Ebike, az álmodban a "szerszám" végén volt egy húsvér ember, vagy csak úgy magában a szerszám? Grrr..nagyon bizarr
Vagy ez már az én fantáziám ?
Az apás szülést már egyszer kitárgyaltuk itt, de én is osztom a véleményed, hogy nem kell mindent apukának látni. Maradjak meg neki a szexi nő, akit megismert. Elég nekem, hogy ekkora hassal lát, a mészárszéket már igazán kihagyhatja
Tudom, másnak más a véleménye, de nem baj.
Szüléshez még csizmát is adnak? Ez egyre jobb, eddig azon aggódtam, hogy mesztelenül kell szülni
Ciripke, nagyon jól vetted ezt a babakocsit!
Az én love story-m a következő:
Munkatársak voltunk, de nagyon távoliak, látásból utáltuk egymást, nem voltunk szimpik egymásnak
Aztán egyszer közelebbi munkakapcsolatba kerültünk, ő Németországban, én itthon. Minden nap beszéltünk munka kapcsán telefonon, aztán egyre többet már magán dolgokról is. Pár hónap múlva Pesten volt egy közös munkavacsi, ahol órákon át beszélgettünk, senki máshoz nem szóltunk
, utána még Budai vár, séta, romantika, kocsma, hajnalban haza és hát szóval ööööö már együtt is aludtunk. Másnap kidobtam a régi pasim
Ezután még 2 évig távkapcsolat, ingáztunk vagy ő vagy én, havonta legalább 1x, de nagyon szép időszak volt. Aztán hazaköltözött a kedvemért, lemondott kint egy zsiros állást, ennek már 6 éve. Azóta együtt is lakunk. Nem olyan romantikus, de nekem szép