Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Hajni, akkor legalább jól emlékeztem...legalább erre :) nem beletrafálás volt.

kenguru: van egy outletjük kinn Budaörsön. csak információképp. Apuka azt mondta, h a kollégája azt dicsérte ( :lol: erről beszélget!!! el tudjátok képzelni?! imádom! :oops: )

Zsu, ha nem haragszol, akkor megyünk Hozzátok. a zurad sem lesz otthon, használjuk ki, hm? ;) sütök répatortát, na?

Ebinc, tényleg igaza volt az egyik tanítványomnak. mondta, h 2 in 1 vagyok. mondtam, h 3 in 1, mert ugye én is itt vagyok vhol. erre ő:- az most nem számít. 2 in 1. ez van! és nekem is eszembe jut mindenki mindenféle helyzetben. pl. mikor Keszthelyen jártunk frogattam a fejem összevissza, megnéztem alaposan minden terhes nőt... ;)

Kép
an°°di

most már végképp röhögőgörcsöt kaptam :lol: :lol: :lol: menthetetlen vagyok. Zsu, ha ilyen panelben laktatok, akkor tudod, h nincs olyan isten, aki ebbe a konyhába be tud menni fényképezőgéppel :lol: :lol: :lol: illetve bemenni, be lehet, de nem lehet fényképezni, mert annyira kicsi :lol: :lol: kész vagyok, nem bííííírom. asszem, dolgozom kicsit. az majd megnyugtat. :lol: :lol:
kisebb hisztis roham, túl leszek rajta rögvest
....

:lol: :lol: :lol:

Kép
an°°di

Sziasztok!
Hát lemondtam a mai dolgaimat, bőgtem egy kicsit, szórakoztam az új kamerával, meg aludtam.
Szerencsére nem lett rosszabb a helyzet. Remélem nem is lesz! És nektek lesz igazatok! Nő a gyerek, egy kis hajszálér szórakozott velem. (Nekem is barna pötty volt, de az alvadt vér!) És köszi, h aggódtok értünk, tényleg mind nagyon aranyosak vagytok! De én csak akkor nyugszom meg, ha holnap megnéz a rokon! Ott kezdek reggel, ha lehet!
Most meg olvasom, h mi van már a talival! Zsu, nagyon remélem, h a hidegfront beszél belőled! És gondolod, h valaki ezért itt megvet vagy megszól, h van mosókonyhád?! Na ne viccelj! Én amúgy is szívesen megyek jól berendezett lakásokba vendégségbe, mert szeretek nézelődni. És hidd el, jártam én már Kossuth-díjas lakásában is! És? Nagyjából mindenki így van itt, h megdolgozott azért amije van (ha jól olvasok a sorok között), és én még csak nem is irigylem azokat, akiknek hamarabb, gyorsabban van meg valamijük! Neked Zsu ez jutott, biztos megérdemled és kész!
És nekem egyáltalán nincs kedvem Újpesten valami cukiban vagy ilyesmi helyen találkozni! Az olyan snassz!
Remélem a rossz szél elviszi a rossz gondolatokat (szabadon a Csokoládéból...).
És legszívesebben felajánlanám, h gyertek ide (bár se macifarm, se semmi itt az Alföld határán), de mivel még nincs kész a férjem irodája, és a nappalinkban található a kft-nk, és nincsenek ajtók és nincsenek nagy terek (h elkülönülhetnénk, és dolgozhatna amíg mi vidáman csevegünk) így ez most sajnos lehetetlen! De bővítés után nagyon szívesen látlak benneteket!
Szóval találjátok ki, h hová, hányra! Én alkalmazkodom!

Kép
ermoni

Akkor most mindenki rakjon fel konyhás képet? Vagy olyat, ahol jól látszik az hogy milyen körülmények között lakik?
(Most a 80 valahány centis lcd tévé elé álljak, vagy a bosch mosogatógép elé, és a több mint 300 ezres nikon digitális fotóapparát vagy a zsír új merevlemezes sony kamera legyen a kezemben? :wink: :lol: )
Ugye ne számít!

Kép
ermoni

Andi:
mi ezelőtt 37 nm-en laktunk, abból 12 nm volt a terasz. Oda mi nem fértünk be nemmég a fényképezőgép. :lol: :lol: :lol: Bár a konyhája nem volt kicsi, amerikai konyha a nappalival.
De a szoba. A franciaágy úgy fért be, h az ajtót nem lehetett kinyitni rendesen, 1 tv és oszt ennyi a szoba. :)
De én imádtam ott lakni, sokkal jobban, mint itt. :oops:
Vendég

Móni:
a tv elé. rakd mellé a kamerát és egy tükröt, h jól látszódjon, h milyen fotoaparáttal fotózol. :)) :lol: :lol: :lol:
Vendég

Oké Hajni, én is így gondoltam! :lol: :lol: :lol:

Kép
ermoni

Na, csinánom is kéne valamit. Nincs a gyerek, úgy elkényelmesedtem. :lol: :lol:
este apuka elvisz halászlét enni, nyammmmmmmm..... :wink:
Vendég

akkor leszek indiszkrét:

Hajni, te most tényleg 23 vagy? és hány évesen mentél férjhez? írtam már, h baromi romantikusnak találom (főleg ebben az elanyagiasodott világban...khmkhm... :lol: ), ha vki fiatalon párjára talál (ugye, Móni, ugye h nem blöffölök, hanem így volt?). ha nem tartoznak rám ezek az adatok, ne írd meg.. mert ugyebár nem tartoznak rám ;) csak félelmetesen kíváncsi vagyok (és nagyon unalmas a meló :lol: )
amúgy én is szeretek itt lakni. bár dettó Jolka, furcsa a kicsi lakás a családi ház után, de majd lesz ez még így se! (Jack Nicholson után szabadon :P )

Móni, én már nem rakok több képet...már így is zaklatnak a bikinis kép miatt :oops: :lol: :wink:

ja, Hajni, mennyiszer akartam kérdezni, csak vhogy midig lemaradt: használt babakocsiban nem gondolkozol? lehet, h megérné körülnézni, és nagyon sok alig használt kocsi van jóval olcsóbban... ha tudod, h milyet vennél egyébként, de drágállod arra a kevéske használatra, akkor még a keresés is könnyebb. ?

Kép
an°°di

Andi!
DE! Ha valakinek, akkor neked kötelező a konyhában vagy a bőrkanapé, vagy az új ajtó vagy a mitudomén mi előtt lefotóznod magad!
:lol:
És most még azt is akarod, h megvédjelek vagy igazat adjak neked! :lol:
És lehet, h nem kéne annyit kíváncsiskodni! :lol: Mások ajtaján (fotóján) beleskelődni! :lol: De egy kicsit én is lúdas vagyok, vállalom veled a bűntetést! Bár ha jól sejtem elég bűntetés lesz az, ha répatortát kell ennem, mert én azt nem szeretem! :lol:
Hajni!
Én is halászlét akarok! Harcsából! Imádom! Tudod Te azt, h itt a csajok nem rajonganak a halért! (Vagy titkolják!) Én meg képes vagyok Szolnokig elmenni érte! :wink:

Kép
ermoni

Andi:
igen, 23 vagyok, izzééé mingyáá 24 . :oops:
Az úgy volt, h én menyaszzony voltam, azt májusban lett volna az esküvő, de februárban találkoztam apjukkal és lekoccoltam még azon a hétvégén. :oops: :lol:
Pár hét múlva összeköltöztünk, július 4-én ( a függetlenség napján:) ) megkérte a kezem, igent mondtam. Végülis minek várni,nem? Az előző kapcsolatból 5 év után bújtam ki. :roll:
Szval szept 18-án összeházasodtunk. A távoli rokonok lestek is nagyot, h haaaa, más a vőlegény, mert ott esett le nekik. :lol: :lol: Marcim meg nászájszakai babóca.( nem akkor vesztetett el a szüzességem, csak pont így jött ki. :lol: :lol: :lol: ) Röviden ennyi. És 2004-ben volt az esküvő. Apuci meg 32 éves. :)

babakocsi:
lehet használt is, csak nem találtam jót.

Na, most jól kiadtam magam. :oops: :roll: :wink: Legalább romantikus volt? :)
Vendég

Most látom, h a ludast lúdasnak írtam! Hiába, ez a Fazekas Mihály!

Kép
ermoni

Andi! Te jössz az igaz szerelem történeteddel! :wink: :wink:
És mindent tudni akarunk! Igaz, Hajni?

Kép
ermoni

vesztetett, hihi ezt jól elírtam. :lol: :lol:
Vendég

Hajni
ez tök jó és még tesófellépő is van rajta
http://babaszoba.hu/forums/topic?tid=210959
Vendég

szerelmi történetre még várni kell...innom kéne előtte
de feltárulkozom: szertem a halat!! nagyon! de Apuka sajnos nem. (nagyobb hibája sose legyen) ja, és a tengeri kütyüket is. emlékszem, mikor először ettem tintahalat, olyan igazit, frisset, Rómában, csak a vacsora végén vettem észre, h a kis taverna mellett villamos jár. teljesen elbódultam a sok fnomságtól :lol:

Hajni, hát a röhögőgörcs miatt nem pityergek csak... nagyon jó sztori!! és pontosan: minek várni? 8) :D ha az ember tudja, akkor tudja, és pont! és nagyon költőiek vagytok Mónival együtt! :wink:

Timi,
nekem nem nézel egy ikerkocsit? én utálok aprókat lesni. :shock: biztos a kontaktlencse előtti roszz beidegződés ez még, de akkor is..

Móni, Apuka hazajön, és megcsinálja a képet... vmi klassz kis inkognitót ki kell addig találnom (reméelm, nem lesz kedve :P )

Kép
an°°di

Andi
hát a múltkor láttam egyet ,de 60.000 ft használtan ,nem baj?nem tudom mennyit szánsz rá
Vendég

azt én is láttam. annyit simán szánnék rá, de sajnos a csaj már eladta :(
most nézegetem őket ugyanezen a linken, ahol Hajninak mutattad a kocsit... vannak... 145e, 160e...(fütyülős, állvakarós szmájli) :roll: hát, nemtom...

Kép
an°°di

http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=210980
http://babaszoba.hu/forums/topic?tid=212730
Timi, ezeket megnéznéd? miylen ez a Bergon? nagyon sz*r?
vagy nem ilyet nézett ki Marek?? :roll: :roll: :roll:

Kép
an°°di

Vendég

Az első a Bergon jobb szerintem :-)nem szar márka szerintem
Vendég

Timi:
köszi a linket, de ehhez nincs lábzsák. :( Vagy van?
És dönthető 180 fokban?
Tesófellépő az mi? :oops:

Andi:
akkor igyyáá banyek. :)
Vendég

Hajni
szerintem a lábzsák nem szükséges,legalábbis nekem,ezekbe a sportokba annyira fent záródik a patentja a lábzsáknak,hogy mi Majával nem is használtuk,hanem bundazsákba,takaróba volt hibernálva télen.
Úgy néztem dönthető teljesen.
Hát egy műanyag fellépő a babkocsin ahova Marci feltud állni
Vendég

Hajni
nem tudtad, h terhes vagyok??? :shock: :shock:
:lol: :wink:
báááár..... egy pohárka vörösbor... a gyerekek nagyon szeretik.. ahelyett, h bebódulnának, hancúr van, ha anya iszik :oops: (két/háromhetente egyszer kb)

Kép
an°°di

Na csak gyorsan, mert muszáj dolgoznom!
Graco volt az ikercsajoknak is! És Bergon sztem se sz*r!
Andi, halljuk!
Timi, cuki nagyon ez a Maja!

Kép
ermoni

Andi:
én is terhes vagyok. :) Így mérlegeljünk, mi történik ha...
1, nem iszol, én meg megszülök az izgalomtól
2, iszol,nem szülök meg, mert megtudom a szaftos részleteket, a kölkök meg berugnak egy kicsit és jó estéjük lesz. :)

Melyiket választod? :)
Vendég

jaj,nemá! most épp böngészek. úgy belejöttem, h még izzadok is :D
van egy csudiklassznak tűnő, de gyanúsan olcsó és Pécsett található
ittvane:http://babaszoba.hu/forums/topic?tid=206616
erre a típusra mondták az ikresek, h a legjobb...
?
még szörfölök, aztán mesélek..

Kép
an°°di

Sziasztok!

Csatlakozhatom? :D Igaz aug. közepére vagyok kiírva, de az már majdnem ősz... :lol: Van egy lánykámmár Vivien, és a következő bébi is lányka lesz. Lara.

Hajni: én ismerlek ám a chat-ről. :D Rita: ))

Egyenlőre ennyit. Sziasztok.

Rita

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Szia Rita. :lol: :lol: :lol:
Vendég

megláttam, hány darab hirdetés van abban a témában...
inkább gyorsan leírom a lávsztorit, aztán mehet Móni is, Hajni is a dolgára:
elég etikátlanul kezdődött, mert egy angolcsoportomba járt a srác. nem igazán tűnt fel nekem (akkoriban senki sem igazán, mert épp túl voltam egy abortuszon :oops: és próbáltam összeszedni magam, ami meglepően jól ment, de ez most nem tartozik ide). lényeg a lényeg, h kb csúcsformában voltam majdnem minden tekintetben: fizikailag, érzelmileg is már, barátilag, szakmailag... és az egyik óra után kaptam egy sms-t, h megőrjítik a ruháim (angolul írt persze.. és angolul is épp ilyen kétértelmű volt a jelentés). kicsit elesemezgettünk, majd a következő órán én pipacspirosan tanítottam, és elszaladtam az óra végén.
következő héten összefutottam Vele a cég büféjében. meg akart hívni egy kávére, asszem, de nem biztos, mert olyan zavarba jöttem, h motyogtam vmit, h "megígértem vkinek, h cigizem vele, mennem kell", és megint elfutottam (de tényleg találkám volt a cigizőben). a következő óra után sem maradtam ott, de felhívott, h mi van már, akkor nem találkozunk? hebegtem-habogtam...nem mondtam semmi konkrétat. utána 2 barátnőmmel borozgattunk, meséltem nekik, milyen béna vagyok, én a nagypofájú csaj, aki elszalad egy cuki fiú elől... erre hívott újra.. a bor miatt mentem csak bele a randiba.. beültünk dumálni egy helyre.. asszem f6ra értem haza. két nappal később megint találkoztunk vmi idióta karaoke-est ürügyén, és nagyon sokat ittam (szeretem az unikumot), és eléggé kiütve kérleltem, h jöjjön fel. és nem jött.
de később feljött, és azóta el sem ment :D
hát, visszaolvastam...semmi rendkívüli, de Nekem az ;) :oops: :oops:
és totál hülyén érzem, h ezt ideírtam, de most már, ha begépeltem, elküldöm...
lehet rötyögni ;)

Kép
an°°di

na, tessék
most mit fog Rita gondolni rólam
ajjajjj
:roll: :roll: :roll:
üdv, Rita (szégyenlős) :)

Kép
an°°di

Rita:
amugy Betsy is itt van, csak ritkán ír. :( Hahóóó Betsy. :)

Andi:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Szval menjek a dolgomra mi. :oops: 8) :lol:
Ha látnátok mit eszek. 8) :wink:
Vendég

na, mit? :shock: :roll:

Kép
an°°di

andi: :lol: A mi mesénk sem átlagos... :) Mi egy helyen dolgoztunk apával. Nekem egy 3 éves kapcsolatom volt, neki egy házassága egy gyerekkel. Szóbaelegyedtünk, találkoztunk 3 nap múlva, 2 nap múlva kiraktam a régi kapcsolatomat, aztán 4 nap múlva megkértem, hogy aludjon ott. ( Azóta itt alszik. :D ) Aztán rá 3-4 hétre tervezve ott lapult a pocakomban Vivi. Ennyi. :D Apa egyébként ilyen 'adj Uram, de most rögtön' típus... :D Most a második babánkat várjuk. Vannak hullámvölgyek, de hát hol nem? :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

áá, lesem merem írni, megjön Marek azt meglincsel. :oops:
Lusta voltam boltba menni, így alig van itthon kaja, gyümi meg már semmi, csak ribizli. De az olyan savanyúúúú, így leszedtem a száráról és beleforgattam kristálycukorba, és kanállal azt tömöm magamba. :oops: :lol:
Vendég

Hajni: hiányolok friss képet a szőke kishercegedről. :D Meg a lányom is. Azt mondta a Marcusodra, hogy "Nagyon szép!" :D:D:D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

ezek szerint ilyen kis hebehurgyák vagyunk? pedig én nem! ;)
hát Rita, akkor Ti sem tétlenkedtetek az elmúlt 2 évben... :D
mondjuk, mire 2 éve együtt leszünk, nekünk is lesz 2 gyerekünk ;)

Kép
an°°di

Hajni: én ma du egy 2,5 kilós sárgadinnyét tömtem magamba:D És még vár egy nagyobb a frigóban. :D:D:D:D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

andi: hát.. úgy szép az élet ha zajlik nem? :lol: :lol: :lol: ( bár teszem hozzá halkan egy-két óra nyugi néha jól jönne... :P )

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Rita:
Kép

Kép

Kép
Vendég

Timi, Te meg hová tűntél??? :shock: tudom, rémísztően sokat írtam. bocs, nem fordul elő többet! ;)
a gracora amúgy azt írták a sznob ikresek (nem az itteniek), h az a baj vele, h nem lehet teljesen vízszintbe, így újszülötteknek nem ajánlott, de később okés

Kép
an°°di

Hajni: eeejjjjhaaaa :shock: :shock: Hogy lehet ilyen szép?? :D:D:D Nagyon édes komolyan. :D Ha apa hajlandó lesz nekem egyszer fiút csinálni akkor ilyen kell. :D:D

Kép

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

itt az én kis koszos kölköm. :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Na megyek mert ma tiszta dili a lányom, meg apa is mindjárt itt van. Legyetek jók és mindenkinek jó éjt.

Rita

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Andi
hát ha valamelyik bejön,kikell kérdezni atólzig az eladót,nem tudom melyik ikerkocsi milyen :-)abból is jó sok féle van

hova tűntem eladtam a nagykocsinkat és próbálom becsomizni szemeteszsákkal,ponyvával,egyedül,csak 15 kiló

Szia Rita!
azt hittem rossz topikba jövk,ha időm engedi olvasom az augusztusiakat is :-)
Tündéri a kislányod

Hajni
Marcit pedig bevennénk az udvaról körébe :-) kis csillagszemű :-9
Vendég

Na, én léptem, megyünk halászlézni.
Utána majd még bekukk, ha nem zabálom degeszre magam. :lol: :lol: :lol:
pápá :arrow:
Vendég

Ha már így sztorizgatunk,mi is egy munkahelyen jöttünk össze,hülyén hangzik de amint megláttam ,tudtam,hogy itt lesz valami,ő épp esküvő elött állt és meg benne egy f.s 7 éves kapcsolatban.Egy hónap múlva már egytt voltunk hivatalosan,sokak örömére.Ez 5 éve volt.Most vagyok 26
Vendég

Tyű lávsztorik, új topiklakó (üdv Rita)... :lol:
Na, majd kíváncsi vagyok mit meséltek 16 év párkapcsolat után, ebből 11 év házasság! Az idő szépíti az emlékeket! :wink:
Mennyi szőke gyerek! Hát én bajban lennék, ha szőke lenne! A jóisten se mosná le rólam, h félrekacsingattam! :lol: Az én hajam is majdnem fekete, ilyet szeretnék Jankának is. Márha ez kívánságműsor...

Kép
ermoni

Móni, hééé, nem lelépni. egy zanzát Tőled is várunk most már! :D
;)

Kép
an°°di

Csak hosszan tudom! Na jó rövidítek, de nálam már az emlékek szépülése is bejátszik! :wink:
Főiskolás voltam, és egy nagy szerelmi csalódás után úgy döntöttem, h a szülői házban töltöm a nyarat...
És hogy valamivel lekössem az időmet és gondolataimat (mert levélben még akkor is ment a se veled se nélküled a fősuli bálványával!) alkotótáborba mentem. Mert ugye szeretek rajzolni, meg valaha nagyszabású terveim is voltak. És ott a festő és a grafika szekció között szambázva arra lettem figyelmes, h egy magas, vékony, copfos fiú valahogy mindig mellettem rajzolgat. Vagy együtt cigizünk (mer' akkor régen még hódoltam ennek a rossz szokásnak!). Mesélt arról, h márciusban jött haza Ausztráliából, meg marha nagyképű volt, mindenben naggggyon okos stb. De aztán valahogy hagytam, h ottmaradjon a szoknyám szélén. Immár 16 éve! :wink:
Állítólag már találkoztunk előtte majdnem 2 évvel Varsóban is a legendás jazz jamboree-n is (elmondta hol, mi volt rajtam stb.) de én nem nagyon emlékszem rá! Mással voltam elfoglalva! :lol:
Ja és az alkotótáborban még mindketten hosszúhajúak voltunk és a fotószekció kedvencei! Olyan szép fekete-fehér képeket csináltak rólunk!
Sztem a mi történetünk romantikus. És már akkor is az volt!

Kép
ermoni

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?