Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Gratulálunk Sebestyénhez, szép neve van nagyon, sok örömöt, egészséget kívánunk!!!

Mi most elhúzunk kicsit pihenni, csak jövőhét hétfőn jövünk vissza. Állítólag nem lesz valami jó idő, de nem baj, biztos lesz még a nyáron bőven meleg, kihasználjuk majd akkor is.

Még csatolok pár képet és itt sem vagyok!

Kép mindent rág...

hm, nem engedett csak egy képet feltenni...

Kép

Kép

Kép
pimpoka

MÓNI! GRATULÁLOK NEKTEK SEBESTYÉNHEZ!
Vendég

na, mégis sikerült

Jó hetet kívánunk Nektek!!!

Kép

Kép

Giga, ugye milyen nagy hajunk van már ???? :-)

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Móni, gratulálok Sebestyénhez!

thenus

Móni!

Gratulálok Sebihez, eccerűen gyönyörű neve van! Jó egészséget!

Andi
andibab

Móni!
Gratulálok Sebestyénhez én is, és sok egészséget-boldogságot nektek!!!

KépKép
tüccs

Sziasztok!

Hatalmas gratula Sebestyénhez!!!

És utólag :oops: gratulálok Tibikéhez is!!!

Mindkettőjüknek nagyon jó egészséget és sok boldogságot kívánok!!!

Lányok!
Most mi tartunk ott, hogy Zsófinak tegnap volt egy hete, hogy utóljára kakilt. Tudom, hogy már volt ez téma de sajnos nem emlékszem, hogy miket írtatok.
Márpróbáltam tornáztatni, masszíroztam a hasát, de eddig semmi.
Mindenhol mást írnak, hogy mi a normális. Van ahol azt olvasom, hogy 5 nap, de van ahol 10 napot írnak szoptatott babáknál.

Hőmérőzni nem szeretném, csak végső esetben.
Most hozatok a párommal sűrített paradicsomot és csinálok magamnak paradicsomszószt. Azután eddig mindíg kakilt. Hátha most is beválik!

Írjatok valami okosat!!! :cry:

Czakoca
A táblázat tök jó ötlet!

Szép napot mindenkinek!
Márti
Vendég

Móni: gratula Sebestyénhez! :)

Tusi: én hőmérőztem ilyen esetekben, nem érzem hátrányát (amióta mindent eszik, jól tud kakilni) - most épp túl jól, bár úgy néz ki, megszűnt a hasmenés, adtam a csajszinak Smectát - amúgy sokan javasolták a NAGYON cukros teát.

Megyek mert dolgoznom kell, szerdára le kell adnom egy korrektúrát....

A táblázat jó ötlet!
Vendég

Móni!
Én is beállok a sorba és gratulálok a kiskrapekhez. Tényleg szép nevet választottatok! Majd azért várjuk a történeteteket, és természetesen fotókat. :wink:
Sok-sok boldogságot, és egészséget kívánunk az egész családnak!!!

Pimpoka!
Tényleg jó nagyot nőtt Lelle haja! Nem semmi! :lol:

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
giga1

Márti!
Én mindig a hordozóban "kakiltatom" Dórit. Nálunk csak abban megy a nagydolog. Reggel és délben kaja után kb. 20 percet van benne, ez nálunk már bevett szokás. Esetleg próbáld ki!
Vagy még hallottam a kamillateát. Csak egy kiskanállal próbálj neki adni.
Más ötletem sajnos nincsen, de itt még a tapasztaltaknak biztos lesz. :wink:

Ja, és boldog hófordulót Zsófinak utólag is!!

KépKép
tüccs

Tusi, ha Laurának sokáig nem volt kakija én bizony meghőmérőztem. Tüccsékhez haonlóan régebben nálunk is bevált a pihenőszeékben kakilás. Ezen kívül sokat segített az őszibarack, a Normaflore, és az édeskömény-kamilla csecsemőtea.
Vendég

Sziasztok!

Tusi, egy 4 hónapos babának már megpróbálhatnál egy-két kiskanál gyümölcspürét adni, nálunk az őszibarack nagyon bevált erre a "célra", de jó volt a paradicsompürés bébiétel is. A kamilláról is hallottam jókat, de Bogi utálta.

Lányok, segítsetek! Van köztetek olyan, aki a terhessége vége felé volt dögrováson? Elkaptam a betegséget a gyerektől - ő már szinte meg is gyógyult. Alig látok a náthától, ráadásul a torkom iszonyúan fáj, meg a légcsövem is. Rengeteget köhögök, majd megfulladok, és ettől nagyon elkezdett fájni a pocakom is, szinte betonkemény. Hiába voltam orvosnál, közölte, hogy meg se vizsgál, menjek a nőgyógyászomhoz, majd az felír valamit, ha akar. Ő nem foglalkozik egy 32 hetes kismamával. Persze a dokibácsival csak holnap délután fogok találkozni, mára nem tudtak fogadni. Mi a búbánatot szedjek / vegyek a patikában? (ja, a gyógyszerészek nem igazán segítőkészek nálunk)

Üdv: Andi
andibab

Sziasztok!

Én is GRATULÁLOK A KISCSÁKÓHOZ..... :lol: :lol:

Andibab:
Én a terhességem legelején kb. a 10 héten lettem iszonyúan náthás, nem tudtam nyelni + fejfájos, hála lázam nem volt!!
De a dokitól kaptam egy tök jó garat spray-t. BIOPAROX.
igaz antibiotikum, de a garat nyálkahártyáján szívodik be így nem jut belőle a picinek. Rá van írva a beteg tájékoztatóra hogy lehet szedni terhesség ill. szoptatás alatt is. És most megnéztem a tájékozatot és állítólag vény nélkül is kapható. De lehet elég húzós lesz az ára... Nekem be vált bár én az elején nem is váltottam ki, mert a hülye patikus azt mondta, hogy ez antibiotikumos és ne szedjem be, aztán azon az éjszakán már nagyon szarul voltam, hajnalban elküldetem a páromat, hogy most válts ki nekem azzonal, mert nem kapok már levegőt se, és akkor olvastam a tájékotatóban hogy kismamák is használhatják és másnapra már jobban is voltam..
Hát én ennyit tudtam segíteni kicsit hosszú lett... :lol: :lol:

Kép

Üdv Mindenkinek
Linda+Nati
linda25

Móni,
Hatalmas gratula Sebi babához!!!! Sok boldogságot kívánok!!!

Tusi,
mi ugyanezzel szenvedtünk, kétszer is volt, hogy 1 hétig nem volt kaki. Én Leavolac-ot adtam egyszer a dokinéni javaslatára, na hát attól olyan hasmenése lett Marcinak, hogy másodszorra mellőztem... Így kipróbáltam a sárgabarack, illetve az őszibaracklevet töményen, azok segítettek. Aztán többet már nem volt ilyen gond, először 5-, majd 4-, majd 2-naponta volt kaki. Némely babáknál van ilyen időszak, el fog múlni, 1-1,5 hónapig tart. Ja, és sokat kell tornáztatni, hason fektetni, pociját simogatni stb.

Andibab,
nekem nem volt ilyen gondom szerencsére, de ha a pocakod így bekeményedik, lehet, hogy akár a kórházi ügyeletre is érdemes lenne bemenni, nehogy valami komoly baj legyen. De a dokidtól nem tudod legalább telefonon megkérdezni, hogy mit szedhetsz??? Ugye a Fábián doktor az orvosod? Szerintem ha felhívod, segíteni fog!

Kép
Kép
nircee

Andibab,
nem akarok Lindával vitatkozni, de szerintem mindenképpen beszélj orvossal, mielőtt bármilyen gyógyszert beszedsz! Ami Neki bevált, nem biztos, hogy neked megfelelő.

Bocs Linda, nem akartalak megbántani, a Bioparox nagyon jó gyógyszer, csak szerintem mindenképpen kérdezzen rá Anbibab egy orvosnál.

Kép
Kép
nircee

Andibab:

Bescannelem a beteg tájékozatót:

Kép

Kép
Shot

Jaj mennem kell... :lol: :lol:

Kép

Üdv Mindenkinek
Linda+Nati
linda25

ja de azért szerintem annyi ideje lehetne a dokidnak telefonon, hogy mondjon neked valami recept nélküli gyógyszert...., mert hát minden ember más

Kép

Üdv Mindenkinek
Linda+Nati
linda25

na nircee megelőzött ez lett volna a következő gondolatom... csak hát a gyógyszer előbb eszembe jutott!!

Na most már tényleg mennem kell...... :lol: :lol:

Kép

Üdv Mindenkinek
Linda+Nati
linda25

Sziasztok!

Gratulálok a kis Sebikéhez!

Csajok, a gyerkőceiteket csodaszépek! Nagyon jók a képek! :)

A hétvégén otthon voltunk anyuéknál, jöttek az unokatesómék is a 11hónapos babájukkal, úgyhogy nagy sokadalom volt otthon. Márk meglepően jól viselte, mosolygott, "beszélgetett", de aludt is szépen. :lol:

Petike és Márk:
Kép
Kép

ja, és a táblázatot én is jó ötletnek tartom!

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Sziasztok!

Most először írok ide, nem rég költöztünk a XVI. ker-be, és októberben várjuk első babánkat! A kistarcsai kórházban szeretnék szülni. A Surányi dokiról olvasgattam itt a fórumon, hogy sokan meg vannak elégedve vele. Dolgozik még?? Ki tud róla több infót? Csak magánrendelése van, vagy fogad a kórházban is?? A számlát benyújtja, vagy annyit adunk neki, amennyit mi gondolunk... stb.

Szívesen fogadnám leveleteket: annamaria.lipcsei@gmail.com címre.

Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv:
Ami

Ami
trygve

Köszi Lányok!

Én is a Bioparoxot találtam a gyógyszerkeresőben a legmegfelelőbbnek, ráadásul már használtam pár éve, akkor nagyon hamar segített.
A dokimat nem tudtam elérni, amikor megpróbáltam a holnapi időpontomat maira cserélni, az asszisztense annyit mondott, hogy tele vannak, menjek holnap.
A kórházba meg azért nem megyek be szívesen, mert még ottfognak, és kire hagyjam Bogit? Nagyon önálló gyerek, de azért 20 hónaposan még kicsi a lakáskulcshoz... :D :D :D
Képzeljétek, valami állat fél egykor elkezdte fúrni a falat :evil: , persze Bogi bőgve ébredt, nem is aludt vissza, összesen 40 percet aludt a 2,5 óra helyett. Tiszta buggyantott már most is, mi lesz később??? Én is kezdek kiborulni...

andibab

Hello!

Én is megnéztem a Bioparox betegtájékoztatóját (van itthon egy doboz), és képzeljétek, nálam mást írt, én is beszkenneltem egy részletét:

Kép

Kép

Ezen meg az áll, hogy szoptatás alatt NEM adható!!! :?: :?: :?:

Kép
Kép
nircee

Ez marha jó! Amúgy meg elég felháborító a dolog. Hogy lehet ugyanannak a gyógyszernek két leírása? :evil:
Vendég

Móni! Gratulálunk a kisbabádhoz, és nagyon sok boldogságot kívánunk!!!

Kép

Anita
Kép
Kép
wikyanya

Andi!
Most én is hasonló cipőben járok... a hétvégén teljesen elment a hangom és iszonyúan fájt a torkom, meg hőemelkedésem volt. Én ittam calcium-sandost, c vitamint és SEPTOFORT szopogatós tablettáti. Már sokkal jobban vagyok, csak attól félek nehogy elkapják tőlem a kicsik. Neked is jobbulást kívánok!!!

Anita
Kép
Kép
wikyanya

Móni!
Hatalmas gratula a kisfiadhoz

Ildikó
Kép
Kép
Kép
brandtner

Sziasztok!

Azért ez egy kicsit durva, hogy két különböző dolog va ráírva egy ugyanazon gyógyszer leírásában :roll: :roll: én is beteg voltam a terhességem végén a másodikkal és megkérdeztem a dokimat ( Várkonyi) hogy ilyenkor mit lehet szedni, hálisten lázam nem volt, nekem a Neocitranra rábólintott.
A másik meg, egy háziorvos hogyan küldhet el, hogy nem foglalkozik kismamákkal :roll: neki ugyanúgy tudni kell mit lehet ilyenkor szedni és mit nem.

Készül a táblázat is, remélem pár nap és fel tudom tenni :? :wink:

Timi

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Szia Czakoca!

Hát, nem éppen köteles a háziorvos foglalkozni a kismamákkal (olyan téren értem, ha megbetegszel). :wink: :wink: :wink: Legalábbis nálunk ilyen helyzetben automatikusan a Szülész-nőgyógyász szakorvoshoz küld, mondván, hogy egy adott betegségre vonatkozóan milyen gyógyszereket szedhetsz illetve mennyi ideig szedheted ezt a Szülész-nőgyógyász orvosodnak kell meghatározni. :wink: :wink: :wink:
Vendég

Sziasztok lányok!

Mindenkinek nagyon köszönöm a tippeket.
Képzeljétek, időközben lett kaki, mindenféle beavatkozás nélkül.

Délelőtt felhívtam a védőnőt is, mert anyukám már nagyon aggódott és rágta a fülemet. Ő is rögtön a hőmérőzést javasolta.
Mondtam, hogy én ahoz nyúlnék utoljára. Azt mondta, hogy csináljak kb.150ml kamilla teát és tegyek bele egy kanálka cukrot. Ez általában beválik. De megnyugtatott, hogy anyatejes babóknál ez normális.

Ez a hordozós kakiltatás érdekes ötlet. Még nem hallottam soha, de majd megpróbálom.

A gyümölcsre én is gondoltam, de nem tudtam, hogy lehet-e már neki és pontosan mit kell ilyenkor.

Tüccs!
Köszi a köszöntést! :D

Mégegyszer köszi a tanácsokat. Ha netán megint előfordul ilyen akkor már okosabb leszek! :)

A betegeknek jobbulást!
Jó éjszakát!
Márti
Vendég

Sziasztok!

Nircee:
Hát ez kurva jó, de most tényleg... :twisted: :twisted:
Én meg nyugodtan fújkáltam magamat vele, mondván rá van írva, hogy lehet. Pedig akkor még csak 10 hetes voltam és hát az első 12 hét a legfontosabb. És ha valami baja lett volna a babómnak..
Na most jól felhúztam magam, hogy lehet ilyet csinálni??
Nevetséges, legszívesebben elküldeneém az EGIS-nek, hogy ezt hogy gondolják... Na majd ha lesz időm, talán.. :twisted:

Na Pusz, inkább megyek babázni!!

Kép

Üdv Mindenkinek
Linda+Nati
linda25

Sziasztok! Végre volt egy kis időm leírni...

Tibike születése:

Június 4-ére voltam kiírva, de nem akart időben kibújni, ezért 11-én reggel be kellett feküdnöm a kórházba. Egész nap lépcsőztem, de nem történt semmi. Este 10-re jött be a dokim, hogy feltegye a méhszájtágitó tablettát. Ehhez be kellett mennem a szülőszobába és ott feküdni. 5 percenként kérdezgették hogy érzek e valamit, de hát ettől se indult be. Fél 1 kor visszamehettem a szobába aludni,de persze reggel már 5 előtt hozták a lázmérőt, ugyhogy nem sokat aludtam. Épp a reggelihez készültem volna, amikor jöttek a dokik a nagyvizitre. Akkor szólt a dokim hogy irány a szülőszoba és burkot repesztenek. Gyorsan hívtam a szülésznőmet, meg a férjemet aki bement érte Pestre. Mire beértek a kórházba addigra már megtörtént a burokrepesztés 9:10-kor. Utána meg a beöntés. Nagyon lassan tágultam, pedig folymatosan 2 perces, erős fájásaim voltak. Sok időt töltöttem a kádban meg a labdán is. Az elején még nagyon jól szórakoztunk, már a nevetéstől fájt a hasam, mert Tibi is kipróbált mindent, a legjobban a szülőszék tetszett neki. Aztán valahogy egyre lassabban telt az idő. Nagyon fáradt és éhes voltam a végére, de nem ehettem semmit és sétálgatnom kellett, mert fekvésnél ritkultak a fájások. Délután 3-kor már azon gondolkoztak hogy bekötnek infúziót, de aztán mégse kellett, csak szuriba kaptam egy méhlazítót és attól felgyorsult a tágulás.
Fél 5 körül éreztem hogy már jönnek a tolófájások, akkor kiment a férjem és csak akkor rohant vissza be amikor meghallotta a babasírást. 17:54-kor megszületett Tibike 54 cm és 3550grammal!!! Csak bámulta ahogy a hasamon feküdt. Folyamatosan rá kellett szólnom hogy inkább fényképezzen.
Amíg megfürdették, felöltöztettk a babát, addig összevarrt a doki, mert sajnos elég nagyot kellett vágni.

Azt hittem hogy második szülés már gyorsabb és egyszerűbb lesz, de így utólag azt mondom hogy Vikivel könnyebb volt. Meg akkor szülés után is nagyon hamar felépültem, már másnap tudtam ülni, sétálgatni, most ehhez egy kicsit több idő kellett. Na de persze nem panaszkodom, így is nagyon gyönyörű élményként marad meg ez a szülés is és bármikor végigcsinálnám mégegyszer Tibikéért!!!

A kórházba végig velem volt, már első éjszaka is, de szerencsére tudtam tőle pihenni, mert csak aludt és evett. Kicsit besárgult, de nem volt vészes így szombaton délelőtt hazajöhettünk. Azóta szépen növekszik, szerencsére nagyon sok tejcsim van. Csak szegénykém állandóan szopizni akarna, de nem azért mert éhes, hanem csak a cumizás miatt és mindig túleszi magát, visszabüfizi, fáj a pocija, meg a kezét is elkezdte szívni, úgyhogy inkább kipróbáltuk a cumit és elsőre rácuppant. Azóta tök jól elvan. Én nagyon cumiellenes voltam, de mostmár inkább úgy vagyok vele hogy könnyebb lesz tőle 1-2 hónap múlva elvenni, minthogy most folyamatosan sírjon. Éjszakánként csak 2szer kel fel enni, aztán alszik tovább.

Viki meg hihetetlenül édes! Alig akar elmozdulni Tibike mellől, folyamatosan puszilgatja, simogatja. Segít kicserélni a pelusát, megfürdetni, odaadja a cumiját. Szóval eddig egyáltalán nem féltékeny rá, remélem ez így is marad. Bár most nagyon apás lett hogy egy hetet vele töltött, így tőlem eltávolodott egy kicsit.

Teszek fel pár képet is...

Anita
Kép
Kép
wikyanya

Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép

Anita
Kép
Kép
wikyanya

Sziasztok!

Anita,
Jajj, de jó neked! :D Olyan szép babád van, és tök szép szülést írtál le. Én is hasonlót akarok majd... (a befekvéses rész nélkül). Elkezdtem parázni, hogy Bogi mit fog szólni a hugihoz, nálatok Viki tök nagylányként viselkedik. Olyan édesek az utolsó képen!!!!!! (ja, és pont ugyanilyen szőnyegünk van a nagyszobában, azért ez van, mert kevésbé látszik rajta a kiborogatott ez-az; majd ha lesz "eszük" a kölköknek, akkor kicseréljük) A cumi miatt meg ne aggódj, lehet, hogy ő maga fogja 2-3 hónap múlva kiköpni.

Lányok, elkezdtem használni a Bioparoxot tegnap, ma reggelre "elindult" valami a torkomban, azt hittem megfulladok, úgy köhögtem, Bogi meg ott bőgött mögöttem a fürdőszobában, hogy "Anya, Anya". Valahogy nem hitte el két megfulladás között, hogy "nincs semmi baj, kiscica". :? De legalább oldódik a lerakódott "izé". Délután kíváncsi vagyok mit mond a doki, éjszaka ugyanis belázasodtam, és nagyon vacakul voltam. Az viszont tuti, hogy a kórházba nem megyek be!

Megyek, mert Lujzika nagyon magyarázza a mesét, és nekem is néznem kell. Újabban Shrek-mániája van... (eddig volt Teletubbies, Ice Age, Madagascar, most meg ez...)

Kép

Kép
andibab

Viki!
Nagyon ari - picike a kiscsávó... és teljesen meghatottam a történeteden!!

Még egyszer GRATULA-GRATULA!!

És vigyázz rá(juk) nagyon!!

A cumival kapcsolatban én is így voltam, de mivel nekem nincs tejem, ezért mikor Nati nagyon fáradt akkor odaadom neki a cumit és 5perc után már ki is köpi és elalszik, és szerintem is jobb mintha csak sírna-sírna.. :lol: :lol:

Egyébként én már olvastam a cumi melletti érveket is, az ujjszopás melletiről is, meg ellen érveket is, szóval szerintem mindenki maga / vagy inkább a babája dönti el melyiket választja.... :lol: :lol:

:lol: De mondjuk még "20 éves cumizos" gyereket nem láttam... :lol: :lol:

Kép

Üdv Mindenkinek
Linda+Nati
linda25

Sziasztok!

Móni,
Gratulálok Sebestyénhez!:
Nagyon szép nevet választottatok Neki!:)
Várjuk a képeket és a beszámolót!

Anita,
Mégegyszer gratulálok Nektek is!
Tibike nagyon szép baba,annyira édes,ahogy Viki hasán fekszik!

Linda,
Hihetetlen milyen fürtjei vannak Natinak! :shock:
Gyönyörűűűű! :lol:

Lányok,
még a mai nap ingyenesen lehet kis fotofüzetet rendelni a www.digifotolab.hu oldaláról
Én már csináltam párat,tök jók
Csak arra kell figyelni,hogy a megrendelésnél az árhoz 0 Ft-ot írjon ki.
Ha valami nem megy,segítek szívesen mindenkinek!

Szép napot!
Kati és Levi
Kép

Kép
mano83

Anita: gratula a szüléshez és a nagylányod viselkedéséhez - na meg persze a gyönyörűséges pici fiúhoz!!!!

A szülőszobát megismerem, én is ebben vajúdtam! :) Sajnos én csak vágyakozva nézhettem a kádat... na majd legközelebb! :)

Lolo ma megtanult cuppogni! :) Ja, és ő első perctől cumis, de már csak játékra használja, meg néha elalváshoz (egyre ritkábban) szerintem nem sokáig fog cumizni... ha meg igen, az se baj, ha megnyugtatja! :)
Vendég

Anita, annyira megatóak azok a képek, ahol a két gyerkőc van együtt. Nagyon édesek! Fantasztikus a kis Viki, hogy ilyen kis "anyáskodó" Tibikével.
Még egyszer gratulálok Nektek!
Vendég

Anita!
Én is gratulálok még egyszer Tibikéhez!
Nagyon szép baba! Viki pedig tényleg tündéri!!!
:lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
giga1

Anita, köszönjük a szüléstörténetet, nagyon szép volt.. (jól értettem, hogy a kispapa a "lényegnél" ment ki?) Csodaszép a kisfiad, a lányod pedig elbűvölő, ahogy a kistesóval bánik :lol: :lol:

Mano, csináltam én is kis fotófüzetet (26 oldalas), de a végén azt írta ki, hogy 2490 forintba kerül :? Mit rontottam el??

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Teszek fel 3 képet.

Apócáját nem kíméli a csaj. A nyakát rendesen marokra fogta. :lol:
Kép

Ettünk. :lol:
Kép

Itt meg apóca nem kíméli a csajt. :-)
Kép

Kép
Kép
giga1

Szantre,
tőlük töltötted le a szerkesztő programot?
mert ha nem akkor töltsd le tőlük!

vagy ha onnan van letöltve,akkor csináld meg a következőt:
menj be a szerkesztőbe,és felül ahol a menüje van,ki van írva,hogy frissítés,nyomd be és frissíteni fogja az árakat.
így már 0 ft-ot kell kihoznia.

Kép
mano83

Mano, köszi, de sajna nem tud frissíteni, mert a hálózati beállításoknál valami le van tiltva és így nem tud csatlakozni a szerverhez :?
Remélem a párom meg tudja csinálni, mert egy csomó időmbe tellett, míg kiválogattam, összeraktam, szövegeztem a képeket :roll: :roll:

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Mano
ez tök jó én már csináltam is egy albumot, még egyet akarok éjfélig.

Tök jó:

köszike-köszike

Kép

Üdv Mindenkinek
Linda+Nati
linda25

Szantre,
remélem sikerül!:)

Linda,
amúgy a megrendelésnél ha a +1 -et megnyomod,ami kékkel van,akkor tudod a példányszámot növelni.
Én az egyik albumból 5-öt rendeltem,hogy majd adok a mamáknak meg ide-oda. :wink: :D
(összesen 27 kisfüzet) :oops: :wink:

Kép
mano83

Sziasztok!
Mano!

Tök jó ez a füzet készítés!!!!!Készítettem 2-őt!el is kűldtem,és 0 ft volt feltüntetve!De mikor érkezik meg a kijelőlt helyre??????? :wink: :? :oops: :oops: :roll:

Nagyon szépek a gyerkőcök csajok!

Tüccs!
DÓRIKÁNAK BOLDOG HÓFORDULÓT!
Kép

wIKYANYA!
Jó volt ólvasni a szüléstörténetedet!Mégegyszer gratula!Nagyon jók a képek!!!!!!Szépek vagytok!

Tegnap vóltunk itt mogyoródon az Aqvaparkban!Nagyon élvezték a gyerekek,és hát mi is!Zsani és Anett egész nap a vízben lett vólna(Anett 90%-ban ott is volt)Roli az apukájával körbejárta az összes csúzdát!Mindet kipróbálták!A blogomban többet írok rolla,ha valakit érdekel ott elolvashatja!Teszek pár képet ide is!
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!

Köszi az ötletet, én is rendeltem 5 füzetet. :oops: Az utolsó pillanatban sikerült elküldenem a rendelést, 23.46-kor. :lol:

Képzeljétek, nálunk tegnap egész nap nem volt áram karbantartás miatt 9-1/2 6-ig!!!), de nem szóltak előre, senki nem tudott róla. Így a fagyasztóban lévő 9 adag lefejt tejem kicsit felolvadt!!!! :evil: :evil: :evil: Ráadásul a kocsival sem tudtunk kiállni, mert a garázs ajtaja elektromos, a vésznyitó kulcs meg a szomszédnál volt, aki persze a város másik felén dolgozott... Mert akkor el tudtam volna vinni a tejeket Anyuékhoz. Így most nem tudom, mit csináljak, mivel már nem szoptatok, ez volt az utolsó kis adag, amit Cicának oda tudnék adni. A szívem vérzik, ordítani tudnék!!!! Nem olvadt fel teljesen, csak a széle, persze utána visszafagyott. Oda merjem még adni, vagy dobjam ki őket???

Tiop,
milyen kevesen voltak Mogyoródon!!!! De jó Nektek!!!! Zsani szuperül néz ki a két fogával és a hajával!!! Nagyon tetszik az a kép!!!

Giga,
Lili nagyon édes!!!! Látszik, hogy rajong az apjáért!!!

Wikyanya,
Tibike naggggyon édes!!! Gratulálok még egyszer, és köszi a történetet és a képeket!!! Bevallom, megkönnyeztem a meghatódottságtól! Amióta nekem is van babám, minden újszülöttet megkönnyezek, mert eszembe jut, milyen megható, hogy egy új életke költözik erre a világra. Nekem a kórházban alvós fotó tetszik a legjobban, ott olyan kisangyalka!!!!

Kép
Kép
nircee

Nircee: miért nem szóltál, segítettünk volna!!! Eltároltuk volna addig a tejet, elugrottunk volna érte!
Na mindegy most már, de máskor, ha ilyen van, szóljál!

Én meg képzeljétek, hogy jártam a fotókönyv rendeléssel: én is utolsó pillanatra hagytam, és már éjfél után fejeződött be a feltöltés és teljes árat írt ki a végén! (Mikor elindítottam a rendelést, még 0 Ft volt!) Már írtam nekik, hogy ilyenkor mi van, de nem reagáltak! Megnéztem a rendeléskövetőben, a megrendelés dátuma 26-a, de az összeg 10.000 Ft feletti... Na ilyenkor mi van?!
Vendég

Ja, az újszülöttek megkönnyezéséről jut eszembe, a párom, aki életében rá nem nézett egy kisbabára, amióta gyereke van, azóta minden babóra rácsodálkozik, ha csak a tévében látja, akkor is. :) Mindig azt hallom tőle, hogy "de aranyos!" - ilyet azelőtt soha nem mondott! :) Ha a baráti körben született valakinek babája, és ő értesült róla először, azt se tudta megmondani, hogy az újszülött fiú-e vagy lány! :) Most meg már érdeklődik súly, hossz, alvási, táplálkozási és egyéb szokások iránt is! :D
Vendég

Verna,
őszintén, eszembe sem jutott! Nagyon szépen köszönöm, igazán aranyos vagy!!! remélem, nem lesz többé erre szükség, de ha mégis, akkor szólok!

Csajok, arra gondoltam, hogy érdekes lenne megtudni, kinek miért az a felhasználóneve, ami. Persze nem muszáj elmondani, ha nem akarjátok, vagy priviben is megmondhatjátok, de kíváncsi lennék a történetekre!

Én el is kezdem: mivel Nórinak hívnak és az egyik becézésem a Norci, ezt kamaszkoromban Norcee-ként írtam. De egyszer otthon a számítógépben elütöttem, Nircee lett belőle, amit a nevelőapám meglátott, és elkezdett így cikizni, aztán rámragadt. :lol:

Kép
Kép
nircee

Tüccs!

Boldog hófordulót Dórinak!

Pipacs!
Boldog hófordulót Ádámkának is!

Rég jártál erre! Már Ádám is boztosan nagyon nagyfiú lehet!

Tibike egyszerűen gyönyőrű!
És ahogy öleli a nagylány a pici öccsét, hát az borzasztóan megható! Nagyon édesek!

Üdv
Márti
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?