Zsófi, akkor jó, ha nem vagyok egyedül takeszügyileg.
mert így pont pironkodtam, h. de gáz, minket sem vetnek fel a négyzetméterek, meg csak 1 gyerekem van.. és mégis.
bár nekem még nincs jelöltem. elküldenéd nekem priviben,h. ez a tanítványos cég vállal-e világvégén is (XVIII.), és mennyiért? meg ez a néni, akit írtál, őt honnan szerezted?
a mozgásos linket nem tudtam megnyitni..
Nóri, a nuna-nunán hangosan felnevettem, aztán már könnyeztem amikor a Lócis-ultralaza képhez értem..
Niki, maximális együttérzésem veletek a vizsgálatért !!
Viki, babás kép csúcs ! oltás miatt no para.
fél kúp volt nálunk is, ha nyűgös volt, de volt, amelyiknél semmit nem érzett meg.
Andi, köszi, de Laurát azért nem sorolnám a "kényelmes " kategóriába..
szerintem amúgy a "rendes" ülés is azért jött későn nála, mert felesleges időpocsékolás, mert nem ül. komolyan, ha nem eszik v. alszik, akkor folyamatos mozgásban van. én nem tudom, h. bírja.
pont néztem vmelyik nap a játszón, h. Laura korabeli kisfiú ÜL és homokozik. Laura 2-t lapátol, azt megy tovább, mert az uncsi.
de értem, h. értetted a kényelmest !!
nagyon cuki a rózsaszín ruhában Maja !!
ja, amúgy legújabb szerelem: a bogarak.
a héten vmelyik nap hangos, gurgulázó nevetések közepette legyet hajkurászott a lakásban. ha hangyát lát (ezt már nem a lakásban szerencsére) a földön, v. azt a piros-fekete bogarat, amik összeragadnak, akkor azokat is 4kézláb üldözi, nevet hozzá és meg akarja fogni őket..
Zsóka, lábilag én is úgy voltam vele, h. megnézettem még 1x, meg holnap megyünk azért még 1x.
nagyon tetszenek az új avatarok !!
Borkának van még ovi? v. ez hogy van? nyáron is van?
ő akkor szept-től iskolás? várja már?
Anzsi, köszönjük a puszikat, Bendének is egy nagy csokorral !
mi az, h. recefronton változatlan a helyzet? akkor most v. vagy nincs?
Edu, nagyon szépen fogalmaztad meg ezt a tesós dolgot !
Klári, én még nem láttam ezeket a képeket ! gyönyörű rajtuk Juli ! jól látom a csatot a hajában? irigy-irigy...
igen, Laura anyumnál van (kb. 3 utcával arrébb lakik, mint mi), fél12-fél5-ig. (déltől 4 ig dolgozom+utazás).
október 1-től lesz bölcsis a leányzó, de azt még nem döntöttem el, h. 4 órában lesz bölcsis v. 8-ban. tehát 4 órában maradok-e v. 8 lesz belőle. januártól biztos 8, de hogy már októbertől, az not sure.
Kata? szokatlan a csend tőled.
M.