Sziasztok!
Ancsáról annyit tudok, hogy elindult a lombik, ha jól emlékszem még nyaralás előtt írt a másikba, hogy már mennek a szurik. Bocs, ha esetleg rosszul emlékszem, Ancsa gyere és pontosíts
Visszaolvasni még nem sikerült (lehet, hogy nem is fog
) de az utolsó napok történéseivel tisztában vagyok
Athiz, én annyira együtt érzek veled. Emlékszem te nagyon beleélted magad, hogy a baba a 38. héten ki fog bújni. Hát ehhez képest jól kibabrált veled, de reméljük a teliholdat már kinntről akarja nézni a fiatalúr
Nem vettél egyébként olyan haspántot, nekem sok ismerősöm nagyon dícsérte, hogy sokkal könnyebb vele a mozgás. Szorítok, hogy minél hamarabb megszabadulj az óriáspúpodtól
Anyapoc, gratula a vizsgákhoz, biztos sikerülni fog az utolsó is. Mikor mentek Loparra?
Baratodildi, hát ez a ricinuskoktél nem semmi
De legalább hatna valamit.
Én is teljesen beleéltem már magam, hogy aug. elején meglesz a baba, de ha mintát vesz itt a topikos babákról akkor jól kicseszik velem. Ma vasalnom kéne, meg megint megy a mosógép úgyhogy teregetni egy marha nagy adagot, de mire kiteregetek elmegy a kedvem a vasalástól. Meg amúgy is olyan vagyok mint egy lassított felvétel és ez baromira tud idegesíteni.
Ráadásul nyaralásból hazafelé jövet besz@rott a kocsink, úgy vontattak haza minket, úgyhogy boltba is gyalog kell elmásznom. Az az egy marha szerencsém van, hogy nincs kánikula és így még hajlandó vagyok kitenni a lábam a lakásból.
A nyaralás nagyon jó volt, sokat pancsiztunk (én is) a Balcsiban, és utána még a szálloda medencéjében is kellett mindig. Rékán akkorákat röhögtünk, mikor a német vendégek gügyörögtek neki, ő meg közölte velük, hogy ő Réka baba és kész
Megvolt élete első vonatozása, nagyon tetszett neki, hogy ő Thomassal utazik.
Most gyors reggelizés következik, aztán majd még jövök valamikor.