Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Úgy látszik, ha nincs Kriszti, mi is elengedjök magunkat.
Kacika, ha tényleg semmi nem jön be nektek, akkor tényleg marad az önmegtartóztatás. Mert ugye még lehetőség a megszakítás, de amilyen szerencséd van most, hogy nem szeretnéd, tuti terhes lennél, mert ugye ez nem 100%
Klarka, olyan messze van még a péntek............

Én mától megint nem hőmérőszök. Majd, ha megjön, akkor megint mérem a pé-ig, aztán megint nem. Nem fogom minden reggel lesni a hőmérőt, hogy most ment-e feljebb egy fél tizedet a hőm. Ennem nincs értelme.

Zsu

Kép
bvigh

Kacika: az önmegtartóztatás jó módszer, nekünk az eddig 3,5 év alatt bevált!!!

Zsu: ne mérd, mert csak feleslegesen izgulsz, fő a nyugalom!! Én előző ciklusban egyáltalán nem mértem, csak mikor már a 29. napon voltam, mert kezdett izgi lenni a helyzet... :wink: Remélem 2 héten belül megint lesz egy újabb kismamink!!!! De vajon ki...??? :D

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Kacika!

Spermaölő krémek, zselék? Bár van rá allergia, meg égethet. De az önmegtartóztatósdi szerintem is sikeres, csak egy terhesség után nem biztos, hogy ugyanúgy alakul a ciklusod és a pé, ilyenkor ezért egy kicsit bizonytalan a pé mentes időszak.

Cupp mindenkinek!

Andi! Hajrá köv. hónap! Hajrá Kos baba!

:D

Kép
kislibus

Na sziasztok!

Voltam UH-on,persze képet nem kaptam,de hallottam ahogy dobogott a szive.22 hetesen bejelentkezem 4D-re,valahova,és akkor lessz DVD-m,meg képem is róla........De már egyre többet mocorog........

Kép

Kép
ancsa03

Kacika! Én a megszakításos módszerre szavazok! Seemi önmegtartóztatás! Nálunk legalábbis nem ment! :oops: :lol:
Vendég

Kacika:Csatlakozom Krisztinkához.Nálunk sem működik az önmegtartóztatás :oops: :lol: 8)
vedresandi

Ancsa!

Jó hogy dobogott az a szivecske. Jó lehet érezni ahogy mocorog. Csak igy tovább, szépen bátran előre! :D

Kép
kislibus

Sziasztok, köszi a tippeket.

Néha Péter is jó fogigátló, elmúlt éjjel "csak" 3 szor jött át miután lefektettük, mire elkezdtük volna, már el is ment a kedvünk.
Ma meg lákvárt fogok főzni, -életem elsője- úgyhogy gondolom estére úgy fog fájni a derekam, hogy mindenhez lesz kedvem csak a sexhez nem aztán még 1-2 nap, és elmúlnak a páfrányok is.
A jövő hónap végén meg nyaralni leszünk, akkor valszeg egy szobában lesz velünk Péter, így ha van egy kis szerencsém a nyaralás alatt lesz pé, és a 3. hónapban már nem fogok spekulálni, addigra ha akar, jöhet egy újabb terhesség.
Vendég

Zsu, szerintem se mérd, a pé-t a lényeges tudni, sejteni, utána már a természet dolga.

Andi, a férjem is kos :lol: (sőt, apám is), nem egyszerű esetek, de nagyon értelmesek, és van szívük, csak nem egyszerűen adják is magukat. De ez nem is baj.

Krisztinka, látom pé körüli napjaid vannak, hajrá!

Ancsa, hozz képet, ha majd adnak!

Megyek nekikészülök a lekvárfőzésnek.... 8)
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek!!!!
Tegnap nem tudtam írni, de voltunk uh-n!!! Már 26mm Minden a legnagyobb rendben! Nagyon édes volt a picurka, tökéletesen láttam a fejecskéjét, kezeket, lábakat, köldökzsinórt Hematómának(nemtom hogyan kell leírni ) nyoma sincs már!
Megkaptam a beutalókat ( vérvételek, pisi ) A hányingerem is picit javult. Itt van most az Anyucikám és vele sokkal könnyebb ( körbe vagyunk kényeztetve, főzve, babusgatva )

Sok-sok puszi 8)

Kép
Kép
Kép
olik22

Sziasztok!

Kacika, olyan jó, hogy írsz nekünk! Úgy látom a védekezés kérdése megoldódott.
Olik, örülök, hogy minden rendben van.

Dennivel vajon mi lehet?

Zsu

Kép
bvigh

Ja, a kos -os hozzászólásomban: nem egyszerűen adják ki magukat akart lenni, de csak most láttam hogy elírtam.

Megvan a lekvár!!! Király lett! Még holnap délelőttre is van egy adag. Ma 12 üveg lett, a holnapi még min. 5-6 üveg, csak legyen aki megeszi.... :D

Zsu! Igen, úgy érzem mág teljesen túl vagyok a dolgon, olyan távolinak tűnik, mintha évekkel ezelőtt lett volna.
Rendbe jöttem, most egy kis tá szün, aztán folytatjuk ott ahol az előző 2 csík előtt abbahagytuk.

Olik, örülök hogy minden oké!

pussz
Vendég

Kép
Ő az én Péterkém
Kép
Peti trans kft :lol:
Vendég

Kacika!
Nem csodálkozom rajta, hogy ilyen hamar túl tetted magad a történteken. Egy ilyen csodaszép kisfiú nekem is sokat segítene!!
Imádom a fiadat! ( a szőkék a gyengéim, csak sajna soha nem akadtam velük össze)

Zsu

Kép
bvigh

Köszi Zsu!

Amúgy tiszta apja, sokszor vicceltek velem, hogy nálunk az apja a biztos :lol:

Mindenkinek szép reggelt, ha minden igaz, akkor ma nem főlün már meg a saját levünkben, mert 10 fokot esett a hőmérséklet.

Közben szervezem a nyaralást, Petinek említettem tegnap, azóta ezzel nyaggat, hogy mikor indulunk...
de majd csak egy hónap múlva, ez ő még nem érti :)
Vendég

Sziasztok!
Jó reggelt!

Most egy kicsit ritkábban jövök,mert apa itthon van szabin,és kihasználjuk.Azért megpróbálom követni az eseményeket..........
Kacika:Nagyon tündéri a fiad!!!!!!!

Kép

Kép
ancsa03

Sziasztok!

Kacika! Nagyon édes a kisfiad! Nagyon jó, hogy jobban vagy és így fel tudtad dolgozni a történteket! Nagyon büszke vagyok rád, nem lehetett könnyű!
Ja nálunk is amikor megszületett Manó, mindenki azt mondta tiszta apja. Ráadásul én semmit nem észletem a szülésből, mert altattak és csak másnap láttam Manót, szóval mikor már mindenki azt mondta, hogy tiszta apja én már elkezdte szomorkodni és apa azt mondta, ne aggódj, de tuti te vagy az anyukája.

Ancsa! Jó pihizést nektek! Aztán majd gyere!

Kismamik! Hogy vagytok???

Erzsi! Veled mi a helyzet???

Zsu! Látom lassan-lassan a hónap vége felé közeledsz és kezd izgivé válni a dolog! Hődet nem méred már akkor?

Andi! Nálad mia helyzet??? Mensi elhúzott már?

Nekem a Ferti berakta a 15. napra a pé-met, pedig tegnap is volt tojcsim. Ezért össze is bújtunk este apával, de olyan hasaljafájásom volt, mondtam neki, hogy csak óvatosan, egyébként tegnap egész nap olyan furi érzés volt a hasamban. Na majd meglátjuk mit hoz a hónap. De nem hiszem el, hogy most elég normálisnak tűnő ciklusaim vannak.

Pusszantó Mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Aludtam 10 órát,és nagyon jól esett!Próbálok kevesebbet dolgozni,hogy vigyázzak magamra.

Krisz:piri már elment,legnagyobb meglepetésemre megint 3 nap alatt elhúzott.Így hozzá láthatunk ennek a hónapnak!
vedresandi

Sziasztok!

Kész a lekvár, tegnap meg ma azt csináltam. Dög fáradt lettem.
Petit is nagynehezen sikerült csak lefektetni. Totál beizgult, hogy keverhette a lekvárt.

Lefoglaltam a szálást is a nyaralásra, sajna júli. végére már nem volt, így egy héttel később megyünk, aug. elején.

Na sebaj, a lényeg hogy megyünk. Semmi extra, csak a Balcsira megyünk, de már nagyon várom.
Tavaly nem voltunk sehol, mert építkeztünk, szeptemberben költöztünk, úgyhogy idén bepótóljuk a nyaralást.

Basszus, reggel még páfrányosabb volt a pg, mint tegnap, és szúrkált is a hasam, pedig még nagyon várni kéne.....legalább 1 hó napot, de inkább 2-t.
De legalább pont az ellenkezőjét csináltam, mint amit teherbe eséskor ajánlanak. Akció után ki az ágyból, egyből tus :lol:
Nnnna majd lesz valahogy, az életünket úgyis egy magasabb rendű v.ki/v.mi irányítja...Rá bízom magunkat.
Vendég

Sziasztok!

Hát velem volt egy kis gáz. Tegnap reggel ugyamis el kezdtem vérezni. Na, egyből felhívtam a dokimat, hogy akkor nem pénteken, hanem kedden jönnék. Nem tudtam mi van. Megvizsgált, először a méhemre azt mondta, hogy igen nagyon a méhe, viszont az ultrahang még csak petezsákot sem talált, de hál'Istennek máshol sem, tehát nem méhen kívüli. A vizsgálat végére, már teljesen beindult a vérzés és azt mondta a dokim, hogy ez valószínűleg egy megnyúlt ciklus és most menstruációról van szó. A teszt valószínűleg rossz volt, meg kellett volna ismételni, mielőtt elmegyek hozzá. Mivel tehát nem volt petezsák sem, ezért nagy valószínűséggel nem is indult el semmi. Csak véletlenül ilyen bénán jött össze minden tünet. De azért elgondolkodtó. Most azzal vigasztalom magamat, hogy baba sem volt (tehát nem halt el senki) és én is jól jöttem ki belőle. Azt mondta a doki, hogy ha egy hétnél tovább vérzek, akkor menjek vissza, egyébként pedig ha már nem vérzek, csináljak egy tesztet és ha az negatív, akkor minden rendben.

Most egyfolytában pörög az agyam, hogy akkor miért lett pozitív a teszt....de az is igaz - és ezt nem mertem írni nektek - , hogy a pozitív teszt előtt négy nappal, tehát a 29. napon volt már egy nagtív tesztem. Most már csak az a kérdés, hogy ha ez egy negyven napos ciklus volt, akkor miért a 15. nap körül volt tojásfehérje.........ez az ami elbizonytalanít..............Viszont aztán arra gondolok, hogy petezsák sem volt és még a vizsgálatig el sem mehetett, mert szinte még nem is véreztem....

Remélem minden rendben lesz a továbbiakban, férjem azzal vigasztalt, hogy akkor most biztosan felhőtlenül fogunk nyaralni és majd nyaralás után állunk neki az ügynek. Különben is, 26 éves vagyok csak és a kicsi fiam is most lesz 1 éves, úgyhogy ráérünk. A lényeg, hogy valószínűleg nem vetélés volt.

Remélem ti jól vagytok!!!

Pusz: :oops: :cry: :? :) :D :lol:

Kép
klarka

Ja, és azt is mondta a doki néni, hogy nagyon meg van vastagodva méhnyálkahártya, ami szintén arra utal, hogy hosszú ciklus...valami 12 mm volt...?....

Kép
klarka

Klarka! Sajnálom. De nézzük a jó oldalát, hogy tényleg nem vetélés volt.
Vagy gondold végig, ha még is vetélés lett volna akkor lehet, hogy beteg baba volt és így nem akart maradni.
Azért fel a fejjel. Próbáld túl tenni magadra rajta, persze mondani könnyű, és pihenj , nyaralj és lehet pont akkor fog jönni, amikor nem is gondolod!

Kacika! Hanyadik napon is tartasz? CSinálhatnál egy ciklusos vonalzót azért még hogy nem élesben megy! Hát én lehet nem tudnék várni.
Egyébként mikor Manó összejött, mi mosakodtunk utána és mégis lett baba. Most meg este csak fekszek, hogy benmaradjon a hadsereg és csak reggel pancsi.
Vendég

Klarka: :cry:
Valóban a jó oldalát kell ilyenkor nézni,még akkor is ha nehéz.Ha nem vetélés volt,az a szerencsésebb.Remélem minél hamarabb elmúlik a rossz érzésed,és a nyaralás alatt (igaza van a párocskádnak)kihasználtok minden hasznos és boldog percet,és négyesben tértek haza!!!
vedresandi

Sziasztok!

Klarka! Én is sajnálom, hogy mégsincs baba. Azt hiszem ezek után csinálsz majd néhány tesztet, hogy elhidd majd a következő pozitívat, amilyen szerencséd volt most a tesztekkel. Az meg, hogy előtte négy nappal negatívat teszteltél, még a múltkor nem jelentett volna semmit, mert volt már ilyen. Az viszont tényleg jó, hogy nem vetélés volt.

Kacika! Milyen lekvárt főztél??

Krisztinka! Remélem a furi érzésed jelent valamit!!

Andi! Én is akarok aludni!!!!!!!!!! Bár neked most jobban kijár. Pihenj, hisz lestrapáltan hogy akarsz teherbe esni???

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok :D

Klarka: nagyon ügyesen fogod fel a dolgot,( tudom, hogy már beleélted Magad) de fel a fejjel!!!

Kacika: Nagyon cukika a Petike!!!Gratulálok hozzá!!!

Mi jól vagyunk, ma már nem nagyon zaklatott a hányinger :D Már jóízűen kajcsiztam :D

Kép
Kép
Kép
olik22

Zsu:jártam már így,hogy a nagy hajtásban nem figyeltem magamra,de a szervezetem jelzett!Most is!Mától nincs korán kelés,kialvatlanság,és heti 2 szer relax gyógymasszőr,kizárólag munkaidőben :lol: !!!
vedresandi

Én isakrok masszázst!

Andi! Helyes, hogy nem hajtod túl magad! Csak lightosan!
Vendég

Krisz:meleg szívvel ajánlom neked is a masszőrkémet.
A XII. kerületben van.Nő,és nagyon ért a dolgához!
vedresandi

Andi! Nagyon helyes, a munkaidőt ki kell használni. Masszírozást én is akarok. Igaz a barátnőm gyógymasszőr, de már rám sose marad energiája.
És inkább aludj többet, és netezz kevesebbet!
Bár én szeretem, ha itt vagy.

Zsu

Kép
bvigh

Csajok!

Én holnaptól nem nagyon leszek, mert jön a mami, a hétvégén meg megyünk a mamikhoz, így csak jövő hétfőn jövök rendesen!
Ha tudok bekukkantok!
Vendég

Zsu:gondolhatod,hogy nem a net előtt töltött idő miatt vagyok hulla :wink: .Nem ülök 14 órát a gép előtt!Rőlatok nem fogok leszokni,bármi is történjen :lol:
vedresandi

Andi, én se így értettem. Hanem arra gondoltam, hogy ha otthon vagy mi nem haragszunk meg, ha inkább alszol, mint nekünk írsz. Bár azért hiányoznál ám!!!!!!!!!!!!!!!!!! :oops: :wink:

Zsu

Kép
bvigh

Zsu:igazából az volt a baj,hogy amúlt héten éjjel dolgoztam,és nappal nem tudok aludni,pláne a múlt héten nagyon meleg volt.Most kialudtam magam,kicsi kényeztetés magamnak,és ha végre nem keresztbe dolgozunk a párommal,akkor úgy is :oops: :lol: .A gép előtt töltött idő,inkább kikapcsolódás,és nem modnanék le róla!!!
Krisztiék hogy érzik magukat?Nem tudsz róluk semmit?
vedresandi

Hali-gali!

Klarka, nagyon sajnálom, de még mindig jobb így, mintha műszeresen kellett volna befejezni, mint nekem. Bár baba nálam sem volt mert a petezsák üres volt :(
Majd legközelebb....

Krisztinka, még ezt a hónapot meg akarom várni, hogy rendben megjön-e a doki által ígért kb időpontra, és a jövő hónaptól csinálok új vonalzót. (meg most nem tudom hanyadik napon tartok, hogy a műszeres befejezéstől kell-e számolni, vagy a vérzés kezdetétől.....)
Nekem állítólag hátrahajló a méhem, úgyhogy ha gyorsan felkelek az akció után, akkor remélem nem maradnak bent sokan , más megoldást most nem tudunk, a természetre bízzuk magunkat.

Andi, akkor most kicsit nyugisabb napok következnek, sőt, nemsokára hasznos napok is :D

Megyek mert megőrjít a gyerekem , mindig ilyenkor kell neki valami , és persze rögtön- amikor leülök a gép elé :twisted:
Vendég

Kacika:nem lesznek nyugodtabb napok,de kevesebbet vállalok,csak annyit ami nem terhel le.
Nekem is kicsit hátrahajlós,és sajna nem jelent semmit,mert az a kiskatona aki menni akar,az előtt nincs akadály :wink: 8) 8)
vedresandi

Mindenkinek köszönöm a bíztató szavakat!!!

Egyébként, ha a vérzés megindulásakor nincs petezsák, akkor ugye valószínűleg nem is volt, nem? Ezért mondhatta a doktornő, hogy ez most egy sima mensi?

Kép
klarka

Klarka:valószínű,hogy nem lehetett petezsák,mert akkor talán műszeresen kellett volna befejezni.Én ugyan nem vagyok orvos,de ha jó kezekben vagy az doktornődnél (és a szavaidból ezt éreztem),nem lehet baj.
vedresandi

Jó reggelt mindenkinek!

Kezdődnek a nemszeretem napjaim. 4 nap múlva kellene megjönnie, de ma már kezdek hülye lenni. Igaz még nem barnázok, de úgy érzem a pozitív hozzáállásom kudarcba fullad.

Zsu

Kép
bvigh

Zsu: ha nincs semmi jel, ne add fel!!!!!!

Kép
klarka

most jövök a mosdóból, elkezdtem barnázni :cry: :cry:

Zsu

Kép
bvigh

Zsu: :( :oops:

Kép
klarka

Sziasztok!

klarka:Annyira sajnálom,de csak csatlakozni tudok az előttem szolókhoz,hogy még szerencsésen alakult,hogy nem kellett műszeresen befejezni........

Zsu:Sajnálom,de még hátha van remény :oops: :oops:

Kép

Kép
ancsa03

A tegnapi hozzászólásom elveszett :(

Klarka! H :( a nem látott petezsákot nem is volt! Igy legalábbis könnyebb feldolgozni az igazat meg csak Mulder tudja... :)
No félre a tréfával, de ha nem látott peteszákot akkor nem is volt, már csak azért se, mert az rendesen be van ágyazódva a nyálkahártyába, és csak erős vérzéssel tud kiürülni. Azért remélem hamarost jobb lesz a kedved, naygon úgy éled meg, mint egy rendes vetélést, de ez sztem érthető is, hiszen a teszt után mindenki tényként kezeli, hogy terhes, és várja a kisbabáját. Sajnálom, hogy az a mocsok teszt így kibabrált veled! Azóta csináltál másikat? Az milyen lett?

Egy kis osoly, hogy jobb kedved legyen :D

Meg Zsunak is! :D

Meg mindenkinek! :D

Kép
kislibus

No meg a helyesírási hibáim is mosolyra késztetők... :evil:

:D

Kép
kislibus

Jó reggelt!
Most indulok Szentendrére forgatni,ne körözzetek.este jövök.
Pusszantás!
vedresandi

SZiasztok!

Zsu! :cry: Beindult már rendesen?
Amúgy múltkor elfelejtettem válaszolni, sárgabarackból főztem a lekvárt, ha online lehetne küldeni, akkor most kapnál/kapnátok.
A fiam a fő kóstoló, -és kritikusom-, és 2 napja azt vacsorázik elég nagy mennyiségben.

Klarka, jobban vagy már?
Neked legalább nem kell várni a következő próbálkozásig, nekem ez a leggázosabb az egészben, várni, amíg egyáltalán elkezdhetjük a próbálkozást újból. És amilyen mákom van mostanában most majd nem is esem olyan könnyen teherbe mint eddig..... :evil:
Szóval fel a fejjel, legközelebb sikerül, és mindannyiunknak !!!

Péterem alszik :lol: Ma van a névnapja a Drágámnak.
Délelőtt mamáztunk,(anyukámnál voltunk) sütött neki sütit, meg kapott 1-2 apróságot, du meg a másik mamához megyünk, gondolom ott is ugyanez lesz :D

Puszi mindenkinek!
Vendég

Andi! Hol forgattok Szentendrén? És mit?

Én pont ma nem vagyok otthon, így pont elkerüljük egymást:(

Már túltettem magam az egészen. Ma, mivel már alig vérzek, csináltam egy tesztet, pontosabbn férjem, mert azt mondta, hogy ő is akarja látni, de a drága beleejtette a befőttesüvegbe, úgyhogy azt mondta, hogyha akkor nem lett egyből pozitív, akkor úgyse vagyok már terhes...mondtam neki, hogy ez nem ilyen egyszerű. Rendesen vérzek, úgyhogy biztos nincs semmi. Meghát ugye petezsák sem volt...a lényeg, hogy kihevertem és már erre a hónapra koncentrálok, megyünk nyaralni, júli 12-29-ig szerintem nem is leszek netközelben, de ha esetleg igen, adok magamról jelt....remélem tényleg négyen jövünk haza...

Ja, és persze nektek is nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsu:?

Kacika: meddig kell várnotok?

Kép
klarka

Sziasztok!

Allig 1 órája érkeztünk!
Még most végig olvasok,aztán holnaptól intenziven leszek!!!!
Nagyon jó volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mind össze 60 e,üdülési csekkre amit kaptunk,28 ezret kellett rá pótolni,alapból járt a reggeli /svédasztalos/vacsora, és amit ingyen igénybe vehettünk,a fitnes terem,a szauna,szoli,masszázs!!!
Csak az ebéd és amit azon kivül fogyasztottunk az került pénzbe!!!
2 szobás fürdőszobás volt,nagyon kényelmes,hűtővel tévével és nagy erkélyel,ami a legjobb medencére nézett!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon kevés fényképet csináltunk,de ha lessz idő teszünk fel!!!!!!!!
Most egyenlőre ennyi,majd irok!!!!!!!!!!!!!!!!

Millió puszi MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nagyon hiányoztatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Megjöttem,most meg nincs senki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????

Jó éjt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Kriszti, de jó!!!!!!!!!!! Már nagyon hiányoztál, bár azt hittem még a hétvégén ott lesztek.Mesélj majd, meg hozzad a képeket is.
Mi holnap megyünk kirándulni. Eger-Szilvásvárad a cél. Remélem jó idő lesz, mert már rég volt ilyenre időnk, meg nem is lesz egy darabig. Úgyhogy szorítsatok nekünk.
Ma is szabin voltam, csavarogtunk a hugommal egy nagyot a városban. Olyan jó volt.MOst tettük fel a vonatra.

HOl van mindenki????? Kriszti elől bújkáltok?

Zsu

Kép
bvigh

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?