Arwen: nem semmi ez a betöréses dolog nálatok (most olvastam csak vissza)! Nem is értem, hogy mertek úgy betörni, hogy ti közben otthon voltatok?!!
Már hallottam ilyen esetről mifelénk is és nagyon elvetemültnek tartom az ilyen betörőket!!!!!!!!!
És hogy jutottak be hozzátok, nyitva volt valami, vagy ablakot törtek be? Iratokkal hogy állsz?
Sajnálom,h ilyen rossz éjszakád volt.
és irigyellek, hogy még pocakos vagy! Majd meglátod utólag, hogy hiányozni fog a hasad...
Vivi: jó, hogy kiköltöztetek az új helyetekre, csak kár, hogy ilyen ok miatt kellett. És hogy tetszik az új otthonotokban?
De kár, hogy nem lesz netetek. Hogy fogunk rólad híreket hallani? Azért majd jelentkezel valahogyan ugye?
Bodzi: közeleg nagyon az esküvőtök, izgulsz már? Mekkora a pocid? Gondolom ez meghatározza, hogy milyen mennyasszonyi ruhád lesz…
Hajni: ijesztően hangzik ez a has elégetés… én is féltem tőle terhesség alatt nehogy a vasalóhoz érjen a pocim, sokszor elég közel voltam hozzá.
Nálunk még százágra süt a nap, nálatok ezek szerint már megjelent a hidegfront.
Porsi: már neked sincs sok hátra! Nagyon klassz tervezgetni, én is imádok, meg nagyon szeretem a lakberendezési boltokat, simán ott tudok hagyni egy vagyont, ha felmegyünk Pestre a Giga Kikába, vagy az Ikeába, pedig csak kiegészítőket szoktam vásárolni.
Orsi: kérünk képet!!!! Majd mi megállapítjuk, hogy dagi lettél-e (bár szerintem tutira nem!). Hány kilót híztál?
Nán-dorka: gratula a barátnődéknek mostmár akkor babázhattok együtt. Jobbulást a nagyfiúnak, remélem nem kapja el Dorka. Erről a kicsi esély, hogy elkapjáról csak annyit, hogy amikor mi hazakerültünk a kórházból lett egy torokgyuszim és azt mondta a gyerekorvos, hogy kicsi az esélye, hogy elkapja Balázs tőlem… na én még szájkendőt is vettem a szám elé, nehogy…aztán két nap múlva úgy szörcsögött a drágám, mint a huzat (na ez jó hasonlat volt), még mindig kicsit köhög és trüsszög, de az orrát már csak egy nap egyszer kell szipkázni.
Ragota: hogy vagytok? Írtad, hogy a kutacsból állapítod meg, hogy kap-e a gyerkőc elegendő folyadékot… ezt hogyan csinálod, vagy hogy látod? Én forralt lehűtött vizet szoktam adni Balázsnak, az is jó? Bár gondoltam már rá, hogy veszek ilyen bébivizet, amit te is adsz Csonginak, de még nem jutottam odáig.
Meri: olyan régen jelentkeztél… remélem nincs semmi gond csak élvezted a szabadban a jó időt a kutyusaiddal..
Toti: merre vagy? Szokod már az új munkahelyet? Még mindig tetszik?
Angyalkrisz: nagyon imádnivaló Dorka babuci. Hogy bírod a kettesben létet?
Nikó: mikor kellene, hogy nem megjöjjön? Jópofa a dokid: egy nő úgyis érzi… ha-ha-ha… Egyébként sosincs késő gyereket vállalni, a lényeg, hogy jöjjön már, hiszen úgy várjátok!!! DRUKKK!!! Remélem sikerül!!!
Én is wordbe szoktam megírni, mert csomószor jártam már úgy, hogy elszállt az egész irományom, mire végeztem, így már nagyon rutinos vagyok.
Csajszik! Használt valaki hasszorítót? Mi a véleményetek róla? Nektek maradt még vissza hasitok?
Ti csíkosodtatok? Én hiába kentem állandóan magam sajna lettek csíkjaim és az a durva, hogy szülés után!!!
Fú jól kifáradtam mire írtam… remélem senkit nem hagytam ki, hiszen mindenkinek igyekeztem írni, ha pedig kihagytam valakit, akkor bocsi, az nem szándékos volt.
Na most Ti jöttök! A feltett kérdésekre tessék ám válaszolni!