Új privát üzeneted érkezett!

Tettem fel az iwiw-re pár új képet Gabi babáról :lol:

Kép
Kép
adrienna

Sziasztok!

jól sikerült a tegnap este mondjuk a sok állástól kicsit bedagadt a bokám.
ma meg Ricsiéknél leszünk (visszük a maradék kaját is :wink: )
kipakoljuk a gardrób szekrényét aztán költöztetjük is majd hozzánk.

kicsit szomorú vagyok mert a két nagyon jó barátnőm közül az egyik szept.-től Hollandiába költözik ott fog dolgozni.
(kicsi azért örülök is mert talán így rátalál a nagy ő)

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Nandorka,
koszi a gatsebes tanacsot. :wink: Viszek homeos bogyeszt is,amit majd szedek ra (Arnica),meg koromvirag kenocsot,meg majd sokat mosogatom,remelem igy hamar meggyogyul.De persze marha jo lenne,ha nem lenne gatseb,csak hat elso babanal ritka..ugyhoyg inkabb felkeszulok,hoyg lesz....
Doro sztem nem fogja elkapni a betegseget,mert az anyatejci nagyon vedi ot!!!!!!!!!!Jobbulast a kisfiadnak!!!

Esztora,
nagyon ugyi voltal,hoyg ennyi mindent kezsitettel a vendegeknek!!!Orulok,hogy jol sikerult! :wink:
Baratnod miatt megertem,hoyg szomoru vagy...de remeljuk megtalalja ott a boldogsagot!!Es a kapcsolatot meg ugyesen tartjatok majd!
Par eve en koltoztem kulfoldre,es nehez volt nagyon,de az igazi jo baratokkal megmaradt a kapcsolat :wink: Sokat teloztunk,meg email ezerrel,na meg chat,webkameraval stb :lol: JO azert ez a mai technika :wink:

Adri,
koszi,hoyg gondolsz Ram!!!!!!
Huncut Gabi baba,latszik a kepen is :wink:
Megneztem iwiwen a friss kepeket!!!Huuu de tunemenyes!!!!!!!!!!Meg kell zabalni!Igazan szep kisfiu!!!A kedvencem,ahol hason fekszik,meg kell zabalni,ahogy felhuzza a kis labait!!!!
Remeljuk most mar kozeleg a hasfajos idoszak vege,szegenykem!

Mi jol vagyunk! :wink:
Sokat fajogat a pocim es a derekam is,volt mar,hyog neztem az orat,hogy esetleg......de allitolag AZ masmilyen lesz..es egybol fogom erezni....meglatjuk :lol:
Most mar nagyon a karomban tartanam a mi kis Dragankat!!!!!!!!!

Kép

Kép
arwen07

sziasztok lányok!

jelentem, szerencsésen megérkeztünk, kipihenve, csokibarnán stb. 8) 8) A képeket majd (ha a párom megcsinálja egyszer :lol: ) föltesszük netre és priviben elküldöm a linket, mindenkinek, aki kíváncsi rá! Ízelítőül egy kis csöpögős romantikus pálmafás naplementés: 8)

Kép

Arwen drága, tarts ki, mindjárt a karjaidban lesz pici Atti baba!!!!!!

Marietta, az inszemről már régebben akartam Neked írni, hogy egyik barátnőmék 5 év után, a 2. inszemnél sikerrel jártak, tehát onnantól, hogy belevágtak, kb. a 3. hónapban babás lett és egészséges babája született nemrég!!!!!! Úgyhogy hajrá!!!!!!!!!++++++++++

Majd igyekszem visszaolvasni, és írni mindenkinek, most csak gyorsan ennyire futotta, ne haragudjatok!!!

Ja és lenne egy óriási nagy kérésem: holnap nagyon-de nagyon drukkoljatok légyszi!!!!!!!!!!!! Sűrű nap lesz, sok intéznivalóval, főleg jó dolgokkal, de ami a legfontosabb, megyünk konzultálni a dokihoz!!! Már most úgy izgulok, mintha az életem múlna rajta :roll: !!!!!!!!!!!!!!! Úgyhogy lécci-lécci gondoljatok ránk nagyon!!!!!!!

Pussz
Viki
vickybabe

Kép és még egy tengerpartos-pálmafás
vickybabe

de ugye Viki, ezeket a képeket a netről szedted és nem Ti csináltátok?! :D jujjjjjj, ez gyönyörű!!!!!!!!!!!

szorítunk! nagyon!!!!!! +++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép
nán-dorka

képzeljétek, a barátnőmnél megérkezett reggelre a baba, majdnem pont akkora, mint a mi Dorkánk (3.71, 55 cm). kislány, Luca. édik lesznek majd, ha öszejövünk!
Arwen, drukkolunk!

Kép

Kép
nán-dorka

Nandorka,
kosziiii a drukkot!Gratula a baratnodeknek!!!!Tok jo,hogy egykoruak lesznek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vicky,
wow!!!!!!!!!!Huuuuuuuuuuu de gyonyoruuuuuuuuuuuuuuuuu!!!Remelem istenien ereztetek magatokat!!!!!!!!!Sejtem :lol:
Holnapra ezerrel mennek a drukkok!!!!!!!!!!!!!Aztan majd gyere beszamolni!!!
A nyaralasos fotos linkre meg persze,hogy kivancsiak vagyunk!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink:

Puszi Csajok

Kép

Kép
arwen07

Nándorka, gratula a barátnődnek!!! De jó is lesz, babázhattok együtt!!! :lol:

A fotós dicséreteket bezsebeltem és átadom a Mesternek :D :D (a Párom)

A drukkokat bezsebeltem!!! Persze hogy jövök majd holnap este!!

Pussz
Viki
vickybabe

Porsi,
irtam privit!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Vicky:
nagyon jók a képek. :) Örülök, h jól éreztétek Magatokat. Várjuk a linket. :) És irigy, irigy, irigy. :))
Holnapra drukkkk. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Arwen:

Sunday
29°C
Monday
34°C
Tuesday
18°C
Wednesday
16°C
Thursday
18°C

Ez tuti kicsalja Ati babát. :) Marcit is egy ilyen front robbantotta ki. Strandpapucska mentem be szülni és nagykabátba mentünk haza. :lol: :lol:

Fioo:
8-án indulunk. :)

Tegnap moziba voltunk Marcummal, élete első mozija. :lol: :lol: :lol:

Én most szomorú vagyok. :oops: Marcim elment 1 hétre nyaralni. Olyan nagyfiúúú már. Először azt mondta nem megy, mert neki ott nem lesz anyukája :shock: , de aztán meg, h mégis, olyan izgatott volt, úúúgggyy hiányzik. :cry: :lol:
Vendég

Hajni, hová ment ez a nagyfiú?
megértelek, h hiányzik máris, de nézd a dolog jó oldalát, talán tudsz 1 kicsit lazítani a nagy pociddal. nehogy megint vmi óriásmunkát vállalj be lécci!!
olyan ez, mint amit olvastam 1szer, h az ember alig várja, h alhasson végre a síró csecsemő mellett, aztán amikor a baba elalszik, az ember csak nézi, nézi a babát, és úgy kell rávenni magát, h ő is aludjon végre... :D

Viki, ide is rakhatsz azért még be nekünk képeket! A virtuálisan nyaraló babásoknak, mint én is vagyok. :)

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Hajni! :)
Hú nem mondod, hogy nálatok is nyaral a gyerkőc? :)
Épp ma délután adtuk be domit a nagyihoz egy hétre...én tuti nem bírom ki addig...már ma este hívni akartam, de apa leállított. :D
Nagyon nagyon hiányzik!!!! :( :D

Vicky! :)

Fú de jó képek! Elhiszem,hogy jól éreztétek magatokat egy ilyen gyönyörű helyen! :wink: Majd a többit is szívesen megnézném.:)

És a legfontosabb: Rengeteg drukk!!!!!!!!!!

Nán-Dorka!

Gratula a barátnődéknek! :)
Én is majdnem egyszerre szülök a nagynénémmel. :shock: :D
Nekik is fiú, nekünk is. :)
Bár anyukám nemrég mesélte csak el, hogy az öcsémet a szülés pillanatáig lánynak nézték ultrahangon..több orvos is! Volt ám meglepi a szülőszobában! :D :D :lol:

Arwen!

Gondolok rád sokat! :wink:

Esztora!

Nekem apukám költözik Hollandiába...most hétvégén. :(
De egy valami jó benne...majd mehetünk látogatni. :D

Hú Lányok én olyan dagi lettem..nem is merek képet mutatni...
Mérlegem nincs, de a gatyáim már alig jönnek rám...

KépKépKépKép
*orsi*

Jajajaj még akartam kérdezni valamit..

Hajni!
Marci végig ülte a mozit? Én nem mertem még Domit elvinni, hátha nem marad meg a sejhaján...

KépKépKépKép
*orsi*

Sziasztok Drága Lányok:D
Hogy telt a hétvégétek? Nekünk isteni volt, voltunk Ikeában-megint-, megállapítottuk, hogy egy vagyont fogunk otthagyni- megint- , de nagyon jó érzés volt-megint-, hogy lehetett tervezgetni, és már látom a végét a dolognak.

Adri:D
Köszi, bíazom benne én is! Bár annyira kis rendes Gyermek, hogy tuti meg fogja várni, míg beköltözünk, és kicsit belakjuk a házat. Pont azon gondolkodtam, hogy most úgy elkényeztet engem ez a Baba: hagy éjszaka aludni, nem rúgja ki az oldalam, valahányszor bepánikolok, mert úgy érzem, "rég" (úgy 1,5-2 órája) nem mozdult meg, egyből rugdosni kezd...szóval most olyan áldottt jó Gyerek, hogy kíváncsi vagyok, milyen lesz, ha kibújik.:D:D
Sajnálom, hogy még mindíg nem az igazi a Nagylegény pocija, de azért bíztató, hogy javulgat. Hihetetlen, hogy már két hónapos múlt!! Mintha ma lett volna, hogy vártuk a híreket. :D
Az új képeket meg mindjárt megkukkolom. :D

Arwen:D
Elhiszem, hogy nagyon várod már! Azért azt elmesélném, hogy a Barátnőmnél is így kezdődött: egyre többet jöttek a jóslók, majd egyszecsak elment a nyákdugó...neki másnap délre baba volt:D:D:D Nagyon izgulok ám!

Dorka:D
Tüdérlány szerintem is maximális biztonságban van a tejcsinek hála! Nagyfiadnak meg jobbulást! Virtuális nyaraló, ez jó:D:D Én is az vagyok, olyan szép honlapokat találtam, fényképekkel, csupa olyan helyről, ahova esélyem sincs eljutni: Bali, Borneo, Indonézia, Peru, Mexico...azokat szoktam nézegetni.:D

Hajnikám:D
Szegénykém, elhiszem, hogy angyon hiányzik Marcus, de tényleg próbáld ezt a kis időt kihasználni arra, hogy megengedj magadnak olyan dolgokat, amiket-mostmár kétgyermekes anyukaként- egy jóideig nem fogsz tudni megtenni, ha Lillád kibjt. A Balcsi meg biztos isteni lesz, nekünk Badacsony melllett egy kis faluban, Badacsonyörsön van nyaralónk, kicsi korom óta bele vagyok szerelmesedve a Balaton-felvidékbe, most is olyan "honvágyam" van. Majd gondolj rám :D

Orsikám:D
Biztos vagyok benne, hogy nem vagy dagi, "csupán" 23 hetes várandós:D Szerintem egyébként ez a meleg nagyon rádob erre a "bálna vagyok" érzésre: én is attól tartk, mindjárt megjelenik a Greenpeace és visszavontatnak az óceánba, pedig az összes ismerősöm dícsér...úgyhogy tuti, hogy nem olyan durva a helyzet, mint gondolod!

Vicky:D
Húúúúúúúúú, de gyönyörűek ezek a képek! Még, még, mééééééééég:D:D:D És nagyon drukkolunk mára!

millió puszi mindenkinek

porsika

Nándorka:
Balatonra ment a mamával és a 2 unokatesóval. :)

Porsika:
Badacsonyt én is imádom. :) Nekünk Füreden van nyaraló, de Badacsony az olyan más, olyan igazi hangulata van.
Most én nem mentem, Marcóm ment csak, így max. ő tud gondolni Rád. :lol: :wink: :wink:

Orsi:
1.5 órás volt a film. ( Shrek3)
Ebből 1 órát rendesen végigült, evett-ivott, elvolt. A maradékot pedig az ölemben és a földön állva töltötte. :)
Szval nem zavart senkit, nem hangoskodott, csak megunta az ülést és inkább ácsorgott. :)
Vendég

Sziasztok!

Megvagyok ám én is, csak kicsit elugrottunk a Balcsira pihizni a múlt héten :)
Képzeljétek, péntek reggelre a páromnak beállta adereka (porckorong sérve van) és nem bírt felkelni az ágyból. Az ügyeletes doki annyira rendbe hozta, hogy nehezen, de haza tudtunk jönni. Azóta sem bír felkelni szegénykém :( Kicsit javult, de nem tudom, még mennyi idő. persze korházról hallani sem akar. a legszebb az egészben, hogy szombaton volt unokatesóm esküvője, amin kedvesem lett volna a vőfély. Na arra se tudtunk menni...
Szóval jó kis nyaralás volt.

Marietta,
úúúúúúgy örülök, hogy haladtok. nagyon szurkolok!!!!!

Arwen,
még mindig semmi??? Sokat gondoltam rád, hogy ha majd jövök, már biztosan lesz új babánk :)

Picibaba tervezett neve: Patrik. De magunkat ismerve ez még változhat :)

na visszaolvasok, aztán jövök még.

pusz mindenkinek

Kép
bodzi

Sziasztok!

Vicky!
Nagyon szép helyen jártatok. Nagyon jó lehetett.
Hát remélem mi is úgy járunk mint a barátnődék!!!!!!!!! Most az a legrosszabb az egészben hogy várakozó álláspontban vagyunk olyan jó lenne ha már csinálhatnánk. De július első felében szabin vannak úgyhogy addig semmi. Vagyis addig a páromnak kell elintézni a vizsgálatot. Neked is megy a drukk nagyon!!!!!!!!!!!!!!!
Aztán gyere a beszámolóval!!!!!!!!!!

Bodzi!
Képzeld mégse kell hsg-t csinálni nekem. Úgy örülök neki. Azért nem kell mert mikor műtöttek akkor egy pici gond se volt az átjárhatósággal. Azért kicsit félek az inszemtől hogy milyen lesz nem -e fog fájni.

Lányok!
Nagyon szépek a babáitok. Olyan tündéri gyermekek!!!!!! Jó ilyen képeket nézegetni!!!!

Irigy a nyaralók miatt. Mi is mennénk a balcsira egy pár napra csak a most induló vizsgálatok miatt fogalmam sincs hogy mikorra kéne szállást foglalni??!!

Puszi mindenkinek!
csipcsab

Hello Csajok!

Na vegre irtatok :lol:
Huuu ejjel en azt hittem,hoyg.....
Ugy fajt a poci meg a hatam....mindig arra keltem,na meg arra,hoyg pisilnem kell!Legalabb 6x voltam kint.... :shock:
Mondjuk ha jobban belegondolok,mindig sikerult visszaaludni,szoval ezert is tudtam,hoyg ez nem lehet az :wink:

Marietta,
sztem akkor menjetek el meg julius elejen nyaralni,hisz addig ugyis szabin vannak ok is!Ti meg lehet,hoyg mar harman jonnetek haza :lol: :lol: :lol: :lol:

Balaton:jaj ne is mondjatok,en is ugy imadom!!!!!!!
Rengeteg szep hely van!

Bodzi,
jaj szegeny ferjed!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JObbulast neki!!
Mindjart felidonel vagy!!!!Tok jooooooooooooo!

Hajni,
elhiszem,hoyg hianyzik!!!!Edes lehetett a film alatt,hoyg felallt :lol: :lol: :lol: Hat igen,repul az ido,es muszaj oket elengedni kicsit...csak hat elhiszem,hoyg neheeeeeeeeeeez..
Neztem en is,hoyg most brutal hidegfront lesz... :roll:

Porsi,
hat probalom nem ringatni magam semmifele illuziokba,mert attol meg,hoyg vannak fajasok hebe-hoba....nem jelenti azt,hoyg hipp-hopp szulnenk....De kozeleg,az teny! :lol:

Orsi,
dagi??Na ne viccelj!!!!Tuti nagyon csini vagy!
De ahogy Porsi is mondta ez a meleg radob erre a balna erzetre...nekem nem kell mondanod.... :roll: Ugyhogy kerunk is kepet! :wink: :wink: :wink: :wink:

Nandorka,
ugy el tudom kepzelni,hoyg ilyen leszek :lol: ...hogyha vegre aludhatnek,pihenhetnek,tuti alllni fogok folotte es gyonyorkodni.... :lol: :lol:

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Hajni, Marcus nagyon ügyes. Bevallom még én se mertem elvinni, de mostanában már foglalkoztatott a dolog, bár úgyis apjával küldeném. :twisted:
Jó nyaralást Dominak és Marcusnak! :D

Bodzi, Jobbulást a párodnak. Még szerencse, hogy nem akkor történt ez, mikor már mindennapos várandós vagy. Persze az ilyesmi sose jön jókor. :(

Dorka, jobbulást a fiadnak is. Az anyatej csodákra képes! :wink:
Pl. ismerősök elvoltak ájulva, mikor engedtem Lillát cicázni, miközben szopizta az úját. De akkor még nagyban szopizott, és immunerősítésnek nagyon jó az ilyesmi. Nem is lett semmi baja. Azok a babák, akiket a széltől is óvnak, sokkal betegesebbek.

Porsi, legyen inkább az Ikeába egy topik találkozó? :wink:
Lilla is álombaba volt a pociban, és idekint is az lett, szóval sztem bizakodva tekinthetsz ez ügyben (is) a jövőbe! 8)

Adri, meglestem én is Gabi babát. Egy tünemény! Tényleg a hasalós kép a legédesebb, de csak hajszállal, mert a többin is csodálatos!
Remélem mihamarabb elmúlik végre a pocifájás. Lassan kezdi produkálni magát gondolom. Olyan mókásak tudnak lenni. Kívánom, hogy a kezdeti nehézségek után, most már csak felhőtlen pillanatok legyenek.
Emlékszem egy időben leánykám művelte azt, hogy mihelyst elővettem a gépet, rohant mellém, hogy megnézze magát a keresőbe. (ez azután történt, hogy balga módon megnézhette a kijelzőn az elkészült képeket) Egy ideig nem lehetett a gép másik felére állítani. :mrgreen:

Vicky, ez gyönyörű hely! Én is menni akarok!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Drukkok mennek!!!++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vettünk egy bikint nagylánynak. Az elsőt, mert eddig úszópelusban strandolt. Most éjjel nappal abban akar lenni. El is neveztem Miss Bikininek!

KépKép
KépKép
fioona

Arwen, éjjel még én se gondoltam, következő éjszaka mégis meglett a bébi! És mindkét gyerekkel így volt!
Nagyon izgulok érted! Hétfő egyébként is a rák jegyhez köthető nap! :wink: Ugye hétfő van? :? :oops:

Porsi, gondolom nem bánnád nagyon, ha mégis bevontatna valaki a tengerbe! :D

MIndjárt próbálok képeket ügyeskedni!

KépKép
KépKép
fioona

No, az Iwiwen keresztűl csoportosan elküldtem a linket, ahol meglehet nézni a képeket. Aki nem kapta meg, vagy nincs fenn az iwiwen, de kíváncsi a képekre, az szóljon, és küldöm külön priviben.

Vicky én is kíváncsi vagyok ám a többi képre is! :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Fioona,
en mar meg is neztem a kepeket!!
Tunemenyes!!!!!Nagyon edi es egyfolyatabn mosolyog!Milyen jo gyerek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tudom en,hoyg nem lehet tudni,mikor szul az ember,ez benne a szep :lol: Barmikor barmi lehet :lol:
Es igen,hetfo van :wink:
Miss Bikini :lol: Kepzelem :lol:
Tegnap pont Sogornom meselte,hoyg indult vhova a gyerkocokkel (3an vannak :lol: ) es legkisebb csajszi,aki 3eves lesz aug.ban (igen egyforma koruak Lillaval) kivalasztotta maganak a ruhajat,amiben menni akar...furdorucit :lol: :lol: :lol: Felvette es nem tagitott :lol: Aztan vhogy sikerutl lebezslni ot,de halali lehetett :lol: Kepzelem Lillat is a bikiniben :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Esztora?

Kép

Kép
arwen07

itt vagyok!

hát a mai volt a legszarabb napom mostanában.
elmentem a bankba aztán a fehérnemű boltba és végül dm-ből feltöltöttem a készletet.
du.-án meg fodrásznál voltam tőfestésen.
ott volt Hajni anorexiás vendége hát komolyan mondom én még csak a tvben láttam ilyet nagyon durva.

Ricsi mondta hogy a héten szülünk erre én közöltem hogy nekem még sok dolgom van a héten (manikür hogy leszedessem a porcelánt,pedikür és kozmetikus is)
a 4 éves unokahuga közölte hogy szombaton jön Lurkó olyan édes nagyon megszerettem (közölte az Anyukájával hogy őt ugyan már miért nem Briginek hívják????)

voltam a kenguru goldban és vettem 1szer használatos ágybetétet (60x60-as)jobb mint a pvc lepedő.

Fioona én is megnéztem a képeket.nagyon szép a kisfiatok!
megyek még pakolni mert mert soha nem lesz kép Lurkó sarokról ha ilyen tempóban pakolok.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok Lányok!

Nagyon köszi,hogy gondoltatok ma ránk! Jelentem, túléltük a mai napot, bár hosszú volt kicsit, de eredményes! :lol:

A doki szimpatikus volt, UH alapján mindent rendben talált, 11. cn-n 12 mm-es tüsző és 6,5mm-es nyálkahártya, én nem értek hozzá, azt mondta, ezek teljesen jók, mindkét petefészkemben vannak tüszők. Jövő hónapban hormonvizsgálat és páromnak kiskatona vizsgálat. Aztán majd meglátjuk a továbbiakat.

Képek: majd küldöm a linket, még nincs feltöltve egyelőre, a páromat folyamatosan macerálom miatta, egyelőre kevés sikerrel…

Nándorka, jobbulást a Nagyfiúnak! Szegénykém, remélem már jobban is van! Jót mosolyogtam ezen a “virtuális nyaralás”-on :D :D . Én meg vagyok a “virtuálisan babázó” :D :D Jó, hogy itt a fórumban legalább virtuálisan kiélhetjük az (egyelőre) meg nem valósult vágyainkat!!! :) :)

Hajni, Orsi! Jó nyaralást Dominak és Marcinak! Elhiszem, hogy rossz lehet elengedni Őket, hisz még csak most születtek, aztán már milyen kis önállóak!

Orsi, biztos nem vagy kövér, ne is tessék ilyeneket gondolni!!!!!!!! :twisted:

Bodzi, jobbulást szegény Párodnak! Még 1 hónap az esküvő, úgyhogy remélem, addigra teljesen rendbejön! Tényleg, a szervezéssel hogy álltok???

Arwen, Esztora! Sokat gondolok nagyon Rátok! Esztora, Neked is megvan, hogy kit értesítesz, ha esemény van? ?? Tessék ám hírt adni nekünk!!

Marietta, Arwennek igaza van, tényleg most kellene elmennetek egyet nyaralni! Akkor még ez a várakozós idő is sokkal gyorsabban eltelne!

Porsi, elhiszem, hogy élvezed a tervezgetést, én is imádtam, még akkor is, ha tudom, mennyibe fog mindez kerülni! De olyan jó látni, ahogy az álmaink megvalósulnak!!!! Kérünk majd képeket a házról!!!

Fioona, a bikinis csajszi fotóját én szívesen megnézném!!!! Nagyon cuki lehet!!! 8) 8) Olio babát megnéztem, nagyon jó fej kis srác!!!!!!!!!!!

Adri, Gabi baba nagyon jóképű kiscsávó!!!

Puszi mindenkinek, tessék jelentkezni a régen itt jártaknak (Szerika, Toti már nagyon rég voltak, mi lehet velük?).

V.
vickybabe

megyek nstre.lassan igaz alig bírtam felkellni.

Vicky júli 8.-ig Hajninak szólók után nincs több számom.vállalja valaki?
én sem értek az adatokhoz amit írtál de azok alapján amit itt a b.neten olvastam nekem nagyon jó eredménynek tűnik!

Bridzsi

Kép
esztora

Vicky!

Örülök hogy túlvagy már rajta.
Én értek hozzá mert sajna elég sokszor volt már ilyenben részem és ezek az eredmények NAGYON JÓK!!!!!!!!!!!!!
Biztos csak egy kis apróság lesz ami nem stimmel. Lehet a párod katonái lustik azt meg gyorsan feltúrbózzák gyogyival!!!
Mennek a drukkok!!!!!!!!!!!!!
csipcsab

Sziasztok!
Hogy vagytok ma? Én elég rosszul. Náthás vagyok, nem kapok levegőt, fáj tőle a fejem, fáj a torkom, és mindezek mellé még hányingere is van. Kicsike lányom tegnap is és ma is úgy gondolta, ő nem szereti azt amit én reggelizem.
Jaj, képzeljétek KIKÖLTÖZTÜNK a házba. Igaz még van pár apró munka, ami befejezésre vár, de már nagyon meg voltunk indulva. Meg közrejátszott az is, hogy az utcában pár házzal feljebb volt egy betörés valamelyik éjjel. Még csak a belső munkáknál tartanak, nem tudom mi vonzotta a betörőt, de nálunk meg teljesen be van már rendezve minden, nem akartunk kockáztatni. Úgyhogy tegnap fogtunk két táskányi ruhát, és költöztünk.
vivi79

Esztora én részemről nagyon szívesen vállalom a megtisztelő szerepet :) Mi július 21-ig itthon vagyunk :)

A számomat elküldöm priviben aztán majd eldöntöd, hogy nekem írsz-e :)

Lányok, holnap veszem be az utolsó clostykat. Mondjuk mára már hazament piroska, alig várom hogy este legyen és elkaphassam apát :) Nagyon be vagyok kattanva :):):):P

2 napja elkezdtem újra szedni a folsavat is. Egyébként érdekes, mert a folsav ugye segít a vérképzésben és azt hittem ömleni fog belőlem a vér (bocsánat :oops: ), de egyáltalán nem. Mondjuk lehet, hogy a Closty megfogta.
pinkiné
Kistarcsa

Vivi, de jóóóóóóóóóóóóóó! Képekre is kíváncsi lennék a házikóról!!!!!!! :D :D

Niki, hajrá este apával!!!!!!!!! :wink: :wink:

Esztora én is vállalom nagyon szívesen, majd pü-ben küldöm a számomat!
vickybabe

Sziasztok!

Régen jelentkeztem, de ahogy írtam is korábban nem volt gépünk egy hétig. Elég rosszul viseltem az internet nélküliséget. Most pedig a monitorunk rossz, odavan szervízben, csak kölcsönmonitorral tudok írni. És az a legjobb az egészben, hogy a gépünk is csak egy-két éves, meg a monitor is.

Sokat gondoltam rátok és hiányoztatok. :lol:
Arwen! Rád különösképpen sokat gondoltam, hogy vajon megszültél-e már. Mostmár Esztora te is a finisben vagy, úgyhogy mindkettőtöknek nagyon mennek a drukkjaim! Ügyesek legyetek!!! És feltétlenül adjatok hírt magatokról, amint van valami, jó?

Nem tudom kedves anyukák (főleg két gyerekesek), hogy ti hogy csináljátok, hogy van időtök fórumozni is minden nap, olvasni, írni, meg még gyereket ellátni, háztartást csinálni, magatokkal foglalkozni kicsit... :shock: Én úgy érzem, hogy a nap 24 órája semmire sem elég.

Mi egyébként jól vagyunk. Bali mostmár sokat nézelődik, figyel, sokat is van fönt, elgügyörészik, nagyon édipofa.
Vannak új képek a képtárunkba, majd nézzétek meg!

Fioona, megnéztem a képeket, hát haláli ez a kiscsávó!!! Tündériiiii!!!

Adri, titeket is meglestelek az iwiwen és nagyon aranyos Gabi baba! NEkem is a magzati pózos tetszik a legjobban, az én gyerekem is imád így feküdni, főleg a mellkasomon.
Remélem múlik már a hasfájósságotok. TI milyen tápit használtok? mi a Beba HA Start Aktívot, ettől nem fáj a hasija Balázsnak.
Tényleg ti használtok szélcsövet (azt hiszem ez a neve)?

Vicky: nagyon klasszak a képek! Irigy-irigy-irigy...

Pinkiné: drukkkkkk!!!

Marietta: mars nyaralni!!! :D :D

Jaj lányok! Mindenkinek akartam írni, de sirdogál a fiam, úgyhogy mennem kell, ezt gyorsan elküldöm, ha lesz időm, akkor írok még a többieknek is. Addig is bocsi, hogy csak ennyire futotta.

PUSSZZZZZ
szerika

Sziasztok. :)

Arwen:
jelentkezz. :))

Jaj, én nem bírom ezt az időt. Egyik nap 36, másik nap 18 fok. Nyűgös vagyok, fázok, hisztizek és amúgy is..... :evil:

Tegnap elégettem a hasam egy tenyérnyi foltban, shzval még béna is vagyok.

Fioo:
annyira cuki ez a gyerek. :wink:
Vendég

Vicky: majd teszek fel képeket, de egyenlőre nem csináltam, (élőben gyönyörködöm benne), megvárom míg minden teljesen készen lesz.

Arwen: sokat gondolok Rád, feltételezem ez az idő Neked sem nagyon tetszik.

Hajni: mit csináltál a pociddal?

Nekem csak addig lesz internetem, amíg dolgozom, mert a lakóparkban még nincsen kiépítve semmilyen elérhetőség. Se kábeles, se vezetékes, de még az UPC sem elérhető. Nem tudom mi lesz velem, előre félek tőle, nagyon hozzászoktam az utóbbi időben, hogy keresgélek ezt-azt. Bébikével meg ugye mégsem mehetek állandóan könyvtárba (ha ugyan ott van net). Bízom benne, hogy mielőbb kiépítenek valami rendszert.
vivi79

Vagyok Dragaim,csak brutal rossz ejszakam volt...na nem fajas-ugyileg,mert ugy semmi nem volt,csak szimplan nem birtam aludni!!!!Talan ha 4 orat aludtam..... :roll:
Vag y3x kijottem mar olvasni,mert kezs voltam az allando forgolodasomtol.... :evil:
Szoval sztem most megprobalok napkozben pihenni,legalabb mar hoseg nincs :wink:

Vicky,
ezek tok joooooooo hirek!!!!!!!!!!Egyre kozeledtek a babahoz!!!!!!

Hajni,
hoyghogy elegetted a hasad?Jesszusom!Vigyazz magadra!!!

Szeri,
orulok,hoyg jol vagytok!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bele fogsz ma Te is jonni,es biztosan lassan-lassan tobb idod jut majd mindenre,de az eleje az nehez......kitartas!!!!!!!!

Pinkine,
hajra-hajra!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Vivi,
tok jo,hogy kikoltoztetek!Sajnalom,hoyg ilyen ok gyorsitotta meg...de sajna tudjuk,hogy ilyen helyen elunk :?
Sajnalom,hogy rosszul vagy mostansag...biztosan a meleg is bejatszik.....

Esztora,
NST utan tessek jonni meselni!!!!Dokiddal is talizol?Meg is vizsgal?
Szoval akkor szombaton szulsz? :lol: Sokan palyaznak arra a napra,mert telihold lesz :wink:
Bizony am,varjuk a kepet babasarokrol! :wink:
Anorexia meg :shock: jaj en is lattam mar eloben....es olyan ilyeszto.....nagyon sajnalom,aki ebben szenved,mert neki mar az onkepe teljesen torzult,kovernek latja magat 30 kilosan is....de valahol talan a kornyezet hibaja is,biztosan lehet segiteni sok gondoskodassal.....

Kellene mennem Patikaba...de ugy erzem magam,mint egy atbulizott ejszaka utan :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép
arwen07

itt vagyok!

Köszönöm a tszámokat elmentem őket!

nst semmi extra nem volt szépen vert Lurkó szive fehérje nincs a pisimben,vérnyomi ok.
nálunk nem stresszelik a kismamákat a fájás erősséggel.mondjuk ez csak szerintem van így mert senkinek nem nyomtat mást a gép csak a szívműködést.több papirt is láttam.
dokibácsi nem volt ma az onkológián igy holnap bemegyünk a magánrendelésre.gondolom akkor megvizsgál meg uh is lesz.mondjuk ma azt mondta az nst-s néni (aki nagyon aranyos volt a múltkorihoz képest meg főleg) nagyon lent van ez a szívhang popsis babáhozképest.holnap kiderül?!

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Vicky,
annyira jók ezek a képek! NAgyon ügyi a párod!
Az esküvő nagyjából alakul, de egy csomó apróság kellene még.
Többek között egy esküvői ruha, mert az még mindig nincs.
Jövő héten megyek vissza a szalonba, kiváncsi vagyok, mit találok. Párom köszöni a jókívánságokat, javulgat, de még mindig nem tudom, hogyan fogom holnap betenni a kocsiba.

Vivi,
de jóóó, új lakás. Én is kiváncsi lennék, hogy néz ki.

Marietta,
örülök, hogy megúszod a HSG-t! Előre a babára :)
egy kis pihenés szerintem is jót tenne!

Hajni
vigyázz ám magadra!

Fio, Adri
megcsodáltam a babákat, mindkettő gyönyörűséges!!!

Kép
bodzi

Arwen: nem semmi ez a betöréses dolog nálatok (most olvastam csak vissza)! Nem is értem, hogy mertek úgy betörni, hogy ti közben otthon voltatok?!! :shock: Már hallottam ilyen esetről mifelénk is és nagyon elvetemültnek tartom az ilyen betörőket!!!!!!!!! :twisted: És hogy jutottak be hozzátok, nyitva volt valami, vagy ablakot törtek be? Iratokkal hogy állsz?
Sajnálom,h ilyen rossz éjszakád volt. :( és irigyellek, hogy még pocakos vagy! Majd meglátod utólag, hogy hiányozni fog a hasad...

Vivi: jó, hogy kiköltöztetek az új helyetekre, csak kár, hogy ilyen ok miatt kellett. És hogy tetszik az új otthonotokban?
De kár, hogy nem lesz netetek. Hogy fogunk rólad híreket hallani? Azért majd jelentkezel valahogyan ugye?

Bodzi: közeleg nagyon az esküvőtök, izgulsz már? Mekkora a pocid? Gondolom ez meghatározza, hogy milyen mennyasszonyi ruhád lesz…

Hajni: ijesztően hangzik ez a has elégetés… én is féltem tőle terhesség alatt nehogy a vasalóhoz érjen a pocim, sokszor elég közel voltam hozzá.
Nálunk még százágra süt a nap, nálatok ezek szerint már megjelent a hidegfront.

Porsi: már neked sincs sok hátra! Nagyon klassz tervezgetni, én is imádok, meg nagyon szeretem a lakberendezési boltokat, simán ott tudok hagyni egy vagyont, ha felmegyünk Pestre a Giga Kikába, vagy az Ikeába, pedig csak kiegészítőket szoktam vásárolni.

Orsi: kérünk képet!!!! Majd mi megállapítjuk, hogy dagi lettél-e (bár szerintem tutira nem!). Hány kilót híztál?

Nán-dorka: gratula a barátnődéknek mostmár akkor babázhattok együtt. Jobbulást a nagyfiúnak, remélem nem kapja el Dorka. Erről a kicsi esély, hogy elkapjáról csak annyit, hogy amikor mi hazakerültünk a kórházból lett egy torokgyuszim és azt mondta a gyerekorvos, hogy kicsi az esélye, hogy elkapja Balázs tőlem… na én még szájkendőt is vettem a szám elé, nehogy…aztán két nap múlva úgy szörcsögött a drágám, mint a huzat (na ez jó hasonlat volt), még mindig kicsit köhög és trüsszög, de az orrát már csak egy nap egyszer kell szipkázni.

Ragota: hogy vagytok? Írtad, hogy a kutacsból állapítod meg, hogy kap-e a gyerkőc elegendő folyadékot… ezt hogyan csinálod, vagy hogy látod? Én forralt lehűtött vizet szoktam adni Balázsnak, az is jó? Bár gondoltam már rá, hogy veszek ilyen bébivizet, amit te is adsz Csonginak, de még nem jutottam odáig.

Meri: olyan régen jelentkeztél… remélem nincs semmi gond csak élvezted a szabadban a jó időt a kutyusaiddal..

Toti: merre vagy? Szokod már az új munkahelyet? Még mindig tetszik?

Angyalkrisz: nagyon imádnivaló Dorka babuci. Hogy bírod a kettesben létet?

Nikó: mikor kellene, hogy nem megjöjjön? Jópofa a dokid: egy nő úgyis érzi… ha-ha-ha… Egyébként sosincs késő gyereket vállalni, a lényeg, hogy jöjjön már, hiszen úgy várjátok!!! DRUKKK!!! Remélem sikerül!!!
Én is wordbe szoktam megírni, mert csomószor jártam már úgy, hogy elszállt az egész irományom, mire végeztem, így már nagyon rutinos vagyok.

Csajszik! Használt valaki hasszorítót? Mi a véleményetek róla? Nektek maradt még vissza hasitok?
Ti csíkosodtatok? Én hiába kentem állandóan magam sajna lettek csíkjaim és az a durva, hogy szülés után!!!

Fú jól kifáradtam mire írtam… remélem senkit nem hagytam ki, hiszen mindenkinek igyekeztem írni, ha pedig kihagytam valakit, akkor bocsi, az nem szándékos volt.

Na most Ti jöttök! A feltett kérdésekre tessék ám válaszolni!
szerika

én kimaradtam!

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora: nem maradtál ám ki :) neked még az előző hozzászólásomban írtam, nézd csak:

"Mostmár Esztora te is a finisben vagy, úgyhogy mindkettőtöknek nagyon mennek a drukkjaim! Ügyesek legyetek!!! És feltétlenül adjatok hírt magatokról, amint van valami, jó? "
szerika

jogos!én csak az utobbira koncentráltam.

Bridzsi

Kép
esztora

Hahó,

Szeri! Köszi a kérdést, jól vagyunk. Az utóbbi napok kicsit nyűgösek, főleg a délutánok, ugyanis Kiscsákó már egyre többet van fent, álmos, mint a fene, csak aludni nem nagyon akar. Ráadásul majdhogynem óránként kér enni du.
Apa családja szépen finoman, (és így már Apa is), azt próbálják beadagolni, hogy nem eszik eleget a Kincsem... és ez lelkileg megvisel, mert persze az ember elkezd agyalni...kételkedni, aztán egyszercsak tényleg nem lesz elég. Merthogy más gyerek már mennyit hízott, Ő meg nem... 3450-nel jöttünk ki, most 4160, és vagyunk majdnem 7 hetesek. Dehát minden gyerek más!!!!!!!!!!!!!!!

No ennek örömére most nekiálltam mérni, eldöntöttem, pár napig mérem. Eddig 120-110-70 gr. Asszem ez nem kevés, főleg, hogy eddig csak 90-et evett.

A kutacsa be van horpadva, simizd meg a kis buksiját, és érzed. Szóval akkor te is adsz Balinak? Hát a víz...én azért nem adok csapvizet, mert az tele van mindenféle klórral, hormonokkal... inkább sima ásványvíz felforralva, avagy bébivíz.

NEKEM IS SZÜLÉS UTÁN JÖTTEK KI A CSÍKOK!!! Még én sem meséltem, pedig elég aggasztó... Nekem még abszolájte nem ment vissza a pocakom. A vágás mentén rálóg a testemre. MIlyen szépen érzékeltettem, nem? Pedig sajna így van. No erről nem teszek be képet :roll: Hát nagyon bízom benne, hogy visszamegy, mert ez így ritka randa...

Bodzi, jajajajaj, szegény leendő férjed :-) Bízom benne, hamar rendbejön. Noa ruha, az izgi lesz...az utolsó pillanatban is igazítani kell majd, mert olyan gyorsan változik a pocakméret, főleg ebben az időszakban :roll:

Elnézést, hogy csak ennyi, de asszem most pihizek egy picit. Napi fotómat azért beteszem...

Pusza

Kép

KépKép
KépKép
ragota

Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
ragota

Ragota,
nagyon jó képek Csongiról!!! A mosolygós az valami zabiznivalóóóó!!! :D
Jaj nehogy idegeld már magad, hogy mennyit eszik Csongi! Úgyis látnád rajta, ha nem enne eleget, legalábbis az én fiam tutira reklamál olyankor. Minden baba más és más, azt meg kiváltképp utálom, amikor más egykorú gyerekhez hasonlítgatják a sajátunkat. Ilyen korban kábé napi 600 ml-t esznek, szerintem nálatok is részletekben megvan ez.
Az elején én is folyton mértem Balit, de aztán egy tapasztalt barátnőm leállított a mérlegről, azt mondta, hogy nem szabad csak hetente egyszer megnézni, hogy mennyit hízott, de akkor se kell pánikba esni! Szóval nyugiiii, semmi gond a csemetéddel. Amúgy a védőnő mit mond? Nézik a súlyát?
Mi sima ásványvizet forralunk, mert a csapvizünk katasztrófális, még mi se isszuk,nemhogy a gyerek...
Oké, akkor meg vagyok nyugodva, hogy nem én vagyok az egyetlen, akinek csíkjai lettek és akinek rálóg a hasa a vágás mentén a testére, ahogy szépen kifejezted... :lol: (már kezdtem magam stresszelni ezen).
Úgy bírom, mert akárkivel találkozom azt mondja: jéééé, neked még ekkora hasad van! Vagy ezt: látom maradt még a hasadból! Na ilyenkor rendesen felmegy bennem a pumpa, hiszen csak egy hónapja szültem!!!! Még rendeződni kell ott a dolgoknak bent, nem lesz egyik napról a másikra kockahasam!!!
A dokimat kérdeztem, ő nem ajánlja a hasszorítót, mert az a normális, ha maguktól helyezkednek vissza a szervek a maguk ütemében. Ezért kérdeztem a véleményeteket, hogy ti mit gondoltok erről, mert engem azért aggaszt, főleg a fenti beszólások miatt, hogy még van pocim.
szerika

Sziasztok. :)

Arwen, Esztora megvan. :)

Bodzi:
mikor is lesz a nagy nap? :)

Szeri:
én nem használtam. :)

Ragota:
nagyon cukkkkiiii. :)

Pár kép az én kölkömről, levágtam a haját. :)

Kép

Kép

Kép
Vendég

Hajni! Ezek a szemek, szempillák......nagyon szép ez a kiscsákó!!!!!!!!!! 8) Azért azok a göndör fürtök...nagyon csecsék voltak

Szeri, engem már néztek terhesnek, sőt, többen kérdezték, hogy újra terhes lettem -e. Apa szivat ezzel emellett...persze csak poénból, így ezt már megszoktam.
Ne idegeskedj, 9 hónapig alakult, nőtt a pocakod, miért ne adhatnál neki ugyanennyit, hogy regenerálódjon... Szoptatunk, ehhez pedig kell a kaja, az energia. Fogyózni nem lehet, tornázni még nem lehet, szóval ne foglalkozz ezzel. Tesómnak is így rálógott, és most már nem olyan.
Én próbáltam a hasszorítót. az a bajom vele, hogy fekve nem lehet, ülve nem lehet, dehát mikor állok én??????????????????????!!! Ami fontos, hogy állítólag fekve szabad csak felhúzni, mert akkor vannak jó helyen a cuccosok.

A mérés...én sem mértem ezeddig, mert gondoltam, nem idegelem magam, de most muszáj bebízonyítani magamnak (más le van trottyantva), hogy igenis eszik eleget.

Puszmák

KépKép
KépKép
ragota

Porsi, jó ez a Greenpeace! :lol:

Gyönyörűségesek ezek a fiúcskák!!!

Fio, priviben nekem elküldöd a linket?

Én használtam hasszorítót. Mondjuk nekem a szopizásnál első napokban retteneseten bírt fájni a méhem,de meg is volt az eredménye - eléggé jól visszarendeződtek a dolgok. Ezután kezdtem használni a szorítót, mert nekem kényelmes volt, vhogy a derekamat is támasztotta. Csináltam/-om az intimtornát, sztem az is segít a visszarendeződésben (ezt most azért is írtam, h megnyugtassam magam, h hátha az ellensúlyozza a szorító rossz hatását, ha van neki olyan).
Micsoda tapintatlanság azt mnondani, h maradt a hasadból! Én azt sem szeretem annyira, ha bókolnak, h nem látszik,mertkinek mi köze hozzá, én sem teszem szóvá ismerősöknek a hasméretüket, de így meg végképp! :twisted:

Miket akartam még?
Jobbulást a betegeknek, nyugalmat az anyukáknak, ha ott van velük a gyermekük, azért, ha nem, azért...

A nagyfiú még lázaskodik sajnos, pedig nem szabadna neki, izgulunk, nehogy megint tüdőgyuszi legyen, mert az tavaly nyáron uilyen volt... No, megyek, mert Nagyi vigyázza Dorót, ne feszítsük túl a türlemüket.
Ja, ma és tegnap hármasban voltunk, elég jól telt az idő. Ma délután diadal volt, h mindketten aludtak, végre egyszerre, no de akkorra meg már én nem bírtam... :? Pedig nagyon kell az alvás, tök hülye és béna vagyok, ha nme alszom eleget. Vagyis akkor végképp. :roll: :)

Kép

Kép
nán-dorka

Ágota, Hajni!
Nagyon aranyosak a fiaitok, nagyon édik a képek.

Én eddig azt hittem, ha szülés előtt nincsenek csíkok, akkor utána sem lesznek. Ez kicsit elkeserített, de úgy gondolom ha ez lesz a legnagyobb probléma, akkor boldog lehetek.

Az új ház nagyon tetszik, jó érzés volt tegnap hazamenni. Főztem friss, meleg kaját mire férjecském hazajött. Élveztem a háziasszony szerepét.
Majd mutatok képeket, nem felejtem el. Már a pocim is elég jól megnőtt, majd azt is lefényképezem.

MOst megyek, de majd még jövök.
vivi79

Sziasztok!

Ág,
nagyon édesek a picúr!
Ez a has dolog nem lehet kellemes, de leszel Te még olyan csini, mint terhesség előtt :)

Szeri,
örülök, hogy rendben vagytok!
Pocim nődögél, isten bizony lesz kép, amint apát újra lábra tudom állítani. :)
Mindenképp olyan esküvői rucit szeretnék, ami mell alól bővül, hát jövőhéten meglátjuk, mit tudnak a szalonban adni. Valószínűleg jó
későn tudják majd rám igazítani.

Hajni,
Te gyerkőcöd is nagyon édes!!
Aug 4-én lesz az esküvőnk, már most nagyon izgulok és még annyi szerveznivaló van :)

Nándorka,
további jobbulást nagyfiúnak, jöjjön már ki abból a betegségből!

Vivi,
én nagyon várom a képeket !

Arwen???

Kép
bodzi

köszönjük, Vivi, Bodzi, sajnos tüszős mandulagyull-a van a nagynak. :( kezdjük az antibigyót, sajnos... pedig meg vagyok róla győződve, h akkor megint könnyebben megbetegszik majd legközelebb. :(

a kicsi meg éjjel is másfél óránként kér enni. amikor hőség volt, másfél óránként adtam neki, mintha beállt volna erre. :?

Vivi, jó lehetett háziasszonykodni, csak így tovább. de azért vigyázz is magadra!

Bodzi, lehet, h Arwen azért nem jössz, arra gondolsz?

Kép

Kép
nán-dorka

ezt jól megaszontam. de értitek... :wink:

Kép

Kép
nán-dorka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?