Új privát üzeneted érkezett!

Helló!

Ildi, hogy vígasztalódj (már ha még mindig semmi nálad), nálam sincs. Az én drága kis mazsolámra sem hat sem hideg, sem meleg. De már nem is akadnék ki rajta, csak annyira fájnak már a csontjaim, meg ilyen kis apró örömök, hogy attól vagyok kibukva.

Kati, na nem már, hogy elhiszed az asztrológus marhaságait. Én sok mindenben hiszek, és tudom, hogy vannak dolgok, amik megfelelnek a valóságban történteknek, sőt, a jóslásban is hiszek, de pont az asztrológia személyre szabott dolgaiban annyira nem. Sőt, van a tenyérben lévő jóslásban is olyan, amit tudom, hogy nem igaz, mert nem akarom, hogy igaz legyen. És tudod bármit is mondanak, ha van akaratod, megváltoztathatod a sorsodat, egyedül rajtad múlik. Ez tapasztalat. Persze azt, hogy jó is lesz azzal, amit te szeretnél, azt semmi és senki nem garantálja. :)

Boni, szióka, köszike.

Robcsi, örülök, hogy ezek szerint minden okés! Majd mesélj, ha lesz időd!

Pusz mindenkinek
Vendég

Sziasztok Lánykák :)

Drukkolok minden kismaminak hogy jöjjenek már ki azok a bébik :) Ma hidegfront jön ... hátha

Ne haragudjatok hogy nem jövök annyit mint régebb de valahogy nincs igazán hangulatom hozzá. Néha eléggé pesszimista vagyok sajnos. :roll: Ha őszig nem jön össze a bébi akkor tovább kell lépnünk azt hiszem ... mert akkor már két éve lesz hogy próbálkozunk.
Egyébként holnapra nem várom mikit .... reménykedem. A hasam már fáj, igaz az semmit nem jelent.

Többieknek kitartás :)
kokusz

Szia Kókuszka!

Helyes, neked is kitartást, és szép reményeket! Bár tudom, ez nem elég. Jaj, úgy szeretném, ha végre bekapnád a meggymagot! :lol: Drukkolok ám gőzerővel, remélem, most sikerül!!! Sajnálom, hogy pesszimista vagy, de azért érthető!
Vendég

Athiz:
Csak, hogy Te is vigasztalodj, nalam is semmi es mara vagyok kiirva. :? Ejjel alig aludtam valamit, eros fajasaim voltak 2 oran keresztul ,szinte szunet nelkul, aztan elmultak. :? Ma megyek a dokihoz egy ora mulvara, hat remenykedem nagyon, hogy valami biztatot fog mondani, mert ma nagyon nagyon nyugos vagyok es csak jo hireket birok elviselni. :oops:

robcsi:
Orulok, hogy minden ok veled.

Kokusz:
Orulok, hogy jelentkeztel. Kitartas! Az osz meg messze van, addig sok minden tortenhet. A nyar sokszor hozza meg a vart terhesseget, remelem most nalad is majd. Megertem, hogy mar el vagy keseredve, en is el voltam, mert erre a babara mi is sokat vartunk. Most meg itt van a kis csoda es nem akar kibujni. Raadasul en meg egyre inkabb aggodom erte, hogy ott bent mar esetleg nem is annyira jo neki. :oops:

Ma vigasztalo kajalast tartottam eddig. Csoki reggelire es pizza ebedre :oops: Hat most meg ez sem dobott a hangulatomon. :evil:

baratodildi

Sziasztok!

A kuglóf tényleg jó volt,aki kóstolta,annak egészségére :lol: :lol: !

Bali-bébi aranyos!

Kismamik kitartás,bent nem marad :D!

Kriszti,akkor csak diétázz szorgalmasabban :).Bár szt nagyon is tutin nézel ki :wink:!

Ildi,ne is hagyd,hogy indítsanak,igaz tudom,hogy most kínszenvedés,de biztosan tudja a bébi,mikor kell kijönni neki :)!

Lépek,mert még megy az érettségi :?.... én már nagyon érett vagyok :?..

Puszi!

Ui:Angel hazajött már????Vagy nem is ment el olyan régen? :roll:

anyapoc

Hello lányok!

Köszönöm a bébidicséreteket! Nekem is tetszik!

Okr!
Várom a hívásod! :lol: Remélem, most tényleg nem jön közbe semmi! :roll: Addig is melegen tartom a lakást...

Tényleg lányok, hogy tudjátok begyújtani a sütőt ebben a dög melegben? Én is ennék már egy pizzát, de annyira nem... :lol:

Drága, Kicsi Kokusz!
Úgy mondanék valami bíztatót..., de félek, hogy csak felidegesítelek vele. Továbbra is figyelek és szurkolok!

Junko!
Hogy vagy?

Tényleg Angel mikor is jön? Vagy Junko is elutazott? Anyatej lötyög az agyamban is, tudjátok... :roll:

Athiz! Ildi!
jaja, mingyááááá kinn lesznek!

Ildi!
Elárulom, a másodiknál még türelmetlenebb leszel! :wink:

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Ildi, remélem, csupa jó híreket kapsz, vagyis inkább a bébidet a karodba! :wink:

Többiek, köszönöm a bíztatást, holnap nálam is kiderülhet, hogyan tovább. Ma egész nap fájogat a pocim, de semmi több. Viszont amikor ülve lehajoltam valamiért, egy roppanás hallatszott a hasamból. :? Nagyon megijedtem, nehogymár eltörjem valamijét a bébinek! Olyan gyagya vagyok! Remélem, nincs vele semmi, bár azóta már mocizott benn.

Bali, totál igazad van, az első porontyomnál nem voltam türelmetlen annyira, mint most, ennél a babánál. Teljesen meg voltam győződve arról, hogy hamarabb megszületik, erre tessék, már csak azért is rácáfol a kis büdös. :twisted:
Pizzát rendelni is lehet. :wink:

Anyapoc, csak nehogy túlérésedben lepotyogj a fáról. :lol:

Angelt és Junkot én is hiányolom már. Remélem, jól vannak!

Cupákosmókus
Vendég

Hat en rendeltem a pizzat :)

Athiz:
Nalam semmi nagy valtozas, most bába koktelt (0,5 dl ricinus, 1 dl palinka, 2 deci sárgabaracklé) ittam a doki javaslatara. Ez valami termeszetes modszer, ha eppen kozel lenne a szules indulas, akkor felgyorsitja, de ha nem akkor csak hasmenesem lesz tole, meg kellemesen bebodulok. 2 naponta ismetelheto. Ha bevalik akkor 4-6 ora utan indul be a szules. Hat nem tudom hasznal e majd, de nyugodtabb vagyok tole, hogy hoskent megittam, en a szinte antialkoholista. :shock: Jo elkeseredett vagyok ma ...

Anyapoc:
A dokim nem inditja be a szulest, nem noveli a csaszar kockazatat semmikeppen sem. 1 het mulva be kell fekudni, aztan 1 hetre ra az apukaja fogja beinditani, ha meg addig is semmi nem lenne, mivel o csak ezen a heten van, aztan ujbol szabira megy.

Bali:
en nehezen hiszem, hogy ennel lehetnek mar turelmetlenebb. Ma a dokim is megjegyezte, hogy az elozo terhesseget minden fekvessel, ezt a terhesseget vegig milyen turelemmel viseltem, de latja rajtam, hogy ez nagyon elmult, pedig mast tenni nem lehet most, csak varni.

baratodildi

Bali

Én is pont azt akartam írni,hogy a pizzát rendelem :D!

Athiz

Biztos nem csináltál semmi rosszat,minden OK odabent :).Talán túlságosan is :?.... Ja,csak nem potyogok le :roll:.

Bildi

Ezt a módszert én is ismerem.Elvileg a ricinus vérbőséget is okoz a hastájékon,ami beindíthatja a szülést,de az erőteljes bélmozgások is,amik a hasmenést kísérik :).
ez az apuka-féle beindítás nagyon édi :).És ott majd a vajúdóban? Vagy van külön szoba rá? :lol: :lol:

Kokusz

Én is akartam írni,hogy azért így a háttérből a háttérbe drukkolok ám :)!

Kriszti

Neked meg kitartás,én végeztem :D!

anyapoc

Lányok továbbra is szorítok! :lol: Nagyon...
Athiz, én is úgy vagyok vele ahogy Te! Hiszem is meg nem is.Nos a baba részét úgy döntöttem nem hiszem :lol:
katica_75

Ildi, én is olvastam erről a bábakoktélról, de ha csak rágondolok az összetevőkre, a róka kerülget. :lol:
Meg sajna abban sem nagyon hiszek, hogy a hasmenéstől elindulna eme folyamat, legalábbis nálam nem, ugyanis a hasmenéses görcsök nálam többször voltak már, kicsit olyan a székletem (már bocsi), mint az anyatejes bébiknek. :oops: :lol:
Szóval nálam ez sem jön be, persze lehet, ha öklendezéssel segítek, akkor meg kéne nekem is próbálnom. :roll:
Sok sikert, hogy beváljon!

Anyapoc, köszi, bízom benne, semmi rossz nem történt. Úgy tűnik, tényleg jó lehet a pocómban. Még a végén én is odakívánkozom. :shock: :twisted:

Katicabogár, mármint remlem, hogy pont a babás részét hiszed el, csak az időt ne vedd komolyan. Szerintem hamarabb babás leszel! :wink:
Vendég

Athiz

Na szép lenne,ha Te is odabent kötnél ki :).Neked volt anno bérelt helyed anyud pocijában,de lejárt a bérleti szerződés :D!Lehet,hogy a manóddal is közölni kéne ezt? :roll:
A koktél esetében nem tudom,mennyi a hatásosság,nekem egy jó ismerősöm mesélte,hogy beveti,bár ő akkor itta,amikor az első "jelei" jelentkeztek,jóslók,nyákdugó stb,tehát,amikor már igazából folyamatban volt a dolog.És 2 nap múlva megszült... :roll: Hogy egyébként is megszült volna-e,azt meg ugye ki tudja :wink:!
az biztos,hogy az alhasi vérbőség tuti a dologban,emrt pl emiatt nem szabad forró fürdőt venni a terhesség elején... :roll:
De ahogy írod,azért a Te szervezeted is készülődik eléggé,hiszen már üríti ki a beleket...csak hát elég sokáig tart nála :?...akkor nem is a bébivel van baj? 8)

anyapoc

Bali
Hívás menni fog,és nehogy lehűtsd a lakást! :D

Athiz,Ildi
Vhol olvastam,hogy babák a karmájuknak megfelelő időben születnek.Szóval bízzátok rájuk!

Ildi
Ez a bába koktél nem semmi lehet! :shock: Én aricinust asszem nem innám meg. :x

Anyapoc
Piszkosul irigy vagyok! :oops: Úgy érzem nálam ez a vizsga ismétlős lesz. :( Vhogy nem megy a fejembe,pedig már reggel úgy ébredtem a szájtornác szót emlegettem. :wink:

Kokusz
Drukkolok,hogy ne jöjjön meg+++++++++++++++++++++

Katica
Én egyszer a neten kérdeztem egy asztrológust,mikor lesz babám,és azt írta vissza ,hogy ezt nem lehet ilyen konkrétan kiolvasni meg sok blabla,és melléduma. :twisted: Na azóta horoszkópot sem olvastam még.Ezt uis nélküle is tudtam,kár volt kérdezni.

KépKép

KépKép
okr

okr:
Na a ricinust nem ereztem benne es annyira nem is hajtott meg veszesen. A metformint is hajtott mar meg jobban anno. Szoval nalam ugy tunik meg nem hat ez a bajital :? Talan majd 2 nap mulva. :roll:

Anyapoc:
Hat bizom akkor a verbosegben. :)

baratodildi

Ildi
Tényleg nem hajtott meg a ricinus??? :shock: :shock: :shock: Őrület!

KépKép

KépKép
okr

Ildi, sajnálom! Én ha mindenfélét összeeszem, pl. paradicsomosat ettem most este tejföllel, vagy olyat, ami mást már rég klotyómanóra kényszerítene, rám az sem szokott hatni. Ez van.

Anyapoc, nekem szinte végig a terhesség alatt ilyen volt a belem, tehát nem hinném, hogy a szülésre készülődne a szervezetem emiatt. Hacsak nem kezdettől. :lol: Mondjuk még mindig jobb, mintha szorulásom lenne. :wink:

Okr, karma ide vagy oda, most már kibújizhatna.

30-ára vagyok ugye kiírva, akkor lesz telihold, hát kíváncsi vagyok a hatására. :D
Vendég

Athiz: Milyenek a méhszáj és egyéb értékeid??? Mikor voltál dokinál? Baba mekkora? :D

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Okr!
Még ha 1 hókuszpókuszos ember is ezt mondta akkor tényleg nagy bizonytalanság lehet ez a része. :lol: :lol: :lol: Akkor hip hip hurrá nem kell 4 évet várnom már!
katica_75

Kriszti

Ne irigykedj,te is megteszel mindnt,amit lehet.Az anatómia pedig nem feltétlenül az a tárgy---pláne nálatok---,amit csak úgy,munka,gyerek mellett megtanul az ember...itt hiába értesz valamit,vagy tudod,vagy nem :?... Szl egyrészt én bízok benned,másrészt ha ismételned is kell,annak is megvan az oka :).Azon kívül,hogy mert megvágtak... :roll:
Amúgy az utolsó vizsgánál én is ezt éreztem...persze eredmény még nics,de én remélem a legjobbakat...de ennél a nőnél nem lehet tudni :?...

Ilid

OK,én veled reménykedek :D!

Athiz

De bírom,hogy írsz valamit, reagálok rá,aztán kiderül,hogy az nem is úgy van :lol: :lol: .Én neked már nem is jóslok semmit :wink:!
De,még egy utolsót:BENT NEM MARAD :wink:!
Na az az egy biztos,hogy jobb a hígszéklet,mint a szorulás :shock: .Nekem szülés után volt mindkettővel,azt hittem,megint szülök :?...

Ancsa????? Nektek nincs valami aktuális mostanság?????

anyapoc

Anyapoc, bocsi, nem direkt csinálom! :lol:
Azért írásban elég nehéz mindent alaposan kifejteni, meg akkor tele lenne az én uncsi írásommal az oldal. Ezért nagyjából megírom, mi van, csak úgy tűnik, ezt mindig félreérti valaki... :roll:

Ancsa tényleg régen nem írt, ejnye! Tudtam, hogy valaki mindig hiányzik a listáról. :evil:

Ceni, múlt hétfőn 1 szűk ujjnyira, szerdán már 2-re volt nyitva a méhszájam. Vérzés, magzatvíz nem távozott, fájások vannak, de ritkán, és nem erősen az NST vizsgálat szerint.
Baba utoljára a 36. héten 3 kilós volt, többet nem tudok. Elvileg jól van.
Olvastam, hogy elvileg minden okés nálatok, és hogy puha vagy :lol: , ez klassz.

Viszont alaposan megfáztam, vagy valami baci van bennem, prüsszögök, minden nap fáj a fejem, nem vészesen, de pont elég, náthás vagyok, stb. Totál kivagyok most már.

Ezt persze nem nyávogásnak írtam, csak úgy, ha valakit érdekel.
Vendég

Athiz: Hja puha :) Sőőőt vajpuha :)
Figyuka, kapd el apát, naponta többször is :D és akkor hátha lesz valami.... Súlya nem sámli :) Enyimet "csak" 2400 grammosra saccolta az UH gép a méreteiből itélve.... Mondjuk nekem elég lenne egy ekkora gyerek is, csak jönne már ki :lol:

Milyen érték van a papírodon a méhszájadra? c.x. ????

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

okr:
Azt nem mondtam, hogy nem hajtot meg... A metforminthoz hasonloan hajtott meg eleinte, de most mar erzem, hogy annal is jobban kiurultem. :oops: Beontes sem kene egy ilyen szulesinditas utan :lol:
Szep almokat lanyok!

baratodildi

Naaaa?

u.i.: Itt ehetetlenek a pizzák, soha többé nem rendelek... :roll: :lol:

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Hahó!

Lányok, van jó pizzareceoptem, ha valakit érdekel :lol:

Finiselők, mindig akarom írni, csak sose mertem (mert Melcsinek írtam, és ő is jól túlhordta végül), hogy miért türelmetlenkedtek a 40. héten? :lol: :lol: :lol: Én Miksával október 5-re voltam kiírva, és 18-án szültem :shock: És akkor se magamtól :wink:

Najó, kicsit viccesnek is szántam, ezt bizisten nem kívánom senkinek, elég idegőrlő, tényleg. Kibújnak most már azok a babák, ma is azt hittem erre jövök :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Ancsáról annyit tudok, hogy elindult a lombik, ha jól emlékszem még nyaralás előtt írt a másikba, hogy már mennek a szurik. Bocs, ha esetleg rosszul emlékszem, Ancsa gyere és pontosíts :wink:

Visszaolvasni még nem sikerült (lehet, hogy nem is fog :oops: ) de az utolsó napok történéseivel tisztában vagyok :wink:

Athiz, én annyira együtt érzek veled. Emlékszem te nagyon beleélted magad, hogy a baba a 38. héten ki fog bújni. Hát ehhez képest jól kibabrált veled, de reméljük a teliholdat már kinntről akarja nézni a fiatalúr :) Nem vettél egyébként olyan haspántot, nekem sok ismerősöm nagyon dícsérte, hogy sokkal könnyebb vele a mozgás. Szorítok, hogy minél hamarabb megszabadulj az óriáspúpodtól :)

Anyapoc, gratula a vizsgákhoz, biztos sikerülni fog az utolsó is. Mikor mentek Loparra?

Baratodildi, hát ez a ricinuskoktél nem semmi :lol: De legalább hatna valamit.

Én is teljesen beleéltem már magam, hogy aug. elején meglesz a baba, de ha mintát vesz itt a topikos babákról akkor jól kicseszik velem. Ma vasalnom kéne, meg megint megy a mosógép úgyhogy teregetni egy marha nagy adagot, de mire kiteregetek elmegy a kedvem a vasalástól. Meg amúgy is olyan vagyok mint egy lassított felvétel és ez baromira tud idegesíteni.
Ráadásul nyaralásból hazafelé jövet besz@rott a kocsink, úgy vontattak haza minket, úgyhogy boltba is gyalog kell elmásznom. Az az egy marha szerencsém van, hogy nincs kánikula és így még hajlandó vagyok kitenni a lábam a lakásból.

A nyaralás nagyon jó volt, sokat pancsiztunk (én is) a Balcsiban, és utána még a szálloda medencéjében is kellett mindig. Rékán akkorákat röhögtünk, mikor a német vendégek gügyörögtek neki, ő meg közölte velük, hogy ő Réka baba és kész :lol: Megvolt élete első vonatozása, nagyon tetszett neki, hogy ő Thomassal utazik.

Most gyors reggelizés következik, aztán majd még jövök valamikor.

Kép
Kép
robcsi03

Szép napot!

Ceni, nekem már nem is írogatta a doki a papíromra a számokat.
2 ujjnyi, aztán jónapot. :D
Lehet, hogy még azért nem 3 kilós a babád, mert nem töltötted még be a 36. hetet. Addig még sokat nő és hízik.
Nem tudom, hány kilós lesz, de 4 kilcsisnél többet azért nehéz lenne kipréselnem. :P

Ildi, na, mi a pálya? Mai szülés? Ha igen, akkor talizhatunk :lol: , 1-re megyek a kórházba a dokihoz vizsgálatra.

Bali, próbálj ki egy másik pizzást. Nálunk is úgy van, hogy nem szabad mindenhonnan rendelni, mert valahol brutálisan vacakot csinálnak.

Szirom, köszi. :twisted: Meglátjuk, te milyen türelmes leszel ezzel a bébivel. Bár lehet, hogy neked nem vár ilyen sokáig. Meg mondjuk alkati kérdés is, én most már rosszul viselem, mert mindenféle hülye bajom van, Szilivel sokkal jobban bírtam, talán mert féltem, nehogy baja legyen, ha hamarabb kibújik (a 28. heti bevérzés miatt is).

Robcsi, nem vettem haspántot, de kellett volna, mert ha sokáig ülök vagy állok, a köldököm szét tud hasadni, annyira fáj. :roll: De most már mindegy. Az az igazság, hogy nagyon drágának találtam a bababoltban, és féltem, hogy nagyon nyomná a bébit, ha bármi hozzáér ehhez a gyerekhez, nagy patáriát tud csapni. Szili sosem reagált ennyire érzékenyen. Igaz, máshol is tapadt anno a lepény. Ez a babó mindig kidugja valamilyét, és hatalmas dudorok vannak a hasamon. :lol: Szilinél nem volt ilyen.

De irigyellek, tutira klassz lehetett a sok pancsi, meg pihizés. A babáknak szerintem ez meg különösen jó élmény. Bár tavaly szerintem én szomorúbb voltam Szilinél, mikor haza kellett jönni. Ugye majd teszel képet?

Puszkány
Vendég

Ne hari Athiz, nem idegesítésnek szántam :wink:

Nálunk most az előzetes csaszi miatt nem lesz túlhordás, engem meg ez aggaszt, pont amiért írod, hogy hátha genetikailag vagyok így bekódolva. Csaszi után nem indítanak, nem kockáztatnak, ha nem indul meg magától a kiírt időre, akkor egy fájás nélkül kiveszik. Engem meg ettől ráz ki a hideg. De majd igyekszem a málnalevélteával meg a homeós bogyókkal.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Bali:
Nalam semmi :(
A pizzat, amit tegnap rendeltem ferjecskem jol leszolta, hogy ilyen vacakot o meg nem evett, ugyhogy nalunk sem aratott teljes sikert. :)

Athiz:
En delutan megyek NST-re a doki maganrendelojebe. Nagyon remenykedem, hogy legalabb akkor is lesznek kimutathato fajdogalasok, mert most mar szinte mindig vannak napkozben, legalabb be tudnam loni, hog ymennyire szamitanak erosnek es mennyire nem. Szerintem a tegnap kudarcos koktel utan en ma nem vagyok eselyes a szulesre. :roll:
Hat en is orulnek ha nem lenne 4 kilonal tobb, de most mar nagyon benne van a pakliban, mert 3 hete 3300 g-ra becsultek...

okr:
meghajtott a koktel, nem mondtam, hogy nem, csak a metformint is meghajtott szinte ugyanennyire. :roll: Mondjuk a kulonbseg az volt, hogy a mettol csak 1-2x rohangasztam, itt meg 4x. De ennyi. Tenyleg nem volt borzalmas az egesz, ugyhogy ha ma konzultaltam rola a szulesznovel es a dokival holnap megismetlem, mert ilyen csodamodszerekre is csak jovo het keddig van idom, amig be nem fektetnek a korhazba. :roll: Na jo, erre inkabb nem is gondolok.

szirom:
Hat en nagyon szeretnek turelmes lenni, de annyira feltem ezt a kis babucit es sokkal nyugodtabb lennek, ha mar kint lenne, hogy keptelen vagyok ra. :( :oops:

Robcsi:
En vettem haspantot es nagyon jol is tudtam hasznalni a kozepidotol, addig mig ez az orult kanikula nem jott. Nagyon jol megelozte a derekfajasomat, de most a melegben egyszeruen keptelen vagyok meg azt a műszalas pantot is feltenni. :oops:
Orulok, hogy jol sikerult a nyaralas, tokeletes idotok volt. Mi csak augusztusban megyunk majd.

baratodildi

szirom:
Nem akarlak elkeseriteni, de en mar 3 hete iszom a teat, a bogyokat is azota szedem. :roll: Szoval sajnso nem tuti veluk a siker. Talan a szules konyebb lesz. :roll:

baratodildi

Sziasztok

Tudoem ez nem olyan izgi mint a finiselő kismamák de azért leírom. Nekem ma megint megjött ... rohadtul unom már. Igaz hogy már a 4. mensi ami szabályosan 32 napra jött és semmi barnázás előtte, na de akkor is. :roll:

Athiz, Bildi azért drukkolok nektek hogy jöjjenek már ki a bébik ... :)

Bali, Anyapoc köszi hogy gondoltok rám :)
kokusz

Kókusz, ne hülyéskedj már, méghogy nem izgalmas. Nem azért írogatunk, mert izgi, csak mert már fene megette. :lol:
Most írjam, hogy sajnálom? Tényleg elkeserítő, tudom, de azért próbálj meg kitartani. Nekem anno (igaz, szülés+szoptatás miatt), de még az andrológus mondta, amikor a párommal voltunk nála ebihalvizsin, hogy ne türelmetlenkedjek, mert a szervezetnek idő kell, kinek kevesebb, kinek több, hogy helyre álljon.
Lehet, hogy még 2 ilyen szép ciklust végig kell várnod, és aztán egyszercsak babummmm, és ott lesz a bébi. Csak ne add fel, és szorgalmasan gyakorolj a pároddal. :wink:

Sziromka, dehogy hari. Akkor neked is megvan a fejtörni valód (hú, de magyaros :lol: ), mármint a császár miatt. Anyám mindig azzal csesztet, hogy miért nem császározzák már ki belőlem azt a gyereket. Persze mindezt csak féltésből. De mondom neki, hogy köszi, én inkább megpróbálnám kipréselni magamból, bár én meg főként a gerincbedöfött tűféléktől tartok. A babának elvileg nem lesz baja a csaszitól, csak éppen nem ott jön ki, ahol szoktak a gyerkőcök többségében. Úgyhogy nyugi. Legalább nem hagynak szenvedni. Már ez is valami. :)

Ildi, akkor sok sikert. Legalább neked vannak fájásaid. Én meg hiába mondom a szülésznőnek+dokinak, hogy pont úgy fogok járni, mint anno, hogy nem lesznek fájásaim, nem hisznek nekem. Nem tudom, de így érzem. Bár a kudarcos megérzéseim+én... :twisted:

Ezer drukk mindenkinek, babásoknak és arra vágyóknak
Vendég

Athiz köszi, aranyos vagy :)

Bildi, figyi te mennyi ideje szedted a 3x850 metformint amikor sikerült a bébi?
kokusz

Athiz! Én inkább szenvednék. Szeretném megszülni. Végigszenvedtem Miksával is, ő végülis a kitolásnál szorult be, azért kellett a csaszi. Altatás volt ráadásul, így nem is láttam, csak ébredés után. Igaz, kérdezték, mit szeretnék, de olyan tolófájásaim voltak (hiába), hogy mondtam, hogy üssenek le. Nyugton biztos nem bírtam volna maradni, amíg megszúrnak. Tudom, mert szúrtak eleget hátba, így biztos vagyok abban, hogy nem döntöttem rosszul, de még most is sírnom kell, ha arra gondolok, hogy mennyire szerettem volna látni megszületni.
És sajnos az azért nem tuti, hogy a csaszitól nem lesz baja a babának, hiszen ha csak úgy figyelmeztetés nélkül kikapják, az felkészületlenül érheti őt, és van olyan ismerősöm, akinek a babájánál ez légzési nehézségekhez vezetett. Pedig időre vették ki a szépen fejlett babát. És a mamánál sem indulnak be úgy a folyamatok, nehezebb lehet a tej beindulása vajúdás nélkül és hasonlók. Nem beszélve az utólagos fájdalmakról, a műtéti kockázatokról és a kemény felépülésről.
Egyébként pont tegnap vágta a fejemhez a szomszéd néni, hogy ti (az unokája is csaszis volt) nem tudjátok, milyen boldogság egy gyereket megszülni :evil:
Előtte egy másik néni a boltban odavolt Miksa dumájáért, és közölte, hogy milyen értelmes kisfiú, ÉRDEMES LENNE foglalkozni vele :shock: Kérdeztem tőle, hogy szerinte nem lehet, hogy azért, mert foglalkozunk vele?
Hogy mennyire nem gondolkodnak némelyek, döbbenet :roll:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom, nem akartam ezt mind végigsorolni. Én is tudom, hogy lehetnek kockázatok, de szerintem egy sima szülésnél is. Azt, hogy ki mennyi idő alatt épül fel utána, egyéne válogatja, én rosszabbul viseltem a gátvarratot, mint aki pl. a kórházban császárral szült, és az utána lévő időszakot taposta. Tehát más és más, ki mivel szenved meg.
A babánál is vannak kockázatok, ez így van, ezért is szeretnék én is (többek között) természetesen szülni, meg naná, hogy más a lefolyása az egész szülésmenetnek, a császárral sokkal gyorsabban mennek a dolgok, főleg a bébi szempontjából.
Én inkább azt mondom, mindennek megvan az előnye és a hátránya. De semmiképpen nem ítélkezem a császárral szülők felett, mert ha kell, hát kell, és azt akartam az előzőekben kifejteni, csak biztosan nem sikerült túl jól, hogy attól még szép, egészséges kisgyermeke lehet valakinek, csakmert nem természetesen szült.

Na, hát remélem, most érthetően fogalmaztam.
Egyébként semmiképpen nem tudod megbeszélni a dokiddal, hogy szeretnéd megpróbálni a hüvelyi szülést? Vagy gondolom nem mer kockáztatni a dokid, ugye?
Vendég

Ja, és még az jutott eszembe, hogy pl. a Szili dédimamája, amikor a fiát szülte, éppen háború volt, és nem volt doki, csak valami állatorvos, aki végül fogóval rángatta ki a gyereket belőle, hát mit ne mondjak, meg is látszott rajta szerintem (bár halottakról vagy jót, vagy semmit 8) ). Talán ennél azért mégiscsak jobb, ha akkor császároznak, nem?
Vendég

Na megint én :)

Beszéltem a dokimmal, holnap megyek uh-ra és ha oké a petefészkem akkor csinál még egy Puregonos stimut és ha most sem sikerül akkor Forgács intézet ... :roll:
kokusz

kokusz:
Nalam ugy volt, hogy 2 honap 1 szem, 2 honap 2 szem es 3 honap 3 szem utan lettem babas. :)
:( Sajnalom, hogy nalad nem ez a honap volt nyero... Arendszerezodese a ciklusodnak es a barnazas mentesseg viszont arra utal, hogy rendezodnek a hormonok es ez nagyon nagyon jo jel, hidd el! Fointos, hogy szep petesejt erjen be es a progid isjo legyen! Drukkolok juliusra akkor!

Athiz:
Hat nem tudom mi a jobb, nekem mar csutortok ota vannak hol kisebb, hol nagyobb fajasaim. :roll: Csak eppen az NST alatt nem tudom mit vagyok kepes produkalni. :roll:

baratodildi

Bildi

Köszi szépen az infót. Igen az mondenképpen jó jel hogy nincs barnázás és szabályosan megjön. Köszi a drukkokat ... rámfér :) én is szurkolok nektek
kokusz

Ildi, szerintem a málnalevél tea+a homeos okozza a görcsöket, de ahhoz meg talán nem elég, hogy meg is szülj. Nekem is ez van, úgyhogy a teát csak 2 naponta iszogatom, mert nem tudom, van-e így értelme, hogy fáj, fáj, aztán mégsincs semmi nagyobb dolog.
Na hátha ma produkálunk valamit. :wink: Bár én szerintem nem.

Kókusz, most akkor ez jó hír vagy nem? Szerintem a petefészkeid jól vannak, úgyhogy hátha most majd összejön. Ha nem, akkor a Forgách viszont jó hely állítólag, úgyhogy nagy drukkhegység! Akkor az már lombik lenne?
Vendég

Athiz hát én is bízom benne hogy nem fog kelleni menni de ha mégis akkor megyünk, nincs értelme tovább húzni, már 20 hónapja csak kínlódunk. Hát gondolom a vizsgálatok után derül ki hogy mit lehet csinálni ....
kokusz

Sziasztok!
AZt gondoltam, hogy mire jövök AThiz is és Ildi is megszül... A végén még egy napon szültök! :lol:

Vissza nem olvastam, így bocsi.

De az ígért szüléstörténet:
Péntek reggel voltam NST-n, minden oké volt.
Ebéd után aludtam egy jót, utána átmentünk a gyerekekkel kutyázni barátnőmékhez, mert aznap hozták haza a kiskutyájukat. Orvosom épp ügyeletes volt. Semmi extrát nem csináltam. De már alvás után is, meg este is bővebb, tojáfehérje-szerű váladék jött. Nem értettem mi lehet, mert azt tudtam, hogy a nyákdugó véres. Férjemmel a gyerekek lefektetése után be kellett mennünk az egyik cégautóért az Isis parkolójába, mert a munkatársa otthagyta, és Férjem nem akarta, hogy éjjel feltörjék. 8 óra körül elindultunk. Útközben mondtam férjemneknak, hogy felhívom az orvosom a fentiekért, meg keményedéseim is voltak, persze azok már ugye nagyon régóta vannak. Férjem mondja, hogy már megint hisztizek, nem hiszi el, hogy 3. gyereknél nem tudom eldönteni, hogy elindult-e a szülés. Mondtam neki, hogy nem azért, de nyugtalan vagyok. Beszéltem az orvosommal, mondta menjek be, vár. Mondtam férjemneknak jöjjön be, de szerinte nagykislány vagyok már, meg különben is a gyerekek egyedül vannak otthon. Így én kiszálltam az Isisnél, átültem a cégautóba, mentem a kórházba, Férjemmeg jött haza.
Orvosom megvizsgált, mondta, hogy 2111 a méhszájam. Ebből a hétvégén szülés lesz. Fel-alá járkált, hogy mi legyen. Majd mondta feltesz NST-re. Jó darabig lenn az ambulancián ment az NST. Közben elment elintézni valamit, majd jön, és csóválja a fejét. Odahívja az aszisztensnőt, nézik a gépet. Majd elkérte a de.-i NST eredmény, és megkérdezte mit csináltam du. Ugye én a fentieket mondtam. Gépet leállította elém tette a két papírt. Kérdezte látom-e a különbséget. Mondom igen. Ugye a de.-in mikor Ramóna mozgott a szívhang megemelkedett(ez ugye a normális), a mostanin meg amikor mozgott, akkor leesett... Mondta, hogy vagy a méhlepénnyel vagy a köldökzsinórral van gond és méhlepénytesztet csinál oxitocinnal. Ha nem javul a szívhang azonnali császármetszés, ha javul, akkor majd meglátjuk. Én haza akartam jönni a cuccaimért, de nem engedett. Csak azt hajtogattam, hogy én nem szülni jöttem... Akkor gyors telefon a Robinak, hogy mi a helyzet, majd a barátnőmnek, hogy menjen haza, mert ő meg nem volt otthon. Orvosom leszervezte, hogy hogyna kerüljön a cégautó haza, majd a gyerekek át hozzájuk, hogy Férjembe tudjon jönni. Kaptam hálóinget, felmentünk,és 21:30-kor bekötötték az infúziót, feltették az Nst-t, Ctg-t. Egy kismama vajúdott. Közben befutott Férjemés barátnőm. Fájások nem indultak, de egy kicsit jobb lett a szívhang, így a császárt megúsztam. Nagyobb adagra kapcsolták az oxitocint. Lettek fájásaim, de nem éreztem továbbra sem őket, csak a derekamat. Nem tudom mennyi idő telt el, kb. egy óra, mikor mondta Kornél megnézi, hogy tágultam-e. Már két ujjnyi voltam, mondta burkot repeszt. Közben Robiék hazajöttek átvinni a gyerekeket, hogy visszatudjon Férjem jönni. Leszedték az Nst-t, Ctg-t, és átsétáltam a szülőágyra. Burokrepesztéskor már 3 ujjnyi voltam. Orvosom mondta, látja hozom a formámat, gyorsan tágulok. Szülésznő meg is lepődött. Azon poénkodtunk, hogy nehogy beelőzzem a másik kismamát, akinek a férje már nagyon türelmetlen volt, hogy mikor lesz meg a baba, mert akkor biztos kitört volna a botrány (ő fél 5 óta volt benn). Kb. 11 körül ért vissza a férjem. Akkora már azért kezdtem érezni fájásokat. Közben elkezdődött a kitolás a másik kismamánál. Szólt az orvosom, hogy feküdjek fel az ágyra, hogy nálam lassítsuk le az eseményeket. Igen ám, de már én is éreztem, hogy ezek a fájások már tolófájások. megnézett az orvosom, majd szólt a szülésznőnek hogy eltűnt nálam is a méhszáj... Mivel még elég fenn volt Ramóna feje, így átmentek a másik kismamához, és mondták tartsam vissza a nyomást. Szerencsére viszonylag hamar megszült kb. 11:10, 15 körül, így miután meglett a méhlepény is egyből jöttek hozzám. Az első nyomást elbénáztam, Férjem meg is jegyezte, na mi van elfelejtettél szülni? 2.-nál kibújt a feje búbja, közben folyamatosan masszírozta a gátam a szülésznő. Nem volt kellemes, mert feszített nagyon, mondtam is, ha vágni kell vágjanak, de jött is köv. fájás, nyomtam egyet. és egyszerre kibújt Ramóna. 11:27-kor. 11:23-kor kezdtem nyomni, mert pont akkor hívta a barátnőm férjemet, hogy állunk, mert Viki nem aludt még el...
Az orvosom mondta a férjemnek, hogy akkor jöhet a 4., ugye? Persze csak cikizte, mert tudja, hogy Férjem annyira nem szeretne, mint amennyire én igen. Az összevarrás nem volt kellemes, mondta Férjem jól jegyezzem meg, hogy ne akarjak 4.-et.
nagyon féltem az oxitocintól, hogy biztos sokat fogok szenvedni, de nem így lett szerencsére. Ha nincs a másik szülés, sz.tem gyorsabb is lehetett volna...

moni

Sziasztok!

Újra itt! :D Csak beköszönök!

A 12 napi termést meg se kísérlem most visszaolvasni, rengeteg dolgom van! :oops:

Mi hír van a topicon?

Moninak, látom, lehet gratulálni a kislányhoz! :)
angel37

Athiz:
Hat nem tudom, mert a teat es a homeos bogyot is sokkal regebb ota szedem, mint ahogy a gorcsok vannak. :? Mai NSt-re azert kivancsi leszek.

Moni:
Koszi a torteneted! Nagyon ugyesen, gyorsan lerendeztetek es nagy szerencse, hogy nem kellett a csaszar, Te meg hallgattal a megerzesedre es bementel a dokihoz! Nagyon aranyosak a kepek is az elso kis magzatmazastol az utolsoig!

Angyal:
Nalam semmi ujsag, de mar csak Athizzal vagyunk 2in1.

baratodildi

Moni, köszi a szüléstörténetet és a képeket. Gyönyörű kislány gratulálok hozzá.

Mikor én Rékát szültem hajnalban felkeltettem apát, hogy szerintem be kéne menni a kórházba. Közölte, hogy szerinte nem és ő még aludni szeretne (ez volt 5-kor). 1/2 6-kor mondtam neki, hogy vagy jön velem, vagy megyek egyedül. Erre megmozdult, odaértünk a kórházhoz, mondom hozzad a pakkomat. Közölte, hogy ő nem fogja oda-vissza cipelni úgyis megyünk haza. Felsétáltunk a szülészetre, egy szülésznő megvizsgált, majdnem hanyattvágótt, hogy 4 ujjnyi a méhszáj, azonnal sos hívják a dokimat, mert ha nem siet hamarabb lesz baba, mint ahogy ideér. Persze apjukat lezavarták a kocsihoz a motyómért.

Na ennyit a férfiakról :lol:

Kép
Kép
robcsi03

Móni, nagyon édi a bébid! És jó gyorsan és úgy érzem az írásodból, hogy könnyen is ment minden a szülésen. Bár nálam is így lenne! Hogyhogy 6 napig voltatok a kórházban?

Angel, szia! Üdv újra itt!

Robcsi, na igen, a pasik és az ő gondolataik! Az én párom is úgy van vele, hogy akkor jöjjön az a gyerek, amikor ő úgy gondolja, na most. :roll: Dehát kutyagumi az orrára. :lol:

Ildi, drukkolok neked. Én már megjártam dokibát, és a szitu változatlan. Megkuksiztuk UH-gal, mi van bébivel, jól van úgy tűnik.
Hát ennyi. Pénteken NST, aztán szombaton, ha telihold és kiírás alapján nem jön babóca, akkor hétfőn megbeszélem a dokival, mi lesz. Persze természetesen úgy néz ki, hogy apa dolgozni fog hétvégén, nehogy már ne... :evil: :(
Vendég

Sziasztok!

Bocsi hogy igy eltuntem, nagyon kellett aggodnom Anna babert es nem igazan tudtam masra gondolni, most mar itt vagyok.

Moni: szuper ugyi voltal!!! Gratulalok!! Ezek a ferfiak, borzalmas, meg szerencse hogy nem Nekik kell szulniuk! :lol: En uram tanult mar az elozo terhessegek kapcsan es hisz nekem ha valami bajt erzek vagy valamit a babakkal kapcsolatban, nekunk Anyaknak ehhez kulonos erzekunk van!!!
GYonyoru a csajszi, egyszeruen csodaszep, buszke lehetsz Ra!!! Szopizik rendesen?

Athiz, BIldi: :lol: :lol: :lol: Megertem a nyugotoket de azok a babak bent nem maradnak szoval nyugi.

Angyal: Isten hozott "itthon"! :D Meselj, milyen volt a nyaralas?

Tobbiek, bocsi, nagyon sok visszaolvasnivalom van!

Most a hirek rolunk:
Ma voltunk magandokinal es:
Anna baba a ket hettel ezelotti ertekekhez kepest nott de meg mindig 2 hettel van elmaradva a tesojatol. Alex becsult sulya: 763 g. Annae: 521 g.
Anna ertekei egy 22 hetes babanak felelnek meg mig Alex ertekei tokeletesek. A jo hir viszont hogy no, novoget es sokat mozog, szepen ver a szive, minden okesnak tunik csak a magzatvize keveske. A doktorno szerint amig no nincs baj viszont 2 hetente kell ellenorizni es ha megall a fejlodesben tudoerlelo es megcsaszaroznak. Persze ahhoz el kell erniuk egy min. erettseget! Amit meg mondott es nem nagyon tetszett hogy ha igy fejlodik lehetne csinalni egy amniot hogy nem-e beteg de egyenlore errol meg nincs szo es azt hiszem nem is szeretnem!!!

Anna ertekei:
BPD: 5,26
HC:19,74
AC: 17,51
FL:3,94

Alex:
BPD: 5,62
HC:20,76
AC: 20,24
FL: 4,72

Alex extra iramban no, Anna pedig kullog utana, ime egy foto Rola:
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tonti, én tutira nem csináltatnék amniot, főleg duplabébivel, de persze ezt neked kell eldönteni. Szerintem szépen fejlődik az a picike, az meg én úgy gondolom, hogy nem számít, hogy kisebb, mint a tesója. Totálisan természetes. Meg tudod, ezek a hülye számítások csak hozzávetőlegesek, nem szabad túl komolyan venni őket. Ha fejlődik a bébi, akkor nincs gond.
Ne hagyd magadat befolyásolni, te érzed, és tudod, hogy egészségesek, és szépek a babáid!!! :wink:

A babák tulajdonképpen elérték már a 24. hetet, akkortól már meg tudják menteni a nagyon pindúrkákat, de azért természetesen az lenne a legjobb, ha legalább a 34-35. hétig kihúznátok. Az meg már mindjárt itt van, csak vigyázz magatokra, és nem lesz semmi baj!

Pusz
Vendég

Athiz: eszem agaban sincs amniot csinaltatni, Anna baba velunk marad meg ha beteg akkor is! De nem beteg, semmi baja!!! Csak pinduri lesz, ellenben a Te babad ... :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Bocs, hogy beleszólok...

Tontica: a barátnőm 36.héten szült 2 tündéri kislányt (kétpetéjűek), és 500 gr különbség volt kettejük között.
(A szülés előtti héten volt olyan UH, ahol mindkét babát egyformának mérték :shock: )

Athiz: köszi, hogy írtál a másik topikba nekem :-D én minden nap többször benézek ide is, hogy elindult-e már nálad és Ildinél valami :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?