Sziasztok Mindenki,
Majd egy hete nem jelentkeztem, mert Dorka nagyon beteg volt, van...? Tüszős mandulagyulladás, 40 fok feletti lázzal. 4 napig mindent kihányt, kifosott szegényem, éjjel nappal priznic, hűtőfürdő. Közben állandó rettegés, hogy szövődményként ne kapjunk valami durvábbat (pl. vesemedencegyulladást, mint télen). Annyira el voltam keseredve, amikor az első antibiotikumra nem reagált, lelki szemeim előtt már láttam a kórházat
Előszedtem az összes zárójelentést, meg minde papirt, de hál Istennek már jobban van. A második antibiotikumra úgy tűnik, reagál. Persze ha benne marad. Tegnap este, miután mindent kihányt, hagytam, hadd aludjon el, s egy óra múlva álmában beadtam az egyik gyógyszert, majd egy óra alvás után a másikat. Igy benne maradt. Ma meg már ugrándozott.
A torka viszont tiszta genny
A hűtőfürdőt pedig csak anya élvezte, mert ebben a dög melegben legalább könyékig merülhettem a hűs habokban, miközben szegény gyerekem üvöltött vacogó szájjal..
csöpke, megkaptam Pici Laura fotóját, tündér baba. gratulálok, legyetek nagyon boldogok!
Naninga, édes a kis sajtkukacod! Hidd el, bár hamar elszaladt az idő születése óta, de milyen nagy öröm, hogy ilyen fejlett, ügyes kisbaba. Loránk 7 hónapos 1 hetes, s még csak a fekvésnél, forgásnál tartunk. nem is ül, nem is kúszik, viszont ha én akarom itatni cumisüvegből, dühbe gurul: inni csak egyedül szeret. s lassan már a kanalat is csak ő akarja fogni. Egyébként a darabos kajára ő is Jászai dijas jelenetet ad elő fuldoklásból, engem meg a frász kerülget
A fűevésen jót röhögtem, de legalább kiköpi
Nagyzsu, fényképet, történetet Reniről kaphatok én is?
kkatalin@t-online.hu köszi
Tirza, Matyi-kalóz egy tündér. Látod, ő is közel velünk egy idős, s már lépeget. Gratulálok
Egyáltalán nem sok a kép
Ancsúr, láttátok a tv2 adását, amikor elhagyott kisgólyákat mesterségesen tápláltak egy hosszú rúd segitségével, s a végén egy kamerát is feljuttattak a fészekbe.? helyes, jóltáplált kölökgólyák voltak. Talán ha szárnyra kelnek ősszel a ti házatok felett húznak el.
Hová felvételizel igy 40 fokban? Őszinte elismerésem