Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok csajszik:)
Megettem fél dinnyét, most jól vagyok 8)
Édes kicsi fiam apjánál van, ma vittem neki, már most hiányzik. Soha ne érezzétek, milyen rossz ez, 1 hét itt 1 hét ott. Alig várom, hogy nyár vége legyen, addigra már nem így lesz, de még tuti lesz 1-2 gyámügyes, ügyvédes köröm, hogy végleg elköltözhessek Pécsről. Úgy el vagyok keseredve, olyan szomorú volt Milán, amikor beraktam az apja autójába. Neki lehet a legrosszabb, nincs állandóság az életében :( Köszönhetem magamnak, hogy a világ legnagyobb idiótájának (bocsánat, de tényleg így van) szültem anno gyereket. Vagy inkább én voltam a világ legnagyobb idiótája :evil:
Nem keseregni akarok, csak most úgy magam alatt vagyok. Lehet ezért is szeretnék még 1 kisbabát, mert a fiammal nem tudok mindig együtt lenni. A férjem imádnivaló, annyira megérdemelné, hogy legyen gyermekünk, neki nincs. És engem is az ideg tép, amíg nem telik le a ciklusom, úgy tesztelnék már!!!!!!!!! Mondjuk nekem a Jónás napom a mensim első napján várható.......PÉ a 9. napon volt, előtte is, utána is akcióztunk.

tjuca, sajnálom nagyon, együttérzek veled!

mpatr, veled is együttérzek, úgy nézem, majdnem egyidőben tesztelhetünk :D

krisztinka, jó nektek, hogy van klímátok, az új lakásba én is rakatok majd az tuti
:D A változatosság kedvéért ma is megyünk lakást nézni, hihetetlen árak vannak itt. A felújított 3 szobás pécsi lakásunkat 8 millióért alig tudtuk eladni, itt Budakeszin meg a lerobbant sz@rért kérnek 20 milliót. Csak itt van a munkahely, nem nagyon költözhetünk máshova, mert akkor meg elutazzuk a fizetést :?
puszi nektek
Vendég

Mpatr!

Értem, értem. Csak tudod, én mindig érzem ezeket, ahogy ugye a progeszteron, miegymás termelődik, aztán gyün pirkó, és fuccs. Kívánom, hogy + legyen a teszted, addig is tereld a gondolataidat. Én speckó ma meggyet főzök be életemben először. kivi leszek. :P

Sajnálom az előzményeket is. Nem könnyű, de könnyeb, mint az elsőnél karácsonykor. Most mégis csak nyár van, meg már van egy lányom. :D

Krisztinka!

Még nem is mondtam, hogy milyen szívdöglesztő kispasid van. 8)

Jimmorison!

Lakásnézegetésnél már csak a hitelügyintézés, meg a földhivatal fincsibb. Mi teljesen beleőszültünk. :shock: Mi nagyon távol állhatunk egymástól, mert én annyira antimodell vagyok, no smink, kócos frizu, saruban rongyolok a játszóra, meg ha valami alkalom van, akkor "nincs egy rongyom se", amit felvegyek, csak nekem tényleg nem nagyon van, mert egy-egy alkalomért sajnálom megvenni. :twisted: A kockás has meg oly távol áll tőlem, mint egér a Marstól. :lol:

tjuca

Jimmorison: mik az esélyeid a nagyobbik lurkóval kapcsolatban? Hogyan tud egy ilyen helyzet normalizálódni? A párod hogy viseli az exeddel való huzavonát?
Én is kiszúrtam már, hogy nagyjából egy időben tesztezünk. Van már tipped? Valami feeeeeeeeling?
Annyira szurkolok!

Képzeljétek, megtaláltam a száz évvel ezelőtt feltöltött fotóinkat a Babaneten! Van képem az akkori pocakról és a szülésről is. Olyan jó viszontlátni!!!! http://www.babanet.hu/album/main.php?album=809

A clear blue teszt leírása szerint a menstruáció előtt 4 nappal már lehet vele tesztelni, bár ekkor még nem annyira biztos az eredmény (ha jól emlékszem, 50% körül). Ha jól néztem, ezzel az eredménnyel a piacon a legkoraibb tesz. Az ára sem kutyafüle... A többi tesztnél is sok helyen rá van írva, hogy 10 napos, de a belső papíron meg az van, hogy a menstruáció elmaradása napján vagy utána kell csinálni.
Kinek van tapasztalata a tesztekkel (jó márkák, korai pozitív eredmény, későbbi negatív és mégis baba, ilyenekre gondolok).
Tényleg érdekelne, mire jutottatok a tesztekkel.
Jimmorison, hajráááááááááááááááááááááá!
Carpediemmel mi újság? Elmúltak a görcsök?

mpatr

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Mpatr!

Most megint nagyon okos leszek, úgy látszik, ez egy ilyen nap. :twisted:

A Clearblue 50 ml/mmol HCG-t mutat ki (lehet az egység neve nem stimmel, a szám igen). A többi általában 25-ös, a Qupido 20-as, az a legérzékenyebb, viszont csak nagyon nagyon kevés patikában lehet kapni.

HCG szintek:

9. nap min. 17- max.119
10.nap min. 17- max. 147
11.nap min. 33- max. 220
12.nap min. 33- max. 429
13.nap min. 70- max. 750
14.nap min. 111- max. 1690

Ezen értékek alapján legkorábban a 13. napon érdemes tesztelni (pé után) ekkor már kimutathatja a teszt a + eredményt, ha sokat jártál pisilni, vagy sokat ittál (kánikulában logikus) akkor is. Még egyszer egy csipisszel, de ne filózz azon, hogy hány perc múlva kell tesztelned, plíz! :twisted: :twisted: :twisted:

tjuca

Hűha!
Ezeket honnan tudod?
Érdekelne a forrás, már csak azért is, mert szegről-végről egészségügyis vagyok (állatorvos) és nagyon érdekel a biológiai háttér.
Mit csinálsz a meggyből?

mpatr

Kép
Kép

mpatr

Juca,
Bocsi hogy beleszólok ezek lombikos értékek 3 napos transzferrel és nem spontános értékek!
Vendég

Jujujj, kikaptam.... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
:wink:

Kép
Kép

mpatr

Ezek a spontános értékek:

Kép
Vendég

Pandácska!

Bocsi, akkor még később érdemes csak tesztelni (ha jól veszem az adást)! :wink: :wink: :wink:
És köszi a javítást.

tjuca

Juca,
Amúgy abban teljesen igazad van hogy pé után 13 nappal érdemes tesztelni bár jobb ha van az 14-15 is mert vannak babák akik lassan osztódnak és ágyazódnak be.
Vendég

Sziasztok Csajszik!
Bocsi, hogy így eltuntem. Általában akkor szoktam netezni, ha alszik az Ádi, de mostanában én is elalszom vele :oops:

Mpatr
Én is szeretettel udvozollek. A tesztelésig sok - sok turelmet. Én a 21. DPO-n teszteltem, de már majd´megbolondultam a kíváncsiságba, csak nyuszi voltam elobb tesztelni. :oops:

Jimm
Sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagytok. Nem lehet konnyu elválni a fiadtól. :cry:
Volt egy olyan sejtésem, hogy modell vagy, mert nagyon jó az avatarod, szép vagy rajta :wink:

Krisztinka
A gorcsok már elmúltak, de most az állandó hányinger gyotor. Ha eszek akkor is rossz, ha nem akkor is.
Jovo héten pénteken megyek csak dokihoz. Olyan messze van még, pedig már úgy szeretném látni a szívecskéjét.

Juca
Kitartás, azért néha nézz be hozzánk.

Bocsi, akiket kihagytam. Mindenkinek puszi. Majd jovok, bár nem tudom, mikor.
Holnap ballagásra megyek, szombaton Apáéknal lesz céges nap szabadtéri programokkal, vasárnap pedig a Nagymamám unnepli a 70. szulinapját.
Vendég

Pandácska!

:lol: jessz, vagy nem is akkor van pé, amikor minden arra utal, hanem amikor valójában az a huncut pete meg kissrác összegabalyodnak. 8)

Mpatr!

No várjál akkor türelmesen. :twisted: :twisted: :twisted:

tjuca

Sziasztok:)
Én múltkor vettem olyan korai tesztet, itt Keszin a patikában. Drága volt, de már nem bírtam ki, így megvettem. Persze negatív volt és nem is voltam terhes. Amikor kicsi fiammal voltam terhes, Gabrielt vettem, az elmaradt mensi 2. napján olyan pozitív lett 2 másodperc alatt, mint a fene.

Mpatr, tök jó, állatorvos vagy. Én meg biológus-közgazdász. Jól összevág, mi? Jelentkeztem orvosira, van is 140 pontom, úgyhogy tuti bejutás, de nem fogok még iskolába járni, csak nagy álmom volt, hogy dokinéni legyek. Majd inkább megkűzdök a Phd-val, az mégsem 6 év és van levelező. Csak még el kell döntenem, hogy biológus vagy közgazdász doktor legyek így benzinkutasként.
:shock: :shock: :shock:

Nekem a tüneteim: fáj a cicim és mondjuk jó duzzadt. De ez múlt hónapban is így volt, mensi előtti állapot... Kérdés: hüvelyváladéknak ilyenkor milyennek kell lennie, ha az ember terhes?

tjuca, nem lehet mindenki modellalkat. Van egy nővérem, nagyon hasonlítunk, csak ő 10 centivel alacsonyabb és 30 kg-val több. Imádjuk egymást. Ő anyu alkat, én meg apu. Szerencsés vagyok ilyen szinten, de nem mindig jó, vmelyik nap is jól beszólt pár pasi a cukrászdában, hogy milyen szép feneke van anyucinak. Jól ki is akadtam, mert van egy gyerekem, de attól még a stílusom nem változott meg és nem lettem 50 éves. Néha jó, néha rossz. De nekem a legjobb barátnőim sem topmodellek. Meg hát én sem vagyok az, pláne mostanában.

:D
Vendég

Carpediem: igen nagyon rossz. Úgy imádom Milánt. Ez egy hosszú történet, majd ha egyszer lesz hozzá kedvem, elmesélem. Kár hogy messze laksz, van egy tök jó krémem, ami ilyen nőgyógyászati görcsökre, meg sokmindenre jó, hasra kell kenegetni. Én mensikor szoktam és tök jó.

mpatr, elég jó esélyeim vannak, mert a gyerek nálam van elhelyezve, meg találtam végre egy normális ügyvédet is. (a válásnál jó gázos volt), csak messze van a nyár vége, azért kell lakás is, hogy be tudjunk ide jelentkezni Pécsről és ne tudjon kötekedni az ex.

Lehet veszek tesztet, egyre jobban fáj a cicim, mint amikor szopott a fiam és már nagyon tele volt tejjel, úgy feszül. Vagy babonából ne vegyek???? Nem tudom. Végülis ma van a 23. napom, PÉ után vagyok már 14 nappal..........vélemény???????
Vendég

Találtam tesókámról képet. Ugye hogy hasonlítunk?

Kép Nővérkém

Kép
Én
Vendég

Jimmorison!

Nagyon helyesek vagytok!

http://www.babanet.hu/album/main.php?al ... age=148422

itt vannak rólunk képek - a tesóm is rajta van az egyiken- és itt egy mostani kép, de a férfi nem Kofa a képen)
Kép

És még sok más kép az aláírásomnál a www-re kattintva.

tjuca

tjuca: nagyon jók a képek, szép pár vagytok!!!! A kislányodnak meg micsoda kékszeme van! 8) Nekem nincs ilyen albumom, de van nekem is esküvői fotóm néhány, csak polgári. Lagzink sem volt, de jövőre szeretnénk egyet, ha helyrejövünk anyagilag.

Kép 2007.05.24.

Kép ez az első házasságom volt......tehát ő az ex......
Vendég

Na, egy nagyobb kép. Családdal egy kis vacsi volt, a férjem csücsül mellettem, 2007.05.24. Kép
Vendég

Az első esküvői fotón bennem van a 6 és fél hós Milán :wink:
Vendég

Ex, most már ex lex. Viszont az alsó képen nagyon szép vagy, sokkal szebb, mint a modellképen. :-) Tudom más a mondanivaló, de akkor is, ott nagyon szép vagy. Bevallom elsőre a húgod sokkal szebbnek tűnt, de így most már egálban vagytok. :wink: Itt olyan szép nőies az arcod, nem olyan kihívó. Ez persze csak az én véleményem.

Most milyen rucid lesz? Fehér, vagy valami egészen más?

Nekem pl azért nem volt fátylam, mert az a szüzesség jelképe. Így maradt az orchidea. Tudom kicsiség vagy kicsinyesség, de nekem fontos volt ez az apróság.

A lányomnak nagyon kék szeme van, és nagyon huncut tekintete. Gyönyőrűek a szemei, a többi vonása, meg alkatrésze átlagos, valamint a homloka nagyon magas, mint az apjának. Majd a kendőt is vitorlavászonból varrjuk. :-P

Itt például egy olyan pillanatot kaptunk el, amikor éppen törpöl, és iramodik. :wink:

http://kofa.smugmug.com/photos/163692140-M.jpg

Itt meg azon vigyorog, hogy a másik kislányra adtam a kalpagját. Itt nem látszik a szemének a színe, de a huncutsága igen.

http://kofa.smugmug.com/photos/161261964-M.jpg

Szóval, ha a vonásai elcsúfulnak tini korára, bár remélem nem, a szemei akkor is veszedelmesek maradnak. 8) Már most izgulok, mert ilyen szemekkel tuti a csajfaló pasikat fogja bevonzani, a macsópistukat.

tjuca

:D Nekem is jobban tetszenek a sima mezei fotók. A legrondább képet a legprofibb fotós csinálta rólam :lol:

Nagyon édes a kislányod, tényleg igazi kis huncutka. Szerintem a szem, azaz a tekintet a legfontosabb egy embernél. Hiába szép vki, ha üres a tekintete és árad belőle az ostobaság. Én mindig a szemet nézem, mindent elárul :wink:

Feldobok a fiamról is egy kedvenc fotót: Kép 2005 február
Vendég

Jimmorison!

Nagyon édes kispasi, olyan más egy kisfiú, már ennyire kicsinek is, olyan pasis.

Mennyi idő a láthatás? Kéthetente vagy hogyan? Én is elvált szülők gyereke vagyok, ismerős a téma. :?

tjuca

tjuca: én is elvált szülők gyermeke vagyok. A láthatás aug 31-ig (utána ovis lesz)1 hét apával, 1 hét velem. Emiatt vagyok kész :cry:

A ciklus.hu -n meg egy angol oldalon is vezetem a görbém, nekem az angol jobban tetszik, pláne hogy úgy számította a PÉ-t, ahogy tényleg volt. Mindig megérzem, mert baromira fáj. (a magyar oldalon 2-vel korábbra teszi :roll: )
Kép
Vendég

Sziasztok!

Jim! Fent vagy az iwiwen? Nagyon helyes vagy! Inkább szép az a jó szó aszt hiszem! Ja és kisfiad is nagyon édi!
Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem ne tesztelj! Elég alacsony a hőd! 37 szokott lenni, ha valaki terhes. Bár úgy látom, hogy elég alacsony hőn működsz, de mindenképp várj hétfőig szerintem! Egyrészt ha nem pozitív akkor megmented magad egy csalódástól, ha meg van mégis valaki a pociban valószínűbb, hogy hétfőn jobban kimutatja a teszt!
Jaj remélem nem hari meg ezért rám???

Juca, Patri nagyon jók a képek végignéztem mindet!

Szilvi! Örülök, hog yjelentkeztél és hogy jól vagy a rókákat leszámítva! Lassan majd küldheted hozzám is!!!

Márti! Nagyon kíváncsi vagyok , hogy ez a Jónás módszer beválik-e. Nekem a múlt hónapban pont akkor volt pé-m amikor a születésem szerinti lányos nap volt, de sajni csak mensi lett a vége!

Én most várom a pé-t. Ilyen a görbém:

Kép

Szép Napot Mindenkinek!
Vendég

Márti!
Akkor beszéltél a pánszky doktorral
Megszerezted a könyvet ha kell segítség szóljMajd én is szólok ha beválik!Most a mencsivel egybe fog esni majd 3 hét múlva meglátjuk!
Mindenkitnek szép napot és pozitív teszeteket!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!
Persze nem bírtam ki, teszteltem és negatív lett :cry: Amúgy ma van a 13. DPO
Krisztinka: igen, fent vagyok wiw-en, Király Hedvig (Pécs) alatt megtalálsz (ez az új asszonyka nevem :lol: )
Dehogy haragszom, tök igazad van. Amúgy hónaljban mérek, mert a számban nem tudok, amióta műtöttek orrsövénnyel, abszolút nem kapok csukott szájjal az orromon levegőt, pláne nem ébredés után
:shock: . Popóba meg hüvelybe nem merem dugni, olyan érzékeny vagyok mindenre :? Nem tudom, miért nem lehetne hónaljban mérni, az is mutatja a hőváltozást, az előző terhességemnél be is jött első próba után. Nagyon drukkolok neked is, a következő tesztet majd hétfőn azért megcsinálom, feltéve ha nem jön meg addig :? Amúgy a Jónás napom pont a mensi első napján lenne :shock:
pussz
Vendég

Képzeljétek, természetesen én sem bírtam ki, amúgy még nekem is a legteljesebb döbbenetemre pozitív lett a teszt (halványan, de rögtön!!), erre elrohantam, vettem még kettőt, abból is az egyik + de persze az is csak halványan, a korai időpont miatt.
A legdurvább, hogy mindhárom tesz 25-ös érzékenységű, és a Gabriel lett negatív, amiről amúgy azt híresztelik, hogy 20-as, pedig a papírja szerint 25-ös.
Hogy fokozódjon a helyzet, mára elmúltak az eddigi tüneteim, szóval az is lehet, hogy csak volt a baba. Hát ezért sem jó hamar tesztelni.
Most legközelebb csak jövő héten tesztelek, de nagyon kiváncsi leszek mindenesetre. 29-e körül kellene nem megjönnie, az is még odébb van...
:?: :?:

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok!

Mi újság van veletek?

Betti1!

Írtam privit várom válaszod!!!
Mpatr!
Halkan de gratulálok de kivánci vagyok a jövőheti tesztedre reméljük az jó erős kétcsíkos lesz drukkolok++++++++++++++++

Na mindenkinek szép hétvégét majd még jelentkezem.

Kép
Kép
Kép
márti80

Betti1!
Ismét ment egy privi!!

Kép
Kép
Kép
márti80

Márti!
Válaszoltam!!!
Mpart!
Milyen tüneteid voltak?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

mpatr! Még csak halk gratula! Totál erős pozitív teszért megy a drukk!!!

Jimm! Nagyon örülök, hogy nem hari! Sajnálom a nega tesztet!!!!
Mindjárt megkereslek és bejelöllek az iwiwen!
Vendég

Be is jelöltelek!
Vendég

Jimmorrison!

Bejelöltelek én is az iwiwen Bukri Józsefné (Ráckeve) néven vagyok ha valaki még akar ismerősnek jelölhet!!!

Kép
Kép
Kép
márti80

Sziasztok! Örülök nektek nagyon 8)
Mpatr, gratula a + teszthez, maradjon is végig az, nagyon szorítok!!!!!!
Nekem ma reggel megjött, így legalább biztos volt a tegnapi negatív :cry: Mondjuk holnap kellett volna megjönnie, ilyenkor állítsam át a vonalzót? Ha a mostani ciklusom vége előtt tesztelnék, légy szíves verjetek meg így virtuálisan :D

A Jónás napom holnap lesz, milyen esélye van, hogy a mensim 2. napján teherbe eshetek???? :shock:

ui: találtunk végre lakást!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Kismamik hogy vagytok? Többiek mikor teszteltek? :wink:

Jimmorison!
Írtam Neked a Jónás topikba..

Mpatr!

Gratulálok a pozitív tesztedhez!

Krisztinka!
Nagyon édes lett Gergő az új hajjal! Olyan nagyfiú már! Jól megnőtt a kanapés kép óta.. Sokat beszél már?
Vendég

Sziasztok!

Patrícia
Remélem, nem baj, hogy így szólítalak :oops: . Kívánom, hogy a teszted "megerosodjon". Sok turelem kell most, nemigaz? :wink:

Jimm
Tényleg nagyon hasonlítotok a novéreddel :P Bár messze lakunk egymástól, azért majd leírhatnád a krém nevét, hátha beszerezheto nálunk is. Mensikor nagyon szoktam gorcsolni. De most egy jó ideig hallani sem akarok róla. :roll: :wink: Sajnálom, hogy megjott. De majd a nyár szerencsét hoz. :wink:

Krisztinka
Szívesen kuldok rókakomát. Az a roszz, hogy csak kerulget, de hányni mégsem tudok, és így olyan roszz a kozérzetem. Egész nap érzem, foleg, ha ures a gyomrom. Állandóan kell vlmit ennem, de hát így lassan olyan leszek, mint egy hordó. :?

Lányok, lehet babásan hajat festeni? Már esedékes lenne, de nem merem.
Vendég

Szilvi!
Ezt találtam:
A terhesség első három hónapjában ajánlatos kerülni a kemikáliákat tartalmazó hajfestékeket. A melírozás rendben van, mert akkor igen ritkán érintkezik a fejbőrrel a festéket felvivő ecset, fésű. Akinek mindenképpen szüksége van festésre az első három hónapban is, az használjon henna alapú hajfestéket, mert ebben nincs ammónia vagy peroxid.
Vendég

Sziasztok!

A bebinfo.hu oldalon szavazatok a fiaimra mert egy mail címről csak egy szavazat adható le. Köszike

Bukri Gergő
http://www.bebinfo.hu/szavazok.php?szav ... olplusz=20
Bukri Viktor
http://www.bebinfo.hu/szavazok.php?szav ... olplusz=20

Kép
Kép
Kép
márti80

Sziasztok kismamák és rövidesen-kismamák!
Mártinak, Krisztinkának, Fix.b-nek, Jimmorisonnak és mindenkinek nagyon köszönöm a drukkolást. De tényleg!!!
Betti!
Szúr az alhasam, Gordonnal is így indult, már mindenkit a diliházba kergettem, hogy biztos méhen kívül a gyerek, de aztán egy nőgyógyász egyszer elmagyarázta, hogy csak a méhszalagom feszül. Napközben, ha nem eszem, akkor émelygek, 20 percenként pisilek és a mellbimbóm nagyon érzékeny. Utánanéztem, és Gordonnal 4-5 hetesen jöttek ezek a tünetek, tehát szintén viszonylag hamar de most a fogantatás utáni 6. (!!!) napon kezdődtek és napról napra erősebbek. Mostanra több teszt is igazolta, hogy nem érzéki csalódás. Ennek ellenére engem is meglep, hogy ilyen hamar jelzett a szervezetem. Az első hónap, hogy próbálkoztunk (nem ér megdobálni különféle orvul rothadó dolgokkal és csúnya dolgokat gondolni ám!!!!! :oops: ) bár eddig is mindig sikerült elsőre teherbe esnem de volt már vetélésem és beteg baba is. Remélem, ezek a mostani korai jelek nem utalnak rendellenességre és nagyon bízom benne hogy velünk marad ez a minimanó.
Jimmorison!
:( :(
Így 1 hónap különbséggel leszünk kénytelenek szülni! :P
Milyen lakást találtatok?
Carpediem!
Szlovákiában milyen a szülészeti ellátás? Mik a különbségek?
Remélem a görcseid végleg elmúltak. Nagyon durva, hogy mit kibír egy baba, ha jönni akar! Türelem???? Az sosem volt.

Mindenkinek jó pihit a hétvége hátralévő részére, aki teheti gyártson lelkesen kisbabát, a mensizők örüljenek, mert már érik a babócájukhoz szükséges petesejt, a kismamáknak kitartást a rókához és amúgy is mindenkinek amit szeretne. :P :D :wink:

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok!

Mpatr:Gratulálok a pozitív tesztedhez! :)

Carpediem:Nekem is addig jó,amíg eszem,de egyébként egész nap hányingerem van.
Én néha szoktam hányni is,de utána is ugyanolyan émelygős vagyok.Na meg még mindig állandóan aludnék.
Holnap megyek dokihoz,remélem minden rendben lesz.

Szép napot Mindenkinek!

Andi

Kép

Kép
.jandi

Sziasztok!

Bettsy! Köszi a bókot! Nem sokat beszél még Gergő csak azt a néhány szót, amit eddig is: apa, mama, papa, na ezt, ott, és az anya (de azt legtöbbször akkor, ha akar valamit).
Most a hétvégén voltunk vele strandon és vettünk neki úszógumit, amibe be lehet ülni és először nem akart benne lenne, csak vagy apa kezébe vagy az enyémbe. Aztán mikor másodjára mentünk be egy idő után csak benne maradt a gumiba, de aztán meg kiharapta és így leersztett. Szóval 2 alkalmat bírt ki az a fránya úszógumi és még drága is volt. De azért a vizet élvezte szerencsére.
Ti hogy vagytok? Rókakomák elhúztak már? Peti is jó nagy fiú már, tehetnél fel képet!

Jimm! Sajnálom a pirit! Igazán nem akartam vészmadár lenni!
Látom a ferin vzeted a hőgörbéd, ott be tudod állítani a vonalzót is és akkor nem kell többet a vonalzóval foglalkoznod, mert az magától vált, mert ugye ott vezeted a hőd, meg jelölöd a mensit.
Vonalzó a fertin: Oldalt a Menu alatt van a Sharing és Tickers. Itt be tudsz minden állítani, milyen vonalzót szeretnél és itt is kapsz egy kódot, amit majd bemásolsz a profilodba.

Patricia! Semmit rossz gondolat, csak egy kis irigység! :oops: Olyan jó, hogy így első sikerült. De amit írtál, hogy sajna volt több vetélésed is , akkor inkább türelmesen várok a babámra, mert én nem nagyon szeretnék ilyeneken átesni.
Néha beleszoktam ilyen topikokba olvasni, ahol a kismamik elvesztik a babájukat, hát a szívem szakad meg! Szóval nem türelmetlenkedem!

Márti! Szavaztam! Nagyon édesek a gyerkőcök! Azt hiszem mi még nem jelöltük egymást, de mindjárt megkereslek és bejelöllek!

Kismamik! Akkor jól vagytok??? Bírjátok még a meleget???

Éva! Hol vagy! GYere mesélj az esküvőről! Képeket is szeretnénk!!!
Remélem nem vagy nagyon elszontyolodva a mensi miatt??!!!

NA én dobok egy görbét:

Kép

HÁt most nem tudom mi is van. Vol-e pé vagy sem! Mert ha volt, akkor lehet nem is jól időzítettünk?! Majd meglátjuk!

Pusszantó Mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm a szavazatokat.
Nálunk volt most hétvégén akció de az lh teszt még mindig nem mutatott ki semmit de csak most volt alkalom akciózni ugyanis a páromat a munkahelye le küldte vidékre egész hétre dolgozni mert valami út építés van.Úgyhogy most csak a fiaimmal vagyok itthon egész héten.

Mindenkinek szép napot

Kép
Kép
Kép
márti80

Sziasztok!

Betsy
Koszi az infót, inkább akkor várok vele. Szerencsére nem oszulok, csak "divatból" festem. Próbálgatom a sotét kulonféle árnyalatait, de arra mindig ugyelek, hogy ne nagyon térjen el az eredeti hajszínemtol, így nem olyan feltuno, ha már lenott.

Patrícia
Még 1x gratula, foleg, hogy elsore sikerult. :wink: Dokihoz nem mész, gondolom egy vérvétel már igazolná a dolgot.
Nem tudom pontosan milyen nálatok a szulészeti ellátás, így kulonbségeket nem nagyon tudok. Nálunk nincsenek védonok. Egész terhesség alatt nodokihoz kell járni, havonta 1x. Az utolso honapban pedig hetente. UH-t annyiszor csinálnak, ahányszor kéred. Elozo terhességemnél minden kontrollkor csinált a dokim. Persze ez dokifuggo is. A szulésért HIVATALOSAN nem kellene fizetni, de majdnem mindenki, aki teheti, ad "zsebbe" a dokijának, ha azt akarod, hogy a megérdemelt bánásmódban részesulj :?
Szerencsére nekem nagyon aranyos fiatal, jóképu :oops: dokibácsim van, akivel szinte baráti a kapcsolatom. Úgyhogy van egy kis protekcióm nála. Akkor megyek hozzá, amikor nekem megfelel.

Krisztinka
A hányiger még mindig uldoz, de sebaj, egy baba mindent megér.

Andi
Majd írd meg, mi volt a dokinál. Én csak pénteken megyek, már alig várom. Csak akkor fogok megnyugodni, ha már látom a kis szívecskéjét. Gondolom ezzel Te is így vagy. :P
Vendég

Sziasztok!

Voltam orvosnál.Minden rendben van,már 13mm-es a kis csöppség. :D
Megkaptam a kiskönyvemet,hivatalosan is kismama vagyok.

Carpediem:biztos minden rendben lesz Nálatok is. :)

Kép

Kép
.jandi

Sziasztok!

Mi ez a pangás Lányok???

Hogy vagytok?

Málna, Éva, Little! Régen jelentkeztetek!!! Mi van veletek???

Én tegnap is meg ma is csináltam lh tesztet, van második csík, de nem elég erős. Így lehet megvolt már a pé-m. Na de ilyen hamar nem szokott lenni, ezért csodálkoznék is egy kicsit.

Andi! DE jó, hogy láttad a kis mazsoládat! Remélem hamarosan mi is követünk benneteket kismamik!

Málna! Most láttam az egyik topikban, hogy egy az orvosunk és én is meg vagyok elégedve vele nagyon!

Hahó Mindenki!!! Tessék jönni és írni!!!
Vendég

Sziasztok!
Csak beugrottam, mennem kell éjszakásba dolgozni, és nem tudtam előtte aludni, szép lesz........
puszi mindenkinek, holnap írok bővebben.
Vendég

Sziasztok:)

A segitségeteket szeretném kérni,mert lehet ti jobban kitudjátok értékelni a hőgörbémet mint énSmile
Nekünk már van egy 2 éves kiscsajunk Viktória,de szeretnénk egy kistesót is:)
Gyógyit szedtem idáig,ez az első hónapunk,hogy nem védekeztünk,ma vagyok a 19cn-on.
A ciklus.hu szerint a 13cn-on volt a pé-m!!
De a hőm alig emelkedik valamit!!!
Szerintetek megtörtént a tüszőrepi,a 13cn-óta folyamatosan enyhén görcsöl alul a hasam,ugy mint anno a lányomnál
Laughing
Szerintetek "muszáj" felmenni a hőnek 37-fokra?!!

Előre is köszi a kiértékelést.
ime a görbém,ha ez görbénem mondható

1182871497.01.doc

Kép

Kép
edinka

Andi!
Örülök, hogy minden rendben a picikétekkel! :)

Jimmorison!
Jó munkát! Én is bejelöltelek az iwiw-en..

Krisztinka!
Szerintem még csak most lesz pé, mert talán, de nem biztos, ha meg volt már a pé, akkor semmit nem jelez az ovuteszt. De lehet, nem jól tudom. Szerintem ma még próbálkozzatok :) Mi jól vagyunk, tegnap voltam szűrésen, EKG-n, AFP-n. Rókakoma talán lassan odébb áll, de inkább nem kiabálom el:)
Kérted, hogy rakjak fel képet Petiről, íme:

Kép 25 hónaposan

Kép 26 hónaposan

Kép 27 hónaposan
Vendég

Edinka!
Sajna én nem értek a görbékhez, meg gondolom, az is számít, hol méred.. Én sose mértem a hőmet. Kérdezd Pandácskát a Babaprojekt 2007 topikban!
Vendég

Sziasztook!

Bettsy! Csoda szép fiú Peti! Már igazi nagyfiú!

Edinka! Szerintem aki olyan alacsony hőn működik, mint nem biztos, hogy felmegy a hője 37-ig.

Kismamik! Hogy vagytok???

HAhó többiek! Veletek mi a helyzet???

Nekem a Ferti berakta a 15. napra a pé-met, pedig tegnap is volt tojcsim. Ezért össze is bújtunk este apával, de olyan hasaljafájásom volt, mondtam neki, hogy csak óvatosan, egyébként tegnap egész nap olyan furi érzés volt a hasamban. Na majd meglátjuk mit hoz a hónap. De nem hiszem el, hogy most elég normálisnak tűnő ciklusaim vannak.

Szép Napot Mindenkinek!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?