Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Látom mostmár tényleg kezd kihalni a topik!!!!!!

Vali: tök jó hogy te legalább írsz! És még mellé milyen jókat! Nagyon tetszett!!! :lol:Legjobban a lenyelt pénzérmés rész tetszett!!

Bartika! Nagyon boldog szülinapot! :lol: Gondolom kényeztetnek benneteket ezerrel! :lol: Használd is ki! :lol: :lol:

Lányok, sajnálom de nem megyek Fannival sem 7-én,sem 8-án! Nem nem nem azért mert nem kapkodtatok utánnunk! :lol: :lol: Tényleg teljesen más oka van, de nem részletezném az okát hogy miért nem!
Tünde Te tényleg mindent megtettél volna én tudom, de tényleg nem jön össze! :cry: És nem csak azért amiket Neked írtam, hanem más okai is vannak! Nagyon sajnálom!!! :cry: De ha máskor megyünk majd, mindenképp közhírré teszem, (hátha akkor nagyobb lesz az érdeklődés irántunk!) :lol: Meg legalább akkor mindenki rá fog érni egy kis időre hogy velünk összefusson!

Kezelnek egy szemölcsöt a kezemen! Baromi ronda! Sőt undorító! Még anno a pénztárosi munkaköröm hozománya volt.Eddig nem is volt gond vele, de mostanra fájt és megnőtt! Úgyhogy most fájdalmas búcsút veszek tőle! :lol:

Amúgy még nem is írtam arról, hogy anyukám csigatésztát csinál! És néhány éve engem is megtanított! Nagyon jó,csak lassan halad! Ezt csak azért írom, mert ha esetleg megkívánnátok egy kis falusi házicsigát, aprócskát és házitojásból, akkor szóljatok, és üzletelhetünk!!! :lol: :lol: Persze én csak kis mennyiségben (magunknak)Anyukám gyártja több 10 kg.mennyiségben!Mondjuk mást sajnos nem dolgozik, úgyhogy a pénz is jól jön érte!
Leléptem én is! Sziasztok!
Vendég

Bosco, már ment is a privi!

Még Gyöngyitől akartam kérdeni, hogy megoldódott a kakigond Lilinél?

Mamacka! Áron baba még mindig gyönyörűűű! A súlyod miatt meg ne szomorkodj, most nyáron hamar lemegy, lehet gyüminapot tartani.

Köszönöm a sötétítős tippeket. Most itt Debrecenben nincs tök sötét, de spaletta van és ez úgy tűnik elég, mert reggel 8-ig alszik a csajom (mondjuk egész nap pörög), és este fél 8-kor összeesik az ágyában és pont mint Olgo írta: bemászik az ágyába aludni... :lol: Napközben viszont csak a nagyon minimális másfél órát nyomja, ami épp elég a túlélésre este 7-ig.
Na mentem!

Puszi:
Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Bartika: Nagyon boldog szülinapot kívánok :D

(Én örülnék, ha még csak a 33-mat ünnepelném :roll: )

Kép

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Bartika: Ha tényleg lent lesztek egész nyáron Db-ben, talizhatnánk, mikor mi is megyünk anyósékhoz. Még előre nem tudom mikor, de majd jelzek időben.

Szervezhetjük úgy is, hogy Boscóék is tudjanak jönni :) Én már olllllyan kíváncsi vagyok élőben is Fannikára :wink:

Szupi, hogy most nincsenek alvásgondjaitok, enyém gyerek is csak 1 órát aludt ma, de ő még így is bírta este 10-ig :shock: :shock: :shock:

Boscó: Nagyon sajnálom, hogy nem tudtok jönni a talira :( Remélem tényleg nem azért, mert nem volt mostanában nagy pörgés, és ebből azt vontad le, hogy nem érdekel bennünket, hogy ott tudsz-e lenni, vagy sem!

Csigatészta bizniszbe lehet belépünk, mi nagyon imádjuk :) Ma is husileves volt ebédre, Vince még vacsira is azt kért, nagyon imádja :D

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok :)
Ági :)
Sajnálom, hogy nem jöttök fel Fannival :( Olyan jó lett volna találkozni veletek személyesen :roll: Na de majd legközelebb. Remélem még a nyáron :D
Igazad van, hogy nem hagyod egyedül Fannikát a kutyusokkal. Én is félteném a bajtól :?
Sajna tényleg nincs semmi veszélyérzetük. Peti úgy ugrik a medencébe, mint ha csak egy lépcsőről lépne le :wink: Létra nálunk is nagy barát :D A nagypapánál folyton azon mászkál. Ma egy pallón egyensúlyozott minden probléma nélkül :D
Remélem sikerül kikezelni a szemölcsöt :)
Csigatészta jól hangzik :wink:

Livi :)
Gratula a pénzügy vizsgádhoz :D Végre :D

Olgo :)
Gratulálok az ügyes kislányodhoz :D Tényleg fantasztikus, hogy így magától bemászik az ágyába :D
Nálunk sincs gond az altatással, de magától azért nem megy még be :lol:

Gyöngyi :)
Jöhetnél gyakrabban is és mesélhetnél egy kicsit a csajsziról :D

Valika :)
Ejnye-bejnye :D Már megint nem hagyod apát géphez jutni :wink: :lol: :lol:
Nagyon jó a kis szöveg :D

Bartika :)
Nagyon boldog szülinapot :D
Kép
Örülök, hogy Pötyi jól alszik :D Tuti a friss levegő meg az egész napos rohangászás megteszi a hatását :D

Megyek aludni, mert holnap Annamarit nagyon korán kell vinnem táborba :x 6-45 és 7 között kell megérkezni az iskolába :shock:
Nem is értem, hogy találhatnak ki ilyet. Még akkor sem mentünk ilyen korán mikor suli volt :?

Szép álmokat :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Szép jó reggelt :)

Nemrég ébredtem, sikeresen visszaaludtam Alizzal együtt :) Ő még most is durmol, pedig délre megyünk kontroll csípőszűrésre. Remélem minden okés vele.

Livi: Olyan hülye vagyok, hogy nem is gratuláltam a vizsgádhoz :oops: Ügyi vagy, a lényeg, hogy görbül :D

Boscó: Neked meg kimaradt a drukk, hogy mielőbb megszabadulj a szemölcsödtől! Nekem is voltak bibijeim, sokáig húztam-halasztottam, mire rászántam magam és lézerrel leszedettem őket.

Annácska: Miért ne hagynám apát gépezni???? Van itthon 3 szgép, kedvére dolgozhat, ha akar :wink:

Csak nem túlélőtáborba megy Annamari, hogy ilyen korán kell kelnie?? :wink: :lol:

Megyek adok reggelit Vincének :oops:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok

Annácska: ígérem próbálok gyakrabban jönni :)

Boscó: Együttérzek, hogy nem tudsz ott lenni a talin. Én is nehezen tudom megoldani, pedig csak 50 km-re lakunk Pesttől. Szerintem legközelebb nálatok kéne talizni, és akkor oda tuti tudnál jönni, mit szóltok csajok? :)

Barti: köszi a kérdésed. Van, hogy napi 2, 3 kaki is van. Ez köszönhető annak a töménytelen gyümölcsnek, amit egy nap megeszik

Csajszik szurkoljatok, Apát ma műtik du.1 -kor. A térdében van porcleválás

Megyek, mert bömbi van

Ja és kijött az 5. fogunk tegnap :)

Kép

Kép
pgyöngyi

Edit, köszike mégegyszer!!!!

Isteni volt a víz :D :D

Fel ne rakd a hájasat!!!!!! :roll: :roll: :roll: :roll: :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
vas

Boscó, sajnálom :(

Hidd el, én nagyon szívesen összefutnék veletek, de az a hétvége totál nem jó, nem leszünk itthon, Natust meg Olivért is épp akkor keresztelik meg(sikerült egy 3. papot találni)

De remélem egyszer összejön a tali :D
vas

Sziasztok!

Megjöttünk. Borzasztóan meleg van itthon és főlünk egymás levében. Csütörtökön lesz az utolsó vizsgám. :)
Tali kapcsán minden megoldás érdekel. Ha nem hétvégén lesz, akkor mi jövünk szívesen.
Remélem, hamarosan mi is rendezhetünk talit... no de nem kiabálok el semmit!

Puszi mindenkinek és hűs estét!

Melitta

Kép
nyf

Sziasztok

Ildi
Nincs mit. :lol:
A képet meg még meggondolom. :lol: :lol: :lol: :lol:
Egyébként ráértetek még volna, mert Lacit az M3-on lenyomta egy kamion és összetörte. :cry: :cry:
Neki szerencsére nem lett baja. :)

Boscó
Más időpont nem jó nektek, mert az a hétvége úgy látszik sok mindenkinek nem jó? :wink:

Melitta
Csak nem költöztök??? :D

Anna
Merre mentél a végén? :wink:

Gyöngyi
Focizott a drága férjed? :( Remélem jól sikerült! :)

Vali
Sajnálom, majd legközelebb. :(
Mi lett az eredmény?

Most ennyi röviden.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!

Vanillka!
Jó ez a szövegecske! Köszike!

Bartika!
Boldog Szülinapot! Ne sokkoljon az évek száma! Lesz ez még több is!

Gyöngyi!
Drukkolok apának! Csak tisztítják neki?

Nyf!
Hát már mindenki házat vesz? Lassan én is elkezdek nézelődni!

Babetta!
Hú! Hogy viselte a férjecskéd a balesetet?

Rólunk: Férjecském július 8-án megy ki Leeds-be melózni. Előreláthatóan szeptemberben jön haza először. Kezdek izgulni, hogy bírok majd a lánykámmal egyedül. Így is tiszta zizi mire az apja megjön délutánonként.
Tünci egyébként meg tiszta plezúros. Sebes a könyöke, a két térde, a lábszára meg kék-zöld-lila foltos. Pedig csak néha esik-bukik. Ja és letolt a gyerekorvos, hogy miért mertem tejterméket adni Tündinek, amikor nem lehet. A védőnő szerint meg már lehet. Mindegy már, most hat hétig megint tejmentes diéta, aztán augusztus 8-án megyünk tejterhelésre. Állítólag egész nap tejet itatnának a gyerekkel. Kíváncsi leszek.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Livi
Szerencsére elég jól. :wink:
Ez lehet ,hogy egy jel volt volt cseréljünk kocsit. :wink:

Na jönnek a képek,nem mindet rakom.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Ildi,Anna
1 -1 kép ment privibe.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Babetta,
kész a fedele? Nagyon vagány! Még sajnos nem mostanában, de már látom a végét!!!

Livi, mi nem vesszük, mi építjük, de már egy ideje készül...
azért csak keresgélj, te is! :lol:

Tényleg: Vali, Mamacka? Hogy álltok a házakkal? Bettit már nem is kérdezem... És Era? Esztipeszti?

Melitta

Kép
nyf

Szia Melitta,
pedig itt vagyok! (most jöttünk vissza a vidéki nyaralásból a szüleimtől).
Most olvasom vissza a topikot, hogy mi hír van.
A lakás ok, próbálunk berendezkedni, de most egy kis szünet van, mert pénzt kell gyűjtenünk. Ha van kedved átugrani, szívesen látunk!

Kép

Kép
bettiflame

Bartika:
Nagyon boldog szülinapot!!!!!
Lesz ez még 2-szer, 3-szor ennyi is!!! :) -ezt kívánom!!!

Gyöngyi:
örülök, hogy jól vagytok!!! Nektek milyen klíma van?? nekünk is kellene, de én parázok tőle :oops:

Livi:
nem irigyellek apuci miatt, de ha hazajön majd vesztek kertes házat, erre gondolj!! :wink: :)

Babetta:
nagyon jó lehetett a minitali, épp ma (is) gondolkodtam el egy medencén ebben a 100 fokban, nektek mekkora van, gondolom úszni is lehet benne!

Akkor azért lesz tali július elején???
hétvégén vagy hétköznap lenne jobb??? (nekünk mindegy!)

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Babetta!
Igen, az ilyen jelekre hallgatni kell!

Melitta!
Hát én nem szeretnék építeni, bár tudom, hogy az az igazán testhezálló lakóhely. De fárasztó, szaladgálni kell minden után, stb. Szóval mi majd csak veszünk egyszer, nem építünk.

Tünde!
Hát azért annyit nem keres kint sajnos. Illetve lehet, hogy keres, de lefölözi a magyar munkahelye. Szóval mi csak panelt veszünk. Egyébként vannak néha álmaim, hogy milyet vennék/építenék. Tiszta bio és öko és hasonlók. :D

pussz mindenkinek!

Kép
szelivi

OFFOLOK

Betti!
A jövő héten biztosan nem leszünk itthon, de utána szívesen ugrálunk! :lol: Majd csörgök ha nem változott a számod. Ha igen, akkor dobj egy privit róla!

ON

Livi! Hát nem egyszerű dolog az építkezés az biztos. A miénk fenemód öko és bio lesz, majd egyszer megnézed. Apahiányhoz sok-sok kitartást!!!

Bartika! Isten éltessen!!! Nem gondoltam volna azok után, hogy megismertelek, hogy ilyen fenemód öreg vagy! :lol: Szóval csak döbbenten pislogtam, amikor a számot láttam... :wink: :lol: de no para, majd együtt sírunk... Cory meg röhög... :wink: a kis csitri...

Nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek!

Melitta

Kép
nyf

Sziasztok!

Mi is vagyunk, csak a meleg + a múlt heti munka teljesen lemerített, úgyhogy csak az olvasásig jutottam, ha egyáltalán le tudtam ülni a gép elé. Igyekszem majd rendszeresebben jönni.

Livi!
Nálunk Apuci a jövő pénteken utazik el 10 napra, én már attól is rosszul vagyok.

Gyöngyi!
Apa műtétje hogy sikerült?

Bartika!
Boldog szülinapot!

Vali!
Még a kistesó-témához: :D De izgi! Nem semmi, hogy pár nap csúszás, és hopp, már rá is jön az ember lánya, hogy milyen jó is lenne...

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Sziasztok

Tünde
Szerintem hétköznap jobb mindenkinek! :D Hétvégre nyáron mindenkinek lesz családi programja szerintem. Majd a lányok szavaznak.

Anita
Egy kis életjelet, dobhatnál magatokról. :wink: :D

Livi
Tényleg rossz lesz neked, hogy nem lesz apa. :cry:
Hallgatunk a jelekre. :wink:

Barti
Boldog Szülinapot !!! :D

Melitta
Ti egyfolytában nyaraltok? :wink: :lol:

Vok
Te is írhatnál már egy kicsit!!!!!!!!!!! :lol:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Jézusom, Edit, hogy történt a baleset????
És tényleg semmi baja nem lett Lacinak???
És a kocsi??
Hogy jött haza????....stb.............
mesélj

Irgum-burgum, mondtam, hogy ne rakd fel a hájasakat :roll: :roll:

Én nem kaptam privit :(

és a medencés úszkálósak nem lettek jók???
Azokat küld át privibe, köszike!!!! :D

Bartika, nagyon boldog szülinapot!!!! :D :D :D :D

Tünde, júli első hete nekem nem jó, második oké, harmadik megint nem jó.
De szervezzetek, ahogy jó mindenkinek, aztán meglátjuk, vagy ráérek, vagy nem :wink:
vas

Július 12-én, csütörtökön gödi strand???

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Nincs fürdőruhám. :)
Hol vegyek?
Taliba mi is benne vagyunk.
Most csak ennyi, mert megint zizimacim van.

cső

Kép

Kép
nancsika

Hello Csajok!
Na ma a ziziségről én is tudnék mesélni... :roll: Ma egy órával hamarabb felverték a csemetém és ilyenkor nehezen viseli el magát is... no mindegy.

Köszönöm a köszöntéseket. De én 25 felett már nem is ünnepelem. :oops: Jobb ha nem emlékszem rá. :lol: Persze az ajcsikat bezsebelem. :)

Nancsika! A Thököly-n, a pita sütő mellett (Keleti és Dózsa György közé esik, város felé nézve a jobb oldalon) van egy fürdőruci bolt, ahol még lehet 5000 körülért venni fürdőrucit, úgy is hogy összeválogatod az alsó-t felsőt. Én tavaly ott vettem, amikor nem jött rám a rendes ciciben... :wink:

Edit! Nagyon jók a képek! Kinél volt a pancsi?

Annácska! Hihetetlen milyen barna Petka. Annak ellenére ilyen, hogy kened valamivel? Gondolom nagypapáéknál szerezte ezt a jó színt. :)

Livi! Sajnálom, hogy ilyen sokáig "apátlan" leszel. De gondolom jobban jártok így. Vagy nincs más választása? Én nagyon megértelek, mert nálunk csak egy-egy nap van, amikor Apja későn ér haza és enyém a fürdetés-vacsiztatás is, és ilyenkor estére semmire nem vagyok képes, csak nézek ki az agyamon.

Olgo, tök izgi, hogy már ti is kistesóztok. Én már a lombikos fórumokat olvasgatom, elmerengtem azon mennyivel egyszerűbb lenne, ha rögtön lennének egy ikreink még és akkor meglenne a 3 gyerek. :lol: :lol: Úgy tűnik természetes úton most nem fog összejönni kisPötyi.

Vali, részünkről OKÉ, szóljatok, ha itt vagytok és megpróbáljuk összeegyeztetni. Nekem mondjuk csak akkor buli itt lenni, ha anyum szabin van, mert egyedül nehéz egy gyerekkel meg egy nagypapával (nagyapám itt lakik anyáékkal). És nem vállalom be. Kicsit nehéz eset az Öreg, nem bírom megértetni vele, hogy fél 8-ig maradjon csendben, ma is ő ébresztette fel Pötyit és hát eddig az egész napja egy katasztrófa. Bennem meg dúl az anyatigris effektus és legszívesebben nekimennék. Mármint a nagyapámnak. Tipikus nyugdijjas, aki megszokta, hogy neki mindent szabad, csak mert ÖREG. És ha megkérem, hogy a baba miatt (az már mindegy, hogy engem is felver), akkor nekiáll duzzogni, hogy akkor ő megy az öregek otthonába. Mintha ott nem kéne alkalmazkodnia. :twisted:
Na jól kipuffogtam magam, megyek ebédelni.

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Hello,

vagyok én is, csak Feri szabin van még ma, így nem sokat voltunk itthon az utóbbi 4 napban. A 7végén meglátogattuk a makói barátokat, ahol Lidi tök jól elvolt a vele gyerekekkel. Aztán még anyósékhoz ie elmentünk és mindenütt volt nagy pancsolás. Tegnap meg Siófokon fürcsiztünk. Lidi imádta a Balatont, semmi félelemérzete nem volt. :D :D :D

Bartika,
nem könnyü a nagypapával. Szerintem az én nagypapám is ilyen lenne. Azért érezzétek jól magatokat ott. Mi vasárnap megyünk 5napra anyuékhoz.
Edit,
a képek nálatok készültek? Tök jó!!! Mi lett apával? :shock:
Vali,
mi volt a csipőszűrésen?
Nancsi,
a Konkurencia nevü fehérneműboltban lehet kapni felsőt és alsót külön. Vagy nem bikinit akarsz? Fel a fejjel!
Vas,
milyen érzés egy gyermekkel?

Most csak ennyi, mert éhes vagyok. A többiek is jelentkezzenek!!!
Képeket majd dobok.
angi79

Edit :)
Köszi nagyon mindent :D A süti receptet nem kaptam még meg
Rólad nem is készült kép :P Jól megúsztad 8) Te kis hamis :lol:
A pályán jöttem vissza és vettem matricát :D
Laci hogy van? Mi történt?

Ildi :)
Nincs okod panaszkodni :)
Holnap mész soppolni?

Vali :)
Tudom, hogy dolgozhatna apa :D
Szerintem is túlélő tábor, főleg nekem, mert ilyen korán még akkor sem mentünk suliba, mikor dolgozni jártam :D Annyit sikerült elintéznem, hogy 3/4 8-re kell a sportközpontba vinni.
Petit ez is nagyon fárasztja. Ma már 9-kor újra aludt és csak délben ébredt fel :D Csak így a délután nehéz, mert hulla fáradt estére :? Na de már csak 3 nap :D

Gyöngyi :)
Szegény apa :( Hogy sikerült a műtéte?

Melitta :)
Drukk a vizsgádhoz, aztán pihi :D
Ti Balatonon merre szoktatok lenni? Jövő héten mi is lenn leszünk :D

Livi :)
Hű apa nélkül ilyen sokáig? :shock: Kitartás.
Szegény Tünci. Na, de se baj neves pszichológusunk is megmondta, hogy ha egy gyerek nem kék-lila foltos, akkor ott a szülőkkel van baj :D
Így veled tuti minden rendben :lol:
Diéta :(

Betti :)
Örülök, hogy rólatok is lehet olvasni :D
Marci hogy van? Milyen volt a nagyizás?

Tünde :)
Mi tavaly nem bírtuk tovább és beszereltettük a klímát. Én is nagyon féltem tőle, de isteni :D A nappaliba szereltettük be és jól le is hűti, Vestel típusú és nincs vele semmi bajunk.
A júli 12 nekünk nagyon jó :D Annamari táborban, így nem kell sietnem sem :D

Barti :D
Petka az alap színét a babakocsiban szerezte, de a nagypapánál töltött idő is megtette a hatását :D Hála az égnek mindkét gyerkőcöm nem az a fehér bőrű és hamar barnulnak, mint én :D Kenem őket, de nem állandóan.
Nálunk minden nap enyém az esti program :D

Angi :)
Klassz, hogy ilyen jól telt ez a pár nap :D
Lidi új képe nagyon cukker :D

Szép álmokat :D

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Gyöngyi: Hogy sikerült apa műtéte? Ugye nem kell sokáig kórházban maradnia? Gyors felépülést kívánok neki!

Edit: Szupi lehetett a tali :) Pancsis képek miért nincsenek? :wink:
Mi történt apával? Húúúú még olvasni is szörnyű volt :( Szerencse, hogy nem lett semmi komoly baja!

Ildi: Én nem látok sehol hájat rajtad. De komolyan ... :)

Melitta: Egy nagy kalappal csütörtökre!

Livi: Húúúúú de rossz lehet majd nektek apa nélkül :( Kár, hogy ti nem mehettek vele.
Kék-zöld Tünciről dobj képet, régen láttam :)

Tünde: Nekünk is inkább a hétköznapok jók a talira, de a hétvége is összejöhet. Júli 12 egyelőre jónak tűnik.
Nálatok hogy telnek a vakációs napok a csajokkal?

Lidke: Hát igen ... kicsit beleéltem magam, aztán sokat beszélgettünk róla apával, hogy milyen jó is lenne :) De ma az egyik topikban olyan szörnyűséget olvastam, hogy teljesen beparáztam és lelohasztotta a kedvem :(

Bartika: Priviben dobok telószámot, hogy tudjunk majd egyeztetni :)
Nagypapival nem lehet könnyű, sajnálom, hogy ennyire nem megértő :(

Angi: Hol vannak a képek??? Lidi a vonalzós képen nagyon édes, jó lenne nagyban is látni :)

Annácska: Peti még mindig ilyen jó alvó?? :shock: Mázlista :lol:
Ezért is csudamód irígy vagyok, meg a klímáért is :roll: Szépen lassan kezdek is besárgulni :oops:

Tegnap megvolt az orthopédiai kontroll, minden okés Alizzal, kicsit görbe szegénykémnek a lába, de ezt még simán kinőheti. Remélem is, hogy jó lábú kis nőci lesz belőle nagykorára :lol:

Ma meg túlestünk a 15 hós oltáson. Baromira élveztem, hogy a kért időpont ellenére másfél órát kellett várnunk a rendelőben. :evil: Jobb lett volna, ha most is kihívtuk volna a dokibát, mint az előző oltásoknál. Nya mind1 már, de egy füst alatt megkaptuk mi is a kullancs elleni szurit. Mindenki nagyon ügyi volt, Aliz meg se nyikkant, igazi kis hős volt :D
Most várhatom, hogy mikor tör ki rajta a nyavaja, mert tuti, hogy mi sem ússzuk meg reakció nélkül :(

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Anna, igen, megyek, vigyem a bogyót??????

Hol futunk össze????

gyorsan el is teszem a táskámba, nehogy itt hagyjam.

natasát meg muszáj lesz felébresztenem ,mert tegnap is 11-ig :shock: :shock: :shock: :shock: aludt.

Csörögjek, ha Pesten vagyok, vagy hívsz te????

Na, csók, készülök
vas

Sziasztok

Ildi
Jó vásárlást! :lol:
Megkaptad a képeket, mert tőlem átment?

Vali
Ha vigasztal Levinek is görbe a lába, még én is reménykedem, hogy változik. :(
1 pancsis kép van az Ildiről, azt átküldöm privibe. :wink:

Cory
Ezt inkább ne olvasd, nehogy elmenjen a kedved!!! :wink:

Laci jött a városligetből, és ahogy kezdődik a kivezető a kamionos a belső sávból úgy döntött, hogy egyből három sávot vált. :evil: A második sávnál már lusta volt tükörbe nézni, és egyből tolta le a Lacit. Laci nyomta a kocsinak, de hát a lóerő most kevésnek bizonyult így szerencsére már csak a végét kapta el a kamion eleje. Ha gáz helyet, féket nyom, lenyomja a pótkocsival ,és rosszabbul végződött volna a dolog. Röviden ennyi nincs, kedvem regényt írni, pedig még tudnék a biztosítóról, hogy megint mi jövünk ki ebből szarul. :cry:

Na lépünk baba klubba. :)

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Jó reggelt!
Edit,
ez nagyon durva: :twisted: Sajnálom a biztosítós dolgot. Jó klubbozást!
Vali,
csak nem lesz reakció. Tényleg hős a kiscsajod.
Ildi,
jó csavargást, vásárlást!

Képek:
Kép
Kép
Kép
Kép
angi79

Edit! Ez szörnyen hangzik, de ma én is majdnem hasonlóan jártam, csak én a Fiumei úton: kanyarodik a külső sáv jobbra, a belső pedig megy tovább egyenesen... a betonkeverő a külsőben, én a belsőben és jött tovább egyenesen!!! Én is odanyomtam a gáznak, még szerencse, hogy előttem nem volt senki, így pont elfértünk. Még csak nem is legyintett, hogy bocs... no comment. Biztosító-ügy: kívánom, hogy gyorsan bonyolódjon!

Annácska. mi Szemesen. És ti hol lesztek? A jövő héten végig lent leszünk!!! Na? :wink: Csak sajnos én autó nélkül... Apropó! Juteszembe: a fehér furgonok a parkolóban hozzátok tartoznak?

Lidi milyen csini a kis dresszben!

Melitta

Kép
nyf

Arról már említést sem teszek, hogy a régi autónk rendszámára bírtunk matricát venni és emiatt ahol csak ellenőriztek, mindenhol kiróttak egy 12 ezres bírságot. Minden nap megy autópályán az autó. :evil: Azt hiszem csődbe megyünk...

Melitta

Kép
nyf

Sziasztok! :D

Hiányolásokat köszike, megvagyunk, jól vagyunk, csak állandóan úton :wink:

Korán kelek mostanság, hogy végezzek teregetéssel, vasalással, főzéssel, mire Boti kel, mert alig, hogy kiér a nappaliba, hozza a szandiját, és már mondja is, hogy tátá :D
Vhogy délután sem tudok pihenni, pedig, hogy megfogadtam, hogy államvizsga után, de akkorra is mindig jut vmi házimunka, vagy az újabb romeltakarítás, azután a fél óra után, amit bent töltött a kisfiam :wink:
Estére meg hulla vagyok, de sztem ismerős mindannyiunknak.

Amúgy ma sokkal izgatottabb vagyok, mint tavaly ilyenkor. Ma van két éve, hogy megcsináltam a tesztet, bár már elég valószínű volt, hogy sikerült :D
Most vhogy jobban foglalkoztatott a visszaemlékezés, mint egy éve.

Na, hát a reagálásokkal bajban leszek, ne haragudjatok. Annyira utálok ilyen sokáig lemaradni, mert baromi nehéz így írni.

Barti, nekünk így sincs korom sötét az alvásnál, de fényévekkel jobb, mint a függöny előtt. Télen Boti is aludt jobban, mint most, a sötétítő előtt, tehát nem hiszem, h nagyon hozzá lenne szokva. Na, meg a nagyszülőknél elég sötétet tudunk csinálni a redőnnyel, de nem hajlandó elaludni. (ez mondjuk nem a fényviszonyoknak köszönhető, de picit bosszantó. jó, persze korábban meg azért nyavajogtam, h aludjon egyáltalán egy hosszút. ha az ágyában, hát ott, így a legjobb :wink:)
Utólag is sok boldogságot szülinapod környékén :D

Edit, szörnyű volt még olvasni is Lacit :( Örülök, hogy semmi baja nem történt.

Angi, milyen magas csaj Lidi. Legalábbis így kép alapján. Bár mikor utoljára láttam is magas volt. Sztem még Botinál is nagyobb (igaz, ő széles is :lol:) Nagyon édes. Jófej kis pipi lehet, annyira az tükröződik a képeken. Tiszta vigyori :D Na, remélem, csak talizunk hamarosan.
Na, mi vagyunk azok, akik feleslegesen visznek plédet a strandra. Boti képtelen megülni :roll: Második képen különösen szép Lidi.
Tesókád hogy van?

Melitta, nahát, ez is rosszul hangzik. :twisted: Örülök, h megúsztátok. Holnapra drukk!
Júl. 15-től mi is leszünk a Balcsin, lehet ott jön össze egy nagyobb topictali? :wink:
Neked még nem is mondtam, hogy engem mekkora hülyének néztek a 15 hós oltásnál, mikor kerestem az MMR-kivezetőt. :?

Vali, drukk a reakciómentességhez. Hős Aliznak elismerés, jó kontroll-eredménynek örülök.

Livi, gratu, h kiharcoltad magadnak. A jegyen nem igazán lepődök meg, sajnos.... még ők tesznek szívességet.
Apanélküliséghez én is csak kitartást tudok kívánni. Háááát, őszintén, én sem irigyellek. Sokszor eszembe jut, hogy mennyire borzasztóan nehéz lehet az egyedülálló mamiknak. Így is hulla vagyok estére, hogy azért délutánonként, kora esténként Apa is velünk van, és szalad ő is a lurkó után.
Tünci foltjait sajnálom, de ez tényleg ilyen. Na, meg mit várunk egy "vadmotorostól"? :wink:

Annácska, Petka tényleg nagyon jó barna. Édeske nagyon.

Ildi, na ne idegelj a "hájaddal"! :wink: Magadnak vásároltál, uradnak, vagy a gyerkőknek? Esetleg mindenkinek? :)
Két napja én is vásárolgatok. Uramnak kellett pár vékonyabb naci, meg ing. Én meg kaptam egy szépséges rucit a diplomaosztómra! :D

Gyöngyi, műtét rendben zajlott? Hogy van a párod?

Boscó, nem tetszik a "hangod" (hangnemed). Írok majd neked pü-t, ma már nem ígérem, de holnap igyekszem.

Cory, Meli, Era és még akik ezer éve nem írtak (bocsi, h nem sorolom a neveket tovább) ?????

Nancsi, bölcsivel mizújs?

Na, lelövöm magam. Ahhoz képest, hogy nem ígértem nagyon regaálásokat...na, de azért így is maradtak ki dolgok. Bocsi.

Szép estét!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Csillus, Ti hogy? Vizsgák?

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita!

Csak gyorsan neked: ti hol lesztek a Balcsin? Balatoni tali szuper ötlet!
A G. Patika megküldi szerintem neked is a bogyót. www.homeopatika.hu Csak hívd fel őket. A patikusok sajnos a saját tudatlanságukat teljes mértékben át tudják hárítani a páciensre. Engem is teljesen bolondnak szoktak nézni a közeli patikában... már nem is fárasztom magam velük.

Melitta

Kép
nyf

Köszi mégegyszer :D
Remélem ma nem szedi szét Nati a szépségszalon :lol:

Ez nagyon durva :( Én is rendszeresen jövök haza ott és sajnos nem egyedi eset ami Lacival történt :( Gondolom le akart térni a Nagy Lajos király útja felé...

Nagyon klasszak a képek :D Milyen jó alacsony a víz. Sajnos, ahol mi leszünk most elég magas a víz és nem ér le Peti lába :?

Klassz, akor nem is leszünk messze :D Lellén nyaralunk majd, de megbeszélhetünk egy randit, szívesen átmegyek :D
Ismerem azt a Fiumei úti kereszteződést, ott mindig résen kell lenni :wink:
Azt hiszem az összes fehér a mienk, na jó csak nem az összes, de egy pár igen. Meg a piros, mega sárga, meg a kék :lol: Az egész parkolót elfoglaljuk :lol:

Anita :)
Örülök, hogy jól vagytok :) A romok eltakarítása nálam is ismerős, csak nekem kettő csinálja :D Komolyan sokszor úgy érzem mást se csinálok, mint pakolok és takarítok :D
Először engem is hülyének néztek mikor kerestem az MMR kivezetőt :? A patikus kérte tőlem a receptet. Mikor mondtam, hogy ez nem receptköteles, még jól le is hordott, aztán egy kollegája megértette miről hadoválok 8) Na de a végén Ilditől kaptam egy pár bocsót, mivel úgy se kell neki az egész doboz :D

Tegnap végre eljutottunk este moziba :D Annamarit is vittük a Shrek 3-at néztük meg. Aranyos, de nekem jobban tetszett az 1-2, de Annamari nagyon élvezte élete első mozizását :D Már ezért megérte :D
Na lépek is mert Peti már kókadozik, megyünk aludni :D

annácska

Átmentem!!!!!!

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Cory! Szuper vagy! :D Azé' majd szólj, ha az utakon rombolsz... akkor igyekszem nem arra járni! :lol: :lol: :lol: :wink:

Annácska! Hát oda át is tolom a babakocsit! :lol: Nagyon közel lesztek! Majd tényleg egyeztessünk. Mi hétfőtől péntekig leszünk lent, de sajnos autó nélkül, így gyertek inkább ti! Jajdejó!

Melitta

Kép
nyf

Cory!!! Na erre írnom kell! :lol: GRATULÁLOK!!!! Na ezért már megérte benézni!

Angi! Lidi tényleg hihetetlen nőcis! Az egész kisugárzása, ami az enyimről nem mondható el. Szetintem Pötyi tök fiús csajszi, az is marad, mert még mindig inkább berreg az autóival, meg traktorokkal, stb... De így is imádjuk persze. :) Tényleg mekkora rucikat hord most Lidi?

Melitta! Mi az az MMR kivezető??? :shock:
Mi jövő héten visszük Pötyit a 15 hós oltásra és már előre fosok, mert az eddigi oltásoknál is belázasodott, akkor most mi lesz??? És persze 2 hétre rá éppen nem leszünk otthon. :roll:

Anita! Ha ez vigsztal nagyszülőknél Pötyi sem viszi túlzásba az alvást, nehogy lemaradjon valamiről. Szóval szetinem ez érthető, na meg ilyenkor több ember jut a nehezebben kezelhető csemeténkre, így én nem bosszankodom annyit.
Bár csajok, komolyan, ezt le kell írnom, mert annyi rosszat írtunk a Suttogóról. De van benne ez az Ébredj, hogy alhass nevű módszer, már írtam itt róla. Lényeg, hogy ha berögzült ébredésről van szó és mindig ugyanakkor kel fel a gyermekünk, akkor egy órával a szokásos ébredés előtt meg kell egy kicsit cirógatni és így megzavarod a bevésődött rossz szokást és állítólag nem ébred fel. Én éjjel már többször alkalmaztam, de tegnap működött a délutáni alvással is!!!!! Mert akármikor kerül ágyba a csaj, itt anyuéknál mindig szigorúan 1 óra 30 percet alszik. Tegnap 30 perc után megcirógattam és fel sem kelt 3 órán át... erre varrjak gombot. :shock: :shock:
Mondjuk ez csak szerintem akkor működik, ha láthatóan szüksége van még az alvásra. Mert ha pl. az én gyerekem sírva kel, akkor tutti álmos még (de ismerek olyat, aki mindig sírva kel). Szóval erről ennyit.
Most sokkal vidámabb a csaj és nem hisztizik minden fél órában.

Annácska! Addig Petkára ki vigyázott? Apával mi is szombaton néztük meg a Shreket és nagyon bosszantó volt, hogy volt aki elhozta a másfél éves gyerekét, aki persze végig nyüszögte az egészet... :roll: Én még azért hallottam a filmet, de akik közelebb ültek... na meg szegény kislányt sajnáltam.

Edit! Jól felhúztam magam a storytokon mert én nagy antikamionos vagyok! Annyira gyűlölöm őket, hgy ha lehetne elkezdenék komolyan aláírást gyűjteni ellenük. Észrevettétek, hogy a közuti balesetek 80%-t ők okozzák? És persze soha nem ők nyiffannak ki. És mindig elalszanak a kormánynál és soha nem ültetik le őket. :evil: :evil:
Na jól kidühöngtem magam. Jól is esett na. :)
Ma megyünk Aquaparkba!! Szerintetek ekkora babát lehet már karúszóval fürdetni? Persze úgy hogy ott vagyunk vele.... :wink: Szépséges napot mindenkinek!!!
Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Cory,
HATALMAS NAGY GRATULA!!!!!

Bartika,
köszi a Lidis dicséreteket. Tényleg nagyon lányos lány Lidi. Most 86os ruhákat hord. Ez a karúszó jó kérdés. Mi is filóztunk rajta, hogy vajon jó e és hogy eltűri e magán, mert a Balcsiban az úszógumi nem kellett. Jó pancsit Nektek!! Kiváncsi leszek amúgy, hogy anyuéknál hogyan alszik majd Lidi jövő héten. Itthon már olyan jól kialakult egy napirend.
Anita,
de jó, hogy jöttél. De drága lehet Boti, hogy hozza a szandiját. :D Amúgy persze Lidi se különb. Ti mennyi időre mentek Balcsira és hova? Diplomaosztó mikor lesz? Hozhatnál már egy képet Botiról. Lidi tényleg magas és tök jó pocója van. :D Hát... van étvágya.
Melitta,
a kamionosok nem normálisak általában. Jó, hogy megúsztátok.
Annácska,
mi is megnéztük a Shrek 3-at. Nekünk tetszett, pedig féltem, hogy majd olyan eröltetett lesz, mint általában azok a filmek, amikből újabb és újabb részeket csinálnak. Lelle tök jó város, klassz lesz Nektek ott. :)
Ildi,
hogy sikerült a vásárlás? Én múlt héten vettem ezt-azt. :oops: Le volt árazva szinte minden.... :) Ma akkor szépítkezel?

Ma jön hozzánk Olgo és Heni délután.
Pussz.

angi79

Gyors bekukk......

Cory, hatalmas gratuláció!!!!
Mondtam, hogy harmadszorra sikerülni fog :wink: :wink: :wink:
Ügyi vagy!!!

Edit, ez brutálisan hangzik, fucking kamionosok!!! :evil: :evil:
Én is utálom őket.
Minket a Könyves Kálmánon szorított le egyszer, erre az uram kiugrott a kocsiból, majdnem bekapta a kamionost, persze neki állt feljebb. :shock:
Mondtam neki, ne ugrándozzon, mert valamikor akkoriban lőttek le egy embert ezért :evil:

Angi, Anita, kicsit soppoltam, az uramnak vettem 2 pólót, nekem egy rucit, mini dv kazit a kamerába...meg iylen baromságokat.
Meg vettem a douglasban Clarins cuccokat, most fasza táskát adnak hozzá ajiba, benne egy nagy 6 faktoros napozó, meg két bőrápolás minta.
Aztán taliztunk Annával a Pólusban is.
Bartika , Melitta leírta a gazdagréti patika honlapját, én is onnan rendeltem a bogyót.
Állítólag ettől nem jelennek meg a mellékhatások, amik pont 8-10 nap múlva várhatóak.

Angi, nagyon nyugadalmas egy gyerekkel, de emellett nagyon uncsi is.
Hihetetlen, hogy ezt kell, hogy mondjam, de hiányzik a gyerekzsivaj.
Persze emellett nagyon jó a csend, és a nyugi. :D
De nem ehhez vagyok hozzászokva, és hiányérzetem van.
De holnap már teljes lesz a család. :D
Lidike szokás szerint nagyon csajos, és cuki. :D

most kotrok, nagyon sok dolgom van, pakolnom , vasalnom kell, meg megyek pedikűröshöz is.(Anna, én is kíváncsi vagyok, mit művel majd a csajom) :D :D :D

Nagyon boldog névnapot a Laciknak, Leventének, Petinek, Annamarinak!!!!!!!!!!
Kép

puszkó
vas

Na tudtam, hogy elfelejtek valamit :oops:

Köszi a köszöntéseket :D
Boldog névnapot Leventének :D
Kép

Lacinak is boldog névnapot :D
Kép

Cory :)
Gratula a vizsgádhoz :D Ügyi vagy Kép

Mi is hétfőtől leszünk lenn péntekig :D Talit mindenképp össze kell hoznunk :D Majd hívjuk egymást :D

Barti :)
Alváshoz nem tudok mit szólni. Még sosem próbáltam egyik gyerkőcömön sem, bár nekem mindegyik jól alvó :D
Petire anyum vigyázott. Nem volt vele semmi dolga, mert fél 8-tól aludt reggelig :D A moziba semmiképp nem vittem volna Petit. Annamarival is csak most voltunk először, pedig már 8 éves. Szerintem kb most tudja végig ülni a filmet. Szegény kisbaba :( Nem csodálom, hogy nyekergett.

Lelle tényleg jó város :D Már nincs olyan négyzetmétere se, amit ne ismernék (2 éves korom óta minden nyáron ott töltünk 2 hetet)
Annamari is nagyon szereti, remélem Petinek is tetszeni fog :D

Lassan megyünk Annamariért :)

annácska

Babetta, Ildi: A Leventéknek boldog névnapot kívánok! :)

Kép

(Este próbálok jönni bővebben ... talán ... mert apa filmnézést tervez :) )

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Bartika: Ment válasz!
(Lehet, hogy kétszer is, mert az első valahova elszállt a nagy semmibe, mikor el akartam küldeni :evil: )

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Isten éltesse a Leventéket!!!!!!! :D

Cory, gratula! Hurrrrrááááá!!!! Kép
Reszkess közút, jön Cory! :wink:

Angi, Földvárra megyünk 15-től. Most egyelőre egy hétre. Diplomaosztó vasárnap lesz. (Nyelvvizsga - hiány miatt csak 19-en vesszük át levelezősök, úgyhogy külön büszkeség! :lol:)
Képet hozok majd, csak mostanában nem is nagyon készült :oops:

Karúszó: mi használunk ugye az úszás miatt. Simán ráadhatjátok már a gyerkőkre. Lehetséges, hogy egyből tudják is, mit kezdjenek vele, hogy tudják magukat fenn tartani. Botit gyakorlatilag nem SZABAD :roll: fogni már a vízben sem, mert hevesen tiltakozik ellene. Úgyhogy csak bátran! :wink: Ja, és nagyon élvezik a bébikék!

Annácska, éljen Annamari első mozizása! :)

Szép estét!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Kedves Leventék: Nagyon sok boldog névnapot!!!!

Angi: Lidi tényleg igazi csajszi! És milyen nagy lány! :lol:

Anita: sajna én is a nyelvvizsgahiány miatt nem vehettem rész most a diplomaosztón.Na de jövőre ott leszek! :lol:

Annácska:mozi miatt irigy vagyok! Örülök hogy Annamari élvezte! :lol:

Cory: nagyon ügyi vagy! Gratulálok! :lol: Vezess sokat!!!!

Edit:hú nagyon rosszul hanzott amit írtál a balesetről! Örülök hogy nem történt semmi nagy baj!!!!! Új kocsi milyen lesz???

Vali: és milyen filmet néztek? Alízbabáról már régen láttunk képeket! :roll:

Tünde: írtam p.ü.-t!

Szombaton voltunk egy tánciskola zárófoglalkozásán.az egyik ismerősöm meghívott minket, de csak az ajtóban álltunk meg. Nagyon élvezte Fannika, állandóan ment volna be a táncparkettre! Ezt csak azért írom le, mert Fanni annyira érzi az ütemet, hogy amikor a mosógép szivattyúzza ki a vizet magából, arra is elkezdi rázni a fenekét! Hát behalok tőle egyszer az tuti! És ott is egyfolytában táncizott! Nagyon élvezte!
Vendég

Vali, jó filmezést! :D Én is húzok most már, mert Apa már beizzította itt is a DVD-t :wink:

Boscó, akkor hajrá nyelvtanulás és nyelvvizsga! :wink: Írtam pü-t!

Most már tényleg jó éjt mindenkinek!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Szerbucctok!

Nyf!
Milyen öko dolgok lesznek benne? Kíváncsivá tettél... Hőszivattyú, kollektor, stb?

Kövecske!
Hát igen, kaki lesz, de pár nap és megszokom az egyedüllétet. Meg itt lesz Tünci, unatkozni biztosan nem fogok.

Bartika!
Hát nem azért megy apa, mert világot akar látni. Kőkemény anyagiak miatt. Miért olvasol lombikos fórumot? Nem kell az nektek! Csak hergeled vele magad.
Kamionosokról én se tudok sok jót. A szomszédasszony szüleit tavaly maga alá csapta egy kamion menetszele. Szegénynek meghalt az apukája. Pont babalátogatóban voltak fent pesten. És szörnyű, de még egy órát élt, és végig míg meg nem halt telefonon beszélt a lányával.

Annácska!
A védőnő is azt mondta, hogy inkább most legyen foltos, mert ha később üti meg magát, akkor már nem lesz elég felkészült az immunrendszere...

Vanillka!
Hogy lett görbe a lába? Meg egyébként lovasnemzet vagyunk
Csak neked:
Kép
Kép

Babetta!
sajnálom a balesetet...

Nyf!
autópályamatricás központban át lehet íratni a rendszámot. Az m3-as kivezetőnél van egy ilyen központ.

Cory!
Gratulálok!
Kép

Boscó!
Nekem sincs nyelvvizsgám. Most találtam olyat, hogy internetes eszperantó tanfolyam. Nekünk ezt is elfogadják. 14 ezer Ft. Még meggondolom.

Kép
szelivi

Sziasztok!

SOS segítségre van szükségem!

Tudna valaki ajánlani egy vérPROFI ügyvédet. Családjog, ingatlanjog(hasznélvezet) stb. Anyámnak nevezett illetővel kell pereskednem!

Köszönöm!

Era

KépKép

KépKép
lingelera

Pétereknek, Petikéknek sok-sok boldogságot névnapjuk alkalmából!

Era, sajnálom, hogy ilyen a helyzet :(

Livi, nagyon édes Tünci! Boti is imád porszívózni :D

Anita
Kép
Kép
_anita_

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?