Gyöngyi: Hogy sikerült apa műtéte? Ugye nem kell sokáig kórházban maradnia? Gyors felépülést kívánok neki!
Edit: Szupi lehetett a tali
Pancsis képek miért nincsenek?
Mi történt apával? Húúúú még olvasni is szörnyű volt
Szerencse, hogy nem lett semmi komoly baja!
Ildi: Én nem látok sehol hájat rajtad. De komolyan ...
Melitta: Egy nagy kalappal csütörtökre!
Livi: Húúúúú de rossz lehet majd nektek apa nélkül
Kár, hogy ti nem mehettek vele.
Kék-zöld Tünciről dobj képet, régen láttam
Tünde: Nekünk is inkább a hétköznapok jók a talira, de a hétvége is összejöhet. Júli 12 egyelőre jónak tűnik.
Nálatok hogy telnek a vakációs napok a csajokkal?
Lidke: Hát igen ... kicsit beleéltem magam, aztán sokat beszélgettünk róla apával, hogy milyen jó is lenne
De ma az egyik topikban olyan szörnyűséget olvastam, hogy teljesen beparáztam és lelohasztotta a kedvem
Bartika: Priviben dobok telószámot, hogy tudjunk majd egyeztetni
Nagypapival nem lehet könnyű, sajnálom, hogy ennyire nem megértő
Angi: Hol vannak a képek??? Lidi a vonalzós képen nagyon édes, jó lenne nagyban is látni
Annácska: Peti még mindig ilyen jó alvó??
Mázlista
Ezért is csudamód irígy vagyok, meg a klímáért is
Szépen lassan kezdek is besárgulni
Tegnap megvolt az orthopédiai kontroll, minden okés Alizzal, kicsit görbe szegénykémnek a lába, de ezt még simán kinőheti. Remélem is, hogy jó lábú kis nőci lesz belőle nagykorára
Ma meg túlestünk a 15 hós oltáson. Baromira élveztem, hogy a kért időpont ellenére másfél órát kellett várnunk a rendelőben.
Jobb lett volna, ha most is kihívtuk volna a dokibát, mint az előző oltásoknál. Nya mind1 már, de egy füst alatt megkaptuk mi is a kullancs elleni szurit. Mindenki nagyon ügyi volt, Aliz meg se nyikkant, igazi kis hős volt
Most várhatom, hogy mikor tör ki rajta a nyavaja, mert tuti, hogy mi sem ússzuk meg reakció nélkül
Vali