarországon is találtam dokit és már időppntom is van, elvileg a SOTE I-esen fogok szülni. Réka tündéri továbbra is, nagyon érdeklődő, segítőkész, picit most kezd irigy lenni a játszótéren a játékaira, de remélem ezt is majd megoldjuk valahogy. Én már gömbölyödöm, majd teszek fel képeket, ha picit több időm lesz.

Próbáltam visszaolvasni, de nem egyszerű!

Betty: Az a vihar elég rémísztő volt, mint egy rossz álom!

Edith: Te is gömbölyödsz már, örülök, hogy jól vagytok!

Riti: Jó, hogy újra jelentkeztél és minden ok veletek is!

Zsuzsi: Persze, hogy emlékszünk rád, sőt hiányoztál, gyere gyakrabban!

Remélem azóta már minden baba meggyógyult!

Bogyó: Gratula Ákinak a bizonyítványhoz!

Kati: helyes Joci a pancsizás közben! Nagyon kis házias vagy, én még semmit sem tettem el télire életemben sem! Ez a nagyik dolga! Remélem nagymamád javulgat! Fontos, hogy ne adja fel!

Olive: Klassz lehet az új lakás berendezése, szervezkedés, bár biztos nem könnyű a távolból!

Ja, még az jutott eszembe, hogy én korábban a Mercz tablettát használtam a hajamra és körmömre, nem olcsó, de nagyon jó, hátránya, hogy nem csak a hajam lett dúsabb, hanem gyantáztatni is gyakrabban kellett, de néha nem árt egy ilyen kúra.

Réka leginkább a mi fogkefénket szereti rágni (Vadenecum fogkrémet használok), pedig az mentolos picit, A babafogkrémt nem szereti, így inkább csak vízzel és fogkeféjével mosom neki. Az én ínyem is vérzik picit, de ez a várandósság miatt van és érdekes az elektromos fogkefénél nem csak a hagyományos esetén.

Hát ez jó rövid lett! Még gyorsan megnézem a babákat a neten!

Legyetek jók! Most ennyi jutott eszembe, majd jelentkezem, most még megyek vasalni és közben nézek valami jó kis DVD-t.

puszi Eszter, Réka és Zalán

Kép
Kép
etterke

Sziasztok!

Remélem elnézitek, hogy ezer éve nem jelentkeztem.

Fizikailag hamar rendbe jöttem (bár sokáig véreztem, még most is folyásom van), csak lelkileg volt kicsit rossz utólag. Bizonyos szinten persze megkönnyebbül az ember, hogy túl van rajta, de mégis rossz néha. Nehéz ezt megfogalmazni. Illetve nagymamám halála is megviselt. Ő nagyon közel állt hozzám. Szörnyű volt úgy a velencei nyaralójába belépni, hogy ott voltak a cuccai, Ákos is mondta, hogy Dédi, Dédi, és ő nem volt sehol. Sokszor sírtam is. Tudom, már öreg volt, de annyira tudott élni. Olyan büszke voltam rá, hogy 80 felett is leúszott napi 1000 métert.
Szóval a fentiek miatt sem volt energiám/kedvem írni, meg valahogy munka is behavazott, most babysitterünk sincs.

Kati: Látom Ti is medencéztek. Mi a teraszom, Ákos imádja. Balatonnal is úgy megbarátkozott, hogy ki sem lehet rángatni! Nagymamád hogy van? Remélem jobban. Bocs, ha már írtál róla, csak szóról szóra nem bírtam visszaolvasni a hosszú termést...

Fúúú, pont tegnap jöttünk haza Balatonöszödről (szüleimnek van ott pici nyaralója) és ma hallom, hogy délelőtt lövöldözés volt. Az a hely egyre híresebb-vagy inkább hírhedtebb. :D

Látom, már néhányan nyaralni is voltatok, tök jó! Picit irígykedem... Eszter, Te már "félidős" terhes vagy!!! Hihetetlen!

Nyaralás nálunk annyi lesz, hogy vettünk végre laptopot, van mobilinternetünk, így lemehetünk Balatonra hosszú hétvégékre is, mert tudunk onnan is dolgozni. Nem is vágyom most messzebbre. Örülök, ha Balcsin lehetek.

Lassan megyek zuhanyozni.

Puszi

Kép
mölli

Sziasztok!

Úgy látszik, ma reggel én voltam a legfürgébb! :wink: :lol:

Eszter: Csodálatos lehetett a nyaralásotok! Remélem majd arról is mutatsz képeket, de persze a pocakodra is nagyon kíváncsi vagyok! :D Azért azt ígérd meg, hogy amint elárultad a férjednek a kicsi nemét, minket sem váratsz tovább, mert nekem már nagyon furdalja az oldalamat a kíváncsiság! Tényleg, nemsokára hazaköltöztök! Milyen érzés? Biztosan hiányozni fog Madrid vagy legalábbis az ismerősök. :roll:

Mölli: Szerintem lelkileg mindenen nehezebb túljutni, mint fizikailag. Az én nagymamám már több mint egy hónapja van kórházban, eleinte rettenetesen hiányzott, mára már valamilyen szinten elfogadtam, hogy ha haza is jön még valaha, az nem mostanában lesz. Az állapota változó. Jó az étvágya, bár egyszerre sokat nem eszik és akkor is csak pépeset, viszont elég gyenge, csak fekszik és éppen csak annyi beszédre hajlandó, amennyire muszáj. Múltkor, amikor a férjemmel bentjártunk nála, nem ismert meg. Szóval, nincsenek túl pozitív kilátásaink vele kapcsolatban. :cry:

Most mennem kell, később még benézek.

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok!

Csak gyorsan bekukkantok, és leírom ami az orvosnál volt, aztán mennem kell, mert szalad a lakás, és Regina végre elaludt.
Szóval semmi baj, csak még nem kész a járásra. A doki szerint augusztus végére megindul, akkor kell majd kontrollra vinnem. Elég alaposan megvizsgálta, kikérdezet a gyerek hátteréről is, és olyan kérdéseket is feltett, amit inkább pchihologus tenne fel. Gondolom, ezt azért, hogy nem érte-e a gyereket v.mi érzelmi megrászkodtatás. És a végén mindent rendben talált, és megdicsérte Reginát, hogy szép okos baba, most már teeljesen nyugodt vagyok.

szirwen1

Szilvi: Nagyon örülök, hogy az orvos megnyugtató választ adott a dilemmátokra! :D Az utóbbi napokban több ember is kérdezte tőlem, hogy jár-e már Joci, mire én mondtam, hogy még csak kapaszkodva lépeget, de már hosszabb ideig egyedül áll mindenféle segítség és támasz nélkül , csak még nem jutott el odáig, hogy előre tegye a lábát és elinduljon. Erre mindenki arcára kiül az aggodalom. De miért?! Hiszen még csak most múlt el 1 éves! Komolyan mondom, lassan már előre rosszul vagyok mikor találkozunk valaki ismerőssel. Tudom, hogy a kérdés nem marad el. :evil:

Rita: Azon a koncertes képen Tomi olyan felnőttes! Az a tekintet! :D

Úgy látom, ma rekord-pangás van itt! :cry:

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Tényleg szuper itt a pangás. :roll: :roll: :roll:

Később jövök.

Mindenesetre, a hiányzásom igazolt! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok Lányok!

Ma se írt még senki!!! Kivéve persze Editet!!!

Kati!

Én nem főzős teát adok Dávidnak, hanem hipp instant teát!!!
Probáltam neki a lógatósat is, de nem itta meg! Ezt meg legalább szereti!

Képzeljétek tegnap majdnem átaludta az éjszakát! hajnal 1 kor kelt fel enni, és utána reggel 7-ig szunyált! Már rám fért egy kis pihi!
Most Én vagyok kicsit depis, úgyhogy nem is erőltetem az írást, majd ha jobb lesz a hangulatom válaszolok mindenkinek!
Sorry!!! :oops:
Puszi!

bogyo75

Sziasztok!

Sokat irtatok mióta nem jártam itt.Nagyon eltelnek a napok.A Léna olyan jó kislány lett,hogy el se merem mondani.Most élvezem elöször a napokat vele,minden nyüglödés nélkül.Mindent megért amit mondok neki és sokat beszél,de kinaiul és semmit se értek.Sokat mutogatunk,babajellel,azt megértem.Jó dolog.Igy meséli el,hogy leesett az ágyról,meg kicsuszott a kádba,meg hogy éhes,szomjas.
Imádni való.Ma voltunk dokinál oltáson.Remélem nem lázasodik be.Az anyajegyre azt mondta,hogy ne törödjek vele még,majd kétéves kora körül mutassam meg börgyógyásznak,de nem fogok addig várni.Most is megnézheti.
Megint migrénem van,már elegem is van belöle.Most voltam fej CT-n,de még nem hoztam el a leletet.Kitudja mi van ebbe a tökbe.

Eszter,örülök,hogy jó volt a nyaralásotok!!!!!!Teszel fel képet?Már félidöbe vagy a babával,mikor árulod el a nemét????Tippelek:FIÚ

Mölli,jó volt róllad olvasni,mégha szomorúan is irtál.Kivánom mihamarabb jöjjön rendbe a lelkivilágod!A balcsi biztos fog ebben segiteni.

Edit,a ´Nórival irunk azóta is emailt,mégha én ronda lusta is vagyok az irásban.De a Andiról azóta nem hallottam,esküszöm azt se tudom hova tegyem.Ki ö????? :?
Jók a Képek a krisztáról a pocsojában.

Bogyó,gratula az átalváshoz!!!!A Léna csak vizet iszik,utálja a teát meg minden mást.Mikor pici volt én is instant teát adtam neki,csak bebeszéltem magamnak,hogy jobb a viz igy arra szoktattuk.Sajnálom,hogy depressziód van,remélem hamar elmulik.

Irtátok a túrósgombócot.Tegnap csináltam,nagyon fini lett.Én csak turót,tojást,kis lisztet és zsemlemorzsát,sót és cukrot is tettem bele,minha palacsintát csinálnék.Én utálom,ha iztelen.És mikor megföltek a gombócok akkor piritott zsemlemorzsába forgattam olvasztott vajba kevert tejföllel lelocsoltam és fahéjjas porcukorral jól meghintettem.OHHHHHHHHH, olyan finom volt.A Lénának is izlett.A párom utálja.De voltam egy barátnömnél és vittem nekik hát azok is dicsérték a férjével.
Ma székelykáposztát föztem,már rég nem csináltam.

Kati,nem jut eszembe,hogy mit irjak neked :oops:

Szivren,látod mondtam,hogy semmi baja a Reginának.Nálunk az a mottója a játékcsoportunknak,hogy : MAMA, ADJ IDÖT NEKEM!!!!!!

Rita,a te Tomid se megy még ugye?Na és te se izgulsz,vagy igen?

Na megyek lefekszem,bevettem egy új gyógyszert a fejemre és tiszta kábult vagyok.Mindenkinek Jó Éjszakát!
Puszi
Betty

betty30

Sziasztok!

Sajnos Réka beteg lett :( Nem igazán volt eddig beteg. Szombaton már lázas volt és vasárnap is, de hétfőre lement a láza és semmi egyéb tünete nem volt, tegnap este pedig felébredt álmából és iszonyatosan köhögött és emiatt öklendezett, hányt is. LÁza továbbra sincs, csak folyik az orra és köhög. Lehet már hétvégén is bújkált benne ez a dolog, de lehet elkapta a játszótéren, mert ott egy kislány nagyon köhögött. az orovos ma megvizsgálta és kapott antibiotikumot, remélem hamarosan jobban lesz. Sajna nekem is kapar a torkom.

Réka is csak vizet szokott ini, most csináltam neki kamillateát, úgy tűnik ez most jól esik neki.

Kati: Engem is korábbna zavart, ha kérdezgették, hogy tud-e már Réka szaladni stb. Ha kérdezik beszél-e, akkor csak az igazat tudom mondani, hogy jár a szája egész nap, de nem értem és nincs benne semmi következetesség. Erre mindenki nagyra nyitva a szemét. Mintha ez gond lenne, hogy 15 hónaposan nem beszél egész mondatokban. De most már nem érdekel az egész. Mindenre bólogatok, persze úgy van. Én tudom és az orvos is így látja, hogy szépen fejlődik. Igaza van Betty, idő kell a babáknak!

Július 14-én költözünk haza, egy ideig a szüleimnél leszünk amíg a házunkat rendbe hozzuk és a cucok meérkeznek Madridból, remélem augusztus elején már be tudunk költözni és akkor majd írok, mert a szüleimnél nincs net. Biztos furi lesz, és sok minden hiányozni fog, de várom a hazautazást, otthon van a családunk és a barátok, ezt itt nem lehetett pótolni.

Mölli: Remélem mielőbb teljesen rendbe jössz, és el tudtok menni a Balcsira! Én is nagyon szeretem!

Edit: Jól vagytok?

Tettem fel végre képeket:
http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=28049

Kép
Kép
etterke

Sziasztok!

képzeljétek: FELVETTEK!!!!!! :D :D :D Annyira örülök! És persze jó, hogy vége lett ennek az ôrült idôszaknak. Szegény Alida nem sokat látott az utóbbi napokban. Most zuhanok az ágyba.

Mölli:
Nagyon sajnálom, hogy elvesztettétek a Nagymamádat. Ne haragudj, de nem olvastam róla elôbb, volt egy idôszak, ami kimaradt.

Kati:
Arról is lemaradtam, hogy a Te Nagyid miért van kórházban. Elég fura egybeesés, mert az én nagymamám is hosszú ideig kórházban volt, valami gyógyszerallergia teljesen leépítette az immunrendszerét, de szerencsére teljesen felépült és most már otthon van.

Eszter:
Jobbulást Rékusnak és remélem, hogy Ti nem kapjátok el! Próbálj segétséget szerezni a pakoláshoz és pihenj minél többet.

Betty:
Jó lehet ez a babafoglalkozás, amire jártok. Tök jó, hogy ilyen jól megértitek egymást Lénával a babanyelven. Nálunk ez kimaradt. Igaz, hogy Alida elég következetesen használja a szavait, de néha mi is vakargatjuk a fejünket.

Edith:
Hogy vagytok? Tündéri a nagylányod! Olyan hosszúnak t?nik a képeken, ilyen magas?

Julcsi:
Remélem csak átmenetetileg csüggedtél el! A múltkor akartam írni, hogy csak nem az Örs vezér-téri Árkádba mentél? Mert akkor igazán összefuthatnánk egyszer, mivel mi a Keletihez közel lakunk.

Szilvi:
Örülök, hogy minden rendben volt az orvosnál és Te is megnyugodtál!

Többiek hol vagytok? Neveket már nem is merek írni, nehogy valaki kimaradjon.

Sok puszi!
zsuzsi 81

Sziasztok!

Az este akartam jönni, de mire beléptem volna, nem ment a net. :evil:

Jól vagyunk, legalábbis nem vagyunk betegek, Krisztának megjött szerencsére a régi étvágya. :) Olyannyira, hyog tegnap sírdogált az asztalnál: papa, papa, mire készen lett a leves és ki is hűlt annyira, hoyg ehesse. :lol: :lol: :lol:
Szerencsére ő már mindig szól nekem, ha éhes. Persze, a kettőnk programja nem mindig egyezik, mármint én nem akkor adnék neki, amikor kéri, de így megkönnyíti a dolgomat kissé. :) Végülis ha éhes!

Kriszat is rengeteget dumál, persze, a saját halandzsnyelvén legtöbbet, de nagyon sok értelmes szót is mond. Sőt, a kétszótagos szavakat szinte mindig utánozza, ahogy tudja, még akkor is, ha először hallja. Figyeltem meg érdekességeket-rendszerességeket nála, pl. nem ejti a c, cs hangokat. A csizma - mimma, a cumi - mumi.

Zsuzsi, valóban magas Kriszta, messzemenően nem egyévesé a magassága, múlt héten mérte a doktornő és 84 cm-t mért. Kilóra nem sok, 10 kg és 105 g volt, de nem is csodálkozom, hisz leugrálja-szaladja. :)
Neked nagyon gratulálok a felvételhez!!!!! Most már akkor lazíthatsz egy kicsit. És persze, többet írsz a fórumra! :)

Különben én is tegnapelőtt lediplomáztam. :shock: NA, nem most, tulajdonképpen, de szerdán vettem ki végre az egyetemről a diplomámat. Épp ideje volt, jó két éve már, hoyg kiállították. :roll: Nos, ezért nem voltam. Tegnap pedig tettem-vettem, főztem, majd málnát-feketeribizlit passzíroztam, amiből zselélekvárt fogok készíteni. Nem lesz sok, csak vagy 2-3 üveg, de nagyon finom lesz. Kifőzni csak ma fogom.

No meg egy újítást is bevezettem a mindennapjainkba, amit remélem, nem kiabálok el, de hátha működni fog. eddig is volt, de nagyon rendszertelenül. Az ugyanis, hoyg minden héten egy vagy két napon elmegyek néhány órára egyedül. Tegnap már elmentem. Első utam a könyvtárba vezetett és könyveket vettem ki. NAgyon régen szántam olvasásra igazán időt. És muszáj. Nagyon hiányzik. Még nem tudom, hyog mindig mit fogok csinálni, de igyekszem előre programt szervezni.
NAgy szükségem van erre a kikapcolódásra a saját lelki egyensúlyom és a családi egyensúly miatt is. NA, remélem, bejön. :)

KAti, kérdezted, mit kapott Kriszta a spagettire. Szószt. kis lisztet hevítettem olajon és tejföllel, paradicsompürével és vízzel kifőztem. Pici sóval, cukorral ízesítettem. Szóval normál szósz volt, miniben. Ja, és sajtot is kevertem bele. NAgyon ízlett a csajszinak! :D

Eszter, örülök, hyog jól telt a nyaralás, és remélem, hoyg Réka hamarosan meggyógyul. Akkor most elág sűrű napjaitok lesznek, hisz, két hét van még az utazásig! :) Vigyázz azért magadra, ne erőltesd meg magad!

Betty, érdekes, hoyg nem emlékszel Andira, persze, keveset írt és aztán eltűnt, de mivel írta naplódba, gondoltam, ismered. Nem baj. Nórinak esetleg szólhatsz, hogy csatlakozzon újra.
Érdekes, hogy írod te most fedezed fel a Lénával töltött kellemes időt. Nálunk ezzel nem volt probléma, mindig tudtam (egy-két kivétellel) végezni a dolgomat mellette. Pl. a főzést szinte mindig "együtt" csináltuk. Kriszta most lett nagyon anyás, ami nekem eléggé furcsa, mert különben nagyon nyitott, mindenkivel barátkozó kislány. De most ennek a hátunk mögött levő ídőszak számlájára írom, amikor mindketten kikészültünk.
örülök, hyog most másként tudod szervezni a napotokat, és jól érzed magad a helyzetedben. :)

Julcsi, mia baj? Te is elmondhatod, hoyg mi bánt! Remélem, hamar túljutsz ezen az állapotodon. Én azért nem írtam múltkor semmit, mert arra gondoltam, hoyg úgyisnekünk kell megoldanunk minden felmerülő problémát, és nem terhelek vele másvalakit is.

A francba lezár a gépem, muszáj küldenem. :evil: :evil: :evil:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Örülök, hogy sokan írtatok! :D

Julcsi: Remélem mára már javult a hangulatod és semmi komoly ok nem állt a hátterében! Mindenkinek van rossz napja, amikor semmi sem sikerül, semmi sem úgy alakul, ahogy tervezte. Tegnap az enyém is ilyen volt. :(

Betty: Megértelek, hogy nem akarsz várni még közel 1 évet, hogy megmutasd Léna anyajegyét egy szakorvosnak. Én sem bírnám ki. És miért pont 2 évesen kéne elvinned?! :roll:

Eszter: Megnéztem a képeket! Ahogy azt eddig is gondoltam, tényleg fantasztikus 1 hét lehetett! :D Július 14. már tényleg nagyon közel van, biztosan izgatottak vagytok! Ahogy a mondás is tartja: mindenhol jó, de a legjobb otthon! :wink: Azért vigyázz, ne erőltesd meg magad pakolás közben! :) Rékusnak jobbulást!

Zsuzsi: Gratulálok a sikeres felvételidhez! :D Most már végre lazíthasz egy kicsit! A nagymamám bélelzáródással került kórházba, többórás operáción esett át, ami nagyon legyengítette és azóta sem sikerült felépülnie. (87 éves) Félő, hogy már nem is fog. :cry: Először a János Kórházban feküdt Bp-en, azután átkerült ide hozzánk a törökbálinti kórházba, úgyhogy legalább sűrűn tudjuk látogatni. Mivel anyukám ott dolgozik, ezért naponta többször is bemegy hozzá, segít a nővéreknek megetetni, stb.

Edith: Nem is értem, hogy hogy bírtad ki eddig, hogy nem vehetted a kezedbe a diplomádat! :wink: :lol: Elhiszem, hogy Krisztának ízlett a spagetti! Különben nekem az egyik kedvenc ételem ez a fajta tészta a különféle szószokkal. :) Jól teszed, hogy néha adsz magadnak pár szabad órát! Szükség is van egy kis feltöltődésre.
A lekvárjaid biztosan nagyon finomak lesznek.

Képzeljétek! Joci az utóbbi néhány napban "verekedni" kezdett! :shock: Előfordul, hogy ha nem akar valamit vagy elveszem tőle, amivel nem szabad játszania, akkor odacsap. Ilyenkor megfogom a kezét, mélyen a szemébe nézek és határozottan rászólok, hogy nem szabad! Remélem leszokik erről a rossz tulajdonságról! Van még rajtam kívül valakinek ehhez hasonló tapasztalata? :?

Most megyek, mert fő a zöldbablevesem, lehet, hogy már be is ránthatom.

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok Lányok!

Hát Én itt már semmin nem lepődöm meg! Egyik nap senki nem ír, másnap meg nemgyőzöm vissza olvasni!!!! :roll: :roll: :roll:

Betty!
Én értem amit. írsz, hogy most kezded élvezni a Lénával töltött időt!!!! Na nem saját tapasztalatból, csak a környezetemben volt olyan kisgyerek akitől szó szerint semmit nem lehetett csinálni, megkeserítette mindenki életét,és erre ráment az anya is és a házasság is!!!!
Nagyon örülök, hogy Lénának ilyen jót tett ez az új közösség ahová jártok! És neked is!!! Teljesen kivirágoztál amióta oda jársz!!! :lol: :lol: :lol:

Zsuzsi!
Gratulálok a felvételidhez!!!!! :lol:
Egyébként ide mentem az örsre! Mi a 16. kerületben lakunk!!!
Nagyon jó ötlet hogy találkozzunk!!!!! :lol: Mi most vasárnap elutazunk 3 napra, de csütörtökön már ráérek!!!! Addig még majd pontosítunk! Már előre örülök!!! :lol:
Alidáról mikor teszel fel képeket???

Mölli!
Napról napra könnyebb lesz, túljutnod a lelki fájdalmon is!
Ez a balaton nagyon jól hangzik! Ott aztán ki tudod pihenni magad legalább egy kicsit!!! :P
Ami a gyerekek fejlődését illeti, én erdélyben hallottam egy nagyon bölcs mondást! 1évesen a lába, 2évesen a szája jár!!!! :lol:
Nekem Áki majdnem 2 éves volt mire megszólalt, de azóta behozta azt a 2 évet!!! :lol:

Mindjárt folyt köv. csak altatok!

bogyo75

Bocs', hoyg nem reagáltam mindenkinek, most már időm sincs.

Annyit még talán, hoyg Mölli, örülök, hyog jelentkeztél, és nagyon remélem, hoyg a Balatonon töltött idő jó gyógyír lesz mindenféle sebedre. Vigyázzatok magatokra! :)

Ma István korábban jön, és megyünk a munkatársához, akivel egy szervízbe mennek, hoyg a kocsi kerekénél csapágyat cseréljenek. Addig pedig főznöm kell, a lekvárt letudnom, és még pakoljak is egész délutánra cuccokat. És ellustáztam az időt reggel az olvasással... :roll: :oops: :oops: :oops:

Puszi és kellemes hétvégét mindenkinek!

Azért ha tudok, még jövök. :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Én is itt vagyok, bár tegnap nem tudtam jönni, mert most én fáztam meg, és lázam is volt, igy egész nap pihentem. remélem Regi nem kapta el!

Örülök hogy, végre mindenkivel többé-kevésbé rendben van minden, olyan jó ilyet olvasni! Komolyan mondom boldoggá tesz!

Cs. Kati!
Regina is próbált verekedni, de amikor látta, hogy a viselkedése passziv ellenállásba ütközik, (eröteljesen rászóltam és hátat fordítottam neki) leszokott róla. Viszonylag gyorsan 1-2 nap alatt.
Szerintem te se aggódj amiatt hogy, Jóci még nem jár, Regina még egyedül nem áll, és látod ez sem probléma.

Bógyó!
Nekem a depire a csoki és a napsütés segit, ha rossz a kedvem, elmegyek Regivel v.mi olyan helyre amit szeretek, pl: sziklákhoz, és ott egyből jobban érzem magam.

Etterke!
Sajnálom Rékát, de meglátod hamar túl lesz rajta!

Zsuzsi!
Én is gratula!

Mölli!
Most már csak jó jöhet! A Balcsi nagyon jó ötlet, ha tehetném én is lemennék a gyerekkel.

szirwen1

Edit!

Kriszta majdnem olyan mint Regi! Ő 85 cm magas és kereken 10 kiló. Csak Ő továbbra sem szeret enni!:lol:
Azért kiváncsi lennék, hogy nagykorukban is fognak-e ennyire hasonlitani?

szirwen1

Eszter!

Rékus remélem mielőbb meggyógyul!
Nagyon szépek vagytok a képeken, és nagyon cuki a pocakod!!! :lol: Gyönyörű a tenger!!!

Szirwen!
Örülök, hogy semmit nem talált az orvos!!! :lol: Az meg csak jó, ha alapos volt! Ez nagyon ritka manapság! :roll: :lol:

Kati!
Nekem Áki verekedős volt, de csak az oviban kezdte!
De ez mindenképp jó, hogy nem hagyod rá!

Esetleg még azt is mondhatod neki, "fáj amit csinálsz"! Biztos megérti!!!

Edit!
Neked is gratulálok a diplomádhoz!!! :lol:
Ez nagyon jó hogy magadra is szánsz némi időt, ami csak a Tied! Szerintem nekem is ez hiányzik, és ettől voltam úgy letörve tegnap! Ugyanis az történt, hogy 2 hétig úgy volt, hogy ma délután találkozom a gyerekkori barátaimmal!
Fiatalkoromat egy Ifjúsági ház nevezetű helyen töltöttem, ahol volt 3 nevelő, akik jobbnál jobb programokat találtak ki a kallódó fiataloknak! Beleértve 2 hetes vándortáborokat nyaranta, ami azóta is életem legszebb emlékei közt szerepel!
Namost úgyvolt, hogy ma délután 4 kor találkozik mindenki aki csak tud, beleértve a nevelőket is, egy gulyásparty keretein belül!!! De mivel az egyik nevelő nem ér rá, ezért át tették vasárnapra a találkozót, amikor mi elutazunk!!! :cry: Így esélyem sincs hogy ott legyek!!! :cry: :evil:
Hát ezért voltam/vagyok elkenődve!!!!

Bocs hogy ilyen hosszú lett!

Mindenkinek szép napot!!!

bogyo75

Edith! T.Nóri vagyok, a régi fórumról! Köszönöm, hogy nem felejtettél el! Annyira jól esett! És olvasgatlak ám benneteket folyamatosan, mióta ide átköltöztetek, csak itt már olyan jól összeszokott kis társaság van, hogy nem tudtam hogyan is jöjjek újra?
Bettivel folyamatosan tartottuk a kapcsolatot, jó volt vele megosztani az örömöket, problémákat.
RÁTOK MEG NAGYON IRÍGY VAGYOK A POCAKLAKÓTOK MIATT!! Gratulálok mindkettőtöknek!
Nagyon szép mindenkinek a babája, már akiét láttam...Kriszta, Réka, Joci és persze Léna. Szoktam még nézegetni Lincsiék albumát is, Ábel is tünemény kiskölyök.
Sziasztok!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Szia Nóri!

Üdv újra közöttünk! Örülök, hogy írtál! Butaság, hogy nem tudtad hogyan is gyere újra közénk! A lényeg, hogy itt vagy! És gyere gyakran!
Lincsiék naplóját én is szoktam olvasgatni, éppen tegnap néztem bele és tetszett, hogy szétszerelte Ábel a kiságyat!
Képeket hol tudunk megnézni rólatok?

Zsuzsi: Gratula a felvételihez! szeritnem nem is volt kétséges a siker! Egyébként most mi lesz ha nagy leszel? Te Zeneakadémiát végeztél, nem? Ez valami másoddiploma féle ebben a műfajban?
alida megszokta az új környezetet? a hideg biztos nem fog hiányozni, de a gyönyörű tavak, friss levegő talán igen!
ÉN is benne vagyok majd egy taliban!

Edit: Neked is gratula utólag a diplomához! Nagyon jó érzés amikor az ember végre a kezébe veheti!
Jól teszed, hoyg csinálsz magadnak programot, én már korábban is mondtam, hogy ezt kellene tennünk. Nekem itt sajnos nincs lehetőségem, mert nincs kire hagyni Rékát, nincsenek barátnők .... de majd hamarosan otthon bepótolom.

Bogyó: Nem tudnál esetleg később csatlakozni a családhoz és mégis elmenni erre az összejövetelre, nincs valami megoldás?

Betty: A júniusi Babamagazinban írtak az anyajegyekről, ha elolvastam akkor majd összefoglalom neked, de megnyugtatásképpen nyugodtan vidd el egy dokihoz Lénát!
Nagyon érdekes és hasznos lehet a foglalkozás ahová jártok, ha van kedved akkor majd írd meg nekem mindig, hogy milyen téma volt, legutóbb tetszett az Adj időt a babának szlogen!

Kati: a verekedésről is írtak az újságban! Te megszoktad venni, nem? Még csak beleolvastam a cikkbe, de abszolut jól kezeled a dolgot!

Kép
Kép
etterke

Sziasztok!

Eszter: Igen, én is meg szoktam venni a Baba magazint. :) A cikk címe, amire utaltál: Agresszió kisgyermekkorban. Most csak azok kedvéért idézek belőle, akik nem ismerik a lapot. "Bár egyetlen szülő sem örül neki, az agresszió valójában természetes jelenség. Szinte minden csemeténél tapasztalható bizonyos fokú durvaság mások felé, olykor pedig önmaguk szándékos bántalmazása. Amíg a csöppség kisebb szókinccsel rendelkezik, és kevésbé képes kifejezni magát, addig a fizikai megnyilvánulásoké a főszerep, vagyis a lökdösődésé, a pofoné, a verekedésé. Amennyiben a gyermek megkapja a számára szükséges érzelmi biztonságot, és szülei, közvetlen környezete jó példával jár elöl, nem valószínű, hogy a durva, agresszív magatartás hosszú távon is fennáll."
Szóval nem aggódom különösebben, de továbbra is a korábban leírt módszeremet fogom alkalmazni ilyen esetekben. :)

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Julcsi: Most mentek Berkenyére házassági évfordulót ünnepelni, ugye?! :wink: Ez a vasárnapi találkozó a gyerekkori barátaiddal Bp-en lenne? Csak mert arra gondoltam, hogy ha aznap reggel odamennétek Berkenyére bejelentkezni a szálláshelyre, egy kis körülnézés után délután visszajöhetnétek a gulyáspartyra, mégha csak egy rövid időre is. (Igazság szerint megnéztem a térképen, Berkenye azért elég messze van Bp-től, lehet, hogy fárasztó lenne, ugyanakkor biztos megérné és szerintem a férjed is jól érzené magát. :roll: )

Nóri: Köszöntelek közöttünk! :D Mi még nem ismerjük egymást, bár az alapján, hogy azt írtad, hogy szoktál minket olvasgatni, te előnyben vagy hozzám képest! :lol: Köszi a dicséretet Jocit illetően, te sem panaszkodhatsz a kislányodra! Az idézetek nagyon jópofák a vonalzód alatt, jókat derülök rajtuk! :D

Szilvi: Remélem nem vagytok betegek! :?

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Szia Nóri!

Megnéztem a weboldalatokat. Nagyon édes Lilcsi! Nagyon hasonlít nekem Rád!
A férjem szülei Törökszentmiklóson laknak, ha nyáron arra járunk akkor veled is jó lenne összefutni Szolnokon! Most nagyon benne vagyok nagyon a babatalálkozókban! Majd megbeszéljük!

Kép
Kép
etterke

Sziasztok!
Eszter! Még haza sem értetek, de máris mentek :lol: ? Kis nyughatatlan! Adhatnál át egy kis energyt.
De a taliban én is benne vagyok!!!
Köszi, hogy neked is rám hasonlít Lilcsi! Merthogy anyukám és mások szerint sem hasonlít rám. Nekem meg olyan, mintha ciklikusan változna, hogy hol rám, hol az apjára hasonlít.
Mikor lesz nyilvános Kispocak hovatartozása? És már nevetek is van?

Kati! Most mondhatnám, hogy olvasd vissza a szolnokis meg a Hetényi kórházas topikot, de az képtelenség lenne... :lol: Ott még a szülésem is le van írva...ami csodaszép volt.
Röviden: 38 éves vagyok, első baba, pár nélkül csináltam végig mindent. És nem bántam meg semmit, ugyanígy csinálnék mindent mégegyszer is. Még egy második babát is bevállalnék így egyedül, csak hát azok a fránya anyagiak...
Téged meg kevertelek azzal a Katival, akinek a Mirellája van... :oops: . Úgyhogy nekem is homály van ám itt ebben a topikban...

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri: Az időmbe belefért, úgyhogy beleolvastam egy kicsit az egyik általad említett topikba. Nagyon becsülendő dolog szerintem, hogy egyedül is vállaltad, hogy felneveled a kislányodat. Sokszor biztosan akadnak nehéz pillanatok, ugyanakkor boldoggá is tesz az Ő léte! Az apja egyáltalán nem is érdeklődik Lilcsi felől?! :shock:
Én törökbálinti vagyok, az anyukám viszont fegyverneki származású, a keresztapámék -anyu öccse- néhány hónappal ezelőttig ott laktak, aztán eladták a családi házukat és Szolnokra költöztek. :D Sajnos elég ritkán járunk össze velük, mindenki éli a saját életét. :(

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Kati! Kicsi a világ, már többször bebizonyosodott...kollégáim is vannak Fegyvernekiek.. :lol:
Igen, vannak nehéz és szép pillanatok az egyedüli gyereknevelésben. De nekem személy szerint 3 olyan ismerősöm van itt a környéken, akik ugyanerre vállalkoztak. Úgy látszik, ez most járvány :shock:
Amúgy van itt valaki, akinek a gyermeke bekéretzkedett az anyáék ágyába? Lilcsit rendesen elkapattam. Mióta jönnek a fogai, 7 hónapos kora óta, minden éjjel felsírt. Ezt addig tökéletesítette, hogy már a megvígasztalása is 1/2-1 órát vett igénybe. Ez hajnali 1-2 között igen kiborító volt számomra. Úgyhogy magam mellé vettem, kb.1-2 hónapja, azóta úgy alszunk, mint a bunda. És most már nem is tervezem, hogy visszaszoktatom a rácsos ágyába, azt ugyanis eladtam már. Arra várok, mikor viszik el...? Majd a saját ágyába, hogy hogy fogom beszoktatni...? Mondjuk az még jóval később lesz, hisz annak nincsen széle sem, levándorolna róla este. Rengeteget forgolódik.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

1000 éve....

Nóri!
Üdv köztünk!
Átszoktatás a kiságyba?
Tedd közvetlenül a saját ágyad mellé, és ha már simán alszik benne, mindig egy kicsit messzebb. Talán úgy sikerül.

Bevallom, visszaolvastam, de nem sok minden maradt meg!

:oops: Kavintont éne szednem!

Bogyó!
Sajnálom, hogy nem jött össze a tali!
Mi Ritával, és Sudival már vagy nem is tudom mióta készülünk talizni!

Etterke!
Megnéztem a képeket!
Nagyon édes Réka, és Te is nagyon csinos kismama vagy!

nah! megyek, Enéh nem akar aludni!

KépKép

www.eneh.gportal.hu

"Ne feledjem, hogy gyermekem első mintája és alakítója én magam vagyok."
sancsi

Hű, mekkora itt a tolakodás! :shock: :shock: :shock: :shock: Talán be sem fér az írásom a többi közé! :P :P :P :P :P :P :P :P
Merre jártok?

Mi lustálkodtunk egész nap, épp ebédet késtzítettem és rendet raktam a konyhában. A lakás többi részét csak "összeszedtem".
Amúgy megint nem vagyok a legjobb passzban, nagyon fáj a derekam, de nem tudom mitől, mert főleg reggeliben fáj. Remélem, nem állandósul azért! :roll: :roll: :roll:
Kriszta pedig anyásabb, mint valaha, képes ordítani még akkor is, ha a vécére megyek. Azt hittem, nálunk ilyesmi nem lesz, annyira jól elvolt mindenkivel. MOst még István is alig bír vele, bár azért ha negyon muszáj, el tudja vonni a figyelmét! :lol: Ma együtt mentek, sétálva, kenyeret venni, és Kriszta nagyon büszkén integetett nekem. :D Akkor nem hiányoztam. :P
Tegnap estefelé, képzeljétek, néztem egy tévéműsort, ahol szalonnát és hagymát ettek. Nekem is hagyma kellett, végül IStvánnal együtt jól belaktunk zsíros kenyérrel és hagymával. :shock: :D Kriszta is kapott néhány falatot, főleg a hagyma ízlett neki, de féltem, nehogy bántsa a kicsi gyomrát. Végül nem lett semmi baj. Igaz, hogy én bevettem egy növényi alapú emésztőt, de megúsztam a gyomorsavat és -égést!

Nóri, örülök, hoyg jelentkeztél! :) szerintem is butaság volt azon rágódnod, hoyg hogyan jelentkezz ismét, hiszen itt mindig mindenkit szívesen látunk! :) Sokan kimaradoztak, a társaság egy része kicserélődött, de azért megyünk tovább! :) NAgyon aranyos Lilcsi. Már pindurin is az volt. valahol, ha jól megnézem, még megtalálom az első 1-2 képét a gépemen, azt hiszem! :)
Gyere ezután is, amilyen gyakran csak tudsz. :)

Julcsi, sajnálom, hoyg nem úgy alakultak a dolgok, ahoygan szeretted volna, megértem. Én is sokszor bosszús vagyok, amikor valami megváltozik, nem úgy sikerül.
remélem, hogy te ezt most már nem olvasod, hisz elutaztaok, és azt is nagyon remélem, hoyg a legjobban sikerül a kiruccanásotok-évfordulótok! :) :wink:

Eszter, ha hazaköltöztök, külön fogtok lakni? Vagy legalábbis szülők közelében? lesz akire néhány órára rábízhatnád Rékust? Mert akkor most már te is iktathatsz magadnak szabad programokat! Nekem mindenesetre muszáj, mert érzem, hoyg én nem kizárólag házimunkára születtem, és a diplomám kézhezvétele most még rá is tett erre az érzésre egy lapáttal. :roll: :evil: És most kezdek azon bánkódni, hogy tavaly ősszel nem iratkoztam be a továbbtanulásra. (itt mesteri fokozatnak hívják, amit el kell végezni pl. ahhoz, hoyg majd drd. lehess, majd doktorálhass. Egyelőre ilyesmi nincs tervben nálam, de nem szeretnék kihagyni oylasmit, amit később bánnék. ) Most ősztől megtenném, de már félek, hiszen majd január-februárban, amikor a vizsgák lennének, én alig 1-2 hónapos újmamaként, hoygan tudnék még azzal is megbirkózni. Így azt hiszem, nagyon elhúzódik majd. Mindegy, valahogy lesz. Talán jövőben... :roll:

Zsuzsi, írjál! Ennyire bulizol azóta is? :wink: :wink: :wink:

JAj, Kati, eszembe jutott, hoyg épp aktuálissá vált nálunk is az agresszió. eddig úgy vettem észre, hogy sosem szándékos, de a kettő között talán csak egy cérnaszál van. Tegnap is kaptam egy pofont. :roll: Bizony fájt. Próbálok, hozzád hasonlóan a lelkére beszélni, remélem, hamarosan leszokik róla.

NA, megyek, pihenek még egy kicsit, amíg Kriszta is alszik. :)

Szép estét mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Nóri,ugy örülök,hogy irsz ide megint.Igy nem kell szégyelnem,hogy nem irok neked mailt.Tudod mit mondtak a játszócsoportba azoknak,akiknél a gyerek a szülö ágyába alszik?Hogy ha neked ez megkönnyiti az éjszakáidat,akkor ne szoktasd vissza a saját ágyába.Csak ha már nagyon zavar.Amig ez neked kellemes miért ne????????????????????Ha meg nagyobb lesz lehet saját maga fog kiköltözni töled.A barátnömnél igy volt,most 3 éves a fia és egyik napról a másikra kiköltözött a szülök ágyából.Szerencse,mert ott jön augusztusba az új baba.

Lányok,néznek nállatok a gyerekek tévét??????????A Léna egy hete egyebet se csinál,csak tévézik.Már reggel ha kijövünk a nappaliba elkezdi mutogatni,hogy kapcsoljuk be a tévét és ha süsüt akar akkor a videónál kapcsolgat,ha teletubiit akar,akkor meg a DVD-t babrálja.És bög mig be nem kapcsolom.Régen oda se nézett akárhogy mnutattuk neki.Egy ismerösöm ajánlotta a teletubikat,hát mióta meglátta,meg van veszve értük.De a süsü is tetszik neki.Minden ahol zene is van.Na de délután körül a minap is már a táska kelett volna neki,amit a tévé mutatott.Na hogy magyarázzam meg,hogy az csak egy kép?Meg nem is jó a szemének se szerintem.Nem tudom,hogy hogy fog leszokni,vagy csak megint egy ilyen dili,és majd elmulik????

Na meg vettem a bolhapiacon egy hintát,amit az ajtófélfára szereltünk.Ma háromnegyed órát ült benne egyhuzamba.Még enni is ott akart csak.

Mennem kell
Puszi mindenkinek!
Betty

betty30

Sziasztok!!
Sancsi! Eddig is, mióta megszületett Lilcsi, ott volt az ágya az enyém mellett. Ennél közelebb nem tudom tenni. De most Betti megvígasztalt. Már mástól is hallottam, hogy 5 éves korig végül is normális a dolog. Akkor nem nagyon zargatom...
A múlt héten mutattak egy családot, ott 12 gyerek van, és eddig azt hiszem, egy szobában éltek. De hogy ezek hogy oldották meg a "szaporodást" :oops: ?
Míg egyedül vagyunk, nincs is gond, de ha netalán-talán valaki bekéretzkedne az ágyamba...? :shock: Na, de ez csak fikció még...

Én meg észre sem vettem és kibújt Lilcsi 8. foga. A 7. jobbra lent jött ki, hát vártam bal oldalon lent. Mindig ott kutlásztam a szájában. És tegnapelőtt este vettem észre, hogy már mind a 4 sarka kint van a 8. fogának. Tehát nem most jött ki. Ami azért is érdekes, mivel kedden a dr-néni is nézte neki, ő is 7-et számolt....bolond felnőttek...

Ebben az agresszióban mostanában én is részesülök...néha, amikor odahajolok Lilcsihez, hogy hülyéskedjek vele, két kézzel csapkod az arcom felé. Persze elhúzódok olyankor és mondom, hogy nem szabad, fáj. Tehűát ő még játszásból csinálja.

Betti! Én örülnék neki, ha Lilcsi felfedezné a tv-t! De egyenlőre még mindig igényli a társaságot, főleg délután. Délelőtt, reggel el van magában is. Majd én is bepróbálkozok nála a Vukkal.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Megvagyunk mi is, csak az utóbbi napokban sok volt a program, ma meg a gyomrom kezdett el vacakolni.

Nóri: én is üdvözöllek és ígérem, mihelyt lesz egy kis idôm, megnézem a képeiteket! Szerintem örülj neki, hogy Lilcsi a Te társaságodat igényli. Nagyon fontosak az együtt játszások, fôleg kiskorban. Nekünk nincs is TV-nk és meg kell, hogy mondjam, hogy nem is hiányzik. Nem merev koncepció, csak így alakult.

Eszter:
Én is benne vagyok a találkozóban, csak elôbb érjetek haza és pihend ki magad! Amire felvételt nyertem, az a doktori fokozat. Ha elvégzem, akkor egyetemen is taníthatok.

Edith:
Teljesen megértem, hogy szükséged van szellemileg is töltekezni. Nagyon jól teszed, hogy kimozdulsz és éled az életed (néha).

Kati:
Alidánál még nem tapasztaltam az agressziót, de most már tudom, hogy mi lesz a következô. Mostanában mintha anyásabb lenne, mikor nem vagyok vele, keresni kezd és mondja, hogy mama, mama. Ettôl peszre el lehet olvadni.

Megyek, elteszem magam holnapra.
zsuzsi 81

Sziasztok!

NA, jól indult a nap nálunk. :roll: Tápszer után Kriszta már nem aludt vissza, de én még szunyókáltam egy kicsit. Amikor már igen intenzíven mámázott :D kimentem hozzá, és mit láttam: kibújt a hálózsákból. Ez még nem nagy baj, de amikor kivettem a kiságyból érzem, hyog csupa pisi. Jobban szemügyre véve a dolgot, láttam, hoyg a "pisi" sárga. :shock: :shock: :shock: Szóval, termelt egy hatalmasat és lágyat, ami kifolyt. Először járjuk így meg, hoyg bodyra, lepedőre, matracra, hálózsákra, mindenre jutott egy kicsi. :P :P :P :P :lol: :lol: :lol: :lol: Remélem, szerencsés nap lesz, ha már így kezdődött. :roll: :P :D :D :D
Különben az éjjel nagyon rosszul aludt, óránként ébredt, fél 4 felé pedig tejet követelt. Az este nem ita meg mind a tápszerét, gondoltam, odaadom neki a maradékot. Aztán annyira sírt, hoyg még csináltam neki. Így aztán aludt vagy 2 órát egyfolytában. De biztos a foga lehetett, ettől lett gondolom, a híg kaki is. Remélem, hoyg ez a két szemfog még kibújik, és aztán a leghátsók jókora szünet után jönnek csak. :roll:

Betty, Kriszta nem tévézik, mert nálunk sem megy a tévé rendszeresen. Különben a tévében csakis DVD-filmeket szoktunk nézni, nincs bekötve egyetlen adó sem. A számítógépen szoktunk tévézni, de ritkán. Nekünk nem hiányzik. Mindemellett, Kriszta már ismeri a Vuk-ot, és most otttartunk, hoyg talán 10 percet is képes egyhelyben ülni és csak azt nézni. MA reggel is feltettem neki. Aztán, amikor mással kezd játszani, kikapcsolom. Nem szeretném, hoyg hozzászokjon a passzív tévézéshez. Szerintem mértékkel, lassan be lehet vezetni, hisz eltiltani teljesen majd úgysem lehet. De addig a jó, amíg a gyereknek nincs szüksége rá.

Úgyhogy, Nóri, próbálkozhatsz Lilcsinél is a tévével, de ne erőltesd, mert én osztom Zsuzsinak a véleményét, hoyg addig örvendjübnk, amíga mi társaságunk szerez neki örömet. A tévét lesz ideje később is megismerni. :roll:

Zsuzsi, úgy látszik, minden gyereknél eljön egy ilyen anyás korszak. Krisztáról sem hittem volna, ő is olyan volt mindig mint Alida, szinte mindenkivel jól kijött. Lehet, hoyg nálatok is beköszönt egy ilyen periódus.
Remélem, hoyg a gyomrod azóta helyrejött. :)

KAti, merre vagy? Írj!!!!!

Szilvi, sikerült a pároddal megdumálni a dolgokat? MOst szent a béke közöttetek? :)

Andrea, olyan régen jelentkeztél, remélem, minden rendben, csak az új munkahely a ludas az elfoglaltságodban! :) Te is jelentkezz, ha tudsz! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!
Hát, mi eszméletlen jót aludtunk! Este már 10-kor lefeküdtem filmet nézni, de el is aludtam rajta. Reggel meg 8 (!)-kor ébredtünk fel. Halványan dereng valami, hogy mintha Lilcsi felébredt volna valamikor, de közölte, hogy "tea", kiszolgálta magát és durmolt ő is tovább.

Edit! Te mikorra tervezed, hogy tejet adsz Krisztának? Vagy érzékeny rá, azért nem azt itatod vele?
A tv-t persze én sem erőltetem, nem fogom odakötözni elé. Csak nem bánnám, hogy amíg főzök, legalább addig leszakadna rólam. Most is ráfröccsent egy kis olaj, amikor pakoltam bele a sütnivalót :cry: Mert mindig ott matyizik a lábamnál. Úgyhogy vagy keresztülesek rajta, vagy vagy... de nem lett baja szerencsére semmi.

Hú, Zsuzsi! Te ilyen okos vagy? És mi a szakterületed? Mit taníthatsz? Miért mentetek ki Kabadába, és miért jöttök vissza? Milyen az éghajlat azon a részen, ahol éltek? Csak egy pár kérdés... :oops:

Tettem fel az oldalunkra video-linkeket is. Lehet kuksizni. Nem a legjobb minőségűek, telefonnal csináltam. Az van mindig kéznél.

Lányok, segítsetek már! A többi fórumosnak is kíváncsi vagyok a csemetéjére, de akinek nincsen benne a profiljában, nem tudom, hol keressem? Valaki küldjön már priviben, vagy mailben lilkeket, címeket! Előre is köszi!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Nóri!
Üdv! Az én Reginám is velünk alszik, igaz csak reggel veszem magam mellé, vagy közénk, ha a párom még itthon van, mert úgy vettem észre, hogy ez sokkal jobban megnyugtatja, mintha az ágy mellet ülnék. Nem tervezem, hogy leszoktatom erről, még ha majd külön szobába teszem, akkor sem. Szerintem ez v.mi féle bisztonságot ad a babának.

Betty!
Nálunk mindig megy a tévé, mert v.ki mindig nézi. Regi már egész hozzászokott, csak a reklámokra kapja fel a fejét, azokat nézi, a mesék még nem érdeklik öt. Késöbb majd megpróbálom leszoktatni róla.

Edith!
Igen minden rendben, de szombaton volt egy nagy vitánk, de vasárnapra megoldódott. Szerettem volna elmenni a Bryen Adams koncertre, de a Zoli nem ért időben haza, mert dolgozott. Én meg kibuktam, és jól beolvastam neki. Erre ö is megsértödött, de vasárnap elmentünk Esztergomba, utána Visegrádra, és csak azt sajnáltuk, hogy nem vittünk fürdőrucit, mert akkor hazafele még strandolhattunk volna. Regi bisztos élvezte volna.

Bogyó!
Szerencsére nem lettünk betegek! Remélem ti is jól vagytok!

Cs. Kati!
Hogy van a mamád?

szirwen1

Bocsi! Látom hogy Kati te kérdeztet, hogy nem vagyunk-e betegek?
Elírtam....

szirwen1

Sziasztok!

Hát akkor itt a nagy pillanat, hogy lehulljon a lepel a titok előtt. Nagy valószínűséggel Kispocak KISFIÚ lesz :lol: Nagyon örülünk, hogy egy kisfiút is kipróbálhatunk!

Edit:
Ha hazaköltözünk, akkor Dunaharasztin fogunk élni, ami Budapesthez van nagyon közel. Az én szüleim a szomszéd faluban laknak, a férjem szüleim 120 km-re. Ha segítségre lesz szükségem, akkor szívesen jönnek majd a nagyszülők. Dunaharasztin is és Budapesten van néhány ismerősünk, jószomszédunk, így majd többet tudok én is barátnőzni, kikapcsolódni.

Betty:
Nálunk ritkán megy a háttérben a tévé, inkább este nézzük, akkor is szívesebben egy DVD-t. Rékát egyáltalán nem köti le, a Micimackó is néhány percig és főleg a zenés részek, de közben jár-kel a szobában. Dunaharasztin pedig nincs bekötve a tévé, így majd később néhány mese DVD-t tud megnézni, de egyelőre én ezt korainak tartom még. Egyáltalán nem tartom hasznosnak a tévét a gyerekek részére, de elviekben nem is vetem el. Réka mostanában ha esetleg megy a tévé, akkor odamegy és kikapcsolja, persze ő ezt jó mókának tartja!
Ha Léna csak ezt a két mesét nézi, lehet előbb-utóbb megunja és nem kéri, hogy bekapcsold a tévét! Csak egy ötlet! Ne bővítsd a választékot!

Nóri:
Próbáld inkább Lilcsit bevonni a házimunkába játékosan! Réka nagyon élvezi! Ma picit hosszabb ideig tartott a főzés és igényelte volna a társaságom, így beült az etetőszékbe és ott főzött a kisedényeivel, aztán az egyik fiókból pakolt ki. (Van egy fiók ahol műanyag edények vannak és megtanulta, hogy azt kipakolhatja és azokkal játszhat. )
Szerencsés Lilcsi, hogy ilyen könnyen és fájdalom nélkül kibújt az egyik örlőfoga. Gratulálunk!

Kép
Kép
etterke

Sziasztok!

Én is előkerültem végre! :D Tegnap a férjem tisztasági újrameszelést tartott a konyhában, mindent ki kellett pakolnunk a konyhaszekrény akasztós részeiből, hogy utána levehesse őket, később mindent visszatenni...... Szóval képzelhetitek milyen jó kis vasárnapi programunk volt! :x
Ma délelőtt a postára kellett mennem, utána lasagne-t csináltam, majd jött a húgom barátnője, aki csak most ment el és a számítógép a húgom szobájában van ezért nem fértem a géphez.
Joci hosszú kihagyás után végre megint pancsizhatott egy jót a kis medencéjében. Úgy elfáradt, hogy most alszik. Azt vettem észre, hogy alul mindkét oldalon fehéredik az ínye 1-1 rágófog helyén. :)

Edith: Köszönöm szépen az SMS-t, igazán jól esett! :) Jól vagyunk, csak egyszerűen nem volt időm írni. Egyik délután Joci is elég hígat kakilt, bár tulajdonképpen nem volt hasmenésszerű, csak elkövettem azt a hibát, hogy amikor megéreztem a szagot, úgy döntöttem, hogy várok még néhány percet, hogy befejezze a műveletet és az éppen elég volt arra, hogy úgy szétnyomódjon a pelusban, hogy még a hátára is jutott, ezáltal a body-jára is, úgyhogy kénytelen voltam megfürdetni. :oops: Mostanában egyébként a hígabb széklet a jellemző Jocira, ami szerintem is a fogzás miatt van, bár talán a meleg is befolyásolja. :roll:

Nóri: Joci kezdettől fogva külön ágyban alszik, néha-néha reggelente én is odavettem magunk közé, de amióta megtanult mászni már nem teszem, mert úgysem marad, hanem egyből azon van, hogy lejusson az ágyról és mehessen a játékaihoz. Ha pedig megpróbáljuk egy kicsit visszatartani, hogy szeretgessük, akkor jön a sírás-rívás. :lol: Ha foglalkoztat a dolog, hogy lassan külön fekhelyre kéne szoktatni Lilcsit, szerintem tedd azt, amit Sancsi is javasolt, rakd a rácsos ágyat közvetlenül magad mellé. Hol lehet megnézni az oldalatokat?

Betty: Én napközben ritkán tévézek, este szoktuk inkább nézni. Jocit egyelőre nem köti le, oda-odapillant, de néhány másodpercnél tovább nem érdekli. A hintáról jut eszembe, bár nem tudom, hogy a tiétek milyen -majd megnézem a naplótokban, ha teszel fel képet róla-, de tényleg soha sem szabad magára hagyni benne a gyereket, mert én úgy jártam 2 nappal ezelőtt, hogy csak egy pillanatra néztem másfelé, mert a húgom hozzámszólt a teraszról és mire visszanéztem Jocira, már fejjel lefelé lógott , szerencsére nem csúszott ki! Biztosan előre dőlt és átfordult vele a hinta. Én halálosan ideges lettem, Joci viszont nem ijedt meg.

Zsuzsi: Én már annyira szeretnék képeket látni Alidáról! :D Remélem helyrejött a gyomrod! Talán sokat idegeskedtél az utóbbi időben? :roll:

Szilvi: Mondták a híradóban, hogy nagyon nagy érdeklődés övezte a Bryan Adams koncertet. Én nem sok számot ismerek tőle, de azokat szeretem. Sajnálom, hogy nem láthattad élőben! Vasárnap igazán mozgalmas napotok volt, biztosan kellemesen el is fáradtatok a végére. Visegrádon a várban már sokszor jártam, még egyszer osztálykirándulás keretében is. Jó "kis" hely! :D Köszi az érdeklődést a nagymamám felől, változatlan az állapota. Nagyon gyenge, de étvágya van.

Eszter: Nekem is az volt a sejtésem, hogy ezúttal kisfiatok fog születni. :D Bár tudom, ezt még korai biztosra venni. :wink: A neveken gondolkoztok már? Arról jutott eszembe, hogy azt írtad Rékus is főzőcskézik a saját kis edényeiben, hogy Joci a kávénkat akarja mindig megkavarni, ilyenkor adunk a kezébe egy műanyag füles bögrét, meg egy kanálkát és ilyenkor nagyon elégedetten és boldogan kavargat. :lol:

Kicsit izgulok, ugyanis lefixáltam a fodrászunkkal - egy utcányira lakik tőlünk -, hogy holnap reggel, amikor a férjem megy hozzá, elvisszük Jocit is, hogy egy kicsit megigazítsa a haját, mert már sehogy sem áll neki. Hosszú elöl, a fülénél, hátul, én pedig nem akarom levágni neki, mert félek, hogy utána rosszul nézne ki. Kíváncsi vagyok, hogy mire jutunk majd, engedni fogja-e Joci, hogy a haját babrálják. :? Majd beszámolok.

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok!

Sajna kb egy hétig nem leszek, mert férjem lemegy a Balatonra és elviszi a gépet. Most van még néhány percem az "utolsó szó jogán". :lol:

Gyomrom már jobb, de a dokibácsi szerint 4 napig szigorúan kéne diétáznom, amit úgysem fogok betartani, mivel már most éhen halok és az ilyesmit nem szoptatós mamáknak találták ki, fôleg hogy már jól vagyok.

Fényképezôgép sajna nem jó (még el sem vittük a szervízbe :oops:), de megpróbálok kölcsönkamerával ügyeskedni.

Nóri:
most csak Neked válaszolok, mert nincs több idôm sajna. Zongorista vagyok és azért élünk Kanadában, mert a férjem ott tanít egyetemen. Most viszont itthon vagyunk egy évre, mert kutatási szabadságon van, így el tudom kezdeni az iskolát. Hogy hogy lesz tovább, azt még nem tudjuk.

Mindenkit sokszor puszilok és mihelyt lesz gép, jelentkezem! :wink:
zsuzsi 81

Eszter! Gratulálok az öcsikéhez!!! Ügyesek voltatok :wink: !
Próbáltam már Lilcsit is "munkára" fogni :lol: . Az ölembe ültettem és paníroztunk. Persze, még gyakorolni kell.
Az a rossz, hogy alapból is szeret a gáztűzhely körül és a gáztűzhellyel játszani :cry: (lehet, szakácsnő lesz :? ?). Nyomkodja, csavargatja, nyitogatja. Mindig rászólok, hogy nem szabad, meg egy párszor már ütötte is meg magát, amikor a sütőajtóba csimpaszkodott, az meg lenyílt, de még nem tanult a kárán...

Kati! Lilcsi is kezdetektől fogva külön, a saját ágyában aludt. 7-8 hónapos lehetett, amikor elkezdte ezeket az éjjeli felébredéseket. Minden szakirodalom a fogakra fogja leginkább. Egy pár hónapig hadakoztam ellene, hogy magam mellé vegyem, de most 2 hónapja meguntam, vagyis feladtam a küzdelmet. Először csak a felriadások után vettem magam mellé, most már oda is teszem le aludni. És ez már így is marad egy ideig, mivel a kiságyát a hétvégén viszik el.
Az oldalunkat itt a vonalzóm alatti www-re kattintva tudod megnézni...remélem. Mondták már egy páran, hogy nem nyitja meg nekik :cry: , nem tudom, miért?

Lilcsi is járt már úgy hintával, ahogy Joci.. :cry: :? Én is megijedtem, kikaptam a hintából, de amikor letettem a földre, ment vissza, hogy hintázni akar. Hát jó, legyen...de a szemem nem vettem le róla utána.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Mi van itt ma is? Senki, semerre?

Elolvastalak, de ne haragudjatok, fene tudja, valahoyg nincs kedvem írni. Nincs semmi baj, de egy olyan letargikus állapotban vagyok, hogy meg sem tudom magyarázni. Semmihez sincs kedvem, csak a legszükségesebbeket végzem el, azonkívül meg fogalmam sincs, hogyan telik el egy nap. Pedig nem veszekedtünk, nincs nézetletérés, mindennek rendben kellene lennie.
Kriszta jól van, ügyeskedik, rosszalkodik, szóval, legalább vele nincs semmi baj. Én meg majd csak kilábalok valahogy ebből is.

Eszter, gratulálok nektek a fiúcskához! remélem, mire megszületik is kukis marad, nem szívódik fel a "kis többlet" :wink: Továbbra is maradtok a Botond névnél? Ha jól emlékszem, Rékust így hívták volna. :) (Még azt is hozzáteszem, hyog most sikerült jó iriggyé tenni engem. :P Én is fiúcskát szeretnék. :) :wink: :oops: )

Többiek, ne haragudjatok, hoyg nem írok, de most (s-n)incs hangulatom hozzá. Csak jelentkeztem, hoyg ne gondoljatok semmi rosszra. Még jövök, remélem, hamarosan.
Puszi mindenkinek!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Az előbb éppen bele akartam kezdeni az írásba, amikor a férjem megérkezett ebédelni. :)
A félelmem a hajvágást illetően alaptalannak bizonyult, Joci remekül tűrte és elégedett is vagyok a végeredménnyel, bár ugyanakkor hiányoznak is a kis kósza tincsei. :D Állva tartottam a karomban - gondoltuk, hogy így egyszerűbb lesz -, ő pedig nyugodtan nézelődött, a fodrásznő pedig pillanatok alatt körbecsattintgatta a haját az ollóval. (Szerintem az olló hangja is elvarázsolta Jocit.) Remélem a legközelebbi alkalommal is ilyen simán és gyorsan fog zajlani a dolog. :roll:

Szilvi: Megnéztem a képeket rólatok. Büszke lehetsz Lilcsire, nagyon édes kislány! :D Jól gondolom, hogy te sem híztál sokat a terhességed alatt?! Csinos vagy a pocakos képeken.

Edith: Sajnálom, hogy rossz a hangulatod! Biztosan a hormonok játéka okozza. Ha lenne kedved egy kis dumcsizáshoz, csörögj! :wink:

Zsuzsi: Kár, hogy megint napokig nem fogsz tudni írni! Várunk vissza! :D

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Jó reggelt!

Ma már jobban vagyok, igaz, már tegnaptól felderültem kicsit. :)
Hatalmas forgalom volt errefelé.... :roll: :roll: :roll:

Kati, nemcsak, hoyg nem volt kedvem, de tudod, csörögni már nem tudok. A régi telefonom teljesen befuccsolt, a mostaniról pedig csak üzenetet tudok küldeni. :roll: De bepótoljuk, majd máskor, tegnap úgysem lettem volna a legkellemesebb társalgópartner! :P : :oops:

Zsuzsi, sajnálom, hyog most megint nem leszel egy ideig, de amint géped lesz, jelentkezz ! :)

Nóri, én is megnéztema weoldalatokat, nagyon édes Lilcsi. Kár, hoyg olyan kicsiben van minden kép. VAgy csak én voltam béna és nem tudtam kinagyítani? :roll: :oops:

Szilvi, kellenek is az ilyen görbe napok. :wink: Hisz nemcsak szülők vagyunk, tele felelősséggel, hanem elsősorban fiatalok is, akiknek ugyanúgy szüksége és joga van a kikapcsolódásra, pihenésre, mint eddig. Persze, minden átértékelődött, amióta gyerekünk van, sőt sok minden másodrendű lett, de azért nem szabad az embernek teljesen feladnia önmagát! :) örülök, hyog jól éreztétek magatokat! :)

Betty, jól vagytok? MInden rendben? Írj, ha van egy kis időd! :)

Julcsi, hazaérkeztetek? Remélem, nagyon jól éreztétek magatokat! :) Ülj le, és számolj be nekünk! :)

Na, puszi, mindenkinek:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Réka már egész jól van, nagyon picit folyik az orra, de nem zavarja, nem köhög már, láza pedig csak a múlt héten volt amikor hazajöttünk a nyaralásból. Szerintetek be lehet adatni holnap a 15 hónapos szurit?

Kép
Kép
etterke

Sziasztok!

Eszter: Az alapján, amit leírtál Réka állapotáról, szerintem be lehet adatni neki az oltást, de gondolom a doktornővel úgyis megbeszélitek előtte. Én holnap reggel viszem Jocit a bárányhimlő és az első kullancs elleni oltásra. A mi gyerekorvosunk múltkor is automatikusan megvizsgálta Jocit, mielőtt az agyhártyagyulladás ellenit beadta neki, pedig ő előtte nem is volt beteg. :roll: (Persze ezt nyilván orvosa válogatja.)

Edith: Örülök, hogy jobb a kedved! :D Akkor majd üzenj! :)

Julcsi: Engem is érdekel ám az élménybeszámolód! Azt gondoltam, hogy mostanra már biztosan jelentkeztél, de nem. :(

Kati: Régen írtál, pedig már biztosan tudod a szövettanod eredményét. Nyugtass meg minket, hogy minden rendben!

Többiek, ti is írjatok!

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?