megláttam, hány darab hirdetés van abban a témában...
inkább gyorsan leírom a lávsztorit, aztán mehet Móni is, Hajni is a dolgára:
elég etikátlanul kezdődött, mert egy angolcsoportomba járt a srác. nem igazán tűnt fel nekem (akkoriban senki sem igazán, mert épp túl voltam egy abortuszon
és próbáltam összeszedni magam, ami meglepően jól ment, de ez most nem tartozik ide). lényeg a lényeg, h kb csúcsformában voltam majdnem minden tekintetben: fizikailag, érzelmileg is már, barátilag, szakmailag... és az egyik óra után kaptam egy sms-t, h megőrjítik a ruháim (angolul írt persze.. és angolul is épp ilyen kétértelmű volt a jelentés). kicsit elesemezgettünk, majd a következő órán én pipacspirosan tanítottam, és elszaladtam az óra végén.
következő héten összefutottam Vele a cég büféjében. meg akart hívni egy kávére, asszem, de nem biztos, mert olyan zavarba jöttem, h motyogtam vmit, h "megígértem vkinek, h cigizem vele, mennem kell", és megint elfutottam (de tényleg találkám volt a cigizőben). a következő óra után sem maradtam ott, de felhívott, h mi van már, akkor nem találkozunk? hebegtem-habogtam...nem mondtam semmi konkrétat. utána 2 barátnőmmel borozgattunk, meséltem nekik, milyen béna vagyok, én a nagypofájú csaj, aki elszalad egy cuki fiú elől... erre hívott újra.. a bor miatt mentem csak bele a randiba.. beültünk dumálni egy helyre.. asszem f6ra értem haza. két nappal később megint találkoztunk vmi idióta karaoke-est ürügyén, és nagyon sokat ittam (szeretem az unikumot), és eléggé kiütve kérleltem, h jöjjön fel. és nem jött.
de később feljött, és azóta el sem ment
hát, visszaolvastam...semmi rendkívüli, de Nekem az
és totál hülyén érzem, h ezt ideírtam, de most már, ha begépeltem, elküldöm...
lehet rötyögni