Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Ebike, az álmodban a "szerszám" végén volt egy húsvér ember, vagy csak úgy magában a szerszám? Grrr..nagyon bizarr :lol: :lol: :lol: Vagy ez már az én fantáziám ? :roll:
Az apás szülést már egyszer kitárgyaltuk itt, de én is osztom a véleményed, hogy nem kell mindent apukának látni. Maradjak meg neki a szexi nő, akit megismert. Elég nekem, hogy ekkora hassal lát, a mészárszéket már igazán kihagyhatja :lol:
Tudom, másnak más a véleménye, de nem baj.

Szüléshez még csizmát is adnak? Ez egyre jobb, eddig azon aggódtam, hogy mesztelenül kell szülni :lol: :lol:

Ciripke, nagyon jól vetted ezt a babakocsit!

Az én love story-m a következő:
Munkatársak voltunk, de nagyon távoliak, látásból utáltuk egymást, nem voltunk szimpik egymásnak :lol: Aztán egyszer közelebbi munkakapcsolatba kerültünk, ő Németországban, én itthon. Minden nap beszéltünk munka kapcsán telefonon, aztán egyre többet már magán dolgokról is. Pár hónap múlva Pesten volt egy közös munkavacsi, ahol órákon át beszélgettünk, senki máshoz nem szóltunk :lol: , utána még Budai vár, séta, romantika, kocsma, hajnalban haza és hát szóval ööööö már együtt is aludtunk. Másnap kidobtam a régi pasim :lol: Ezután még 2 évig távkapcsolat, ingáztunk vagy ő vagy én, havonta legalább 1x, de nagyon szép időszak volt. Aztán hazaköltözött a kedvemért, lemondott kint egy zsiros állást, ennek már 6 éve. Azóta együtt is lakunk. Nem olyan romantikus, de nekem szép :oops:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

hm, Zsu... lehet, h a hormonok vagy a spagetti... de szerintem igenis romantikus és aranyos!
és 2 évig távkapcsolatban, és azóta 6 éve együtt....tök jóóó! :D

Kép
an°°di

Huh, Ciripke, nagyon szuper az a kocsi

Timi, ne izéjjjé már, ez egyre izgibb lesz, mesélj :)

Zsu... Hát ez a vicc az egészben.. Az elején még volt hozzá pasi is, de aztán levettem róla - gondoltuk, úgy izgibb lesz -, oszt elsétáltam vele :lol: .. Lehet, hogy az a baj, hogy elalvás előtt az Exploreren néztem egy műsort, aminek az volt a címe, hogy "Extrém szex" ??? :lol:

Annyira jók a történetek és ami igazán örömmel tölt el, hogy sok-sok év után is úgy beszél mindenki, hogy érezhető, mennyire megmaradt a szerelem - e téren én nagyon sokáig hitetlen gyaur voltam... :oops:

Kép
ebinc

Ebi, ezt szabadalmaztatni kéne...lecsavarható férfi pénisz. Igy megspórolhatnánk a vibrátort + ha elutazik nem kéne félni a megcsalástól sem :lol: :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

A tészta a sütőben, sztem tök jó lesz :lol:
Timi, ha gondolod, küldök.
És, mondjad el, mindenkit érdekel, és nem lökünk a busz alá, meg sem vetünk, meg semmi, csak meséljél, naa.
Ciripke, tök jó ez a kocsi. És hogy zöld... a miénk is az :D
Huh, biztos nem szeretném megtapizni Ádámka fejét, majd csak akkor, ha teljesen kint lesz :shock:

Kép
Kép
gabcii

na neeeeee
ez nekem így ebéd után sok/k :lol: :lol: :lol:
remélem, Apuka nem olvas bele a fórumba, mert kitilt! ;)
léptem sziesztázni
rendetlenkedjetek csak nyugodtan tovább! hihi
:lol: :lol: :lol:

Kép
an°°di

Jaj, Andi ne menj el, inkább én megyek, lehet, hogy sok mára belőlem. De ugye akinek nem szabad szexelni, annak csak a fantáziája marad :oops:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu, neked aztán tetszik Ebi erotikus álma. Tudod, éhes disznó... :lol:
És, igenis aranyos történet.
Tök jó, hogy senki nem úgy kezdte, hogy: "összejöttünk kb 18 évesen egy buliban és úgy maradtunk"
Nameg, ahogy látom, majnem mindenkinek volt akkor még kapcsolata, aztán hirtelen apukára váltás lett belőle.
De jó, már asztem, én vagyok csak ilyen lenge erkölcsökkel megáldott. (na azért, nem kell mindent szó szerint érteni ám)

Kép
Kép
gabcii

Féltem tőle, hogy egyszer én jövök a történetemmel.....majd ha lesz hozzá bátorságom, akkor én is leírom a felét.... :oops: De nem biztos, mert akkor én is busz alá kerülök :oops:

CSizmában kell szülni???? Én nem tudok tűsarkút húzni, úgyhogy remélem választhatok én :lol: :lol: :lol:

Lecsavarható fallosz? :shock: A francba....a férjem már kirándul a sok cuki-muki kis pedagógus kolleginájával....és nem csavartam le a micsodáját :twisted: És ami még gyanúsabb, hogy reggel megborotválkozott :shock: az én kedvemér meg soha....a fenébe, hogy nem előbb szóltatok, megpróbáltam volna leszerelni :lol:

marek

Marek: "... és nem csavartam le a micsodáját"... ez jó :lol: :lol:

Vizuális típus vagyok... amúgy is mostanság ollllan könnyen kapok röhögőgörcsöt (ugyanígy sírógörcsöt is), szerintem már sík hülyének néz mindenki, itt ülök a melóhelyemen és percenként röhögve borulok az asztalra, miközben a könnyeim csurognak

külön vidámkodok a csizmás szülésen.... gumicsizma, tehiiintrágya, majd még berobog az a traktor is....

Kép
ebinc

No ,én elötte egy 7 éves kapcsoladtban kínlódtam,előbb kellett volna megtennem,hogy kilépek,de nem volt hozzá önbizalmam.Mondhatni a béka segge alatt volt.Az ex fizikai és lelki terrorba tartott.A legjobban az fájt,hogy amikor kitettem a szűrét akkor senki az égadta világon nem állt mellém,hogy jól tettem,az az egészben a fura,hogy panelba laktunk a szüleim is hallhatták a veszekedéseket,verekedéseket mégis ő volt a szent, a jó.Szép a távkacsolat ,de nem majd 7 évig,megszakításokkla,hol katona volt hol külföldön dolgozott,ha meghaza jött az volt hogy miattam marad,gondolom ezért is bántott állandóan.Vagy mert csak szimplán idegbeteg volt.Aztán első nap életem első munkahelyén berobbantam a 6 fiú munkatársam tudatában.Persze hamar felvilágosítottak,hogy akivel összenéztem épp nősülni készül ,nem ok nélkül.A kedves arajelölt a szegénységből úgy szeretett volna kikapaszkodni,hogy teherbe esik és elveteti magát .Itt nem szeretnék beelmenni,hogy ezt miért merem kijelenteni.A hölgy életében nem dolgozott két percet,egyből 3 gyereket akart ,hogy ne is kelljen soha.Mostanra meglett neki 3 apától.4 év alatt.Na mondom itt kakukk,nem lesz semmi.Aztán jöttek az érzelmek,nem lehetett megállítani a folyamatot,az exnek szépen elmondtam,hogy mivan ,nem azt hogy más miatt ,mert akkor még nem volt köztünk semmi,csak ott éreztem erőt ,hogy végre kitegyem.A párommal csak beszélgettünk sokat mihogy van,ő csak azzt mondogatta miért nem jöttem előbb.Először elgondolkodtam,hogy most legyek a kurvája vagy mi?Mennyit érhet egy szerelem?Úgy döntöttem nem leszek és kiszállok amíg megtehetem.Aztán azt mondta,hogy ő is döntött nem veszi el azt akit nem szeret,aki becsapta,mert senki mással nem tudja elképzelni az életét csak velem.A csaj már itt lakott és nem akarta megérteni,hogy mennie kell.Engem az ex szabályosan üldözött,egyszer majdnem kinyírt ,majd azzal fenyegetőzött,hogy magát öli meg,lefogyott vagy 15 kilót úgy nézett ki mint egy rákos.Simán szétvertem a fején a virágcsokrot amit hozott békülni,csak jól felidegesített vele,mert elötte egy szál virágnál többet nem igen kaptam tőle.Aztán mindenki lehiggadt és úgyahogy elfogadták,hogy miketten összetartozunk s ezen nem lehet változtatni.

hát ennyi,lehet utálni
Vendég

Mér is kéne utálni? Én nem értem... :?

marek

Mert az én létem homályosította fel a párom.

De most te jössz :-) a tied bizti nem ilyen durva
Vendég

őőőő... Timi.... most miért is kéne utálni? Nagyon jól tetted, hogy még "idejében" kiléptél egy idegbeteg kapcsolatból... Huh, de ismerős ez az öngyilkossággal való fenyegetőzés és a terror...

Szóval nemtom, mi rosszat tettél, szerintem a világon semmit...

Kép
ebinc

Marek, te jössz :)

Kép
ebinc

Minden jó, ha a vége jó!
Én nem utállak!

Lehet, hogy a csizmás storyt keverem és az a császárnál volt. Ilyen kórházi zöld! Majd visszanézem a képeket!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Az előzményeket csak azért írtam le,hogy talán átérzitek amikor az ember nagyon mélyponton van és egyszer csak kistüt a nap,de ezzel sok embernek okoztam fájdalmat,amire nem vagyok büszke,de úgy érzem nem is tehetek róla
Vendég

őőőőőő....sajnos most mennem kell....
Indul az autóm dógozóba....majd a 4 órám alatt megpróbálom megfogalmazni, hogy mit írjak :oops: De lehet, hogy már nem láttok...."fut a gyáva"
Jó talit nektek és sok boldogságot mindenkinek :lol: :lol: :lol:

marek

Sziasztok. :)

Hihi, mi van itt.:)

Timi:
jól tetted. :))

Marek:
várjuk a storyt, ezt mááá nem úszod meg. :lol: :lol:

Apás szülés:
én még mindig amondó vagyok, h az nem való a férfiszemnek.
Amugy velem is megakarta fogatni a doki a fejét, de mondtam, h haggggyoon mááááá. :oops:
Vendég

Velem nem akarták megfogatni a fejét,de én se figtam volna meg,majd ha kint lesz egybe :-)

Ne már Marek,holnap elmegyünk
Vendég

Sajnos nekem most indulnom kell....de annyira sajnálom....de komolyan!!!! :lol: :lol: :lol:
Legyetek jók, lehet, hogy még valahol, valamikor összefutunk.... :wink:

marek

Timi, ilyen terror kapcsolatom nekem is volt, no de ott volt adok-kapok. Fiatal voltam, nem tudtam, hogy lehet másképp is. És hát nehéz kiszakadni egy kapcsolatból tényleg. A legnagyobb probléma ott volt, hogy iszonyú féltékeny volt, engem viszont nagyon szabadon neveltek, szóval nem tűröm a kötöttséget. Végül megcsaltam, és rajtakapott :lol: Ott is volt gyilkossági, öngyilkossági fenyegetés, hónapokig ajándék hordozás, minden. Aki nem élte még át, annak nem kivánom!

Azóta minden kapcsolatomat max 1 hét alatt leépitettem, ha már úgy éreztem, hogy szar. Nincs értelme húzni!

Na jó kis lelki életet élünk :lol:

Marek, ne légy gyáva, gyerünk a story-val!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Bizony azóta én is azt mondom mindenkinek az első jelnél pattanjon meg,ne kínlódjon éveket.
Nálunk is adok-kapok volt,de a végére már nagyon durva volt.Nem tetszett neki valami akkor teszem azt belémharapott,idegből.
Nehezen kaptam munkát,mert pályakezdő voltam,majd egy évig otthon dekkoltam,amikor azt mondtam éhes vagyok,megkérdezte ,hogy aztán mire föl?hisz egész nap nem csinálok semmit.utálom a mai napig
Vendég

na, szieszta is megvolt, meg a Timi-sztori is :D
hát, ahogy elnézem, Timi, nem jött be ez az utálat dolog ;) szerintem, kb így kell csinálni... ha nem ment a sz*r kapcsolatból kimászni egyedül, akkor meg kell várni, h segítsen vki. :D

nekem is volt lelki terroros kapcsolatom, de jó sokáig eltartott, míg rájöttem, mekkora kakiban is vagyok :? most már olyan, mintha egy másik életben/dimenzióban/bolygón történt volna... pedig nem volt olyan nagyon rég!

tiszta Kiskegyed-délután, mi? :lol: :lol: nem is, inkább Csók és Könny! :D :D

Zsu, nehogy azt hidd, h miattad léptem le. majdnem elaludtam a széken...
Ti nem szexelhettek??? miért?? :roll: :shock: jajj

Marek, többet ér, ha kihasználod a szabad perceket tanítás alatt, és összeütsz egy ütős kis sztorit... esti mesének jó lesz pont!

Kép
an°°di

ja, és a tavaszi babások után szabadon: akinek van kedve/fotója, rakhatnátok föl esküvői képeket! (hátha megjön a kedvünk itt a vadházasságokban, hm? :wink: )
nagyon halott ötlet? :roll: :roll:

Kép
an°°di

köszi,hogy nem utáltok :-)

Andi
imádom a képeket :-)
de mindenki rakjon ám,az is aki VADházasságba él :-)
Kép
Kép
Kép
Vendég

na mi van, itt mindenkinek volt saját terroristája? nahát :) jól összefújt bennünket a szél :D

vadházasság, ne is mondd, lassan el kéne intéznem nekem is az apaságit. Úgy volt, hogy nyáron mi is összeházasodunk, de émmost beintettem. Szeretek állandóan bonyolítani, aztán most kitaláltam, hogy egy csomóan úgy házasodnak össze, hogy már ott a baba a hasban, és ok, tudom, hogy nem azért venne el a pasim, mert baba lesz, de még a látszatát is kerülni akarom, ezért mondtam, hogy majd jövőre (vagy jövő nyáron), amikor bombázó leszek (mostanhoz képest biztosan) :lol: , na meg addigra már a próbát is kiálljuk, végülis a legjobb próba egy friss gyerek :D
Úgyhogy .. hajrá apasági...

Kép
ebinc

Moletti menyasszony :-) :?
Vendég

Nagyon szép menyasszony voltál. A mi időnkben még nem volt digitális kép, de majd előtúrom a beszkennelteket.

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Ebinc, esküvő dettó :D kivéve, h nekünk végre megvan már az apasági. mindkettő. :mrgreen: mert ugyebár én be vagyok szar*a, h nem sokára nem tudok kimenni az ajtón sem :lol: :lol:

hát, nem kell benneteket nyaggatni... kis exhibicionisták! ;) :D
Timi, tényleg nagyon szép voltál! van benned vmi oroszos, de gondolom, ez csak a magas pofacsontok miatt... ?

Zsu, tényleg, apaságira ráfeküdtetek már?

Kép
an°°di

már nem azért Andi, de én a pasid helyében tuti, hogy csak az egyiket vállaltam volna be
aztán mehettetek volna a Mónikasóba :lol:

Kép
ebinc

bszki, mit találtam :lol: eccer ide a melóhelyre hoztam be fényképeket (kolléganőm kérte, mikor még idejöttem dolgozni - hét éve -, hogy hozzak má, émmeg perszehogy...) aztán ahogy előjött az esküvői fotók téma, előkaptam a köteget, és juhééééj, ezt muszáj elküldenem... mingyá beszkennelem, aztán felrakom, ez annyira, de annyira ász, hogy a pcsba lehetett ilyen esküvői ruhát felvenni és egyébként is.... :lol: wruhaha... bocsi, mingyá itt
(jajj, de tudok örülni, jajj, de tudok :lol: )

Kép
ebinc

Ebinc, próbáltam, h csak az egyiket... nem lehet hivatalosan :cry:
:lol: :lol: a gyámügyes nő lesett kicsit, de aztán láttam rajta, h a melegre fogta a hüjeséget...

Kép
an°°di

Kép

Kép
ebinc

Sziasztok.

Húúhaaa.. :shock: komolyan. Tényleg hülye pasik vannak. Akkor nem csak nekem sikerült megszabadulni egy hülyétől. Anno az előző kapcsolatom is hasonlóan lelki terroros volt. Elég volt belőle. A vége felé rájöttem pl, hogy hogy van az, hogy megkapom a fizumat meg ő is és egy hét alatt elfogyott a kettőnk fizetése.. Kiderült, hogy elitta és eldrogozta.. És voltak ennél aranyosabbak is. De elég ebből. :Dvége-vége.

tirmurr: ennyi erővel engem is lehet utálni. :D Apának akkoriban egy 10 éves házassága volt és belőle egy 3 éves gyerekkel... Én úgy vagyok vele, ha egy kapcsolatban félrekacsintgat az egyik fél akkor ott nem feltétlenül a 3. a hibás...

esküvői képpel nem szolgálhatok. Nem volt esküvőnk

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

höhö, Andi, olyan vagy, mint én.... pasimtól rengetegszer szoktam kapni, hogy fogjam már fel, elég angolos a humorom, ezt leginkább nem értik, és talán nem kéne - jóvan, tény, hogy találkoztam már néhány furcsa nézéssel, de mindegy, legfeljebb azt mondják, hogy "bolondlány", nem tudom levetkőzni önmagam...

Kép
ebinc

Ebinc, ki ez a nő? :roll: :roll: :roll: 8) 8) 8)

Kép
an°°di

de szép menyasszonyok voltatok. :) Ilyenkor én is úgy szeretnék... Csak gyűlölök nyilvánosan a középpontban lenni.. És egy esküvőnél ugye nem lehet apa frakkja mögé bújni..hihi :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Andi, asszem én :lol:

Kép
ebinc

Ebinc:
ez komoly? :oops: :lol: :shock: :oops: :lol: :wink: :lol: :lol:
Vendég

Ebinc... Te szép vagy a képen, a ruha pedig valóban egy botrány...mindjárt megkeresem a flashdance zenéjét :lol: :lol: :lol:
nagyon retró ;)

rita, én nem utállak. majd holnap, jó?

egy hirtelen ötlet és programváltás következményeképp én most lelépek: megnézem a lehel utcai diszkontot meg a C&A-t...
este sztem jövök
jók legyetek!
:arrow:

Kép
an°°di

Ebi, Te szép vagy, de a ruha tényleg gáz...hát nem mai divat, na :lol: Ugye nincs harag? :roll:

Timi, te is nagyon szép vagy!

Andi, egyelőre még csak a kórházi igazolás van meg, de tudod, csak a szülés várható dátuma van rajta. Addig is azzal fenyegetem Apukát, hogy ha rossz lesz, nem iratom a nevére Pankát :lol:
Egyébként orvosi utasitásra nem szexelhetünk, volt sok gyulladásom, az antibiotikum meg ilyenkor nem jó, szóval a doki azt mondta, hogy inkább ne. :cry: De már nem is érdekel, leszoktam róla, szülés után majd Apukánal lehet visszahóditani :lol: :lol: :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

na lépek én is egy kicsit. Ellátom a népes állatfarmunkat. :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

ja mielőtt elfelejtem. A szülésnél helyes kis zöld vászoncsizma van. :D És még le sem kell hajolni mert feladják. :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Jóvanna, tíz éve volt - most így elnézve már akkor is botrányos lehetett :lol: émmeg asszittem, hogy az esküvőn azért röhög mindenki, mert örülnek :lol:

(jah és ehhez még hozzátartozik, hogy én vagyok ugye 153 cm, az exférjem pedig volt 193 - komolyan, már csak ezért is megérte, hány embernek szerezhettünk vidám perceket ha ránk néztek - lehet :lol: )

Kép
ebinc

Andi, a Lehel úti nagyon érdekel, majd várom a beszámolót. Meg a cimet is, esetleg a weboldalt. Csak halkan kérem, mert Marektól már megkaptam a beosztásom, hogy már megadta egyszer, olvassak vissza :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Hahó!!!!

Hű,micsoda sztorik!!!

Akkor én is beállok a "lehet utálni" sorba!! :lol: :oops:

Csak röviden annyit,hogy egy társaságba jártunk....ő is és én is házasok voltunk,ráadásul páromnak volt egy 4 éves kislánya is!!!
Szóval az egyik buli alkalmával hogy-hogynem,de elcsattant egy csók és onnantól kezdve nem volt megállás!!! :oops:
4 hónapig szenvedtünk,de aztán döntöttünk...és milyen jól!!!!! :P :P
De egyáltalán nem bántam meg,mert én sem és ő sem volt egyáltalán boldog...és hálistennek sokan mellénk is álltak!!!
Én legfőképp szegény anyósomtól tartottam,de az első találkozásunktól kezdve olyan kedvesen fogadott,hogy elszállt minden félelmem!!!! :D
Arról nem is beszélve,hogy milyen véleménnyel volt a volt menyéről!!

Na akkor lehet dobálni!!!! :lol: :lol:

Ciripke!!!
Nekünk ugyanilyen a babakocsink-mózesunk-hordozónk,csak narancs-sötétszürke szinben!!!! :D
Tényleg jó árban vetted!!!!

ancsi26

Örülök, hogy mindenki megerősít benne, milyen jó bizniszt csináltam.

ebinc

a fodrokat leszámítva nagyon csinos vagy!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Ebi
húúúúúúúúúúúú :-)
az arcod szép :-))))))))))))))))))

Oké,megnyugtat ,hogy nem csak én vagyok ilyen romlott életű.

Csak holnap délután tudunk indulni :cry:

Andi
jaja oroszos,látnád hogy fent van az arccsontom kiakadt állkapoccsal.
egyébként nincs ebennem oroszvér,sima magyar vagyok :-)
Vendég

Halihóóóó!

Jók a sztorik és mennyi idegbeteg, lelki-fizikai terrora kész férfinép rohangál itt? Nekem csak egy röpke kalandom 18 évesen egy fiúval, aki egy párszor felvágta az ereit, persze valahogy nem halt bele, de akkor még nem eset le, hogy csak engem akar zsarolni...

Apuval amúgy én ey 3 éves kapcsolat után jöttem össze. Már régről ismertük egymást egy nagyobb diákszervezetből... én Pesten állást kerestem, ő meg készségesen segített.

Nála találkoztunk, hogy átbeszéljük az interjúzás rejtelmeit - hiszen ő már több éve dolgozott és nagyon tapasztalt volt 8) . Én meg nagyon naiv - 23 évesen bekajáltam, hogy "véletlen" van behűtve pezsgő, nomeg "juj elment az utolsó metró, inkább aludj itt"... hát így mentem férjhez az első egyéjszakás kalandomhoz .. :oops:
Az interjú jól sikerült, de az állás nem az igazi volt... remélem a pasi az! :lol:

Ja és akik feleségeket/terhes nőket/menyasszonyokat ütöt ki annó a nyeregből: tényleg nem a 3. félen múlik, asszem vminek ott mr rég rohadnia kellett... Egyetlen dologra intő jel ez, apukákra is figyelni kell, nomeg arra, hogy megmaradjon a kapcsolat!

Szülés, nekünk apás lesz, de ő a fejemnél lesz engedélyezve! És nem szeretnék meztelen lenni csak alul, bár a végén gondolom ez fog legkevésbé érdekelni!

Más: Csajok valamelyikőtük szed kálciumot? Abból milyen fajtát?

Ciripke: jó boltot csináltál!

Ebi, nővérem is hasonló borzadájban ment férjhez, szerintem akkoriba csak ilyen volt! Úgyhogy nem rajtad röhögött a násznép!!
Amúgy meg Te helyes vagy! :wink:

Jutta

KépKép
jutta

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?