Sziasztok!
Rita, üdv itt nálunk!
Kicsit, fájón érint, hogy be előztél, eddig én voltam a leg esélyesebb, az először szülésre, nade majdcsak megbírkózom ezzel vhogy
És, hogy mekkora pocakod van... Sztem, mindenki pocija hasonlóan nagy mértékben növekszik, csakhát mindennap látjuk magunkat, így észre sem vesszük. legalábbis én, nem.
Annyi, gyönyörű gyerkőcöt mutogattok, itt képen, hogy már alig várom, mikor jön el végre Ádámka ideje is a megszületésre.
Csak én vagyok ennyire türelmetlen???
Hajni, nagyon fiatal arcod van a képen
Móni, Timi, Jolka: nagyon vigyázzatok magatokra utazásnál, nameg a pocaklakókra! Érezzétek jól magatokat.
Zsu: köszi a meghívást, de kihagyom a talit. Apa, baromi nagy előkészületben van, új osztályrész nyílik, az ő vezetése alatt, így nuku szabadidő. Nekem meg tömegközlekedve elég nagy a táv.
( nem bírom a gyűrődést, ha utazni kell, de már említettem)
Tegnap 8-12-ig, segítettem pakolódni, rendezkedni, bent az osztályon. Basszus, nem vagyok formában. Akkorára dagadt a bokám és a lábfejem, hogy öreganyám jelenthetett volna nekem.
Lehet, hogy az elfogyasztott dinnye is baj volt? Pedig, most a gyümik közül, a dinnye van a toppon.
Zsu: cukik a rucik, főleg a kis sapis, kiskabátós tetszik
Jutta: szépek vagytok apával. Örül ő is, látszik.
A körömvágás, borotválkozás, fürdőkádból való kikecmergés, meg olyan figurázást igényel, hogy nem is kell nekem külön tornáznom.
Mostanra jutottam el odáig, hogy a következő nagygenerálnál, már segítséget kell kérnem
Jaaa, és nőtt a lábméretem 1 számot