Sziasztok!
te jó ég, kicsit nem jövök, és már nem tudlak behozni titeket!
Először is Isten hozott Kicsi
Tarek!!!!!
Fatima, ez a baba vmi gyönyörű!!!!! De hát volt kiktől örökölni....
Nagyon szép szeme és arcocskája van! Tegyél még képet!!!!!
Thomasos
Zséket is megeszem!!!! Hát ez tényleg nem semmi meglepi! Érdekes, hogy szereti minden gyerek ezt a thomast.NA nem mintha rá akarnaám szoktatni Farkót, mert szerencsére nem érdekli a tv egyáltalán, de melyik adón adják? És a Bob the Buildert? (azt én szívesen megnézném...
).
Edus, nagyon szép kismama vagy! Még régebben írtad, hogy tanulni akarsz, majd, csak azt akarom írni, hogy hajrá,anyukám is három gyerek mellett végezte az egyetemet, én a legkisebb az ölében ültem és úgy tanult.
Jó lenne, ha lenne augban még egy találka, én nagyon szívesen mennék megint!
Mircike, hát nem irígyellek. Mármint a munka+házimunka miatt. Bár rám is ez a sors vár jövőre., Mondta is anyukám hogy nehéz lesz, bár én már most is csak a legszükségesebbeket vasalom...
De cserébe 150 m2-t porszívózok....
Mindenképpen beszéld rá a férjed, hogy jöjjön az aug. talira, mondd meg hogy jó fejek vagyunk, és nem vagyunk ám annyira virtuálisak
.
HA van kedved, és időd, és nem hosszú, leírhatnád nekem a "maciaholdon"-t, úgy tetszik a címe és nem tudom mi az.
Zsóka, üdv végre!!!! A képek nagyon jók! Olyan édes Marci lábacskája ahogy az úszógumi alól kikandikál!
Édes ahogy újságot olvas!
A költözésen hál istennek túl vagyunk,már néha rend is szokott lenni.
Most pihenünk aztán lassan elkezdünk felújítani apródonként, mert van mit!
Reni olyan szépek vagytok Nikivel! Biztos hogy fel kell majd mosni a pasikat utána! Tök jó hogy ilyen sok hasonló korú kisbaba barátja van. Én úgy kapkodok a kisbabák után, hogy lásson olyat is Farkó.
Persze amikor végre találkozunk hasnló korú gyerekekkel akkor nem foglalkozik velük egyáltalán.
Samu, az ingben nagyon dögös! Hogy megy a lépegetés?
ez olyan érdekes, pont a napokban akartam megkérdezni tőletek Zsófi, Marcsi, Reni, Zsóka, hogy szoptattok-e még?
Hát örülhetsz Zsófi, hogy nem harapott! Engem most is agyonharap, mármint ahol ér. (lábam, nyakam stb.)
Ja, a Samu egyhetes, meg Samu 11 hónapos képeket én sem értettem ám rögtön
!
Samunak, Nikinek jobbulást
sajna Farkó is kezd beteg lenni. Csúnyán köhög. Eddig brutálisan folyt az orra, az most elmúlt, erre jött a köhögés. Az orvosunk meg 5 hétig szabadságon, a helyettest meg utálom. Bár még várok, mert nem olyan súlyos. vitaminbombákat (gyümölcscentrifugában répa, alma, barack) adok neki, hátha elmúlik.
Panni, Márk fürdőzős képei haláliak. Nekem is a háton fekvős kacagós a csúcs!!! Nem veszi le a sapkáját?
Szúnyog ellen nincs tippem. esetleg szúnyogháló az ablakra? vagy ez túl triviális?
Nálunk nincs szúnyog, pedig erdő mellett lakunk.
Andi, Majával alvós képektek gyönyörű! Egyébként én a nagy "nem szülök mégegyszer" hangoztató egyre nagyobb kedvet kaptam már még egy babához, olyan édesek ezek a picúrok!
Niki, Emmácska is olyan édes! Boldog első hófordulót Neki!!!!
Anzsi! ez az! Kérés nélkül megint képek
Nagyon édes Bende! És nem tudom írtam e már, de hasonlít rád szerintem nagyon!
Kata, tényleg szép amit írtál a kistesó projektről, márminthogy Lizinek nagy szüksége van rád.De hát ez természetes is! Olyan szépen fejlődik, szinte képről képre látszik a tekintetén a változás!
És nagyon nagyon boldog első házassági évfordulót nektek!!!!!!!!!
Klári, nem próbáltad, hogy egészen kevés vizet teszel a medencébe? Farkó sem szokott beleülni, ha sok van benne, sőt a múltkor a locsolókannájával kimerte a vizet egy lavórba és belkuporodott abba
. Próbáld ki hátha bejön.
Ja, kérdezted a neurológust, végül nem mentem el, mert már nem volt kedvem. Viszont úgy tűnik elmúlt, mert 4-5 napja egyáltalán nem fáj sehol semmi!!!!
Rólunk: mi most egyedül vagyunk itthon, Papa németo-ban munkaügyben. Farkó egyre ügyesebben beszél, és egyre ügyesebben eszik kanállal. Összességében szerintem már mindenben olyan ügyes és okos, hogy még
de ezt szülői elfogultságom is mondatja velem biztos.
Na most megyek, mert áll a bál a konyhában, remélem senkit nem hagytam ki, mert fejből nyomtam, szóval ha mégis akkor bocs!!!!
Sok sok puszi!
JULCSI??????