Roz
Látod-látod, én mondtam, hogy nagyon jól nézel ki!
A gyerekeidnek különös érzéke van arra, hogyan tegyék érdekessé és nem unalmassá a napjaidat.
Dettus
Benneteket sűrűn látlak sétálni együtt a férjeddel. És mondd, a te párod élvezi is? Mert az enyém kifejezetten útálja, nem sok köszönet van benne, ha nagy nehezen bemegyünk. Na ez csak azért jutott eszembe, hogy tegnap találkoztunk.
Szerencsére ma este megyek be megint a csajokkal a borvárosba egy jó kis borozásra és csevejre.
Ser
Nagyon szép képet csináltál Hannáról. És itt is olyan nagylányos.
Szerencsére Bence osztályában nincs ilyen elszállt szülő, én is máshonnan hallottam, meg talán a lányos anyukákat ez jobban érinti. De Adrinak sem fogok drága divatos holmikat megvenni, az biztos.
Nana
Nagyon szép a fotó, én is imádom az ilyen házakat.
Bepa
Sok sikert a tanuláshoz és gratula a pisihez!
Don
Utólag és megkésve én is boldogságos első szülinapot kívánok kicsi Noéminek. Szép játékokat kapott és olyan szép nagy haja van.
Lina
Én már meg sem lepődőm Szláván, már többször bizonyított. Irigylem a pörgős napjaitokat.
Majd csörizek vagy üzenek, ha kész a csomag.
Az Árkádokba mégy majd vásárolni? Én júl 2-6-ig újra suliban leszek Pesten, és majd megyünk oda a kolléganővel nézelődni. Most operátori vizsgát kell tennünk.
Utolag boldog szülinapot kívánok!
Csajok nehogy már zavarjon a 3.X, én már 34 leszek, de tök jól érzem magam a bőrömben.
Balim
A héten éppen foci táborban van Bence. Tegnap meg strandolni volt Cserkeszőlőn. A barátaink vitték el. Ezt csináljuk. Felváltva hordjuk a srácokat. Múltkor én vittem el őket moziba, aztán István strandra. Persze majd megyünk együtt is családostul.
Szegénykém tiszta paprika lett, mert egész napra mentek, én meg elfelejtettem adni neki krémet, bár úgysem kente volna magát, és az egész napos trandolásnak ez a következménye.
Szóval még nagyon az elején vagyunk a nyárnak, de az a tervem, hogy minél gazdagabb programban teljen a nyári szünet és főként, hogy a barátaival, ne csak Adrival.
Eszti hogy van?