Új privát üzeneted érkezett!

Borsika-képzeld telyesen hejrejött a kis köldöke.Tiszta,és gyönyörű.Már több mint 4 kg-ot nyom a kis tündér.Hogy avytok?Jó lett a fürdöruci?

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Borsika!

Köszönöm neked is! :)
Vendég

Sziasztok!

Don:
Nagyon aranyos Noémi!Lari is pont ilyen elefántot kapott az első szülinapjára :D ,nállunk is sláger volt,most pihen a sarokban a dobozban a többi kacat között :? ,remélem nállatok tovább becsben marad :wink:
kazi

Cukker,
azt hiszem nem reagáltam a ruhákra pár napja. Persze, bármikor szívesen fogaduk, akár az anyukájának, akár a kislánynak. Most már ő is 9 hónapos, egyre jobban nő, pelussal ellátjuk mi, meg néhány játékkal, mert szegénynek az sem volt semmi.

Donoé,
nagyon aranyosak a szülinapos képek!

Mi ma megint szülinapoztunk, Szláva nagymamájának is tegnap volt a szülinapja, ma meg is ünnepeltük.

A férjem meg tényleg nagyon kitett magáért, ilyenekben nagyon a topon van, de már sokszor említettem, hogy vannak ám hibái is, nem is kevés, de azokat nem hangoztatom :D Na jó, egyet: ma itthon hagyta az összes igazolványát, erre Pesten jött rá, úgyhogy vezethettem én Bánkra, meg vissza. Mondjuk jól jártam, mert egy papucsban mentem, abban nem lehet vezetni, kénytelenek voltunk beugrani az Árkádba egy sportcipőért... :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok :)

Donoé
Nagyon klasszak a képek :)

Lina
Csak megsúgom Én mindig papucsban vezeteke nyáron :lol: :wink: Oh bár az Én uramnak lenne csak ennyi hibája hoyg a papirjait itthon hagyja :lol: :wink:

Meglett a szemüveg, a kis bestia itthon tette le ... Nekünk meg azt modta, hogy mikor festették az arcukat akkor Ő ott letette ... még modtam is az apjának, hogy nem vennénk észre, hoyg szemcsi nélkül jött haza ?! furcsa lenne...
Egyébként tegnap Adri megint bealkotott :lol: :roll: az egyik oldalt levágta a göndör fürtjeit :roll: most egyenlőre még féloldalas a drágám a füléig sem ér a bal oldalt a haja a másik oldalon meg a válla alatt ér, nem tudom mit csináljak ezzel a csajjal olyan zizi .... tegnap a kupakot nyomkodta szájábba kétszer bele esett a medencébe ruhástól hihetetlen felér a másik 2 gyerköccel .... (tiszta anya tegnap meg is jegyezte Tibor )

jaj nem irtam Áki csak aznap hányt nem tudom mi lelte azóta sem lehet hoyg csak napszúrást kapot vagy be alma levezett nem tudom ...

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Roz
hát nem uncsik a napjaid.De legalább lesznek szép emlékeid,lesz mit mesélni majd ha megnönek és elfelejtik.Meg majd az unokáknak egyszer nagyon soká.
Szerencsére meglett a szemüveg,ez jó.

Donoé
nagyon jók a képek,szép a torta is.Csak nyugodtan tegyél képeket.Jó az az elefántos játék,kis formás.Sokáig elbíbelödött Anna is az ilyenekkel.Ma már nem,inkább rajzol,de mindenhová akar.

Erszényes
héten átugrotok hozzám?Pénteken elmehetnénk pancsizni.Hm?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Lina
Utólag is boldog szülinapot!

Kép
Kép
Kép
thymi

Sziasztok!

Lina és kicsi Noémi
Nagyon-nagyon boldog SZÜLINAPOT!!! :D :D

Sajna ennyi :(

Seriff-ék ugye már hazaértek?

KépKép
KépKép
nana09

Lina, utólag is Boldog szülinapot!

Don, Noéminek is nagyon sok boldogot!

Megjöttünk, klassz volt nagyon, most csak egy gyors kép, talán du jövök bővebben!

Kép

Kép
seriff

Nana, aha. :lol:

Kép
seriff

Ser
:D
Na ez a kép is naptárra illő! :D :D
Sok fiú szívét fogja Hannamanna összetörni. :)

KépKép
KépKép
nana09

Nana
kellenek a C&A-s utalványok?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Ser
nagyon szép ez a kép,hátmég Hanna! :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

ser: nagyon szép Hanna a képen! Azok a göndör fürtök... :wink: :lol: :lol:

Timci: holnap otthon vagytok? Fel tudnék ugrani ha van időd... :wink: :lol:

hajny: oké a péntek, majd megbeszéljük h hova menjünk.... :wink:

don: szupereka képek, látom az ajándéknak volt sikere, milyen kis elmélyülten játszik... :wink: :lol: a torta is nagyon guszti, ízlett neki?

húúú ma is nagyon meleg van, ki sincs kedvem menni az udvarra....Janával átrendezzük kicsit a házat meg a szobáját, szeret pakolni, rendezkedni (mint én :lol: :lol:) , így idebenn is le tudom kötni a sok szanaszét pakolt dologgal... :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
erszényes

Hajny
Persze, persze. :D csak a nyaralás előtt, alatt... el is felejtettem. :oops: :oops:

Szerda délelőtt ok lenne Neked, ha átugranék érte? :)

KépKép
KépKép
nana09

Nana
oké,szerda délelött jó lesz,nehogy lejárjon már a kupon.Érthetö a felejtés,persze. :lol: Én is így vaok mindennel,nem kell hozzá még utazni sem.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Köszönöm a gratulákat a bizihez Marci nevében is!

Pille,
M. az Aranyba jár, egyelőre nagyon bejött, főleg a tanító néni. Holnapután indulunk :wink: .

Cukker,
szerencsére nálunk nincs ilyen eszement divat. Bár hiába is kérnék, úgyse mennénk. Bence miket csinál a szünetben?

Don,
nagyon édes Noémi, kis maszatos :).

Nana,
klassz a kép, raksz még?

Ser,
nagyon édes Hanna!

Lina,
micsoda rendi férjed van.
balim

Lina, tényleg egy tündér a férjed! Csodaszép a csokor! Persze az egyéb ajándékok sem semmik, de mindent visz a sínek közé befekvő Lili, az akrobata! :wink: :D

Balim, talán kicsit hűvösebb lesz! Eszméletlen sok motoros volt Horvátországban, sisak és rendszám nélkül, mondjuk nem semmik azok a hegyi utak!

Cukker, sztem ez szomorú, h ilyen szülők is vannak, nem hiszem el, h a gyereknek ez az igénye, ezzel inkább csak előre is bocs, de "be lehet fogni a száját", persze csak ideig óráig, sajnálom az ilyen gyerekeket,elég nehezen fog kialakulni egy normális értékrend náluk.

Nana, hú, nagyon szép kép, ilyen gyönyörű helyen voltatok? Ilyet csak a festményeken látni. Tényleg,mesélj, hogy bírták az utat a fiúk?

Don,én kb másfél évente megunom,és levágatom a hajam, mert hiába hosszú és göndör, de vékonyszálú, és kiengedve csak rálapul a fejemre, örökké össze van kötve,akkor meg mindegy, h rövid vagy sem. Tavaly februárban volt utoljára ilyen rövid, szerencsére eddig gyorsan megnőtt, mert persze most annyira nem tetszik,mint amikor a fodrásztól kijöttem :roll: :oops: :oops: .... .

Köszi lányok a dícséretet, persze kép most sem készült rólam, mivel én fotóztam........

Kép
seriff

seriff
nagyon édes Hannácska :) egyre jobban hasolít apukájára szerinte (aztán lehet hogy nincs igazam :) ) Nagyon kíváncsi vagyok pedig hogy milyen lett a hajad :)

balim
vigyázzatok nagyon az úton :)

cukker
Neked akartam még irni. Nálunk egyenlőre nincs semmiféle divat irányzat sem játékban sem ruhában. Néha elejti hogy bezzeg XY .-nak ilyen- olyan pónia van, de ennyi .Remélem tudom majd kezelni később is . Egyszer még kisebb korában elvitte egy ismrős, és bevitték a gyorsétterembe md.-ba mi soha nem megyünk oda, Tibor kifejezetten tiltja tőle Őket, de utánna mindig ott hisztizett a meki előtt hogy menjünk be, de szerencsére gyorsan leszokott róla.
Na meg ugye jött is allergi ami miatt nem is eheti azokat a kajcsikat ... A sültkrumli sem sima sültkrumpli úgyhoyg még azt sem eheti úgyhogy letudva a meki is :wink:

Kép

Kép

Kép
roz23

erszényes-holnap megyünk el Attilával a bébi pénzét intézzük el délelöt.Délbe,meg a nővéremmel megyek vásárolni,de szerdától jöhetsz,ha gondolod. :wink:

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Roz

Látod-látod, én mondtam, hogy nagyon jól nézel ki!
A gyerekeidnek különös érzéke van arra, hogyan tegyék érdekessé és nem unalmassá a napjaidat. :)

Dettus

Benneteket sűrűn látlak sétálni együtt a férjeddel. És mondd, a te párod élvezi is? Mert az enyém kifejezetten útálja, nem sok köszönet van benne, ha nagy nehezen bemegyünk. Na ez csak azért jutott eszembe, hogy tegnap találkoztunk.
Szerencsére ma este megyek be megint a csajokkal a borvárosba egy jó kis borozásra és csevejre.

Ser

Nagyon szép képet csináltál Hannáról. És itt is olyan nagylányos.
Szerencsére Bence osztályában nincs ilyen elszállt szülő, én is máshonnan hallottam, meg talán a lányos anyukákat ez jobban érinti. De Adrinak sem fogok drága divatos holmikat megvenni, az biztos.

Nana

Nagyon szép a fotó, én is imádom az ilyen házakat.

Bepa

Sok sikert a tanuláshoz és gratula a pisihez!

Don

Utólag és megkésve én is boldogságos első szülinapot kívánok kicsi Noéminek. Szép játékokat kapott és olyan szép nagy haja van.

Lina

Én már meg sem lepődőm Szláván, már többször bizonyított. Irigylem a pörgős napjaitokat.
Majd csörizek vagy üzenek, ha kész a csomag.
Az Árkádokba mégy majd vásárolni? Én júl 2-6-ig újra suliban leszek Pesten, és majd megyünk oda a kolléganővel nézelődni. Most operátori vizsgát kell tennünk.
Utolag boldog szülinapot kívánok!

Csajok nehogy már zavarjon a 3.X, én már 34 leszek, de tök jól érzem magam a bőrömben. :)

Balim

A héten éppen foci táborban van Bence. Tegnap meg strandolni volt Cserkeszőlőn. A barátaink vitték el. Ezt csináljuk. Felváltva hordjuk a srácokat. Múltkor én vittem el őket moziba, aztán István strandra. Persze majd megyünk együtt is családostul.
Szegénykém tiszta paprika lett, mert egész napra mentek, én meg elfelejtettem adni neki krémet, bár úgysem kente volna magát, és az egész napos trandolásnak ez a következménye.
Szóval még nagyon az elején vagyunk a nyárnak, de az a tervem, hogy minél gazdagabb programban teljen a nyári szünet és főként, hogy a barátaival, ne csak Adrival.
Eszti hogy van?

Andi
Kép
cukkker

Sziasztok!

Lina, utolag is boldog szulinapot! Nagyon klassz ferjed van, hogy ennyi mindent osszeszervezett es gyonyoru csokrot kaptal. :D

Don, edes Noemi, ahogy jatszik! A tortat megkostolta? Nagylanyod hogy van Szeged ota?

Ser, ra sem ismertem Hannara! :oops: Csak a kepet neztem, a "feladot" nem es meglepodtem, mikor rajottem, hogy te Hannad! Nagyon nagylany ezen a kepen! Es gyonyoru! :D Latom elvezte a hajokazast! :wink:

Roz, Adri nem semmi kis gezenguz! :D Levagatod a hajat?

Cukker, hogy viselik a gyerekek mig Bp-en vagy?

Pille, EN tartom magam a cici nelkuli elalvashoz! :lol: Katam azert beprobalkozik, de egyre rovidebbek a nyafogasok. Ha megkerdem, hogy kie a cici, akkor mondja, hogy tejoé. :lol: Az az igazsag, hogy az utobbi masfel honapban mar egyre nehezebben viseltem a szopizast es szerintem ezt o is erezte. :oops: :roll:

Ma voltam uh-an, minden tokeletes eeeeeees egesz biztos
KISFIU! :D :D :D

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Lili, merre jarsz?

Geli, hogy vagy? Vannak mar tunetek?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Roz,
nem semmi, amit Adri csinál. Már látom én is, hogy nálunk Eszti fogja a legcifrább dolgokat művelni.

Dóra,
nagy-nagy gratula a kiskukishoz. Ti is nagyon ügyesek voltatok! Gondolom apa most büszke :lol: .

Cukker,
klassz, hogy így megszervezitek. Nálunk a szomszédban van ugyanilyen korú kisfiú, vele szoktak sokat játszani. Meg jönnek a táborok és a közös nyaralás. Láttalak Benneteket tegnap a borvárosban, meg Beáékat is. Köszönjük, Eszti jól van, irtó nagy csibész, imádjuk.

Ser,
és hogy tetszett uradnak a búvárkodás? Én kimondottan örülnék, ha hűlne, csak eső ne legyen :roll: . Bár nem kívánságműsor...
balim

Dóra:gratula fiadhoz:) fiút szerettetek volna Kata után?

Ser!Hannád már nagyon kialakult szép kislányos pofijú gyönyörűség (mennyire hasonlítotok:)Csak a szőkesége nem vág bele a képbe.
Hol voltatok? Utat hogy bírja Hanna?

Roz! megint megerősítettél abban hogy a lányok sokszor roszcsontabbak mint a fiúk...de ezért szép az élet Velük, mert mindig kitalálnak valamit:)
bepa77

Roz, hát nem semmi Adri,a kis ördögfióka!
Hasonlóság:ki ezt mond ki azt,én nem tudom eldönteni, de igazából nem is akarom :wink: :lol: !

Balim, sztem ez a búvárkodás olyan,h borzasztó sokat kell merülni ahhoz,h igazán élvezze az ember, de a 3.merülésnél már a fiúk(egy baráti párral és pocakbabájukkal mentünk) is mosolyogtak, nem csak a "de béna voltam, stb" hallatszott, meg aztán gyönyörű hely az Addria, de az élővilága jóval szegényesebb,mint pl a Vörös tengeré, ezt nem panaszkodásból írom, csak tény. Várod már a szerdát?

Cukker, sztem Bence nem fog unatkozni,jó dolga lesz a nyáron!

Bepa,köszi a dícséretet Neked is, szőkeség:hátőőőőő :oops: :D .(LÁNYOK,MINDENKINEK KÖSZI)!
Hazafelé egy tündér volt Hanna , a 8órás úton 1x 20percre álltunk meg,és tök jól bírta, mondjuk 2órát aludt, amúgy meg bezélt, nézelődött,és engem énekeltetett,na meg evett.Odafelé azért be kellett vetni minden leleményességemet, báboztam, stb, de akkor is csak 2x álltunk meg,igaz a 2. 1órás volt, egy kis koccanás miatt( a másik autó).

Kép
seriff

Sziasztok!

Ser:
Nagyon ügyes Hanna,hogy így bírta az utazást!A kép tényleg nagyon szép,ügyes vagy :wink: Ne mond már hogy nem tudod magadat lefotózni?!Mindenki szeretné látni az új sérót,na ne kéresd már magad! :wink: :lol:

Cuki:
Az én férjem szeret sétálni(már ha az ideje engedi)velünk a városba.A beszélgetős borozás jól hangzik! :) Nemtudom én mikor jutok el így estére a csajaim nélkül :roll:

Dóra:
Ügyi vagy az altatással!Aranyos Katika,hogy átengedi Tejónak a cicit :D
Gratulálok a kisfiúhoz!!!Neve megvan már?Vagy szabadalmaztatjátok a Tejót? :wink: :lol:

Roz:
Én is levágtam a hajam egyszer ovis koromba,de azon nem kellett javítani....ugyanis tövig vágtam :lol:
Lehet hogy Adri már tud valamit és fodrász lessz! :lol:

Erszényes:
Nagyon tetszik a vonalzós kép Janáról! :)

Nállunk ma volt a családlátogatás.Micsoda kérdéseket tesznek fel,nem semmi! :roll:
Mira bemutatta a lakást....van egy szobánk ami Larié lessz,(most ott nincs semmicsak 1 szekrény,játékok,ugrálóvár)a cserépkályha kéménye ott megy el és egyszer kicsapódott a kátrány rajta...lentről hallom:-ez az én szobám,ez anyáéké,ez meg a büdös szoba :oops: :lol: :lol: :lol: Nemtudom mit gondolaz óvónéni miért hívjuk így :oops:

Olvasgattam ma az elejét a topiknak,meg a képeket nézegettem...tök jók volt,meg mennyien eltüntek,vannak akik teljessen másként írtak. :D Ti szokttok visszaolvasni?Ma délután épp Pillle svajúdásáról ,szüléséről olvastam :D
kazi

Sziasztok!

Ser!

Hihetetlen,mennyit változott Hanna arca!Olyan nagylányos lett,tündéri a képen,köszönöm a köszöntést! :D

Balim!

Neked is köszönöm a köszöntést,nagyon szuper jó utat kívánok nektek! :D

Dóra!

Gratulálok a biztos kis pasihoz,néven gondolkoztatok már?Hihetetlen,hogy szalad az idő,mindjárt félidős leszel.Barbi jól van/kopp-kopp-kopp/remélem így is marad.Pár hete vettem neki egy nike strandpapucsot,persze strandra abban ment,el is lopták a 2 napos pacskert,ma mondta el anyu,nem merte elmondani nekem,csak csodálkoztam miért nem hordja,de a sok cipő közt fel sem tűnt,hogy nincs meg.

Nana!

Neked is köszönöm a köszöntést!Kipihented a nyaralás fáradalmait?Vagy tudtatok aktívan pihenni?

Erszényes!

Tényleg sokat játszik azóta is velük,főleg az elefánttal:-)Torta ízlett neki,Somlóit rendeltem,én kis naív,azt hittem ez olyan ízű,mint a somlói galuska,nahát köze nincs hozzá,finom volt,de olyan nem tudom milyen ízű :lol: A képen mamám ölében ül,annyira imádja,pedig nem sűrűn találkozunk,de messziről felismeri. :D Mondjuk lehet is imádni,mindenkinek ilyen mamát kívánnék,annyira tündéri.Nálunk is sláger a pakolás,meg a mosott ruhák teregetése.Ha meglátja a kosarat,már teper utánam,együtt szoktunk teregetni :lol: mindent kiszed,fél órát képes pakolgatni,próbálja felhúzni őket,zabálnivaló :lol:
Vendég

Cukkker!

Neked is köszönöm a jó kívánságot,tényleg nagy haja van az eddigiekhez képest,főleg,mikor elfekszi,reggelente jókat szoktam nevetni :lol: De jó,hogy így meg tudjátok oldani Bence szünetét,sok szülőnek hatalmas fejtörést okoz.Család hogy bírja nélküled,mikor Pesten vagy?

Geli!

Olyan ritkán írsz mostanában.Hogy érzed magad?Múlik az émelygésed?Pocakbaba?

Bepa!

Milyen cuki fiacskáid vannak:-)Suliba hova jársz?Kecskemétre,vagy Szegedre?
Vendég

Sziasztok!

te is búvárkodsz?Biztos meszeszép lehet,a vízi világ egy más közeg,de jó lenne kipróbálni!

Dettus
valamelyik nap nézegettem az iwiwen a képeid,meseszépek voltatok a pároddal az esküvön,de kár hogy Endre kihagyja az ilyet.De a fehér ruháról nem mondok le!

Balim
gyúrtál popóra? :lol: A lehetö legjobbakat az útra,vigyázzatok egymásra!

Cuki
egyszer megzabálom a lányod,mindenben olyan pont jó.Jó volt a borozás?

Geli
a barátosnömmel beszéltem,szeptembertöl megy tanítani oda,ha jól emlékszem heti 15 órába.Mindig oda szeretett volna menni.Végre sikerült neki,idegennyelvet oktat.
Hogy vagy?

Dora
gratula kisfiú tejóhoz,mindenkinek fia lesz?Remélem növéremnek kislánya. :lol:

Erszényes
nem tom milyen lesz az idö pénteken,hüvit mondanak,de azért még el tudjuk ütni az idöt,nem?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Itt a lehülés végre! Már nagyon vártam.

Kazi, büdös szoba :lol: Itt rötyögök magamban. A vajúdás meg olyan jó volt! :) Most visszaemlékszem rá, hogy említetted.

Dóri, kisfiúra gyúrtatok? :wink: Igen, kell az elszántság, hogy ne inogjon meg az ember, ha sóvárgó pillantásokat vetnek a cicijére :lol:
Én is úgy mentem volna a Múzeumok Éjszakájára, vagy csak főtérre andalogni késő este, de még nem lehet. De ezek a programok megismételhetők, Orsi meg olyan gyorsan felnő, úgyis magától abba hagyja nem sokára.

Roz, hogy reagáltál fodrász Adri "művére"? Miket nem csinál... :roll:

Seriff, gyönyörű a kép Hannusról. Ugye teszel még fel? Jó, hogy ilyen jól bírta az utazást kicsi lányod.

Dóri, Nana ti is tegyetek fel képeket légyszi. Mi mostanában nem jutunk el sem Görögbe, sem Olaszba. Jó lenne legalább képeket nézegetni.

Cukker, enyém férj sem szeret csak úgy sétálni meg a tömeget is utálja. :?
Már kérdezni akartam, hogy Bence, Adri hogy viszonyulnak egymáshoz? Nincsenek nagy viták?

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Don, olyan kis gyúrni való Noémi! :D

Bepa, hát ez a suli elég messze van az eredeti végzettségedtől, ha jól emlékszem :roll: Mit csinál pontosan egy élelmiszermérnök?

Balim, nagy pakolásban vagy gondolom. Az éjszaka az jutott eszembe, hogy hova teszitek a motoron a cuccokat? Nem túl sok mindent tudtok magatokkal vinni.

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Sziasztok :)

Erszényke
kész az átrendezkedés ?

kazi
Én is szoktam vissza olvasni :D kb 2 napja este is ezt csináltam nem tudtam aludni ... talán öregszünk és bölcsebbek leszünk azért lesz más az irásunk :D :D :wink:
Én annó azon voltam kiakadva hogy minek kell tudni az oviban azt hogy meddig szopott ???!!

Adri :
Mmár megszoktuk, hoyg ilyeneket csinál Ő egy két járon lábó időzitett bomba... mindig kitalál valmit, amiben lehet elesik és amiről lehet le is esik ... :roll: hajvágás akkor hirtelen majdnem robbantam de aztán hogy átfésültem a haját, csináltunk neki egy vastagabb frufrut meg kkközépen válsztottuk el igy anniyra nem gáz de majd még beigazítom neki ha hagyja . Bár szivem szerint levágnám neki rövidre csak apja szerint a szemcsive és a rövid hajjal ripikus mufurc gyerek kinézete lenne :lol:

bepa
igazán csak Adrival van több gond Niki egy kis házi tündér . pl a szárítóról mindig Ő hajtogat össze soha nem kérem meg magától megteszi és minidg modja anya én vagyok a kis házitündéred megcsinálom, hogy neked már ne kelljen :) és valóban úgy is hajtja össze hogy abban hiba nincs :) Ő már igazi nagylány valamelyik nap meg Áki pisiebb volt és tisztába tette magától, hogy ne kelljen a főzést abba hagynom miko rmár végzett akkor szolt, hogy, megcsinálta :)

seriff
Nagyon ügyi volt Hannácska, 8 órás út :shock: ....fotókat várunk még :)

dóra
gratulálok Kicsikukacoshoz :) Név megvan már ?

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Már rég adtunk életjelt magunkról. :oops:
Rengeteg a dolgunk mostanában,ezerfelé szaladgálunk,hogy elkészüljön a ház és be tudjunk költözni mire a pici megérkezik.
Ráadásul a szgépünk is bedöglött.Most épp mamánál vagyunk,és az ő gépéről írok néhány sort.

Lilla keze nagyon szép lett.Gyönyörűen használja.Majd augusztusban kell visszamennünk kontrollra és akkor dől el,hogy lesz-e még műtét.

A pocaklakó is jól van,állandóan mocorog a kis drága.

Ne haragudjatok,de meg sem próbáltam visszaolvasni.Épp csak beugrottam beköszönni.Amint kész lesz a gépünk megpróbálok jönni,de az a baj,hogy az idővel mostanában nagyon hadilábon állunk. :? :twisted:

Puszilunk minden babát és mamát!!! :D

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok!

Dóri
Gratulálok! :) :) :) én írtam is (vagy csak akartam? :roll: ) hogy úgy érzem kisfiú. :D
Kérdeztem tőled (pár napja.bizti nem vetted észre) ) hogy Tejo hogy érezte magát a nyaralás alatt?

Többen kérdeztétek (bocsánat hogy csak most válaszolok :oops: )....
szóval mi éjszaka mentünk illetve jöttünk.

Odafelé 1/2 10-kor indultunk rögtön elaludtak, kb. hajnali 5 -ig aludtak, aztán kicsit fent voltak, Boti kicsit sírt, de végül újra elaludtak mindketten.
Közben kb. éjjel 1 kor (magyar határnál) Boti felébredt, akkor volt egy kemény 30-40 perc sírás mire újra elaludt.
Visszafelé 1/2 8kor (este) indultunk Boti rögtön elaludt és bár 4szer 5ször fel-fel nyüszizett (nem sírt) de pár korty víz után vissza is aludt.

Danussal nincs gond- Ő bírja az autót akár nappal, akár éjjel.
2 éve Horvátországból haza felé mi is nappal jöttünk (2,5 éves volt) semmi baj nem volt vele. Eljátszott, "olvasott" stb. :)

Na és a képek :D

Először is Boti és a tenger viszonya... ahogy vizet lát megállítani sem lehet :D :D :D , de komolyan. Meg volt/van örülve a Nagy vizekért. :D
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Nana
klasszak a fotók,ügyesek a fiúk,jól megoldottátok az utat.Ez tök jó.

Roz
igazán szerencsés vagy Nikivel.Adri biztos örökölte az ö huncutságait.

Erszényes
mit és hogy rendezkedtetek?Jó lett?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

tegnap elfelejtettem a másik nagy eseményt:Levente hasrólhátrafordul

ser! a 8 órás út nekünk tuti sok... azt beszéltük ha összejön a nyáron akkor félúton megalszunk...főleg hogy Levi képes 2 órát egyfolytában üvölteni az ülésben(nem szereti)

pille!annyiban eggyezik a 2,hogy biosz kémia alapok kellenek:) amúgy az a jó ha más..na ne érts félre, nem a tanítással van bajom, hanem ami körülveszi az egész oktatást.élelmiszermérnök mit csinál: új technológiák kidolgozása, folyamat felügyelése stb. én viszont még minőségellenőrzést szertnék mellécsapni és ha még nyelvizsgám is sikerül ezzel foglalkozni...de ez még min.3év
szegedre járok
bepa77

Sziaszok Lanyok,
Most jottunk haza (Dunakanyar es utana Malyi) egy het. Igyekszem visszaolvasni...

Roz,
Megkaptuk a bolcsobol a papirt. Szept 15-en kezdhetunk.
mvirag

Nana,ahogy leírod teljesen korrektül bírtátok az utat! Bizti még az is nehezítő körülmény, h nem hátul ülsz,és kitekeredve vígasztalod Botit! Ügyesek és szépek vagytok! Ugye a férjed is pihent,nem laptopozott? :wink: Boti cuki ahogy pancsol! Dani meg kis komoly,meg persze a szemébe süt a Nap :wink: :lol: !(még mindig várom az emailedet :wink: )

Hajny, én most nem, egyszer 3éve igen,kiprbáltam, szép volt jó volt, elég is. Nekem az ilyen nagy víz úszásra való-már várom,h Hanna is megtanuljon :roll: ,és együtt szelhessük a habokat!

Kazi én is a múltkor nosztalgiáztam,és az első bejelentkezéseket olvastam :lol: ...Családlátogatás, büdös szoba :lol: :lol: :lol: .

Bepa, Visegrádon is van egy klassz szálloda, azt hiszem Liliék is voltak ott, árat,nevet nem tudok. Van viszont egy olyan 1óra 15 perce innen, Felsőtengelic, Hotel Orchidea, nem az a tipikus babaparadicsom, de teljesen kultúrált, 3 medence van, az ára is baráti, a kaja isteni, a szobák gyönyörűek, van egy nagyobb is,ami boltívvel elválasztott 2légterű.Keress rá a neten! Vagy Sopron esetleg?Zalakaros?

Kép
seriff

Ja és Bepa, Levinek gratula, nagyon ügyi!

Adrienn, Hanna is ennyi idősen állt fel,látod ebben i hasonlítanak :wink: .Amúgy hogy vagtok?Nyaggatnak még a dekák miatt?

Képeket,még keresek.

Kép
seriff

Kép
Kilátás a teraszunkról

Kép
Beájultan

Kép
A tenger

Kép
seriff

Sziasztok!

Kazi, csaladlatogatas :lol: . Miranak tetszik az ovoneni?

Hajni, tesodeknal mikor derul ki a baba neme?

Nana, olvastam, csak elfelejtettem ra valaszolni, bocsi :oops: . Jol erezte magat szerintem. :wink:

Sbea, orulok, hogy jol sikerultek a mutetek! Remelem tobbre mar nem lesz szukseg! Tanko neked is tett csillagot a kismamak konyvere? :shock:

Nana, fantasztikusak a kepek! :D Irigykedem, hogy Boti igy elvezte a vizet! :wink:

Ser, ti is gyonyoru helyen voltatok!

Koszonom a gratulakat! :D Igen, Nana, emlekszem, hogy irtad a megerzesed. :wink:
Balim, Bepa, Pille, kedves parom lanyos apanak vallja magat, lanyt szeretett volna :wink: , most szokja a gondolatot, hogy fia lesz :lol: , persze azert orul neki. Ma reggel mondtam neki, hogy megveheti a taviranyitos kisautot es legovarat, amit "Katikanak" kinezett. :lol: Erre fulig ert a szaja ! :lol:
En is kislanyt szerettem volna eleinte, de egyre tobben mondtatok itt is es masok is, hogy ugy erzik fiam lesz, kezdtem rahangolodni. Igazan akkor kezdtem fiu utan vagyodni, mikor Tanko az elozo uh-an talan fiut mondott. :wink: Nevunk eddig az Andras volt, de most a ferjem elbizonytalanodott. :?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Miért csillagozott meg Tankó????

Kép
seriff

Ser, ezt szeretnem en is tudni! :D
Es kosz a privit, mar irni akartam! Egyebkent nem olyan fontos dolog am! :oops: :wink: De tenyleg!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Gyors leszek, mert hosszú megpróbáltatások után úgy néz ki, hogy csak el tudunk indulni nyaralni. A tegnap éjszakát a Heim Pálban töltöttük, először úgy nézett ki, hogy újra hugyúti, aztán éjszaka negatív volt a pisi, lement a láza, CRP-je 9-es, szóval semmi gyulladásra utaló jel. Reggel néztek neki pisit, az megint gennyes volt, de a véreredménye továbbra is jó és nem lázas. Mivel ma megyünk nyaralni, végül kapott két vénás szurit, aztán most hazajöttünk (anyuka kérésére, de nem saját felelősségére :D ) sziruppal. Kedden megyünk vissza. Hát megmondva őszintén kicsit rosszul érintett, most aztán az utóbbi hetek minden feszültsége kijött belőlem, de végre megyünk nyaralni. Nem tudom, tudok-e majd netezni, ha igen, majd jelentkezem. Ha nem, szép hetet kívánok mindenkinek! És szurkoljatok, hogy holnapra ne tenyésszen ki semmi, aminek nem jó a Zinnat, mert akkor jöhetünk vissza.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Elvileg még nincs megcsinálva a szgépünk,de bekapcsoltam és beindult. :shock: :D

Ser Hanna nagyon édes,és milyen barna. :D

Nana Boti is gyönyörű kisfiú.

Donoé Noéminak nagyon boldog szülinapot,így utólag is.

Dora Tankó az én kiskönyvemet is megcsillagozta,még annak idején Lillánál is.Sztem így jelöli meg magának,hogy ki az a kismama aki rendszeresen hozzájár,nem csak néha-néha Uh-ra,és bizti,hogy nála szül.Egyébként a múltkor épp azon rötyögtem magamban a védőnőknél a váróban,hogy észrevettem,a többi kimamának is van "jel" a kiskönyvén.Kinek ilyen,kinek olyan. :lol:

Bocs de még mindíg nem olvastam vissza,csak ezt az oldalt futottam át.Ha időm lesz és a gép sem vacakol,akkor még jövök.Bár holnap jönnek a burkolók,délelőtt meg az asztalos,és nekünk kell Lillával ott lennünk,mert Zsolti dolgozik,úgyhogy inkább nem ígérek semmit.

Lina gyógyuljatok!

KépKép
KépKép
sbea

Pille,
hát kicsit olyan a feeling, mint gimis meg fősulis koromban, mikor bicajtúrákra indultunk (pár póló, fehérnemű, egy farmer és kész), bár sátrat most nem viszünk :lol: . Van három doboz és abba zsúfoltunk mindent :shock: .

Bepa,
ügyes vagy a sulival, tetszik az elgondolás.

Ser,
valahogy nekem sem jön be a búvárkodás... jobb szeretek nem gondolni arra, hogy milyen mélység is van alattam amikor úszom :oops: . Ezért jön be jobban a medence :lol: .

Lina,
gyógyuljatok! Remélem jó híreket kapunk felőletek. És jó pihenést!

Nana, Ser,
klasszak a képek... Hanna hogy kidőlt :lol: .

Kazi,
büdös szoba :) :) :)

Roz,
Niki tényleg tündérke, Adri pedig majd kinövi, csak addig éljük túl (én is így vagyok Esztivel). Eddig hajmeresztőbb dolgokat csinál, mint a két fiú együtt.

Cukker, Pille,
enyém férj is utálja a tömeget, azt mondja, hogy a tömeg is utálja őt :lol: .

Megyek pakolok, majd jelentkezem!
balim

Sziasztok!

Most egy jó darabig nem leszek net közelbe,mert tanulok az államvizsgára,már amennyit tudok Atticy-től,és utána meg megyünk haza,majd mikor visszajöttünk,akkor majd jelentkezek.Puszi nektek,vigyázzatok magatokra meg a kis bébikre! :wink: Juli 14-én indulunk haza,h.mikor jövünk vissza az a keresztelötől függ,mert meg szeretnénk otthon kereszteleni. 8)

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Küldök egy pár bucsúképet!
Kép

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Timci
csini csávóka! :lol:
Jó utat haza!

Balim
jó utat,érezzétek jól magatokat!És ne menjetek túl gyorsan! :lol:

Nana
vártalak!Remélem semmi baj ,csak elfelejtetted.

Dora
egy hónappal ezelött csak pucsított a baba,akkor azt mondta az orvos hogy nem lát zacsit,lehet kislány.Pénteken megint megy ,hátha nem lesz szégyenlös és mutatkozik.22 hetes már,ilyenkor már 100 % -ra meg lehet mutitni.Reméljük kislány lesz,azt szeretnének nagyon.

Ser
legalább elmondhatod hogy kipróbáltad.Szeretném én is egyszer.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?