ÁÁ ez már megint gáz. Tali óta nem is volt idom írni nektek.
Örülök, hogy találkoztunk és én jól éreztem magam
Juca sajnálom, hogy te nem voltál "felpörögve" ahogy írtad, de teljesen megértem. Én sem lettem
volna ez elozményeket tekintve. Remélem jobban van már a lelked..
Eszter
Remélem nem unt meg még minket a család
Mi van??? Milyen 5-6 kg?? Akkor milyen voltál elotte?
most pont jó.
A HSG-tol ne félj nem tart olyan sokáig és kibírható.
Óriási gratula az éréshez!! Hajrá hancúr!!
Tündinek nagyon szorítok, hogy maradjon még az a babó egy picit..
Angie
Rendezodött már a hasfájás. Én nem is tudom mit csinálok, ha órákon keresztül csak sír majd a picur.
Hát csinos kis pasi is, elojegyzésbe vettük
Brill
Miért mondod? Szerintem nagyon jók lettek a képek. Még én is tetszek magamnak, ami azért ritka
Pankaa
Köszi
Fülcsis kép szuper!
Csini lett.
Csibe
Gratula a foghoz.
Anikó
Jajj de jó, hogy minden rendben van hétalvó picurral
Annyit dicsértek, hogy elbízom magam a végére
Tina
Gratulálok
! Gyönyöruséges.
CsHeni
De jó hogy írtál, hogy érzed magad??
Puppy
Rettenetesen sajnálom, de ne adjátok fel! Tavaly mi is végig mentünk ezen az apósommal, de ti még
idoben észrevettétek a bajt. Küzdeni kell. És nem szabad sírni, erot kell adni az anyudnak, hogy tudja
igenis van esélye!!!!!
Priviben írhatok egy-két dologról, ami segíthet a terápia mellett.
A barnázás nem gáz 16 cn.-on, lehet most van PÉ-ed.
Kacsa
Örülök, hogy írtál és szuper, hogy minden rendben
. Szépen fejodtök
Csak így tovább.
Angie
Boldog szülinapot
Andy
Elnézzük
Most van nyár és most kell sok jó programot csinálni.
Kende baba
Boldog szülinapot!
Dido
Ez szuper!! Nagyon ügyi vagy!!!
Pankaa
Jajj de szépek vagytok
Nyuszifül
Rettenetesen sajnálom, ami veled történt
. Kívánom, hogy mihamarabb feldolgozd.
Ne haragudj nem tudtam teljesen végigolvasni, mert annyira fájt....és nem boghetek a munkahelyemen és nem is
hiszem, hogy ez most nekem való lenne.....örülök, hogy kiírod magadból.
Jucmuc
Szép nagy
Juca
Nekem pont ezért tetszik az István, mert bár alternatív, mégsem javasolják, hogy szülési tervet készítst, mert
sosem lehet tudni mi történik. És ezt teljesen realistán elmondják. Azt is hogy vannak lehetoségek, de nem biztos, hogy
az embernek alkalma lesz kipróbálni, mert vagy éppen nem áll rendelkezésre, mert más szül vagy mert nem is tetszik.
Szerintem az alternatív módszernek csak annyi a lényege, hogy az ember tudja, hogy ha akarja akkor úgy is szülhet.
És azért jó, hogy legalább a lehetőség megvan.
Tündi
Gratulálok a pici fiadhoz és ne aggódj minden rendben lesz!! Nagyon szorítok nektek. Annyit küzdöttél, hogy biztosan
vigyáznak rátok odafent.
Rólunk pár szót:
A céges hétvége szuper volt. Tényleg nagyon élveztem. Este meg nagyon előkelő társaságban sikerült vacsiznom az igazgatóval,
aki mellesleg a főnököm és a HR manager-el. Mindenki úgy gondolta elsőre, hogy ez milyen szörnyű lehetett, de én nagyon élveztem
és sok olyan dolgot megtudtam róluk, ami eddig nem is tudtam és kiderült ők is csak emberek.
Most van az utolsó hetem. Egyenlőre egy borzalom. Olyan hajtás van meg plusz ez a fránya hidegfront, hogy én totál kivagyok.
De most már csak 2 napot kell kibírnom és nem fogom feladni.
Tulajdonképpen ezen a pár napon, meg a jövőhét elején múlik, hogyan teljesítünk a kollegámmal és ettől függ majd a fizetésem is.
Úgyhogy szorítsatok.
Amúgy vacakul érzem magam tegnap óta: hányinger, hasfájás, szédülés és fáradtság. Szerintem tuti ez a hidegfront, mert előtte
semmi bajom nem volt.
Pusza