Sziasztok!
Hát velem volt egy kis gáz. Tegnap reggel ugyamis el kezdtem vérezni. Na, egyből felhívtam a dokimat, hogy akkor nem pénteken, hanem kedden jönnék. Nem tudtam mi van. Megvizsgált, először a méhemre azt mondta, hogy igen nagyon a méhe, viszont az ultrahang még csak petezsákot sem talált, de hál'Istennek máshol sem, tehát nem méhen kívüli. A vizsgálat végére, már teljesen beindult a vérzés és azt mondta a dokim, hogy ez valószínűleg egy megnyúlt ciklus és most menstruációról van szó. A teszt valószínűleg rossz volt, meg kellett volna ismételni, mielőtt elmegyek hozzá. Mivel tehát nem volt petezsák sem, ezért nagy valószínűséggel nem is indult el semmi. Csak véletlenül ilyen bénán jött össze minden tünet. De azért elgondolkodtó. Most azzal vigasztalom magamat, hogy baba sem volt (tehát nem halt el senki) és én is jól jöttem ki belőle. Azt mondta a doki, hogy ha egy hétnél tovább vérzek, akkor menjek vissza, egyébként pedig ha már nem vérzek, csináljak egy tesztet és ha az negatív, akkor minden rendben.
Most egyfolytában pörög az agyam, hogy akkor miért lett pozitív a teszt....de az is igaz - és ezt nem mertem írni nektek - , hogy a pozitív teszt előtt négy nappal, tehát a 29. napon volt már egy nagtív tesztem. Most már csak az a kérdés, hogy ha ez egy negyven napos ciklus volt, akkor miért a 15. nap körül volt tojásfehérje.........ez az ami elbizonytalanít..............Viszont aztán arra gondolok, hogy petezsák sem volt és még a vizsgálatig el sem mehetett, mert szinte még nem is véreztem....
Remélem minden rendben lesz a továbbiakban, férjem azzal vigasztalt, hogy akkor most biztosan felhőtlenül fogunk nyaralni és majd nyaralás után állunk neki az ügynek. Különben is, 26 éves vagyok csak és a kicsi fiam is most lesz 1 éves, úgyhogy ráérünk. A lényeg, hogy valószínűleg nem vetélés volt.
Remélem ti jól vagytok!!!
Pusz: