Sziasztok!
Sokat irtatok mióta nem jártam itt.Nagyon eltelnek a napok.A Léna olyan jó kislány lett,hogy el se merem mondani.Most élvezem elöször a napokat vele,minden nyüglödés nélkül.Mindent megért amit mondok neki és sokat beszél,de kinaiul és semmit se értek.Sokat mutogatunk,babajellel,azt megértem.Jó dolog.Igy meséli el,hogy leesett az ágyról,meg kicsuszott a kádba,meg hogy éhes,szomjas.
Imádni való.Ma voltunk dokinál oltáson.Remélem nem lázasodik be.Az anyajegyre azt mondta,hogy ne törödjek vele még,majd kétéves kora körül mutassam meg börgyógyásznak,de nem fogok addig várni.Most is megnézheti.
Megint migrénem van,már elegem is van belöle.Most voltam fej CT-n,de még nem hoztam el a leletet.Kitudja mi van ebbe a tökbe.
Eszter,örülök,hogy jó volt a nyaralásotok!!!!!!Teszel fel képet?Már félidöbe vagy a babával,mikor árulod el a nemét????Tippelek:FIÚ
Mölli,jó volt róllad olvasni,mégha szomorúan is irtál.Kivánom mihamarabb jöjjön rendbe a lelkivilágod!A balcsi biztos fog ebben segiteni.
Edit,a ´Nórival irunk azóta is emailt,mégha én ronda lusta is vagyok az irásban.De a Andiról azóta nem hallottam,esküszöm azt se tudom hova tegyem.Ki ö?????
Jók a Képek a krisztáról a pocsojában.
Bogyó,gratula az átalváshoz!!!!A Léna csak vizet iszik,utálja a teát meg minden mást.Mikor pici volt én is instant teát adtam neki,csak bebeszéltem magamnak,hogy jobb a viz igy arra szoktattuk.Sajnálom,hogy depressziód van,remélem hamar elmulik.
Irtátok a túrósgombócot.Tegnap csináltam,nagyon fini lett.Én csak turót,tojást,kis lisztet és zsemlemorzsát,sót és cukrot is tettem bele,minha palacsintát csinálnék.Én utálom,ha iztelen.És mikor megföltek a gombócok akkor piritott zsemlemorzsába forgattam olvasztott vajba kevert tejföllel lelocsoltam és fahéjjas porcukorral jól meghintettem.OHHHHHHHHH, olyan finom volt.A Lénának is izlett.A párom utálja.De voltam egy barátnömnél és vittem nekik hát azok is dicsérték a férjével.
Ma székelykáposztát föztem,már rég nem csináltam.
Kati,nem jut eszembe,hogy mit irjak neked
Szivren,látod mondtam,hogy semmi baja a Reginának.Nálunk az a mottója a játékcsoportunknak,hogy : MAMA, ADJ IDÖT NEKEM!!!!!!
Rita,a te Tomid se megy még ugye?Na és te se izgulsz,vagy igen?
Na megyek lefekszem,bevettem egy új gyógyszert a fejemre és tiszta kábult vagyok.Mindenkinek Jó Éjszakát!
Puszi
Betty