Új privát üzeneted érkezett!

domo még valami: döbbenet, hogy amikor mondta inszem előtt az asszisztensnő, hogy nagyon jó az anyag, és rákérdezett, hogy milyen szert/vitamint használt a férjem, elmondtam a karnitint és fogalma sem volt róla mi az, sőt sem a nőgyógyászaim sem az andrológián nem mondták. pedig állítom, hogy ez a legjobb vitamin a férfi meddőségre. de minél hamarabb el kellene kezdeni, mert ugye kell egy-két hónap a hatáshoz :wink:

Kép
kicsiboris

pandi, képek???

Kép
kicsiboris

Ilona!
Ez most kényszer "topikhanyagolás" volt, mert kivételesen bazi sok munkám volt ma. De legalább hamar elment a nap. Egy óra múlva húzok is haza.

Sonjus. Sajnálom a barnát. De még ki tudja, bármi lehet. Mérjél holnap reggel egy hőt. Ha 37 felett van, az jó jel.

Nekem az első inszem után kb. fél napig volt meg, az is csak valami barna maszat volt. Aztán elkezdtem a második stimut, de a 10. napi UH-n azt mondta a doki, hogy nem lát semmit és elmaradt az inszem, de még jó is, mert 17 cn-en megjött!!! De úgy istenesen! Szóval jól bekavartak a gyogyik. Utána váltottunk stimus gyógyszert is, meg progi gyógyszert is, és azóta rendben vagyok. Azt leszámítva, hogy még mindig nem vagyok terhes!

Az én párom macát szedett és 30m-ról 180-ra ugrott a spermaszáma. Aztán fél év után abba hagyta, mert félt, hogy valami májkárosodása lesz, de most MACA nélkül is 70-80 körül van általában.

Kép

Kép
kamilla306

na???? hol vagytok csajok???most meg ti tűntetek el...

Kép
kicsiboris

Mindenkinek köszi a segítséget! Holnap beszerzek mindenféle csodaszert!

Sonjus, szerintem ez normális! még én is izgulok érted! Én most bőgtem egy jót, ez ilyenkor helyrerak, és holnaptól indulhat is a sikeres inszem hónap :lol:

Kata! volt memóriafeladat, számsort kellett írni, és végül rajzolni! elég furán hangzik, de az is volt :?

Kép
domo

Kicsiboris, a párodnál mennyi volt a motilitás, amikor gíyógyszereket írtak fel?

Kép
domo

domo, nagyon alacsony volt: az első vizsgálatkor 10%és ugyanennyi az első inszemkor is, 15-20% mozgott csak a második inszemnél, a 3. inszemnél meg 65% volt célirányosan mozgó, ami nagyon jó eredmény, a mennyiség is sok volt, de inszemnél azért a minőség jobban számít :lol: :lol:

Kép
kicsiboris

Domo,
milyen állást pályáztál meg? :D

Domo,
akkor hajrá, szerezd be, amiket Boriska ajánl és látod az eredmény borítékolt!!! :wink:
katata

Barnázás reggel óta nincs :D

Voltam dokinál, a fájós pisilés miatt, nem nagyon akart antibogyót felírni, nehogy baj legyen, de mondtam neki, hogy beszéltem a Kaális dokival és mondta, hogy mehet, így Augmentint írt fel 2x1-et.
sonjus

Domo!
A sírás tényleg sokat segít, ma nekem is nehéz volt visszatartani, de inkább tartogatom a könnyeimet szombatra, hátha tényleg ez a barnázás nem volt komoly, és lehetnek még belőle örömkönnyek :wink:
sonjus

Sziasztok!

Olyan gyorsan haladtok még a mamalátogatós témára akartam írni. Az én anyám azt mondta, ha három baba lesz, nyugdíjba megy és leköltözik, mire a férjem közölte, hogy akkor ő meg el. Hozzá tartozik, hogy anyámmal nagyon nehéz kijönni. Ez a családban sem sikerül senkinek, apámmal már nem beszélnek, a hugom minden telefonálás után bőg, én meg rendszeresen leteszem a kagylót. De a Zitával egyszerűen fantasztikus. Imádja és rengeteg helyre viszi. Nehéz ügy. Ha főznek az elején az nagyon jó. Nekem anyósomék főztek, de annyira meg akartak kímélni a fűszerektől, hogy minden ízetlen volt. Mindegy sózni borsozni még mindig lehet utólag is.

Sajnos sietnem kell, megyek dokihoz. Sziasztok
tamaranna

Sonjus,
nem tudsz vérvételt kicsikarni?
katata

Pandácska merre vagy? Uh fotó?????
8)
katata

Sziasztok! :lol:
Minden rendben van(kop kop kop) 24 mm a baba már látszódik a köldökzsinor meg ahogyan piciket mozog :lol: Jövöhéten megyek a kiskönyvemért és aztán vérvétel meg a többi szokásos vizsgálat jön. Képet majd teszek fel csak lemerült a fénylépező eleme :?
Vendég

Pandácska,
juhéjjjjjj! Hurrrrrááááá! Nagyon örülök, hogy minden rendben van! Izgatottan várom a fotókat! :lol:
(énisénisénisénisénis!)
katata

Kata,
köszi :lol:

Itt van Ő :lol: az a hosszú izé alul a köldökzsinór kezdemény erre párom megszólal jéé milyen nagy lába van :lol: :lol:

Kép
Vendég

Pandus! De ari Pandád van!

Sonjus! Így kell reménykedni! Ki tudja, lehet, hogy éppen befurakodott a picurkád, és azért pettyeztél! És én holnap elmegyek a nettelen nyaralóba, és nem fogom tudni, milyen tesztet csinálsz!!!! :cry: De nagyon remélem, naggggyon pozitívat!

Kicsibé! Holnap te is tegyél ám képet!

Kép
Kép
Kép
zel

Pandácska,
de édi!!!! Párod is ari lehetett! :lol: Nagyon jó kép!!!! Tök jól látszik! :D Olyan, mint a stickereden! 8) Ott is ott van a köldökzsinór.
katata

Pandácska! Nagyon édes ez a kép! Örülök, hogy minden rendben van.
A tickeren a kép mindig magától változik, ahogy fejlődik a baba? Gondolom igen. Ez most hülye kérdés volt.

Sonjus? Helyzet?

Én nekem nem sikerült semmi babás tünetet felfedezni magamon az elmúlt napokban, és mivel senki nem jelentkezett a múlkori felszólításomra, hogy úgy lett + tesztje, hogy előtte nem érzett semmit, levontam a konzekvenciát, hogy valószínűleg én sem vagyok terhes. Majd 4-én kiderül.

Zel! Nálatok a papagájok benn vannak a lakásban? Mert, hogy a macskák igen. Nem akarják levadászni őket?

Kép

Kép
kamilla306

Sonjus,
hogy vagy?

Kamilla,
ne add fel! Az, hogy nem érzel semmit, még nem jelent semmit. :wink: Bármi lehet, nyugi és szorítok!!
katata

Jó, azért nem adtam ám fel, csak nem lovalom bele magam semmibe. :)

Köszi, hogy drukkolsz? Ebben a ciklusban megkapod a fagyikat?

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla,
Igen mindig úgy változik ahogy fejlődik nagyon jó :lol: ja és jelentkezem mint nulla tünetes kismama az elején nem éreztem semmit csak annyit néha hogy most megjön :wink:
Vendég

Panda! Nagyon örülök, hgy minden rendben, helyes a kép :lol:

Kicsiboris! tőled is várom a mai fotót!

Kata! egy igazgatósági assisztens állás volt.
Hétfőn mész az orvoshoz?

Sonjus! Nagyon izgulok, hogy vagy?

Kép
domo

Domo,
Köszi :lol:

Sonjus,
Barnázás? ugye nincs már? Mikor tesztelsz???
Vendég

Pandácska! köszi! Akkor most bízzunk nagyon a semmitünetben.
Valami olyat is hallottam már friss kismamáktól, hogy a mensisfájással ellentétben inkább egy bizonyos ponton szúrt állandóan a hasuk és onnan sejtették, hogy ott van valaki. Nekem a petefészkeim szoktak szúrni, de az majdnem minden hónapban.
Na jó, kész vége. Szerdáig nem beszélek magamról!!!!!

Sonjus, hol vagy? És főleg hogy vagy?

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla,
igen, remélem visszakapok két babát végre! 8)

Domo,
ehhez rajzolni is tudni kell?? :shock: Hihetetlen!!
Hétfőn telcsizek a dokinak és megmondja, mikor lesz az első vérvétel.

Ahogy közeleg a nagy nap, egyre jobban izgulok és örülök, hogy végre a meleg pocimba lesznek, jól kipárnázva. :wink:
katata

Kamilla,
Ezt a szúrás én inkább mostanság érzem akkor nem annyira. Szerintem sokan lesznek tünet nélkül babásak :wink: ezt nem hittem el régen de tényleg igaz :wink:
Vendég

Pandácska!
Szép kis pandácskád van :)

Kamilla!
Szerintem majdnem ugyanannyi lány van, aki érzett és ugyanannyi, aki semmit sem érzett és terhes volt, úgyhogy tényleg nem szabad feladni! Mondom én :wink:

Katata, Domo és mindenki aki érdeklődött, köszi, jól esik, és jobban vagyok sokkal. Az antibiotikum csodákra képes!
Barnázás zéró, nulla, semmi, krumpli stb :D

Majdnem elcsábultam egy mai tesztre, de mégsem "léptem félre" :)
Viszont a reggeli nagy rohanásban, még bevettem az antibogyót a duphastont meg otthon hagytam :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil:
sonjus

Örülok, hogy jobban vagy, de holnap reggel teszteljél, mert már kifúrta az oldalamat a kiváncsiság!!!!!!!!

Kép

Kép
kamilla306

Sonjus,
ezek jó hírek. Kíméld magad!!!
katata

Kamilla!
Remélem lesz rá lehetőségem!
Már begint egy nagy adag barnás cucc távozott belőlem :? bocsi
Kicsit idegörlő már a téma :evil:
DE nem adom fel :)
sonjus

Pandácska,
hogy lehet tavaly decembere óta több, mint 5000 üzit írni? :lol: :lol:
katata

Katata!
Én kímélném magam, csak sík ideg vagyok, hogy hogy lehetek ilyen idióta, hogy otthonhagyom a duphastont, :evil:
sonjus

Kata,
Hát ha 8 topicba írogat az ember akkor könnyen :lol:

Sonjus,
Mennyi Duphaston-t szedsz?
Vendég

Jé, most megnéztem én is. Pont tegnap volt KÉT ÉVE, hogy csatlakoztam.

Kép

Kép
kamilla306

Pandácska!
3 x 1
sonjus

5-kor tudom bevenni az elsőt :( ha hazaértem :evil:
sonjus

Sonjus,
Akkor nem lesz baj majd ha otthon vagy kapjál be gyosran 1-et aztán meg lefekvés elött. Én egyszer moziba mentem és a délutáni adagom maradt ki (2 Utro 1Dupha) babásan kicsit paráztam hogy mi lesz de semmi baj nem volt :wink:
Vendég

Sonjus,
ne idegeskedj, esetleg nem tudsz hazamenni érte? Messze laksz?

Pandácska,
8 topic???? :shock: Mindenkit fejben tartani?? Le a kalappal előtted!!! :lol:
katata

Sonjus,
és a rendelő közel van? Nekem a dokinál mindig van minden gyógyszerből a hűtőjében, így, ha valaki betéved kaphat belőle. :wink:
katata

Sziasztok!

A párom szolgálatival ment reggel dolgozni, nem kellett hajnalban kelnem, hogy az állomásra vigyem:::: elaludtam.
Az előbb írtam egy light kisregényt Kamillának az állataink viszonyáról, de a mosogatógép néha lecsapja az autómatát. Mint most is és elszállt... :twisted:
Sonjus! Nem semmi! Én már tutti annyira be lennék parázva, hogy csak tesztre pisilnék! Tessék holnap reggel a kétcsíkost megpisilni! Induljon már be rendesen a babagyár! Nagyon örülök, hogy jól vagy és nem barnázol.
Kamilla! Sanyi ameddig az időjárás engedi a teraszon lakik. Amikor meg már mirelit madár lehetne, behozzuk és a kb 16-18m2-es konyha-étkező-előszoba egyik sarkát tudja úgy összekoszolni, hogy csak na. A macskák szeretnek a ketrec előtt ülni, a madár meg nyávog nekik. De a macskák most a nyáron kiköltöznek a műhelybe. Ott van az ablak alatt egy tutti sarok, ami le lesz választva, és olyan kis mászó-kaparófás, párnás macskalakot csinálok nekik... Valahogy nem fér már össze a lombikprogram és a mindennapos kádfertőtlenítés. :( sajnálom, meg imádom is őket, de jobb lesz mindenkinek. Visszatérve kicsit a Sanyira. Örököltem a tesómtól, amikor elköltözött. Még anno megtanulta egy nimfától a pityu-t és egész nap képes szipirtyóhangon azt kiabálni. Így: piiitttyúúúúúú.Ha megunja, fütyül a kutyának, aki oda is megy, és kiröhögi, vagy ugat vele együtt, aztán mint a srácok fütyülnek egy jó csaj után, és a végén lejár a mikró is... Mint a bolondok háza..

Másik kérdésed: barátnőm nem tudta,hogy terhes, nem érzett semmit. Még bulizott, ott piált bagózott is. Nem érzett semmit! Csak mi már ki vagyunk erre az egészre élezve. Hidd el sokan nem éreznek semmit, mi mások vagyunk! És hát ugye tudjuk, miket lehetne érezni és azt el is várjuk, hogy jelentkezzen, mint tünet.

Kata! Már csak pár nap (10-12?) és kapod is vissza a babókáidat! Juhéjj!!!

Domo! Én rajzoltam volna nekik olyan pont pont vesszőcskét, hogy hét nyelven beszélne. Bár most már nem kell ilyen interjún meglepődni. nagyon sokat elárulnak atesztek, rajzok az emberről. Én is számoltam már, csillagoztam, meg válaszoltam olyan kérdésekre, hogy megölném-e a kutyámat, hogy ne szenvedjen. Ebből meg tutti arra jutottak, hogy pirománis sorozatgyilkos hajlamaim is vannak!!!! :lol:

Na regény ismét elkészült, megyek beszórom a cuccost a tegnap kitakarított, lemosott kisautómba, amire a tesóm azt mondta, ez nem is lányoknak való autó, hanem csajozós!

Kép
Kép
Kép
zel

Zel!
De jó fej madaratok van :)

Csajok!
Kicsit megnyugodtam, hogy nem lesz gáz, ha délután veszem be, csak a mai ismételt barnázás miatt gondoltam, hogy jobb lenne, ha nálam lenne, de hazamenni és visszaérni az kb 2 óra, a Kaáliba elmennem szintén, merthogy Érden lakom és Kőbányán dolgozom :(
Sebaj, kitartok :)
sonjus

Köszi a kisregényt. :)

Azért kérdeztem az állati-viszonyokat, mert nálunk a macskák szigorúan csak kint lehetnek a kertben, de a kert meg tele van madár tetemekkel, úgyhogy gondoltam, hogy ha összeereszteném őket, szegények ők is úgy végeznék. Egyszer kitoltam a madárházat a teraszra, de az a szemét "Szutyok" (macska) egyből ráugrott a tetejére. Gondolhatod szegény madárkák, hogy megrémülhettek. Egyébként a nappali egyik sarkában vannak. Hát disznóólat azt tudnak csinálni.

Most azon "izmozok", hogy szelídüljenek már meg, mert így halál uncsi, hogy nem interaktívak. De csak esténként tudok velül lenni, az meg nem elég.

Kép

Kép
kamilla306

Zel,
itt van a közelünkben egy kis magánállatkert, ott van egy nagyon édes madár. Nem tudom, vajon ki tanította meg dumálni de haláli. :D hello, madame, meg ilyeneket mondogat. Na meg, ha fütyül neki az ember, akkor azonnal elismétli a dallamot. Nagyon aranyos. :lol: De az nem papagály, nem tom mi. :oops:
katata

Kata!
Esetleg fekete a madár, sárga dekorcsíkkal a fején, ami egy kis bőrlebernyeg? Mert ők még baromi jó utánzók! Beó, vagyis indiai seregély. Álmom, de elég drága és nehéz hozzájutni! Egyébként a sima seregély is nagyon tud. Volt egy madaram, egész picike volt, amikor találtam. Gyalog rohant utánam a lakásban, és kiabálta, hogy kukac. nem tisztán, de nagyon rá lehetett érteni. Ült a deszkán, ha szeltem a kajáját. A kezemben kellett este altatni, különben kiabált. Aztán egyszer meghalt. Pedig sokáig vigyáztam rá, gondoztam stb. Nem tudom, mi történhetett.

Kamilla!
Sanyiból kiindulva, sok zöldséget, gyümölcsöt adj nekik. Imádják. Sanyi karalábé és ubi mániás...

Sonjus! Megadrukk!!!!

Kicsibé! A képet a legkisebbről hétfőn keresem!!!!!
Bbiona! te is jó légy!

Na drágáim! Indulok! Cucc az autóban, már csak a kutya párnáját kéne úgy berakni, hogy ne tegyem tönkre a friss lakkot a körmömöm. Ami kék!

Vigyázzatok magatokra! Pihenjetek, legyen mindenkinek olyan hétvégéje, mint tervezte!

Pusszantás!!!!

Kép
Kép
Kép
zel

Kicsibé,
merre vagy? Ugye jössz az uh fotóval???? Várunk ám! :wink:
katata

Zel,
jó hétvégét a dögös kék lakkoddal!!! :lol:
katata

Zel! Nálunk az alma jön be nagyon, meg a jégsaláta. Próbálom, hogy kézből adok nekik almát, de egy milimétert nem közelednek felém. Aztán elfogy a türelmem és otthagyom az almát, amit aztán egy másodpercen belül elpusztítanak. Persze tudom, így sose fognak kézből enni, mert tudják a kis gecik, hogy úgyis otthagyom a végén. :)

Na, jó hétvégét.

Sonjus, tesztelj holnap!!

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!
Ég dörgésre, pisilhetnékre és mensis hasfájásra ébredtem ezen a hajnali órán, gondoltam teljesen felesleges tesztelni, de azért bizti ami tuti, meg a nega is amit produkáltam. Persze meg is jött közben szép rendesen, de sejtettem is mert még este is beindult a barnázás.
Nincs semmi gáz, még el sem vagyok keseredve, azt hiszem, a kesergést végrehajtottam már csütürtökön :)
Hajrá augusztus, hajrá 2. inszem :)
sonjus

Sonjus rohantam a géphez reggel.
Sajnálom, hogy nem sikerült, de az a lényeg, hogy nem vagy elkeseredve. Fontos a pozitív hozzáállás.
Hajrá augusztus!
De miért nem lehet egyből a mostani ciklusban? Én fél év alatt lezavartam az összes inszemet.

Jaj, de jó, hogy hétvége van!

(Ma reggel mértem egy 37,3-at :))

Kép

Kép
kamilla306

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?