Sziasztok!
Bettsy! Köszi a bókot! Nem sokat beszél még Gergő csak azt a néhány szót, amit eddig is: apa, mama, papa, na ezt, ott, és az anya (de azt legtöbbször akkor, ha akar valamit).
Most a hétvégén voltunk vele strandon és vettünk neki úszógumit, amibe be lehet ülni és először nem akart benne lenne, csak vagy apa kezébe vagy az enyémbe. Aztán mikor másodjára mentünk be egy idő után csak benne maradt a gumiba, de aztán meg kiharapta és így leersztett. Szóval 2 alkalmat bírt ki az a fránya úszógumi és még drága is volt. De azért a vizet élvezte szerencsére.
Ti hogy vagytok? Rókakomák elhúztak már? Peti is jó nagy fiú már, tehetnél fel képet!
Jimm! Sajnálom a pirit! Igazán nem akartam vészmadár lenni!
Látom a ferin vzeted a hőgörbéd, ott be tudod állítani a vonalzót is és akkor nem kell többet a vonalzóval foglalkoznod, mert az magától vált, mert ugye ott vezeted a hőd, meg jelölöd a mensit.
Vonalzó a fertin: Oldalt a
Menu alatt van a
Sharing és
Tickers. Itt be tudsz minden állítani, milyen vonalzót szeretnél és itt is kapsz egy kódot, amit majd bemásolsz a profilodba.
Patricia! Semmit rossz gondolat, csak egy kis irigység!
Olyan jó, hogy így első sikerült. De amit írtál, hogy sajna volt több vetélésed is , akkor inkább türelmesen várok a babámra, mert én nem nagyon szeretnék ilyeneken átesni.
Néha beleszoktam ilyen topikokba olvasni, ahol a kismamik elvesztik a babájukat, hát a szívem szakad meg! Szóval nem türelmetlenkedem!
Márti! Szavaztam! Nagyon édesek a gyerkőcök! Azt hiszem mi még nem jelöltük egymást, de mindjárt megkereslek és bejelöllek!
Kismamik! Akkor jól vagytok??? Bírjátok még a meleget???
Éva! Hol vagy! GYere mesélj az esküvőről! Képeket is szeretnénk!!!
Remélem nem vagy nagyon elszontyolodva a mensi miatt??!!!
NA én dobok egy görbét:
HÁt most nem tudom mi is van. Vol-e pé vagy sem! Mert ha volt, akkor lehet nem is jól időzítettünk?! Majd meglátjuk!
Pusszantó Mindenkinek!