Új privát üzeneted érkezett!

Andi, hát Eszter valami észbóntó édes. És ez a pici kalapos fotó! Haláli! Már jó lenne őt élőben is látni. Na meg, kiváncsi vagyok mit szól egymáshoz a két kiscsaj.
:lol:
3 hét múlva lementek a Balcsira? Jól teszitek. Ott ki tudod tenni őt a kertbe az árnyékba. Milyen jókat is fog majd ott alukálni.
Csabi hogy bírja? Éjszakánként ő is felkel, vagy csak Te?
Tényleg, hasfájás volt már nálatok?

Kata, medence: ami késik nem múlik. Előttünk a nyár!

Mircike! Akkor ezek most nagyon nem jó hírek.:(
Dönts szíved szerint! Ami szerinted Mirkónak a legjobb, nem?
Persze tudom, h. borzasztó nehéz helyzet....
Kiváncsi vagyok én is hogy döntessz és hogy alakulnak a dolgok.

Lányok, ha ez valakit vígasztal, én is kivagyok kicsit.
Lehet ez a front...Emma is nyűgös. Délután úgy üvöltött képzeljétek, hogy így még nem is hallottam őt. Van hangja.
Kétszer is bukott már, utána egy jó ideig a kezemben tartottam, eltelt fél óra és kezdődött az üvöltés. Persze nem akartam mellre tenni, de muszáj volt, mert tudtam, csak ott fog megnyugodni. Így is lett. Most alszik.

Niki

Kép
niki30

Niki, Bende nagyon sokat bukott kicsinek, de idővel elmúlik és hiába büfiztettem rendesen, nekem azt mondta anno a dokinéni, ha sugárban jönne ki és nem egyszer hanem mindig, akkor van gond, addig nem.
mangó

Kata, oké!!!!!! várom!!! :) :) :)

kidreült, hogy mi ég?
mangó

kidreült háhá :lol: :lol: :lol: :lol: :arrow: kiderült
mangó

Köszönöm az uh-os válaszokat és a bukással kapcsolatosakat is!

Büfizéssel vannak gondok. Ha fennt van, akkor általában jön büfi is, viszont, ha belealszik a cicizésbe, akkor várhatjuk...
Ő még eddig nem igazán bukott, ma viszont kétszer is.

Kata, a hideg végtagokat mondta a dokinő is.
És röfögés? Nah azt tud, de még hogy. Amikor sír. És én meg éneklem neki az " egy kis malac röff, röff, röff" c. nótát. Imádja:)

Kép
niki30

Bukás nálunk is volt, néha ilyesztő erővel tört fel Marciból a tejecske :? .Én is azt hallottam, amit Kata is írt, hogy ha nem túl gyakori és nem sugárban dől belőle, akkor nincs gond.

Szia Marcsi!!!! :D :wink: De jóóó, hogy így bevált a meló!!!Én is szeretném majd ezt írni nektek két év múlva :roll: . Léccci léccci tegyél fel képet lauráról!!! a "z" üléssel hogy álltok? Lábikó alakulgat?

KépKép
logi

jajj az egykismalacröffröffröff nóta olyan jó!!!!
:lol: :wink:

nem tudtam meg mi ég de még mindig füstölög, de már nem annyira... fekete füst is volt, szal elég nagy...

Andi! nem láttál valamit?? nekem úgy tűnt Békásmegyerrel szemközt volt a Duna túlpartján...??

nagyon izgat... :roll: :wink:
lmkata

Anzsi nem látni a vonalzódat ám!
lmkata

Csak gyors bekukk!

Niki most is lázas, 38fok.... :( De ma már evett szépen, és a kedve is sokkal jobb! Az éjszakánk pocsék volt, és asszem ma sem lesz máshogy :(

Hulla vagyok...

KépKép
Kép
szuvajdzsity

samunak is megy fel a láza. voltunk megint dokinéninél, mert ő mégis csak a miénk (tegnap nem nála voltunk) és sajna kezdődő hörghurut. szal antibiotikum, köptető és egyéb fincsi dolgok. ja, és persze szobafogság-.....
kerekpocak

Hát, lányok, én nem láttam semmi égést!!!! Felénk volt??? :shock: Hát, tőlem leéghetne a fél lakótelep!!!! :oops: No azért talán valamikor csak észrevenném. Biztosan rossz fele néz az ablakunk.
Mert én ilyen melegben ugyan ki nem mozdulok. És itt nagyon fújt a szél is.

Niki: Emmácska olyan szép. A második képen hasonlít a Shrekben a macskára, amikor olyan édesen nagy szemekkel néz. :oops:

Ja, látta valaki a 3. Shrekket? Állítólag, tesóm szerint a mi Majánk meg a Shrek egyik gyerekére hasonlít. Én nem láttam, pedig kíváncsi lennék igaz e.
Ogre gyerekünk van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Andi: Eszterke annyira édes!!! És a rózsaszín kép, valami tüneményes kis manóka rajta!!!!

Marcsi: köszi, az oltásos hsz.t. Igen, én is olvastam a rota vírusos kórházas történeteteket, nem is akarok rá emlékezni. Szörnyű! A vírus is, és elgondolkoztató az oltás róla, de olvastam, hogy 32eFt. Nagyon húzós!!!

Mindenkinek köszi az oltásokról a hsz-okat, még nme tudom mi lesz, de nagyon sokat segítettetek!!!!! Én sem szeretném feleslegesen túloltatni, csak kíváncsi voltam, mások hogyan vélekednek.
Tényleg nagyon köszi!!!!

Zsóka: de jó, hogy Marci vonalzóján a satyis kép van!!! Úgy tetszik!!!Annyira édes rajta!!! Olyan puszilgatni való kis krapek!!!!

Kata: neked sem látni a vonlazód! :lol:

Jaj, szegény Niki és Samu! :cry: Gyógypuszikat küld nekik Maja!!!!

Andi

Kép

Kép
b79andi

Bukás: Maja is sokat bukott eleinte, és mi is megemeltük a kiságyát. És abbamaradt. Sőt, már kivettük a magasítókat, és nem bukik.
Ja, Oxford szótárral magasítottunk, hátha okosab lesz tőle. :lol: :lol: :lol: A másik láb alatt meg adózási kézikönyv volt. Biztos ami biztos!!!!!! :lol:

Kép

Kép
b79andi

sziasztok!

drága vagy anzsi, nagyon jól esett, h hiányoltál. írtam is egy gyors privit! :lol: :lol: :lol:

továbbra is egyben vagyunk kellemes kis jóslófájásokkal, csak a szívem törik darabokra, mert pár napja ákos iszonyatosan ki van lelkileg. érzi a változást és most még nem tudja hova tenni magában....
én pedig extra fáradt......de még bírom, mert muszáj......

elnézést mindenkitől, de semmi időm nincs még visszaolvasgatni sem.

puszi
niki
Vendég

Úristen Zsóka, először azt olvastam 2 hét múlva.. és már akartam is majdnem írni, h. mit titkoltál idáig, de aztán látom, h. 2 ÉV múlva. :lol:
na jó, erre emlékeztem én is.. :wink:
z-ülés még meg van, meg a térdelőülés a favorit, DE már tud Laura "rendesen" is ülni.. kb. 1 hónapja talán??
közben voltunk ortopédián, ott megint az mondták csípőileg minden rendben, és csütörtökön megyünk a Heimpálba is, meg szemészetre is. {a szemészet a mi dokinknál 1 éves korban kötelező rutinvizsgálat.. mármint h. szó volt róla itt , h. nem mindegyik doki utal}.

Andi, sajna mindegyik oltás drága.. :? nem csak a Rotás..
Ogre gyerek.. :lol: tiszta bolondok vagytok a tesóddal..

SAMU ÉS NIKI !! TI MEG GYÓGYULJATOK MEG !! SOK GYÓGYPUSZIT KÜLDÜNK LAURÁVAL, ANYUKÁITOKNAK MEG KITARTÁST !

Marcsi

KépKép
alon

Stella tarts ki!
Ákos hol lesz, míg Ti a kórházban lesztek? Vagy otthon lesz az apukájával?

Kép
niki30

Olyan pocsék napunk volt. Szerintem Emma megérezte ezt a szeles időt.:(
Holnap megyünk szemészetre. A váladékozás nem jött rendbe.
Remélem fájdalommentes lesz neki, bármit is csinálnak vele.
Talán átmossák...hm. :cry:

Na puszi, bocs, h. negatív vagyok!

Kép
niki30

Stellina-Niki ! kitartás neked !! micsoda kis csápjai vannak Ákosnak !!

Niki, már írták a többiek, h. a babák iszonyú frontérzékenyek. pocakban is már, nem véletlen indulnak be szülések frontra. Laura is az volt , de ő az esőt nem szerette. szél szerintem tavaly ilyenkor nem volt, v. nem emlékszem. de van remény, ki fogja nőni Emma is. csak győzd persze kivárni.

szemészethez meg drukkok !

Marcsi

Marcsi

KépKép
alon

ogremaja :arrow: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :arrow: :arrow: na látom ti sem a vérkomoly szülő kategória vagytok! :lol:
visszajelöltelek wiwen andi! :wink:

StellinaNiki sok puszi nektek a következő hetekhez!!
gondolok rátok! édes pici Ákos! neki is sok puszi hogy minél zökkenőmentesebben fogadja a tesókát!!!

Emmácskának is hogy ne féljen a széltől!!!

Samu drágámnak a csúnya bacik ellen drukkolunk Lizivel és küldjük a gyógy-energyt!
meg Nikinek is hgy jobb éjjele legyen!!!!

Mi Lizuval csípőszűrésen sem voltunk, mert akkortájt mással voltunk elfoglalva, aztán meg nem jutott eszembe aztán amikor igen (7,5 hósan) akkor meg már késő volt.
de számos orvos és gyógytornász szerint rendben van.... szóval rendben van és kész! :wink:

amúgy égés híradóban volt :arrow: apeh üdülő békáson a dunaparton! szal jól lőttem innen be :wink:

és Andi az enyém azért nem látszott mert nem adtam hozzá a hszemhez :wink: :wink:

na de most!! :wink:

Anzsi? hintázás megvolt? :wink:
lmkata

engem is tessenek bejelölni az iwiwen!

lányok olyan jó h átjöttetek! már kellett az anyukásnak a vérfrissítés, h kicsit pörögjön a topik!

azt nem is írtam, h a dokink szerint samunak az egész alsó ínye be van dgadva szal + még a fogai is jönnek... és szegény sajna egyre csúnyábban köhög! viszont a tegnapi horror doki szar antibioja után (kegyetlen ízű szörnyűség) a mi tündérdokink adott egy nagyon finomat amit samu úgy hajtott le mintha vmi finomság lett volna.

kata kúszással hogy álltok? vicces ez a dudi, én samut mackónak és dundinak szoktam becézni.. (ez utóbbit csak akkor mondom ha nincs leánytársoság a környéken :lol: :lol: :lol: :lol: )

marcsi: vmit akartam, de amilyen szétszórt vagyok alfelejtettem!

emma és eszter gyönyörű!!!!!!!! nem is kicsit!!!! holnap majd samunak is megmutatom őket! friss hús :P :P :P :P

lányok akartam írni és bár saját élmény (s mint tudjuk minden baba és mama más) h nálunk ez így volt:
az első 2.5 hónap rettentő nehéz volt
az első hat hónap nem volt könnyű
azóta NAGYON NAGYON JÓ!!!!!!!!!!! (mondjuk én azóta dolgozom és nekem az nagyon jóljött- szellemi kihívások)

szal az eleje nehéz. nem csak egy kisbabát kell megszokni-szeretni-megismerni hanem egy új szerepet is! + az apával egymásra találni, mint szülők- ami nem mindig egyszerű.

szal mindenkinek egy hatalmas KITARTÁST küldök!! tudom h min mentek keresztül és maximálisan megértem h nehéz! és ezt nem kell szégyelni. mindenki tudja h milyen! (nekem segítségem sem volt, csaba sokszor 7-22ig dolgozott... szal kiborító volt) de JOBB LESZ!!!

na puszi

EDU??????
kerekpocak

csak nagyon gyorsan

NIKIcsöpögtess anyatejet a szemébe!!! Annál jobb gyógyszer nincs. Komolyan. Azért persze dokihoz sem árt menni, de addig is.

Klári

Klári
Kép
ganti

[quote="kerekpocak"]
írta:
kerekpocakmarcsi: vmit akartam, de amilyen szétszórt vagyok alfelejtettem!

brühühü, ez nem ér bogarat ültetni..

Marcsi

KépKép
alon

szánom bánom de tényleg elfelejtettem...de azt viszont gyorsan leírom h amióta samu beteg nem akar egyedül lépegetni, csak kapaszkodva hajlandó és amúgy meg 2 épést se nagyon önállóskodik... a dokink szerint ez ezzel jár és tök természetes. masjd ha meggyógyul újra kezdi... remélem nem veti ez nagyon vissza. mert persze nem gáz ha nem jár még, csak úgy beleéltem magamat. :lol: :lol: :lol:

marcsi nálatok mi újság a járással?

kaptunk egy szandit egy barátunktól, nem az én izlésem, nincs baj vele, de nem is vagyok oda, viszont a nyárra jó lesz, úgysem adom rá amíg nem jár stabilan, az meg lehet h szeptemberig v azután se jön össze, akkor meg már lehet h nem is kell szandi csak cipő. viszont a 20as pont jó rá :wink: :wink:

a többi babónak mekkora a lába? puszta kíváncsiságból érekelődöm.. :lol: :lol: :lol:
kerekpocak

helyesírási és gépelsi hibáimért ezúton szeretnék elnézéseket kérni. figyelmetlen + fáradt vagyok. megyek is aludni. pá-pá :lol: :lol:

(gyors story -esti-mese gyanánt- ma az orvoshoz menet két barátnőm kísért, ők mentek játszózni. amikor elváltunk a rendelőnél mindketten integettek. samu megoldotta: mindkét kezével pápázott.... nehogymá' vki megsértődjön :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )
kerekpocak

és két gyors kép:

1. beteg kisfiú segít anyájának főzni: Kép

2. beteg kisfiú hazajött az orvostól és apájával játszanak( természetesen minden iszonyú rendetlenségben, és összevisszaságban körülöttük :lol: :lol: ) Kép
kerekpocak

na még 1 mosolygós: Kép

tolom a székemet, és így járom be a lakást :lol: :lol: :lol:
kerekpocak

Zsófi, igen, ezt megerősítem, h. a betegség ilyen, mert Laura a kórházban pl. egész nap a nyakamban csimpaszkodott,cicin lógott és félt a fürdéstől, amelyek amúgy mind távol állnak tőle ! de ahogy vége lett a kálváriának, mintha nem is lett volna ilyen !
szal szerintem nálatok is így lesz valóban, főleg, h. Samu legalább otthoni környezetben gyógyul.
minket is tiltottak a kimeneteltől, de én - már bocsánat - leszartam, mert szerintem Laura becsavarodott volna még jobban a bezártságtól meg az ingerszegénységtől. persze csak köröztünk a babakocsival, gyerekek közé nem mentünk a fertőzésveszély miatt.

önálló járás Lauránál még nincs, ha nem figyel magára pár mp-t megáll egyedül. segítséggel jár már nagyon régóta, 2 kezét fogva meg a járássegítővel, meg persze kapaszkodva, de egyedül nem akar. nem baj, majd elindul.. érdekes, h. milyen korán, 7,5 hós kora óta áll, meg 8 hós kora óta kapaszkodva lépeget.. immáron fél éve ha jól számolom?? te jó ég.. de egyedül elindulni még nem. na mindegy, érettségizni csak nem kézenfogva megyünk.. :lol:
{lehet ezt akartad amúgy kérdezni?}

miért nem adsz rá cipőt, amíg nem jár stabilan? akkor a játszótéren hogy van? mezítláb?
én Laurára még a legnagyobb kánikulában is farmer + zárt szandál.. :oops: de muszáj, mert a játszótéren 4kézláb kavicsban+betonon nem maradna bőr a térdén meg a lábfején, ha nem így lenne.

M.

Marcsi

KépKép
alon

jaj, még meg sem dicsértem az új sérót ! nagyon frankó ! eszetlen jók a képek ! a főzős haláli !! :lol:

Marcsi

KépKép
alon

játszótéren mezítláb! de füves a játszó. meg poros szal leginkább koszos lesz, a térdének kutya baja. azt olvastam több helyen h amíg nem jár addig nem kell cipő. samu mindig mezítláb van. ha hűvösebb az idő akkor zokniban.
hányas laura lába? milyen szandija van?
én is úgy gondolom h kit érdekel mikor jár, a lényeg h oviba majd már a kis lábain dzsaljon.
:lol: :lol: :lol:

köszönöm a dícséreteket.

úgy bosszant, h nemtom mit akartam, mert vmi tök jó dolgot! vmi hasonlóság jutott eszembe köztünk. v vmi amivel egyetértettem. na majd visszaolvasom a hszeket, mert akkor ugrott be.
kerekpocak

Sziasztok!!!!

Mircike, köszi a verset! már délután észrevettük, Farkó ült az ölemben felolvastam neki, nagy kedves mosollyal fogadta, szóval tetszett neki! :) Nekem a Hold férfi, a nap a nő nem? :lol:
Szegény Mirkó, mármint a bölcsi szétosztás miatt. Egyáltalán minek osztanak szét egy bölcsis csoportot, nem tudják, hogy azt nem szabad??? Nekem is az jutott eszembe amit Marcsi írt, hogy mondd azt hogy ott vannak a barátai...remélem meg tudod oldani, de hát biztos meg tudod.

Ml- Andi, Eszterke gyönyörűszép! Tiszta kislány! nyugodtan legyetek csak elragadtatva!

Samunak és Nikinek továbbra is nagy gyógypuszikat küldök!!!! Én is kihívtam mégiscsak ma az orvost, mert tiszta piros kiütés lett Farkas mellkasa. (tök rendes, szabadságon van, de kijött, hogy ne a helyetteshez menjek, mert az egyszer felszínesen vizsgálta meg Farkót). Szóval a lényeg, hogy szerencsére ő csak megfázott, nem vírus, és a kiütések meg melegkiütések. Azért köptetőzünk mi is, meg fenistilezünk.

Andi, én láttam a shrek hármat, édesek benne a babák :)! Mondjuk maga a film már egy kicsit fárasztó, kevés jó poén van már benne.

Kata, termgyógy privi engem is érdekelne.... :oops: :wink: Korábban akartam neked ajánlani egy embert (táltos) de nem tudtam hogy állsz a kérdéshez, meg hát azt sem tudom, hogy én hogy állok, ezért érdekelne, hogy hogy haladtok és hogy tud segíteni rajtad keresztül Lizin a termgyógy.

Niki, Farkas is bukott elég sokat, nem napi kettőt, hanem minden szopi után 3-4-et. Szóval nyugi! Szemészethez drukkolok!!!!

Na megyek aludni, ja még egy szösszenet: Farkasnak ma kezébe került egy mentőautó, azt tologatta, én meg mondtam neki, hogy a mentő azt mondja nénó-nénó, mivel mindent próbál ismételni amit mondunk ezt is próbálta de nem sikerült, így egész délután azt kiabálta, hogy "nuna-nuna". :lol: :lol: :lol: bocs :oops: :lol:

pusz, nóri

Kép
nóri8

na rájöttem!!!!
szal azt akartam írni, h pont tegnap mondtam csabának, h kész vége, ennyi volt next weekre hívok takarítónénit mert megesz minket a kosz. és gondoljon rólam bárki bármit és utálok takarítani (nem is tudok) és nincs is időm. ha nem a suliban dolgozom akkor samuzom, magántanítok v fordítok. szal lehet h most azt gondolja mindenki h de gáááz ez a csaj h takarítónője van,. vállalom h gáz vagyok, de ez van. hozzánk fog járni vki és kész. (v megesz minket a kosz :lol: :lol: ) én imádok és tudokl is rendettartani meg rendetrakni, de takarítani nem. iszonyú dzsuva van. a jövő hétre már meg is rendeltem egy takarítóbrigádot.. (vicces mi? 50 nm ről van szó :lol: :lol: :lol: ) egy cégtől , akinek a vezetője tanítványom apukája. amikor terhes voltam már nagyon jöttek egyszer 3an és aesküszöm a falak fehérebbek lettek, amikor végeztek. most is ők csinálnak majd nagytakarítást, aztán egy néni/nő/lány fogja fenttartani. v vmi ilyesmi!
szal éljenek a munkanők, akik alkalmatlanok a házimunkára !!!! (vagyis én :lol: :lol: :lol: ) és bárki aki akar feel free to join!!!
kerekpocak

de édes farkó!!!! tiszta ffi, már most! a nénónál sokkal értelmesebb a nuna, nem? az legalább jelent vmit hihihi!!!

visszanéztem megint és eszter gyönyörűszép!!!! nekem főleg az tetszik amikor a rózsaszínű ruhában alszik! annyira cuki!!!!

niki: nemtom h írtam e pontosan: samu kb 6 hónapos koráig hihetetlen sokat és kb egyfolytában bukott! akkor múlt el amikor megtanult ülni... én is sokat aggódtam, h nem reflux e de mindig megnyugtattak (doki vnő) h totál természetes!
kerekpocak

Jaaj beteg kisfiú de édes a konyhában!!! Meg a papával is! :)

Zsófi, ha pont jó rá a szandál az nem jó. Úgy kell cipőt venni, hogy egy ujjad még beférjen a cipőjébe. Farkó 21-es szandált hord, de nagy rá, a 20-as lett volna pont jó, de az ugye így nem jó.

Marcsi, puszi! :)

Kép
nóri8

nóri úgy értettem h pont jó, h egy ujjnyi még van. szal így pont jó. tehát pont jó. érted?
kerekpocak

amúgy falcon a márkája. vajon az jó? v nem?
kerekpocak

na az oldal 70%át most én írtam szal eldugultam. mentem horpasztani.
kerekpocak

kerekpocak

na nem tudok elszakadni...

Zsófi, én is mindig a refluxon aggódtam :)

gyorsan felteszem még mostani kedvenc képemet, persze megint Lócival, de hát nyári szünet van.

Kép

Kép
nóri8

ja így értem Zsófi. Nekünk is Falcon cipőnk volt az első. szerintem jó volt.

Kép
nóri8

jahaj de lazulnak a fiatalok!!!!!!! ez ám a kemény munkát követő jól megérdemelt pihenés :) :) :lol: :lol: :lol:
kerekpocak

Hát igen, ogrék vagyunk. De még jó, hogy nem zöld!!! :lol: Még!!! :wink: No, majd veszek neki zöld cuccot, úgyis kell neki ruci. Vajon fiúnak nézik akkor?? Bár így is, de kit érdekel, én tudom, hogy lány! :lol:

Kata, láttam hogy visszajelöltetek! :lol: Köszi, puszi!!!! Egyébként a tesóm egy idióta! Néha tényleg nem normális. Hihetetlenül tudunk együtt bolondozni. Ez hiányzik, mert mióta elköltöztem otthonról, keveset talizunk. Na de most, mert talán már vége a sulijának. Talán??!!
Buszon, vonaton stb nem tudunk úgy utazni, hogy ne ránk figyeljen az egész tömeg. De gondolom, ez nektek ismerős! :wink: A képekből ítélve!!!! :roll:

[quote="kerekpocak"]
írta:
kerekpocakaz első 2.5 hónap rettentő nehéz volt
az első hat hónap nem volt könnyű
azóta NAGYON NAGYON JÓ!!!!!!!!!!!

No akkor van remény!!! Már csak 4 hónap NEKEM!!! :lol: Pont tegnap mondta az apukája, hogy ő olyan szívesen játszana Majával, de még nem igazán tud vele mit kezdeni. No de pár hónap, és akkor kinyilik neki a világ, és akkor már lehet vele sokmindent játszani. Most még csak az álkapcsom fárad el a sok dumától!!! :lol: :lol:

[quote="kerekpocak"]
írta:
kerekpocaka többi babónak mekkora a lába? puszta kíváncsiságból érekelődöm..

Jelentem, a miénk nem egészen 10cm. :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: Megmértem, direkt neked!!!!!

Ja, Zsófi, nekem a pasik játszanak kép, nagyon bejön. No, pár gyors hónap, és remélem az én kis Czipóim (mert ez a vezeték nevünk :lol: :lol: ) is így ellesznek.

[quote="alon"]
írta:
alon na mindegy, érettségizni csak nem kézenfogva megyünk..

Marcsi, ez nagyon jó!!!!! :lol: :lol: :lol: Hát, Laura egy kényelmes babó. Nem is, inkább tudja, hogy így vele foglalkoznak, és ha elkezd egyedül járni, akkor már nem lesz mellette mindig valaki. Kis csalafinta!!!! Imádom!!! Mindig az a kép jut róla eszembe, amikor a fülpiszkálókkal "játszik"!!!! Jól emlékszem, hogy rég láttunk róla képet??? :roll:

Nóri: Fú de laza Farkó!!!!!!!!!!!! Nagyon vagány!!!!!!!!
hát gondoltam, hogy a 3. Shrek már nem az igazi. :cry: Valószínűleg, én már csak DVD-n látom. De szerinted hasonlít??? Maja egy ogre??? :roll: Mindjárt keresek olyan képet, amin a tesóm szerint hasonlít. De őszintén ám!!!!!!! :lol:

Ja, Zsófi még annyit, hogy
[quote="kerekpocak"]
írta:
kerekpocakna az oldal 70%át most én írtam szal eldugultam. mentem horpasztani.

Nem baaaaaaaj!!!!!!! :lol: :lol:

No, nem találok olyan képet, persze. De találtam ezt. Apukája sem semmi!!!!
Fény gyúlt Maja fejében!!!! :wink:

Kép

Szegénykém, nem éppen a legelőnyösebb arcát mutatja. Tudja ő hogy bolondoznak a szülei! :lol: Gondolhatja, na én is jó családba születtem!!!!!!!!!!!

Bocsi, jó sokra sikeredtem!

Mosolygós szép napot Mindenkinek!!!!

Andi

Kép

Kép
b79andi

Jó reggelt!!

Farkó hihetetlen, mennyire nagyfiús már. Simán nézném 2 évesnek. Nagyon helyesek.

A két kis betegnek sok-sok gyógypuszit küldünk, mielőbbi gyógyulást kívánunk Nekik. Samus képek szuperjók. Édes ahol főz :lol: .

Jaj de nagyon tündéri Maja, hogy mosolyog már, csúcs a csaj :wink: . És az a ruci... :wink: :D

Marcinak 20-as a szandija, de már nem venném meg, pont jó rá,teljesen végigér a lába benne. A 21-es lenne a megfelelő méret (bakker, pedig kb egy hónapja vettem ezt a szandit :? ).

Niki, de jó, hogy elentkeztél!!!!!!!!! Sok-sok erőt kívánok Neked, édes Ákosnak meg egy nagy cuppanós puszit a feje búbjára. Nem semmi milyen jó a megérzésük ezeknek a kis lúrkóknak.

Lányok, tudna valamelyikőtök segíteni egy avataros kicsinyítésben? Képtelen vagyok 6 Kb alá menni :( .

Edu??? :roll:

Ma reggeli bolondozás 8) :

Kép Kép Kép

KépKép
logi

Sziasztok!
m-l-Andi: Eszterke gyönyörű picur kis tündérlány!!
Niki: Emma is imádnivaló szépség!!
b79-Andi: Majácska egy édes mosolygós babuci!!

Egész nap az én kispasimat nézem, olyan jó látni kislányokat is!

Zsóka: ez vonatkozik a te te szépséges nagylányodra is. Már igazni nő lassan
:lol: És olyan szeretettel bújnak egymáshoz a szép kékszemű Marcival.

Zsófi: már most is olyan jó Benivel, akkor milyen lesz majd 6 hónap után??? Samu meggyógyult? Az új sztárfotók természetesen megint szuperek! Takaritónő az jó lehet, én is álmodozom néha....

Nóri: Farkas nagyon szép kisfiú! Olyan elgondolkodva néz mindig. Vajon mi járhat a kis buksijában?

Klári: az anyatej a könnycsatorna elzáródáskor is jó? mert nekünk az van szerintem, ma megyünk dokihoz.

Ma megyünk az ELSŐ OLTÁS-ra. Le tudjátok írni, hogy mire számíthatok, mert nem tudom, hogy a doktornő mit mond és szívesebben hallom tőletek! Péládul az várható hogy sokat alszik vagy egész éjjel nyűgös lesz??? Csak hogy NE PARÁZZAK ha jönnek a következmények. Köszi előre is!!!!

A vérkomoly szülő témához én is csatlakozom. Apa nálunk nagy mókamester...

Kép

Kép
viky30

Kép

Kép
viky30

Kép

Kép
viky30

Gyönyörűűűűűű Beni baba!!! Jó ez a kép, két csajjal pancsizik a fiatalúr :lol: :lol: :lol:
Az első oltás miatt ne izgulj. Úgy rémlik, hogy esetleg egy kis lázat okozhat az oltás, meg talán aluszékonyabb is lesz picit Beni, de semmi extra mellékhatás nincs. Szóval nyugi és ezermillió drukk Nektek!!!!!!Majd írj, ha túl vagytok rajta.

Marcsi, szuper,hogy semmi gond nincs Laura lábával. Bár ezt gondolom Te is sejtetted, de jobb félni........
Marci mostmár soha nem ül z-ben, viszont amikor lépeget, néha úgy bedönti a jobb lábfejét, hogy rossz nézni :? . Szerencsére ez nem egy állandó állapot, ezért gondolom nem lehet olyan nagy a probléma, de majd mi is elmegyünk dokihoz.
Szemészet 1 évesen javasolt?? húú, ezt a mi dokink sem említette...pedig most voltunk a 15.hós oltáson. :shock: Na majd legközelebb( a 18 hós oltáson) rákérdezek.

Pepe gyerekek hogy aludtak??

Mircike hogy döntöttél???

A cipő-szandi kérdésre visszatérve: én is azt vallom, hogy amíg nem jár stabilan a gyerek, addig legjobb a mezítlábas/zoknis verzió. Eddig nálunk is ez ment, de mostanában itthon szandiban van Marci, mert sokkal ügyesebben és magabiztosabban jár, mint mezítláb. Aztán lehet, hogy hagynom kéne, hogy mezítláb fejlessze a kis lábizmait. A fene se tudja hogy a jobb, erről is nagyon megoszlanak a vélemények,mint minden egyébről. Na majd erre is rákérdezek.

Védőoltás: a kötelezőkön kívül mi két ajánlottat adattunk be Marcinak: az agyhártyagyuszi ellenit és a pneumococcus ellenit.
Az elsőt a dokink ajánlotta, a 2.-at pedig azért adattuk be, mert sajna Borcsi nagyon sokat szenvedett ettől a bacitól :cry: .

Andi, ez a kis Shrek hasonlat nagyon tetszik :lol: :lol: :lol: .

Niki, mi volt a szemészeten??? Írj, ha megjöttetek!!! Addig is drukkhegyek!!!!!!!

puszik

KépKép
logi

Sziasztok!

Húhh, látom mennyit termeltetek tegnap este, de most nincs időm visszaolvasni és a képeket sem tudom rendesen megnézni.
Hamarosan remélem...
Csak annyit, megjöttünk a szemészetről, átmosták Emmának a könnycsatornáját. Drága, annyira sírt, így még nem is hallottam.
Én pedig még jobban. Annyira szar érzés volt. Én nem hittem volna, hogy ennyire nehéz lesz. Pedig tudom, h. nem volt fájdalmas.
Azt hittem engem az ilyen majd nem fog megviselni és h. milyen jól tűröm, de nagyon nem.
Ez a legszarabb. Mi lesz ha beteg lesz? :oops: :cry:
Apukája végigtudta nézni, én nem.

Na majd még jövök, csak megszorongatom egy kicsit. Bár azóta alszik, mint a tej.
Győzzelek titeket végigolvasni Csajszik!

Niki

Kép
niki30

Viki: Ez a kép csúcsszuper!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nem semmi a papa nálatok sem!!! Titokban ő is erre vágyik?? :wink: :wink: :wink: Akkor hajrá a tesóra!!!! :lol:
Tök szuper ahogy vigyorog Beni!!! Látszik, hogy igazi pasi már most!!! Hát lányok, így élet az élet!!!!!!!!!
Ja, és a fütyi kitakarva! :wink: Helyes, még a végén, mikor nagy lesz, kopmromittálhat. Ki tudja mi lesz belőle!!! De nagy vagány lesz az tuti!!!

Szuri: nekem is azt mondták, hogy láz, meg aluszékonyság. Láz nem volt, aluszékonyság meg 3 órát tartott. De szerintem az is attól, mert kifáradt az ordításba. Nem fájt neki, csak le kellett fogni, és azt mint tudjuk nem bírják a babák. Én meg a szurit nem bírtam. :lol: Azt hiszem rosszabbul viseltem, mint ő.

Zsóka: hát a te gyerekeid se semmik!!! Borcsa egyszerűen leírhatatlanul gyönyörű!!!! Olyan bájos arcocskája van!! Kis modell!!! Marci meg azokkal a hatalmas gyönyörű szemekkel!!!!!! Az ember egyből beleszeret.
De a két tesó öleli egymást, az valami csúcs!!!! Hogy milyen nagy Borcsa!!

Niki: Remélem, nem haragudtál meg a Shrekkes macska hasonlat miatt. Csak az a macsek, amikor megjelenik, és olyan édesen néz, akkor mindenki rögtön beleszeret. És Emmácskával is így vagyok. Néz, azokkal a nagy kifejező szemekkel, és olyan cukkancsul tartja a kezét is, hogy azonnal beleszeret az ember. Nem akartam bántó lenni, ha mégis, bocsi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :oops:

Kép

Kép
b79andi

Niki: örülök, hogy túl vagytok rajta. Szerintem a szülőnek a legnehezebb. Látod, én még a szurit sem bírtam ki. :oops: De azt mondják, megedződünk!!!! Egyszercsak!!!!!!!! :lol:

És akkor most már rendben lesz Emmácska????

Kép

Kép
b79andi

viki: samut minden oltás megviselt kicsit, nekünk a dokink amúgy is kúp párti oláskor. tehát már otthon kúp és átalussza a nyűgöt. az első oltásnál én nem mertem beadni, sírt is sokat szegény. de lehet h nálatok nem lesz semmi: tökre máshogy reagálnak a babák! kép nagyon vicces!!!!! tök jó fej lehet apa!!!

szegény emma és anyukája!!!!!!!! nagy vigasztaló cuppok mennek!!!!!

samu nincs jól, igaz hőemelkedése van, de bazi rondán köhög és sztem egyre rosszabb. nem tudom h mit kellene tenni, a köptető és antibiotikum mellett mit lehetne még. nagyon sokat és csúnyán köhög és egyre taknyosabb szegény. éjjel szerencsére alszik, és most nappal is már két órája durmol :arrow: totál kimeríti a köhögés...
kerekpocak

Szegény Samu!!!!!! :cry: Nem használnak a gyógypuszik, amiket mindenki küldözget??? :cry:

Sajnos, nem értek hozzá, mit lehetne tenni. De most hallottam a tv-ben (nem mindig jó, hogy ennyit nézem), hogy vannak aromaillatok, amiket lehet bedörgölni, vagy párologtatni, és azok jók.

Bár tudnám mit lehetne csinálni, hogy elmúljon szegénykémnek. Úgy sajnálom!!!!!!!

Kép

Kép
b79andi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?