Sziasztok!
Köszi az ötletet, én is rendeltem 5 füzetet.
Az utolsó pillanatban sikerült elküldenem a rendelést, 23.46-kor.
Képzeljétek, nálunk tegnap egész nap nem volt áram karbantartás miatt 9-1/2 6-ig!!!), de nem szóltak előre, senki nem tudott róla. Így a fagyasztóban lévő 9 adag lefejt tejem kicsit felolvadt!!!!
Ráadásul a kocsival sem tudtunk kiállni, mert a garázs ajtaja elektromos, a vésznyitó kulcs meg a szomszédnál volt, aki persze a város másik felén dolgozott... Mert akkor el tudtam volna vinni a tejeket Anyuékhoz. Így most nem tudom, mit csináljak, mivel már nem szoptatok, ez volt az utolsó kis adag, amit Cicának oda tudnék adni. A szívem vérzik, ordítani tudnék!!!! Nem olvadt fel teljesen, csak a széle, persze utána visszafagyott. Oda merjem még adni, vagy dobjam ki őket???
Tiop,
milyen kevesen voltak Mogyoródon!!!! De jó Nektek!!!! Zsani szuperül néz ki a két fogával és a hajával!!! Nagyon tetszik az a kép!!!
Giga,
Lili nagyon édes!!!! Látszik, hogy rajong az apjáért!!!
Wikyanya,
Tibike naggggyon édes!!! Gratulálok még egyszer, és köszi a történetet és a képeket!!! Bevallom, megkönnyeztem a meghatódottságtól! Amióta nekem is van babám, minden újszülöttet megkönnyezek, mert eszembe jut, milyen megható, hogy egy új életke költözik erre a világra. Nekem a kórházban alvós fotó tetszik a legjobban, ott olyan kisangyalka!!!!