Hát igen, ogrék vagyunk. De még jó, hogy nem
zöld!!!
Még!!!
No, majd veszek neki zöld cuccot, úgyis kell neki ruci. Vajon fiúnak nézik akkor?? Bár így is, de kit érdekel, én tudom, hogy lány!
Kata, láttam hogy visszajelöltetek!
Köszi, puszi!!!! Egyébként a tesóm egy idióta! Néha tényleg nem normális. Hihetetlenül tudunk együtt bolondozni. Ez hiányzik, mert mióta elköltöztem otthonról, keveset talizunk. Na de most, mert talán már vége a sulijának. Talán??!!
Buszon, vonaton stb nem tudunk úgy utazni, hogy ne ránk figyeljen az egész tömeg. De gondolom, ez nektek ismerős!
A képekből ítélve!!!!
[quote="kerekpocak"]
írta:kerekpocakaz első 2.5 hónap rettentő nehéz volt
az első hat hónap nem volt könnyű
azóta NAGYON NAGYON JÓ!!!!!!!!!!!
No akkor van remény!!! Már csak 4 hónap NEKEM!!!
Pont tegnap mondta az apukája, hogy ő olyan szívesen játszana Majával, de még nem igazán tud vele mit kezdeni. No de pár hónap, és akkor kinyilik neki a világ, és akkor már lehet vele sokmindent játszani. Most még csak az álkapcsom fárad el a sok dumától!!!
[quote="kerekpocak"]
írta:kerekpocaka többi babónak mekkora a lába? puszta kíváncsiságból érekelődöm..
Jelentem, a miénk nem egészen 10cm.
Megmértem, direkt neked!!!!!
Ja, Zsófi, nekem a pasik játszanak kép, nagyon bejön. No, pár gyors hónap, és remélem az én kis Czipóim (mert ez a vezeték nevünk
) is így ellesznek.
[quote="alon"]
írta:alon na mindegy, érettségizni csak nem kézenfogva megyünk..
Marcsi, ez nagyon jó!!!!!
Hát, Laura egy kényelmes babó. Nem is, inkább tudja, hogy így vele foglalkoznak, és ha elkezd egyedül járni, akkor már nem lesz mellette mindig valaki. Kis csalafinta!!!! Imádom!!! Mindig az a kép jut róla eszembe, amikor a fülpiszkálókkal "játszik"!!!! Jól emlékszem, hogy rég láttunk róla képet???
Nóri: Fú de laza Farkó!!!!!!!!!!!! Nagyon vagány!!!!!!!!
hát gondoltam, hogy a 3. Shrek már nem az igazi.
Valószínűleg, én már csak DVD-n látom. De szerinted hasonlít??? Maja egy ogre???
Mindjárt keresek olyan képet, amin a tesóm szerint hasonlít. De őszintén ám!!!!!!!
Ja, Zsófi még annyit, hogy
[quote="kerekpocak"]
írta:kerekpocakna az oldal 70%át most én írtam szal eldugultam. mentem horpasztani.
Nem baaaaaaaj!!!!!!!
No, nem találok olyan képet, persze. De találtam ezt. Apukája sem semmi!!!!
Fény gyúlt Maja fejében!!!!
Szegénykém, nem éppen a legelőnyösebb arcát mutatja. Tudja ő hogy bolondoznak a szülei!
Gondolhatja, na én is jó családba születtem!!!!!!!!!!!
Bocsi, jó sokra sikeredtem!
Mosolygós szép napot Mindenkinek!!!!
Andi