Sziasztok!
A párom szolgálatival ment reggel dolgozni, nem kellett hajnalban kelnem, hogy az állomásra vigyem:::: elaludtam.
Az előbb írtam egy light kisregényt Kamillának az állataink viszonyáról, de a mosogatógép néha lecsapja az autómatát. Mint most is és elszállt...
Sonjus! Nem semmi! Én már tutti annyira be lennék parázva, hogy csak tesztre pisilnék! Tessék holnap reggel a kétcsíkost megpisilni! Induljon már be rendesen a babagyár! Nagyon örülök, hogy jól vagy és nem barnázol.
Kamilla! Sanyi ameddig az időjárás engedi a teraszon lakik. Amikor meg már mirelit madár lehetne, behozzuk és a kb 16-18m2-es konyha-étkező-előszoba egyik sarkát tudja úgy összekoszolni, hogy csak na. A macskák szeretnek a ketrec előtt ülni, a madár meg nyávog nekik. De a macskák most a nyáron kiköltöznek a műhelybe. Ott van az ablak alatt egy tutti sarok, ami le lesz választva, és olyan kis mászó-kaparófás, párnás macskalakot csinálok nekik... Valahogy nem fér már össze a lombikprogram és a mindennapos kádfertőtlenítés.
sajnálom, meg imádom is őket, de jobb lesz mindenkinek. Visszatérve kicsit a Sanyira. Örököltem a tesómtól, amikor elköltözött. Még anno megtanulta egy nimfától a pityu-t és egész nap képes szipirtyóhangon azt kiabálni. Így: piiitttyúúúúúú.Ha megunja, fütyül a kutyának, aki oda is megy, és kiröhögi, vagy ugat vele együtt, aztán mint a srácok fütyülnek egy jó csaj után, és a végén lejár a mikró is... Mint a bolondok háza..
Másik kérdésed: barátnőm nem tudta,hogy terhes, nem érzett semmit. Még bulizott, ott piált bagózott is. Nem érzett semmit! Csak mi már ki vagyunk erre az egészre élezve. Hidd el sokan nem éreznek semmit, mi mások vagyunk! És hát ugye tudjuk, miket lehetne érezni és azt el is várjuk, hogy jelentkezzen, mint tünet.
Kata! Már csak pár nap (10-12?) és kapod is vissza a babókáidat! Juhéjj!!!
Domo! Én rajzoltam volna nekik olyan pont pont vesszőcskét, hogy hét nyelven beszélne. Bár most már nem kell ilyen interjún meglepődni. nagyon sokat elárulnak atesztek, rajzok az emberről. Én is számoltam már, csillagoztam, meg válaszoltam olyan kérdésekre, hogy megölném-e a kutyámat, hogy ne szenvedjen. Ebből meg tutti arra jutottak, hogy pirománis sorozatgyilkos hajlamaim is vannak!!!!
Na regény ismét elkészült, megyek beszórom a cuccost a tegnap kitakarított, lemosott kisautómba, amire a tesóm azt mondta, ez nem is lányoknak való autó, hanem csajozós!