Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Na, megfelel? :wink:

Kép
ermoni

egynek jó lesz ;)
régi kép is van? (nem akarok túl sokát,ááá)

erre inni kell/ene, de enni minimu.
leléptem vacsizni, nemtom jövök-e még.
:arrow:

Kép
an°°di

Mostmár tényleg dolgoznom kell!
Pá!

Kép
ermoni

Andi, neb*sssz, itt jártál Keszthelyen és... nahát... bár végülis magamra vessek, én nem jeletkeztem az utazásotok előtt (amúgy is mijafrancot képzelek, attól függetlenül, hogy én mindennap olvaslak titeket, nem hihetem, hogy ismertek is :lol: )

azta, micsoda szerelmi históriák, húúúúú, tiszta romantika
...és micsoda gyönyörű gyerkőcök... Hajni, Marci is és te is nagyon helyesek vagytok :)

Rita, szia, édes a kis maszatod :)

nahát... megyek keresek egy zsepit, ollllan megható volt itt veletek :)

Kép
ebinc

Na, hazaértünk a kajálásból. :lol:
Végülis nem csak halászlét ettem, hanem libamájjal töltött gombafejet rizzsel,tartárral. Nyammmm, de fini volt, most meg nem bírok megmoccani. :oops:
Így asszem lefekszem. Joccaka. :arrow:
Vendég

Hajni
nyammm,jó kis libamáj az jöhetne ide hozzám,uccse kívánok semmit,legalábbis semmit ami itthon van.

Móni
ez nagyon romantik :-)alkotótábor :-)
tényleg kép nincs ? :-)
Vendég

Atyaég!!! Mi volt itt ma...ha romantikus regényeket írnék, meg lenne a következő néhány :wink:
Én meg csak dolgozom, meg az uram bámulom miközben fallabdázik...csak egy autónk van, valaki mindig vár a másikra :cry: és ki az a valaki??? Néztek is az emberek nagyot, amikor ekkora hassal bevonultam a fallabdapályára. :shock:
Hajni
Ma kb. két heti szénhidrátmennyiségemet elfogyasztottad :cry: :cry:
Andi
Nem szeretem a répát....még jó, hogy olyat én nem ehetetek, aminek a nevében benne van, hogy torta :wink:
Akkor inkább a rakott nyelv (akármi is az), abból legalább korlátlan mennyiséget ehetek...
Ja, és nekem azt mondták, hogy a Bergon nem sz*r.... :shock: ugye jól tudom :? :? :? Légyszi-légyszi-légyszi....ne hozzatok nehéz helyzetbe, mert elmegyek a Lehel útra azt megveszem ezt a háromkerekű full extrás randaságot!!!! :twisted:

Ja, és szia Rita....üdv itt, hidd el jó velünk, csak ma voltunk gyagyák... :oops:

marek

ÁÁÁÁÁÁ úgy látom ma megint kimaradtam :cry: Mér kell nektek ilyen korán lefeküdni....vagy nekem ilyen későn hazajönni :cry:

Akkor elmegyek, benyomok egy barackot, csak Móni meg ne tudja, mert az is tele van cukorral :oops: De valamit ennem kell :roll:

Most komolyan....a cukorbetegek nem esznek gyümölcsöket??? Jesszusom!!!

Jóccakát!!!

marek

jó reggelt!
mizújs? mindenki jól alszik ebben a fincsi időben?

Zsu, nem írtál, h milyen volt a dunakeszi Kenguru...? bár az újpestiből kiindulva (ami a kisebbek közé tartozik, mégis a szánk tátvamaradt a rengeteg cuki kisruhától) biztos tutiklassz.
az? :roll: :roll:

Marek, mindenki azt írta, h a bergon jó. épp licitálunk vagy kettőre Apukával... tényleg jó ez a teszvesz/vatera/stb vonal (Timi, Zsu! mindent értek ;) ). úgyhogy vedd csak meg, amit kinéztél.

Lehel utcai diszkont... volt már vki?

Ebinc, igen, voltunk Keszthelyen... még szólni is akartam, de Apuka laptopján nem találtam meg a ° jelet sehol, így nem tudtam bejelentkezni... :? majd legközelebb :D

én sokat leszek ma (is)..csak tájékoztatásképp..
ja, és szerintetek igaz az, h ikerterhesen az utolsó 3 hónapban egyáltalán nem lehet szexelni??? :oops: :cry: pedig még mindig jó :oops: :wink:

Kép
an°°di

Jó reggelt!

Jól bereggeliztem (egy pirítós barna kenyérből :cry: ) és most megyek megméretem a cukrom. Megnézem mit csinált velem a tegnapi barack. Még így is benne voltam a 180g-os diétában, ha jól számolom, ennél már nem tudok szigorúbb lenni.... :cry:

Andi
Neked raktam fel linket a Lehel útiról, mert ott volt valami ikerbabakocsi aránylag nem túl drágán, csak képet nem találtam róla sehol. Látom te sem figyelsz :wink:

marek

Ebben a fincsi időben???? :evil: Alig aludtam, fáztam a nyitott ablaknál és minden fordulásnál felébredek! Mert vagy kényelmetlen vagy nyomja valamimet ez a gyerek! Amúgy is olyan érzésem van, h nincs olyan belső szervem, ami ne fájna, vagy ne lenne érzékeny!
Jó hír: én ma nem nagyon leszek! Megyek a dokimhoz, meg ügyet intézni! És ha meg minden jól megy este pakolok és holnap tipli... Egy darabig nem láttok! :wink:
Marek! A cukorbetegek esznek gyümölcsöt keveset és aztán beadják az inzulinjukat... Biztos, h Te erről a témáról mindent tudni akarsz... Hosszan tudok róla mesélni! Amúgy almát esznek leginkább, de annak más okai is vannak!
Na pá!

Kép
ermoni

Móni, azért elutazás előtt még nézz és számolj be, oké?

Marek, láttam a linket, sőt! el is mentettem a könyvjelzők közé. :P 8) csak h nincs kép... :roll: :roll: emiatt kérdeztem, h volt-e már vki ott?
na, mennyi a cukker?

Kép
an°°di

Cukker 7,2....csak így tovább, ha tartom a diétát :twisted: nem leszek cukorbeteg :shock: Szóval az elkövetkező három hónapra pápá cukor, pizza, fagyi..... Ma barna rizst ebédelek szigorúan meghatározott mennyiségben (amennyi jól esik, de ugye ki az, akinek az jól esik :cry: )
De mé sír a szám? Két hete egy dekát sem híztam, ma este tudtam aludni, ráadásul csak háromszor voltam vécén, Bálint rúgkapál, viszont nem bántja a belsőszerveimet és a férjem kapott egy fordítást :lol: :lol: :lol:
Andi
Mi el szeretnénk menni a Lehel úti boltba amikor lesz a tali....jössz velünk? Négy szem többet lát...bár a mi tapasztalt négy szemünk lehet, hogy csak ugyanannyit. :wink: Majd a férjem megmondja, hogy mi az amit épp látunk :wink:
Meg a kenguruba is, mert ha van 10 százalék kedvezmény, akkor majdnem visszajön a pesti utunk ára....

marek

sehol senki? akkor elmentem az OBIba polcot venni. meg egy kis séta amúgy is rámfér. tegnap sem voltam kin egész nap. pedig eltökéltem, h minden nap sétálok, ha már nem tornázom.

tényleg, Mareken kívül tornázik vki?? (az ikreseknél egy csaj nagyon merész pedig lombikos... úszik, kismamatorna, aquanatal... én meg alig tudok felvánszorogni az aluljáróból ;) )
mire visszaérek a koffeinmentes teám is reméelm, ihatóra hűl. unoma vizet, de nagyon. és talán addigra vki/k előkerül/nek... olyan unalmas ez a ma délelőtt így egyedül. ravi shankart hallgatok, de ő végképp nem beszél vissza... :?

Kép
an°°di

ja, menjünk
ha minden igaz f10ig tanítok, utána szabad vagyok...
de ezt még megbeszéljük
tényleg :arrow: de még jövök vissza

Kép
an°°di

Sziasztok!

Jajj.. kb egy fél órája keltem fel. Igaz fél 8-tól fel-fel keltett a lányom, mert nem tud úgy tv-zni, hogy közben ne kelljen ébresztgetni engem...:D Mindegy. Na majd be-be nézegetek.

Jajj akinek van kedve otthon kotyvaszgatni finomat azoknak egy recept.

Sajtkrém tejfölből:

egy nagy doboz tejföl,
egy kávéskanál só és cukor

összekeverjük a sót és a cukrot a tejföllel és szobahőn hagyjuk egy fél napig állni. Aztán belekanalazzuk egy tiszta konyharuhába, vagy textilpelusba, és fellógatjuk valahova szintén fél napra. Ennyi. Ha kész van lehet bele pirospaprikát keverni, vagy hagymát, zöldfűszert akármit.

Na jók legyetek. Puszi

Rita

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Sziasztok Csajok, kialudtam a tegnapi depimet, annál is inkább, mert tegnap jól bevásároltam a Kenguruban, az nekem mindig jót tesz :lol: Majd teszek fel képet, szerintem tündériek (és persze irreálisan drágák, dehát szegény szülőket hol nem húzzák le szemtelenül :evil: )

Szóval akkor ha senkiben nem kelt rossz érzést egy - szerintem - szép ház látványa, akkor gyertek csak!
Móni, berendezett házra ne számits, mert odáig még nem jutottunk az elmúlt másfél évben. Az a bútor van, ami a 36 m2-es panelban volt :lol: Továbbá nincs lépcsőkorlát, szekrények, asztal, és a fenti szint kong az ürességtől. Szóval csak az van, ami nagyon kell: ágy, ülőgarnitúra, étkező, székek és slussz :lol:

És én is igenis imádtam a 36 m2-es kis panellakásomat :wink:

Na és csak akkor léphetitek át a küszöböt, ha semmiféle tengeri herkentyűt nem hoztok, mert a szagát se birom (halat se!!!). Se nyelv, se pacal, se tüdő, semmi ilyesmi :lol:

Jó kis láv sztorikat adtatok elő csajok, mind nagyon romantikus. Azokat csodálom, akik 20 környékén férjhez mentek. Én olyan éretlen pubertáns voltam akkoriban, hogy nemhogy egy gyerek, de az együttélés is messze állt tőlem. Lehet, hogy én is a későn érők kategóriájába tartozom? :roll: Nem véletlenül szülök 35 évesen :lol:

Rita, üdv!

Hajni, tündi bündi a kishapsi! Gyönyörű a szeme :wink:

És Móni, Kenguru Gold-ban (Dunakeszin) vannak szép fa bútorok, igényesnek néznek ki, DE a kiságy egyiknél sem átalakitható heverővé. Nálunk ez kizáró ok, mert nem akarjuk 2 év után lecserélni, azért akarunk valami szebbet. Azért, ha gondolod, nézd meg. Ja, és felvilágositás zéro. Nincs prospektus, nincs árlista.
Vannak más bútorok is, nem fából, van legalább 10 féle. Nem rosszak tényleg. Andi, esetleg Neked is ajánlom figyelmedbe.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Én is itt ám, csak meló van. :?
Vendég

És a Kengurus rucik:
Kép
Kép

És Andi, vigyázz, mert a teszvesz-nek tényleg rabjává lehet válni :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Akkor mégis mehetünk??? Én biztos nem viszek tintahalat :lol: Nyelvet is csak egyet :lol:
Szépek a rucik....én most lassan adót fogok fizetnik, ill. az uram, úgyhogy az ilyesmit most sajnos ki kell hagynunk.

Na megyek főzni..... de azért itt vagyok ám, ha valaki keresne esetleg.....de mér is :?

marek

Sziasztok!

zsuzsa: nagyon édesek a kis ruhák. :D

Felrakok egy pocakos képet nem elrettentés céljából. :P :D

Kép

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Rita!
1. nekünk még nincs textilpelenkánk, de úgy nézem, már lassan ideje beszerezni... még főzni sem lehet nélküle :D
2. nem akarsz átmenni a nyári babákhoz? :lol: :lol: ne ijesztgess... ha Te ekkora vagy, én mekkora leszek??? :shock: :shock:

Zsu, örülök, h minden oké. mi is átalakítható ágyat néztünk ki (a jóisten se tudja, miért...), mint Te és Móni, ugyanazt a Rozit (bár a Tomi sem volt rossz.. bírom a robosztusabb fenyőbútorokat). és szerinted van olyan, vagy láttál olyat, amit 60X120as és átalakítható? mintha a nő az RS-ben vmi olyasmit mondott volna.. de nem emlékszem.. mert nekünk majd idővel ugye kell egy másik ágy is, de még egy 70es nem fér be, asszem.
teszvesz: egyelőre babakocsit vadászunk. hátha... de a ruhákat is nézegettem, csak gyorsan elszédülök az apróktól.
ruhák: baromi jók! és Neked egyik sem néz ki pizsinek.. látszik, ki figyel... az a kis fehér hosszúujj, az badi? és a fejnyílása szétgombolható?

Kép
an°°di

most nézem, Zsu, h milyen gyönyörű ez a parketta... :o

Kép
an°°di

Látom Andi tanulsz és figyelsz a részletekre :wink:

Kedves uram kiakadt....azt érti, hogy az asszonynak a konyhában a helye, de a laptopnak is :shock: Mér főzés közben tilos internetezni?? :shock:

Rita
Hát nem kicsi a pocak...bár tegnap néztem magam a tükörben és meglepődtem....észre se vettem, hogy már ekkora vagyok :shock: Az uram azt mondta, hogy szerinte szép a pocim....hét én már nemtom mit mondjak....fura egy ízlésük van....viszont kiröhögi az óriási bugyikat amiket vettem...pedig szépek....rózsaszín és pöttyös és nagyon olcsó volt....és télleg óriási....azóta nem kívánja a szexet, amióta meglátta rajtam :wink: Mit csináljak, ha már nem bírom a tangát és hogy ekkora vagyok... :?

marek

Marek, ennél is jobb a kismamatanga :lol: :lol: bár nem láttam a rózsaszín pöttyöseket, de el tudom képzelni (minek nagy bugyi? rám még mind jó, ami eléggé csípőreszabott).
Apukának is tetszik a pocim. sőt, kimondottan szexinek találja. ez nekem csak jó. legalább nem akadok ki annyira a sok csini csajon, akik után megfordul az utcán/boltokban/stb. ;)

Kép
an°°di

andi: pedig nem rémisztgetés céljából tettem fel.. te meg máris átküldesz?? :cry: :lol: :lol: nem megyek.. hihi :lol: Én a vizilovakkal vagyok. :D A legröhejesebb az egészben az, hogy eddíg mindössze 4 kilót sikerült magamra aggatnom. Ebből 2 most a gyerek. A doki szerint fél kilóval nehezebb az átlagnál. Apa agonizál, hogy mekkora lesz meg úr isten.. Mondom neki, hogy mit izgulsz?? Nekem kell megszülni.. Ami a legröhejesebb, az az, hogy már 3x szakadt le az ágy alattam... :oops: :oops: de megcsináltam. :D Remélem tartós lesz. Vagy legalább ezt a 2 hónapot még kibírja.

Textilpelusból mi anno kezdésnek vettünk 40 db-ot és az évek folyamán még 30-at. Jó. Kéztörlőnek, konyharuhának, partedlinek, kiságyba, fürdőkádba csúszásgátlőnak stb. Szóval fogy. És ami a legnagyobb előnye: lehet főzni, hipózni, sterilizálni és még bírja is. :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

partedli??? :roll: Kéne tudnom? :oops:

marek

marek: Csak a bugyi miatt nem kíván a párod?? Hm. Apa is ki szokott röhögni néha. Azt mondja, h olyan vagyok mint egy babzsákpingvin.. De hát mint tudjuk sötétben minden tehén fekete...:D:D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Marek, jöhettek, Neked majd készitünk valami nyúlkaját :lol:

Rita, tényleg megdöbbentő a hasméret...ha nekem ekkora lesz, én orra esem :wink: Tegnap mondtam Apukának, hogy legközelebb a lábamról már ő vágja a körmöt :lol:

Andi, tudtommal a 60x120-asok egyik sem átalakitható :( jaj, tegnap a kenguruban láttam egy iker babaágyat, olyan édi volt! Az biztos nekik is jó, ha egymás mellett vannak! Persze ezt 2 külön ággyal is meg lehet oldani :lol:

A fehér hosszúujjú az body, csak alul és a nyakánál nyitható. A kenguruban nincs is olyan, ami végig nyitható lenne (asszem boriték body-nak hivják, tanulok!). Talán a brandonban. Én használtan már vettem olyat, tényleg egyszerűbb.

A parkett tényleg szép, egyik büszkeségünk :wink:

Marek, én még a régi picike tangáimban nyomulok, az has alatt elfér, nem szorit, nem vág. Én olyan tundra bugyit nem veszek, az tuti :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

marek: előke. Hogy a kölök ha kanállal eteted, vagy magától eszik ne egye le magát. De vannak olyan ügyesek, hogy alá esznek... Kép

Itt is volt rajta anno előke..

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Köszi a felvilágosítást....ma is tanultam valamit :lol:

Rossz hír...nekem a hétvégén már anyukám vágta a körmöm :oops: az uramra nem mertem bízni...nem bírja a vért. :lol:

marek

marek. :D

A körömvágást nem engedem át senkinek sem. Már pár módszert kitaláltam. :D:D Kissé olyan mint a jóga, de nem rossz. Nálunk egyedüli amit muszály apának csinálni az a borotválás.. :oops: :oops: már tükörrel sem látom.. :oops: :? :P bocsi. :)

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Rita, 4 kilót??? :shock: :shock: ne röhögtess már! komolyan? :shock: :shock: és fél kilóval nehezbb az átlagnál??? tiszta sokkban vagyok. ez hogyan lehetséges??? :shock: :shock: :shock:
ja, és persze, maradj itt a vízilovakkal... bálnák... tiszta állatkert, ami itt van! :D
és klassz a kép! cuki a kislányod nagyon!

Zsu, olyan teljesen szétnyithatót a C&A-ban ajánlották, h vegyek. 3 db-ot szoktak egybecsomagolni. jó minőségű pamut, és kibír annyit, amennyit kell, mondta a gyakorló anyuka-barátnőm.
én még nem láttam ikerágyat, de a terv szerint egy nagyban lesznek egy darabig, aztán meglássuk...

Kép
an°°di

Úristen. Már dél van és én még semmit sem csináltam... :shock: :shock: Na megyek, beáztatom a husit tejbe és kaparok pár szem krumplit a kertből. Majd még jövök. Puszi

Rita

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Csak mivel itt mindenki angoltanár, tolmács, forditó:

Name?
- Abu Dalah Sarafi.
- Sex?
- Four times a week.
- No, no, no..... male or female?
- Male, female...... sometimes camel...

CandA-ban van bébiruha? Beugrom legközelebb, köszi a tippet!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

és tényleg állatkert :lol: :lol: már csak Timi hiányzik a galambjaival ;)
és mindenki??? nem "csak" Marek meg én meg Marek Brad Pitt-alterego férje? ;) :D

Rita, hol terem az a krumpli? saját veteményes? klassz ;)

Kép
an°°di

Nekem is volt saját veteményesem, csak a nagymamám megunta :oops: Most saját focipályám van, néha hívjuk a kaszást, valamit kéne vele kezdeni....pl. fű, fa, virág, galamb és egy zsiráf, aki néha átkíváncsiskodik a szomszédba (mondta egyszer ezzel a rendkívül kreatív magyarsággal egy angol barátunk :lol: )
De a teve sem hülyeség, úgy látom hasznos :wink:

marek

én ezt a zsiráf dolgot nem értem :? nem vagyok eléggé kreatív. (de a teve, az leesett persze :D )

viszont szénhidrátmentes, ápdét ebédet toltam be gyorsan: vajas puffasztott rizsszelet, paradicsom, paprika, és egy kis zabpehely natúr joghurttal... nem csak a szolidaritás miatt.. el sem tudom képzelni, hány kiló lehetek. az OBIban megmértem magam ugyan egy mérlegen, és aszerint a kezdő súlyomból fogytam 5 kilót :D meg kellett volna vennem, basszus, h ilyen későn kapcsolok...

és lassan le is lépek (végremár, mi?). jön diák, remélem, és nemtom, mit fogunk tanulni...
délután még leszek ám

Kép
an°°di

Rita
Próbálkoztam ezzel a jógás módszerrel, az egyik lábamon le is tudnám vágni, csak a másikon nem (csípőficam....változatosság kedvéért :wink: ), azzal régen is bajom volt, alig értem el :oops: :oops:

Megvolt az ebéd....barna rizs....nyamm :lol: Lassan megyek a céges csoportomhoz...olllllyan kis buták, de azért aranyosak :lol:

Segítség!!!! A férjem most mondta, hogy helyettesítenie kell jövő pénteken a nyelviskolában!!! Olyan nincs, hogy ne jussak el valahogy, amikor direkt a kedvemér lesz nyúlkaja is....honnan tudtátok ,hogy nagy a fülem?

marek

A puffasztottrizsben is van szénhidrát....én is hiába tömtem magamba a biokölest, meg a pászkát.... :oops:
Én is ilyen mérleget akarok....!
Bocs, a zsiráf csak élőben volt érdekes... :oops: majd talán legközelebb.... :?

marek

tudom, h van, de kevés, nem? :?
na, nem is kajálok tovább, még írásban sem, mert nem készültem és még zuhanyoznom is kell...
speedy gonzalez

csá

Kép
an°°di

Húha milyen régen írtam, és húha Ti mennyit azóta!!

Csajok, mi volt ez a kinek milye van és miért van megsértődve? :shock:
No csatlakozom a fiatalon ülök a saját pici házikóban és nézek ki a fejemből klubhoz, aki 28 éves koráig CSAK panelban lakott!
(ez olyan Zsu ill. Hajni féle életérzés)
De az Ebinc által írt felső tízezer azt hiszem egy 10 X a jelenlegi fizunkhoz, nem tudom mit értet félre de mindegy, azért sem sértődök meg, pedig bennem is száguldoznak a hormonok!! :lol: 8)

Köszi mindenkinek a visszajelzéseket a fotóhoz, és képzeljétek az egy tavalyi ruha volt :shock: , rám jött :wink: , bár ez a szabásának ill. anyagának köszönhető! :wink:

Ma voltam terheléses vércukron, és jelentem túléltem, de utáltam!
Minek vesznek le egy terhes nőtől éhgyomorra 3 kémcső vért?? :twisted: Utána meg mégegyszer 1-et! :twisted: :twisted:
Ráadásul már tegnap este sem ettem, hogy tuti jó legyen az eredmény, hát majdnem beájultam!! :cry:

Rita üdv itt! Édes a gyerek és húúúú :shock: :shock: ez a poci!!
És ezt a 4 kg-ot tényleg nem értem... :o

Hajni, Marciba azt hiszem szerelmes lettem, bár már a régi fotói alapján is beájultam tőle!! :D

Móni, jobban vagy? Doki megnyugtatott?

Jók a lávsztorik, nekem Apa volt az első egyéjszakás kalandom... :oops: Mentségemre már ismertem pár éve, és nem egy dizsibe csíptem fel! :lol:

Zsu, akkor most nálad? És mit vigyünk? Vmi hűdeegászséges salit pl? Nekem nem gond, úgyis a szomszédból jövök! Aki messziről jön az szerintem csak magát hozza! Marek Te is old meg valahogy!!

Jutta

KépKép
jutta

Ja ma megyek UH-ra, de előtte vissza a laboreredményekért, utna jövök jelentek!!

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Rita, üdv itt nálunk!
Kicsit, fájón érint, hogy be előztél, eddig én voltam a leg esélyesebb, az először szülésre, nade majdcsak megbírkózom ezzel vhogy :lol:
És, hogy mekkora pocakod van... Sztem, mindenki pocija hasonlóan nagy mértékben növekszik, csakhát mindennap látjuk magunkat, így észre sem vesszük. legalábbis én, nem.
Annyi, gyönyörű gyerkőcöt mutogattok, itt képen, hogy már alig várom, mikor jön el végre Ádámka ideje is a megszületésre.
Csak én vagyok ennyire türelmetlen???
Hajni, nagyon fiatal arcod van a képen :)
Móni, Timi, Jolka: nagyon vigyázzatok magatokra utazásnál, nameg a pocaklakókra! Érezzétek jól magatokat.
Zsu: köszi a meghívást, de kihagyom a talit. Apa, baromi nagy előkészületben van, új osztályrész nyílik, az ő vezetése alatt, így nuku szabadidő. Nekem meg tömegközlekedve elég nagy a táv.
( nem bírom a gyűrődést, ha utazni kell, de már említettem)
Tegnap 8-12-ig, segítettem pakolódni, rendezkedni, bent az osztályon. Basszus, nem vagyok formában. Akkorára dagadt a bokám és a lábfejem, hogy öreganyám jelenthetett volna nekem.
Lehet, hogy az elfogyasztott dinnye is baj volt? Pedig, most a gyümik közül, a dinnye van a toppon.
Zsu: cukik a rucik, főleg a kis sapis, kiskabátós tetszik :D
Jutta: szépek vagytok apával. Örül ő is, látszik.
A körömvágás, borotválkozás, fürdőkádból való kikecmergés, meg olyan figurázást igényel, hogy nem is kell nekem külön tornáznom.
Mostanra jutottam el odáig, hogy a következő nagygenerálnál, már segítséget kell kérnem :oops:
Jaaa, és nőtt a lábméretem 1 számot :shock:

Kép
Kép
gabcii

Nahát, a love storyk :D
Miénk is munkahelyi ismeretség. Először, barátság, nekem akkor még másik pasi. Tehát, barátságból lett a mi kis vadházasságunk :D Ennek kb 6 éve. (10 éve ismerjük egymást)

Kép
Kép
gabcii

Na, újra itt. Munka megvolt, kaját megettem, aludtam 2.5 órát. Most gyümizek. :) Marekre való tekintettel nem írom le, h mit. :oops: Egyszerűen nem bíro, rávenni magam, h lemenjek a boltba. 8)

Köszönöm a Marcó dícséreteket. :))

Gabcii:
az a kép 3 éves ám, mostanra már ráncos vagyok. :oops: :lol:
Amugy átlag akkor néztek 25-27 évesnek, most olyan 27-30 körülinek szoktak, bár múltkor 35-nek nézett az egyik új fodrászcsajszi. :oops:
Ilyen vagyok most: ( nem akartam nyilvános fórumra képet felrakni, de a múltkori után máá mindegy. )
Kép

Ez meg bulizós apával:
Kép

Rita:
hatalmas a pocid, bár Neked Vivivel is az volt. :oops:
Vendég

Jutta és Mindenki, aki jön jövő héten: majd megbeszéljük, hogy ki mit hoz, de aki messziről jön, az tényleg ne hozzon semmit, ugyse a kaja a lényeg, hanem hogy jót röhögjünk egymáson, nameg a láv sztorik és egyéb történetek.

Hajni, mostmár tényleg vénasszonynak látszol :lol:

Gabci, sajnálom, hogy nem tudsz jönni :(
Akkor csajok csak 6-an leszünk, nem baj?

Nem is mondtam, hogy milyen maradi pronyó vagyok :lol: :lol:
7végén akartam terhes jóga videokazit venni, bementem a Media Markt-ba, ahol közölte az eladó, hogy ők már csak DVD-t forgalmaznak. Tök ciki volt, hát jól lemaradtam! Úgy nézett rám, mintha ősember lennék vagy mi :lol:
Akkor most vagy veszek egy DVD lejátszót, vagy nem tornázom...na asszem inkább nem tornázom :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok
Máris itt....de már megyek is vacsorát csinálni lassan, mert éhenhalok :cry:
Mennyi agyalást igényel, ha az ember minimálisra akarja csökkentetni a kenyérbevitelét :shock: De nem baj....benyomtam két barackot, már 80g szénhidrátnál tartok ma....még lehet százat...hol itt a gond....mindjárt lefekszünk úgyis :wink:
marek

Móni
mi volt a dokinál?
Vendég

Gabi
nekem is nőt egy számot a lábam 38ról 39 re Majával.Remélem most nem lesz 40es :shock:

Zsu
nagyon szépek a rucik :-)

Mennyiért adnak egy ilyen szettet?
Itt ahol a madár se jár,kenguru bolt sincs a vásárba szokják árulni őket.Maja 5-6 hós volt akkor volt egy rugi,majd 3000.
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?