Új privát üzeneted érkezett!

Drága Mézgombi!
Hát remélem is hogy egynél nem álltok meg!!! :):)
Igen olvastam, de nem írtam???? Azt hittem..... :shock:

Hát az álomszép esküvői ruha csak álom.......... :oops:
Kemény 6 fős esküvő lesz a kis falucskánkba, de így is olyan boldog vagyok hogy madarat lehetne velem fogatni :):):)
Majd egyszer.....ha lesz keresztelő...na akkor majd lesz buli...:):):):):):):):):) Most valahogy nem volt már erő............ :oops:
De a lényeg: apácska azt mondta, ezek után háromig meg sem állunk!!!! :D Remélem is! :D
nyuszifülû

Nyuszifülű, azt hittem, Félegyházán lesz az esküvő... Meg írtad, hogy már megvetted korábban a ruhádat...
De abszolút megértem, hogy nincs most hangulatotok a nagy dínom-dánomhoz. Különben is az a lényeg, hogy bekötik a fejedet! :lol: Jövő héten mi is esküvőre megyünk, Julcsi keresztszülei házasodnak, pénteken meg lánybúcsúba megyek.
Nagyon boldog mézesheteket Nektek! :lol:

Kacsa, te jó ég.... Ez a lány fel sem fogja, milyen csoda történt vele, és kétszer is képes végigcsinálni... Remélem egész életében gyötri majd a lelkiismeretfurdalás... Szerintem a sors végül igazságos, megkapja majd ezért a "büntetését", én biztos vagyok benne. :cry:

KépKép
KépKép
mézgombi

Méz!

Üdv itt is! :D
Remélem nemsokára egyforma cipőben járunk mindeketten - és persze mindenki, aki még a fogantatás elött áll!! (tényleg, hányas is a lábad??? :lol: :lol: :lol: )

Andy

Kép
oriandy

Nyuszifülű!

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Ez katasztrófa. Sajnos nem a Te eseted az első tragédia, amit olvasok, hogy nem si vettek emberszámba, és alapvető emeberi mivoltodban aláztak porig. Ha gondolod nézz be fentebb van egy "vetélős" topik, tudom nagyon más az eseted, de ott van pár élő példa, hogy akár három vetélés után is gyönyörű gyerekeik vannak. :-)
Meg itt van Csheni, neki is volt egy halva született kislánya, és most jár kb. félidőben. Csak előre szabad nézni, keress egy ORVOST, aki EMBER, ha kell egy pszichológust, és próbálj az életre gondolni ezután az iszonyatos szülés után. Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön, legyél boldog menyasszony, és asszony, nagyon sok boldogságot az esküvődhöz is. Az Isten legyen melletted. És ha van kedved azért az esküvőről is, meg majd az uh-ról is várjuk a képeket. :D

Kacsa!

Egy felelőtlen nő. De képzeld ha megtartaná, vagy elvetetné, mert ugye mások ezt csinálják. Így legalább annak a gyereknek, aki nem tehet a szülei baromságairól lehetnek olyan szülei, akik nem adhatnak életet egy saját gyereknek.

Timi!

Pont azt mondtam, hogy nem egyik pillanatról a másikra... valszeg már régen fúrták, ez csak az ürügy volt.

Amúgy meg most ezzel nem leszek népszerű. Legyen meg az embernek a választási joga, meg szabadságfoka igaz. Viszont én azt látom, és most magamra haragítom a top kórház rajongókat (pl. Imre), hogy nagyon sokszor az alternatívák csak porhintést jelentenek, és a gyakorlatban meg van a koppanás (nyomóbácsi, túlhordás amnio nélkül bevállalással, tömeg, csaszi mindenféle ál indokkal, csak mert nagy a forgalom, és haladjon a sor.)
Azt tartom roppant tisztességtelennek, mikor a terhesgondozás alatt megy a rózsaszín köd, hogy igen ilyen kád, meg olyan bordásfal, mikor meg jön a szülés kismami csodálkozik, hogy nem mehet lubickolni, mert rákötik a ctg-t. Akkor már tisztességesebb, ha elmondják, hogy adott kórházban bizony az első szülőknél van gátmetszés, meg általános a borotválás és beöntés, meg ennyi a császárok aránya stb. mint amikor jön a nagy koppanás. Nekem szegény Narco jut mindig az eszembe, akit az orvosa beetetett, hogy természetesen szüli meg az ikreket, ment minden rendben, és mégis megcsászsározta. :x

És tartom, hogy alapvetően orvos függő, lásd Évi vagy én szülésemet, csak aki még nem szült érdemes ezt az érvet is meghallgatni, hogy van egy hajszál különbség a Kismama magazin szüléstervei, meg színes szagos fotói és a valóság között. :-)

Tehát egy követ fújunk csak két oldalról. Te azt mondod jogosan, hogy szüntessék meg a kőkorszakot Szegeden, én meg azt, hogy ugyan Pesten egy csomó helyen azt reklámozzák, hogy Hawaii van, aztán meg kiderül, hogy mégsem annyira, ahelyett, hogy azt mondanák, hogy eddig van Hawaii, de innentől jönnek a klasszikusok ne ott tessen kétségbeesni.

Most hétvégén mesélt a barátném (Zsuzska: Junikbéjbe, és Évi ismeri a Muppet show női tagja) az Imréről, hogy ő akkor esett pofára, mikor szült, mert ugye nem ez volt a "legenda", és a bemutató marketing sem. Szegény kisfiának 6-os apgarja lett, szerencsére minden oké, de lehetett volna rosszabb is. Szóval sem kád, sem alternatívák, nyomóbácsi, szétszakadt, a gyerek kék volt, beöntés, oxitocin hegyek... Csak mert az orvosának mehetnékje volt már haza. :cry:
Aztán folytatta a csecsemősökkel, tragédia.

Mennem kell... majd este.

tjuca

Tjuca! Köszönöm. :oops:
Már sikerült helyretenni magam, csak előre nézek, és reményekkel várom az első próbálkozós hónapot. Kisfiam halálát feldolgoztam (úgy érzem), csak ami körülötte történt, ezt nem bírom megemészteni, és még hány és hány szerencsétlen kismamával fogják megcsinálni.............. :cry:
De felteszem a kisdobos övemet: ELŐRE!

Pusz
Nyusz
nyuszifülû

Juca!

Ebben az alternatív szülésesdiben nagyon igazad van! Én emiatt is nem akartam ráizgulni sem a bordásfalon csüngésre, sem egyéb alternatívára, mert szerintem az nagyobb koppanás, ha vki. pl. kádban AKAR szülni és nem jön végól össze. Mint az, ha hagyományosra számolok és ha mégis úgy alakul, akkor kádazok.
Nálunk a Klinikán egy db egy ágyas szülőszoba van, a többi az fakkos rendszerű és az egyik faknál van kád.
Én szerettem volna az egy ágyasba menni, de teltház volt, így a fakkosokból is az utolsóba kerültem, ami mellett volt a gyógyszerszoba és folyton keresztüljártak rajtam.
De így visszagondolva ott abszolút nem izgatott, hogy most egy kupac közepén vajúdok vagy egymagamban. Valahogy nem jutott el hozzám semmi.
Engem ráadásul a dokim is itthagyott! De hál Istennek egy nagyon aranyos, kedves csajszira bízott rá, akinek mindig hálás leszek, hogy hagyta a dolgok szabad folyását!
Aztán ugye arról sem beszélt senki, hogy a szülés után az ÖRZŐ, az nem ám azért örző, mert majd ott rád néz vki., nehogy azt hidd már! Éjszaka meg főleg! Hová is gondolsz, hisz éjjel olyan jót tudnak a szülésznők is trécselni, nehogy már megzavard őket a nyűgjeiddel! No, meg a lázmérőt is a szádba nyomják, de aztán csesznek visszajönni, kivenni, letenni ...
Szóval én inkább igyekeztem felkészülni a szülés és a saját kórházam negatívumaiból is, de ennek ellenére is bőven kaptam én is odabent a pofonokat és potyogtattam a könnyeket. És, bár a szülés abszolút kellemes emlékként él bennem, de a bent töltött 6 nap már rémálom volt ...
(A gyerekágyas folyosón amúgy 1 hétig kopácsoltak, mert felújították a prof. szobáját, az utsó napomon pedig köszörültek, mert a bejáratott ujjították. OK, ezeket is meg kell csinálni, de esetleg, ha szólnának róla kedvesen, talán az embernek is máshogy esne a dolog ...)

kacsa14

Sziasztok!

Kende!
1. születésnapod alkalmából nagyon sok booldogságot kívánok!

Nyuszifülű!
Még olvasni is szörnyű volt, amiket írtál. Hihetetlen, hogy ennyire semmibe vegyék az embert! :evil:
Tényleg csak előre! :)

Juca, Kacsa!
Osztom a véleményeteket.
Nagyon sok minden van, amiről az ember nem is tud és csak adják elő a szép meséket a kismamáknak, Ők meg gondolják milyen jó, hogy ezt a kórházat választottam, aztán sajnos jön a koppanás! Nem egyszer felhúztam már magam ilyen dolgok miatt! Nagyon bosszantó tud lenni!!!!
Na, de inkább nem is idegesítem magam.

Jucmuc!
Majdnem egy időben járunk! :) Nagyon fotogén a babócád! :)

Csináltam egy vonalzót a menstruáció alapján, de UH szerint egy héttel még hátrább vagyok, majd még lehet, hogy módosítok rajta.

Kép
Kép
tina82

Nyuszi!
Hát ez nagypn szörnyű!!!!!Szívszorító, ás felháborító!Ez emberkínzás!Én simán feljelenteném őket, már csak azért is, hogy mással ez ne fordulhasson elő.
Ez az "orvos" ha jól vettem ki, akkor nem fogadott orvos volt, ugye?
Nagyon felhborított amiket írtál, és vérzik a szívem, hogy ezt egy embernek(de még egy állatnak is) át kellett élnie!Szerintem egy harmadik országban sem bánnak így az emberrel.És akkor ezek monják magukat ORVOS-nak??!!!Mire esküdtek ezek fel?Kínzásra?Hol az emberség, a kegyelet?
Áh, nem is bosszantom tovább magam!
Egyébként én is "átéltem "egyszer egy "nagy vetélést", mikor szülésznő tanuló voltam, egy nő a 6. hónapban szült, mert beindultak a fájások visszatartani már nem lehetett.(a 4. babája lett volna, és tervezték)És ő is a szülőszobán volt, többen megszültek közben mellette, de csak mert nem volt más helyiség, ahová vihették volna.
Láttam a szülését, a kisbabát, aki integetett egyet a kis kezével, mikor elvágták a zsinórt, majd egy vesetálba helyezte a szülésznő(ui. pont belefért :cry: ),mert később vitték boncolni.
Ott szerencsére nem volt semmi kínzás,vagy kegyeletsértés, csendben tette mindenki a dolgát, és belül sírt minenki(utánna a függönymögött bőgtünk mi is, a szülésznő is :cry: )Én sem fogom ezt soha elfelejteni, nagyon megrázó volt. :cry:
Kívánok nektek nagyon boldog esküvőt, és mielőbbi egészéges kisbabát!Hidd el, a kisbabád vissza fog térni hozzád, remélhetőleg minél hamarabb! :wink:

Jucmuc!
Nagyon aranyos a babócád!Te hogy vagy?

Tina!
Veled mi újság, hogy bírod a meleget?

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Drága Pankaa !
Köszönöm a biztató szavakat. :oops: Annyira jók vagytok hozzám. :oops: :lol:
Hát igen. Nem volt fogadott orvosom, idő se volt fogadni, itthon természetesen volt dokim, ő volt eddig a legemberségesebb lélek orvosok között akivel eddig csak találkoztam. :) Ritka madár :lol:
Az uh-s doki egy fej, országosan elismert, elismerem a tudását, de mint ember egy patkány. Elnézést de le kellett hogy írjam.
Sztem nem sokat változtak volna a dolgok ha van orvosom. Nem tudtak volna velem se mit csinálni. A doki aki végigkísért a végén már olyan szánalommal nézett rám, hogy éreztem ő is azt szeretné már hogy vége legyen.
Gondolkodtam én ezen a feljelentősdin, vagy a betegjogi képviselőn, de ettől már nem változott volna meg semmi. Rosszkor voltam rossz helyen, és pont velem történt meg. :oops: Más meg ódákat zeng erről a helyről, végülis attól függ kinek milyen a tapasztalata.
Majd ha lesz babó, ez a doki csak a 20 hetesen nézhet meg. Én már ki is találtam. Elmegyek inkább magánhoz. :)
Lépek is!!!
Csók nektek!!!!
Nyusz
nyuszifülû

Sziasztok!

Nyuszifülű!
Hát ez egy borzalom, amit átéltél... :cry: :cry: :cry: Mért megy az ilyen orvosnak??? És egyáltalán, az, hogy nincs fogadott orvosod, egyenlő azzal, hogy úgy bánnak Veled, mint egy kutyával??? :evil: Remélem, hogy hamar jönni fog a következő baba, és feledteti Veletek a sok-sok szörnyűséget.
Az esküvődhöz nagyon gratulálok és sok-sok boldogságot, esztendőre apróságot... ;)

Jucmuc!!!
Na vééééééégre!!! Gyönyörűséges babócád van, nagyon örülök, hogy minden rendben van! Mi történt Nálatok??? :(

Eszter!
Hajrá-hajrá… ;) Lesz majd két csík nemsokára egy másik teszten is! ;)

Oriandy!
Norcolutot írt fel a doki? Én a második Norcolut-kúrát követően lettem terhes Kendével… ;)

Mézikém!
Nohát, nohát!!! :D Üdv itt! :D

Kende tök jól aludt az éjjel, úgy látszik, hatott rá a hidegfront… Egyszer ébredt csak, és délelőtt másfél, du. meg háromnegyed órát aludt. Voltunk baba-mama klubban is, nagyon élvezte, mint mindig. Jaj, és már annyit beszélget!!! Anya, pa=apa, mami, memme :D, cici, va-va, nem… Megzabálnivaló!!! :D

Na megyek, hátha most nem lesz olyan jó éccakánk… ;)

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!

Kende baba! Boldog születésnapot!
Norwell, megható, ahogy nosztalgiázol. :)

Andy
Cukik a képek, nagyon édes, ahogy ismerkedik az állatokkal, szinte kézzelfogható. A kedvencem a struccos.
Drukkolok, hogy minden rendben legyen és sikerüljön a tervetek.

Pupy?

Dido
Gratulálok a vizsgához!

Panka
Olyan édes Emili a képeken, megzabálom!

Eszter
Milyen érdekes, 23. napon peteérés? Bár miért ne...

J.maci
Én is gyúrni akarok (mint itt mindenki :) )!

Juca
Fejben összeszedetten szoktam menni. Már jópofáskodott velem is, az helyes volt, bár furi, ahogy a lábaim közül szólalt ki :lol: (bocs)

Nyuszifül
Megrázó volt olvasni soraidat. Örülök, hogy túl vagy a nehezén, tényleg csak előre. Nekem is rögtön egy megbízható (?) orvos választása jutott eszembe. Tényleg ezen (is) múlik?
Sok boldogságot kívánok és drukkolok!

Mostanában minden hajnalban fölébredek, egy órán át malmozok, érthetetlen... Ezen kívül don't worry be happy filozófia van, párnázom az idegrendszerem (és a combjaim). Szükség van rá, hogy jó helyre érkezzen :) .

üdv
lilia
lilia

Sziasztok :)
Bocsi, hogy mostanában nem jövök, csak vége a sulinak és Annamari is itthon van, így nem sok időm van :D
Amikor csak tehetjük megyünk itthonról :)

Pupy :)
Sajnálom anyud eredményeit :(
Akkor holnap megmondom a fogdokidnak, hogy jó munkát végzett (este együtt megyünk moziba) :wink:

Angie :)
Nagyon boldog szülinapot így utólag :)
Kép

Tina :)
Gratula a dobogó szívecskéhez :D Klassz a kép :D

CsHeni :)
Örülök, hogy minden rendben a kismanótokkal :)

Anikó :)
Nagyon édes Ágoston :)

Panka :)
Gratula Emilinek az okleveléhez :D
Fülbevaló :( Remélem a második lyuk már jó helyre kerül :)
A babaúszós képek szuperek :D

Kacsa :)
Timcsa nagyon édes :D
Sajnos vannak ilyen emberek is akik nem tudják felfogni, hogy miről is mondanak le. Sok mindent megértek, de azért vannak határok.

Andy :)
Nagyon jók a képek :D Milyen bátor Dani :)

Norwell :)
Kendének nagyon boldog első szülinapot :)
Kép

Nyuszifül :)
Rettenetes, ami veled történt :cry: :cry: :cry: Ez tényleg embertelen, amit veled műveltek. Nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry:
De a kitartásodat, erőted nagyon tisztelem :) Biztos vagyok benne, hogy hamarosan a sorstól kapsz egy csodát, aki egy kicsit feledteti a fájdalmaidat :)
Az esküvőhöz sok sikert és nagyon sok boldog évet :D
Mielőbbi pocakosodást :)

Judit :)
Nagyon klassz a kép :D

Szép álmokat Mindenkinek :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Nyuszi!
Szörnyű amit írtál, nagyon sajnálom! :cry: :cry: :cry: én még nem tértem magamhoz!
Hihetetlen, hogy ilyet büntetlenül megtehetnek emberekkel :evil:
Hajrá a babaprojekthez! Nagyon jó, hogy újra megpróbáljátok!
Most pedig sok boldogságot kívánok az esküvőtökhöz! :D

Kacsa!
Tegnap volt a peteérésem! Az LH teszt szerint 24.cn-n. És nem fog eltelni 10 napnál több, ha megjön. De remélem, min.1 év fog eltelni, mire piri bekukkant újra hozzánk! :lol:
Majd meglátjuk!!!
Amit írtál a csajról a kórházban, iszonyat! Hogy lehet valaki ilyen felelőtlen!!! :evil:

Norwell!
Remélem én is, hogy nemsoká a másik színkombináció is csíkos lesz!

PUPY!!!!!!!???????????
Ne hagyjál agódni minket!!!!!

Rohannom kell dolgozni, majd megpróbálok jönni délután!!!

Puszi: Eszter :D

eszter82
Budapest

Nyuszifül!

Olvastam a történetedet! Nem tudok rá mit írni, csak azt, hogy velem szinte szóról szóra ugyanez történt (ugyanilyen kegyetlenséggel és embertelenséggel) tavaly februárban...
2 szer lamináltak és töltötték a méhemet, 3 teljes napot hagytak vajúdni, kézzel tágítottak, burkot repesztettek, 9 l oxitocint kaptam (már nem bírta a vénám) és a végén műtéttel fejezték be.... :cry: :cry: :cry: :cry:

Teljesen át tudom érezni a helyzetet, mert én is számoltam a napokat, hogy mikor lehet megint elkezdeni próbálkozni!

Nálunk annyi volt a különbség, hogy szívfejlődési rendellenesség miatt kellett megszülnöm a kislányomat! Igen, ahogy Juca írta, most félidős vagyok és rettentően próbálok odafigyelni, hogy a lehető legjobb orvosok vegyenek körül...Az élet furcsasága, hogy pont ma kell mennem vissza a Sotére, ahhoz a nőhőz (magzati kardiológus) aki anno mondta a bajt...Nem tehetek mást, mert Mo-n ő a legjobb kardiológus és nem hagyhatom ki...

Szorítok Neked és Magamnak is, hogy minden a legnagyobb rendben menjen a továbbiakban!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés Annácska aggódó sms-re reagálva.
Nincs semmi gond, csak ismét sok a melóm és jövő héten pár napra hazautazom anyuékhoz, ezért most be kell előre hoznom magamat. Illetve kicsit magam alatt vagyok, anyu miatt, aztán a szokásos mikor lesz már kisbabám depi stb.
Hétvégén 2 napos reiki avatáson vettem rész, mostmár én is Reiki 1-es vagyok. :lol:
Anyukámat jövő szerdán megoperálják. Kedden befektetik a kórházba és szerdán lesz a műtét. Azt mondta Apu,h. először felnyítják a melkasánál és vesznek egy kis szövetmintát a daganatból, majd azt elviszik gyorsan megvizsgálni, addig anyu gépen lesz, és a vizsgálat eredményeképp (ez kb. 10-15 perc) vagy kiszedik a daganatot, vagy nem. Nagyon aggódom, de muszáj,h. anyukám mellett legyek.
Sajnálom,h. ilyen link vagyok és a táblát sincs időm mindíg hozni, de mindedn nap gondolok Rátok és amint kicsit csitul ez a neház időszak megint sokk lesz belőlem. :lol:

Azért a táblát felrakom nemsokára!!

Nyuszi!
Olvastam a történeted, és a szívem legmélyéből sajnálom, és mindedn tiszteletem a Tiéd,h. van erőd folytatni, és kívánom,h. nagyon boldog és problémamentes terhességed legyen, és egy gyönyörű egészséges kisbabának adhass életet!!!!!

Eszter!
Nagyon hiányzol már nekem!!!!

Annácska!
Köszönöm!!!! Jól esett!!!! Igazi barát vagy!!! ;)

Puszi!
Vendég

A vonalzómról hova tüntek a számok????? :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Köszönöm csajszik a biztató szavakat :oops: :lol:

Heni drága! Nem lesz semmi gáz, mert NEM LEHET!!!!!!!! Ne is gondolj semmi rosszra, csak a jóra, csak a szépre!!!!!!!
Szörnyű ami veled történt. Hogy bírtad ki egyáltalán???? Ennyi időt szenvedni, nem hiszem el hallod. Csak annyit tudok, hogy a picit nem lehet kivenni, de miért nem???????? Azért mert valahol vetélésnek számít, és azt nem lehet császárral kivenni??? És ha ottmaradsz, vagy ottmaradok?
A vénám.....nekem is a végén beadta........nem bírtam a karomat mozdítani, de gondolom ismerős a dolog. :cry:
Na de a lényeg: már tudjuk hogy milyen lent. És hogy fent? Én iszonyatosan kíváncsi vagyok, és akkor is megtudom ha fene fenét eszik is, és te is megtudod, és mindenki más itt a topikban!
Kívánok mindenkinek egy libabőrös, hidegkirázós, sírós extázist, mikor először látjuk, és tehetjük szívünkre pici manócskáinkat!!!
Van egy oldal az iwiwen: angyalkáink az égben. Aprócska közösség olyan emberkékből, akiket egy valami köt össze. A pici angyalkája. ERőt ad, hogy nem vagyunk egyedül, de ezt más nem értheti meg, csak mi, akivel megesett. Kukkancs be. :)

Ami lemaradt: mióta ez az egész történt olyan furcsa a jövendő anyósom velem. Nem tudtam, nem értettem, de éreztem, hogy valami nem jó. Már nem olyan mint régen. Engem okol, mert nem adtam meg neki az első unokáját. Nem voltam képes családot adni a fiának. Ezer százalékra tudom hogy ez a baja, érzem. Sőt még az esküvő miatt is .......úgy mondja el valakinek hogy összeházasodunk mintha temetésre kellene menni. De miért nem érti meg hogy mindez nem arról szól már? Másról!
Most mit tegyek??????? :shock: :shock:
nyuszifülû

Sziasztok :)
Pupy :)
Örülök, hogy csak a munka miatt nem tudtál jönni :)
Anyudnak kitartás!!!! Neked, meg apudnak is sok erőt!
Gratulálok a Reiki-ségedhez :lol:

Lányok!
Nem is modtam, de tegnap összefutottam Dudu Rékával :D A lányok tüneményesek. Puszil titeket :)

Mennem kell, Petka felébredt :)
Este nem leszek, mert moziba megyünk Shrek 3-at nézni :D

Szép napot :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Tegnap este már nem értem vissza, mert Timcsa csinálta nekem a programot. ALudt, aztán elkezdett ordítani, mint a fába szorult féreg. Megyek be hozzá, hát mindkét lába kidugva combig 1-1 rács között és ő meg már félig oldalra volt fordulva! Persze a nagy küzdelemben ismét nyakig tojta magát, úgyhogy ágyhuzat takarítás, ágyhúzás, közben már kaja idő, baba ordít. Kaja után meg már nem aludt és fürcsire már nagyon behisztizett az álmosságtól. Fürdés megnyugtatta, utána viszont, mire jöttünk volna cicizni, totál bealudt. De aztán egész jól sikerült felrázni.
Ma reggel folytatódott a műsor. Reggelihez 2 ruhát használt el Timcsa is és én is, mert összebüfizett mindent. Hiába van a vállamon a hülye pelus (ami annyi nedvet sem szív, mint egy nejlonlepedő :evil: ), kicselezi és folyik végig a cucc a peluson le a pólómra, gatyámra, székre és magára. Aztán tetőzésként a hülye mérlegem is össze-vissza mér, ha 6x teszem fel rá, 6féle értéket mutat!!! Így aztán baromira tudom követni, hogy mennyit evett. Este lefekvéskor mértem és reggel is, ugyanabban a cuccban, ugyanabban a pelusban 1 hajnai kaja után és a mérleg ennyi változást mutatott: 0 gr! Pedig tuti evett, mert kaja előtt a cici kőkemény volt, utána meg puha ... Úgyhogy ma megbosszulom a mérleget és nem mérek!!! Megdumáltam Timcsával is, hogy vagy eszik normálisan vagy éhenmarad estére ...

Heni! Nyusz!

Mi az a laminálás?
És ilyenkor, ha már ennyire gyötrelmes az egész, akkor miért nem császároznak? Persze, tudom, az sem jobb, hisz klasszikus ok nincs rá. De az, hogy a gyermek elvesztése mellett még ezt az akár több napos procedúrát is át kell élni ...

Heni! Hogy vagy egyébként? Ki a kardiológus doki?
Mi az Orsz. Kard. Intézetben voltunk, Prof. Kádár Katalinnál, őt nem ismered?

Eszter!

Na, erre kivi leszek!!! Mert abban minden szakirodalom megegyezik, hogy 14 +/- 1-2 nappal a pé után jön meg a mensi. Persze az lenne a legjobb, ha erre már nem kerülne sor!!!

kacsa14

Kacsa!
A lamináriát, vetéléskor rakják fel tágítóként. Ez egy nedvességre táguló tengeri alga, amit felhelyeznek a méhszájba és az a nedvesség hatására kitágul. Engem is ezzel tágítottak a missed ab. előtt, de szerencsére én az egészből semmit nem éreztem...
Vendég

Nyusz!

Ez hihetetlen, hogy lehet ilyen "köcsög" az anyósjelölted????

Nekem is voltak Anyóssal gondjaim, mert nem voltam annyira csini, szép és okos és tökéletes, mint a fiacskája, mint akit elképzelt a fiacskájának. De amint kiderült az eljegyzés 180 fokos fordulatot vett. Elfogadta, hogy a fia engem választott és ha a fene fenét eszik is, akkor is én leszek a menye!

Szerintem azon túl, hogy esetleg beszélsz a pároddal, elmondod neki, hogy mit érzel és esetleg ő beszél a "kedves" mamával, nem sok mindent tudsz tenni. Akinek ennyi agya sincs, hogy a történtek után ne rugjon beléd, azzal sajna nem sok mindent lehet tenni ...
Ill. az is eszembe jutott még esetleg, hogy ő nem is Téged "utál", csak az unoka elvesztését nem tudja feldolgozni másként, nem lehet, hogy van neki is vmi. a múltjában, ami bántja?

kacsa14

Pupy!

Köszi!
Ez elég vacakul hangzik. Bár az egész eljárás sajnos elég vacak. :(

kacsa14

Kacsa: :oops: Már csak abban reménykedem, hogyha majd tudok neki adni egy egészséges unokát, talán visszakapom a régi anyósomat is. :oops: Nem volt eddig vele semmi baj, tök jól elvoltunk, mintha a második anyám lett volna. Mostanába meg........olyan furcsa volt , de rájöttem miért. És még mondja valaki hogy a nőknek nincs valami mágikus megérzésük. :shock:
Párom már rá szólt, hogy hagyja abba, tudjuk mi hogy mi a jó nekünk. Elmondja nagy búsan hogy összeházasodnak a gyerekek. De azt mindig kifelejti, hogy majd egyszer ha lesz keresztelő csapunk egy nagy bulit. Ezt persze a rokonoknak csinálja, ha sértődjön be mindenki, hogy bezzeg mi meg voltunk hívva az ő lakodalmukra, mi meg.....................................!! :shock: :shock:
De milyen fura, feleljünk meg mások elvárásainak? EGy csomó ember úgy él, hogy: "mit fognak majd szólni?" Azért mert így illendő? Így a helyes? Azért hogy mások ne szóljanak meg éljünk egy kettős életet, csak hogy könyebb legyen elviselni? Inkább hazudjunk magunknak is és mások elvárásainak megfelelően cselekedjünk? Ki tudja mi a helyes???? Honnan tudják hogy mi az ami az életünket tökéletessé teszi? ? Ezt csak mi tudjuk és érezzük legbelül, és ennek megfelelően kell élni. Iszonyú nehéz, de megéri. Remélem. :wink:

Kérdés: tudtok valami olyan készítményről, gyógyszerféleségről ami sok folsavatat tartalmaz, és vény nélkül meg lehet venni??? (ami nem elevit és nem is gravida :lol: )

Csók!
Nyusz
nyuszifülû

Nyuszifülű!

Folsav :twisted:

tjuca

Nyuszifülű!

A sima Folsav néven kapható tabletta nem jó?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Pedig esküszöm nem beszéltünk össze :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Pupy!
Remélem sikeres lesz Anyukád műtétje, és vagy kiveszik a daganatot, vagy a jobbik, hogy jóindulatú és nem kell hozzányúlni!
A Reikiség mit is takar pontosan?Már régebben hallottam erről, de már nem emléxem mit is jelent?

Nyuszi!
Én a kegyetlenségre sosem találok okot, nem elfogadhatatlan!Te EMBER vagy, KISMAMA, akivel nem lehet így bánni!Rosszúl vagyok, ha arra gondolok, hogy ilyenkor mennyire ragaszkodik az apici baba az anyjához, petrsze, hogy nem akarja elengedni, segtséget vár tőle, hiszem kire is számíthatna!Én láttam abortuszt is, uh-t arról a pici magzatról, ahogy evickél a kanál elől.Hányingerem volt utánna, és napokig nem tudtam megnyugodni!Nem értem, hogy miért nem lehet altatásban, gyorsan véget vetni az egésznek??ha már így alakul, akkor legalább a testi kínoktól kímélnék meg az embert!De biztos, hogy nem egy anyuka találja ki a szabályokat, hanem egy idióta férfil, akinek fogalma sincs az egészről!Azt sem értem, hogy miért ők a Nőgyógyászok, hiszen egy nő sokkal inkább megértőbb, és átérzi a problémákat.Bocsi, ez most biztos felkavar, de most kibukott belőlem .És nem Te voltál rossz helyen!!!Ilyet nem tehetnek Veled sehol, semmikor!
Kívánom Neked, hogy mielőbb fel tudd dolgozni ezt aszörnyűséget, és Anyósodnak is, mert szerintem sem dolgozta még fel.Esetleg nem tudsz vele beszélni erről?Hogy mi bántja?

Annácska!
Milyen volt a Shrek?Én nem csípem :?

Adri!
Hogy vagytok?Mi van Levikével?
Sok boldog névnapot kívánok Neki!(úgy látom mostanában 2x is van Levente nap, nem tudom mikor tartjátok?)

Heni!
Majd gyere, hogy mi volt akardiológián!De ezúttal biztos nem lesz gond!

Emilim még mindig alszik, kéne menni vasalni, mert csak nem akarnak maguktól kisímúlni azok a fránya rucik :wink: Pedig már milyen sokszor tanítottam őket! :wink: :lol:

Kép
pankaa

Tjuca! Mi az a kis morgó ördögöcske a folsavnál? Talán nem jó? Ne szedjem?
:):) Gyógyszertárban még nem jártam, csak drogériákba nézelődtem. Létezik sima tabletta vény nélkül? :shock: DE JÓÓÓ :lol:
Orvosom ajálnotta a köv. rendellenesség végett. Elevittől úgy kigömbölyödtem hogy csuda :shock: :lol: :shock: :shock:

Pankaa ez tényleg szörnyű. Az emlékek maradnak meg, a látvány, egy aprócska utolsó mozdulat.........., és hónapokig, évekig ha eszébe jut annak aki látta borsódzik a háta, és szomorúság tölti el. :cry: Ezek után hogy sikerült a félelmeid, aggodalmad legyőzni? Mert gondolom nem maradt nyom nélkül ez amit átéltél.
Kevés férfi érzi át. Sőt! Amikor azt mondják nekem, hogy feladattal halt meg a fiam, hogy Isten szánta ezt nekem okkal, akkor nem tudom vajon aki ezzel fáraszt mit érzett át eddig életében? Meg mondtak olyat is hogy örüljek neki, mert más meg halálos beteg l......ÉS???? Tudom nagyon jól, hogy ennek így kellett lenni, hiszen szegény hiába harcoltam volna érte azonnal angyalka lett volna születése után. Így volt jó. Én bolgog voltam 5 hónapig, és boldogan gondolok rá, hiszen életem legszebb időszakát köszönhettem neki. :) :) :)

Millió Ölelés!!!
Nyusz 8)
nyuszifülû

Nyuszifülű!

Nem csak olyan evidens volt a válasz bocsi.

Most egy kicsit más. Itt is felmerült, hogy csak férfi képes a borzalmakra, és miért nem nők a nőgyógyászok. Már a talin is mondtam, hogy én voltam nőnél is (akit Timikának írtam), szakmailag nagyon profi volt, meg baromi sok betege volt, de nekem nem jött be. Olyan keze volt, szóval durva. És mindig volt benne egy olyan, hogy mit kell szíszogni, ez nem fáj, hisz ő is tudja milyen ez, ez csak egy rákszűrés. Na de ő nem a saját kezével, lehet neki tényleg nem fájt, mert a másik doki ügyesebb volt. Az egyik barátnőm is ugyanezt mondta, plusz állítólag a szülésnél is hasonló volt a hozzáállása, aki nem bírta a fájdalmat, az biztosan csak rájátszik, mert ő is végigcsinálta már kétszer, és tudja mit kell bírni.

Szóval ez teljesen ember függő. Lehet egy férfi is humánus/bunkó, és egy nő is kemény/együttérző. Ezért van szabad orvosválasztás, nagyon helyesen. A Margitban pl. én két nő orvossal találkoztam, az egyik Magenheim Rita, nagyon kedves, szimptaikus (bár csak a hasamat simította meg és egy ctg-t írt alá) a másik Szigethy (nem biztos, hogy jól írtam) doktornő, aki ránézésre sem volt szimpi, úgy írta alá az utolsó előtti ctg-met, hogy rá sem nézett (meg a lábamra sem). Igaz utólag ez volt a szerencse, mert azonnal császárra mehettem volna. 12 óra múlva megszületett a lányom.

Most félreértés ne essék nem a férfi orvosokat védem, csak mint minden ember az orvosok is emberek függetlenül attól, hogy férfiak vagy nők.

tjuca

Juca!
Egyetértek, csak szerintem általában a nők jobban átérzik a másik nő gondjait,bár én is hallottam olyanról, aki szülésnél a saját könnyű szüléséből kiindúlva nem állt a szülő nő mellett emberileg.Vmelyik férfi meg azért nem pampog, mert tudja, hogy úgysem értené meg, érezné át soha a problémát.Hát ez van, ha vki talál egy jó ORVOST, ahhoz foggal-körömmel kell ragaszkodni!

Nyuszi!
Szerencsére nekem nem kellett borzalmakat átélnem, "csak" láttam másokat, de ez is bőven elég volt.És ha ilyet hallok, akkor mindig eszembe jut.Szívfájdító, és mindig nagyon felhúzom magam, ha ilyen történetet hallok,mint a Tiéd.
De mostmár csak előre szabad nézni! :D

Kép
pankaa

Pankaa, Kacsa: köszi a drukkot! Most jöttünk haza, hála az égnek minden rendben van a szívecskével...Egy hatalmas kő esett le most az enyémről :) De ismerem Kádár dr nőt, ő most szabin van 2-ig..Ők ketten a Hajdú Júliával a legjobbak egész Mo-n!

Nyusz: rengeteg folsav van még a cékla lében...A császározást én is megkérdeztem...Mindegyik doki azt mondta, hogy sajnos ez a több napos szenvedés még mindig kíméletesebb a méhnek, mintha felvágnák...A jövőbeli terhességeket így jobban "támogatja" ez az eljárás, a szövődmények pedig alacsonyabbak... De természetesen ehhez jó orvosok kellenek, mert anno a Pap Csaba engem elcs.....t....Ha alaposabb, akkor nem hiszem, hogy lett volan méhen kívülim....De ez megint egy hosszú és szomorú történet....
Anyósod szerintem szintén nem tudja feldolgozni az eseményeket és a saját bűntudata és tehetetlensége miatt bánt téged...Nekem volt olyan ismerősöm, aki azt állította, hogy nem jártam orvoshoz, ezért lett a baj....Ne foglalkozz vele! Az idő és az új babóca mindent helyre fog hozni! A kis angyalkád pedig örökre a szívedben él, ahogy az én pici kislányom az enyémben...

Heni

Kép
Kép
csheni26

Sziasztok Lányok!
Köszönöm a köszöntéseket!

Semmire sincs időm, a gyerekem leköti az összes időmet. Nem tudom, hogy ez a tegnap kezdődő hidegfontnak köszönhető-e, de tegnap is csak 1 órát aludt, ma pedig felet. Azért egy kéthónapos baba ennél többet kellene, hogy produkáljon. Szegénykém totál kikészült, látszott rajta, hogy mennyire álmos, de nem birt aludni. Még ha a karomban el is bóbiskolt, ahogy letettem az ágyba, rögtön kinyilt a szeme, és addig hergelte magát, amig teljesen fel nem ébredt. Az esti fürcsire már teljesen kiütötte magát, szopizott és beájult. Még az a szerencse, hogy éjszaka nem csinálja a nappali balhéját, és csak a 15 perces szopira van fent, és durmol tovább a kis pisis.

Nyuszi!
Szóhoz sem jutok! Kivánom, hogy a lelked teljesen én minél előbb begyógyuljon, és hogy Isten mielőbb megajádékozzon egy gyermekkel.

CsHeni!
Örülök, hogy minden rendben van a babáddal.

Pupy!
Anyukádban neked kell a lelket tartanod. Ne lássa rajtad a gyengeséget, mert abban a pillanatban feladja. Harcolni pedig neki kell. De reméljük, hogy nem rosszindulaturól van szó. Én nagyon drukkolok. Addig biztassad őt, mert most arra van szüksége. A tábla miatt ne aggódj, majd teszed, amikor tudod.

Tjuca!
Ma próbáltalak hivni, mert voltunk DK-n, és bevittem volna Kinga cuccait, de csak hangpostára tudtam volna beszélni, amit végül nem tettem, mert nem vagyok biztos bennek, hogy meg szoktad hallgatni.

Jucmuc!
Nagyon helyes a bébid (majdnem azt irtam, hogy a kis pasika. lehet, hogy én már tudok valamit? :) )

Bocsi lányok, de nincs több erőm irni. Megyek és bedőlök az ágyba, ma kivételesen ilyen korán.

Puszó!
Vendég

Szép jó estét!

Jucmuc
Nagyon szép babókád van.

Nyusz
Ez akkor is borzasztó, hogy ilyet engednek meg maguknak. Utána meg sír a szájuk, hogy nem születik elég gyerek. Ilyen körülmények között?!?!?!
Még mindig nem tértem teljesen magamhoz.
Nagyon szorítok neked, hogy ezt mégegyszer ne kelljen átélned és egy eleven baba boldog anyukája legyél!
Az esküvődhöz pedig gratulálok, sok boldogságot!!!!!!

Kacsa
Ez hihetetlen. Másfél évet dolgoztam a szegedi egyetem egyik tanszékén, ahol biológusokat is képeztek. Az egyik tanársegéd teljesen le volt döbbenve, hogy semmi fogalmuk nincs az emberi nemi szervekről...
A párom volt barátnője összejött 1 pasassal, szült 1 gyereket, akit lepasszolt a nagymamának, ő meg éli világát, mintha semmi nem történt volna... Nem tudom felfogni, hogy lehet ennyi felelőtlen ember...

Juca
Valami hasonlót tapasztalok én is. Elhintik a port, aztán lehet pofira zúzni... Amin teljesen kitérek a hitemből, mikor azt mondják, hogy ne a kedves anyuka mondja már meg, hogy mi a jó a gyerekének. Akkor ki tudja jobban?!

CsHeni
Nem tudtam a kislányodról. Nagyon sajnálom. :(:(:(
Remélem, most minden rendben van és nemsokára a kezedben tarthatod a babád. :)

Pupy
Nincs harag, egyértelmű, hogy most anyukád a legfontosabb. Szorítok, hogy jövő héten minden rendben legyen.

Panka
Ha megtalálod a vasaláshoz a megfelelő "varázsigét", akkor mondd el nekem is. :D:D:D

Egyik volt munkatársamnak 5 veseköve volt, ami elindult a húgyhólyagjába lefelé. Azt mondták neki, hogy most meg fogja tudni, milyen érzés az, amikor egy nő gyereket szül....
Vendég

Lányok!!!

Ma este császármetszéssel megszületett Tündi kisfia, Roland!!! Remélem jól vannak, Tündi csak ennyit írt, holnap majd beszélünk bővebben.

Rólunk majd holnap...

KépKép

KépKép
timika

Annyit tudta még meg, hogy Tündi sajnos meg sem nézhette Rolit, koraszülött mentővel száguldották át vele a Gyerekklininkára. :cry: :cry: :cry:
Basszus úgy sajnálom szegényt, nem elég az a sok küzdelem, hogy végre teherbe essen, komplikációk a terhesség alatt, legalább egy szép szülés kijárt volna neki...

El is felejtettem írni este, hogy természetesen minden jót, mielőbbi felépülést és sok tejcit kívánok, na meg hogy mihamarabb együtt lehessenek!!!

KépKép

KépKép
timika

ÁÁ ez már megint gáz. Tali óta nem is volt idom írni nektek.
Örülök, hogy találkoztunk és én jól éreztem magam :)
Juca sajnálom, hogy te nem voltál "felpörögve" ahogy írtad, de teljesen megértem. Én sem lettem
volna ez elozményeket tekintve. Remélem jobban van már a lelked..

Eszter
Remélem nem unt meg még minket a család :)
Mi van??? Milyen 5-6 kg?? Akkor milyen voltál elotte? :) most pont jó.
A HSG-tol ne félj nem tart olyan sokáig és kibírható.
Óriási gratula az éréshez!! Hajrá hancúr!!

Tündinek nagyon szorítok, hogy maradjon még az a babó egy picit..

Angie
Rendezodött már a hasfájás. Én nem is tudom mit csinálok, ha órákon keresztül csak sír majd a picur.
Hát csinos kis pasi is, elojegyzésbe vettük :)

Brill
Miért mondod? Szerintem nagyon jók lettek a képek. Még én is tetszek magamnak, ami azért ritka :)

Pankaa
Köszi :) Fülcsis kép szuper! :) Csini lett.

Csibe
Gratula a foghoz.

Anikó
Jajj de jó, hogy minden rendben van hétalvó picurral :)

Annyit dicsértek, hogy elbízom magam a végére :)

Tina
Gratulálok :)! Gyönyöruséges.

CsHeni
De jó hogy írtál, hogy érzed magad??

Puppy
Rettenetesen sajnálom, de ne adjátok fel! Tavaly mi is végig mentünk ezen az apósommal, de ti még
idoben észrevettétek a bajt. Küzdeni kell. És nem szabad sírni, erot kell adni az anyudnak, hogy tudja
igenis van esélye!!!!!
Priviben írhatok egy-két dologról, ami segíthet a terápia mellett.

A barnázás nem gáz 16 cn.-on, lehet most van PÉ-ed.

Kacsa
Örülök, hogy írtál és szuper, hogy minden rendben :). Szépen fejodtök :) Csak így tovább.

Angie
Boldog szülinapot

Andy
Elnézzük :)Most van nyár és most kell sok jó programot csinálni.

Kende baba
Boldog szülinapot!

Dido
Ez szuper!! Nagyon ügyi vagy!!!

Pankaa
Jajj de szépek vagytok :)

Nyuszifül
Rettenetesen sajnálom, ami veled történt :(. Kívánom, hogy mihamarabb feldolgozd.
Ne haragudj nem tudtam teljesen végigolvasni, mert annyira fájt....és nem boghetek a munkahelyemen és nem is
hiszem, hogy ez most nekem való lenne.....örülök, hogy kiírod magadból.

Jucmuc
Szép nagy :)

Juca
Nekem pont ezért tetszik az István, mert bár alternatív, mégsem javasolják, hogy szülési tervet készítst, mert
sosem lehet tudni mi történik. És ezt teljesen realistán elmondják. Azt is hogy vannak lehetoségek, de nem biztos, hogy
az embernek alkalma lesz kipróbálni, mert vagy éppen nem áll rendelkezésre, mert más szül vagy mert nem is tetszik.
Szerintem az alternatív módszernek csak annyi a lényege, hogy az ember tudja, hogy ha akarja akkor úgy is szülhet.
És azért jó, hogy legalább a lehetőség megvan.

Tündi
Gratulálok a pici fiadhoz és ne aggódj minden rendben lesz!! Nagyon szorítok nektek. Annyit küzdöttél, hogy biztosan
vigyáznak rátok odafent.

Rólunk pár szót:
A céges hétvége szuper volt. Tényleg nagyon élveztem. Este meg nagyon előkelő társaságban sikerült vacsiznom az igazgatóval,
aki mellesleg a főnököm és a HR manager-el. Mindenki úgy gondolta elsőre, hogy ez milyen szörnyű lehetett, de én nagyon élveztem
és sok olyan dolgot megtudtam róluk, ami eddig nem is tudtam és kiderült ők is csak emberek.

Most van az utolsó hetem. Egyenlőre egy borzalom. Olyan hajtás van meg plusz ez a fránya hidegfront, hogy én totál kivagyok.
De most már csak 2 napot kell kibírnom és nem fogom feladni.
Tulajdonképpen ezen a pár napon, meg a jövőhét elején múlik, hogyan teljesítünk a kollegámmal és ettől függ majd a fizetésem is.
Úgyhogy szorítsatok.

Amúgy vacakul érzem magam tegnap óta: hányinger, hasfájás, szédülés és fáradtság. Szerintem tuti ez a hidegfront, mert előtte
semmi bajom nem volt.

Pusza

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Tündi!

Sok puszi a pici fiadnak!!! Sok sok erőt neki!!! És sok-sok tejcsit, az kezelések mellett arra lesz most a legnagyobb szüksége!!!

Fleur!

Csajszi! Te is nagyon vigyázz magadra!!! Drukkolunk nagyon!!! De Te addig cserébe pihizz is picit!!!

-----

Büfikirálynőm tegnap este is alkotott! Kaja után mentünk sétálni, nálun ez úgy megy, hogy Anya öltözik, utána Baba öltözik, közben pedig Anya egyre erösödő hangnemben szólítja fel Apát, hogy emelje a fenekét és öltözzön végre! Nos, fel is öltöztem, megyek Timcsához, ő az újabban kedvenc pózában jobb oldalán fekszik fejét betúrva a rácsvédőbe, szólok Apjának, hogy jöjjön, nézze meg. Odébb lépek és látok az ágy mellett egy óriási büfi tócsát! El nem tudtam képzelni, hogy hogy tudott a rácsvédőn át kiköpni a földre!!! Aztán megvolt a megoldás, annyira az ágy szélére büfizett, hogy lecsorgott a matracról, szerencsére pont ott volt felkötve a rácsvédő, így az csak picit lett csulás, a több szépen lecsorgott a földre ...

Most lépek, mert házimunka terveim vannak mára és nem akarok magamnak csalódást okozni azzal, hogy nem haladok sehová ...

kacsa14

Tündi!

Roli erős, bízzunk benne, hogy mielőbb hazaengednek titeket. Nyugalom! Nyugalom! Nyugalom! A többi meg majd jön magától.

Heni!

Örülök, hogy mindent rendben találtak.

Angie!

Oké feltöltöm. Hát nagyon ismersz, valószínűleg tényleg nem hallgattam volna le.

Virág!

Ez így a kórházzal korrekt. :-) Látom leléptél a SOTE-ról. :-) (én meg ott kötök majd ki brühühü)
Most ne a fizu miatt hajtsál már bébi!!! Az a hasfájás, meg fáradtság a hajtástól is lehet nemde??? :cry: Nem vagy te Singer varrógép!

Írtam a meggylekvárról, most dicsekszem egy kicsit, hogy mennyire fincsó lett:
Kép
Kép
Kép

tjuca

Tündi!
Gratula Rolandhoz, és nagyon sok egészséget kivánok nektek! Semmi gond nem lesz!

Juca!
A ruci a kocsiban, úgyhogy ha arra járunk, akkor újból hivlak, ami már valószinüleg csak jövő héten lesz.

Kacsa!
Ez a büfis sztori nagyon ismerősen hangzik. Mi is rengeteget büfizünk, bár ilyen ágyból kicsorgósat még nem produkált. Inkább a vállamon a gézre, ami semmit nem ér, ahogy te is irtad. Pik-pak lecsorog róla anélkül, hogy beszivná. Timcsak mennyi idő alatt szopizik. Sziszkó 10-15 perceket. Utána el kezd cumizni, amit nem hagyok. Én már nem mérem, mert rendesen hozza hetente a súlyát, igy nem bibelődök vele. Engem is idegesitett, hogy mindig más sulyt mért, mert állandóan ficánkolt a mérlegen és átlagolt, ami minden mérésnél mást mutatott. Timcsa is szokott bukni szopi után két órával is?

Ma is nyűgösek vagyunk, megyünk sétálni....
Vendég

Virág!
Én óvatosságra intenélek. Én már megjártam a túlhajtással. Senkire sem hallgattam.
Vendég

Sziasztok!

Syry!
Nagyon Boldog Születésnapot kívánok!!!

Tündi!
Óriási gratula és nagyon sok boldogságot és fincsi tejcit kívánok!!!

Fleur!
Köszönönm és várom a mailt..

Juca!
Nagyon fincsinek néz ki a lekvárod, a receptet elküldenéd mailben?

A táblát megcsináltam már reggel, de folyton ledob otthon a net, így nem tudtam felrakni. :evil: Azt mondták,h. valószínűleg elromlott a modemünk. :evil:
Tegnap megcsinálták még 1 fogamat. :lol:

Puszi!
Vendég

Angie!

Tejhozamtól függ a szopi idő. Ha reggel még teli a cici, akkor nekünk is megvan a 10-15 perc, este már kell fél-háromnegyed óra.
És igen, még kaja után sok idővelis tud büfizni.
Én csak azért mérem, mert nem egyértleműen látom, jhogy mennyit evett, van hogy azt hiszem, hogy hú, de sokat evett és evett vagy 30 gr-ot, van, hogy fordítva. És inkább mérem és, ha látom, hogy kevés, akkor még visszateszem. Én így vagyok nyugodt.

kacsa14

Sziasztok!

Tündi!
Minden jót kívánok Nektek!Remélem azért nincs semmi gond!
És gratulálok Rolandhoz!

Fleur!
Vigyázz magadra!Pihenj!

Angie!
Emili is hidegfrontkor kergül meg :lol:

Juca!
Ne ez nem ér!!!Imádom a meggylekvárt!!!Fénypostázzál nekem egy karéj lekváros kenyírt, légyszi! :lol:
Látom Kingának is ízlik :D

Timika!
Kristóf hogy van?

Kép
pankaa

Syry!
Nagyon sok boldog szülinapot kívánok!
Kép

Pupy!
Computer: Kép
Fogdokinál ügyi vagy 8)
Kép

Kép
pankaa

Sziasztok!
Köszönöm a szülinapi köszöntéseket. Aranyosak vagytok.

Tündi30
Gratulálok Rolandhoz! :lol: Meglátod minden rendben lesz, még ha most nehéz időszakotok is van. Mielőbbi felépülést kívánok neked és azt hogy mihamarabb láthasd a kisfiad!

Timika
köszönjük a tudósítást. Mekkora súllyal született Roland?
Most vettem észre, hogy eltűnt az alsó vonalzód. Pedig nemsokára kezdődik a tesóprojekt!! :wink: Jól emlékeszem? :?: :roll:

Fleur
tényleg ne hajtsd túl magad. Bár tudom, hogy az utolsó napok a melóhelyen húzósak, de próbálj meg visszakapcsolni egy két fokozattal. :wink:

Nyuszifülű
olvastam a történeted és nagyon megdöbbentem. Szomorú, hogy így bánnak egy kismamával! :( :cry: Kívánom, hogy mihamarabb vigasztalódj egy szép, egészséges kisbabával. :lol: Becsülöm a kitartásod, meglátod előbb-utóbb meg lesz az eredménye, és újra pocakos leszel.

Tjuca
a meggylekvár nagyon ínycsiklandó, úgy látom Kingának is ízlett.

Kacsa
örülök, hogy újra gyakrabban tudsz jönni. :D

Máté fiam nagyon aranyos. Délelőttönként nagyon jókat gagyarászik, göndöreket kacag. Nagyon édes. Mielőtt elalszik cumizik és közbe dünnyög hozzá. (ezeket a hangokat sajnos levélben nem lehet visszaadni.)

Kép

Kép
syrynx

Syry!
Hogy ünnepeltek?
Emilim is most próbálgatja a hangját, reggel 7kor van szófosása :lol: Most ő is dünnyög amikor elalszik, meg kezd hangosan kacarászni, bár néha csak köhécselés lesz belőle :lol: De olyan kis édes, én is majd megzabálom!

Cseréltem vonalzósképet, de vhogy nem aklar sikerülni :evil:

Kép
pankaa

Panka
nem lesz nagy ünneplés. Párom ma dolgozik. :( Ez azt jelenti, hogy holnap reggel jön haza. De Anyukám jön holnap, már kb. két hete nem láttam.

Tényleg nagyon aranyosak ebben a korban a babócák!

A babaúszás hogy tetszik Emilinek? Bár a képek alapján, úgy tűnik élvezi. Rendszeresen tudtok menni? Heti 1szer, 2szer? Nálunk Csepelen még uszoda sincs, nemhogy babaúszás. Tesóm járt a nagyobbik fiával (épp most volt 25-én 4 éves.) nekik bejött.

Azt láttam, hogy a felső képed új, a vonalzó melletti is sikerülni fog.

Kép

Kép
syrynx

Syry!

Nagyon boldog szülinapot!

Recept a blogban, nem szeretném mindenhová külön leírni, mert sok időt venne el. Ott megtaláljátok. :-) Tényleg nagyon fincsi.

tjuca

Syry!
Tetszik neki nagyon,megyünk most 7végén is, ha lehet szombat vasárnap is, mert utánna nyári szünet lesz, és csak szeptemberben kezdődik megint, bár van egy másik edző is, aki csinálja, lehet hozzá megyünk addig.
Ez a vonalzó nem akar összejönni, pedig szerintem jól csinálom :roll:
Képet teszel Mátéról?

Kép
pankaa

Sziasztok Lányok!

Sajnos nem tudtam jönni eddig mert szerelök hada van nálunk! Kép
Balatonon voltunk a hétvégén ahol Ágostonnak sikerült meghülnie :( igy nem lesz a héten oltás csak jövöhéten! :evil:
A másik,hogy nem indult el a bcg oltásunk igy ujra kell oltani szegénykémet :( !
Azt már nem is mesélem,hogy egy mumszos gyerek van az oviba és az anyja ma is bevitte :evil: :evil: !
De azt hiszem ez lesz a sorsa hamarosan! Kép

Syry,Angie!
Kép

Kende!
Nagyon boldog elsö szülinapot kivánok igy utolag is!
Kép

Délután megprobálok visszaolvasni de este jövök!!!!

KépKépKépKép
aniko24

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?